Új privát üzeneted érkezett!

Nefke írtam neked privit! Kellene beszélnünk!
tini75

Tini75! irtam Neked e-mail, megadtam a számomat, és küldtem privit is, de én nem tudom megnézni a privit?! Hogy kell? Azt írja, hogy nincs privát üzenetem!
Nefke
nefke

Valaki küldene egy privit. Lehet, hogy csak én vagyok béna, de a bejelentkezésnél felül írja, hogy nincs privid!
Köszi
Nefke
nefke

Kriszti, Gica, Süni, Numato!
Nagyon köszönöm a jókívánságokat, kedvesek vagytok!

Gomba!
Bocs, akkor vmit elnéztem a hónapokkal kapcsolatban.

Gica!
Örülük, hogy jól vagy, ezek szerint egyelőre az ikerterhesség se nagyon vészes. Kicsit híztál már legalább??? Én szívesen átdobnék neked pár kilót! Vigyázz magatokra!!
gil

Nefke!
Én próbálkozom, de küldeni se tudok neked valamiért. Vagy megkaptad?
gil

Lexi, Brumi, Madrin!

Mi volt ma veletek???
gil

Lexi,
nem jelentkeztél ma még, mi volt? Mennyi petikét sikerült leszívni?
Gica,
te kérdezted ugye?! Velem az van, hogy megkapom, azt az egy kis fagyis embrikét:) Szerintem, ha minden ok lesz, akkor ápr.19-e körül:)
Annyira szeretném, ha sikerülne, hogy az már néha fáj!
Sünike,
hogy vagy ma? Valami érzés, megérzés:)???
Lukrécia,
megnézem a privit:) Puszi:) Remélem jól vagy!!
baby.81

Sziasztok!

Mizujs lányok? Mi történt ma a BMC-be??????

Babyka, köszi, jól vagyok! Nem figyelem magam! Ma picit takarítottam. Persze a nehezét anyu csinálta. Szegénnyel kötekedtem is... Mondta is, hogy "Ha apád hallaná biztos azt mondaná, hogy rosszabb leszel mint anyád." :D :D

Nefke, küldtem privit!
süni76

Süni,
csak óvatosan! Ez aranyos volt:) Szorítok nagyon:) De jó lenne, ha neked is sikerülni:) Én meg megyek csütörtökön,már úgy várom! Pedig biztosan ezren lesznek,de kibírom!!!
baby.81

Helló Lányok!
Először is:
:D Lukrécia :D

Ma voltam UH-n, minden oké volt, pénteken ha minden jól megy, meglesz az inszem.
Remélem Lexy, Veled is minden rendben volt. Megy a drukk Baby-nak, Sünikének és MINDENKINEK!
Sok puszi: B_
brumi_30

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy ti mit kaptok tüszőrepesztéshez?
Én choragont, de attól mindig hiperstimum lesz. Van más gyógyszerre erre?

KépKép
charlott

Köszi a priviket, Jerika-tól és sünitől kaptam meg.
Süni76 Ti mikor tudjátok meg, hogy sikerült-e? Lombik volt, vagy inszem?
Nefke
nefke

Sziasztok! Itt ismét az aggódó Timi!
Szerintetek érdemes venni tesztet és megnézi csütörtökön?
Pénteken lenne a HCG vérvételem!
tini75

Sziasztok
Most értünk haza, mert elintéztük a húsvéti nagybevásárlást. Utálok a tömegben vásárolni, így most letudtam, az apróságokért meg majd apa megy. Meg is jegyezte, hogy ha én nem vagyok ott, akkor fele ennyiből meg szokta úszni.
Megvolt a leszívás. Tudom, hogy hisztis vagyok, de nem volt kellemes. Dupla dózis égető folyadékot kaptam, mert nem tudtak elaltatni. Sz.r volt, de nagyon. A kézfejem megint gyönyörű, ez már meg se lep. Annyira véreztem, hogy mire magamhoz tértem tiszta merő vér volt az ágyam és a hálóingem. Mondjuk a vér legalább kijött, de a jód.....
6 versenyző lett, ami elég jó (nálam) nem gondoltam, hogy ennyi lesz, mert eleve csak 5-ről volt szó. A szobában sem volt valami kellemes a hangulat, hiányzott a jó társaság. A nap fénypontja az volt, amikor Szűcs doktor bejött érdeklődni hogy vagyunk, pulzust nézett és megsimogatta (vagy nyomkodta?) a hasunkat. :lol: Szerintem édi a doktor bácsi. :lol:
Ja, és szívás van, mert pénteken megyek, úgyhogy Baby mi lesz a dvd-vel. Estrelláé is nálam van, de így nem tudom odaadni. Esetleg hagyd az Irénkénél és az üreseket feladom Neked postán, ha privibe dobsz egy címet. Jobb ötletem most nincs. Bár nem biztos, hogy illik Irénkétől ilyet kérni, de annyira aranyos, hátha..:(
Vendég

Charlott! Szia!
Én Ovitrell-t kaptam!
tini75

Nincs valakinek progi szurija??? Nekem csak 10 napra elegendő a maradék és megint nem lehet pár hétig kapni. légyszííííííííííí
Vendég

Lexi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne haragudj, de nekem is tudnátok DVD-t a Sejtjeink az ugye???
Már írtam itt valamikor ezt a kérést!
Én pont pénteken megyek! Nekem tudsz hozni?
tini75

Lexi!
Figyi én is jártam így, mármint emelték az adagomat!
Szóltam a Kanyó Dr. nőnek, és adott!
Megadtam mikor lett!
tini75

Lukrécia!

HURRÁ!!! Gratulálok! Szuper hírek! Vigyázz magadra!!!! Ne parázz, minden rendben lesz!

Mindenkinek köszi, aki aggódik értem a sok munka miatt, megpróbálom túlni ezeket a kemény heteket és majd holtfáradtan beesek az inszemre (legalább jól esik majd a pihenés)

Sok puszi mindenkinek, üdv az újoncoknak!!!
sharon

Tini75
Én az üres Dvd-s járat vagyok, nekem is kellene a film. Ha megszerzem, akkor szívesen megírom, vagy odaadom Neked, addig nem tudok segíteni.

Most olvastam el a tegnapi üzeneteket és mindenkinek nagyon köszönöm, hogy szorított nekem. Biztos azért lett hirtelen az 5-ből (amiből elvileg már 2 elpukkant) 6. Úgyhogy jók vagytok lányok!
Gabicsibe
a múltkor elfelejtettem írni Neked, hogy a fürdőruhák másik szekrényben vannak, így a közerkölcs megsértése nem fenyegetett. A vonaton még kötött pulcsiban is majd megfagytam :lol: Jót nevettem az ötleten!
Brumi
meg akartalak keresni, de nem voltam kint egy percet se. fél 8-ra odaértünk és már be is telepedtem az ágyikómba. Remélem nálad is oké volt minden!
Drága Gil
Beleférek még a 8 napba??? ha nem akkor is boldog szülinapot kívánok Neked, és kicsi csúszással, de a legszebb ajándékot amire vágysz.
Vendég

Sharon üdv. tényleg nagyon új vagyok még itt!
tini75

Köszi Lexi rendes tőled!

Végülis hogy döntöttél! Megkéred Kanyót hogy tud e adni?
tini75

Tini,
hát, én pl. csináltam tesztet,mert nem bírtam volna ki ott a BMC-ben, vérvétel után egész délutánig az eredménhírdetést. Így már úgy mentünk oda, hogy tudtuk,mi van! Így nem izgultam már! De van, aki azt mondja nem csinál, mert a sorsra bízza, vagy legalább addig a napig reménykedik:) Úgy hogy ahogy te érzed, ha nagyon izgulsz, szerintem csinálj egyet! Te persze, ezt neked kell eldöntened! Szorítok nagyon:)
Lexi,
gratulálok a hat versenyzőhöz, várjuk holnap a fejleményeket! Majd tudsz írni napközben, otthon maradsz most? Majd nézegetem napközben:) Nem lehetett valami fényes, akkor ez a mai napod:( De amilyen rossz volt, annyira jó lesz majd a végeredmény:) Neked, emlékszem....a múltkorinál is gond volt a vénáddal, mutattad, hogy bepuklisodott! És ez a vérzés, nem is gondoltam, hogy ilyen van!? És most már jól vagy?
A cd-t, megpróbálom, ott hagyni Irénkénél:) Nem kell nekem a cd, köszike! Ha nem sikerülne, akkor valamikor még úgyis taliznánk!? Nem? Én szerintem megyek ápr.12-én is, neked mikor lesz eredmény? Számolom...... ápr.17-én?! Kb., az nem jó,mármint akkor nem megyek:( Na, figyi, majd megoldjuk valahogy! Megvan, írjatok ti címet priviben, és én feladom nektek, szívesen:)ok? Na, majd átgondolod te is, puszi,jó éjt!
baby.81

Charlott! Szia!
Én is Ovitrell-t kaptam!de egyszer pregnil-t irtak fel, aztán ovitrell-re váltottak.
Ja és a második lombiknál két ovitrell kellett.
Nefke
nefke

A terhességi teszt engem is érdekelne, hogy mennyire ad megbizható eredményt a hormonok miatt.
Volt olyan, hogy pozitivat mutatott és mégis negativ lett mikor vérvételből meglett az eredmény?
Tudjátok reménykedek! :lol:
Nefke
nefke

Lexi
6 db az nagyon jó!
Ha ápr.17-én mész vérvételre, akár még láthatjuk is egymást, mi akkor megyünk a férjemmel vizsgálatokra!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

Sziasztok!
ÉN ma egész nap gyereket pesztráltam...Olyan édes volt, alíg akart leszállni a kezemből, és iszonyatos hisztit csapott, mert eljöttem...De így is az utolsó buszt értem el....

Lexi!

Nagyon gratulálok!!!!!!!!Pénteken????Hú, gondolok rád, és kívánom, hogy mind a 6 versenyző induljon el a nagybetűs életben!!!!! :wink:

Tini!
A túlstimu nem jó, ...Gondolok Rád nagyon pénteken!!!!Egyébként annyi előny evan, hogy kedvez a babáknak....

Gabi!
Csütörtökön lesz a disznóvágás...Küldeni fogom fénypostán a kolbászt.... :lol:

Estrella!
Remélem jól érzed magad!!!! :lol:

Juci!
Gratulálok, hogy "hivatalosan " is kismami vagy....Bár nekünk már hetekkel ezelőtt világossá vált e tény! :lol:

Nefke!
Üdv Köztünk!Tegnap olyan figyelmetlen voltam, nem is üdvözöltelek!!! :oops:

Gil!
Nem csak 6 inszem lehet???? :roll: :roll:
Na, próbálok egy új táblát felrakni, ha a gép engedi....
Vendég

Lexi!
Köszi, benne vagy még :wink: . Gratula a hathoz, hát persze, hogy nekünk köszönhető! A legutóbbi inszememnél nálunk se volt jó a szobahangulat, mindneki olvasgatott :( , úgy sajnáltam, hogy senkivel se lehetett jót dumcsizni. Szeretek olvasni, de ilyenkor annyira izgatott vagyok, hogy nem bírnék. Sajnálom, hogy ilyen fájós, véres lett a mai ügy, de az eredmény a lényeg! Progiban nem tudok sajna segíteni, inszemeseknek nem jár.

Charlott
Én is Ovitrelle-t kaptam eddig mindig, a többiről nincs tapasztalatom. HOgy nézett ki a hiperstimud? Mi volt?

Sharon!
Valamiről lemaradtam, és már el is kezdted a stimut az inszemhez?

Tini!
Én se bírom a bizonytalanságot, és szoktam tesztelni, de erről mindenkinek más a véleménye.
gil

Lexi
Örülök,hogy humorodnál vagy még ezek után is :D
Küldöm neked a növesztöt Kép

Nekem 16.-án kell mennem,de ha ilyen sokan mentek 17.-én akkor én is inkább aznap megyek.Szeretnék már veletek találkozni!
gabicsibe

Lexi
Örülök,hogy humorodnál vagy még ezek után is :D
Küldöm neked a növesztöt Kép

Nekem 16.-án kell mennem,de ha ilyen sokan mentek 17.-én akkor én is inkább aznap megyek.Szeretnék már veletek találkozni!
gabicsibe

Inkább többször mint egyszersem :lol:
gabicsibe

Madrin??????
Vendég

Lexi!
Köszi, benne vagy még :wink: . Gratula a hathoz, hát persze, hogy nekünk köszönhető! A legutóbbi inszememnél nálunk se volt jó a szobahangulat, mindneki olvasgatott :( , úgy sajnáltam, hogy senkivel se lehetett jót dumcsizni. Szeretek olvasni, de ilyenkor annyira izgatott vagyok, hogy nem bírnék. Sajnálom, hogy ilyen fájós, véres lett a mai ügy, de az eredmény a lényeg! Progiban nem tudok sajna segíteni, inszemeseknek nem jár.

Charlott
Én is Ovitrelle-t kaptam eddig mindig, a többiről nincs tapasztalatom. HOgy nézett ki a hiperstimud? Mi volt?

Sharon!
Valamiről lemaradtam, és már el is kezdted a stimut az inszemhez?

Tini!
Én se bírom a bizonytalanságot, és szoktam tesztelni, de erről mindenkinek más a véleménye.
gil

Bocsi! Ez véletlenül ment el újra!

Gabi!
Látod, utánozlak a kettőzésben....
gil

Na, sehogy nem jön össze a táblázat felrakás...A laptopon van, azon meg nincs net....
Holnap újra próbálkozom vele, de most fáradt vagyok, megyek is aludni!!!

Jó éjszsakát mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Lexi!!! Bocsi én véletlenül elnéztem, és Puregonnak néztem a Progidat!
Nekem azt nem kellett!
DEEEEEEEEEEE! Volt aki mondta, hogy van egy hely ahol beszerzik ha kellene!!! És ez nem a Pharma futi!
Leírom neked mit ajánlottak! Próbáld meg itt!!!!

1081 Bp. Fiumei út 2. 06/1/456-08-43 Munkanapokon kell érdeklődni, és két nap alatt hozzák!!!!
HÍVD FEL ŐKET! Puszi!

Valószínű még átgondolom a teszt ügyet!

Kriszti!!! Engem is tégy fel a táblába! Jó lenne ott látni a nevem!
26-án volt az első beültetésem! IVF! És most 6-án pénteken megyek HCG-re!
tini75

Szia Lexi!!!
Nekem is progesteron kellett volna, de csak annyi van amivel el tudjuk kezdeni (4 napra elegendő) és majd át kell térnem cinone-gél-re. Egyenlőre semmit se tudok erről a gélről, csak annyit, hogy a progesteron injekció helyett van, és 85 euroba kerül! :oops: Pénteken kell majd érte menni, mert addigra tudják meghozni és vasárnapig (holnap kell elkezdeni) a progesteron injekciót kapom, utroval kiegészítve. Utána pedig az utrot is szájon át kell szedni.
Nekem amugy most teljesen más protokolt csináltak, mint eddig és tegnap nagyon éreztem is, hogy most van tüszöérésem, mert nagyon fájt a petefészeknél. Szóval msot nagyon bizok benne, hogy sikerülni fog és felkerülhetek arra a bizonyos táblázatra én is! :lol:
Valaki írta, hogy vasárnap is lesznek a bmc-ben. Akkor lesz vérvétel is, vagy csak beültetések?
Nefke
nefke

Baby!

Sajna holnap nem tudok elmenni a BMC-be a filmmért! :(
Kérlek hívj fel, ha elolvastad az üzenetet! Ne írj, mert ma már nem tudok netezni! Köszi Emese
tûriné emese

Baby!
Most olvastam amit Lexivel leveleztél! Nekem is feladhatod postán és majd kifizetem, csak hívj fel előtte és átküldöm sms-ben a címemet. Nekem ez a privi írás nem megy! :(

Várom a hívásodat!!!!!! Emese
tûriné emese

Mindenkinek szép napot!

Madrin
Mi volt tegnap a hsg-n?
gabicsibe

SZiasztok Lányok!

MEgjöttem én is csak otthon nincs netem.
Tőletek fogok segítséget kérni mert soha nem kapok kielégítő választ, bár velem Konc tanárúr olyan "mérges" mindig :(
Kérdeztem vmit és leszidott hogy ne kérdezzek hülyeségeket :oops: :cry:
Ezek után semmit nem mertem kérdezni.
LÉnyeg az hoyg a múltkori dolog a bal petefészkemben nem sárgatest volthanem endiometrózis :(
Amit műteni kell amit ott nem csinálnak meg.
KÉrdésem az hoyg volt már ilyen valakinek?
És egyet nem értek, ha ez a bal petefészkemben van, a jobbal mi van, miért nem lehetek terhes csak a jobbal? VAgy ez kihat az egészre?
Hu bocsi bonyolult voltam, de nagyon kiváncsi lennék.

2.) HSG, tényleg nagyobb a füstje mint a lángja,aki előtte van ne izguljon tényleg nem kellemes de ki lehet bírni.
Én annyira izgultam hoyg recepciósok többször megkérdezték hogy rosszul vagyok ? MErt elég szarul nézek ki:)
Szal a részletek akit érdekelnek leírom proviben. Lényeg hogy szépen átjárható vagyok.

Jövőhét szerda a konzultáció... addig itt fogom kiművelni magam, hogy ne kérdezzek a tanárúrtól hülyeségeket :)
madrin

Tini,
én is feljegyeztem ezt a címet, majd nekem is kell Progi szuri!
Szorítok neked péntekre:) Én biztosan csinálnék tesztet, de te tudod! A párod mit javsol? Nekem inkább ő akarta, hogy csináljak:)
Kívánom, hogy sikerüljön!!!!
Lexi, Esrella,
akkor küldjétek priviben a címeteket! Szívesen elküldöm nektek:) Hátha szerencsét hoz nekünk!!
Emese,
igaz azt írtad, hogy ne írjak, de nem baj, szóval majd küldök sms-t:) Hali:)
Napcsi, Judit, Gomba, Vicuska
hogy vagytok, ebben a klassz időben?
Bocsika, Lukrécia te hogy vagy? Mit csinálsz?
Sünike,
mi újság? Már nem sokára megtudjuk, de izgi:) Holnap megyek:)
baby.81

Madrin! Szerintem nincs hülye kérdés, csak türelmetlen orvos. Te vagy a beteg és mindent megkérdezhetsz, mert te vagy az, aki nem ért hozzá, viszont a te testedbe fognak belepiszkálni. Mindenre lehet három mondatban válaszolni anélkül, hogy elküdenének a francba a kétségeiddel. Velünk minden orvos nagyon rendes volt és mindig válaszoltak a kérdéseinkre (Zeke velünk is egy kicsit "morcos" volt, de ő is készségesen válaszolt), mondjuk a Konc doktornál pont nem voltunk (mindenki másnál igen). Az endometriózis pont nem egy olyan dolog, ami rutin kezeléssel megoldható, tehát igenis bármilyen kérdésed van, az nem lehet hülyeség.

Baby! Köszi az érdeklődést. Én táppénzen vagyok, csak heti két napot járok be a melóhelyre, szóval tök király. Most már kezdek egy kicsit magabiztosabb lenni a terhességgel kapcsolatban, ahogy telik az idő. Csütörtökön megyünk ultrahangra és reméljük minden rendben van odabent. Én már érzem, hogy van egy pici hasam (már a háj alatt), szerintem látszik is, férjem meg rámhagyja, úgyhogy teljes a harmónia :D Már nem sírom el magam :( minden reklámon és állatos filmen, ami az elmúlt hetek után igazán szép eredmény. Szorítok neked, hogy a kis utolsó embriód legyen az első!!

Tini! Én is csináltam tesztet, nem bírtam volna ki, hogy ott tudjam meg, ha nem sikerül. Így is tiszta ideg voltam, szóval én tesztpárti vagyok.

Lexi! Nekem is begyulladt a vénám az altatás után és még most is görcsök vannak a karomban több helyen is, egy jó hosszú van a csuklómnál, pedig már majdnem két hónapja volt. Gratula a hat petéhez, az teljesen jó, azok biztos mind jók lesznek.

Nefke! A hormonok egyáltalán nem kavarnak be a terhességi tesztbe, mert a HCG amit kapsz a tüszőrepesztéshez addigra már réges régen kiürül, és ezek a tesztek nem keresztreagálnak más hormonokkal. A pozitív teszt tutira pozitív lesz még másnap is a vérvételen. De ami a jó hír, hogy a negatív teszt lehet még pozitív másnap :)

Mindenkinek minden jót!!!
gombahölgy

gombahölgy!
Most megnyugtattál! Már megvettem a tesztet, pedig még csak a hétvégén lesz a beültetés. :P
Nefke
nefke

Baby!

Hát én nem vagyok túl fényesen, reggel óta hányok, átlag 20 percenként, már teljesen kivagyok :oops:
Uram most volt itthon, be akart vinni a kórházba, mert ki fogok száradni, de mondtam neki, hogy nem megy az ilyen gyorsan.
Mondjuk, ha holnap is ilyen szarul leszek, lehet, hogy megnézetem magam...
Lehet, hogy az idő :roll:

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci
Ez nem játék!!Szerintem ne várj ezzel holnapig!Most nem csak rólad van szó hanem a babákról is!!!
gabicsibe

Madrin
Endometriozisról Bonya tudna neked többet mondani
Itt találsz bővebb felvilágosítást:
WWW.endometriozis.hu

Gombának igaza van!Tessék csak kérdezni!!!
gabicsibe

Sziasztok!!!

Lexi, gratulálok a 6 szépséghez. Sajnálom, hogy véreztél, és a rossz hangulatot, de legalább kárpótolt Szűcs dokink :)

Előre is elnézést kérek lányzók a múltkori beültetésem utáni tesztellenességemért. Hétfőn én is fogok csinálni egyet, mert még1x nem akarok akkora hisztit, mint múltkor csináltam szegény férjemmel, amíg vártuk a vérvétel eredményét :) Bár ő nem örül túlságosan a tesztnek, de mivel ez most hormonmentes transzfer volt, így áldását adta rá.

Babyka, jól vagyok, köszi. Minden oké. Jól teltek a napok. Olvasás, DVD nézés, lustálkodás a kertben és sok-sok zabálás.

Progi injekcióról annyit, hogy Szűcs doki tőlem is megkérdezte, hogy felírja-e? Én kérdeztem, hogy mi a véleménye róla. Azt mondta, hogy igazából a napi 3*2 Utro az általános állítólag mindenhol. Ezt ők ugye emelték alapból 3*3-ra. Szóval gondolom, hogy ha mindenképpen muszáj lett volna, akkot nem dönthettem volna én, hanem kerek perec felírja. Így én maradtam csak az Utro-nál.

Kriszti, jó "malackodást" kívánok nektek!

Madrin, örülök, hogy átjárhatók a petevezetékeid. Sajnálom viszont az endo-t, de biztos vagyok benne, hogy rendben lesz minden.

Gabicsibe, hogy vagy????

Gombácska, de jó, hogy már pocakosodsz!!!!

Bocsi, ha nem írok mindenkinek, de csak gyorsan bekukkantottam és nem akarok sokat ücsörögni a gép előtt!

Csók mindenkinek és továbbra is szurkolok az aktuális versenyzőknek!
süni76

Jucika, vigyázz nagyon magatokra!! Lehet, hogy tényleg nem ártana legalább a védőnőt felhívni!!!
süni76

Sziasztok! Mindjárt visszaolvasok mindent és megpróbálok válaszolgatni.

Baby! küldöm a címet, de Estrellának és nekem szerintem elég egy is. Majd átveszem neki. Csak a lemezt csomagold egy A/4-esbe és levélként add fel. Úgy nem olyan vészes, de természetesen ezt is kifizetem majd. Remélem Estrellának is jó így, de szerintem igen, ha meg nem akkor úgyis jelzi a Drága.

Juci!
Igenis hamar ki lehet száradni. Ne várjál, míg esetleg nagyobb baj lesz. Sajnos ha menni kell, akkor menni kell. Jobbulást kívánok Neked. Küldd hozzám azt a rókát, neked már bőven elég volt.

Tini
köszönöm a címet, megpróbálom, de úgy tudom a gyártással van gond és nem a beszerzéssel. Megpróbálom és megírom mi van.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?