Sziasztok!!!
A gépem szerencsésen újra lett telepítve, szóval újra itt
Dido Gratulálok a férjed eredményéhez, szuper, hogy ennyit javult!!!
Maradhatsz továbbra is a dokidnál ha benne bízol, viszont ha ő nem abban a kh-ban dolgozik, ahova te helyileg tartozol, akkor tutira fizetned kell a 30%-ot függetlenül attól, hogy ügyeletes-e a doki vagy nem. Kérdezted, mi mit fogunk tenni: én ragaszkodom a dokimhoz, úgyhogy valszeg fizetni fogok…
Pankaa
Emili tündéri, ahogy alszik :laugh:
Csibe! Sajnálom, hogy meg kell műteni apát!
várhatóan meddig kell majd kh-ban lennie?
Adri
Jó újra hallani rólatok! Levi nagyon helyes kissrác! Végülis kiderült, hogy mi okozza nála a problémát? Kristófot itt Szegeden fogják műteni a gyerekkórházban.
Móni23 Ha esetleg még vmikor erre jársz, nagyon sok szeretettel gratulálok a kis Gergőhöz!
Angie
Gyönyörű lett a házatok!!! Most jól elszomorodtam, hogy valószínűleg 14-én lesz a tali, mert így mi megint lemaradunk… pedig a másik két dátum jó lett volna…
Pupy
Gratulálok a fizu emeléshez!
Junko
Nektek mikor lesz a kontroll? Én meg a kh-hoz tartozom, szívás… Melyik dokit nézted ki a klinikán?
Syrynx
Mi volt a szemészeten?
Nem semmi, hogy arra is emlékszel, mit álmodtál az altatás alatt… Persze, bent leszek Kristóffal végig, bár szerencsére csak egy napig leszünk kh-ban, de ott alszom majd én is vele. Ha nem lehetnék vele, nem is engedném most megcsináltatni.
Juca
Itt is megdícsérem a Kingáról készült képeket, olyan édesek!!!
Norwell
Sok-sok gyógypuszit küldök Kende baba lábára! Szegényke…
Narco
Köszönöm szépen a privit, aranyos vagy! Kinyomtattam és meg fogom kérdezni a gyerekorvosunkat!
Lányok! Az eskis képek gyönyörűek, én nem tudom hozzászólni a témához, mert nekem nem volt.
És köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat Kristóf mandula műtétjével kapcsolatban!
Egyébként nem semmi a kissrác: ma 25(!!!) percet aludt egész nap. 9-től 17:30 körülig bírta, aztán iktatta be ezt a rekord hosszúságú szünetet…
Pussz mindenkinek!