Jó reggelt Lányok!
Tegnap kicsit hosszú és sokkoló napom volt, ezért nem is tudtam jönni....Illetve ne haragudjatok, hogy most nem tudok visszaolvasni...Az uh kontrollon sajnos a jó mellé egy rossz hírt is kaptam...
Ami fantasztikus, hogy a csodababácskám már 1,5 cm, szépen fejlődik és hallottam, ahogyan dolgozik a kicsi szivecskéje!!
A rossz viszont, hogy a bal petevezetőmben valószínűleg egy elhalóban lévő méhen kívüli van...Ha a JóIsten megsegít, akkor tényleg elhalóban lévő, mert nem láttak sem embriót, sem keringést, sem szívhangot, ami jó jel...Viszont ki van tágulva a tuba 1 cm-re és ez okozza a szúró érzést..Veszélyeztetett kismama vagyok, így max 2 hetente uh-nak...A bal petevezetőm elvileg nem robbanhat szét (nyugtatgat a doki), majd felszívódik..Ez azt jelenti, hogy a tágulat miatt már nem használható és mivel a másikat tavaly kivették, ezért ha babát szeretnénk a jövőben, csak lombikkal lehet...Most úgy döntöttem, hogy csak az én kicsi kinccsemmel foglalkozom és nem érdekel a jövő...Ki tudja mi lesz 5-6 év múlva....Mindenesetre tegnap totál kiborultam....Én, akire ránéz a férje és rögtön ikres terhes lesz már csak a lombik maradt....
Elnézést, hogy ezt Rátok zúdítottam, de elég nehéz napokon megyek keresztül....A dokik rögtön konzultáltak, mert amúgy holnap utaznánk Hévízre 3 napra...2 azt mondta ne menjek, 2, hogy igen...Most nem tudom mit csináljak...
Lányok!
Akinek kell, szívesen átadó egy original Closty és 1 doboz original ovulációs teszt!
Mindenkinek szép napot!