El is aludt a drágám (már 6 óta fent kukorékolt
).
Reni, én is boldog szülinapot kívánok!
Nitta, nem vagy szenilis, ilyen ideiglenes foltokkal már én is találkoztam.
Anya küldött Kincsőnek 86-os ruhát. Szerintetek mikor lesz az Nyuszira jó???
Szóval, Győrben Nyuszi nagyon ügyi volt apjával. Negyed 2kor megszopiztattam az autóban, majd ők mentek csavarogni, én pedig a MPI-be tanulni. Jó volt kicsit mással foglalkozni
. Igaz, 10 percenként figyeltem a mobilomat, de a megbeszélt 5 órakor már újra a kocsiban voltam. Kincső iszonyúan sírt, gondoltam, éhes, de csak szájába vette a cicit, nem szopizott
. Viszont egész úton hazafelé vele kellett foglalkoznom, beszélni hozzá, ő végig mosolygott, pampogott a kis babanyelvén, és ha nem rá figyeltem, mindig megrángatta a pulcsim ujját. Pedig ő mindig elalszik az autóban, de most függött rajtam. Este pedig iszonyú nehezen aludt el, ahogy kimentem a szobából, felcsattant a sírás, amikor visszamentem, mosoly, nyújtózkodás, és megnyugodva forgatta a sötétben az ujjaimat. Végül elringattam és elaludt. Kálmán szerint, biztos hiányoztam neki, még soha nem voltam tőle ennyi időt távol. Ha vele nem is nyűgösködött, de azért észlelte a távollétemet.
De tegnapra már minden visszazökkent a régi kerékvágásba. Hát a hó végén még lesz 2 ilyen nap, azok még hosszabbak, de akkorra már biztosítanak nekünk egy külön szobát és Kincső ott lehet Kálmánnal.
Megyek, ez villámalvás volt
Anikó