Új privát üzeneted érkezett!

kola!Ez az ovi melyik?Vedd kia francba onnan!

Nitta!Biztos kicserélik a gatyát!
Vendég

Sziasztok!

Csilla! Szavaztam ma is tegnap is. Bár úgy láttam 10 percenként lehet. Ez különben normális? Más versenyen egy mailcímről egy szavazat mehet.

Gabó! De jó az a kép amin a kis Levivel vagy! Olyan megható!

Zsani! Szerintem is keressél más ovit. Ezek nagyon durva dolgok, nálunk ilyesmi nem történik. Tök fontos, hogy jól érezze magát a gyerek és a szülő is nyugodt lelkiismerettel hagyja ott.

KépKép
KépKép
mirama

Rik:igen Vivi szeptemberben kezdheti is az ovit.igaz h.oktoberben lesz 3,de mehet már összel.igazábol sokmindnet nem tudok az egészröl majd 10.én kiderül minden.
de szerintem Petra juniusban mehet.januárban lesz 3igaz?és akkor 2008 juniusában kezdhet.asszem,de nem bizti.

Viol:a cipöbolt amit irtam az az ahol te is vetted a szandált.nem kivételes alkalom volt :P mindig annyi :D amikor nektek jo ird meg aztan itthon leszünk. :)

Gabo:az tök jo akkor hamar meglesz ajogsid.és mennyi pizbe kerül??

Csilla:szavaztam én is! :D

KépKép
KépKép
beus22

Nitta:mi lett a gatyával?????

KépKép
KépKép
beus22

sziasztok!

látom, most senki sincs, én meg csak most jutottam ide.
De Janka balhés, rövid leszek.

Betegeskedőknek jobbulást!

Zsani,
sajnálom, hogy ilyenek az oviban...

Nálunk alapvetően minden rendben, csak Vince balhésabb egy árnyalattal a Janka előtti időknél, de ma magától odament, megsímogatta és benyomta a cumit Janka szájába :D

KépKép
KépKép
esztermami

teszek pár képet ha nem bánjátok Kép Kép Kép Kép Kép
bocsi ha kicsit sok lett :oops:

KépKép
KépKép
beus22

eszermami szia.
nagyon szép a kislányod.ha lesz idöd mesélj magatokrol.

KépKép
KépKép
beus22

Esztermami
Szerintem normális,ha a teso kicsit balfékeskedik.Edddig csak ő volt,most meg ott a "tronkövetelő".Arrol nem irtál a nagy sietésben,hogy Te hogy vagy?????Hogy birod a kettő gyerkőcöt??Egyedül vagy már???Vagyis nincs szülői segitséged?

Nitta
Gatyó???

Beus
én nem értem mért juniustol
:shock: ,miért nem szeptembertől akkor már???
Mindegy.Bemegyek egy oviba aztán eldől minden beuratáskor.Ha nem veszik be,akkor ostromlom a böliket ujbol!!Januárba már mennem kell,nincs nem akarok!!! :( :!: :roll:

Csilla
szavaztam én is rendületlenül,már elég jol mennek felfelé a szavazat pontjai! :lol:

Áizsani
jobban vagy már???Most lehült jol az idő,bizti könnyebb egy kicsit!

Gabó
hogy ment a vezetés?
Vendég

Beus
mekkora a Máté baba!!És milyen ügyesen tartja a kis buksiját!!!
Nagyon szereti a VIvi látni!!!Nem is viselte meg a tesó jövetele abszolut?
Vendég

Jó reggelt fiatalok!!
Ma jön anyukám!!JUHÉJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!! :D :D :D

Beus!Hát,hogy mennyi lesz a vége...?Elvileg 70.000ft,de ha kell + óra v. ha bukok akkor ez már jóval több!Szal olyan 100.000ft!
Hatalmasat nőtt Máté baba!! :) :)

Mirama!Köszi aranyos vagy!Most az oviba is szünet van?Vagy ott nincs ilyen,hogy tavaszi szünet?Én nem tudom ám!! :D :shock:

rik!Tegnap nem vezettem,mert kissé ideg voltam és úgy nem akartam,de hivatalosan csak jövő csüt. megyek!
Vendég

Eszter!Jó,hogy itt vagy az meg természetes ha Vince kicsit változik(mondom én akinek egy gyerek van)!! :) :) Majd lesz ez ígyccse! :) :) Teszel majd fel képet a piciről?

Nálunk zajlik az élet találtunk a külvárosban egy házat a Balázs látta(bolt közel a kórház utcájában van,van net böli közel melóhely közel)Én a héten vagy jövő héten nézem meg a sógiék beszélik le,mert ők is megnézik,de ha csaj eladja 7.5milláért akkor mi megvesszük.Nekem annyi bajom van vele,hogy kicsi az udvar!Nyílászáró csere nélkül 500.000ft-ot kéne rákölteni.Kívülről elég ramatyul néz ki lenne mit csinálni rajta,de a Balázs mondta,hogy belülről tipp-topp és ez az elsődleges!Csak az a kurva hitel,mert ugye 3millát fel kéne vennünk!
Most akkor,hogy is van ezzel a szocpollal?Használtra felvehetem a Levike utána 450.000-et?
Vendég

Vince baba nagyon boldog névnapot!!!
Kép
Vendég

Kicsit nehezen hagynám itt a hegyet,mert ezalatt az 5-év alatt hozzászoktam mindenhez az ember kialakított egyfajta élete(hegyi élete)! :lol: :lol: Itt az a rossz,hogy a mentő sem a rendőr nem találna fel ami egy fontos szempont a másik,hogy nincs bolt ami a másik nagy szívfájdalmam!De viszont elkéne menni erről a gyönyörű helyről ami már a szívemhez nőtt! :( :(
Fene se tudja!Épp ésszel gondolkodva a városba lenne a legjobb vagyis külvárosba lenne jó a gyerek/gyerekek miatt,de akkor is....!!!!!Nem tudom össze vagyok zavarodva!
Ez egyébként egy 70m2-es kéró 3 melléképülettel amik jó állapotúak!Majd meglátjuk!Még én is megnézem azt kiokoskodjuk!!
Bocs a sok dumáért!!
Vendég

sziasztok!!

nincs sok időm, ezer dolgom van... :?

csilla,
nekem úgy is jó, majd elkapom andit vmikor. vagy majd szólok, ha sopronban járok. :P

beus,
képzeld, tegnap megszült a violetta! :shock: írt neked is? holnap lenne 36 hetes. 2005 gramm és 43 cm lett dominik. császár volt, mert nagyon vizes volt, csináltak flowmetriát is, nem lett jó, szal beindították, de végül császár lett.
nagyon helyesek a gyerkőcök a képen!! :) vivi tiszta olyan, mint te vagy!! :shock: :P

KépKép
viol81

viol:láttam irtad iwiwen-irtam.és most látom h.itt irtad.nem irt,mert nem tudja a számom!de jol vannk?minden rendben?akkor éppen pont koraszülött lett?azt tudtam h.naon vizes volt.

KépKép
KépKép
beus22

Csilla:csinálj magadnak másik e-mail címet,mert erre nem tudtam küldeni,mert azt írta ki ,hogy már fennt vagy az iwiw-en.mert gondolom a férjed is erre az e-mail címre kérte.Csinálj egy új e-mail címet és küldöm,mert már csak 3 napig érvényes a meghívónk!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Vincének boldog névnapot!!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Csajok:mi van a Katusékkal?Nagyon el van tűnvel látom!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

JóReggelt!!

Drága Vincénknek BOLDOG NÉVNAPOT kivánunk!!!!

GAbó
igen.HA épp ésszel gondolkodsz ez lenne a jó!!!ne csak a mostanra gondolj,hanem a késöbbiekre is.Amikor Levi már egyedül megy mondjuk suliba!Ugye jobb lenne ha közelbe menne!!???
Na nem akarok ám okoskodni,de én tuti azt választanám!!
Vendég

Biztos sokat csavarognak!
Vendég

Szeszike
sajnos mostanában nem jön KAtus,nem tom mi lehet vele!!Lehet hogy Pécsen vannak?
Vendég

VAgy Pécsett(igy kell irni??)
Vendég

rik!Nem okoskodsz,de ez lenne a legjobb és a Balázs is hajlik rá!Majd meglátjuk,de ez csak akkor lesz okés ha a csaj a lemegy még 7.5-re!
Vendég

Tényleg!Húsvétra mennek haza!!
Vendég

Gabó
me hát azért Te is nézd meg,női szemmel!!! :wink: :roll:
Mennyiért árulja amugy,alku nélkül?
Vendég

áááá, Vincének boldog névnapot kívánunk!!

beus,
ja, jól vannak. igen, koraszülött lett, de ha kihúzta volna 36. hét után, akkor is. nemtom meddig számítanak annak a babók. de ha húzta volna, a súlya ebben a pár napban nem hiszem, hogy olyan sokat nőtt volna, és 2,5 kg alatt mindenképpen a korára viszik őket. de jól vannak. :)

KépKép
viol81

Hírdetve asszem 10 milláért,de rokon a csaj és nekünk 8-at mondott!Persze jól megnézem majd!
Vendég

gabó,
addig ne döntsetek, amíg össze vagy zavarodva, legyél teljesen biztos a dologban! tudom, hogy sok szempontot figyelembe kell venni, de a döntés - jó esetben - egy életre szól! :P

KépKép
viol81

Reni,
Boldog szülinapot!!

KépKép
viol81

Viol!Igen ez még azért van,mert én nem láttam,hogy milyen bent!
Ma este 7-kor nézem meg!

Reni boldog szülinapot!
Vendég

sziasztok!

Beus,
gyönyörűek vagytok!

Köszönjük a köszöntéseket, de Vincét január 22-én tartunk, de azért nagyon örült neki, mikor mondtam, hogy gondoltatok rá :lol:

Rik,
már egy hete egyedül vagyunk, de az az igazság, hogy így a legjobb, ha még fárasztó is, ugyanis Vince mindenek mellett nyugodtabb, mint, amikor van itt valaki. Most már megint jól is alszik, pedig egy darabig sírva ébredt meg legalább 2x éjszakánként, de úgy tűnik, mostanra ez elmúlt.

Szaladok, mert mennünk kell,
szép napot!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter, mi is boldg névnapot kíánunk Vincének sok szeretettel!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a köszöntest!
Viol!

Te mindig szemfüles vagy! :)

Bocsi, de most nincs idöm irni, mert 3-ra jönnek a vendegek es este meg sogihoz megyünk, mert ö meg ma 30!

Puszi Mindenkinek!
RENI

Kép
Kép
reni76

reni,
ááá, most véletlen volt, épp az "ünnepek"-et néztem az iwiw-en, és akkor láttam. :)
szép napot nektek, érezzétek jól magatokat! :)

eszter,
és janka szopizik szépen? van tejcid?

KépKép
viol81

sziasztok cajok!
szeszike
akkor a címem:csorbacsilla@gmail.com.köszi!tényleg apa már fenn van azzal a címmel.

mindenkinek boldog szülinapokat,névnapokat!!!

pici babák nőjetek nagyra!hihetetlen,hogy olyan picik is voltak az én gyerekeim is :lol:

most szaladok én is,szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Ment a meghívó.Még a Dávid is ütötte be az adatokat.Végül is az ő meghívója.most is segít írni.Azt üzeni,hogy egy pez cukorkáért küldte.

Kép

Anita & Dávid
szeszike

köszi!de most pont sajna elromlott a fénypostánk,így nem tudok cukit küldeni :cry: .de remélem dávid megbocsájtó lélek :roll: :!:

ÉS KÖSZI A SZAVAZÁSOKAT(az előbb elfelejtettem).én is naponta többször szavazok,már betettem az oldalt a kedvencek közé,kb 10-15 percenként nyomok egyet.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

BOLDOG SZÜLINAPOT RENI!
Kép

Csilla! Én is mindig szavazok ha eszembejut. Fogjunk össze! :wink:

Gabó! Itt Harkán nincs tavaszi szünet az oviban de amúgy Sopronban van. Még holnap megy, akkor jön a nyuszi az oviba, kapnak ajándékokat. Persze nem hazavihetőt de ennek is örülnek. Új motorokat, labdákat, játékokat. Meg lesz pár élőnyuszi is amit simogathatnak, kergethetnek. Szegény nyuszik! :lol:

Süttök vmi finomat húsvétra? Nincs vmi süti tippetek? Finom, egyszerű és gyors kellene. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Kriszti, én ezt sütöm újra, a múltkor nagyon fini lett: (Stáhl recept)
Párizsi csokis-meggyes muffin:
Fél deci vizet felforralok, elkeverek benne 10 dkg étcsokit + 15 dkg sűrű meggylekvárt (én turmixolt fött meggyet tettem bele) + 1 evőkanál neszkafét+fél deci konyakot, félreteszem. Összekeverek botmixerrel 2 db tojást+10 dkg puha vajat +15 dkg cukrot+1 csipet sót+15 dkg finomlisztet+ 1 kávéskanál sütőport. Aztán belekeverem a csokimasszát, és muffinformákba formabapírt teszek és beleadagolom. Nekem a 12-es formába kényelmesen elfért. 175 fokon 25-30 percig sül.

Húúú, megyek, Nyuszi felborította a játszót, közben megy a mememememe... :lol: :lol: :lol:

Majd jövök este, iszonyúan elvesztem tegnap és ma is....

Anikó

Kép[/url]
quito

anikó,
és hogy áll a lakás-ügy? bizosítás?

kriszti,
mi nem vagyunk nagy sütők, asszem anyu rendelt megint... :oops: :D az olyan jó, hogy új játékokat kapnak az oviban! :)

KépKép
viol81

Mirama!Akkor gazdag nyuszika lesz az oviba!De gondolom rá is fér a "játékcsere"az ovira!Hűha élő nyuszika....!!Mi lesz ott!
A barinőm kislányának 2-éves kora óta mindíg hoznak egyet húsvétra!
Én Ronda és finomat és almáslepényt csinálok!!Ezeknek van a legnagyobb sikere itthon!

Ház!:Oda mentünk sógiékkal 7-re erre a csaj nem volt otthon az egyik srác felhívta(neki volt meg a száma ott próbálnak)És benyögi,hogy fél,3/4 órát késik,mert közbe jött neki valami!Ez egy jó ürügy volt.
Vendég

gabó,
és megvártátok? vagy?

nyuszit én nem nagyon akarok itthonra. idén tuti nem, tök felesleg. amúgy meg azért nem, mert gábor szüleinél úgyis vannak, szal ott majd megnézi őket és kész. nem akarom, hogy agyonfogdozzon egy nyulat... :?

és képzeljétek, dorka már egyre nagyobb távolságokat tesz meg egyedül. :P szó szerint napról napra bátrabb, és messzebről indul. korábban még úgy volt, hogy mielőtt odaért volna vmihez, az uccsó lépéseket úgy tette meg, hogy szinte beledőlt pl. az ölembe, a kezeim közé. most már nyugisabb, biztosabb, lassabb, határozottabb. és úúgy örül neki! :P mindig vigyorog közben. de azért látni a fején, hogy izgul is... :D olyan nagyok a szemei! :D

KépKép
viol81

ja, és néha közben a nyelve is kint van. oldalt. :lol:

KépKép
viol81

Sziasztok csajok !

Reni, boldog szülinapot. Lara nagyon ügyes , hogy megtette első lépéseit mégha segítséggel is hidd el nemsokára megy önállóan is és akkor futhatsz utánna.Alexandrát mi is 1 éves kora után szoktattuk rá a napi egy alvásra ebéd utánra.

Beus, tündériek a gyerkőceid és a pici is már mekkora nagy.

Esztermami, örülök, hogy jól vagytok. Szerintem az , hogy Vince így reagál az természetes hisz idáig csak ő volt egyedül és most ott van a hugica és az anyucin osztoznia kell.

Rik, ment a privi remélem most meg is kapod. Lányzó mit szólt, hogy nem kell többet bölibe mennie?

Mirama, visszatérve Tunéziára sajnos akkor nem volt időm a kérdésedre válaszolni.Én nem egy helyen voltam hanem akkor még az utazási irodában dolgoztam és a partner iroda hívott meg tőlünk egy főt és én lettem a kiválsztott , hogy bemutassák a szállásaikat és a fakultatív programjaikat.Szóval pihenés egy szálse naponta átlag 5 szálloda megnézése.Annak ellenerére nekem nagyon tetszett és szívesen visszamennék mégegyszer pihenni.A szállodák pedig szerintem nem maradiak hanem nagyon szépek igaz van , hogy más stílusban vannak építve mint nálunk.Az is bizti, hogy legalább 4* legyen a szálloda.A képeken a tietek nagyon szép.A kajával nem lesz semmi gond a vízre kell figyelni mindig csak palackozottat igyatok és ha úgy van akkor még mondjuk a fogmosáshoz is azt használjatok, a gyümölcsöt meg ha lehet inkább hámozzátok vagy azt is palackos vizzel mossátok meg.Nem akarok okoskodni , de nekünk anno idején ezeket e tanácsokat adta az ottani idegenvezető.Milyen ellátásra mentek.Ja és ahogy olvastam a várostól 2 vagy 3 km-re vagytok ha esetleg be akartok menni és a txit válastjátok az árba előre alkudjatok meg mert aztán képesek a valós viteldíj kétszresét is elkérni a turístáktól.Ezt is tanácsként mondták nekünk.Ha esetleg lenne kérdésed ha tudok szívesen válaszolok.Olaszoknál hol voltatok? Mi Lignanoba és Alexandra is nagyon élvezte.Idén is oda megyünk de mi augusztus végén.

Cipőügy, Alexandra a Deichmannból kapta idáig az összes cipőjét mindig ki lehet fogni olyat aminek normális ára van azaz kb 3000.

Viol, nagyon ügyes Dorka , hogy így megy már egyedül.

Nitta, mi lett a gatyóval?Nagyon aranyos Zoé a vízben lehet látni rajta, hogy élvezi és micsod mosolygós baba.Azt hiszem te kérdezted , hogy szülés után mikor térnek vissza a piros napok.Nekem tavaly októberbe jött meg és szoptatás mellett.

Kola, ez az ovi dolog nagyon durva.Ezekután hogy merd otthagyni jószívvel a gyerkőcöt.Szerintem vidd át egy másik oviba ,mert ha otthagyod megutálja és majd nem akar menni és az mindekinek rossz lenne.

Szemizó én is szavazok ám a " nutella bohócra".

Gabó, szuper, hogy tetszik a vezetés csak ügyesen.Házügy hát jól meg kell gondolni mi szól mellette és ellene , de ne csk arra gondolj mi a jó most hanem arra is , hogy amikor a gyerekőc vagy gyerkőcök nagyobbak lesznek akkor majd esetleg önállóan is kell közlekedniük és ha a külvárosba vagytok akkor azért az egyszerübb lesz.Dönteni nektek kell és csak úgy önts, ha nem vagy már összezavarodva.Egyébként megvártátok a nőt és hogy tetszett?

Anikó,hiányoltunk tegnap az usziba , de gondolom még Győrbe voltatok.Lehet, hogy hülye kérdés, de ha érettségiztél akkor minek akarsz ill. miért jársz kétszintö érettségire felkészítésre?

Na most már megyek aludni, ha valakit kihagytam volna akkor ne haragudjon.Bocs ha nagyon hosszú lettem , de sajnos az elmút időbe nem értem ide a géphez.

Jó éjt mindenkinek!

Zília

Kép
kertész ákosné

Csak még egy kép az én fagyökér nyűvőimről. Kép

Zília

Kép
kertész ákosné

Szép jó reggelt!

Viol!Á nem vártuk meg kissé idegek lettünk,mert ez tuti direktbe ment nála.Azt mondta a sóginőm majd felhívja azt majd meglátjuk,de egy kis köcsög!!
Nemsokára eljön az idő mikor már azt veszed észre,hogy Dorka itt Dorka ott mint a villám! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon ügyi a csajszid!

Zília!Olyan ismerős a férjed!!! :shock: :shock: :shock:
Persze jól meggondoljuk csak akad valami én szeretném ezt az egészet letudni amíg még nem megy Levi böliba és amíg még nem melózok!
Vendég

Jó reggelt!!

Rohanok csak gyorsan megköszönöm a mensis válaszokat!!! Szóval bármikor várhatom. :D :) :roll: :(

Reninek Boldog Szülinapot!!

A kicsi lányom tegnap megfordult hasról hátra, fotóztam egyfolytában, aztán 15 perc múlva meg hátról hasra!!! Azóta pörög egyfolytában, meg az új mánia: a kiságy rácsán eltolva magát forog körbe oldalasan, sokszor fejjel lefelé találom!!!!
Viol,
itt vagyok a "pörgő" gyerekes anyukák társaságában!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Gatyó: megszáradt és eltűntek a foltok!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Még jó, hogy nem rohantam be az üzletbe!!! És nem vagyok szenilis, tényleg ott voltak azok a foltok!!!! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Zília,
én már rád is borzasztóan kíváncsi vagyok, igazán tehetnél képet magadról is!!!!

Bocsánat de mennem kell, talán később még jövök!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Várjuk a pörgős képeket!

Én is megyek húzúnk a városba Levikének megvenni a bicajt,postára,szoliba(ha belefér),bevásárolni stb....!

Délután jövök!!!!

Szép délelőttöt!
Vendég

Sziasztok!

Ügyesedbek ám a babók!!! Nitta, gratulálok a forgolódáshoz és Viol Dorka bátor lépegetéseihez. Fényképeztek is, ugye?

Zília, azért járok érettségis felkészítésre, mert emelt szinten is szeretnék majd érettségiztetni, ha visszamegyek dolgozni. Meg imádok is tanulni.

Később még jövök, Nyuszi éhes.... :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

El is aludt a drágám (már 6 óta fent kukorékolt :? ).

Reni, én is boldog szülinapot kívánok!

Nitta, nem vagy szenilis, ilyen ideiglenes foltokkal már én is találkoztam.

Anya küldött Kincsőnek 86-os ruhát. Szerintetek mikor lesz az Nyuszira jó???

Szóval, Győrben Nyuszi nagyon ügyi volt apjával. Negyed 2kor megszopiztattam az autóban, majd ők mentek csavarogni, én pedig a MPI-be tanulni. Jó volt kicsit mással foglalkozni :oops: . Igaz, 10 percenként figyeltem a mobilomat, de a megbeszélt 5 órakor már újra a kocsiban voltam. Kincső iszonyúan sírt, gondoltam, éhes, de csak szájába vette a cicit, nem szopizott :shock: . Viszont egész úton hazafelé vele kellett foglalkoznom, beszélni hozzá, ő végig mosolygott, pampogott a kis babanyelvén, és ha nem rá figyeltem, mindig megrángatta a pulcsim ujját. Pedig ő mindig elalszik az autóban, de most függött rajtam. Este pedig iszonyú nehezen aludt el, ahogy kimentem a szobából, felcsattant a sírás, amikor visszamentem, mosoly, nyújtózkodás, és megnyugodva forgatta a sötétben az ujjaimat. Végül elringattam és elaludt. Kálmán szerint, biztos hiányoztam neki, még soha nem voltam tőle ennyi időt távol. Ha vele nem is nyűgösködött, de azért észlelte a távollétemet.
De tegnapra már minden visszazökkent a régi kerékvágásba. Hát a hó végén még lesz 2 ilyen nap, azok még hosszabbak, de akkorra már biztosítanak nekünk egy külön szobát és Kincső ott lehet Kálmánnal.

Megyek, ez villámalvás volt :? :? :?

Anikó

Kép[/url]
quito

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?