Halihó Lányok!
Ma nagyon hosszú leszek, egy kicsit le vagyok törve... Apa miatt. Biztosan elég érzékeny vagyok, meghát az önértékelésem sincs a toppon...
Szerintem, mi nők megérezzük, ha tetszik egy pasinak valaki. És úgy érzem, a barátnőm tökre tetszik Apának. Nem hajt rá, nem bókol neki vagy ilyesmi, egyáltalán nem kezdeményez, tényleg, de ezt valahogy mégis megérzi az ember lánya... Tudom, hogy nem is akarna tőle semmit, de mégis úgy fáj...
Hát tényleg nem vagyok valami esztétikus mostanság,, dagi vagyok, a melleim is megereszkedtek, óriási sonkáim vannak, ráadásul állandóan izzadok, és emellett még horkolok is. Persze tudom, hogy ez átmeneti...de az igazsághoz hozzátartozik, hogy már nem is szerelmeskedünk, elég régóta, még csak egyéb sem. Egyszer én már nagyon kibuktam, és rákérdeztem, mi a baj, Ő azt mondta, hogy a babát félti... na jó dehát van más lehetőség is, és azt sem... Mindig is kevésbé igényelte a dolgokat, mint én, de a várandósságom alatt több, mint a felére csökkentek a vágyaim, és Ő most még ezt is túlszárnyalta. Hát beletörődtem. Akkor olyan csúnyának éreztem magam, azóta hálóingben alszom. De most, hogy erre a dologra ráéreztem, most még szarabb...
itt bőgicsélek, és tudom, hogy csak nagyon érzékenyen érint, de ez olyan szar... Persze megkérdeztem, tényleg tetszik-e Neki, mert ilyet nem tudok magamban tartani. Azt mondta, mutatós lány, de én vagyok a legjobb lány a világon, és nagyon szeret. De azt is mondta, hogy a barátnőm olyan, akit a férfiak megnéznek egyszer, aztán már érdektelen.
Nahát, bocsánat, hogy így Rátok zúdítottam, de elég ramatyul vagyok. TUDOM, hogy szülés után majd visszanyerem régi énemet, és eddig így nem is nagyon foglalkoztatott ez a kérdés, de ez most szíven ütött...
Angyalkrisz, gyönyörű Csenge!
Fio, BOLDOG SZÜLETÉSNAPoT!!!! így utólag is. Hát én is bízom benne, hogy, ha már itt lesz a baba, akkor könnyebben meg tudjuk beszélni a holalvás kérdését.
Orsi, Arwen, köszi az ötleteket. Lehet azt a fasírt-dolgot megfogadom.
Párologtató, nem tudom, én úgy félek ezektől az UH-os dolgoktól, persze lehet, alaptalanul...csak hogy a babának nem árt -e.
Meri, jobbulást!
Adri: nekem is van gyomorégésem, de nem szedek rá semmit. Rossz-rossz...de ez van. Hát mivel, ha jól tudom, azért van gyomorégés, mert a pici nyomja felfelé a gyomrot, tehát kajától független, talán. Legalábbis én nem találtam összefüggést. Igen, Meri, én is hallottam, hogy azért mert nagy a haja
, nem bánom!
Ami a kajálást illeti, jobban kívánós vagyok, mint az elején, és ez elsősorban este jön rám. Viszont azóta kevésbé fulladok este, mióta 7 fél 8 körül eszem egy picit! Ne kérdezzétek, miért.
Hajni, sajnálom!
Csongorral tegnap voltunk CTG-n, az új Honvéd részlegen. Hát az a hely gyönyörű! Mint a filmekben! A CTG közben elaludt Csongor, és ébrezgetni kellett...édes kicsi Fiam. Mert téves értékelést vonhatnak le belőle (ugyi akkor lassul a szívverés, és ha éberen produkálja ezt, akkor, nem érzi jól magát). Így javallom mindenkinek, hogy olyan pózban feküdjön, vagy üljön CTG alatt, amikoris mozgolódik a baba, ill. egyetek olyan dolgot, ami felélénkíti.
Levették a streptococus mintát. Véletlenül pont bent volt a dokim és megvizsgált.
Ott egy lánnal beszélgetni kezdtem. Jelentősen kisebb volt a pocija. Mondta, Ő túlhordta a babát, most már be kellett fekükdnie. Kérdezte, én is így vagyok -e. Mondtam, áááá, nekem még van 1 hónapom. Teljesen odavolt, hogy mekkora a pocim... No teszek majd fel friss képet.
Amúgy minden rendben, teljesen zárt méhszáj. Nekem is mondta a nő, aki levette a mintát, hogy biztos benne, hogy gombás fertőzésem van, de ilyenkor nem nagyon szoktak kúpokat adni, úgyhogy ne foglalkozzak vele (jó, hogy amúgy nem élünk nemi életet), na mindegy. Aztán rákérdeztema dokinál, azt mondta, hogy a folyás tök normális a várandósság alatt. Nekem pl. a bugyim elején volt pecsét, feljebb, mint normálisan szokott lenni, már bocsi a tényfeltárásért.
Betartottam a szavam, tényleg hosszú voltam...bocsi.
Pusza
Ág