Új privát üzeneted érkezett!

Évi77!
nagyon megleptél, köszönöm :)
Puszi érte :) talira jösz jövő héten?

Wish!
Csúcs vagy, nagyon örülök neked :)
Látom te is a finishben, drukkolok :)

Kép
narco

Farthy!

Apa cotrollingos (pü, számvitel), nagy holland cégeknek könyvelnek és ő a csoportvezető. Bp-n is van irodájuk, oda is kell mennie + most lesz új ügyfél más városban és oda is kéne menni.

Férj házimunka

Szerintem ez nagyon emberfüggő dolog.

Én pl. tudom a férjemről, hogyha a halálomon lennék sem főzne vagy törölgetne port. Mert a portörlést utálja, főzni meg egyszerűen nem tud. És hiába is venné elő a szakácskönyet, mert a többség ugye úgy kezdi, hgoy pl. készíts rántást, de aki még életében nem készített, annak ez semmit nem mondd! Ha kaja kellene hozna valahonnan vagy főzetne az anyukájával.

Viszont szó nélkül porszívózik, kipakol a mosogatógépből, bevásárol.

Ha kérem, éppen kitereget, de tudom, hogyha rendesen szeretném látni a kiteregetést, akkor jobb, ha megcsinálom.

Viszont cserébe már 8 hónapja kettőnk helyett dolgozik és nem napi 8 órát, hanem 10-12-t.

Ezért nekem eddig meg sem fordult a fejemben, hogy bármiféle háztartási munkát is elvárjak tőle! Nálunk így alakult, enyém a háztartás nagy része (porszívót már jó pár hónapja nem fogtam), ő hozza a lóvét.

Persze, ez nem azt jelenti, hogyha majd itthon leszünk a babával, akkor majd jól benne hagy a kakiban. De tudom, hogy akkor is szüksége lesz arra, hogy esetleg ott álljak mellette, amíg bepakol a mosógépre vagy ránézzek a színek szerint szétválogatott ruhára vagy hogy legyen kitől kérdeznie, hogy ezt és ezt hova tegye, mivel takarítsa.

Wish!

Jó téged is látni!

Most jöttem NST-ről. LHa péntekig semmi, akkor péntek reggel amnio. De talán legalább azzal is előrébb leszünk, ha más nem, legalább megtudom, hogy hogy áll a kijárat.

Dokim kéz- és lábtörést kívánt és bemutatott egy kolleginának. Hát, ha megindulunk érdekes lesz, mert nekem vhogy furi egy női nődoki ... De lehet, pont ez kell ahhoz, hogy elmúljanak a női dokikkal szembeni fura érzéseim ...

kacsa14

Farthy!

Köszi a receptet! Holnap jön nővérem a kislányával, és nem vagyok az a konyhatündér tipus, de ez könnyűnek tűnik elkészíteni. Csak egy hozzávalóm nincs. :( A terasz. Vajon elkészíthető nélküle is, vagy pótoljam mással?? :wink: :D

Puszik

Kép

Kép
adriana

Adriana!

A teraszra nem muszáj kitenni. Csak azért írtam, mert úgy gyorsabban megdermed a tejbegríz, és hamarabb elkészíthető. De én ma pl. ezt készítettem, és nem tettem ki a teraszra, hanem megvártam, amíg itt bent kihűl. Attól függ, mennyire gyorsan akarod elkészíteni.
Szerintem az unokahúgodnak nagyon izleni fog, mert szinte szétmállik az ember szájában (még fogak se kellenek hozzá!:-)) és édes.

Kép
Vendég

Sziasztok!
Farthy!
Köszönjük a dícséretet. :D Nagyon szép lett a ticker-ed. Az én párom is szívesen segít a takarításban, mosogatásban, sőt néha még főzni is szokott.:D Annak idején mikor a babaát vártam, és állandóan aludtam szinte mindent ő csinált. Recept engem is érdekelne. Az ftp-t este megnézi a Párom.

Heni, Zsúka!
Ugye nem gondoljátok komolyan,h. nem kerültök vissza a táblába?!? Kérlek!!!! Annyira jó lenne látni, Rám nagyon pozitívan hatna. Nyújthatnátok felém (felénk) a kezeteket, onnan a sárgából!! :D

Kacsa!
Sajnálom,h. még 2 in 1, de hamarosan kint lesz Timcsa…
Köszi a dícséretet is, szerencsém volt,mert a legjobb barátnőm kozmetikus, a másik barátnőm fodrász, az ő édesanyja pedig manikürős, így ezeket a dolgokat nászajiba kaptam tőlük.:D

Junko!
Tudom, én is emlékszem,mindenki várta,h. mi volt aznap az UH-n. De azért jó is történt aznap,hisz Panka akkor jelentette be,h. Emili létezik.

Dido!
Nagyon köszönöm ismét, és tényleg írtad már tavaly is. Én őszinte leszek, fogalam sincs,h. hova tartozom,mint 3. kerületi lakos, viszont és SOZE 1-re járok és nagyon szeretem a dokim, és oda is fogok járni. A szülés nálunk más helyzet,mert én lehet,h. otthon Nyíregyházán szülnék a sógornőm asszisztálásával. Jézus! Miről írok! Bárcsak már a közelében tartanék…

Syry!
Szerintem mindenkinek a saját esküvője a legszebb. Miért mentek szemészetre?

Adri!
Én nagyon örülök,h. itt vagy Velünk Te is. Végre imét csivitel a topic.

Juca!
Kinga egyszerűen csodás ezeken a képeken! Nem tudsz nekem abban segíteni,h. hol nézhetnék utána,h. hova tartozom? Mert területileg én is Margitba.

Wish!
Érted is szorítok ám!!

Na puszi mostmár dolgozom tovább,mert kicsit elúsztam. :oops:
Vendég

Te Kacsa!

Nem véletlenül az én kedvesemről írsz?? :D :D :D

Igen, ez a rántás, habarás dolog nagyon jó... ezek is azt mutatják, hogy a szakácskönyvek is azoknak készülnek, akik már tudnak főzni.
Meg a zsírpapír, sütőpapír kifejezés se sokat mond a férfiaknak.
De nálunk talán az is közrejátszik ebben, hogy nem vagyunk egy nagy evősek, tehát nem prököltet eszünk rántotthússal. Ami van, azt bekapjuk, inkább az egyszerűbb ételeket szeretjük, tehát eleve nem csinálunk gondot a főzésből. Én még jobban húsos vagyok, mint ő.
Mosni meg hetente egyszer szoktam hétvégén, igaz, akkor tele a két szárító. Felmosni meg ha eszembe jut... de hát ez van. :-)

Kép
Vendég

Pupy!
Ugyan nem engem kérdeztél, de:

http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pupy, most írtam le a receptet Adrianának. Olvass vissza! Remélem, ízleni fog nektek is. De nagyon laktató, arra tényleg fel kell készülni.
Köszönöm a dicséretet. Néha el is marad, hogy az új tickert betegyem ide, de talán most már nem felejtem el. Csak hát iszonyú hosszú még az idő az esküvőig. Még a szeptember 1-ben gondolkodtunk, de az meg olyan nagyon hamar itt lenne...késő ősszel meg már nem akartunk esküvőt. Így hát ilyen hosszú a vonalzóm. :o

Kép

Kép
Vendég

Farthy!

A profilban aláírásként be tudod tenni a ticker-eket és akkor nem kell mindig külön-külön szúrogatni.

Mi szeretjük a hasunkat, de én sem vagyok nagy konyhatündér. Az egyszerűbb, gyors kajákat szeretem csinálni. Azokból meg azért szűk a kör és szokszor már csak ismétlen önmagam és unjuk. Mondjuk jó ideje nem főzök már rendesen. Terhesség eljén bő 4 hónapig hánytam és enni sem tudtam, így a főzés szóba sem jött. Utána meg mindig volt vmi., ami miatt elmaradt. Szombatonként Anyósnál eszünk, ő meg annyit főz, hogy jut vas-ra is. Hétközben Apa eszik melóban, én meg vagy rendelek vmi. kajcsit vagy eszem egy rántottát vagy főzeléket vagy szendvicset. Nem éppen ideális kismami táplálkozás, de ha azt nézem, hogy 3 hónapig csak péksütit és banánt tudtam enni, ahhoz képest ez már bővn haladás!

kacsa14

Kacsa4

Köszi, a hasznos tanácsot, ez eszembe se jutott, mármint az aláírás.
Amiket írsz, mintha rólunk írnál. Ugyanez a felállás minálunk is. Párom eszik napközben meleget délben, este már nem nagyon kívánja, sokszor volt, hogy majdnem mindent kidobtam, amit főztem, mert harmadik napon már nem kellett a jóformán meg se kezdett kaja. Hétvégén meg elmegyünk valahova, imádjuk a kínait, ilyenek.
Mikor készültem a záróvizsgákra, amúgy se nagyon volt időm főzni, hanem csak a kedvenceket csináltam, néhány van. De hát az se lehetett már a végzetekig...
abban az időben volt, hogy az egész konyhában a plafonig ért a mosogatlan dolgok. Inni úgy ittam, hogy a kezem közé került pohárból kilöttyintettem, ami benne volt, és töltöttem bele, amit akartam. Nem izgatott. Azért örülök, hogy ennek az őrült időszaknak vége.
Inkább a zöldségeket, gyümölcsöket szeretjük, bekapunk párat, aztán jól is lakunk (persze már kérdés, hogy 1 óra múlva újra eszünk). :-)

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Adri!
Levi nagyon aranyos!Örülök, hogy nincs komoly baja!!!
Gyere is minél többet!

Évi!
Húú, ez nagyon dúrva, ahogy püföli a gépet! :lol: Nagyon édes, szerintem nálunk is ez lesz a notebook sorsa, de inkább veszünk majd egy imitátort. :lol:
Emiliről még csak olyan videó van, amin csuklik. 8)

Juca!
Kinga is nagyon vagyán ynagylány már!
Jó, hogy szereti a házimunkát! :wink:

Házimunka:Tomi megcsinálja amit kérek tőle, de inkáb szeretem én csinálni.De szó nélkül porszívózik, és magától elmosogat, ha látja, hogy fáradt vagyok.

Syrynx!
Sajnálom ezt a szemes dolgot, remélem hamar rendeződik!
Képek Mátéról??

Adri, Pupy!
Ha erre jártok, akkor minitalizhatnánk kacsával egyetemben.

Na mgvolt ma az első városi sétánk, egyedül.Tomi bevitt minket reggel kocsival, utánna felkerekedtünk a babakocsival.Elintéztem a hivatalos papírokat, hogy kapjak egy kis apanázst is az állambától.
Természetesen egy papír megint lemaradt,amit nem mondtak, hogy kellenei fog, de majd postán elküldöm nekik. 8)
Emili elég jól viselte a kiruccanást.Sajna egéz éjjel csikart ahasa, reggelre kegyetlenül összetojta magát. :lol:
De legalább kijött.Igaz, hogy zöldes volt, de nem hasmenéses, láza sincs.Azóta csak a szokásos hascsikarása van. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Dido,

Most varnom kell a mensit, aztan telefonalni 10.-11. napi uh idöpontert. Es az ovulacio utan harom nappal kapom vissza öket. :D

Pupy,

Köszi, NORMADERM-csalad a Vichy-töl. Egy tisztito gel es egy krem amit reggel es este kell hasznalni. Holnap lesz egy hete, hogy hasznalom es hihetetlen a valtozas! :D

Junko,

Tünder vagy, köszönöm! :D Persze bizom am en. Es amikor majd ott tartok biztos jobban be leszek lelkesedve! :wink:

Juca,

Hihetetlen a kiscsaj! :D

Evi,

Meg nem neztem meg, most fogom. :D

Hangyi,

Kicsit kesve de annal nagyobb szeretettel kivanok Neked boldog születesnapot!

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Evi,

Tünderi Dorika, szerintem netfüggö lesz belöle. :lol:
Viszont nekem nem jött be hang sajnos. Lehet, hogy csak en benaztam... :roll:

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!

Sajnos hang nincs hozzá... :( Úgyhogy nem bénáztál. Dicsiket köszi mindenkinek :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ertem! Nem baj igy is jo volt. :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Aniko,

Latom mar az 50. napon vagyok. :lol: Sajnos az a baj, hogy fogalmam sincs melyik volt az elsö napom a sikertelen stimulalt ciklusom utan... :(

Kb. most tartok a 20-21. napon, de ezt csak en gondolom nem biztos...

Hogy vagy? Meg mindig fekszel egyfolytaban? Remelem azert jol vagy!

Kép
Kép
jucmuc

Kacsa!
Köszi, majd átolvasom.

Syry!
Hogy van Máté? Mi volt ma a szemészeten?

Juca!
Kinga zabálni való :D annyira jók ezek a képek :D olyan kis huncut szemei vannak.
Köszi, hogy próbálsz segíteni, ez az átjelentkezés nem is olyan rossz ötlet.

Junkó!
Igen, eléggé megnehezítették a dolgunkat :?

Évi!
Dóri tündéri, olyan édes ahogy püföli a gépet :D
Igen kezd sürgőssé válni, mert nem sokára már meglátogat piri, de nem tudok dönteni :? , szerintem ezeket a vizsgálatokat már a Kaáliban csináltatom meg, csak hát azért remélem kelleni fog majd egy nőgyógyász kórházzal együtt.
Egyébként a Bajcsyba tartozom. Már benéztem a Bajcsys topikba és csupa jót írnak róla, de most megint egy új doki, ráadásul látatlanba :?

Wish!
Már Ti si itt tartotok :shock: :D Hogy megy az idő...

Judit!
Értem. Akkor most drukkolok a mielőbi pirihez!!!

dido
dido

Sziasztok!

Csak gyorsan-gyorsan, még zuhiznom kell... Mindenkinek köszönöm a gyógypuszikákat, ideértek, ma már rá is állt Kende a lábijára. Igaz, még kicsit bicebóca, de azért már látványos a javulás, sztem segített az arnica, amit a dokinénink ajánlott.

Évi!
Szuper a vidijó Dorciról! :D Nagyon csendben vagy mostanság, minden oké Veletek?

Juca!
Hát igen, ezért gyúrunk mi is lányra ketteskénél... :twisted: :lol:

Dido!!!
Fantasztikus hírek ezek!!! Hajrá spontán babuci!!! :)

Syry!
Hogy van Máté szemecskéje?

Most csak ennyi voltam, nagyon fáradt vagyok már, az elmúlt két napban Kende vagy kézben volt, vagy babakocsiban... Letenni nem lehetett, mert azonnal állt volna fel, ami ugye nem volt jó a lábijának... :roll: Na de talán alakulunk, mint púpos gyerek a prés alatt... :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Syry!
Mi történt a szemészeten? remélem csak csupa jót mondtak Mátéról. Sok gyógypuszika neki :D
Mindenképpen jelentkezz!

Dido!
Segítenék én is ebben, de sajna ez most albérlet, Dunakeszivel meg megint nem jársz jól.
de az ötlet tényleg nem rossz, ha van ismid :D

Kép
narco

Szép jó estét!
Kicsit nyűgös vagyok ma.... Egyik munkatársam lecsapom az idióta fügyülése miatt. :twisted:
Tegnap melóból hazaértem, akkor vettem észre, hogy majdnem kilóg a fenekem a nadrágból. :oops: Kiszakadt, szerencsére nem túl feltűnő helyen. Ma vettem 2 új nacit. :)

Pupy
Kiminek a hidegvére tetszik, meg a mosolya. :D De még nem választottam még a mostaniak közül. Schumi hiányzik....
Szorítok, hogy anyud mihamarabb meggyógyuljon és nemsokára egy unokának örülhessen.
Szépek az esküvői képeid. Olyan aranyosak vagytok rajta. :)

Tina
Hastánc?! Az nagyon jó! Fél évig jártam, még Szegeden, nagyon élveztem. Nem vagyok igazán nőies, de sokat segített a tánc ezen. Mióta kondizok, kiszélesedett a hátam. A tesóm hosszú percekig tud nevetni ezen. :D
A hastáncot nagyon szeretném folytatni, de ilyen lüke beosztás mellett elég nehéz. :(

A zuram elég jól elboldogul a házimunkával. Bár a mosással és a porszívózással ki tud kergetni a világból. Képes mindent mindennel összemosni. :D Főzni viszont istenien tud. :)
Vendég

Sziasztok!!!

A gépem szerencsésen újra lett telepítve, szóval újra itt :)

Dido Gratulálok a férjed eredményéhez, szuper, hogy ennyit javult!!!
Maradhatsz továbbra is a dokidnál ha benne bízol, viszont ha ő nem abban a kh-ban dolgozik, ahova te helyileg tartozol, akkor tutira fizetned kell a 30%-ot függetlenül attól, hogy ügyeletes-e a doki vagy nem. Kérdezted, mi mit fogunk tenni: én ragaszkodom a dokimhoz, úgyhogy valszeg fizetni fogok…

Pankaa :) Emili tündéri, ahogy alszik :laugh:

Csibe! Sajnálom, hogy meg kell műteni apát! :( várhatóan meddig kell majd kh-ban lennie?

Adri :) Jó újra hallani rólatok! Levi nagyon helyes kissrác! Végülis kiderült, hogy mi okozza nála a problémát? Kristófot itt Szegeden fogják műteni a gyerekkórházban.

Móni23  Ha esetleg még vmikor erre jársz, nagyon sok szeretettel gratulálok a kis Gergőhöz!

Angie :) Gyönyörű lett a házatok!!! Most jól elszomorodtam, hogy valószínűleg 14-én lesz a tali, mert így mi megint lemaradunk… pedig a másik két dátum jó lett volna…

Pupy :) Gratulálok a fizu emeléshez!

Junko :) Nektek mikor lesz a kontroll? Én meg a kh-hoz tartozom, szívás… Melyik dokit nézted ki a klinikán?

Syrynx :) Mi volt a szemészeten?
Nem semmi, hogy arra is emlékszel, mit álmodtál az altatás alatt… Persze, bent leszek Kristóffal végig, bár szerencsére csak egy napig leszünk kh-ban, de ott alszom majd én is vele. Ha nem lehetnék vele, nem is engedném most megcsináltatni.

Juca :) Itt is megdícsérem a Kingáról készült képeket, olyan édesek!!!

Norwell :) Sok-sok gyógypuszit küldök Kende baba lábára! Szegényke…

Narco :) Köszönöm szépen a privit, aranyos vagy! Kinyomtattam és meg fogom kérdezni a gyerekorvosunkat!

Lányok! Az eskis képek gyönyörűek, én nem tudom hozzászólni a témához, mert nekem nem volt. :roll: És köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat Kristóf mandula műtétjével kapcsolatban!
Egyébként nem semmi a kissrác: ma 25(!!!) percet aludt egész nap. 9-től 17:30 körülig bírta, aztán iktatta be ezt a rekord hosszúságú szünetet…

Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Timika

Én is ábrándozom, egyik pár szebb, mint a másik. :)
A sajátunkig gyűjtjük az ötleteket. :D
Nagy bulizós kissrác lesz a fiad, ennyi alvással ilyen jól bírni... :D Sajnálom szegényt a mandulái miatt.
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Sajnos még nem tudtam megnézni a videót, csak lementettem, de majd ma este. Nagyon köszönöm a kórházas linket.

Angie!
Pihenj csak otthon, és várlak nagyon pénteken.

Farthy!
Nem baj,h. jövőre lesz az esküvőtök, hidd el hamarabb eljön az az idő,mint gondolnád.

Panka!
Én mindenképp benne lennék egy minitaliban.

Jucmuc!
Ismerem ezt a családot, mikor még a Lorealnal voltunk ezekből a termékekből fogyott a legtöbb.

Anikó!
Köszönjük a táblát!!! Nem tudsz valamit Zsúkáról és Heniről? Úgy szeretném ha visszakerülnének a táblába!!!

Syry!
Mi volt a szemészeten?

Norwell!
Nagyon örülök,h. Kende jobban van. Amint kipihentétek magatokat várunk.

Maci!
nagyon köszönöm a dícséreteket. Hát mi is nagyon szeretnénk már a szülőket meglepni egy unokával,meg magunkat is..

Timi!
Köszi! Hidd el minden rendben lesz, szorítunk majd értetek.

Puszi!
Vendég

Adriana!

Tegnap elfelejtettem írni, hogy ha elkészült az étel, akkor utána egy kis porcukorral és fahéjjal meg kell hinteni. Úgy még ízletesebb lesz.

Pupy!
Lehet abban valami, amit írsz. Tisztán emlékszem a tavaly áprilisra is, olyan gyorsan eltelt az egy év. Remélem, ez is hamar elszalad. Még semminek nem álltam neki, már ami a szervezést illeti. Számba kell vennünk, hogy miből is áll egy esküvő, s hol érdemes elkezdeni szervezni. Talán a terem a legfontosabb, és a zenekar. Ehhez azonban a résztvevőket kell tudnunk ponotsan. Aztán utána jöhet a ruha kiválasztása, autó, meghívók. Egyébként konkrét elképzelésem van egy-két dologról, tehát pl. ruha, frizura, virágok színe...:-)
Vendég

Sziasztok!

39+6 ...

kacsa14

Kacsa!

2in1?

Kép
Kép
Ági279

Szia Ági!

Hát, szerinted???

Azért volt ilyen atom feldobott a hsz. is ...

Csak várok és várok és várok és várok és várok és várok és SEMMI ... :?

kacsa14

Elkezdtem barnázni...:cry:

lőttek ennek a hónapnak is....:cry:

Kacsa!
Tudom nehéz lehet,de próbálj megnyugodni...
Vendég

Pupy!
Sajnálom :cry:

Kacsa!
Szegény, tudom mit érzel! Annyi különbséggel, hogy nekem a doki is az idegeimen táncolt, hogy még nincs semmi. Nagyon irigyellek, hogy te akár túl is hordhetod, ha úgy alakul, de azért drukkolok, hogy ne kelljen már tovább várnod :)
Timcsa jól van, és jól érzi magát odabent :)

Ágo!
Hogy vagy?

Kép
narco

Tudom,h. nyavalygok és lehet,h. senkit sem érdekel, de nayon bánt ez a barnázás, mert annyira bíztam ebben a hónapban, és teljesen úgy is éreztem, sőt a hőm is már 4-5 napja 37. Még ma reggel is annyi volt, és hányingerem is volt, és pár napja olyan furi volt megint a hasamban,mint annak idején is. :cry: Sajnos a görbét nem tudom most feltenni....:oops:

Ne haragudjatok,h. ezzel fárasztalak titeket. :cry:
Vendég

Pupy!
Szerintem még ne add fel, tudod ebben a topikban szoktak így kezdődni a terhességek!Teszt estleg? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Pupy!
Szerintem sem kellene fladnod ezt a hónapot, vannak még biztató jelek, és a barnázás nem jelent mindig rosszat. Szorítok nagyon :)

Kép
narco

Dido,

Köszönöm! :wink:

Pupy,

Megmondom öszinten nem nagyon hittem benne de most mar azt mondom minden penzt meger! :)

Sajnalom, hogy ilyen mensis elöjelek vannak, de tenyleg nem szabad feladni addig mig meg nem jön rendesen. Tudom ez most sovany vigasz de megis...en szoritok nagyon! :D

Kép
Kép
jucmuc

Pupy!

Ha még a hőd se sett le, és a piri se jött meg, akkor nincs minden veszve! :wink:

Most olvastam egy másik fórumon, hogy Wishéknél ma baba lesz, hajnalban elfolyt a magzatvize!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kacsa!

Ne aggódj még ezen a héten meglesz Timcsa. És abból már csak 3 nap van. Kitartás kislány!

Pupy!
Senkit nem fárasztasz. Erről szól a fórum.
Ha csak barnázás még várj egy kicsit. Holnap ha semmi lőjj el egy tesztet. Görbédet miért nem tudod feltenni?

WISH!
HAJRÁ!!! :D
Vendég

Wish!
Innen a távolból is nagyon szorítok nektek :)
Szuper nap ez a mai nem?
Ugyanis ezen a napon tavaly fogantak a lányaink :D Micsoda nosztalgia :)

Kép
narco

Nárcisz!

Boldog "első" szülinapot a manóknak! Mi is megemlékeztünk a nagy napról annó :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Kacsa!
Már minden nap azzal kezdem a napom, hogy felugrom és elolvasom, hogy vajon Timcsa kint vagy bent?! Nagyon drukkolok, hogy kinőlje végre a pocidat, és ki akarjon bújni :D Kitartás!!! :)

Ne haragudjatok, de egy rohanás az életem, és épp csak futtában végig tudom nézni hogy mi van veletek! Remélem a jövő héttől kicsit visszazökkenek a régi kerékvágásba, és tudok jönni többet is! :oops: :D

eszter82
Budapest

Évi77!
Méltó módon ünnepelgetjük :wink: :oops: Csak nehogy megint beugorjon a béka a tóba :wink:

Kép
narco

Max nagycsaládosok lesztek 8) :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!
Látom nálatok is misztikus számok jönnek elő: 1 év 1 hónap 1 hét 1 nap misztikus nap ez mondom, remélem kicsi Kacsának is bejön :D :wink:
Inkább nem szeretnék nagycsaládos lenni......

Kép
narco

Sziasztok!

Tündérek vagytok, nagyon jól esik a bíztatás... csak sajnos nem merek bízni, de Junkonak megfogadom a tanácsát, bár nagyon félek..

a görbémet? mert béna vagyok. :lol: csak bmp-be tudom lementeni, és nem engedi feltölteni az irodai gép...
esetleg valaki tud segíteni? mert lehet,h. a tűzfalunk nem engedi...
elküldeném e-mailben
Vendég

Wish!

Nagyon drukkolok!!!!

Narco!

Grat a csajoknak a fogantatási szül. naphoz. Én nem tudom a Kingáét.

Angie!

Köszi a sütit. Képzeljétek Angie beugrott és hozott kétféle sütit!!!! Én annyira meglepődtem, és annyira örülök. És tök gáz, hogy a chocholate chips cookiest már befaltam, pedig volt egy rakat :-(

Évi!

Én még régebben lecsentem a viedót, és elküldtem Kofának, aki csak kapkodott a levegő után, és rögtön használaton kívüli billentyűzet után nézett. Mondjuk már előtte is, de ez megerősítette.

tjuca

Kép

Ime a görbe, megszültem :lol:
Vendég

Pupy!
Megpróbálom feltenni, ha gondolod.
Én meg csináltam vonalzót és nem tudom bemásolni :evil: valamiért csak a szöveg jelenik meg :evil:

Kép
Kép
Ági279

várom a véleményeket ..... :D
Vendég

Szép görbéd van!

Kép
Kép
Ági279

Ági!
arra gondoltam,h. szerintetek van esély rá,h. babás legyek? mert ma sajni elkezdtem picit barnázni, viszont pár napja kicsit furi volt a pocim, azt hittem meg fog jönni aztán semmi ... érted? :oops:
Vendég

Pupy!

Tesztre nem gondoltál? Én csinálnék.... de addid is Kép

Kép
Kép
Ági279

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?