Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Először is nagyon boldog születésnapot Anitának, aki már 10 éves nagylány!

Swen! Jó lenne, ha a kicsi még ma meglenne, mert akkor már hárman ünnepelhetnénk ma szülinapot! :lol: :oops:

Anna! Hétvégén belelapoztam az egyik helyi újságba, eszembe jutottatok és meg is találtam Nimike nevét. Olyan jó volt látni! (Azt amiben a Balázskáé van eltettem, jó lesz a babanaplóba, ha már úgyis van kettő). Tényleg, ajánlanám, hogy ti is vezessetek babanaplót, később biztos Nimi is szívesen olvassa és persze nektek is emlék.
Annyira sajnállak a melled miatt! Hidd el, meleg kell neki, attól nyílnak meg a tejcsatornák! Én még a mikróban melegített kisebb méretű törölközőröl hallottam, hogy jó lehet. A bimbóvédő is hasznos lehet. És persze, a másfél órás kelések majd elmúlnak. Mellszívóra pedig érdemes beruházni azt a 15-20 ezer forintot, mert a későbbiekben is használni fogod (meg majd a következő babánál :lol: ). A kórházi személyzetre tett utalásokon meglepődtem, velem angyalok voltak. Úgy látszik a többiek véleményét is végigolvasva, hogy szerencsém volt.

Nóri! Nem vesztünk ám el! Csak mostanában fél 12 körül érünk oda az ebédért. Képzeld csütörtökön nem találtam az ételhordómat, elvitték! Tegyem össze a kezem, mert péntekre visszatették elmosva. Azért egy bocsánatkérő levélkét és az ebéd árát beletehették volna... :evil: Bébi már nem lázas, elég jó kisfiú mostanában. A hétvége biztos betesz majd neki, megyünk haza Debrecenbe az ünnepekre. Remélem nem fogjuk megbánni. Most is olyan szépen eljátszadozik a kiságyban.

Na üdv mindenkinek!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga

Ja és a múltheti szülinaposoknak (Picúroknak és Anyukáknak) és persze annak is aki ma ünnepli
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

fanna3

Sziasztok!
Fanna,gratula a kis bébihez!
Swen!
Jól kihúzod!
Eltünt a festő pénteken így egész hétvégén pakolásztam vissza,rendezgettük a szobát,meg is lett az eredménye a lábaim azóta igen-igen fájnak,szombaton már azt kívántam vágják le deréktól lefelé,mert már semmi nem volt jó,szóval most pihengetek remélem hamarosan elmúlik!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Bocsi, de megint csak önző módon magunkról. :oops:

Voltam dokinál, szerinte sokat változott a helyzet, most már tényleg bármikor bármi lehet. Na ehhez képest elment a nyákdugó és iszonyúan fáj a derekam. De egyelőre csak ennyi. Most megyek és lepihenek, bár tudom, hogy a nyákdugó távozásától akár még egy hetünk is lehet. :wink:

Olga! Nem bánnám, ha teljesülne a kívánságod! :wink:

Isten éltesse a szülinaposokat!!!!!! :D

Botond Kép
EneseKép
swenson

Köszi lányok a jókívánságokat!

Swen!
Hogy vagytok? Remélem már megszületett a bébi!

Fanna!
Klassz az új vonalzótok!

Katlina!
Tessék most már pihenni!Még most kell kihasználni az időt a pihenésre, a többiek is biztos igazat adna. Ha megszületi a babuci, akkor már nem tudsz akár mikor lepihenni.

Balwin!
Keményedik még a hasad?

Elin!
Nagy puszikát nyomtam Ancsi arcára a nevedben!
El sem hiszem, hogy eltel az idő.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Jó reggelt Mindenkinek!

Azt hiszem ez az én leánykám tényleg nem akar kibújni, mert még mindig itthon vagyunk, s semmi tünet. A tegnapi derékfájás is lehet attól volt, hogy hatalmasat sétáltunk. Mondjuk a nyákdugó elment, illetve távozik folyamatosan, de Enikét nem hatja meg a dolog. Este annyira álmos voltam, hogy korán elaludtam, éjszaka néhányszor felébredtem tompa, menzi szerű fájásokra, de ezek nem ismétlődőek voltak, csak úgy fájtak. Aztán most meg már korán kidobott az ágy és semmi. S persze a pocaklakó mozgolódik ezerrel.

Fanna! Kipróbáltad a meleg borogatást? Jobban van a melled? A másfél órás kelések tényleg elmúlnak egyszer, csak ilyenkor ólomlábakon jár az idő. Azért nem írnád le a kórházi élményeidet? Nagyon kíváncsi lennék, akár priviben is, ha úgy jobb neked, illetve ha van időd.

Olga! Lehet, hogy Balázsnak pont ez a kiruccanás tesz majd nagyon jót! Örülök, hogy nálatok is egyre jobban alakulnak a dolgok! :)

Katlina! Te pedig tényleg ne kockáztass, pihenj amikor csak tudsz és nagyon vigyázz magatokra!!!!! Egyébként már írni akartam, hogy amióta túlléptük Enikével a normál terminust, azóta még inkább annyira kellemesen csalódtam a dokinkban! Annyira figyel mindenre és annyira bejön, amit mond hogy le a kalappal a szakértelme a kedvessége és az emberiessége előtt!!!!

Szép napot mindenkinek!

Botond Kép
EneseKép
swenson

Hú Swen!

Nálam már biztosan elpattan volna a cérna.
Számolgattam a heteket, és hát mivel előbb szülök, nem sok van hátra nekem sem. Pláne, hogy nagyobb is a kelleténél. Pénteken megyek megint a dokimhoz, rá is kérdezek, mekkora lehet most.
Nagyon rossz volt az ájszakánk. Petike úgy ugra - bugrált, hogy nem tudtam tőle aludni. Ilyen még nem nagyon volt!
Kezdek parázni.

Lépek, mert megyünk a postára!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Köszönöm a szülinapos jókívánságokat!

Óh, Swen! Mikor olvastam a tegnapi esti leveled, már úgy bedobbant a szívem! Te mostmár szó szerint mindenórás vagy! :D

Fanna! Engem is borzasztóan érdekelne, hogy mi történt bent veletek a kórházban.

Na üdv!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga

Jaj Ildi egyszerre írtunk! Tudom, hogy próbálsz sokat pihenni és remélem Péterkétek azért még egy kicsit bent marad!

Olga

Kép
juhaszolga

Fanna!! Remélem javul a melled!! Nem hívtad fel egyik számot sem? A kórházi dolgokat ide írjad, ha írod, ne priviben!
Szerencsére Lilcsi csak 3 óránként kelt 2-3 hetes koráig, nem tudom, a 1,5 órás keléseket hogy tűrtem volna....bizakodjál! De ha több tejcsihez jut majd, akkor biztosan tovább alszik majd!

Olga! Ez nem semmi! Nem volt ott másik olyan szatyor? Egyszer én is majdnem másikat vittem el, az is Pannonos szatyor volt, még jó, hogy belenéztem. De az tényleg a minimum lett volna, hogy az ebéd árát beletegyék!! Én nem is tudom, mit csináltam volna, hisz 3-an esszük azt a kaját!
És akkor most együtt lesz a "kis" családotok? :lol: :lol:
Balázs megtalálta már a lábát??

Swenson! Most már csak órák kérdése! Ne azt mondd, hogy a nyákdugó távozásától akár 1 hét is eltelhet!! Max. 2-3 nap. És kész :wink:

Ildikó! Hogy te milyen türelmetlen vagy!! Tudnám értékelni, ha Petike most időben jönne! És amúgy mi az, hogy nagyobb??? Lilcsi méretei véges-végig 2 héttel nagyobb értéket mutattak!

Katlina! Te meg mostmár tényleg jó lesz, ha abbahagyod a zizegést!! Már ha jót akarsz a babádnak és magadnak...

Azt a Névadót én is eltettem, amiben Lilcsi benne van!! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Pihenek ezerrel!Na meg komolyan diétázom!Voltam a védőnőnél,5kg plussz egy hónap alatt amire azt mondta hogy java része víz!!!!!
Így azt ki kell üríteni a szervezetemből,mert így a vérnyomásom sem jó.Most napi háromszor mérem jövőhét kedden viszem+egy pisi vizsgálat és ha ez mind jó lesz nem kell befeküdni,és az az érdekes hogy a lábaim nem vizesednek csak a kezem de az mondjuk elég szépen!

Swen,izgulunk még mindíg érted!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Az én agyam kezd elmenni,komolyan már alig tudlak benneteket követni. :?

Swen!
Sokat gondolok rád! Az a lényeg hg a dokid meg tud nyugtani és maximálisan bízol benne,ez asszem csak így megy főleg amikor már egyre türelmetlenebb az ember!Én szerintem ma már mentek!!! :wink:

Milyen furcsa fintora ez a várandósségnak hg az ember alig várja hg a csemetéje kibújjon és végre magához ölelhesse,azután pedig pár nappal amikor már tudatosult hg ez örökre így marad elkezd az ember pocakja hiányozni!!! Én esténként most is érzem hg rugdos....és összeszorul a szívem....azután meg etetés időben nem a pocim hanem a fejem lüktet :lol: :lol: :lol: hehehe

Katlina!
Pihenés ezerrel!!!!!!! nagyon sok múlik rajta!! Én is a felújításos takarításban maradtam a padlón súrolás közben és azután következett 2!!! hónap ágynyugalom!!!!

Nóri!
Nem még nem mertem....én a dokimat sem nagyon zaklattam amikor gond volt akkor sem,pedig a család is unszolt,de hát nem szeretek zavarogni....Jó tudom hülyeség....Hozott Papi egy Aventes mellszívót ami úgy tűnik az agyamat is szívja egyelőre azzal ürítünk de még Nimit nem merem rárakni mert bevillan a pisilésjelző :roll: Teszem rá a meleget és reménykedem!
Az a váltogatott testhelyzet sem tűnik rossznak bár még nem tudom kipróbálni mert kelés után azonnal enni kér,nincs időm itt totojázni.Hátha később.

Ildikó!
Köszi:)) :lol: Tényleg olyan kis Manós Nimi....
Azért még ne szüljetek!!! :wink:

Szerintetek már így egy hetesen rájött arra hg apával meg anyával jó aludni (ma éjjel volt először mert vígasztalhatatlan volt) és azóta nem tudjuk lerakni. komolyan tudja?? de még olyan pici!!
Nem akarom az ágyba szoktatni de amikor már úgy sír hg nem vesz levegőt annyira görcsöl.....mit csináljak???ne vegyem fel??? nem fog megfulladni??????

Kórház:
Szóval pénteken este 10 kor kezdődtek a fájások,rettentő rendszertelenül,de nagyon örültem neki!!!! Alig fájdogált és én naív gondoltam ha ez csak ennyi akkor bizony szülhetünk akármikor akár kétszer is.... :wink: HOGYNE...
Szóval még Apát hagytam aludni és kimentem a fürdőbe rendbeszedtem magam,kivasaltam a hajam épphogy nem sminkeltem úgy fel voltam dobva:)))Aztán 1 kor ment el a nyákdugó. Ébresztő volt és hívtam a rokonsgot hg mehetünk a kórházba. Mivel előkészítőn nem voltunk,kis időbe telt amíg megtaláltuk a kihalt folyosókon hg akkor nekem most pontosan hová is kell menni. 2 nővérke fogadott nem túl szívélyesen az időpontra tekintettel....mondtam ki a dokim (aki mint kiderült épp ügyeletben volt) de nem őt ébresztették fel hanem egy másikat aki jogosan kikelt magából emiatt hg minek vizsgálgat akkor engem. Na olyan volt mintha én tehettem volna az egészről.....Feküdtem ott megszeppenve amikor az egyik aranyos szülésznő közölte hg bizony ő már kimondja hg ezért kár volt még bejönnöm. (10 perces fájások voltak és 1 ujjnyira voltam tág)Na mondom menj te a fenébe a véleményeddel én biztosabbnak éreztem ha jövök. Tényleg kár volt így utólag ha ezt tudom akkor csak reggel indulunk.
Elhelyeztek a vajúdóban.

(jólvan etetés,folyt.köv)

fanna3

Hú én ma egész nap szinte olyan depis voltam. Minden idegesített. Lehet, hogy jön tényleg a front.
Még nem akarok szülni, de már nincsen sok hátra.
Nóri!
Az, hogy nagyobb, azt jelenti, hogy legalább két héttel nagyobb értékeket mutatott az uh, mint a számolt terhességi hét.
Tehát arányosan nagyobb a feje, a lába stb...
A feje, a múlt héten 8,4 cm volt, de 10-el már születnek a gyerkek. Ezért mondom, hogy előbb szülök.

Délután is pihentem, és próbálok nyugodt maradni!

Na megyünk homokozni!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Volt ott egy 29hetes kismama aki fél óránként cigizni járt a wc-be. Ezt inkább nem véleményezem!
Nem mondott ott nekem senki semmit,otthagytak.
A legszörnyűbb az egészben az volt hg Apának haza kellett menni és én ott feküdtem szomorúan.Olyan elhagyatottnak éreztem magam,ott sirdogáltam magamban.......
Három perces fájásoknál gondoltam keresk már vkit...körbejártam a szülőszobát a sötétben,ott bolyongtam a szülőágyak között,a nővérszobán sem volt senki,ezektől akár fel is fordulhat az ember....visszafeküdtem.
Reggel 5 kor váltás volt,jöttek új kismamák szülni,leviziteltek de még csak arra sem vették a fáradtságot hg az orvosomat értesítsék!!! 8 kor többszöri kérés után sikerült.megvizsgált és nem tágultam tovább.Véleménye szerint ebből du. 4 re lehet vmi. Visszafeküdtem az ágyamra és tovább keseregtem...Fél 1kor telefonált a doki hg nemsokára jön,készítsenek elő. Komolyan úgy örültem hg végre történik vmi,alig vártam a beöntést is :wink:
Azután felfeküdtem az ágyra 1kor és bekötötték az oxitocint.Végre a férjem is bejöhetett!!!!! 2 óra múlva megszületett a kis szemem fénye 15.05-kor. És a napsütésben még az eső is eleredt :) Apa vitte fürdetni és a karjában hozta vissza,majd 2 gyönyörű órát törtöttünk 3-asban.
Felvittek az osztályra és mondták hg nemsokára hozzák a kisfiamat. Én türelmesen vártam,2 óra után kezdtem aggódni és elindultam érte. A csecsemősök vidáman fürdették az osztályos babákat és az én Nimimet eszük ágában sem volt kihozni,még jó hg 24 órás rooming-in van.Ezt a fogadtatást,még azt sem közölték hol a wc-vagy hg kihez forduljak a problémám van. Kimondom! Magasról szartak az egészre!!! Felháborító!!!!Nem mondom hg körbe kelett volna hg ugráljanak de az alapvető információkat kötelességük lett volna közölni!!!
Na első este nem aludtunk az izgalomtól, akkor még 2 kisfiú született és az anyukájukkal beszélgettünk.
Másnaptól még nagyobb katasztrófa.......
Épp hogy volt előtejem,de küzdöttünk a kis drágámmal és egész nap szopiztunk amennyit csak lehet. De estére fogytunk.Masszíroztam a mellem egész nap mással sem foglalkoztam.(szerintem akkor törtem össze teljesen ami miatt most fáj,mert ilyen tanácsot kaptam) De a tejcsi csak nem jött,a belövellés meg pláne. ugye a nővérek csak a teljesítményre mentek,az okot nem kérdezték miért fogy a gyerek.Én egyre idegesebb lettem,elkövettem mindent de hiába. Nimikém egyfolytában sírt persze mert éhes volt ezért egy pillanatra sem tudtam letenni.szó szerint 3 napig semmit sem ettem,nem volt időm,küzdöttünk mindketten.ki voltam merülve,aludni sem aludtam. Megint fogyott és persze csak én voltam a hibás!!!Senki sem segített,meg sem etették,vizecskét kapott amitől pár órára megnyugodott,de hát könyörgöm ez megoldás?????
És akkor akkor azzal riogattak hg nem fognak hazaengedni ha így megy tovább. Sírtam álló nap és fejtem,próbáltunk szopizni de nem volt mit.Nyugalom ott nem volt,pihenni sem tudtunk a zajtól.Alig vátam hg hazajöjjünk,imádkoztam hg a csecsemősorvos megszánjon és észre vegye hg nekünk jobb lesz otthon és majd rendeződik minden. El is engedett. Még 1 nap bennt és pszichiátert kellett volna hívni mellém :cry:
4 napig 4 váltás ember dolgozott ott, és nem segített senki!!!!!!!!!
illetve volt aki tanácsokkal látott el,de hát attól jóllakik a babám?????
Úgyhogy köszönöm szépen a szolnoki Hetényi Géza Kórház csecsemősosztályának hg egy első szülő nőt elláttak,mellesleg tájékoztató jelleggel az ottlétünk 86.000Ft ba került. :twisted:
Ennyi.Mindenki tegye el magában.....én megpróbálom elfelejteni!
Egyedül az orvosom volt akinek a személye,jelenléte számított de hát ő nőgyógyász,nem csecsemős.
Most már van tejcsink és küzdünk egy hét után hg a születési súlyunkat legalább mielőbb visszahízzuk :wink:

fanna3

Húha Fanna!Ez nem túl biztató,szerintem én teljesen kiborultam volna,habár már találkoztam a hetényiben tuskó nővérekkel!De azt hittem vagy csak reméltem hogy a csecsemősők teljesen mások,de hát akkor nem ez a jellemző :( :twisted:

Kép

Kép
katlina

Szegény Fanna! Mintha a saját tapasztalataimat írtad volna le...no comment :cry:
De mostmár nyugi!!
Ha nem mered felhívni őket, van ott egy mail-cím is, a Dénes Annáé!! Nem a leggyorsabb megoldás, de minnél előbb, annál jobb!! Én is vele leveleztem :D

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Gyönyörű baba Nimród!! :lol: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Húúúú Fanna! Ez nagyon durva! :evil: :evil: :evil: S az a legrosszabb, hogy nemrég szült egy ismerős kismama és abszolút ugyanezekről számolt be, mint te! Na nem mintha nem hittem volna neki vagy neked, de ez tényleg olyan felháborító!!!! Még jó, hogy bababarát kórház, meg minőségbiztosítás! :evil: :evil: :evil: Na nem is dühöngök rajta tovább!!!!! De azért jó, hogy leírtad, mert mi legalább okulhatunk a történetedből, s bizony nagyobb szám lesz, ha nem hozzák ki a kisbabámat időben vagy apát nem akarnák beengedni!!!! Tudom ez téged már nem vígasztal, meg lehet hogy most nekem is csak így első dühömben nagy a szám, mert emlékszem még arra, hogy ott és akkor milyen kiszolgáltatott az ember...de ezek szerint a gyermekemért egyszerűen muszáj!

A masszírozást szerintem is hanyagold, illetve csak finoman, óvatosan, mert az tényleg nagyon tud fájni. Remélem a meleg borogatás segíteni fog!!!!Nagyon drukkolok nektek!!! S az lenne tényleg a legfontosabb, hogy próbálj megnyugodni, rendszeresen enni, sokat inni és a lehető legtöbbet mellre tenni Nimródot. Tudom, hogy jótanácsokkal már tele a padlás, de tapasztalatból mondom, hogy fejben és lélekben kell rendbe rakni a dolgokat mielőbb, s akkor a gyakorlatban is menni fog! Én például anno eljutottam oda, hogy még a legközelebbi rokonaimat is a pokolba kívántam, amikor az elején állandóan csak jöttek, s egy nyugodt percünk nem volt. Pedig amúgy imádom őket és tudtam, hogy jót akarnak, de akkor minden és mindenki csak idegesített a férjemen és a kisbabámon kívül. :oops:

Szerintem olyan kicsi még a kisfiad, hogy attól ha nem hagyod sírni és magad mellé veszed egyszerűen nem tudod elrontani!!!!! Lehet, hogy rajta is most jön még ki a kórházi feszültség, s ilyenkor a legfontosabb amire szüksége van, az a te testközelséged!!!!Gondold el, hogy mekkora változás neki kikerülni a pocakodból, ahol béke volt és nyugalom, erre a világra! Ezt is a tapasztalat mondatja velem, hogy én sosem hagytam Botondot sírni, bizony volt, hogy hetekig csak hurcolásztam -kivéve mikor aludt és le tudtam tenni- hogy órákig is lógott a cicimen, hogy megnyugodjon és csendben legyen, s nem lett egy anyámasszony katonája, illetve simán megvan nélkülem is. S ami a lényeg ebben is, szerintem nem lehet mindenkinek egyforma és jó tanácsot adni, a legfontosabb, hogy az anyuka a baba és az apuka jól érezzék magukat és legyenek a lehető legkipihentebbek és érezzék magukat jól együtt! S ezt teljesen mindegy milyen módszerrel érik el, de ha bárki is csak nyűglődik, fáradt, ideges és türelmetlen az egyből át fog ragadni a többiekre is. Tényleg nem akarom itt az észt osztani, de hidd el olyan picike még az a baba, hogy a szereteteddel, öleléseddel, testközelségeddel elrontani nem tudod!!!! Sok erőt és kitartást nektek!!!!! :) A képek szuperek, gyönyörű a kisfiatok!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Olga! Hát elvileg mindenórás vagyok, de sajna semmi jele sincs továbbra sem a szülésnek! :cry:

Elin! Lassan tényleg elvesztem a türelmem és már nem tudok optimista lenni. :cry: Holnap reggel viszont már tényleg lesz egy amnio, most már nagyon szeretném ha az beindítaná a dolgokat!!!!

Ildikó! Azért még egy pár hetet tényleg várjatok a szüléssel! Remélem megelőzlek benneteket! Én is most hallottam, hogy jön a front, már csak ebben reménykedek az éjszaka!!! na meg a holnapi amnioban. Egyébként az az érdekes, hogy álmomban sem gondoltam volna, hogy túl hordom Enikét. Eleve nagy baba, meg második, meg kislány....na de ennyit érnek a népi bölcsességek. :wink:

Balwin! Veled mi van?????

BBJudit! Ti hogy vagytok?????

Katlina! Remélem nem kell befeküdnöd a kórházba!!! Tényleg pihizz minél többet!!! Fanna történetéből meg te is vértezd fel magad minél jobban, hogy ezek szerint a jogainkért lehet, hogy harciasabban meg kell majd küzdeni a kórházban! :evil:

Szülni akarok!!!!!!!!

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Fanna! Gyönyörű a kis Nimi! Tudtátok, hogy zongorista lesz? Olyan szép kis hosszú ujjai vannak! Nagyon formás! És szép kis hajacskája van!
Balázs is olyan fulladásos hisztiket le tudott vágni! De aztán 1-másfél hónapos korára kinőtte. Vigyázz, már most nagyon okosak! Sajnos egy kicsit szigorúnak kell lenni, ha nem szeretnétek, hogy veletek aludjon. Ugye neki is meg kell tanulnia egyedül aludni. Most még könnyebb rászoktatni, mint később. (Figyelitek, pont én adom itt az altatási tanácsokat! :))
Annyira sajnálom, hogy tönkretették az első pár napotokat!
A pocakkal én is így voltam! Az utolsó szülés előtti napokban én már sírattam a nagy pocakot. Pont tegnapelőtt este érzékenyültem el, hogy már soha nem jönnek vissza azok a napok! Olyan gyorsan eltellik az a 9 hónap!

Nóri! Sajna az volt a baj szerintem, hogy Tescos és Coras szatyrokba tettem az ételhordót és sokan mások is így tesznek. Na de tanultam, így most Mustangos szatyorba nyomulok. Ha eltünik, tudom, mostmár rajtad kell keresni! :D
Hát igen, már kezdek izgulni a hétvége miatt. Az hagyján, hogy a család öszegyüllik, de vannak barátok is, akiknél le kell vizitelni... Tiszta rohanás lesz ez a két-három nap. Bébi még csak a kezecskéjével éri el a lábát, a pocak egyenlőre még útban van a szájacskához vezető hosszú úton. :lol:

Katlina! Remélem rendbe jön ez a vérnyomás probléma. Ugye én nyáron voltam nagypocakos, és ittam a folyadékot ezerrel. Aztán a doki mondta, hogy csak óvatosan a folyadékkal. És hál' Isten nem is lettem vizes.

Na,már negyed órája fürödnünk kellene!

Sziasztok!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok :)

Tegnap meg ma szüleimnél voltam, ott rossz a modem, úgyhogy most nem győzök olvasni :shock: :D

Fanna, most olvasom az Anyák Lapjában, hogy “A szoptatás kezdetén az emlő gyakran begyullad, ezt csökkenthetjük, ha túróval borogatjuk. Még hatásosabb a keményedés, valamint a gyulladás kezelésében, ha nyújtófával megpuhított káposztalevelet teszünk a melltartónkba az etetések közötti időre.”. Gondoltam leírom, hátha segítene...próba cseresznye :)
Naon édes kisfiad van!!! :D
Hm, a kórházas történettel kissé megrémítettél...marha jó, hogy így ki vagyunk szolgáltatva :?

Swen, Swen, ez már nagyon izgalmasss! :D

Ildi, igen, keményedik néha, de szerencsére nem olyan szurkálósan, mint a múltkor :) Voltam hétfőn az ortopéd dokinál is, mehet a természetes szülés! :D Sacralisatio-m van: az 5. csigolya hozzánőtt a medencémhez, és többletsúly cipelésekor – akár dagadt, akár terhes vagyok - mindig fájni is fog. Evvan. Túlélhető :wink:
Azért ne rohanjatok annyira Petikével! :)

Jól értem, Olgának is szülinapja van?... Mert akkor nagyon boldog szülinapot Olga! :D

Jó éjt mindenkinek
Judit

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Ildi!
Először is nagyon sok boldog szülinapot kislányodnak!
Tegnap én is elég depi voltam, nem sikerült megcsinálnom azt, amit szerettem volna, és ez marhára idegesített. A lányok sajna felváltva aludtak, amikor meg Gréti fent volt, kint akart lenni hintázni, meg csúszdázni, így idebent szalad az egész ház, nem beszélve arról, hogy az ablakokat vasárnap megpucoltam, így a létra is idebent van, szóval szörnyű!!!
Tényleg pihizzél! Bár én is szülés előtti nap egy nagytakarítást csináltam, gondolom ez is rásegített a dolgokra.

Olga!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok Neked is!

Katlina!
Tessék pihenni, mert sztem korai az a vizesedés, még nagyon. Nem tudom, hogy mit mondtak a vízbevitelről, de a legújabbi kutatások alapján tévhit, már a régi napi kevés folyadék! Keress utánna a neten, és azért ihatsz, mert a baba nem a szövetekből vonja el a folyadékot!

Fanna!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen dolgokon kellett átesned. Sajnos sztem az első szülő nők többségénél, valami ilyesmi történik. Letolják, mert túl korán ment be (mintha tudnod kellene hogy mennyi idő van még hátra. Honnan a francból tudjad, mikor csak olvastál róla?) Bár én most is mondtam a férjemnek, hogy miért nem lett nőgyógyi, akkor meg tudná mondani, hogy mennyire vagyok már kitágulva, kell-e már indulni, pedig már másodjára mentünk. Hiába, én csak 2 órát töltöttem bent, de indulás előtt, még azon tanakodtam, hogy menjünk, vagy ne. Szóval borzasztóan okos mindenki, csak azt felejti el, hogy akkor milyen bizonytalanok is vagyunk!
A kezdeti szoptatási problémákról meg csak annyit, hogy annak idején Gréti bukiját úgy nyomták a mellemhez, hogy az nem emberi! Én inkább szép szóval, és gyengédséggel próbáltam rávenni a leánykámat a szopira, még ha nem is jött az első két nap belőle semmi. De nektek legalább szerencsétek volt a gyermekorvossal. Sajnos mi 4 dkg plussz mellett is tovább maradtunk bent Letivel egy napot!
Nimike nagyon szép, és békés kisbaba!
Az együtt alvásról én Swen véleményét osztom, sohasem hagytam, hagyom sírni a lányokat, még akkor sem, ha ezért borul egy két korábbi elgondolásom. Nálunk Gréti a mai napig velünk alszik, Leti meg 40cm-rel arrébb a kiságyban. Együtt az egész család, egy hálóban! Mennnyei!!
Szoptass minél többet, hogy a melled rendbejöjjön, és pihenj, amikor csak tudsz!

Swen!
Drukkolok Neked, hogy minél hamarabb ..., na tudod. Velünk minden ok, Letivel minden este az utolsó szopikor megbeszélem, hogy mikor akarok kelni, közlöm Vele az akkori pontos időt, és úgy látszik hallgat rám, mert tegnap 3-4 közt mondtam Neki, és 3:14-kor keltünk. Egyébként ha nem szólok, hamarabb is kel. 1-2 között! Na, na, muszáj Vele minden nap ezt a kelés dolgot megdumcsizni.
Ha mondjuk Neki, hogy mosoly mosoly, akkor édesen mosolyog! Sokat gügyög, csak tegnap abbahagyta, mire a telefon felvevőjét elindíthattam volna!
Grétivel elkezdtünk angolozni! Iszonyat milyen szivacs az agya! Napi 5-6 szó, és másnap visszamondja! Sőt követeli! Hintázás közben kezdtük, és ahogy belekerül a hintába rögtön mondja: lánytestvér angolul? Most nézek Neki valami kis nyelvkönyvecskét, hogy valami tematikája legyen a dolognak, és muszáj nyitni egy vocabularyt, mert én sem győzöm megjegyezni, hogy mit mondtam már, meg mit nem!

Na egy regényt írtam!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Fanna!

Ninke igazán gyönyörű ki fickó! Kár, hogy a lányom tíz ével idősebb nála!

Sajnálom, hogy így jártatok!
Én már így harmadjára biztosan úgy megyek, hogy asztalt borítok, ha nem az én akaratom érvényesül!
Az a baj, szerintem, hogy a nővérek nem hagyják, hogy a kismam magátől rájöjjön a dolgokra, hiszen genetikailag belénk van kódolva, és nem a férjeinkbe. Vagyis, mindenkinek megvan a maga ritmusa, először lehet, hogy csak gyönyörködik benne az ember, de aztán úgyis a mellére teszi!
Amúgy meg nem kötelező benn lenni a kórházban végig, ha el akarsz jönni megteheted, persze, ha nincsen semmi baj veled és a babával.
Tudom az első szülő nőknél még a biztonság, vagyis a kórházi környezet nagyon fontos, de abba belegondolt már valaki, hogy talán éppen ez a környezet gátolja a babát és a mamát?
Elég fusztráló, hogy azzal ijesztgetik a mamaákat, hogy nem mehetnek haza, ha nem kezd hízni a baba. De könyörgöm mitől kezdene hízni, ha állandóan csak a félelmeket táplálják a mamába!
Én legszívesebben itthon szülnék, de sajna erre Szolnokon nincsen lehetőség!

Az altatásról én is Swen véleményét osztom.
Belegondolva, hogy kilenc hónapig egy mindentől védett helyen volt a baba és most kikerül abból a biztonságból, szerintem is megérdemli, hogy testközelben legyen, hiszen ott hallotta a szíved dobogását, a hangodat, stb...
A leválási szakasz úgyis eljön majd az életében a legmegfelelőbb pillanatban, de attól, hogy sokszor felveszed, vagy vele alszol, még nem jelenti azt, hogy elrontod.

És hozzáteszem, hogy mindenki másképpen gondolkodik, ezért nem ítélek el senkit, mert ő éppen másképp csinálja, szóval ezért vagyunk olyan színes egyéniségek. Úgyis csak tanácsot tudunk adni másna, helyette nem tudjuk megoldanai a gondjait, de mindenki segíteni akar, ezért térhetnek el a vélemények. Mi meg meghallgatjuk a tanácsokat és a legjobbat csekedjük gyermekünk számára, mert mi vagyunk vele, mi látjuk az igényeit.
Pont ezért chat-elünk egymással ez a lényeg!Szerintem!

Swen, sokat gondolok rátok, nemsoká meglesz Enike, ne aggódj. Már megvan az átszállókártyája nyugi!

Balwin!
Örülök, hogy minden rendben! Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Nem akarom leírni a nőgyógyászaton töltöött egy napomat,de ott is sikerült egy nővért letolnom,hozzáteszem azért mert majdnem hogy ordított velem!
Szerintem a szülésemnél sem leszek külömb,az a baj hogy egy ideig hallgatok aztán borul a bili.

Diéta!
Ma csak alma,kivi,sárgarépa a menü ill.volt!
Reggel ettem azt a variációt,valószínű hogy pocaklakó kiemberkémnek nem tetszett,kettőt fordult anyából a harmadik fordulásnál kijött minden!
Utána mondtam neki hogy nem szeretnék kórházban feküdni és így most ezt kell ennünk így ezután már az alma benn maradt!Délben már szédelegtem az éhségtől,megfájdult a fejem,szóval muszáj voltam ebédelni de jó csak egy keveset,de hiába a fejem már nem az igazi íígy egy egész napom el lett ba..va!

Ha valakinek van valami jó vízhajtó ötlete akkor írja már meg! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
katlina

Fanna!
Nimi,gyönyörű Kép

Kép

Kép
katlina

Katlina a nyomodban vagyok!
Árnyékként követlek!

Hallottam valami vízhajtó gyógyteáról, de a nevét nem tudom, sajna!
Megkérdezem a védőnőmtől. Ő foglalkozik homeopátiás dolgokkal is, vagyis tudja, mi mire való.
Na Imike már fel is ébredt, szóval én bizti nem alszok mostanában....

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok :)

Judit, nem vagyok egy beolvasós típus - úgy vagyok vele, mint anno az osztályfőnököm: ha valaki hülye, az haljon meg :D, minek törjem magam -, de ha a gyerekemhez úgy nyúlnak hozzá szopiztatásos segítség címén, ahogy te leírtad, akkor pakolok még aznap. Oszt próbáljanak visszatartani.
Persze tudom, hogy ilyenkor még könnyen nagy a szám, ott, abban a szituban lehet összemegyek kisegérré, de a biztonság kedvéért megkérem az uramat, hogy tartsa majd bennem a lelket :wink:
De a legideálisabb az lenne, ha valóban tudnának nekem hathatósan segíteni a benttartózkodásunk alatt.

A gyerekneveléssel kapcsolatban mindig más a "divat", de anya legyen a talpán, aki képes a síró csecsemőjét nem kézbe venni... Egyébként nemrég hallottam vagy rádióban, vagy tv-ben, hogy a piciket ilyesmivel nem lehet elrontani :)

Katlina, én is vizesedek már, a lábszáramon szépen ott marad az ujjam nyoma :? Én bogyókat nem szívesen szednék, egyetlen természetes "megoldást" tudok, a sóbevitel minimálisra csökkentését, vagy a teljes elhagyását. Illetve a petrezselyemről mondják még, hogy vízhajtó hatású.

Swen?? Nem írom a kérdést, úgyis tudod már... :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Köszönöm szépen a dícséreteket,örömmel zsebeljük be :lol: bár azon a képen még elég sárgák vagyunk,azóta már rendeződik a színünk 8)
A mai problémánk: mikor hasfájós a baba? Nem tudom megvígasztalni azzal sem ha sír,ha felvesszük,babusgatjuk (evés,büfi,tiszta pelenka után sem). Főleg éjjelre korlátozódott de most du is .A védőnő espumisan cseppet javasolt,most adtuk be,várjuk a hatást. Húh már előre görcsölök az éjszakáktól.
Ahány ember tényleg annyi vélemény a neveléssel kapcsolatban,mint írtátok is.........kicsit tanácstalankodok ebben a felvegyem-ne vegyem kérdésben. Igazából kibírná az ember a sírást ha biztos hg ezzel rendre szokatjuk,csak akkor meg az jut az eszembe hg nem okozok-e neki életre szóló lelki traumát ezzel :shock:
Hmmm,nem gondoltam volna magamról hg ilyen kis tanácstalan leszek :roll: :roll: :roll:

Ja,a petrezselymet nekem is mondta a doki hg rágcsáljam.......rágcsálja aki akararja...... :roll: én napi 3x2 magnéziumot szedtem rá.

fanna3

Csajok! Köszönöm a szülinapi köszöntéseket!

Nem gyanús, hogy Swen nem jelentkezik? :D

Megint alakult az alvási rendünk! Mostmár a déli séténál is csak fél órát alszunk! :?

Na üdv!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga

Ildi,gyere! :D
Tényleg swen nem jelentkezik,ez már izgi :D
A petrezselymet én is hallottam,de azt úgy tudom hogy csak mértékkel mert nem jó a sok bevitel belőle,arra vizsont már nem emlékszem hogy mért :oops:

Kép

Kép
katlina

Most kaptam sms-t:

Megszületett Enese Orsolya!!! Ma 14.45-kor, 3680g-mal és 52 cm-rel. Mindketten jól vannak :D :D :D :D :D

Swen, nagyon nagyon gratulálok!!!! :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Megvan Swen babucija!

Ma, április 4-én 14.45-kor Enese Orsolya 3680 g-al és 52 cm-rel megszületett! Mindketten jól vannak!

HATALMAS GRATULA NEKIK!!!

Olga

Kép
juhaszolga

sziasztok!!!!

Hát nagyon nagyon gratulálok a Swensonnék kisbabájának és Fanna neked is bocsánat a késésért de nem sok időm van sajna!!!

Olvasgatlak itt benneteket :-)

Hát nekem a védőnőm azt mondta hogy ilyen pici babát nem lehet még elkapatni és még amugyis vágyik a pici a szeretetre az odafigyelésre. Nekem Bettike világ életében kézben fogos volt itt gondolok kisebbkorára, de ahogy nőtt fokozatosan leszokott mert el tudta magát foglalni
Fanna!
A melled az hogy áll? kemény még mindig?

Olga nem raksz fel egy képet a pickédről?
Kiváncsi vagyok ám rátok is mert hát ugye amugy is egészen picinek is láttam a te kis cseppedet :-D

Most is két Bettikézés meg gyógyszertan írás között írok ide, de majd a nyáron, bár akkor meg nyelvizsgára készülök nah de ez már legyen az én bajom :D

Viszon lenne egy kérdésem!
Nem tudjátok hol van szolnokon olyan bolt ahol Bettikének tudnák venni kisruhát, meg kiskalapot vagy valami nagyons zép kis fidres fodros lányos ruhát?
Meg egy jó fényképészt aki csinál kisgyerekekről műtermi képet, meg sorozatot is. Ugyanis május 2.-án lesz a négyéves évfordulónk a párommal és ezt szeretném neki ajándékba adni

Előlre is köszike

Mégegyszer nagy gratula az újdonsült anyukáknak:-) meg a piciknek sok sok egészéget :D
Olga én is Boldog születésnapot kívánok utólag is

Puszi Puszi mindenkinek

Kép
kbernadett

Swen!

Isten éltesse sokáig a kis hölgyeményt!
Kép
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Betti, örülök, hogy néha benézel :wink:

Fanna, ha van időd olvasgatni, itt egy link a sírós/hasfájós babáról, valamint a felvegyem-nevegyem dilemmádon is hátha segít :)

Sír a baba

Judit
Kép

Kép
balwin

Ildi!!! (Swen)

Gratulálok!!!!!
pusz

Krisztina
k78

Kriszta!! 1000 éve semmi hír rólad!! Hol-merre bóklászol mostanában???

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Swen!! Akkor itt is gratulálok mégegyszer!! És Enesének is persze, hogy végre rászánta magát erre a hosszú földi útra!!

Olga! Mikor is volt a szülinapod? Én annyira dilis vagyok, de nem tudtam!! Meg azt sem, hogy a többiek honnan tudták...? :roll:
De akkor én is boldog szülinapot kívánok!!
Hát igen Olga! Egyre érdekesebb dolgok vannak Balázs számára is a világon :P ! Nem ér rá mostmár annyit aludni...

Nem volt semmi baj oltás után?? Tényleg, azt nem is kérdeztem: az ő hangját hallottam, miután kimentünk a rendelőből :shock: ? Mert ha igen, van neki is rendesen!!!!

Fanna! Nem ijesztgetésnek írom, meg ne is legyen ilyen Nimi, de Lilcsi 4 hónapig volt ilyen...őrület volt. Az Infacol sem volt jó, az Espumisan sem, cumit sem fogadott el, fel is vettem, le is raktam. Sétákra is csak úgy mertem elindulni vele, hogy aludt. Pedig az okosok azt is mondják -sok más mellett-, hogy a hasfájása elmúlik 12 hetes kora körülig a babáknak. Na, Lilcsinek nem.
És azt próbáltátok már, hogy valaki más veszi fel? Mert én csucsujgathattam egész nap, ám amikor megjelent a barátnőm, felvette és 3 perc múlva a legédesebb baba volt a világon. Ebben biztosan közrejátszott az is, hogy ő nem volt ideges, nem volt fáradt és kialvatlan.

Abban meg Olgával értek egyet, hogy BIZONY KIS HUNCUT-OKOSAK ÁM MÁR MOST IS!! Ha rájönnek, hogy ki lehet valahogy csikarni azt a jó kis ringatózást, babusgatást minden egyes kis nyikkanással, ki is fogja követelni. De persze, ha úgy gondolod, ezzel sokat segítesz magatokon, persze, hogy csináld!! Csak a szívedre és az ösztöneidre hallgass!!! (Ezt majd pár hónap múlva fogod megérteni :cry: )

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Olga én is boldog szülinapot kívánok neked, így utólag is!
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Hú Swen!nyira jÓ!

Tegnap éjszaka rohgam tört rám!bredtem hajnalban hogy görcsöl a hasam,és annyira megijedtem hogy csak arra tudtam gondolni hogy még nem akarok szülni mert még nem lehet már azt sem tudtam eldönteni hogy a hasam vagy a gyomrom fáj!!Pár perc után rájöttem hogy a gyomrom,és az almától van.De nagyon szörnyű volt

Olga Boldog Szülinapot,utólag is!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Katlina!! Lehet, nem kéne ennyire diétáznod! Többet ártasz, mint használsz ezzel a koplalással.

Holnap szorítok neked!!! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

szerintem is!Nem akar működni a billenytyűzet!!!!!!!!!!!!Pánik roham
volt ezt előzőleg nem sikerült leírnii

Kép

Kép
katlina

Katlina!

Megkérdeztem a védőnőmet, a vizesedéssel kapcsolatban, de még nem válaszolt.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Még mindig köszönöm a beérkező szülinapos jókívánságokat!

Elin! Ha már ennyire kis kíváncsi vagy: április 2.-a a nagy napom! Hát igen, mivel a rendelőben más nem volt rajtunk kívül, azt hiszem nem tagadhatom, hogy a kisfiamat hallottad! :oops: Van tüdeje, az biztos! Bár szerintem nem volt vészes. Sőt! Mindenkinek dícsértem, hogy most egy kicsit sem sírt... :wink: Szerencsére láza most sem volt.

Fanna! Hát igen, ez a hasfájósság bármeddig eltarthat nem csak 12 hetes korig. Én az Espumisan helyett az Infacolt ajánlanám, persze kérdezd meg a védőnődet, de ugyanaz a kettő hatása. Csak az Infacolt könnyebb és gyorsabb adagolni a kicsi szájába. Balázzsal mi most értünk el arra a szintre, hogy 15-30 percet képes ellenni egyedül, úgy hogy nem fogjuk. De egyébként mindíg ölben van. De abból nem engedek, a saját ágyában kell aludnia, mostmár ringatás nélkül. Ebben most semmi tanács nincs, de nálunk most ez a helyzet!

Katlina! Óvatosan az almával is, hiszen savas, és ha nem eszel rendesen, akkor bizony fájni fog a gyomrod. Lehet, hogy sok ez az 5 kg egy hónap alatt, de pont abban a terhességi hetekben jársz, amikor a kicsikéd is elkezdi felkapkodni magára a súlyt. A lényeg, hogy a terhesség végére ne legyen több 12-14 kg-nál több a plusz súly. Persze ezt is "szakkönyvek" írják. Na, de nem fárasztalak tovább, már biztos olvastál és hallottál sokmindent a témában.

Betty! Egy, vagy két oldallal ezelőtt tettem fel Balázsról új képeket, meg ha most is marad még egy kicsit az apjával, akkor áttöltöm ami a fényképezőn van. Sok sikert a vizsgákhoz!

Na pusz!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga

Ildi! Köszi!

Juhaszolga!
Hát igen ez a tegnap éjjszakai gyomogörcs is az almában lévő savtól volt!Ma már nem szenvedtem,nem fogom magam koplaltatni,annyit megteszek hogy nem eszem kenyeret,tésztát,csak minimális sót,és több gyümölcsöt eszem majd!De a fő étkezéseket nem fogom kihagyni semmi féle képpen sem!

Tegnap már a párommal is megbeszéltük hogy ha véletlenül befektetnek hogyan csempészi be nekem az ennivalót! :oops: :D

Kép

Kép
katlina

Szép jó reggelt lányok :)

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

Kép

További szép napot
Judit

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Jajj Swen! Gratulálunk Enikéhez!!

Balwin!
Először megijedtem hg mit akarsz azzal a nyújtófával,mikor ígyis eléggé fáj a mellem :shock: Hát érdekes gyógymódok.....:)
Na egyébként már javulok,innen már csak könnyebb lehet.
A babás oldalt még nem volt időm megnézni,de mindjárt pótolom ha le tudom rakni Nimit,köszi.

Olga!
Éjszaka hányszor keltek? Rögtön el tudod Balázst szopi után altatni?

Katlina!
Áhh én majd 20 kilót híztam mostmár el merem mondani........de már 8 le is ugrott rólam.Engem is mindenki ezzel ilyesztgetett és lám semmi bajunk sem lett.

BBJ!
Ugye te írtad hg szülés után vagy 2 napig fejfájással küzdöttél?
Engem tegnap vett le a lábamról hidegrázás kíséretében+ fájt mindenem és egyszerűen nem bírtam elaludni sehogysem!!!!Sztem kimerültség.......szörnyű!!!!!!!! "ugye hamar elmúlik!"

Betti!
Köszi! :D Neked is megvan akkor az elfoglaltságod a Baba mellet,nem semmi hg miket bevállalsz!

Nóri!
Annyit írtatok már Olgával a kajáról....honnan hordjátok?
Nekünk még nincs megoldva, főzőcskézek ahogy erőmből telik,mondjuk gyanítom a városban vagytok :idea: :?: ? ugye?

fanna

fanna3

Átmentem a forgalmi vizsgán!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Swen!
Gratulálok a babához, jó egészséget mindkettőtöknek, és sok tejcsit!

Katlina!
Neked is gratula, ügyi vagy!
Egyél, mert az nem tesz jót sem a babának sem a mamának. Sokszor, 5-6szor keveset, és mindent, semmit sem szabad megvonnod magadtól, úgy egyél mint pl. a cukorbetegek.

Fanna!
Igen nekem borzasztóan szokott fájni a fejem, mint tegnap is, de mivel hányás közeli állapotba kerülök, így most már szóba került az aspirin. Azt csupán csak a terhesség utolsó három hónapjában kell kerülni, a többiben lehet szedni.
Én nem szolnoki vagyok, de az ebéd témájában talán tudok Neked segíteni. Mi már egy jó ideje, az ebédet, futárszolgálattal hozatjuk. Már volt nálunk hírösmenza, most a jokertől rendelünk, de van még nagyon sokféle, menzafood, stb. Nézz utánna a neten, mert pl ez csak 500.- Ft / menü, napi 8-9 féléből (vegetáriánus, főzelék, tészta, bundázott husik, séf ajánlata, desszert stb.) rendelhetsz, és ezért a pénzért házhoz viszik, akkor, amikor Neked megfelel az időpont! Sztem jó a mennyisége, és a minősége is. Ha esetleg valamelyik kaja nem a szád íze szerint készül, legföljebb máskor mást választassz!
Nagyon fontos, hogy rendesen egyél, ne csak akkor, ha éppen van időd főzni! A szoptatáshoz sok folyadék, és rendszeres táplálkozás is kell!

Na sziasztok!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Fanna, örülök, hogy javulgatsz :) Még 2-2,5 hónap és én járok ugyanebben a cipőben... :D (Most még tudok rajta vidámkodni...) Amúgy már felkészítettek, hogy fogok jó sokat sírni :|

Judit, ez a házhozszállításos dolog nagyon szimpatikus nékem, meg is néztem gyorsan neten :wink: Megpendítem majd a páromnak is.
Az ebédhordás sem rossz megoldás, sétálni úgyis kell :)

Hm, az 503-788-at (szülőszobás nézelődés) nem akármikor lehet elérni? :) Mármint napközben, emberi időpontokban... Ha délelőtt hívom, akkor valami rendelőbe van átkapcsolva, ha délután, akkor meg nem veszik fel...

Judit
Kép

Kép
balwin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?