Na, szép napot Mindenkinek!
Szuper éjszakánk volt! Azt hiszem, bejött a későbbi fürcsi: 9kor kezdtünk neki, aztán utána kajcsi és szunya hn3ig - ekkor megint szopi, majd azonnal bealvás.
Legközelebb csak 7kor keltünk!
Emma szuperjó baba, remélem megtartja a jó szokásait
Tulajdonképpen egész nap alszik, amikor éppen nem eszik
Ha meg éber, és semmi baja (se pisi, se kaki, se éhség), akkor meg elnézelődik magában
Volt a védőnéni meg a doktornéni: minden OK, se sárgaság, se szájpenész, refelxek jók, köldök alakul, de még a héten tuti nem szabadulunk a csonktól... A kórházban ugyanis nem mutatták meg rendesen, hogy hogy kell kifordítani, úgyhogy most kicsit több a meló vele...
Na, most próbálok felzárkózni! Nagyon hosszúő leszek, sorry előre is!!!
Linda! Nem semmi szülés sztori! Remélem azért már jól vagytok! Gréta nagyon kis aranyos baba!
Pann! Végül nem taliztunk a kórházban - gondolom Gergő más programot szeretett volna
Minden OK volt?
Pelus: nekünk már kicsi a Newborn Babylove... Nem folyt ki semmi, de a kis combján csúnyán nyomot hagyott, meg elég nehézkes is volt belegyömöszölni
szegényt, úgyhogy most a Pampers 2est teszteljük - eddig OK
Paragenerálók:
Mérleg: nekünk egyenlőre nincs. Jövő kedden megyünk a védőnénihez mérésre, ha minden OK, akkor nem is lesz
Légzésfigyelő: Emma az éjszakát tölti a kiságyában (fürcsitől a reggeli kelésig), nappal a mózesban van velünk a nappaliban - nagyon szereti!!
Tegnap este
nekünk is volt egy bepittyenés, rohantunk mint az őrült, a gyerek meg édesen aludt, és mire odaértünk megint szabályosan lélegzett...
Látogatók: nálam egyenlőre ez a para... tegnap kikészültem... anyósomék jöttek egy "gyors" vizitre, aminek az lett a vége, hogy alig bírtam Emmát lenyugtatni,
tiszta kis nyűgi lett szegény... Annyira bosszantott, hogy nem veszik észre, hogy menni kéne, mert egy ekkora babának ez még nem való, hogy totál
kiborultam este, sírtam egy csomót - Gábor meg vígasztalhatott engem
Szólni nem akartam, mert nagyon sokat segítenek... Sebaj, legközelebb majd előre
tisztázzuk a dolgokat!
Ágiboldi! Megértem, hogy aggódsz, ha Boldi ennyire kis sírós
Emma tegnap először volt nyűgi, a végén, amikor már csak nézelődött, én mint az őrült még
mindig próbáltam elaltatni, aztán Gábor szólt, hogy nyugi, már minden OK, csak simán éber és nézelődik...
Róki! Remélem már vége a hidegháborúnak, és békésen telnek a napjaitok!
Timi! Emma időnként úgy kapálózik, mintha el akarna repülni
Sokszor szerintem saját magát veri fel (aztán mondjuk vissza is alszik), egyébként bombát
lehet robbantani mellette
Sági! Jót nevettem a szagelszívón! A kórházban minden baba bekussolt amikor porszívózták a folyósót
Sági, Timi! Nekem is ez van: amikor Emma sokat alszik egyben, akkor én is majd szétdurranok! A mai éjszaka meg aztán pláne: reggel már csavarni lehetett a
tejet a hálóingemből... Az éjszakai fejéssel ugyenez a dilemmám: nem merem kifejni, mert mi van ha ha többször kelünk?
Tegnap próbáltam praktikussági szempontból blúzt venni itthonra (persze vasalatlanul...), de a régieket már nem tudom begombolni...
Sági, megnéztem Peti képeit! Nagyon édes!!!
Igazi kis fickó, főleg amikor a kezét a feje mőgé téve fekszik a párnán
Timi! Nagyon jók a képek Lilláról! Én téged is, meg Balit is látom benne
Hú, most akkora puki volt, hogy a szomszéd is hallotta
Kami! Áron nagyon nagy fiú már! És mennyi haja van! A fotók miatt ne aggódj! Mi csak pár napja vagyunk itthon, de már annyifénykép van, hogy lassan ki kell írni DVDre
Áronnak utólag sok-sok Boldog Névnapot!
Csajok, Emma is van, hogy félóra-óra múlva újra enne... A védőnő azt mondta, hogy 2 óránál sűrűbben ne etessem, de ezt egyenlőre nem tartom: 1-1,5 óra elteltével is simán megetetem. Szerintetek ez gáz? Akkor miről szól az igény szerinti szopi, ha nem erről???
Lorca! Emma rendszeresen nyikorog álmában, sokszor fel sem ébred rá, megnyigszugszik, aztán egy idő után újra. Van, hogy fel is sír, mint Boldi, aztán mintha mi sem történt volna
Nagyon jók a talis képek!!
Mazsi! Lea tényleg gyönyörű! Nagyon szép kis baba! Persze hogy várjuk a szülés sztorit!!
Gabi! Esztik is nagyon cuki
A beájulós kép nagyon tuti
Olyan okos kis tekintete van
Mi is sokat dumálunk Emmának amikor ébren van! És tényleg ránk zombul ha közel hajolunk hozzá
Olyan aranyos fejeket vág ilyenkor
Aranyérre ajánlottak egy kenőcsöt, de még nem szántam rá magam, tegnap meg elkezdett roamosan visszahúzódni, úgyhogy mostmár kivárom, hogy magától elmúljon
Így viszont a sebem jobban előtérbe került
Na, sebaj...
Ja, a fotókkal Gábor mahinált, én csak automatán nyomulok
Pann! A védőnő is pont ezt mondta
Mármint hogy a másodikkal majd azonnal kórház, amint érzek valami kis fájást
Móniéknak nagyon drukkolok, hogy Gergő mihamarabb jól legyen és mehessenek haza!! Amikor mi voltunk bent, csak én jöhettem haza "normál" időben Emmával - a többieknél vagy intenzíven volt a baba, vagy besárgult, vagy gyógyszeres kezelés alatt állt már az elsőnapokban
Bella, Bea! Kitartás! Már nincs sok hátra!!