Új privát üzeneted érkezett!

bocsi!

PIXresizer a pontos neve.
Vendég

most ahogy nézem,csak 2 órát késik a topic órája. :lol: de jó,még csak 1/2 2 van. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nana,
ha gondolod, küldd át nekem e-mailben a képet, lekicsinyítem és visszaküldöm.

Dóra,
nem, szerencsére ma már nem hányt Lili, és a doki is jelentkezett, felhívott reggel. Kisbaba még mindig pocakban..., arra gyanakodtunk, hogy ugye mostanában csak az orvoshoz mentünk, akkor mindig szurit kapott, és már nem mer öltözni Lili, menekül, nem veszi fel a ruháját. Na tegnap angolra indultunk volna, persze nem akarta felvenni a kabátot, de ráadtam valahogy, és ahogy kész volt a kabát, egyszerűen kihányt mindent. Szóval lehet, hogy csak bestresszelt, hogy megint orvoshoz megyünk. Legalábbis a doki is nagyon valószínűnek tartotta, mert előtte sem, azóta sincs gond a gyógyszerrel.
Lesz csúszdátok? Akkor hozzád fogunk járni... Lili imádja, bár lehet, hogy nem tudna választani a lépcső és a csúszda között:-)

Seriff,
ezek a beszólások jók. Én anno már egy évesen tudtam beszélni, valamikor két éves korom körül voltunk Veszprémben a dédmamám testvérénél, aki nagyon vallásos, és apáca volt egyébként. Na ebédeltünk vele anyu, apu, én meg a Vali néni. Nem voltam hajlandó megszólalni, mindenki feszült csendben evett, mire én felnéztem, és közöltem, hogy "kurva". Anyu pirult rendesen, de legalább megmutattam, hogy tudok beszélni.

Lili,
klassz a játszóteretek, nagyon tetszik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajny,
jó volt a színház, a Bob herceget néztük. Magát a filmet vagy 15-ször megnéztem.

Thymi,
Lili tátja a száját a Cedax-nak, nagyon ízlik neki.

Balim,
hát nem lehetett semmi a kórház, mikor telefonon kiderült, hogy Lilinek is ez a baja, vártam, hogy a következő mondat a kórház lesz, de szerencsére nem így lett, egyből eszembe jutott, amiket írtál.

Nyhk,
ugye te kérdezted a kockásfülű nyulat? DVD-t láttam csak, az van is nekünk, a Tesco-ban vettük.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nyhk, kockásfülű Bambiniben talán.

Nana, mai PN-ben volt, hogy a Batthyány u. 26. alatti turiban lesz csere holnap. Hogy melyik az, azt nem tudom. Azon az utcán legalább 3 van.

Donoé mik nem történnek veled. :o Biztosan finom lesz a joghurt, ha ilyen sokat kell rá várni.

Virág, kiderült már, hogy megkaptad-e az állást?

Lina, ezek szerint jobban van Lili? Beszólásod :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Dóra, mennyit alszik napközben Kata? Jól érzed magad?

Nana, nekem azt mondta az óvónénink, hogy nem baj, ha túl csendes a gyerek, majd az oviban elrontják egy kicsit. Hátha Dani is harciasabb lesz az edzések hatására.

pillle

Pille,
igen, talán jobban. Most ébredt fel Lili 3 óra alvás után, és most mindenen kacag. :D Azért látszik rajta, hogy valami nem az igazi, az én vagány kiscsajom elég bújós lett.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép így várjuk a nyuszit:-)
Vendég

Kép
Vendég

A mai teázás elmaradt..... :( Virág, ne haragudj, nem olvastam a netet 2óra után már. Nem olvastam, hogy te mentél. Tényleg ne haragudj!
birolili

Sziasztok!

Bocsinka hogy nem tudottam menni teázni! :cry: Pedig szerettem volna.

Ser
remélem kivitték a hintát,és nem várattak sokáig.Jó sokévi használatot hozzá.
Remélem hamarosan összefutunk az arborétumban.

Erszényes
jó utat,és ha látsz faja "gyémántot"csak remélem eszedbe jutunk Cukival,és elmosolyodsz.Várunk haza,és majd mesélsz.

Lili
naon faja az a játékotok az udvarban.Lennék a lányod,nem fogadsz örökbe? :lol:
Ja,én már elígérkeztem másnak.
Jövöhéten lehet kiszaladunk arra Annával,akkor megnézhetjük közelröl is?

Lina
az egy pozitív dolog hogy ilyen könnyen beveszi az gyógyit Lili,nálunk is volt egy ilyen fajta.

Dora
te hogy bírod ezeket a hirtelen hömérséklet változásokat?Én vacakul,pedig nincs bérlöm a pociban.

Dettus
hogy vagytok?Rég írtál.

Borsika
ti is jólvagytok?

Donoé
nem piskóta ami történt,de tényleg muris.Legalább lesznek szép emlékeid.

Kazi
pénteken ha nem esik az esö én már meg is nézem azt a klassz színü házat,megismerem majd? :lol: Remélem jó idö lesz.

Cuki
pénteken este,délután a futás?Ha nem leszek fáradt.Attól majd felpörgök.

Timci
milyen lett a fánk?Volt sikere?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hogy tellik az idő. Nemrég még pocaklakókról beszélgettünk, szoptatásról, most meg, hogy miket mondanak. :)

Nana

Így a Centrum melletti turi szokta magát hirdetni. A piac mellett egy angol turi. Voltam ott pár hete és nagyon szép dolgok voltak, de drága! Darabáras. Már ahhoz képest drága, hogy használt ruhák ezek. De mondta is a csaj, hogy emelték az árat, de cserébe kitűnő a választék.

Hajni

István melózni fog, kétlem, hogy hazaér, de, ha mégis én benne vagyok a futásban. Nem hívtalak már, mert mégsem mentem a Lidlbe, pedig rákészültem a jégkrémre. Csak nagyon feltámadt a szél, és nem akartam Adrival nekiindulni.

Ser

Én nagyon örülnék, ha velem tartanál a futásban. Belül "szoktam" futni. Utoljára Adrival 2-3 hós terhesen. Azt vettem észre, hogy gépen többet futok, mint csak natúron. Valószínű ott hajt, mert be van kapcsolva a gép, és nem lehet lassítani. Nem tudom hány kilóméter lehet, meg én össze-vissza futkoráztam, mert úgy nem volt olyan unalmas. Kemény edzést lehet csinálni ott bent, jó a terep, tele dombokkal. Majd gondolkodok időponton. Nekem nagyon nehéz a család mellett fix időpontot kitalálni. Talán a csütörtök, vagy a péntek. Neked mi lenne jó?

Lili

Csuda klassz az új játszóteretek.

Donoé

Örülök, hogy nem vetted zokon, amit írtam. :) Anyukádat láttam a Malomban most kedden a picúrral. A nevét nem is tudom :oops: .
Rengeteg haja van, csak irigykedtem.
Ez a joghurtkészítés hihetetlen mennyi ideig tart. Anyagilag nem éri meg, csak egészségesebb igaz? Mi néha kenyeret sütünk, akkor teszek bele tökmagot. Imádom.
Nagyon aranyos a nyuszis fotó.

Nyhk

Egyszer nekem Bea ajánlott egy netes oldalt, ahol mindenféle játék megtalálható. Sajnos nem tudom már, hogy melyik volt az.

Lina

Mi is megnéztük márciusban a Bob herceget. Nekem is tetszett. De nálatok is hamisak voltak a srácok? Nehéz volt biztos a magas hangokat kiénekelni.
Te használod azt a pelust, amit hoztál? Bevált még mindig?

Nana

Nekem ACDsee van. Azzal kicsinyítek.

Andi
Kép
cukkker

Roz

Írtam pü-ben a címem, köszi!!Nálatok hogy derült ki az allergia?és mikor?Bizti rossz a gyerkőcöknek, hogy nem ehetnek sem túrórudit, sem fagyit... stb. :(
adrienn021

Cukker,
igen, használjuk még a pelust, most már el is megyek benne itthonról, megbízom benne. Viszont a Pempers Active Fitből, ami nagyon tetszik amúgy formára, ma harmadjára jött ki a pisi.

Adrienn
Lilinek is most van folyamatban a kivizsgálása, de azért ő volt már vagy 8-9 hónapos, mikor kiderült. Joghurt után mindig nyákos hasmenése volt. Mi elvittük biorezonanciás vizsgálatra, igaz ugye nem hivatalos, de úgy voltam vele, hogy nem fáj, és iránymutatásnak jó lesz. Az is kimutatta a tejet, most hivatalosan vizsgálják, vérvétel eredmény majd talán jövő héten lesz. A te kisfiad nem kicsi még ehhez, hogy így rámondják, hogy allergiás?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Internetügyben, akit érdekel, nézzétek meg a www.joneked.hu oldalt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Donoé:
Aranyos a kis nyuszi :D ,az én csajaimnak is van ilyen fülük,csak rózsaszín :wink:

Roz:
Dehogy vagy öreg!Habár én is így érzem magam álltalában:én is viszeres vagyok(csakhogy ne érezd magad egyedül :wink: )ráncosodom is és mindig karikás a szemem-vagy inkább vékony a bőr a szemem alatt és átlátszódnak az erek,de az összhatásnál mindegy :( -na de őszülni még nem őszülök,igaz nem is vagyok még 26éves :lol: :lol: :lol:
rövid a hajad?-kiváncsi lennék rá(el sem tudlak képzelni vele),nem raksz fel képet magadról?

Hajni:
Tiszta dinka vagyok!szegény Mirinek azt mondtam,hogy holnap reggel jöttök!Mit fogok én kapni :oops: ,na de majdcsak kidumálom magam!Pénteken várunk benneteket :D a ház csak péntek estére lessz kész ,mert gondok adódtak(ezéért csak félkészen fogod látni)

Dóra:
Ti hogy álltok a cicizéssel?Multkor még szopizott a csajszid ugye?

Lina:
Örülök,hogy alakul Lili! :D
Micsoda kacifántos pisilője van a lánykádnak,hogy még az activ fitt-ből is kipisil :lol: :lol: :lol: -szerintebb az a legtutibb pelus!
kazi

Lina,
Igen én kérdeztem a kockásfülü nyulat. nekünk is a DVD van meg, és teljesen beleszerelmesedet. Azért szeretnék neki venni egy plüss nyuszit, ha megy a korházba akkor azt kapja majd. Vagy mesekönyvben, azt is szereti.
Kétévesen elég szépen kiterjedt szókincsed volt :) :) .

Pille,
Köszi, pénteken megyek megnézem!!!

Donoé,
Hát hozzátok bitos menni fog a nyuszi, ha ennyire várják! Tündéri!
Nem raksz be vonalzót? csak hogy rögtön lehessen látni, hogy mennyi idős, illetve én a nevét sem tudom. Lehet, hogy írtad már :oops:

Kérdés megint, vagy kérés???

Szóval ha valaki lát ilyen zoknit 23-26-osban akkor szóljon nekem, és én rohanok megvenni. Ádám csak ezt hajlandó felvenni és ebben is alszik. Sajna csak kettő van belőle, kellene még egy pár darab. Köszi.
Kép

Kép

Kép
nyhk

Cukkker!

Amit írtam,elején mi történt velünk a malomban,ez akkor volt.Anyu lent maradt Noémivel.
Ejnye-ejnye,hát kinek a nevét nem tudod?Anyuét,vagy Noémiét? :lol:
A joghurt készítő!

Azért csinálja ilyen sokáig,mert meg kell erjednie a tejnek,a gombáknak el kell szaporodniuk.Árban sokkal olcsóbb,mert 1 l.tejből 6db. 1.75 literes jogi jön ki.Egészségesebb is,ahogy számoltam,mennyi jogi fogy el 1 hónapban,1 hó alatt vissza is hozza az árát.Gyümölcs mindig van itthon,sokszor ki kell dobnom,mert nem esszük,s tönkremegy.S az így készített joghurt,a lezárt üvegében,hűtőben,15-20 napig eláll.De majd holnap megírom milyen lett,s uccu neki,gyorsan rendelek még,aztán csinálom iparszerűen a jogit. :lol: :lol: :lol:
Házhoz szállítással együtt volt 5044.-szerintem nem ördöngős összeg,ha tényleg jó.
Vendég

Húúú,de hülyét írtam! :oops:

Szóval nem 1.75 literese,hanem 0.175 literes jön ki 6 db.
Vendég

Kazi,Nyhk,Cukkker!

Köszi! :D

Nyhk!

Sokszor próbáltam már,egyszer valamelyőtök írta,hogy az aláíráshoz kell írni a html kódot,bepötyögtem a több mint 300 betűt,s ki írta,hogy túl hosszú aláírás. :( Az 5. után azt hittem,szétverem a gépet.Ezért nincs vonalzóm. :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Majd reggek megpróbálok írni, lényeg hogy lányok jól vannak, holnap megyek hozzájuk, de lehet csak pénteken jövünk haza.

Most gyorsan Nyhk-nak, mert Cukker is írta, hogy szoktam ilyenekben segíteni :):) : Kockásfülű nyúl: http://www.jatek-makett.hu/index.php?st ... 1sf%FCl%FB

KépKép
KépKép
sbea

Nyhk!

Kaptam Tőled egy pü.-t,s nem jelenik meg semmi! :cry: :cry: :cry:
Vendég

meg most kaptam meg Manófalvi iwiw meghívóját,nem régen,csak márc.1-én küldte!Szegénykém bizti azt hiszi,milyen bunkó vagyok!

MANÓFALVI!

BOCSI A MEGHÍVÓÉRT?MOST KAPTAM MEG!!!
Vendég

Zsolti,

Köszi szépen! A lányoknak meg kitartás!!!!

Donoé,
Újra próbálom.

Kép

Kép
nyhk

dkkkk
Vendég

ez gáz!
most megpróbáltam megint bepötyögtem,ez lett belőle :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Nyhk!

Most megjött!Köszi,próbálom.vonalzók már rég kész vannak.
Vendég

ezt nem hiszem :evil: :evil: :evil: el

Nyhk!

Segíts már légyszi!Nem megy.
Vendég

Nyhk!

Küldtem pü.-t!

Andi
Vendég

na ez nekem nem megy!Túl hü...e vagyok hozzá :cry: :cry: :cry:
Vendég

[url]=http://babafalva.hu]Kép[/url][/url]
Vendég

Donoé,

A babafalva most nem működik. Ezért nem látjuk a vonalzót! Lehet, hogy mindent jól csináltál :) , Holnap megnézzük. Ok? Most az én vonalzóm, illetve az összes babafalvás vonalzó nem működik!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok,

Tegnap net nem volt, most meg 2 órája csak olvasok.

Nyhk,

Szeirntem kezdd a keresgélést a Fő téren, mi tavaly ott vettünk Gergőnek kockásfülű nyulat, most még nem néztem van-e, de ha holnap megyek arra, megnézem. Meg vhol boltban is láttam. Alföld? Bambini?
Zoknit sajna nem tudok.
Tök jó, hogy anyukád netezik, az enyém is most lett nyugdíjas és nem nagyon tud mit kezdeni magával én is gondolkodom azon meg kellene tanítani, és tök jó ötlet a skype-s oktatás. :)

Teázás,

Sajna a férjem megint szolgálatban volt. Így nem tudtam menni.

Dóra,

Kérdezni akartam merre mulattál, de azóta olvastam, hogy szülinap+keresztelő, jó, hogy Katika is jól érezte magát.
Az alvás az nálunk is hasonló, reggel sokáig alszik, délután is később, este meg csak szenved, ha időben leteszem, ha meg hagyom, akkor még 11kor is itt rohangálna.

Roz,

Niki beszólásai is nagyon jók. Ez a taposs a gázba, migint tuti. Irigyellek a főzési tudomyányodért. Nagyon. :oops: Nekem ezek a tej nélküli egyébként tejes kaják sehogy sem lesznek jóízűek. mindkét pasi csak kerülgeti. Almaszósz pudingos, hááát...
Hozzátok mennek locsolkodók? Áki megy locsolkodni?
Ha én gonosz vagyok, nálunktraktor megvonás van, mert ez a nyerő. És sajna az én kicsi fiam nagyon hamar kezdi a dackorszakot. két hete mindenre az a válasz, hogy NEM vagy NE, de ezt nagyon tudja. Az igen még nem megy.
Ezekkel a tej-tojásmentes kajákkal az a legrosszabb, hogy szinte csak szalámi és disznós cuccok vannak benne. :(

Adri,

Miért mondták nektek egyből a tejet és a tojást is? kinél voltatok? Milyen tápszert kaptál? Miért kellett ezerféle? Próbáltad pohárból itatni?
TEj-tojásmentes szakácskönyv létezik, elméletileg mind a 4 évszakra, nekem a téli van meg, de most kölcsön. Ha visszakapom leírom a címét. Vagy nézd meg az Alexandra honlapján.

Pille,

Alszom én, előtte vagy utána. Ma is aludtam 3 órahosszát Gergővel, felkeltem kiteregetni az utsó adagot és ilyenkor nehezen alszom újra vissza.
Jobban vagy már? Stodal homeopátiás köhicsillapító, mindenféle köhire jó. Orsi megúszta?

geli08

Nana,

A virágföldet kiapakoló fejrázós Boti - ÉÉÉdes :)
Mikor jöhet(ne) a 3. baba nálatok?
Danus élvezi a ju-jitsut(Jól írtam?) Majd belejön és sajna ebben a világban még hasznát veheti.

Cukker,

Magas koleszterin apának - :( :( :( sok a füstölt hús, mag tojás?
Nálunk a triglicerid a magas apánál.
Piszkos, ruha esés- ismerős, de édes, amikor jár. Gergő sajnos egy bénán kinőtt fog miatt, állandóan vérzett is, amíg nem ment stabilan.
Szerencse, hogy Bencének nem lett semmi baja anyóséknál. Nálunk náluk kerti tó van. :roll:
bunkó szomszédok :twisted: :twisted: :twisted: - nekik nincs bicajuk?
2 banán - hátha fini volt. :wink:
galamb-0 km kő - Gergő ha meglátja kiabál, hogy ti (ki), és nyomkodja a kocsi övcsatját :) - jó nagyot túráztatok.

Kazi,

Tuti szép lesz a házatok, én sem vagyok vizuális típus.
Tőled bocsi, a múltkor elfelejtettem kérdezni Larit, de téynleg hátha csak fogacskák.

Bea & Zsolti,

Tényleg szívfacsaró volt olvasni a sorokat. De szerencsére túl vagytok rajta, reméljük minden a legnagyobb rendben lesz és minél hamarabb viheted a csajokat hazafelé. Szép hétvégét Nektek! Remélhetőleg Lillácska gyorsan kiheveri a szegedi napokat. REndesek voltak, hogy a baba kezét is bekötötték.

Lina,

mi Sumetrolimot kaptunk. Ja, és Gergő a kórházban még nem kapott semmit, amikor a vizeletmintát elküldték tenyésztésre, mert egyből levették a mintát, ahogy bekerültünk. Úszás - gyorsan visszajött minden, az első két alkalom volt nehezebb, sírdogált és csak kapaszkodott belém.
Nem semmi csaj voltál. Vali néni nem kapott a szívéhez?

geli08

Ser,

Imádom Hanna beszólásait - kolbászolós bácsi, sapi, fúú mi is volt a 3., de nagyon tetszett. Tök jó, hogy ezek a csajok így dumálnak. ezek szerint a fiúk ebben is lassúbbak?.
Te is szoktál motorozni? Mennyi idő alatt jártátok meg Soltvadkertet? Sokat motoroztok?
Sapi - az új szökőkúttól visszafelé a 0km kőhöz, jobbról talán a 2.
Egyébként én is sokszor kihagyok vkit. Ja(ez inkább másnak, csak nem akarok vitázni), és egyelőre, még nem derült ki, hogy másképp lenne, csak Linát ismerem, lassan egy évtizeddel ezelőttről.

Balim,

motorral Ausztriába? Nem semmi. Gyerkőcök maminál lesznek? Mennyi időre mentek? Már korábban is kérdezni akartam, hogy a srácok mennyi idősek?
Milán nagyon ügyi. Egyébként, te próbáltál ott úszni? Lehet ám, mondjuk és kismamaként jártam rendszeresen, csak annyi volt a rossz az elején, amikor még bírtam a tempót, hogy mindjárt vége volt a medencének, és fordulni kellett. De úszótanfolyamos időn kívül mehetsz te is.
Éjjeli gyógyszer a Nyilas doktornőtől, majd szétrobbantam. Sokszor semmit sem csinált, csak a s.... meresztgette az orvosiban. Legszívesebben nem is engedtem volna, GErgőnek meg ráadásul a fejében volt véna bekötve. Gondolhatod. :twisted: :twisted: :twisted:

Lili,

Zöld kakit passzolom, nem tudom, mi lehet az ok.
Játszótér csuda szuper. nekünk az apósom csinált hozzájuk vmi hasonlót, de meg sem közelíti ezt.

Thymi,

miért volt Gyopi kórházban? Rossz, hogy nem lehettetek vele.

Erszényes,

Még egyszer jó utat, várjuk a képeket.
Jó a Jana kisképe a vonalzó mellett.

Donoé,

Nekünk is volt jogikészítőnk, de lepasszoltam anyósnak, ha azt írod jó, akkor lehet visszahozom, bár nálunkigen kevés fogy és Gergő miatt én többnyire azt eszem, amit ő.
Én írtam a beöltözött pelenkázós férjet. :wink:
Nem semmiket akcióztok a boltokban. Donát édes lehetett, na meg a sereg utána.

Fúúúú, azt hiszem kész vagyok. most én kérdeznék:

Kedves Mindenki!

Még jó, hogy csatlakoztam hozzátok, írtatok itt a bölcsikről, és ma kapcsoltam, nekem is be kell íratnom Gergőt vhová, mert ha nem lesz más [size=9](kistesó)[/size] megoldás mennem kell vissza dolgozni, és persze akkor már egy bölcsis hely sem lesz. Hogy is működik ez? Mikor kell íratkozni? Minden bölcsibe bevállalják az élelmiszerallergiásokat? Elméletileg ovinak, bölcsinek törvény írja elő, hogy kell, de az ovik, ugye tudjuk Roztól, nem vállalják, de mizújs a bölcsikkel.
Ráadásul nem is tudom melyik milyen. Írtatok a Széchenyi sétányról, ott hol is van? Forradalom utca az a Móra mögötti? Ezek milyenek? Vagy Árpádvárosi, ha a férjem hordja?
Segítséget előre is köszi mindenkinek.

geli08

Bocs, bénáztam a kicsinyítéssel. :oops: :roll:

Szép napot mindenkinek! (Talán vki most kel, 03:28 van :oops: :oops: :oops: , Pille, megyek aludni :wink: , még egy kicsit.)

geli08

Jó reggelt!

Geli, ennyi erővel ideülhettem volna beszélgetni veled. Fent voltam, mert annyira köhögtem. Homeo már nem segít, próbáltam.
Bölcsi ügyben nem tudok segíteni sajnos.

Lili, én sem mentem teázni, ramatyul vagyok. Meg furdalna a lelkiismeret, ha elkaptad volna tőlem.

Éjszaka hallottam, hogy Flóra rötyögött magában. Azt mondta eszébe jutott valami vicces. Hajnali kettőkor :roll: Na ez gyanús volt. Belázasodott. Fáj a torka neki is, úgyhogy délután megyünk orvoshoz. Ő is, én is.

Seriff, köszi a választ gyógyszer ügyben.

Donoé, aranyos füles Noémid :)

Nyhk, még soha nem láttam ilyen zoknit. Ilyenkor örülök, hogy a lányok nincsenek rákattanva ennyire semmilyen tárgyra. Soha nem ragaszkodtak különösebben állatkákhoz, rongyihoz, zoknihoz.

pillle

Sziasztok!
Geli, Te aztán nem vagy semmi, tényleg írsz mindenkinek! Bölcsi, május első munkanapja, lehetőleg még aznap és jó korán,mert rögtön betelik-nekem ezt mondták a Lánchídban...őszintén? Annyira nem villanyozott fel az udvara,meg ahogy ott játszottak a manókák, a gondozók meg karbatett kézzel beszélgettek, nekik többnyire háttal....Az Árpádvárosiba járt egy barátnőm kisfia és nem szerette,de nem a bölcsivel volt gond, inkább a gondozónővel.Sztem mindenhol ez van, van aki az egyiket van aki a másikat preferálja, de igazán a gondozónőkön múlik. Élelmiszerallergiáról passz...
A szoktam az túlzás, de olykor felülök a motorra(hátra), Soltvadkert fél óra oda és vissza. Sapit köszi!
Sztem -bár állítólag tényleg így van-hlyeség ez a fiúk később ezt és azt, nem lehet általánosítani, ez nem nem függő, egyszerűen adottság :) .

Don, ne izgulj,én pont így bénáztam anno :wink: :D !Édes a nyuszid!

Nyhk, én is láttam vhol kockásfülűt mostanában (de sztem a Tescoban mindig van, a miénk ugyan corás, de egykutya), a zoknit megnézem az Alföldben ma. És a mailedre is válaszolok ígérem! :wink:

Hajny, igen 5kor már itt is volt,persze nem álltam neki összeszerelni, úgyhogy "de anya tudja szerelni", na szóval dobozban van még. Ígérem nem kínozzuk,h még másfél hónapig ott heverjen,és tényleg a szülinapjára legyen kész, mondjuk ezeken nem tud hintázni, de Anyukám már megvette a bébihintát.
Ja,és azt akartam még írni,h eddig nem találkoztam ilyen kedvességgel az Auchanban, jöttek,segítettek, keresték a megfelelő embert, mosolyogtak,pikkpakk volt minden!

Cukker, a héten még nem jó a futás, de utána mehetünk,találd ki melyik nap legyen és hány körül,és én úgy intézem.(Anyós rugalmas, bármikor vihetem Hannát)

Zsolti, örülök,h írtál,és jól vannak a csajok, vigyél Nekik fagyit a ZNagyból, vagy vidd el Őket!

Lina, micsoda szavakat tudtál :shock: :lol: ! Döbbenet egyébként, h bármit hallanak a gyerekek megjegyzik,és a legváratlanabb pillanatban közlik.

Kép
seriff

Pille, de sajnálom Flórát is, de az olyan vicces, h hajnalban rötyögött :D ! Jobbulást mostmár tényleg!

Kép
seriff

Sziasztok :)

pille
sajnálom Flórát jobbulást neki és neked is :)

geli
valamit bénázok nem megy át neked a mail vissza jött :(

HA másokat nem zavar akkor bemásolom ide

donoé
nyuszika irtó helyes :) naaa joghurt ???

adri
neked is ment a mail remélem nem jön vissza

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Ser
most nem azért,de ha már egy hétig képzést kapunk arról hogyan is fogadjuk a vásárlót,ez a minimum hogy kedvesek mindenkivel,nem?Így tudjuk öket megtartani. :lol: Akkor pozitív élményed volt mi? :lol: Ezt jó hallani.
Te nem vágyódsz még kipróbálni?Én tutti felállítattam volna Endrével még aznap.haha

Nana
én az xnview képkicsinyítöt használom,tök jó,sikerül vele minden.

Donoé
jó ez a joghurt készítö,gondolkodom én is egy ilyenen.Én állandóan tudnám enni.

Virág
voltál tegnap a teázónál?Még a hasam is ment estére,szóval nem is tudtam volna menni ha Endre hazaért volna idöben.

Kazi
szegény lányod,majd kárpótoljuk érte pénteken,játszunk egy fergetegeset.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

erszényesem,nem tudom,hogy még itt vagy-e vagy már úton vagytok Amszterdam felé,de azért megirom,h.mi a szitu.
Holnap ahogy Attila végez a melóval,megyünk haza.Ő visszajön vasárnap,én meg maradok otthon,tanulni,mert itt nem megy.És le szeretném már tenni a vizsgát még 22-dike előt,mert akkor lesz a születésnapja Attilának,és szeretném,ha együtt töltenénk.Ez mind tőllem függ,de remélem sikerül adig letenni ezt a fránya vizsgát.Majd jelentkezek,ahogy visszajöttem!Addig is vigyázz magadra,és jó üdülést!

Hajni-hát siokerülni sikerült,csak üres lett a közepe.Mint ahogy msn-en is irtam neked a reggel.Nem baj,majd legközelebb jobb lesz,de köszike a segitséget!!! :wink:

Ezek a tegnap készültek.

Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Köszi lányok, kúrálom magunkat. Flórának úgyis szünet van mától, az oviból sem hiányzik így. Kicsit fáj a torka, de egyébként virgonc.

Erszényes, nagyon jó utat nektek. Kíváncsi vagyok, hogy fogja bírni Janika a repülést.

Timici, bírod még az autózást ilyen hosszú távon? Pár éve még eszméletlenül rossz minőségűek voltak felétek az utak. Nem mintha itthon sokkal jobb lenne.

pillle

Lányok,
Bocsi a tegnapi kilódásunkért Donoéval, ugorjátok át! De legalább már látszik az egyik vonalzó, igaz 72 hetet nem tudom hogy hozta ki. :) De tényleg nem mi vagyunk a bénák, valami nem stimmel. Dolgozunk rajta!!!!!

Köszi mindenkinek aki kockásfülű nyúl, illetve piros zokni ügyben segít!

Pille,
Én kivagyok a piros zoknitól. Legalább ne piros lenne!!!!!! De ez van, a béke érdekében engedek. Volt már hogy ellenálltam, de az katasztrófa volt. Amúgy ők sem ragaszkodó típusok, csak a zokni és az is csak egy hónapja!! És kiabálja, hogy zu-zu. Ez nálunk a zokni. Ja és mindenkinek megmutatja.
Kicsi lányodnak, meg neked is jobbulást!!!!!

Timci,
Irigylem a pocakod! Remélem nekem is lesz még ekkora!

Seriff,
Köszi az e-mailt.

Geli,
Hát a skype-on való oktatás néha kevés. Most azon próbálkozunk, hogy a kamerát a monitorra irányítsa és lássam mit csinál :) , de sajna még csak egyszer sikerült bekapcsolnia. Nem baj majd belejön, fő hogy csinálja, és élvezi :)

El is felejtettem írni. Tegnap Petrus csatlakozott a totyogók klubjához. De még nagyon kezdő, öt lépés a rekord és a vége inkább repülés volt az apja kezébe!

Kép

Kép
nyhk

Donoé

Noémi. Bocsi. :) Amikor láttam őket, éppen csukódott le a szeme, aranyos volt nagyon.
Nekünk nem éri meg ez a joghurt készítő, mert a családban csak én eszem, vagyis most már Adri is, de kis mennyiségben.

Többen írtátok a sapikat a főtéren. Én már jártam úgy, hogy ott vettem, és ugyanazok voltak a kínaiban is jóval olcsóbban.

Nyhk

A babaszobán Kriszta29 néven van egy csaj. Evidence, Disney zoknikat és pizsiket árul a bolti árnál olcsóbban. Kérdezd meg, hátha.

Hajni

Jobban vagy már? :(

Ma nem leszünk ittho, estefele jövünk meg, de hazafele talán bemegyünk az Auchanba. Majd megnézlek, hátha dolgozol.

Geli

Cukros a férjem, emiatt csak megadott szénhidrátot ehet. Ha éhes volt, akkor pótolta hússal a kaját. Ennek meg magasabb koleszterin lett az eredménye. Ezért kell neki nagyon sokat sportolni, mert akkor jobbak az eredmények és ehet többet, vagy még sörözhet is. Egyébként a sör kicsit le is húzza a cukrot.

Tegnap néztem a temető mögött azt a szép nagy sárga házat. Abban laktok, ügye?

Bea

Köszi, hogy bemásoltad a linket.

Andi
Kép
cukkker

Donoé

Amúgy nem kell bepötyögnöd a betűket. Kimásolod egérrel, utána csak be kell illeszteni.

Ser

Oké, majd megbeszéljük a futást. Nekem csak akkor jön össze, ha a fiúk vigyáznak Adrira.

Pénteken megyek netet intézni és 3800 lesz a csomag. Az is elég nekünk. Máris spórolok 3200-at.

Andi
Kép
cukkker

Cukker, melyik net mellett döntöttél? Nekünk is váltani kellene, nyár végén jár le az egy éves szerződés a Fibernetnél.

Nyhk, akkor még nem lélegezhetek fel. Azt hittem 1 éves korukra azért kialakul a gyerekekben a tárgyimádat.

Piros zokni :D Az usziban edzés előtti vetkőzésnél mindig néztük egymás lábát. Ha valakin piros zokni volt pénteken az hülye volt. Mennyi ilyen marhaság volt iskolás korunkban. :D

pillle

Nyhk,
holnap megyünk Pestre, fogunk sétálgatni, ha látok kockásfülű nyulat, majd hívlak jó, és legfeljebb hozok. Amúgy valahol tuti láttam, szerintem Tesco, vagy ilyesmi. És majd a zoknit is figyelem.

Geli,
ha jobban utánaszámolok, több az már mint egy évtized..., nekünk 2005-ben volt a 10 éves osztálytalálkozónk.
Szurkolok, hogy ne kelljen az a bölcsi...
Bár én is így leszek januártól, ha addig nincs "más megoldás". Nem tudjátok véletlen, hogy a felmondási védelem a GYES végéig jár? Vagyis ha én Lili két éves korában megyek vissza dolgozni, akkor 3 éves koráig nem rúghatnak ki? Vagy ha 2 éves kor után is allergiás, és 8 éves koráig kapom a GYES-t, akkor addig..., hú de kitolás lenne a munkahelyemmel, elvileg nem nagyon vesznek vissza kismamát.

Zsolti,
örülök, hogy minden rendben, pihenjetek sokat a hétvégén!!!

Kazi,
eddig mindig álmában pisilt ki Lili, szóval még csak nem is mozgott. Amúgy valahogy a combjánál kezdenek nagyok lenni a 4-es pelusok, na de nehogy már most vegyek 3-as. Amúgy amit a tesóm anyósjelöltje árul 4-es, az valahogy kisebb, most az passzol nagyon. Tényleg, ne vigyek neked mintacsomagot? Ígértem anno.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Donoé
Nem semmi a szorid... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Joghurt készítő jó lehet. Fincsi lett?

Lili
Nem volt drága a játszótér :wink:

Huh
Sokat írtatok, már nem is tudom kinek mit is akartam...

Geli
Gyopár vírusos hasmanéses hányással volt kórházban.

Timci
Nagyon szép pocid van! Kicsit irigy vagyok ám :wink:

Végül volt teázás????

Gyoi nagyon jól bírta az előadást, csöndben nézte és hallgatta, csak 2x kiabálta el magát h BABA, meg néha tapsolt is. Imádom! Olyan kis ügyes :D

Kép
Kép
Kép
thymi

:(, Eszter estére belázasodott, reggel a dokinál kezdtünk, tüszős mandulagyuszi, kapott AB-t, korán örültem :cry: .

Geli,
de figyelmes vagy, hogy mindenkinek írsz! Refi - tényleg lehetne úszni, de délutánonként az összes pálya foglalt! Annyi a gyerek, hogy csak na! Persze nem bánom, én csak örülök, hogy ilyen sokan járatják úszni a gyereket, szerintem a legjobb sport a kicsiknek. Anyukámék a nagy uszi mellett laknak, így oda megyek le, ha tehetem, bár most ez a hét is kimarad :( . Még kialakul, hogy megyünk-e motorral, szerencsére a mamáékra lehet számítani, én símán odaadom őket, most már Esztert is. Múltkor négy napra mentünk el kettesben, semmi gond nem volt vele. Marcim 7 és fél, Milán öt éves, Eszter pedig másfél. És nem tépte ki Gergő a fejéből azt a vackot? Eszternek a kezében volt, de állandóan piszkálta azt is. Szörnyű volt az a két hét :(, gondolom nektek is.

Lina,
amíg a gyes jár, nem rúghatnak ki, bár ha nyolc évig azon vagy, akkor nem tudom. Dár ha lesz tesó, akkor úgysem gyesen leszel, mert csak egyféle jogcímen jár támogatás, még ha korban a másikra is járna. Reméljük azért Lili kinövi az allergiát kétéves korára. Marci két és fél éves korára kinőtte, mi nem is kaptunk emelt csp-t sosem.

Timci,
ez nem semmi poci! Nekem 41 hetesen nem volt ekkora :shock: , azt hitték, hogy hat hónapos terhes vagyok :lol: . Én azért az utolsó négy-öt hétben biztos nem terveznék hosszú utazást, vigyázzatok magatokra!
balim

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?