Új privát üzeneted érkezett!

csak egy mondat:olyan édes Csenge baba, mosolyog és még a szemét is kinyitotta.
mi is megyünk megint 4d-ra hamarosan

Bridzsi

Kép
esztora

Angyalkrisz: nagyon szép Csenge baba. Az uramnak is megmutattam, olyan édesen mosolyog :)

Hajni: örülök, hogy nincs nagy baj. Lehet hogy ha leírod rá is jössz, hogy nem annyira rossz, csak rosszkor jött :-) (lehet, hogy egy kicsit érzékenyebb vagy mostanában, és olyan dolgok is felizgatnak amik régebben nem annyira zavartak)

Fioona: így biztos gyorsabban leszokik Lilla a pelusról. Lehet, hogy ha néha kicsit tovább hagyod rajta akkor még gyorsabban :wink: Remélem ezzel nem botránkoztattam meg senkit :oops:
toti77

Ja, és Hajni, óriási a pocakod!!! Nagyon szép kismami vagy! :lol:
toti77

Angyalkrisz,
nagyon edes Csenge!Nagyon jol latszik a pofija!nekem a kozepso kep a kedvencem,azon vmi tunderi!!!!!!!!Ahoyg mosolyog!!!!!!
Hat igen,meg en sem tudom,hoyg megyek e egyagyasba,vagy sem,majd kialakul :wink: Vegulis ez a legkisebb ami izgat a szulessel kapcsolatban :lol:

Toti,
mas allasra is jelentkezel?Vagy elobb megvarod,hoyg itt mi ujsag?

Kép

Kép
arwen07

Arwen: jelentkeztem több helyre is, de még nem válaszoltak.
Voltam egy másik interjún is, de nem volt szimpi az ügyvezető, úgyhogy felejtő.
Folyamatosan nézem az álláshirdetéseket, de nem túl sok van ami megfelel az elvárásaimnak. Úgy vagyok vele, hogy ha már el kell halasztanunk a babaprojektet, akkor olyan állást keresek ahol szívesen dolgozom, nem csak ellébecolok. Szükségem van változatosságra, kihívásra. Rájöttem, hogy a könyvelés nem nekem való, nagyon monoton és csak visszafejlődöm. Controlling területen szertnék elhelyezkedni, úgyhogy most ilyen irányban keresgélek.
toti77

Krisz, Csenge baba gyönyörű! Klassz lehetett iylen jó felvételeket látni róla.

Én csak 2D-re megyek holnap, de fotót fogok kérni, majd hozom, ha minden rendben!

Nikóska, drukk a viszgálat eredményéhez! Várjuk a pénteki fotót is!

Arwen, ígéretes ez a kórházügy alakulása. Ugye már nem izgulsz annyira emiatt? Én azért szerettem volna, ha egyágyasban vagyok, h a férjem is ott lehetett volna, együtt láttuk volna el a babát, ő szívesen ott lett volna. Így csak a folyosón találkozhattak, nem pelusozhatta, elvileg meg se foghatta volna. (Most már nem is élnénk ezzel a lehetőséggel, mert elég lesz Anyát hiányolni a Kispocoknak.)

Emlékeztek, h panaszkodtam a savaimra még nemrég? Örömmel jelentem, h most már gyümölcssalátát, sőt savanyú káposztát is tudok enni, úgy néz ki! Hurrá!

Adri pont gyomorégésről kérdeztél, igaz? Ha semmi természetes ne mhasznál, tej, kifli, ilyesmi, akkkor ot tvan a Salvus víz, meg a Rennie tabletta. Mindkettőt szabad kismamaként is használni, én is időnként használom. (A legviccesebb, h nem akkor ég a gyomrom általában, amikor olyat eszem, csak úgy.)

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, JOBBULÁST!!!!!!!! Pihenj is, légy szíves!

Kép

Kép
nán-dorka

Ezt még Fioonának! Meg akinek még tetszik! :)

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok lányok!

Krisz, nagyon cuki a kis Csenge!!!!!!!! Nagyon jók a képek :D

Hajni, jó, hogy benéztél. És főleg, hogy minden OK és ilyen csini pocid van :D Én is mindig azt mondom, hogy ez a 200 km, ami köztünk van a szülőkkel, a jó kapcsolat megőrzésének titka, szóval így látatlanban is megértelek :wink:

Arwen, most már nagyon kiváncsi vagyok, mi lesz pénteken! De szerintem, bár nem értek hozzá, ha már láttak többször is kukacot, akkor az ott is van!!! Tegnap csak viccelt veletek, mint Gabi baba Adriékkal :) :)

Meri, gyanús ez,hogy nem jött meg...tényleg csinálj még tesztet!!

Nikó, persze hogy hiányolunk! Írhatnál tényleg bővebben az esküvői izgalmakról!!!!!!! Gondolom, kezdenek sűrűsödni az események!!!!!!!!

Nándorka, köszi a virágot! Ez is saját kertből van??? :D

Puszi mindenkinek, mennem kell sajna...

V.
vickybabe

csajok, még egy gyors kérdés, nincs valaki, aki ért a méhnyakváladékhoz? Mert nekem kb. 2 hete olyan átlátszó, tojásfehérjeszerű, ami elvileg csak pé előtti néhány napban kellene, h. legyen.

A hőm pedig:

Kép hőm
vickybabe

Vicky!

Én nem értek hozzá,majd a tapasztaltak! :wink:

Hajni!

Hatalmas a pocakod! Mekkora lesz a végére?? :roll:
Nagyon csinos kismami vagy!!

Angyalkrisz!

Tündéri Csenge!!! Nagyon jók ezek a képek. Annyira jól látni rajta mindent.

Meri!

Helyzet??? Megjött már? Remélem nem és azért amire gondolok!!!!
Jobban vagy?
csipcsab

Sziasztok!

jelentem 3 párologtatóval a radiátoron sokkal kevesebbet köhögtem és nem fuldokoltam kicsit se.azt hiszem veszünk párologtatót.

koncert nagyon jó volt tegnap.Lurkó ficákolt akkorákat.

beszélgettem egy régi ismerősömmel hát hallottam érdekes dolgokat ha az lesz az eü. miniszter akit mondott...

megyek ma a tp papírért :?

Bridzsi

Kép
esztora

Angyalkrisz: nagyon szép Csenge.

Hajni: én nagyon átérzem a problémádat, hasonló cipőben járok. A távolság gyógyír sok mindenre. Hatalmas a pocid és nagyon csini vagy.

Toti: örülök, hogy tudsz váltani. Biztosan sikerülni fog. Drukk Neked!

Nikó: drukk Neked a vizsgálathoz és tényleg nagyon várjuk a holnapi fotókat. Meg a mai eredményeket!

Nán-dorka: de jó, hogy jól van a gyomrod. Még erről jut eszembe a pszichológusnál az volt, hogy mióta férjhez mentem gyomorpanaszokkal küzdök, néha gyakran és durván, néha ritkán és épphogy. És nyelési problémáim is vannak. Mintha gyakran meghűlne a torkom, majd hipp-hopp elmúlik. Na, szépen megfejtettük, hogy sok-sok dolgot lenyelek, amit nem tudok megemészteni. A dühömet engedtük szabadjára bizonyos szituációkban. Érdekes volt. Most jut eszembe lehet emiatt hánytam?! Mert épp aznap volt. Na, majd meg is említem a dokinőnek.
Hajni: azt is megtanultam, hogy az nem baj, ha nekem valamiről más a véleményem, és azt el is mondhatom, hogy én azt gondolom. Nálam az volt a gond, hogy én azzal kezdtem mindig, hogy a más érzéseit firtattam, nem a magamét. Ezt jó nehéz volt leírni.

Arwen: hú de izgi. Biztosan jól szórakozott a Babátok. Nagyon kíváncsi vagyok a nemére.

Vicky: azt hiszem Hajni jó hőmérőzésben.

Az este megjött. Örülök neki, mert még nem vagyok készen teljesen. A dokinő is mondta, hogy akkor változtatni kell a módszeren ha babás vagyok. A mostani meg nekem nagyon bejött. És a hormonkúrát is szeretném befejezni. Mindenesetre a hormon hat szerintem és változik a ciklusom, nem jár a mensim akkora fájdalommal. Sokkal könnyebben viselem az egészet.

Marietta: köszönöm, amikor megjött elmúlt a fejfájásom is. És a gyomrom is rendben.

Fioona: de édi lehetett Lilla ahogyan közölte, hogy sikerült pisilnie.

Esztora: nekem hiányoznak az angyali idézetek. Lurkód ütemre ficánkolt, vagy nemtetszését fejezte ki ?

Adrienna: 20 nap! Irtó rövid idő.

Erika: merre jársz?

Ágota: végül is mi lesz a menü?
meriann

Kép
Kép
Kép
meriann

Sziasztok!

Meri megint el kell mondanom, mennyire tetszik a tábla. Nagyon jó ránézni! :D

Nán-dorka köszönöm a virágot, remélem ma mindent rendben találnak az UH-n. Tegnap döbbenten láttam, hogy dundorka már 30 hetes! :shock: Lassan felléleghezhetsz, igazán nagy baba már, főleg ahogy mondtad, milyen szépen gyarapszik is! :D

Vicky pasz a tojásos váladékra. Annyit tudok mint te.
A hőd sztem nem mérvadó sajnos, mivel nagyon sokszor más időpontban mérted.

Meri a gyomorpanaszokról mi is azt tanultuk, amit a dokinőd mondott. Nem tudod megemészteni a dolgokat. A torok a ki nem mondott sérelmek lehetnek. Kommunikácios problémát mutat.
Nagyon jó, hogy ilyen sokoldalú tudása van. Nem tudom mennyire általános ez ebben a szakmában, de jó dolog.

Hajni, jó hogy jöttél! Kitartás, majd csak elmennek a viharfelhők. A szavaidból itélve nem nagyon tudsz mit tenni, csak próbálod túlélni. :(

Kriszti Csenge nekem is a középső képen tetszik legjobban. Talán azért, mert annyira elégedett, békés mosoly van az arcán. Kiegyensúlyozottnak látszik! :D

Én is hoztam képeket, ezúttal ruhákról.

Turisak:

Kép
Kép
Kép
Kép

Újak tegnapról. Ezekben jön haza:

Kép
Kép
Kép

És egy kérdés. Szerintetek ez unisex? Lillát ebben hoztuk haza, de nem tudom eldönteni, nem lányos e. :? Ti ráadnátok fiúra? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Kép

Orsi gratulálok Dominak. Ez nagy fejlődés. Sokkal könnyebb lesz egy pelusos gyerekkel. :D Biztos akkor a cumi is hamar megoldódik. :)

Arwen azt hittem, már a szülés körüli homeos bogyókat beszéltétek meg. Egyébként ilyen folyásom nekem is világéletemben volt, és nem használ a kúp se. :(
Még később írok homes dolgokról, de most megint ebédidő. Csak pihizni jöttem kicsit vasalás után. :D

KépKép
KépKép
fioona

Halihó Lányok!

Ma nagyon hosszú leszek, egy kicsit le vagyok törve... Apa miatt. Biztosan elég érzékeny vagyok, meghát az önértékelésem sincs a toppon...
Szerintem, mi nők megérezzük, ha tetszik egy pasinak valaki. És úgy érzem, a barátnőm tökre tetszik Apának. Nem hajt rá, nem bókol neki vagy ilyesmi, egyáltalán nem kezdeményez, tényleg, de ezt valahogy mégis megérzi az ember lánya... Tudom, hogy nem is akarna tőle semmit, de mégis úgy fáj...
Hát tényleg nem vagyok valami esztétikus mostanság,, dagi vagyok, a melleim is megereszkedtek, óriási sonkáim vannak, ráadásul állandóan izzadok, és emellett még horkolok is. Persze tudom, hogy ez átmeneti...de az igazsághoz hozzátartozik, hogy már nem is szerelmeskedünk, elég régóta, még csak egyéb sem. Egyszer én már nagyon kibuktam, és rákérdeztem, mi a baj, Ő azt mondta, hogy a babát félti... na jó dehát van más lehetőség is, és azt sem... Mindig is kevésbé igényelte a dolgokat, mint én, de a várandósságom alatt több, mint a felére csökkentek a vágyaim, és Ő most még ezt is túlszárnyalta. Hát beletörődtem. Akkor olyan csúnyának éreztem magam, azóta hálóingben alszom. De most, hogy erre a dologra ráéreztem, most még szarabb... :cry: itt bőgicsélek, és tudom, hogy csak nagyon érzékenyen érint, de ez olyan szar... Persze megkérdeztem, tényleg tetszik-e Neki, mert ilyet nem tudok magamban tartani. Azt mondta, mutatós lány, de én vagyok a legjobb lány a világon, és nagyon szeret. De azt is mondta, hogy a barátnőm olyan, akit a férfiak megnéznek egyszer, aztán már érdektelen.

Nahát, bocsánat, hogy így Rátok zúdítottam, de elég ramatyul vagyok. TUDOM, hogy szülés után majd visszanyerem régi énemet, és eddig így nem is nagyon foglalkoztatott ez a kérdés, de ez most szíven ütött...

Angyalkrisz, gyönyörű Csenge!

Fio, BOLDOG SZÜLETÉSNAPoT!!!! így utólag is. Hát én is bízom benne, hogy, ha már itt lesz a baba, akkor könnyebben meg tudjuk beszélni a holalvás kérdését.

Orsi, Arwen, köszi az ötleteket. Lehet azt a fasírt-dolgot megfogadom.

Párologtató, nem tudom, én úgy félek ezektől az UH-os dolgoktól, persze lehet, alaptalanul...csak hogy a babának nem árt -e.

Meri, jobbulást!

Adri: nekem is van gyomorégésem, de nem szedek rá semmit. Rossz-rossz...de ez van. Hát mivel, ha jól tudom, azért van gyomorégés, mert a pici nyomja felfelé a gyomrot, tehát kajától független, talán. Legalábbis én nem találtam összefüggést. Igen, Meri, én is hallottam, hogy azért mert nagy a haja :-), nem bánom! :-)
Ami a kajálást illeti, jobban kívánós vagyok, mint az elején, és ez elsősorban este jön rám. Viszont azóta kevésbé fulladok este, mióta 7 fél 8 körül eszem egy picit! Ne kérdezzétek, miért.

Hajni, sajnálom!

Csongorral tegnap voltunk CTG-n, az új Honvéd részlegen. Hát az a hely gyönyörű! Mint a filmekben! A CTG közben elaludt Csongor, és ébrezgetni kellett...édes kicsi Fiam. Mert téves értékelést vonhatnak le belőle (ugyi akkor lassul a szívverés, és ha éberen produkálja ezt, akkor, nem érzi jól magát). Így javallom mindenkinek, hogy olyan pózban feküdjön, vagy üljön CTG alatt, amikoris mozgolódik a baba, ill. egyetek olyan dolgot, ami felélénkíti.
Levették a streptococus mintát. Véletlenül pont bent volt a dokim és megvizsgált.

Ott egy lánnal beszélgetni kezdtem. Jelentősen kisebb volt a pocija. Mondta, Ő túlhordta a babát, most már be kellett fekükdnie. Kérdezte, én is így vagyok -e. Mondtam, áááá, nekem még van 1 hónapom. Teljesen odavolt, hogy mekkora a pocim... No teszek majd fel friss képet.
Amúgy minden rendben, teljesen zárt méhszáj. Nekem is mondta a nő, aki levette a mintát, hogy biztos benne, hogy gombás fertőzésem van, de ilyenkor nem nagyon szoktak kúpokat adni, úgyhogy ne foglalkozzak vele (jó, hogy amúgy nem élünk nemi életet), na mindegy. Aztán rákérdeztema dokinál, azt mondta, hogy a folyás tök normális a várandósság alatt. Nekem pl. a bugyim elején volt pecsét, feljebb, mint normálisan szokott lenni, már bocsi a tényfeltárásért.

Betartottam a szavam, tényleg hosszú voltam...bocsi.

Pusza

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Ágota sajnálom, hogy te is rossz passzban vagy. Próbálj arra gondolni, hogy a hormonok miatt érzed enyire felnagyítva a dolgokat. Biztos simán megoldanád a dolgot alap esetben.
Az én párom is azt mondja félti a babát, de mondtam neki, hogy így se jobb. Végülis akárhogy is, és akármilyen furcsa is, a babának is jut az öröm hormonokból, és olyankor ő is jobban érzi magát.
Kicsit fura helyzet ez, tényleg olyan mintha az ember bevonná őt a szexuális életében, de hát nem megy nélküle, és végülis a világ legtermészetesebb dolga.
Képzelem milyen rossz lehet most neked. :( Én is elég féltékeny vagyok, bár én aélapból, így átérzem a problémád. Ez egy új barátság neked? Vagy hogy-hogy csak most jött elő ez a probléma?

Esztora ezt neked találtam:

Ferrum Metallicum 9CH napi 2×5 golyó

A szervezetbe bekerülő vas, hatékonyabb felszívódását segíti elő.
Nem okoz fogelszíneződést éás székrekedést.

KépKép
KépKép
fioona

Nem, Fio, régi barátnőm, együtt dolgoztunk. Már akkor éreztem (mert Apa sokszor jött értem a munkahelyre), csak nem foglalkoztam vele, de most (Ő tavaly szült) elég sokszor meglátogatnak a babával. Most pedig a vizsgálat után be kellett ugranom hozzá a krémemért, Apa vitt ugyi, és én csak fel akartam ugrani, mondtam, maradjon addig a kocsiban, de Ő jönni akart, mert nem illik nem felmenni, hamár Ő is itt van... és akkor zúdult rám az összes információ, kombináltam, és ez lett a vége...

Mint említettem régen, igen nagy problémám, hogy állandóan csak agyalok, kombinálok (elég sok bolygóm van a Szűz jegyben..., a 7. házban, no és a 7. házas Szaturnusz szerintem mindig éreztetni fogja magát...), de ez az érzékeny állapot most még rá is segít. Pedig alapjáratban tényleg nincsenek önértékelési problémáim, legalábbis tudatosan nem érzem, hogy lenne.

Igen, ezt én is mondtam, hogy, ami a mamának jó, az a babának is, ráadásul az egy zárt terület, nem tudja bántani a babát. (az biztos, hogy Ő tényleg félti, ebben nem kételkedem)
És mostantól már nem is nagyon lehet, ugye tágulást okozhat, az orgazmusnak meg méhösszehúzó hatása van...dehát aztán még minimum 6 hétig nem lehet (na akkor a fáradtságtól valszínű nem is fogom kívánni :-) )

KépKép
KépKép
ragota

helyesírási hiba nálam: ébrezgetni = ébresztgetni

KépKép
KépKép
ragota

Köszi Fioona én is néztem már.

Képzeljétek ahogy irtam voltam a tp papírért.bemegyek közli a doki hogy nagy baj van...
az oep nyilvántartása szerint jogosultként nem szerepelek.
előadást tartott nekem hogy a járulékokat be is kéne ám fizetni.mondtam neki hogy én intézem saját magamnak.bevagyok jelentve és rendszeres átutalással utalom az összes járulékom.egyből visszavett hogy biztos v.mi hiba van a rendszerben és menjek be hogy mit kell ilyenkor tenni.
kaptam papirt hogy tájékoztatva lettem erről.
bementem és mondták hogy az összes személyes adatomat fénymásolva küldjem be +az utolsó átutalást+társasági szerződést.

nézessétek meg ti is nehogy igy járjatok.

voltam én is turizni teszek fel majd képeket.

Bridzsi

Kép
esztora

Fioona: édik a rucik. Nem fogod kitalálni melyik a kedvencem?! :D Hát persze, hogy a füles. Szerintem simán uniszex az alsó.

Ágota: valahol olvastam erről, de hogy hol?!
Szerintem változott a tested. Most inkább anyai, mint női. De ez átmeneti, ne érezd Magad emiatt rosszul, sőt. Élvezd ki minden percét, hiszen nemsokára vége. Még annyit lehetsz bomba nő. Most bomba mama vagy és ez a fő. Nálunk is ez volt. A párom is féltette a babát inkább nem akarok semmit, álláspontra helyezkedett, de ő akkor sincs olyan állapotban, ami visszavetné az igényeit. Viszont az én párom mindig azt mondja, hogy akkor lát a szemével, ha hiányzik a szex, olyankor ösztönösen érdeklődik a női egyedek után. Vagyis jobban megnézi a nőket az utcán, ha régen volt hancúr. Ezeket a megnézegetéseket nagyon rosszul viseltem én is. Mi ezt ezerszer megbeszéltük, mert hogy ez is hátráltatta az anyaságomat. Féltem, hogy máshol keresi meg, amit féltésből nem mer tőlem. Ahogy korábban is írtam, nálam hatalmas probléma egy megcsalás, bár talán már jobban kezelném. Lehet „másképp” próbálkozhatnál, a saját megnyugtatásodra is. Legalábbis én bízom abban, ha itthon megkapja amit szeretne, akkor nem lép félre és nem legelteti máson a szemét.
Azt viszont nem szabad elfelejtened, hogy Te szülsz neki gyereket. A női lét legfontosabb államosánál jársz. Szerintem azzal is bizonyítja mennyire tisztel és szeret, hogy beszél róla. Nem titkon lesi, vagy bepróbálkozik. A barátnőségről vannak sajna rossz tapasztalataim. Több is bepróbálkozott a páromnál. Korábbi kapcsolatomba meg nem csak bepróbálkoztak, hanem a tettek mezejére is léptek és sikerrel. Kívánom, hogy ne ilyen legyen a barátnőd. Bár az ilyenek nem barátnők. És írd csak ki Magadból ezeket a nyomasztó gondolatokat. Ne bántsd a tested és Csongort negatív érzésekkel. Azt hiszem a helyedben megkeresném a hancúr, vagy valami hancúr szerű dolog módját. És tessék nagyon boldognak lenni, mert gyönyörű kismami vagy, a sonkákkal, nagy mellekkel és pocakkal együtt. Tessék szeretni a tested, különben hogy várod el tőle, hogy táplálja a gyermekedet?! Szerintem a párodnak is nagyon vonzó vagy most is, nem azért nem vágyik hancúrra. Lehet, ha ezeket is elmondanád neki, hogy most nem érzed Magad elég vonzónak, megnyugtatna. És meglepődve hallgatnád, hogy imád így is a fejed tetejétől a talpadig, hogy mindezt vállaltad, hogy az ő gyerekét a világra segítsd!

Vicky: a Zita West Gyereket szeretnénk c. könyvben több oldal van a folyásról. Most nincs időm végigolvasni, de a talán pé-kor van és előtte. De nem tuti.

Az uh-os és mikrohullámos dolgokhoz én sem ragaszkodom. Szintén félek tőlük.

Esztora: nem semmi. :shock: Még jó, hogy Te intézted, így biztos lehetsz benne, hogy nem a munkáltató vert át. Sok erőt a tisztázáshoz!

Húúúúúúúúúúúúúúúúúúú és jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj és auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Tévedtem nem is könnyebb a mensim. Azt hiszem mindjárt irgum-burgum kedv tör rám. Reszkess velem szembejövő!
:twisted: :twisted: :twisted:
meriann

Még annyit, hogy én mensikor szinte mindig formátlannak, kívánhatatlannak, nőietlennek érzem magam. Szóval minden rossznak, de ezt szerintem is a hormonok váltják ki. Amúgy még világvége hangulatom is van ilyenkor, és ráadásként az önutálathoz még mérhetetlen érzékenység is társul. De a párom jól tűri és reagál minderre. Még kedvesebb velem én meg ettől mégdühösebb leszek, hogy miért szeret. De előbb-utóbb, inkább utóbb megkezesedem a kedvességre. Ha ilyenkor még hoz pár szál virágot is, na akkor aztán még sírok is neki.
Megyek, hátha szembejön velem valaki. :twisted:
meriann

Meri, igen, pé előtt van elvileg. Nem olyan vészes, csak alkalmanként, akkor se sok, de az nem lehet, hogy már 2 hete pé-m van???????? ...akkor ötösikreim lesznek :lol: :lol: :lol:

Fioona, a hőmet tényleg más időpontban mérem, de ált. csak félórás-egyórás eltéréssel, mert heti 2 nap nyelvórára járok reggel és akkor korábban kelek, szóval nem tudom megoldani sajna.

Ágota, sajnálom a dolgot. Nehéz időszak lehet, de hamar eltelik az az 1 hónap, hidd el!!!!!!!!!!! Most Csongi bébi egészsége a legfontosabb, és szerintem a párodnak is. Csak hát ő férfiből van és talán valahol természetes, hogy megnéz más nőket is. De hinned kell neki, hogy Ő téged szeret!!!!!!
vickybabe

Ágota tudom nehéz időszak ez neked.nem olyan régen én is átestem ezen.(csak röviden R. irta egy csajnak hogy jó lenne már téged áttölelni stb.én meg nem is tudom miért megnéztem az üzeneteit se előtte se azóta ilyet nem tettem akkor jött v.mi "női megérzés")
aztán teljesen felhergeltem magam,kiagyaltam én is mindent ám odáig jutottam hogy mivel ő rákos volt és nem lehet még lurkója én kellettem erre a célra.jó hülye vagyok mi?
aztán megbeszéltük a dolgokat és ha nehezen is de több hónappal később már találkoztam is Zsuzsával.azért idő kellett hogy menjen a dolog.jó volt mert mondta hogy amikor 1szer nálunk voltak a barátja napokig rólam beszélt hogy mennyire szimpi voltam neki.
még mindig nem vagyok 1000%-ban nyugodt de tuti nincs köztük semmi.júliusban megyünk az esküvöjükre.
ti beszéltetek már erről?

Meri én is ezt mondtam magamnak hogy nyugodt vagyok mert tudom hogy fizettem csak hát nagyon meglepődtem. :shock:

Bridzsi

Kép
esztora

kuuukkk.

Totika:
leírva csak újra felhúzom magam, így inkább nem teszem. :wink:

Merike:
nem is azzal van a baj, h elmondja a véleményt 1x, hanem, h nincs tekintettel másra és elmondja 50x, amíg úgy nem történik, ahogy szte helyes. Ezt értesd arra is, h miért nem 2 cm.el arrébb van a virágtartóm. De a mostani ügy ennél kissé komolyabb volt. De már mindegy is.

Ragota:
sajnálom, de sztem pár hónap és megoldódik minden.

Vicky:
nem voltatok előtt együtt apával, mert a cucc kísértetiesen hasonlít ám más cuccra. :oops: :lol:
Vagy spontán újabb pé-s, bár a hőd ezt szinte kizárja.

Fioona:
cukik a rucik. :)
jaja, túl kell élni, csak nehéz olyat túlélni, ami 200 m-re van. :evil:
Vendég

ime a fotók
Kép
Kép Kép Kép

a mikiegeresnek a kapucniján két fül van a hátulján pedig még farkinca is.
és a fradist Ricsi "kapta" névnapjára anyutól.

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni: na na ezek az én párom szüleire illenek amiket leírtál. A párod nem segít ezt a helyzetet megoldani?Nálunk nem segített. Sőt, még csak normálisnak is vélte, mert hogy az ő szülei ilyenek. Emiatt készült ki a gyomrom először. Akkor hagyták abba, amikor drasztikus változtatásokat eszközöltem. Próbáld meg, hogy ne halld meg ezeket. Vagy mond, hogy igazuk van és csináld azt amit Te vélsz annak. Nálam azt is eljátszották, ha nem úgy ugráltunk ahogy fütyültek, hogy akkor előjött egy súlyos betegség. De hamar átláttam én, a párom még csak most, de amikor rájöttek, hogy nincs az a zsarolás amivel szétmarhatnak minket, illetve ha erőszakosak, akkor nem megyünk hozzájuk, akkor leálltak. Most elviselhető a kapcsolat. Hú. Felhúztam én is magam.
Első a Nyuszi, ne feledd! Nincs az az ember aki megérné, hogy árts a gyerekeidnek.
Küldök Neked +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
meriann

Hú de sok klassz ruci.
meriann

Sziasztok!

Ma egész nap mentünk egyik orvostól a másikig,bolt,posta,bank,stb...minden volt ma így sajnos nincs erőm most visszaolvasni... :oops:

Viszont megmutatom Kistesót. :D
Végre kaptam képet! Megint volt gubanc a régi dokival,szokás szerint.:)
Mondom neki: A tarkóredő mérésre jöttem. Mondja: oké.
Megvizsgál, Uh is volt,de a tartkóredő mérés elmaradt... :shock:
Na mindegy jövő héten megyek a Honvédba,talán ott megmérik.

Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Ma lejartam a labamat,nezelodni voltam kisagy+komod ugyben...
Az a baj,hoyg kineztem egyet,ami marha draga,es mindet ahhoz viszonyitom,es igy szinte egyik sem tetszik :?
Na majd meglatjuk,lehet megvesszuk vegul azt... :wink: De arra meg meg kell fuzni Apat... 8)

Orsi,
hat ez a doki tenyleg nem komplett,de ne aggodj,jovo heten is meg idoben lesztek es meg tudjak nezni a tarkoredot.
Szep a kis pocok :lol:

Esztora,
nagyon jok a rucik,a mikiegeres meg egyenesen szenzacios!!!!!!!!!
Nekunk annyi van,hoyg mar nem erdemes fotozni,hisz rengeteg...Kimostam amit Sogornomektol kaptunk (a fiusakat :wink: ),es hat az elegge nagy mennyiseg,na meg mi is vettunk jo par rucit :lol:
Ez a jarulekos-OEPes sztori vmi felhaborito!!!!Hoyg tortenhet ilyen???Es akkor meg Teged vonnak kerdore...besz@rok....
Remelem,hoyg kiderul,hoyg vmit nagyon elneztek,de azert rohej,hoyg az OEP baromsaga miatt Neked kellemetlen...

Hajni,
hat igen,200m az nem tavolsag :?
Gondolom,hoyg jol felhuztak,de probalj meg nem foglalkozni ezekkel a dolgokkal (tudom,nem lehet,en sem szoktam tudni uralni az ilyesmit...)es csak a kis manora koncentralj....

Vicky,
a valadek jellege szerintem nem baj,hoyg ilyen,inkabb jo jel,mint rossz :wink: A hod igeretes,remeljuk igy fent is marad
:wink: :wink: :wink:

Ragota,
huuu na en is nagy kombinator vagyok :lol: :lol: :lol:
Ugyhoyg maximalisan aterzem,amit erzel.
Raadasul nalunk is a szex mar egy ideje nem tema,ugyanaz,mint Nalatok,Apa nagyon felti a babat,es valahoyg en is ugy erzem,hoyg tenyleg furi igy......meg mondjuk most mar annyira nincs is kedvem a dologhoz,ahoyg igy haladunk elore az idoben...De nekem is okozott ez banatot,mert ezt nehez feldolgozni....
Es hat en sem erzem magam bombanonek....persze irto buszke vagyok a pocimra,es imadok kismama lenni,de hat ez nem az az idoszak,amikor tul szexik vagyunk.
De ugyanakkor tudom,es erzem,hyog mi vagyunk neki a legfontosabbak,es amikor lehet egyutt vagyunk,minden percben,es allandoan puszilgat es olelget,es simizi a pocimat...es ezert tudom,hoyg most nem a szex a legfontosabb,hanem egeszen mas dolgok.
Es biztosan Nalatok is igy van,es nincs okod aggodni,mert Apa nagyon imad Titeket,uatan meg minden majd helyrerazodik,ha megszuletik Csongi!!!!!!
Es a baratnos dolog:hat igen,en is ilyen vagyok,hoyg megerzem,csak neha nem tudom elkuloniteni,hyog nem tulkombiinalom e a dolgokat......Tok ertheto,hyog Teged ez megvisel,meg akkor is,ha o csak megnezi es tenyleg nem gondolja tovabb (mert szerintem ez a helyzet!!)...mert ez rossz az embernek...na! :wink:
De ne aggodj,tuti Titeket imad a legjobban a vilagon!!!!!!!!!!!!!!!Az,hyog vannak mas csinos nok.....az egy dolog,de szeretni Teged szeret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyomoreges:azt en is hallottam,hyog jelezheti azt is,hyog nagy a baba haja :lol: :lol: :lol: :lol:

Fiona,
a rucik tunderiek,es Nekem is a Micimacis a kedvencem!nagyon tuti!!!!!!!!!!!!!Szerintem is raadhatod fiura is azt a rugit.Ez egy kicsit csinosabb rugi,ennyi,de nem mondanam lanyosnak.

Meri,
koszi a javitast a tablazatban!Orulok,hoyg a dokinal megint jol erezted magad!!!!!!

Toti,
drukkolok,hoyg olyan melod legyen,amit elvezel!Valoban nagyon fontos,es igazad van,ha mar a babaprojektet szakitjatok meg miatta,akkor meg plane :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Ja es holnap 4D :lol:

Kép

Kép
arwen07

Nemsoká elszólít a kötelesség, ezért csak annyit most, h mindent rendben találtak, mérete szerint 32 hét 5 nap. :shock: :D Szóval szépen fejlődik!

Kép

Kép
nán-dorka

Nandorka,
nagyon joooooo!orulok nektek!Akkor szepen fejlodik! :wink:
De majd meselj reszletesen,ha jossz! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Szia Arwen, aranyos vagy, h velünk örülsz. Sokat nem tduok írni, mert kezdődik a húsvéti utazgatásunk (úgyhogy ezért nem fogok most egy dbig jönni, lehet, h egy hétig sem) és arra készülgetek, a fiam meg az előbb kiabálva lelkendezett, nézzem meg, milyen szép idő van...
De: megint lánynak látták! Azt mondták, nem vészes a lepény. Az egész vizsgálat elég rövid volt, én gyakorlatilag semmit nem láttam belőle, fényképet sem kaphattam, szóval ilyen szempontból nem volt csúcs. De a lényeg a jó fejlődés, én meg kezdem magam beállítani a májusi szülésre... :)

Édik a rucik! Én már úgy várom, h vásárolgassak!

Ágota, nagyon sajnálom, h rossz passzban vagy! Sztem amit a férjed mondott, az objekítv füllel hallgatva nagyon rendben lévő. Tudom, h ez most nem sokat számít Neked, mégis leírtam.
Nem könnyű idők ezek, akkor se, ha közben gyönyörűszépek!

Arwen, 4D-hez sok szerencsét, de leginkább a legjobb híreket kívánom!

pusz nektek, sok boldog nyuszit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Viki, sajnos nem értek ezekhez a dolgokhoz, de titkon drukkolok, h a szokatlan jelek vmi nagyon jót jelentsenek...! :D
A virág a kertünkből van, persze, közelkép egy árvácskáról, fel lehetett ismerni, ugye?

Még egy húsvétos kép és aztán tényleg vár a napocska!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok!

Kellemes Húsvétot kívánok Mindannyiótoknak!

Most egy pár napra én is eltűnök.

Küldök néhány kisnyuszit, hátha meghozzák az alsótáblások kisnyuszijait is húsvétra :D

Kép

Kép

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Nandorka,nagyon orulok Nektek!!!!!!!!!!!!A legfontosabb az,hyog minden rendben legyen a picikkel,en is ugy vagyok vele.A 4Dt is csak azert varom mindig annyira.Persze az egy adalek,hoygha esetleg pofit is mutat vagy ilyesmi,de igazabol en azert szeretem,mert nagyon alaposan atnezik,es utana az ember ugy megnyugszik.
Hiaba,o a legfontosabb a vilagon :wink:

Vicky,
hova tunt a vonalzod?Mikor is kellene nem megjonnie? 8)

En is szeretnek Mindenkinek nagyon pihenteto :wink: ,aldott Husvetot kivanni!!!!!!!!!

Kép

En azert majd benezek a hetvegen,de nem tudom mennyi idom lesz :wink:

Kép

Kép
arwen07

Szoval ma voltunk a 4D-s UHn :lol:
Egyertelmuen fiu :lol: Majd teszek is be kepet a kukacrol.De 2 doki is bent volt es mondtak,hogy ez nagyon-nagyon egyertelmu :lol:
Ugyhoyg szerintem a ket laba koze vehette a dokimnal.
A koranak megfelelo a merete,minden rendben vele,jol atvizsgaltak.1250g a kis draga :lol:
Es sikerul par kepet is kesziteni a pofijarol :lol:
Ime:

Profilbol 2 kep:
Kép

Kép

Felig szembol 2 kep:
Kép

Kép

Es a kukac alulrol nezve 2Dben-a ket combija latszik alulrol ket oldalt(nem tudom mennyire latjatok):

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Még élek. :D (ha esetleg valakinek hiányoztam)

Mindjárt visszaolvasom a tegnapi és mai termést és jövök... de addig is:

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK ÉS SOK-SOK LOCSOLKODÓT VAGY ESETLEG KEVESET, KI MIT SZERETNE...!!! :D

Kép Kép
szerika

Jaj de édes kisfiatok van Arwen!!!! Jól látom, hogy az utolsó két képen kidugta a nyelvét?
Úgy olvasom kezdenek megoldódni az aggályaid kórház ügyben is…

Vicky: reméljük hozzátok is beköltözött már egy kisnyuszi :wink:

Nán-dorka: te festetted ezeket a tojásokat? Nagyon szupik!!! Amúgy örülök, hogy minden rendben a bébitekkel.

Orsi: ez a doki iszonyat parééééé. :twisted: Szólj a jövő héten, hogy mérjenek, mert ez kötelező vizsgálat, nehogy gond legyen! Kis aranyos a Maszatkátok! :)

Tök jó kisrucikat raktatok fel! A Miki egeres az nekem is nagyon bejön…

Hajni: ne mérgeld magad, próbálj nyugodt maradni. A legfontosabb a baba!!! Remélem azért hamarosan rendbe jönnek a dolgok. A pocakod pedig úgy látom szépen növöget…

Meri: sajnálom a mensit, de azért örülök, hogy pozitívan fogod fel.

Ragota: remélem jobban vagy már. Ne emészd magad, tutira szeret Apa.

Angyalkrisz: irtó cuki kisbabátok van! És milyen szépen megmutatta a pofiját!!! A mosolygós az különösen édi-bédi! :)

Fioona: te mikor még legközelebb dokihoz? CTG?
Szerintem a ruci, amit kérdeztél ráadható fiúra is.

Toti: drukk az álláskereséshez! Főleg a találáshoz!!! :lol:

Adri: merre vagy? Fested a piros tojásokat a locsolkodóknak? :wink:

Magunkról: voltunk uh-n csütörtökön és minden rendben szerencsére. 3 hét múlva már CTG-re kell nekem is menni. Úúúúúúgy várom már a májust!!!! :D
szerika

Halihó Lányok!

Jajj, olyan aranyosak vagytok! Délutánra már kutya bajom sem volt! Teljesen elmúltak a viharfelhők :-) a fejem felül. Köszönöm szépen! Jó volt kiadni magamból. Apa meglepett egy szép virággal! Úgy szeretem! És ma is olyan gyönyörű sms-t írt! Bocsánatot is kértem tőle, hogy ilyen érzékeny vagyok, dehát a hormonok...

Szóval minden rendben!

Lányok, lassan intézni kéne az apaságit! Ne felejtsétek, mert aztán a Ti nevetekre veszik a gyereket, utána meg nehezebb. A dokitoktól kell kérni igazolást a fogantatás napjától. Ezt elvinni az önkormányzathoz (okmányiroda-anyakönyvvezető), ő minden papírt odaad. Nem vészes.

Jajj, olyan édesek a képek Arwen!

Mindenkinek kívánok nagyon boldog HÚSVÉTOT! Sok csokival és sonkával! (szerintem ez most jobban izgat bennünket, mint a locsolók :twisted: ) Kép

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Ragota! Ez a kép nagyon állati!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
szerika

Sziasztok!

Arwen,
nagyon klasszak a fotók :)

Ne haragudjatok, de szaladok (akarom mondani gurulok), mert a nyakamon az ünnep, én meg sehol se tartok. Úgy néz ki, hogy Gabi baba még köldökzsinóron keresztül falatozna a Húsvéti sonkából, szóval most készülök. Amint szusszanok, jövök! :lol:

Szeri, ez a tojásfestős dolog még viccnek is rossz :lol: Nálunk évek óta a kinder tojás a sláger :wink:

Nagyon Boldog Húsvétot Kívánok!

Kép
Kép
adrienna

sziasztok

hú de sz..r napom illetve délutánom van ma(olyan mint amikor rosszul leszel émelygés stb lehet megint a vastól).kicsit sétálam de alig vártam hogy haza érjek.ittam egy gyömbéres limit most eszek pattogatott kukoricát és nyugton maradok.

Arwen édes a Lurkótok jővőhéten mi is bejelentkezünk.
Ágota jó ha minden ok nálad.
az apaságihoz nekem még arról is kell papír hogy hajadon vagyok.
a lurkóról meg elfelejtettem kérni mert kiakasztott tb-s jogosulatlanságom.na majd legközelebb .ma postáztam mindent amit kértek kiváncsi vagyok mennyi idő alatt rendeződik az ügyem.

mi szoktunk tojást festeni de idén nem érünk rá,majd jővőre Lurkónak

R. dolgozik a hétvégén hétfő reggel végez majd :cry:

Bridzsi

Kép
esztora

Én is kívánok mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Kép
toti77

Szeri, örülök, hogy minden okés Veled és a kis Balázzsal!!!!!! Május meg mindjárt itt van!!!

Adrikám, 18 nap és itt van Gabi baba :lol: :lol: :shock: de jóóóóóóóó!!!!!!!!!!! :lol:

Arwen, nagyon édik a képek pici Attiláról!!!!!!!!!
A vonalzómat kitöröltem, mostantól nincs hőmérőzés és vonalzózás, hátha így sikerül lekattannom kicsit a témáról...egyébként jövő hét elején kellene megjönnie, és nagyon úgy érzem, hogy meg is fog.

V.
vickybabe

rosszul írtam: nemmegjönnie akart lenni :lol: :lol:
vickybabe

Vicky,
nagyon mennek a drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Azért én titkon reménykedek, hogy már nincs 18 nap hátra ;)

Kép
Kép
adrienna

Mindenkinek boldog húsvétot!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Én is szeretnék Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánni mindenkinek!

Kép

Arwen nagyon édi a baba! Örülök, hogy végre az arcát is láthattátok. Kire hasonlít?

Szeri, a 35. héten megyek dokihoz. Eddig nem volt szó NST-ről, gondolom a szokásos 37. héttől lesz, ha nem lesznek fájások hamarabb. Igazándiból nem bánom, hogy nem nézik előbb, nem tudom hogyan járnák be Lillával. Elég lesz azt a pár utolsó hetet megszervezni. :roll:

Hajni, hidd el, veled érzek! Nem akartalak megbántani. Az én anyukám a szomszéd szobában lakik. :(

Vicky, akkor hivatalosan nem drukkolok, csak csendben, magamban. :wink:

Adri, már láttam felétek szállni egy gólyát!
Kép

Sokat gondolok Katára. Talán már megvannak az ikrek!? :D
Mindenkinek puszi!

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?