Ser,
Imádom Hanna beszólásait - kolbászolós bácsi, sapi, fúú mi is volt a 3., de nagyon tetszett. Tök jó, hogy ezek a csajok így dumálnak. ezek szerint a fiúk ebben is lassúbbak?.
Te is szoktál motorozni? Mennyi idő alatt jártátok meg Soltvadkertet? Sokat motoroztok?
Sapi - az új szökőkúttól visszafelé a 0km kőhöz, jobbról talán a 2.
Egyébként én is sokszor kihagyok vkit. Ja
(ez inkább másnak, csak nem akarok vitázni), és egyelőre, még nem derült ki, hogy másképp lenne, csak Linát ismerem, lassan egy évtizeddel ezelőttről.
Balim,
motorral Ausztriába? Nem semmi. Gyerkőcök maminál lesznek? Mennyi időre mentek? Már korábban is kérdezni akartam, hogy a srácok mennyi idősek?
Milán nagyon ügyi. Egyébként, te próbáltál ott úszni? Lehet ám, mondjuk és kismamaként jártam rendszeresen, csak annyi volt a rossz az elején, amikor még bírtam a tempót, hogy mindjárt vége volt a medencének, és fordulni kellett. De úszótanfolyamos időn kívül mehetsz te is.
Éjjeli gyógyszer a Nyilas doktornőtől, majd szétrobbantam. Sokszor semmit sem csinált, csak a s.... meresztgette az orvosiban. Legszívesebben nem is engedtem volna, GErgőnek meg ráadásul a fejében volt véna bekötve. Gondolhatod.
Lili,
Zöld kakit passzolom, nem tudom, mi lehet az ok.
Játszótér csuda szuper. nekünk az apósom csinált hozzájuk vmi hasonlót, de meg sem közelíti ezt.
Thymi,
miért volt Gyopi kórházban? Rossz, hogy nem lehettetek vele.
Erszényes,
Még egyszer jó utat, várjuk a képeket.
Jó a Jana kisképe a vonalzó mellett.
Donoé,
Nekünk is volt jogikészítőnk, de lepasszoltam anyósnak, ha azt írod jó, akkor lehet visszahozom, bár nálunkigen kevés fogy és Gergő miatt én többnyire azt eszem, amit ő.
Én írtam a beöltözött pelenkázós férjet.
Nem semmiket akcióztok a boltokban. Donát édes lehetett, na meg a sereg utána.
Fúúúú, azt hiszem kész vagyok. most én kérdeznék:
Kedves Mindenki!
Még jó, hogy csatlakoztam hozzátok, írtatok itt a bölcsikről, és ma kapcsoltam, nekem is be kell íratnom Gergőt vhová, mert ha nem lesz más
[size=9](kistesó)[/size] megoldás mennem kell vissza dolgozni, és persze akkor már egy bölcsis hely sem lesz. Hogy is működik ez? Mikor kell íratkozni? Minden bölcsibe bevállalják az élelmiszerallergiásokat? Elméletileg ovinak, bölcsinek törvény írja elő, hogy kell, de az ovik, ugye tudjuk Roztól, nem vállalják, de mizújs a bölcsikkel.
Ráadásul nem is tudom melyik milyen. Írtatok a Széchenyi sétányról, ott hol is van? Forradalom utca az a Móra mögötti? Ezek milyenek? Vagy Árpádvárosi, ha a férjem hordja?
Segítséget előre is köszi mindenkinek.