Új privát üzeneted érkezett!

azt az előbb nem irtam,hogy a pénzemböl ugyebár lejönne a böli(kb.5000),meghát ha dolgozom,kell az innivalo(pláne nyáron),meg a kaja a kezembe .(egyik betegtől másikig megyek,közbe eszem,iszom)ezeket ugyebár itthon olcsobban megoldom,mint az utcán jártamban...
Cajok van itt valaki,jo lenne a véleményeteket olvasi!!HAhóóóóó!
Vendég

Szia Rik, bocs, én nem tudok ebben okos lenni... Ezt ti döntitek el, de csak azt tedd, ami Petrának, Rékának és a férjednek jó, csak utána azt, ami a munkahelyednek. 6 óráért kaptál volna ilyen keveset? A gyes is lett volna mellé?
Én is ma voltam bent a suliban (Viol, a Lippaiban :lol: ) és megmondtam az igazgatónőnek, hogy csak jövőre mennék vissza és "csak" tanítani. Pénteken úgyis mindenki ezt kérdezgette tőlem. Karrier vége, majd ha Kincső nagyobb lesz újraindítom, addig továbbképzem magam, holnap kezdődik :shock: Győrben.

Anikó

Kép[/url]
quito

sziasztok cajok!

rik
ennyiért tényleg nem érdemes!(nem gondoltam,hogy ilyen keveset fizetnek sopronban)ne aggódj,együtt döntsétek el!de miért nem mész vissza 8 órába?(,ert gondolom ez a 27 négyórás munkabér)bár azért e mellett még a gyes-az már egy pici fizetés.de ti tudjátok.nekem ennyiért is muszáj lesz majd elmenni,mi nagyon megérezzük majd azt a hiányzó 20ezer forintot is,ami a gyed-em és a gyes között van.a turi meg ott van a bölcsitek utcájával szembeni háztömb aljában.
gabó
éljen a vezetés!!!csak okosan :wink:
viol
azért elég sokáig szopizott dorka,van akinek még ennyi sem jön össze.nekem jó lenne a bogyó,csak kicsit messze vagyunk. :cry:

köszi a szavazatokat,csak hajrá,minél többször :wink: :!:

szép napot!
ja,valakinek nincs iwiw meghívója?kaptunk egyet,apát már kicsit beszippantotta az iwiw,talán megpróbálom én is(bár az övével már kicsit garázdálkodtam)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Köszi Cajok a reagálásokat!
Igen 4 oráért kaptam volna.CSilla a közalkalmazott bér mindenhol ennyi :( ,csak nálunk még ágymelleti potlék sincs ami máshol 20000ft!
Asszem keresek más melohelyet januártol :? ,nagyon durván kevés a pénz!!

Anikó
fiatal vagy még!!KArriert még ráérsz épiteni!!!
Nem szeretnétek Ti több gyereket jol veszem kia szavadbol? :shock:

Szal Cajok tudom pénz az is,de nem mindenáron. :roll:
Nekünk is kellene,de most egy kicsit kibirjuk még,hisz mindjárt január,aztán lehet életem végéig megállás nélkül dolizni fogok :(
Vendég

Sziasztok!!

a drága cipökröl irtatok asszem,én kapuváron szoktam venni a cipöket vivinek is emg nekünk is.van egy bolt ahol nagyon jo cipök vannak.és minden darab 1500ft.sztem az tök jo ár!és idáig nálunk mind kibirt másfél évet,persze ha vivi nem nötte ki.
de télleg jok!ha valakit érdekel,a hanság üzletháznál van alul.

ma találkoztam Nittáékkal csipö uh-n.hát Zoé baba tényleg nagyon gyönyörűű.és mennyit mosolyog :D kis tündér! :D

mi jol vagyunk.nagyon gyorsan megy az idö.már jövö héten 2honapos lesz Máté.nagyon jo baba most már.nem sir csak ha éhes,meg ha öltözünk.tök szuper mindne :D
Vivi meg szeptemberben megy oviba.háát nagyon kiváncsi leszek rá hogy fogja viselni.remélem jool.

Gabo:de joo lehet neked most vezetni.én is tökre szerettem járni.
mire lesz meg a jogsid?
gondolom már alig várod :D

Minden betegeskedönek jobbulást kivánunk.

KépKép
KépKép
beus22

ja Rik:szerintem nem tom de iszonyuan kevés az a pénz amit fizetnének.szinte megse éri azert gürizni mert majdhogy elég csak a kajára meg a futkozások.hát nem tom.igy elég gáz sztem.de nektek kell eldöntenetek.

KépKép
KépKép
beus22

Szia Beus!
Tényleg hogy rohan az idő!!!Nagyfiad van!!!
Vivi várja az ovit?Odamegy Hegykőre?
Köszi a hozzászolásod!!! :wink:
Vendég

rik:
igen ide hegyköre fog járni.minden nap elmondja hogy ö oviba fog menni játszani a sok gyerekkel :D szerintem várja már.10.én megyünk beiratni.

KépKép
KépKép
beus22

Beus
És szeptembertől mehet is?
Én is gondoltam az ovibairatástol januártol,de itt azt mondják év közbe nem lehet kezdeni!Te tudsz erről valamit?
Vendég

erika,
ne mondj ilyet, miért lennél balek?? nem látok bele mélyebben, de sztem ennyi pénzért tényleg ne menj. vagyis oda ne. máshol nem próbálod? és mi lesz jan. 26-án? ja, most számolom :oops: , akkor lesz petrus 3 éves?

beus,
létezik még az a bolt? én egyszer vettem ott magamnak egy szandit, de azt hittem, hogy az vmi kivételes akció, hogy annyiba kerülnek. bár akkor még minden db egy ezres volt. :wink: és ezek szerint vannak pici méretek is.
majd írok vmikor, megbeszélném veled, hogy mikor lenne jó nektek, ha átgurulnánk dorkával vmikor megnézni mátét. no meg vivit! :wink:

csilla,
nem akarlak rábeszélni :wink: , de én elküldeném postán is. akár. ha. gondolod. hűű, zóra még szopizik? de jó nektek!

hajnus,
veletek mi újság??

KépKép
viol81

erika,
a "máshol nem próbálod"-ot úgy értettem, hogy a te szakmáddal miként, milyen állást lehet betölteni/lehet elhelyezkedni?

KépKép
viol81

rik!Jól döntöttél ne foglalkozz másokkal,hogy ki mit szól hozzá ezért nem éri meg és Petrus otthon van a legjobb helyen!
Ezzel a pénzel meg nyalják ki egymást odabent!
Szal okos döntés volt! :) :)

Beus!Már két hós!!!!!! :shock: :shock:
Úgy repülnek a hónapok,hogy lassan azon kapom magam,hogy bottal fogk járni és számolom hány fogam van!
Hát attól függ milyen sűrűn tudok menni!Az oktató heti 2*2 órát mondott,de én 3* akarok menni.Legkésőbb júni elején.
Vendég

Gabó
megnevetettél!!JAja,csinálják azt!!!

Viol
nem probálkozom,mert Gyula lebeszélt.Majd ha 3 éves lesz,addig nézek valamit.Igazábol,most nem akartuik addig járatni bölibe(lehet feleslegesen),ha nincs másik melohely. :roll: :shock:

HAjnus
Merre vagy??????????

Katus,Erika??????????

Zsanik??????????
Vendég

Meg ez a botos,foghszámolos!!GAbóóóó vicces kedvedben vagy???
Vendég

Rik,
már olyan régóta gondolkozol a bölcsin és sosem akartad igazán. Én gondoltam, hogy így fogsz dönteni.
Nyugodalmas éjszakát!

Anikó,
azért lehet csak a fele a gyeded mint a tgyás volt, mert a gyed felső határa maximalizált. Lehet valakinek akár a csillagos ég is a fizetése a gyed felső összege valahogy 80 körül van ha 5 év óta nem emelték.

Csilla,
kértem meghívót, mert nem volt, ha kapok küldöm.

Katus,
olyan jó volt a tegnapi séta! Csak a pénz maradt nálam :oops:

GAbó,
jó vezetést!

Talán még később benézek :D

Kép
Kép
Kép
amica

gabó,
hát én is röhögtem a dumádon. tőled vmi ilyet is vártam! :wink:

erika,
szóval akkor végülis van lehetőség másra is, nem? csak azért kérdezem, mert nem vagyok képben, hogy sopronban milyen szoc. intézmények vannak, ahol el tudnál helyezkedni. mindenképpen a szakmában akarsz?

KépKép
viol81

andi,
hogy vannak katusék?

KépKép
viol81

Igen jó kedvemben találtatok! :lol: :lol: :lol:
Kicsit nosziztam az előbb!Pár kép ha nem baj!
Kép
Kép
Kép Kép
Na azt elnyugszom megyek bújok apa mellé!

Jóccakát!
Vendég

Sziasztok!

Anikó,
mit fogsz tanulni?
Én is gondolkodtam rajta, hogy baba mellet majd tanulok, de így, hoy eltörölték a kismamák tandíjmentességét, már nem biztos.

Rik,
nem láthattál tegnap sajnos, mert olyan migrénem volt, hogy csak feküdtem meg hánytam :cry:
Egyébként ennyi pénzért dolgozni tényleg nem érdemes, főleg, hogy ez az utolsó éved, amikor még egy csomó időt tölthetsz Petrával.

Csilla,
dokinál voltam Pesten. Tök aranyos volt, még 5 év múltán is megismert, és emlékezett rám.
Tök furcsa érzés volt újra ott lenni, ahol Ábi született.

Viol,
gratulálunk Dorkánok a menéshez, neked meg kitartást :lol:
Még nem tudod mi vár rád :lol:

Ábi jövő héten lesz 5 éves, és egy nagyobb bringát kap, amit hétvégén vettünk meg Kőszegen. Képzeljétek ott 15.000 Ft volt itthon meg 21.000.

Kép

Kép
ábibaba

Jó reggelt ezen a fos időn!!

Zsani!Ez a hányósdi lehet téged már elkísér a végéig! :( :( :(
Durva,hogy ilyen árkülönbségek vannak városok-települések között! :? :? :?
Tanítani meddig is mész?
Vendég

Jó reggelt!Jó rég voltam megint :oops: Ma szabadnap.
Rik!Jól döntötetek :) Petrának a legjobb helye otthon van :P
Ovival nem vagyok kibékülve van egy csomó dolog ami nem tetszik :? Virág se megy már olyan nagy örömmel :?
Beus!!!Vivi biztos jól érzi majd az oviba magát :wink: Megvannak a talicskás képek. :P
Még rendessen nem olvastam vissza :roll: De a képeken minden gyerek szép aranyos :P
Andi!Ágnes nagyon kis drága :P

KépKép
kola2

Kola!És gondolkozol,hogy átviszed máshova?
Vendég

Gabó!Igen gondoltam rá.De még várok,csak egy hónapja jár.Olyanok vannak,hogy mikor ebédelnek sietetik őket és kihúzzák a teritőt a tányérjuk alól :? .Egy kislány bepisilt az anyjának azt mondták nem volt idő átöltöztetni.Kiabálnak az óvónők.Virire nem adnak sapkát az udvarra amikor kérem,hogy adjanak :? Tegnap az óvónő Viri kezét odacsipte az asztalhoz és azt se mondta,hogy bocsánat.Ja meg baromira nem tetszik nekik,hogy azt kértem,hogy Virit ne vizsgálja doki az oviba.De az ovinak olyan gyerekorvosa van aki amikor Viri kicsi volt a kórházba ügyeleten nem vette észre ,hogy középfülgyulladása van.Ezért este vihettük vissza :? Meg különben is idegen orvos ne vizsgálgassa. :twisted: Meg Virit havonta ugyis vinnem kell dokihoz.

KépKép
kola2

Na nem mérgelödök annyit,csak hát a gyerek olyan örömmel kezdte az ovit.Most meg nem szívessen megy.Azt mondja a bölcsibe kedvesebbek voltak.

KépKép
kola2

Jó reggelt!

UUUtálatos idő van, pedig ma Győrben Kálmán fog Kincsővel lenni és sétálni kellene vele. Hogy mi lesz így, amíg én az iskolapadban ülök????

Ábizsani- kétszintú történelem érettségire felkészítő tanfolyamot végzem el. Igaz, hogy már érettségiztettem így, de most papírom is lesz róla és már emelt szintűre is mehetek ezután. Ez egyébként is fizetős, itt nincs mentesség. A közoktatásvezetőit most szervezik, hogy legyen Sopronban, az lenne a következő, amit szeretnék. Majd utánanézek, hogy az nekünk ingyenes vagy fizetős, akkora kavarás volt itt a kismamák tanulásával, lehet, hogy visszaadták... Szegénykém, téged aztán végigkísér a rosszullét...Dolgozol még?

Rik-karrierépítés: szeretnénk kistesót Kincsőnek 3-4 év múlva, úgyhogy az én másodvirágzásom majd 40 évesen kezdődik!!!! :wink:

Zsani-mi a baj az ovival?

Gabó-csodaszépek vagytok...Én is végignéztem Kincső picike képeit.

Szia Beus!!! De jó, hogy minden oké! Én írtam a cipellőkről, ezt a kapuvárit megnézzük majd, köszi.

Anikó

Kép[/url]
quito

kola!Ez nem semmi!!!Na ilyenektől félek én is!

Anikó!Te milyen okos vagy!! :shock: :D :D

Nekem meg most üzent a sóginőm,hogy kaptak levelet a bölcsitől be kell vinni a papírt a melóhelyre és aláíratni,hogy megyek melózni,mert túljelentkezés van!!Fasza!!! :x :x :x
Vendég

Jó reggelt!

Igen találkoztunk Beusékkal böbőő!!! :lol: :lol: :lol: 8) És gyönyörőek!! Máté nagyobb Zoénál is!! :shock: :shock: :lol: :lol: :P És olyan helyesen lesegetett!! Vivi meg egy angyal, bemutatkoztam neki és azt mondta ő meg a Kiskirálylány! :P :P És milyen igaza van!! :wink:

Na múltkor jól elszóltam magam a nem sírás ügyben, tegnap Zoé a csípő UH-n bepótolta az egész hónapot!! :shock: :shock: Eleinte mindenkire nevetett, repkedett a karomban szó szerint, még egy csaj meg is jegyezte, hogy hihetetlen mit művel, zabálnivaló, egyszer csak másfél óra után olyan bömbölésbe kezdett, hogy alig tudtam megvígasztalni. Letettem és föléhajolva durmolva beszélgettem hozzá, akkor nyugodott meg, de még a ringatás se segített előtte. Még az apja is megilyedt, azt mondta ilyennek még nem is látta. Utána meg mintha mi se történt volna kiröhögte a dokit vizsgálat közben meg később se volt már semmi. Most felhúzta magát néhány gyereksíráson, vagy a foga vagy mi lehetett ez??? Vagy olyan két véglet, szeszélyes mint az anyja!! :oops: :lol: :lol: :lol: :roll:

Gabó,
jó volt nézegetni Levi régi képeit, nekem érdekes, mert akkor még nem ismertelek titeket mikor pici volt. Az összeölelkezős kép festői!!

Zsani,
odacsípte a kezét, siettetik az evést....??!! :evil: :evil: :evil: :evil: Mennyenek a .......!!!! Egy óvoda: még a nevében is bennt van, hogy a megóvásról kéne, hogy szóljon!!! Hihetetlen, hogy nem a "normális" elvárásoknak megfelelően vigyáznak rájuk! A gyors evésre meg én amúgy is pipa vagyok, a Gyulát is erről szoktatom kisebb- nagyobb sikerrel lassan 4 éve.

Rik,
Nekem is majd "idő előtt" vissza kell mennem dolgozni, és asszem ennyiért is mennék, de mindenkinek maga kell éreznie mit bír a családi kassza. Tudod nekem a Tgyes-em is csak 20-on valahány ezer lesz, mert a főnököm könyvelője pöcs volt! Ráadásul még most sem kaptam semmit, egyenlőre a főorvosi bírósággal levelezek, mert megszűnt a Tgyes kérelmem. Talán nyáron már látok pénzt is, egyenlőre csak a családi pótlékot kapom amióta megszületett Zoé! Viszont én szerintem is amíg lehet a gyereknek jobb helye van otthon az anyánál, ha tehetném én se mennék korán vissza dolgozni!!

Anikó,
mennyi idős volt Kincső mikor almát kapott?? 5 hónapos körül??? Te reszelted vagy bébisüvegessel próbálkoztál???

Én egy alma közepét engedtem, hogy megnyalogasson az íze kedvéért, úgysem tud beleharapni! :lol: :lol: És képzeljétek olyan hevesen elkezdte egyszer csak szopogatni!! Rákapott mint egy kis pirannya!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:

Szép napot!! Most kicsit kisüt a nap!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Azt a képet ki is akarom nagyíttatni!
Lehet a gyerksírás miatt együttérzéssel nekiállt sírni ő is!Levi spec ilyen!Ha meghall valakit sírni(gyereket)akkor keservesen nekiáll ríni!
Aztán lehet tényleg ahogy te mondod a két véglet,de nem hiszem akkor kimutatta volna a foga fehérjét!! :lol: :lol:

Na mi lépünk el megyünk anyóshoz megnézzük a postaládát hátha mi is kaptunk a böliből papírt!

Szép napot!
Vendég

Elvittem Virit az oviba ,ma elöször sírt mikor otthagytam :cry: :cry: Én meg végig bőgtem az utat hazáig :cry: Nagyon rossz érzés volt otthagyni :cry:
De volt egy kislány a wc-be sírt.Állitólag reggel óta ott bent sír :cry: Az óvónők meg nem foglalkoznak vele :evil:
Nekem is azt mondták itt volt az ideje,hogy Viri is sírjon :evil: Bocs ,hogy itt panaszkodom de nagyon kiakadtam :cry:

KépKép
kola2

Sziasztok!

Gabó-miért vagyok okos? :shock: :shock:

Nitta-nagy sírás: Kincső is produkál ilyeneket, szeszélyes ám, mint az anyja!!! Bár nálunk ez inkább akkor van, mikor mensim van, Kálmán szerint az akkori ziziségem simán átmegy Nyusziba, és olyan zizis lesz, mint én :roll: :roll: :roll: (Mint mostanában :P :P , Kálmánnak most két dilikés csaja van, az eddigi egy helyett!!!)
Én ritkán adok neki üvegeset, csak őszibarackot és répát, minden más fagyasztott (gesztenye, meggy), a többi friss (alma, banán, krumpli), rizs, zabpehely... Jövő héttől bővítem a palettát. Kezdetben pl. föztem az almát, mert nyersen nem nagyon tetszett neki, de már simán megeszi nyersen is. Botmixerrer pürésítek mindent egy pici forralt bébivízzel, ha sűrű. Egyébként mi is kóstoltattuk meg vele először az almát :lol: :lol: , szívogatta ő is rendesen. Én egy héttel a betöltött 6. hónapban kezdetem adni a kaját, először szopi után fél órával, most már 1-1,5 órával utána. Még csak du. kap, a köv. hónaptól gondoltam, hogy de. gyümi, du. főzi lesz, és hát még szopi megy változatlanul 2,5-3 óránként. Na, ez jó hosszú lett, nem akartam okoskodni :oops: :oops: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Zsani, miért kell sírni egy oviba menő gyerkőcnek???????!!!!! Tényleg ezt mondták???? Én azt hittem, csak a sulibamenés örömét veszik el a gyerekektől, reméltem addig védve vannak :cry: :cry: :cry:.

Anikó

Kép[/url]
quito

Zsani
basszus oszd ki Őket,itt az ideje!!!!
Nekem mindig jo tapasztalataim voltak az oviban,de illlyet!!!!Vidd el onnan de gyorsan!!!
Egy gyereknek örömmel kell járnia!!!Hisz a fél napját ott tölti!
Zsani ha van időd nézz körül ovi téren,ne hagyd hogy megutálja az ovit,a felnőtteket!
Hidd el van jo Óvónéni és ovi is! :roll: :shock:
Nincs értelme magadat is tönkre tenni idegileg!
Meló neked tetszik?Kollégák?

Köszi mindenkinek a hozzászolásokat!Aranyosak vagytok.Tudom hogy a pénz az kell,meg minden.Nekem is jol jönne.De lehet el is menne ez a kevéske gyogyszerre.Ott minden kölök tiszta Takony volt.Már bocs a kifejezésért,de hát tényleg.
Na megyek be meloba pappirokat vinni.
:?

JAj Gabó
ott is tuljelentkezés van????Mennyi bölcsi van ott?

Ábianyu
basszus ez a sok hányás!Nem marja ki a torkodat?Én lehet ha tudom hogy ilyen hányásmennyiséggel jár a terhesség nem vállalom.UTálok rosszul lenni.Minden elismerésem a Tiéd!Klassz csaj vagy.Tudtad hogy rosszul voltál a z elsővel ennyire és mégis..Nagyon nagy elismerésem!!!! :wink: :!: :!: :!:
Vendég

Anikó!Nemtudom mért kénne sírnia :evil: Nem mondtam rá semmit az óvónőnek,pedig szívem szerint mondtam volna.De nem akarom,hogy a gyerekkel bunkózanak utána :?

KépKép
kola2

Anikó,
ez nem okoskodás!! Inkább köszi a tippeket!!! két dilikés csaja van párodnak :lol: :lol: :lol: :lol: te már mensizel?? bocs ha indiszkrét voltam, csak írtad. Teljesen kiszámíthatatlan mikor fog megjönni előszőr? Mármint mennyire függ össze a szoptatással?

képzeljétek kurva mérges lettem, tegnap több havi küzdelem árán sikerült rábeszélnem Gyulát, hogy vegyünk neki egy normális farmert (gyűlöl vásárolni) minden mást megveszek neki nélküle, de gatyát nem merek. Erre reggel kimosom 30 fokon, hogy megnézzem szárfelvarrás előtt mennyire megy össze, mire foltokba kijött a festékanyaga. 3500 ft-volt. szerintetek kicserélik valami más farmerre? Gyulát nem tudom, hogy fogom mégegyszer berángatni!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Zsani ovitéma egyre durvább!!! Igazad van, hogy nem akarod, hogy a gyerekedet piszkálják, de valamit akkor is tenni kéne!!! Riknek igaza van!!! Én is asszem másik ovi után néznék ha úgy érezném ez így nem mehet tovább!!!! Talán még nincs annyira odaszokva, talán még annyira nem viselné meg a váltás mint később. mondjuk ezt te tudod mennyire vannak ott barátai... Melyikbe is jártok??

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!A jerevánra járunk a trefort téribe.Nincs odaszokva Viri semennyire se.Egy hónapja járunk abból egy hetet beteg volt már :? Barátai szerintem még nem nagyon vannak.Nem emleget senkit itthon.Jövő héten elmegyek másik ovit nézni.Azt hiszem ez a legjobb megoldás.Nem szeretném ha utálkozva járna oda.

KépKép
kola2

Zsani,
jól döntessz!!! :wink: :wink: És melyik másik ovira gondoltál??? Vagy még nem igazán tudod?

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Még nem tudom,majd körül nézek :wink: Jövő héten lesz ugyis rá időm.
12-kor megyek érte kiváncsi vagyok mit mond :)
Hol vetétek a farmert?Ha normálisak akkor kicserélik :P
Nekem a mensim szülés után 8héttel megjött :? De sajna nekem nem volt tejem.Csak 2hétig :cry:

KépKép
kola2

Szerintem örülni fog, hogy kiveszed onnan!! Na majd mesélj mit szólt hozzá!!!
Az Ikvában vettük, nekem is és annak semmi baja! Hát naná, hogy Gyulával kelljen visszamennem!!

Most mennem kell, a lányom egyre intenzívebben sikongat.

Még később felnézek!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

sziasztok cajok!
zsani
én meg imádtam azt az ovit(szecső odajárt a szőlő csoportba,az egyik ovónénink egy erősebb akaratú vera néni volt,a másik csendesebb márti néni-együtt szuperek voltak).bár itt is szerette mindkettő az ovit,míra hamar beszokott és szerencsére egyszer sem sírt.de andinak is nagyon sok időbe,energiába,fáradtságba került annak idején beszoktatni mártont.másik csoportba nem lehet átvinni?én andinak mindig mondtam annak idején,hogy hozza át mártont oda a trefortba :oops: :roll: .de mindenkinek mások az igényei(pl a mi vera néninket sem szerette minden anyuka ott),de ezek a történetek nagggyyyon durvák,amik a csoportotokban vannak!!!én nem hagynám szó nélkül!

andi
köszi!nem is gondoltam,hogy iwiw-ezel te is :wink: .már "beszéltem" is egy ált isk-gimnáziumi régi barátnővel,ők most skóciában élnek....majd megyünk hozzájuk nyaralni :lol: :lol: :lol: :lol: (csak ő még nem tudja :wink: :!: ).szóval klassz dolog ott keresgélni.

szép napot mindenkinek

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

viol
nekem az is jó,ha egyszer sopronban jársz és beadod anyósnak(vagy andinak és akkor őt megkérem,hogy anyósnak adja be valahogy).bár igyekezni kell vele,mert amit zóra csinál már csak nyugi-szopi.igazából csak alvások előtt és éjjel van,párat szív és kész is(és csak a jobb cicimet használja).mert a postaköltség nagyon durva!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!
Nitta
nekem szopi elhagyása után pontosan egy honappal jött meg.Ritka az amikor megjön valakinek szopi alatt is,de előfordul!!!

Zsani
a TRefort térinbe????Én is oda gondoltam a Petrust!!
Épp ma mondták a bölibe,hogy oda nem veszik fel majd 3 évesen januárban már(hisz beszél és szoba tiszta),ezért oviba kell iratnom.Szal most gondolkodoban vagyok,hisz lakáscsere előtt állunk.Hova irassam be??Ide ez a Trefort téri közelebb van.De ha meg felveszik oda és utána máshova megyünk lakni???Akkor átveszik a közelebbi oviba???
Mikor van az oviba iratás,ki tudja????

Voltam meloban is.Nem volt olyan durva mint számitottam.Azt modják,hogy jobb ha most döntöttem igy,mint 1-2 honap mulva.
Szal most GYes-es anyuci vagyok megint...
VAn 10 honapom ezzel a honappal együtt!
Vendég

sziasztok!
Megint ellent fogok mondani szopi, megjön meg teheherbeesés ügyben.
Nitta, nekem mindkétszer egy év után jött meg és utána még "évekig" szoptattam. Van akinek tényleg csak utána és ez lehet akár két év is és van akinek nagyon hamar szoptatás mellett is. Most 6hónap után megjött de még csak szopik az Ágnes. Annyira változó.
Rik gyerekei nem szoptak olyan sokáig így hamar megjött neki.
És Ágnest nem bírom rávenni kanalas evésre... ez van. Majdcsak eszik egyszer. Ebben is kilógok a sorból :oops: :oops:

Zsani,
én nem tudok neked okosat mondani ovi ügyben hiszen nekünk rengeteg problémánk volt. Alapon elég visszahúzódóak a gyerekeink és mindig van itthon valaki aki csak velem van így persze hogy inkább itthon szeretnének lenni. Teljesen átérzem az elkeseredésed.
Csilla nagyon szerette a trefort ovit. Én a jerevánt nem szeretem, meg közelebb is van a mi ovink és nagyon barátságos normális ovi csak mi sem vagyunk egyszerű esetek. Egyébként nálunk is az a felállás mint Csilláéknál volt, hogy az egyik óvónéni kicsit babusgatósabb a másik pedig tanítósabb. Ha gondunk volt leültek velem megbeszélni és megpróbáltuk helyretenni a gyerekeket
:wink: Volt hogy én kértem mert olyan változást tapasztaltam ami aggasztott most meg ők szóltak, hogy beszéljünk.
Szecső meg egy ördögcsikó, de nagyon alkalmazkodó és közösségi gyerek, persze, hogy ügyesen vette az akadályokat!
Márton is ügyes ovis lett már idén, csak rossz evő és ezen egyik ovi sem segít. Ha nem kéne ott enni vele sem lenne semmi. JAnka most nagyon babás lett. Ágnes mellé bebújik a kiságyba, hálózsákban alszik és egyebek :lol: Naná, hogy itthon szeretne maradni :roll:

Csilla,
én nem érek rá iwiwezni, de rákerestem Péterre, de annyi van :lol: :lol: :lol: , jelöljetek ti ismerősnek :wink:

Rik, ovis beiratás április közepe felé van, ma már nem tudom neked megkérdezni, mert nyílt nap volt és elhoztam ebéd után a gyerekeket. Kiírják az ovik ajtajára. Talán valami soproni honlapon is megtalálod. Átvenni elég zűrös évközben, nálunk csoportot váltani sem lehet csak hipp-hopp. Persze a költözés az más, de olyankor csak ott veszik be ahol hely marad szerintem. A trefort évközben is felvesz, Csilla is úgy vitte Szecsőt, meg virág is most kezdte.

Kép
Kép
Kép
amica

Nitta,
még teherbeesni is lehet szopi alatt. Nekem az is sikerült :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

Andi
köszi az infót,megnézem!
Nem baj,ha kilogsz a sorból!Ha nem eszeik,nem eszik.Pedig azt hinné az ember,hogy lát benneteket,és a másik két tesoját enni,hamarabb akar ő is.Nem baj,majd megjön rá a gusztusa!!!
Vendég

Csilla:szereztél meghívót iwiw_re?Mert kisfiamnak van egy felesleges.

Kép

Anita & Dávid
szeszike

szeszike
nincs még,ha küldöd,köszi szépen.címem:szemizo@hdsnet.hu
köszi

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

http://mazsola.hu/index.php?apps=fotopalyazat&a=400&foto_id=72
megpróbáltam idetenni a nutellabohóc címét(ha netán szavazni akarnátok :wink: )köszi

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

sikerült :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: :!:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Anikó!Hát,mert okos vagy!!! :lol: :lol: :lol:
Nekem csak egy varrónőim van meg egy érettségi azt kifújt!

rik!Asszem 3 böli van és most megy majd a szelektálás aki falsul melózik azt a gyereket nem veszik be csak akinek valós munkahelye van.!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?