Új privát üzeneted érkezett!

Geli
neked akartam még irni csak ma már itthon van az összes gyerköc és nem egyszerű a menet, még igy sem, hoyg kész van az ebéd és nem kellett ma főznőm .... Szóval csak a böliben van olyan rendelet, hogy kötelező biztosítaniuk az étkezést .. Ovodában nem kötelező ( ha fel is vennének az önkormányzat elutasit mert ez plussz szervezéssel költséggel jár az ovinak vagyis az önkormányzatank és arra fognak hivatkozni hogy erre van kitalálva a az izsáki uti )vagyis megoldahtó a tej tojás liszet általában meg tudják oldani de ez a tarósítószer allergia elég nehéz mert mindeben van üditőben margaintban felvágotban.. ha éppen nincs benne tarósítószer akkor van benne szója vagy tej .. ördögi kör ez .. szóval a böliben kötelező bitositaniuk a klapkán is tudják biztositani nekünk majd Ákinak a kajcsit .. A lányokank is meg oldották vonlna meg lehett volna rendelni csak az oviba nem lehet átvinni ez is bonyi .. Na mindegy szóval elvileg bárhova mész biztositják amit tutira tudok hogy klapkán a forradalom utcaiban tudják biztositani ez tuti vagy lánchid nem tudom milyen utca az ahol van a böli ...
neketek melyik böli lenne a jó ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Balim!

Nagyon sajnálom Esztert,hogy beteg lett!Jobbulást Neki!

Geli!

Bocsi,akkor szegény Dóra ezért nem értette :lol: néha szita az agyam :oops:

Köszi mindenkinek,ki a nyuszis képet dícsérte! :D

Cukkker!

Tök jó,hogy tudtok váltani(netet),s spóroltál is!Tudtam,hogy megoldod!Nem bírom úgysem kimásolni,már kijelöltem,jobb gomb katt.,másolás,s nem másolja sehova.Vagy én nem találom :oops:

Joghurt!!!

Hát lányok(hát-tal nem kezdünk mondatot)nagyon finom lett,bátran vegyetek Ti is,akinél sok jogi fogy!Majdnem olyan lett,mint a danone,de ki kell tapasztalni,hogy a finom igazán.Az állaga tök jó,s 150.-ból lett 6 pohár 0.175 gr-os jogi.Nagyon megéri.most csináltam narancsosat,almásat,banánosat,tényleg nagyon finom,s pofon egyszerű az elkészítés,s tudod,hogy semmi egészségtelen nincs benne.

rögtön visszanézem,kinek nem válaszoltam,s írom tovább.
Vendég

balim-köszi,hogy aggódsz.Igazán jolesik. :wink: De hidd el,semmi gond az utazással.Én meg úgy vagyok a pocakommal,hogy nem is nagy,mivel a barátnőmnek odahaza sokkal nagyobb pocija volt az én koromban.Ez sokmindentől függ.Lehet,hogy még fog nőni,lehet nem.Nem tudom,de már igy se könnyű aludni,meg mozogni.De nem panaszkodok,könnyű terhességem van.Nincs okom panaszkodni. 8) :wink: most megyek haza utoljára terhesen. :cry: szerintem nagyon fog hiányozni ez az állapot,hogy odahaza pátyolgatnak,meg mindent megkapok amit szemem szám kiván,szoval kis hercegnőként kezelnek otthon.Majd,ha meglesz a pici,akkor minden más lesz,akkor már nem fognak ennyire figyelni rám,akkor a pici lesz a központban.Most igy ezt tudván kihasználom az utolsó heteket. :wink: :lol:

pille-nagyon jók az utak,sőt jobbak,mint itt.Nagyon jol megcsinálták.De tényleg,semmi gödör,semmi utfelgyűrődés.Főleg felénk,és a székelyföldön tűkör sima. Még birtam márciusban az utazást,nem volt gond,remélem most is fogom.A határon meg ráállunk a kismamás sávra,és akkor hamrabb át fogunk jutni.Mert szerintem rengetegen lesznek. 8)

nyhk-remélem én is,hogy lesz még neked is ekkora pocakod,hamarosan.Ez csak rajtatok múlik.Hát akkor meg mindent bele. :wink:

Thymi-nem irigyelni kell,hanem csinálni! :lol: 8) Ugyanazt tudom mondani neked is,mint nyhk-nak. :wink:

Ahogy időm lesz irok nektek otthonról is!
Vigyázzatok magatokra!Pussz

Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hé-hé!

Láttátok az előző oldalon megjelent Barbi vonalzója?na majd próbálom akkor.bocsi,jött anyu,később írok.
Vendég

Lina,
most néztem, hogy nem is 8, hanem 10 évig lehet gyesen, aki tartósan beteg gyereket nevel.
balim

Timci,
kismamás sáv van a határon???????? Ez tök jó!!! Melyik határátkelő?
Már én is mennék, de őszintén szólva, mióta Lili megvan, valahogy nem akaródzik barlangba menni. Még fel kell nevelnem, most már nem biztos, hogy szívesen lógnék 70 m-es aknában egy szál kötélen. Marad a pesti biztonságosabb. Oda gyerekeket is szoktunk vinni, táncsak kijövök épen. (Bár pont két napja volt a hiradóban, hogy valakinek nem sikerült)

Balim,
ha ez így van, akkor jó. Mert ha nem is jön össze a tesó, akkor januártól visszamegyek, gyűjtöm a 180 napot, aztán hátha mire már összejön, mehetek is táppénzre. Az nekem jobban megéri anyagilag, mint dolgozni, mert az egészségpénztárunk a gyerek fél éves koráig, meg a táppénz alatt is ad havi 45000 Ft-ot pluszban. Bár nagyon nem szeretnék naponta Pestre járni...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska-persze,hogy van.Nyomorékoknak,kismamákank,és gyerekes szülőknek.Bors-Ártánd-nál.Nagyvárad felöl.Amióta beléptünk az UNIOBA azóta van.Szerintem is jó,még nem próbáltuk ki,de most kifogjuk,ha sokan lesznek. :wink:

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Pille
Ott kint sokkal jobbak az utak, mint itt és nem tóldozgatják az utat, hanem rendesen megcsinálják. Tök gyorsan haladnak, ott nem látsz embert unatkozni munka közben.... Volt úgy h kimentünk 2 hétre és egy több száz km-es út le volt zárva teljesen és terelőútvonalon kellett menni. Hazafele gondolkoztunk h a déli határ fele kerülünk, de végül mégif a szokásos úton jöttünk és már teljesen kész volt az út. Semmi elterelés.... Hát itt egy utcányi útata sem képesek megcsinálni ennyi idő alatt.

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi-ebben telyes mértékben igazad van!

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Hú,jó sokat írtatok :) ,úgyhogy most csak pár dologra írok (bocsi),meg képet szeretnék tenni Lencusról.

Lili nagyon szuper lett a játszó,Zsófi élvezi?

Nyhk zokni esetleg a Tescoban kint az üzletsoron,ott van egy jó sapis-zoknis,Evidence zoknikból elég sok szokott lenni.

Thymi szép a pocid,hát akkor használd ki még így utoljára az otthoni kényeztetést és jó utat!

Erszényes nektek is jó utat és jó mulatást!

Balim Esztinek jobbulást!

Donoé jó lett a vonalzó :wink: ,de hol a többi gyerkőcé :lol: ?

Lina Lilike jól van?

Bea jó,hogy túl vagytok a műtéten,minden oké Lillával?

Roz te biztos tudod,ha Lencusnak szeretnék majd tortát csinálni,ezt a Hulalás tejszínt használhatom esetleg,azt eheti?

És akkor a képek:voltunk hétvégén férjem rokonainál,ők tartanak galambokat....

Kép

Kép

Plusz egy ráadás,mert ezen olyan kis bájos :D :
Kép

Kép Kép

Kép
dettus

Timici, nem is hallottam még ilyen sávról a határátkelőknél. Na nem mintha olyan gyakran mennék külfödre.
Néhány éve még szörnyűek voltak felétek is az utak. Örülök, hogy legalább a román oldalon nem ráz szét az autó. Itthon meg... :(

Dettus, milyen kis kíváncsi Lencike. Én meg nem fognám a galambot semmi pénzért.
Nagyon aranyos!

Balim, jobbulást Esztinek megint csak.

Flóra túl van a dokin, mandula gyulladása van. Ha felébredt Orsi én is megyek.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Roz!

Ari szerintem is a nyuszis kép :D

Geli!

Szerintem kérd vissza a joghurt készítőt,de ha újat veszel,az sem drága.Elég kellemetlen visszakérni,ha oda adtad.

Pillle!

Jobbulást Neked! :)

Ser!

Sajna,én mindig ilyen béna vagyok :cry: :cry: :cry:
Vendég

Balim, de sajnálom Esztert!!! Na de jövő hétre meggyógyultok, addigraösszeszereljük a hintát , ugrálóvár, sátor , homokozó.....Már csak a jó időt kérjük hozzá!

Timci, tényleg óriáspocak!De ez jó! Nekem nincs is képem terhes magamról....

Dettus, Lenci a galambász!Lenci is allergiás?

Pille, Flórának is gyors gyógyulást! Neke is, remélem kidrül, h mi a baj, és nem csak egy rtg beutalót kapsz holnapra!

Lina, tényleg Lilivel minden oks?

Don, hát akkor megérte! Ügyes vagy!

Kép
seriff

Azért jól sikerült a vonalzó,így ki írni :shock:
11 év,11 hónap,72 hét 1 nap :shock: :shock:
Vendég

Don, egyszer csak meglesznek mindhárman :wink: :D !

Kép
seriff

Seriff,
köszi kérdésed, most már jól van Lili, de nem is adtam rá kabátot, nehogy bestresszeljen. Ritka pillanatok egyike...itthon vagyunk. :D
Majd húsvét utáni hétfőn kell visszamenni orvoshoz. Remélem azért attól fog már rendelni, hogy ennyivel később jön a kisbabája.
Csak azért szidom magam, hogy anno pénteken, mikor mi voltunk az utolsók, nem kértem el rögtön az 1-es sorszámot. De tuti, hogy odamegyek negyed hétre, hogy elsők legyünk. Két hét kimaradás után szerintem rengetegen lesznek, és ugye Lili nem "úgy" beteg, nem szeretném, ha mást is összeszedne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ser!

:lol: :lol: :lol: mindennap másikét rakom be,így tudni fogjátok,melyik hány éves :lol: :lol: :lol:
Vendég

CSAJOK!!!

Látjátok a vonalzókat??? :lol: :lol: :lol:

Nyhk!

Örök hálám Neked!nagyon köszi!!!
Vendég

SER!

Hűűű,de örülök!Csak nem hülyén halok meg! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Lina:
Köszi aranyos vagy,de maradok a jól bevált fitt activnál!igaz nem olcsó,de ez még sosem hagyott cserben :roll:

Betegeknek jobbulást :!:

Hajni:
Hogy vagy?Meggyógyultál?

Timci:
Szerintem se olyan nagy a pocid!Az oldolt állóson látszik,a második csalóka :D

Ser:
Nincs kismamás képed?Hanna biztos hiányolni fogja,ha nagyobb lessz!Nekem sincs sok,de azért 1-2 akad az utókornak! :wink:

Nyhk:
Kockásfülűt láttam valahol,de nemtudom hol :oops: szita az agyam!
zokni meg végképp passz!

Ma csinálgattam a lányok babanaplóját :roll: Úgy elszalad az idő!Mirabelnek nemsoká betellik :roll:
Ti írtok ilyet a gyerekeknek?
Én úgy örültem volna 1ilyennek anno!
kazi

Donoé:
Ügyi vagy,jók lettek! :lol:
kazi

Kazi, én ezt sem, miket írsz bele?Mikor mit csinált?

Don, ügyesek vagytok!!! :lol:

Lina, örülök,majdcsak elhappolod az első sorszámot! :wink:

Kép
seriff

Ser:
Babanapló című "könyvszerűség":
Fényképekkel ilusztrált élménybeszámolók,korházi karszalag,első hajtincs stb. szerintem olyan klassz! :D
Ha egyszer jöttök az arbarétumba,gyertek el felénk majd "azt is" megmutatom! :wink:
kazi

Roz!

Most jut eszembe,a Tescoban láttam kockásfülű nyulat,1600.- körül
még nézegettük is Zolival,nosztalgiáztunk :lol:
Vendég

Kazi!

Köszi!Vért,verejtéket izzadtam,mire sikerült :lol: :lol: :lol:
Nyhk segített ám hogy rakjam be az oldalra! :lol:
Vendég

Megjártam a dokit, rendelési idő vége előtt 2 perccel beestem. Légcsőhurutom van. Én is AB-t kaptam, mint Flóra. Éreztem én, hogy nem izomláz van a mellkasomban.

Hajni, te jobban vagy már?

Donoe, mikor lesz Barbi szülinapja? Vonalzó szerint a napokban :D

Kazi, ügyi vagy, hogy naplózol. Én a zsebnaptáramba írom az aktuális eseményt. Neki kellene ülnöm, hogy egy helyen meglegyen minden. A gyerekeknek nagy élmény lesz később nézegetni.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Nem is írtam...

Lili tegnap este 9-től reggel fél hétig mukk nélkül aludt. Akkor át akartam hozni magamhoz, de ahogy megvolt a cumi, már aludt is tovább, még 7:50-ig. 15,5 hónapot kellett várnom egy átaludt éjszakára, de sikerült (Kazi, kitartás, meg a többiek is :D ) Amióta átállították az órát, egész jól alakul.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cukker,
Nem találom sehol a Kriszta29-et a babaszobán, se zoknit. Merre keressem pontosan?

Pille,
A piros zokni pénteken nálunk is ezt jelentette. J
Flórának , meg neked is jobbulást!

Lina,
Köszi szépen, hogy megnézed!!!

Balim,
Eszternek jobbulást!

Dettus,
Már ott is néztem, de nem volt. A nő mondta, hogy nézzek be, hátha lesz. A kicsi lányod nagyon megnőtt és édes a galambbal. Nekem ő mindig úgy jut az eszembe, ahogy a vonalzón van, pici babaként. Itt pedig már kész nő!

Donoé,
Ügyes vagy!!!! Na sikerült végre. Tegnap már idegbajt kaptam én is (pedig párom is beszállt segíteni), nem tudom, hogy miért nem akart összejönni. De a lényeg, hogy megcsináltad. A 76 hetet nem értem én sem J
Az E-mailek meg kiakasztottak. Kb 2-3 órás késéssel kaptad meg. Nem tudom, hogy miért.
Rájöttem, hogy miért 72 hét. A vonalzó csak 12 éves korig számol, lányod meg 14 lesz decemberben. Szóval neki az évek és a hónapok nem fognak növekedni, csak a hetek.

Kattic,
Merre vagy?

Lili,
Mi volt ma? Nem vagy otthon?

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Bea vagyok :)

Köszönöm mindenkinek az együttérzést,olyan jól esett.Ma kiengedtek minket és minden oké.Kedden kell menni kontrollra,akkor lesz kötéscsere,valamint megbeszéljük a varratszedést,mert valszeg ahhoz is el kell altatni,és be kell,hogy menjünk egy napra.Aztán azt mondta a prof.,hogy akár hat hét múlva kezdődhet a következő műtét.Szegénykém még ezt sem heverte ki.:(
Ahol feküdtünk a traumatológián ott borzasztó kedvesek voltak velünk és egy nagyon profi,ügyes gárda van ott.
De mégis olyan rossz volt,hiába tudtam,hogy jó kezekben vagyunk.Az ölembe levittem a műtőbe,aztán ott kapott egy szurit a combjába(még szintén az ölemben)és addig ringattuk,babusgattuk,míg be nem ájult tőle,s csak aztán vitték be.
A műtét jó sokáig tartott,egy kicsit meg is rémültem, hogy nincs-e vmi baj,mert rövidebbre számítottam,de hál'Istennek minden jól ment.Aztán megfigyelésre átvittek minket a Gyerekklinika postop. Őrzőjébe,ahol egy ember kivételével,flegma volt mindenki.Lilla szépen ébredt,tiszta volt a tudata,nem szédült,nem hányt,evett-ivott,mégsem engedték felkelni.A gyerek ült az ágyban,felállt az ágyban,ült az ölemben,mászott az ágyról a székre...Mondtam a nővéreknek,hogy hogyha ez a gyerek most nem szédül,akkor talpon sem fog.Mindegy azt mondták ez a szabály és kész.Na most próbáljon meg bárki egy 2 éves gyereket,aki jól érzi magát,és jókedvű,az ágyon tartani.Mert nekem nem ment.Lillánál elszakadt a cérna.Előbb elkezdett sírdogálni,aztán pedig őrjöngeni.Nem tudtam megnyugtatni.Rúgott,ütött-vágott,ha a közelébe mentem.Kimentem,szóltam nekik,hogy jöjjenek már segíteni,erre mondták,hogy menjek vissza a kórterembe és megengedhetem a gyereknek,hogy leszálljon.De akkor már hiába mondtam bármit,Lilla őrjöngött.Nem is hallotta ha szóltam hozzá.A szeme felakadt.Nagyon megijedtem,sírógörcsöt kaptam.Kiszaladtam a folyosóra és szóltam ismét,hogy mostmár csináljanak valamit,mert kárt tesz magában és szétnyílnak a varratai is.Akkor jött az ügyeletes orvos és adott neki vénásan nyugtatót.Azt mondta,hogy ez valószínüleg az altatószerek és a gyógyszerek,valamint az egész napos stressz és a félelem együttes hatása,és egyszercsak elpattant nála a cérna,mikor órák óta nem engedték felkelni.De miért kellett megvárni,hogy idáig fajuljon a dolog?Ráadásul egész éjjel senki be nem nézett ránk.Aztán másnap reggel mehettünk vissza a helyünkre hál'Istennek,és ott már minden oké volt.Ja ráadásul a tűt a kis lábfejébe tudták csak beszúrni,és az anesztes doktornőnk mondta,hogy már este ki lehet venni.Hát azt sem vették ki.Reggel mielőtt visszavittek volna minket,szóltam,hogy szedjük már ki a tűt,mert kényelmetlen helyen is van,mivel még a cipőt sem tudjuk felvenni,illetve Lilla is fájlalta már.Erre közölte egy vén picsa,hogy majd ha átvisznek minket,akkor ott kiveszik,ők nem foglalkoznak vele.Mikor átmentünk ott kivették azonnal,de már körbe be volt gyulladva a helye.Ja a legjobb már az elején a fogadtatás volt a gyerekklinikán.A műtőből egyből odavittek át minket mentővel.Lilla még tiszta kómás volt.Odamegyünk és a nővérek elkezdtek morogni,hogy minek mentünk mi oda.Miért nem a traumára vittek minket vissza. :shock: Szóval tragédia ott az a mocsok banda.

Na jó mindegy,mostmár túl vagyunk rajta.

Bocsánat,hogy túl hosszú lettem.Most sajna nem tudok még írni senkinek,mert még nem igazán tudtam visszaolvasni,holnap meg elutazunk.

Kívánok mindenkinek Kellemes Ünnepeket!

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Bea
de jó hogy már itthon vagytok,nem semmi amin keresztül mentetek.minden elismerésem,kicsit elérzékenyültem,szegény kislány.

Kazi
már jól vaok,délben a fejem fájt,majddélután a derekam akrt ketté hasadni,és este megjött a piros mikulás.Azért lehetett a hasmenés is?Nem tom,de már jól vaok.

Balim
jobbulást nektek,nem is volt mostanában beteg Eszter igaz?Vagy rosszul emlékszem?

Dettus
naon arik a képek,naon szépkislány :lol:

Donoé
ügyi vagy a vonalzókkal.Nekem Cuki segített annak idején,naon béna vaok hozzá.

Betegeknek jobbulást,most már fáradt vaok én is,de még akartam valamit.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Megvan!

Lina
olyan rossz amikor egy meggyógyult gyerekkel el kell menned a dokihoz,és a váróban ott vannak a betegek,nem viszed inkább tanácsadáskor vissza?Ott egészségesek vannak.Én így csináltam soxor.

Lili
hogy vagy?

Erszényes szerencsésen kiérkezett,mindenki jól van,éppen taxiban ült amikor írt egy sms-t.

Cuki
voltatok az Auchanban?Csakmert nem láttalak.

Valaki érdeklödött Zepter után igaz?Idöben kapcsolok,bocsi. :oops: Szóval az Alföldiben van egy idös hölgy,lent az Avonos mellett,de a Zepter székhely meg a Central Passage oldalában van.Ott tutti tudnak segítenimindenben.

Jó éjt mindenkinek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Pillle!

Nem is gondoltam,hogy ilyen beteg vagy! :( Még jó,hogy elmentél dokihoz.A vonalzó elég érdekes,Nyhk-nál már látom a választ,Barbi dec.-ben múlt 13 éves.

Linácska!

Te szerencsés vagy,nekem Donátnál 38!!! hónapot kellett várnom,mire átaludta.Addig minden éjjel 4-6× volt fent.3 hete átalussza az éjszakát :D Ezzel szemben Noémi betöltötte a 3 hetet,s onnantól végig alussza.

Nyhk!

Mégegyszer nagyon köszi a segítséget!12 évig mér hónapokban?Akkor ilyen öreg anyáknak,mint én nem is méri normálisan? :oops: :lol: :lol: :lol:

SBea!

Borzasztó,amit írtál!!! :cry: :cry: :cry: Azt hittem ilyen bánásmód csak a kecskemétiekre jellemző,de akkor nem.Az a lényeg,hogy túl vagytok rajta,kicsit lelkileg helyre rázódtok.Pont a Te állapotodban lehettek volna normálisabbak is Veletek!Donát 17 hós korában mi a Madarász u.-ban voltunk,de ott tündérek voltak.Lillácskát hol műtötték?Sokat gondoltam Rátok nagyon!
Vendég

Hajni!

Köszi,tudod hány hete próbálom már?Nyhk segített,s sikerült végre :D
Vendég

Sziasztok!

Köszi, hogy hiányoltatok, itt vagyok, jól vagyunk, levegőztünk tegnap egész nap.
Csak azért nem írtam, mert nem tudok reagálni mindenki hozzászólására, nem tudok visszaolvasni. Ha ilyen sokat termeltek, nem lehet követni. :)

Bea, olyan szomorú volt olvasni!!!!!! Megint egy műtét? :( Annyira veletek vagyok! Kitartás!
birolili

Balim, jobbulást! És Pille, nektek is!
birolili

Tegnap voltunk orvosnál, 1cm a baba, és pont 7hetes. Nov. 25. lesza dátum. :) Képzeljétek, már láttuk, ahogy dobogott a szíve. :) Olyan nagyon jó érzés volt! Vagyis hihetetlen. Ezen megint elcsodálkoztam: hogy tud belül kifejlődni a szíve, szeme - látása, füle - hallása, ízlelése, szaglása.....ez nekem olyan felfoghatatlan..... aztán meg lesz egy ilyen vacak, mint Zsófi. :)
birolili

Bea, ugye nem kell minden műtét után ott ébredezni?Szörnyű,h milyen bunkók voltak Veletek! Hány műtétre lehet számítani összesen?

Pille, sajnálom, remélem mostmár gyorsan meggyógyultok!

Lili, olyan jó látni meg hallani ahogy dobog a kicsi szíve! A férjeddel voltatok?

Kép
seriff

Sziasztok :)

Bea
nagyon sajnálom ezt a tortúrát nagyon sok erőt kívánok neked nagyon nem lehet egyszerű ... annyira sajnálom :( nem értem ezket a nővérkéket nincs bennünk toleranici :shock: az altatásnál sajnos nagyon sokszor előfordul a düh roham :( Minket is felkészítetetk rá anno mert mandula műtőtt gyerekek 60 % nál van ilyen fajta megnyulvánulás.. de ez hogy magatokra hagynak ... annyira szörnyű ez nem csak egy apró műtét volt... :( A következő műtéthez is nagyon szorítunk ha most elmentek Kecsonéékkal jó utat és jó pihenést :)

pille
gyógyuljatok meg minnél hamarabb :)

balim
Esztinek is jobbulást :)

lili
7 hét ez igen, drága kis manó :) hát igen ez baba várás születés ... egy csoda szerintem is :) Zsófi cica hoyg van ?

Kazi
igazán nincs is rólam fotó, általában Én fotózom a srácokat, meg multkor hüle tesóm melirozás közben fotozott le kb 40 alufóliával a fejemen :D erre van esze :D azt azért nem teszem fel :lol: :wink: most egyébként már sokat visszanőt a hajam már vállamig ér de már nem nagyon szerték fenékig érő hosszú coffot elég volt ... Az csak apukám miatt volt ... :roll:
nekünk is van mind a 3 gyerköcnek naplója.. igaz még egyik sincs kitöltve :oops: mindnet irok cetllire és bele teszem hoyg majd egyszer beirom ... már lassan kifolyika szekrényből a sok cetli ... kicsit erősitem magam mert anyós el akrja vinni öket pár napra hamarssan ... akkor azt hiszem ki is töltöm őket már olyan régóta halasztagatom ...

donoé
látom csak sikerült :) nagyon jók lettek a vonalzók :) Mit is ortál hoyg van aszalód ugye vagyhoyg szertnél ? ha vanirnál róla? hoyg teszed el pla megaszalt gyümiket nem szárad e ki nem lesz kemény a tárolás altt meg hogy kb meddig lehet tárolni :) köszi

dettus
jaj de édessek ezek a galambos képek :)

timcike
nagyon jó pocakos kép :) vigyázatok az uton . Én sem halotam még erről a sávról de jó ötlet :)

seriff
sapit megnézted ?

cukker
ügyes vagy a spórolással :) sajnálom hogy igy alkult apa munkahelye

balim
kíváncsi vagyok hányan használják ki ezt a 10 évet most gondolj bele én még most itthon maradnék 10 évig akkor összesn 17 évig lennék itthon :shock: :lol: :roll: na meg ugye az a gyes összeg 10 évig .. elég kevés... meg utánna hogyan találnék munkát .. bár lehte hoyg könynebb lenne ez alatt az idő alatt az ember kitanul még 1-2 szakmár a gyereke már nagyok kicsi az esély rá hoyg a betegségük miatt nem mész dolgozni és nem válalsz esti műszakot mert még kicsik ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Dettus
Köszi a pocidícséretet, de nekem csak háj van rajta (nem baba benne :cry: ) Timci van tele babával :lol: :lol: :lol:

Bea
:(

Donoé
Elkezdett érdekelni a joghurt gép....Írjál róla léci! Hol? Mennyiért? (tudom írtad) Fincsi lett?

Kép
Kép
Kép
thymi

Még olvasás előtt Nyhk
Bocsi, rosszul emlékeztem, itt vannak a zoknik

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=189445

Andi
Kép
cukkker

Lili!

Az tényleg csodás érzés,mikor hallod,meg látod a szívverését.Zolival sokszor szoktunk beszélgetni erről,mikor nézzük a törpiket,hogy egy együttlét eredményeként,ha 2 mikroszkópikus mozgó valamik(nem akarom részletezni,tudjátok miről beszélek :lol: )találkozik,s ilyen emberkék lesznek belőlük.Anyu volt nagyon elcsodálkozva,mikor Noémivel 6 hetesen voltam,3 mm-es volt s dobogott a szíve,nem tudta elképzelni,hogy ilyen picinek,már dobog a szíve. :D

Roz!

Nekem nincs aszalóm,csak évek óta vágyom rá,mert mindent lehet aszalni,s ennél egészségesebb nincs is,mint a többi tele van tartósítóval.Csak mindig elodázom a vásárlását,sajnálom rá a pénzt.

Thymi!

A www.avplanet.hu -n találtam,nagyon klassz szerkezet!Ma reggel lett kész a 2. adag,s nagyon finom!Ki kell tapasztalni,hogy csináld,már nagyon hasonlít a danone-ra.
Árban nagyon jó a többihez képest,6-8e.-ért találtam ugyanilyet,ez meg 3845.- volt.Megrendeltem egyik délelőtt,s másnap délelőtt itt is volt.1200.- a száll. ktsg,de ajtóig felhozzák.1 liter tejből,6db 0.175 gr jogi jön ki.Szóval iszonyú gazdaságos,s ebben tudod,hogy nincs semmi oda nem illő anyag.Nálunk nagyon sok fogy,mind nagyon szeretjük,1 hóban csak a joghurt volt 7-8e.-ezért gondoltam beruházni rá.De nagyon örülök neki.12 órát készül,semmi gondod vele.10W-os a fogyasztása,az is elenyésző.Csak ajánlani tudom,nert tényleg szupi! :D
Vendég

Bea

Nagyon sajnálom kicsi Lillát, hogy nem elég neki a műtét, még ez a tortúra is. Gondolom ez még csak rosszabb lesz az eü-ben, amit a kormány velük is művel. Szívbe markoló az írásod. Hány műtét kell?

Roz

Ugyan miért nem teszel fel egy fóliás képet? :) Nevetnénk egy jót. Vagy ne gonoszkodjak?
Lehet, hogy még nem írtam, de mióta apa nem vezető beosztásban van úgy imádom. Olyan jó vele lenni, és nem számít, hogy kevesebb lesz a pénz. Nagy teher esett le a válláról. Meg még elvileg jár neki 6 hónap felmondási idő. Talán, talán meg is tudjuk oldani a mínusz forintokat. És tényleg már írtam is, hogy biztos van,aki kevesebb pénzből gazdálkodik, tehát nem is akarom magam sajnáltatni, csak ügye előre haladnánk, nem vissza fele.

Hajni

Hát én nem tudok semmit megszervezni előre, vagy ezért is nem tudok bárkivel talit megbeszélni. Úgy volt, hogy hazafele bemegyünk az Auchanba, de István fáradt volt, és későn is értünk haza. Múltkor szoliba jelentkeztem be, azt is le kellett mondanom, mert rohantunk anyuhoz, aztán meg Bence edzésére. A Lidl sem jött össze, már írtam, hogy miért... :) De valahol meg ezt szeretem, hogy nem monoton az életünk.
Reggel mondja nekem István, hogy látott az erkélyen. Ezt meghallotta Adri, és már ment is az ajtóhoz, hogy Ájni.
Egyszerre jött hozzánk a miki. Hehe. Nekem is úgy fájt a derekam, de ebben Adri is közbejátszott.

Úgy irigylem Erszényest.

Pille
Maradunk a Fibernetnél, de elég lesz a 3800-as kisebb csomag. Ebben a hónapban már be sem fizetem a magas számlát, hanem váltunk. A tv-nél sajnos várni kell novemberig a szerződés miatt, utána szerintem digi tv-re váltunk.
Jobbulást kívánok neked. A családunk olyan szerencsésen megúszta idén télen a betegségeket, csak már előre félek az allergiától. Július -augusztus a legdurvább. De már legaláb bnem szoptatok, ha nem bírom tovább én bizony bekapkodom a gyogyikat. Bence homeósokat fog kapni. Nem tökéletes, de sokat segít.
Nálatok is szünet van már? Örültem, hogy itthon lesz velem a kismanóm, de lelépett az apjával. :) Megyek a városba valamit venni neki Húsvétra. Én mindig szoktam.

Andi
Kép
cukkker

Balim

Eszti hogy van?

Donoé

Donátot mivel kellett műteni? Vagy miért voltatok a Madarászban?
Jók lettek a vonalzók. Nekem is Bencéről vonalzóm, de amúgy képeket ide már nem szoktam feltenni róla, nagy fiú ő már.

Ser

Már én is várom, hogy legyenek újra talik az Arborétumban. De akkor már biztos én sem tudok egyhelyben jól elcseverészi. Hacsak nem homokozik a csajom.

Andi
Kép
cukkker

Bocsi, minden apránként jut az eszembe.

Geli

Én a Lánchíd utcai bölibe szeretném Adrit beíratni, és izgulok érte, hogy legyen hely. Én már beszéltem egy dadussal, hogy mindenképpen hozzá szeretném vinni Adrit. Ismerem, aranyos csaj, Bence hozzá járt és ő is szerette. Annak is örülnék, ha sikerülne Adrinak már eleve egy ismerős gyerekkel együtt beíratkoznia.
Bence idejében ez nagyon szuperül sikerült, mert 6-an mentek együtt egy csoportba, és már egy évvel ezelőtt minden nap együtt játszottak a játszótéren. Semmi gond nem is volt a beszoktatással. A gondozónőknek is egy álom volt a csapat. Oviba is ugyanúgy együtt mentek tovább és náhányan még most a suliban is együtt vannak.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok,

Pille,

Sajnálom, hogy nem tudtál aludni, remélem a bogyók segítenek. Jobbulást neked és Flórának is.
Bölcsis infókat gyűjtögetem közben a kollegáimtól is, akiknek pici a gyerekük, de köszi, hogy gondoltál rám.
Piros zokni - péntek? - aranyos

Donoé,

Szuperek a vonalzók, a múltkor elfelejtettem írni, hogy a nyuszifüles kép tényleg csúcs. Lehet, hogy veszek én is jogi gépet, majd felmérem az itthoni fogyasztást, egyelőre csak én eszek, lehet, majd később.

Ser,

Gergő tényleg mindent később csinál, de lehet, hogy csak lusta.
Hinta áll már? Ha igen, élvezi Hanna?
A Lánchíd már kicsit messze lenne, a széchenyi sétány jobban útbaesik vagy a Móra ált. suli mögötti.

Roz,

köszi mindent, ha kész lesz, és türhető küldök neked képet. :wink:
Bölcsikbe meg megyek jövő héten érdeklődni.
tök jó, hogy anyósod viszi őket, csak távolból kell aggódnod, hány napra?
Azt tudod, hogy a gyest akkor is kapod, ha dolgozol, legalábbis én így tudom.

Hajny,

Auchanban messze a legjobb a kiszolgálás. Tényleg kedvesek az eladók. a kínaiaknak is kellene ilyen tanfolyamot szervezniük. :lol:
Jobbulást!

Timci,

jó utat, tényleg jó ez az átkelő, igazad van, hogy nem vártok, ha egyszer van rá lehetőség.
Jó tanulást és egy kalappal a vizsgádhoz.

Nyhk,

Gratula Petrának a sétához.
Ha látok zoknit szólok, majd nézem.

Cukker,

PO body-k a bobitaexpresszen is vannak 900-1000 forintért, igaz kell szállításik költséget fizetni, de, he esetleg másokat is érdekel, lehetne együtt rendelni is.
Házunk, mellette a kisebb, halványzöld. De igen, azok azok a házak.
Nem könnyű ez a diéta, mert ha vmit elkerülsz, akkor óhatatlanul többet eszel vmi másból és már kész is az ördögi kör.
Ügyi vagy a nettel. :)

geli08

Cukkker!

Hál Istennek nem kellett műteni!Véradáson voltam,s amit ott kaptam kekszet,azt akarta nagyon.A csomagolásból kb.0.5 centinyit le harapott,ott voltunk mellette 3-an!!!S megakadt a légcsövén.Persze anyunál voltunk Katonán,s nem otthon,ahol a mentőállomás mellett laktunk.Pillanatok alatt lezajlott az egész,rohantunk a dokinőhöz,assisztenshez,senki nem volt otthon.Közben Donát ott fuldoklott a kezemben,már sűrű habos nyál ömlött a szájából,majdnem ott halt meg a kezemben.Anyut sem láttam még ilyen gyorsan vezetni.Barbinak mondtuk maradjon otthon,se telefon se kulcs nem volt nálunk,úgy ahogy voltunk,rohantunk,visszaértünk anyuhozZÁRT ajtót találtunk!barbi szegénykém kerékpárral indult utánunk,úgy megijedt.Majdnem betörtük az ajtót,hogy mentőt tudjunk hívni,mire Barbi visszaért.5 perc alatt kint voltak a mentők,aztán roham mentővel fel a Mad. u.-baDe hál Isten közben aspirált,s lenyelte valahogy,így nem kellett fent semmit csinálni.
Ezt a mai napig nem tudtam feldolgozni,most is folynak a könnyeim,miközben írom.Ahogy a mentők kiértek,addigra beszélni sem tudtam,csak szorítottam magamhoz,anyu mondta el mi történt.Idegileg összeroppantam.Ez a hosszú írás,párc perc alatt lezajlott,de soha többet nem akarok ilyet átélni!ahogy nézett rám segítségért esedezve,közben fudoklott,s nem tudtam mit csináljak,Nem kívánom senkinek!!!
Vendég

Cukker,

Nekem a Lánchíd utcai kicsit kerülő lenne, mert a Bibón dolgozom, és 7:30 kor már kezdődik az első óra, és én szörnyű vagyok reggelente, el sem tudom képzelni, hogy lesz ez az egész, he lesz.
Bele sem merek gondolni. :)

Lina,

Örülök, hogy javulgattok. Írtam pü-t. Nem tudom meddig vagy munkahelyileg védett, ilyenekben béna vagyok.
Gratula az átaludt éjszakához.

Kazi,

nekem is van babanaplóm, de ebbe alig fér vmi. Én mindig fényképezek, és a gépen csináltam egy albumot, amikor odajutok összeválogatom a képeket, lírom alájuk a sztorit.

Dettus,

Lencus nagyon drága, Gergő a galambok láttan nyújtotta a kezét, hogy kéri. :)

geli08

Donoé,

Olvasni sem volt vmi jó, hát még átélni. Az embernek csak a gyereke ne legyen beteg, mert az ő szenvedését látni...

Thymi,

Itt Kecsón nem engedtek be? Szép kis alakok. Az a lényeg, hogy ügyes kis csajszi. Édes lehetett a színdarab alatt.

Balim,

Eszternek jobbulást!
Gergő csak az első nap piszkálta, utána megszokta, meg háló volt rajta, de nem alhatott volna rajta, de egész éjjel dobálta magát, én meg ültem mellette sé figyeltem ki ne rántsa. Szörnyű volt.
A fiúkat azért kérdeztem, mert az alvós képen olyan egyformák, azt hittem ikrek :lol: :wink:

geli08

Geli!

Én is úgy vagyok vele,csak betegek ne legyenek!Ezt átélni iszonyú volt! :cry: :cry: :cry:
Utána megint volt ilyen,akkor anyu volt véradáson,kapott azt a pici csomis pick szalámit.Szereti Donát nagyon,akkor meg azt nyelte félre!de akkor már tudtam mit kell csinálni.Gyorsan fejre állítani,s lapocka közé határozottan oda vágni.Ismim mondta,Pongrácz dr.asszisztensnője,hogy inkább a bordája törjön el,ha nagyobbat sikerül,mint megfulladjon.Mert erősen kell oda ütni.
Azóta sem voltam képes véradásra menni,pedig küldik a meghívókat,tudom azt is mennyire szükséges lenne,3 ember életét megmenthetem vele,csak az enyém majdnem meghalt miatta.Lehet hülyén fogom fel,de képtelen vagyok elmenni,pedig itt lakunk a véradó mellett.
Vendég

Csajok!Most sajnos nincs időm mindenkinek külön válaszolni,mert hamarosan indulunk is.Igyhát mindenkihez szól. :wink: Nagyon köszönöm a jókivánságokat és a "nagy pocak"megjegyzéseket. :lol: Én szerintem nem is nagy,a barátnőmé sokkal nagyobb volt,dehát ez szerintem emberfüggő. :roll:
Nagyon remélem,hogy nem fogok othon szülni,megvárja,mig visszajövünk,mert akkor nagy gáz lenne. :oops:
És remélem azt is,hogy sikerül a vizsga,és akkor minden mennyei lesz. 8) Már várom,h.visszajöjünk,semmi gonddal,meg aggodalommal a háttérben.

Hajni-még egyszer nagyon szépen köszönöm az ajándékot,igazán nem kellett volna ránk költened egy fityinget se.Nagyon jolesett.Hálás köszönet!Nagyon megleptél. :oops: :wink:

Csajok!Mindenki nagyon vigyázzon magára és a kis porontyára!Jó sok locsolót a jányoknak! :wink:

Remélem,hogy tudok majd szakitani egy annyi időt majd otthon is,h.szoljak egy pár szót. :roll:
Puszi nektek!
És még egyszer: Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!! :wink:

Kép

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X