Sziasztok!!!
Lexi, gratulálok a 6 szépséghez. Sajnálom, hogy véreztél, és a rossz hangulatot, de legalább kárpótolt Szűcs dokink
Előre is elnézést kérek lányzók a múltkori beültetésem utáni tesztellenességemért. Hétfőn én is fogok csinálni egyet, mert még1x nem akarok akkora hisztit, mint múltkor csináltam szegény férjemmel, amíg vártuk a vérvétel eredményét
Bár ő nem örül túlságosan a tesztnek, de mivel ez most hormonmentes transzfer volt, így áldását adta rá.
Babyka, jól vagyok, köszi. Minden oké. Jól teltek a napok. Olvasás, DVD nézés, lustálkodás a kertben és sok-sok zabálás.
Progi injekcióról annyit, hogy Szűcs doki tőlem is megkérdezte, hogy felírja-e? Én kérdeztem, hogy mi a véleménye róla. Azt mondta, hogy igazából a napi 3*2 Utro az általános állítólag mindenhol. Ezt ők ugye emelték alapból 3*3-ra. Szóval gondolom, hogy ha mindenképpen muszáj lett volna, akkot nem dönthettem volna én, hanem kerek perec felírja. Így én maradtam csak az Utro-nál.
Kriszti, jó "malackodást" kívánok nektek!
Madrin, örülök, hogy átjárhatók a petevezetékeid. Sajnálom viszont az endo-t, de biztos vagyok benne, hogy rendben lesz minden.
Gabicsibe, hogy vagy????
Gombácska, de jó, hogy már pocakosodsz!!!!
Bocsi, ha nem írok mindenkinek, de csak gyorsan bekukkantottam és nem akarok sokat ücsörögni a gép előtt!
Csók mindenkinek és továbbra is szurkolok az aktuális versenyzőknek!