Jó reggelt!
Igen találkoztunk Beusékkal böbőő!!!
És gyönyörőek!! Máté nagyobb Zoénál is!!
És olyan helyesen lesegetett!! Vivi meg egy angyal, bemutatkoztam neki és azt mondta ő meg a Kiskirálylány!
És milyen igaza van!!
Na múltkor jól elszóltam magam a nem sírás ügyben, tegnap Zoé a csípő UH-n bepótolta az egész hónapot!!
Eleinte mindenkire nevetett, repkedett a karomban szó szerint, még egy csaj meg is jegyezte, hogy hihetetlen mit művel, zabálnivaló, egyszer csak másfél óra után olyan bömbölésbe kezdett, hogy alig tudtam megvígasztalni. Letettem és föléhajolva durmolva beszélgettem hozzá, akkor nyugodott meg, de még a ringatás se segített előtte. Még az apja is megilyedt, azt mondta ilyennek még nem is látta. Utána meg mintha mi se történt volna kiröhögte a dokit vizsgálat közben meg később se volt már semmi. Most felhúzta magát néhány gyereksíráson, vagy a foga vagy mi lehetett ez??? Vagy olyan két véglet, szeszélyes mint az anyja!!
Gabó,
jó volt nézegetni Levi régi képeit, nekem érdekes, mert akkor még nem ismertelek titeket mikor pici volt. Az összeölelkezős kép festői!!
Zsani,
odacsípte a kezét, siettetik az evést....??!!
Mennyenek a .......!!!! Egy óvoda: még a nevében is bennt van, hogy a megóvásról kéne, hogy szóljon!!! Hihetetlen, hogy nem a "normális" elvárásoknak megfelelően vigyáznak rájuk! A gyors evésre meg én amúgy is pipa vagyok, a Gyulát is erről szoktatom kisebb- nagyobb sikerrel lassan 4 éve.
Rik,
Nekem is majd "idő előtt" vissza kell mennem dolgozni, és asszem ennyiért is mennék, de mindenkinek maga kell éreznie mit bír a családi kassza. Tudod nekem a Tgyes-em is csak 20-on valahány ezer lesz, mert a főnököm könyvelője pöcs volt! Ráadásul még most sem kaptam semmit, egyenlőre a főorvosi bírósággal levelezek, mert megszűnt a Tgyes kérelmem. Talán nyáron már látok pénzt is, egyenlőre csak a családi pótlékot kapom amióta megszületett Zoé! Viszont én szerintem is amíg lehet a gyereknek jobb helye van otthon az anyánál, ha tehetném én se mennék korán vissza dolgozni!!
Anikó,
mennyi idős volt Kincső mikor almát kapott?? 5 hónapos körül??? Te reszelted vagy bébisüvegessel próbálkoztál???
Én egy alma közepét engedtem, hogy megnyalogasson az íze kedvéért, úgysem tud beleharapni!
És képzeljétek olyan hevesen elkezdte egyszer csak szopogatni!! Rákapott mint egy kis pirannya!!
Szép napot!! Most kicsit kisüt a nap!!