Sziasztok!
Nem tűntem el, csak délelőtt bent pakolászok, meg főzőcskézek, aztán délután kint kertészkedünk, este meg már a Barátok közt végét alig bírom kivárni és már zuhanok is az ágyba.
Először is gyorsan a recept, amit igértem:
Sonkás-kukoricás makaróni /vagy spagetti/
1 nagy tubus majonézt elkeverek 2 kis dobozos tejföllel. Ételízesítővel, és egy kis pirosarannyal ízesítem. Belerakok egy doboz kukorica konzervet, és kb 15-20 dkg apró kockára vágot sonkát. /én Sága selyemsonkát szoktam/. Ebbe a masszába beleforgatom a kifőtt tésztát /kicsit több, mint a zacskó fele/, és beleöntöm egy kis tepsibe, vagy jénaiba. Jól megszórom reszelt sajttal, és sütőben addig sütöm, amíg a sajt szép piros lesz a tetején.
Kriszti! Nagyon jó a hőd!!!!!!! Kíváncsi vagyok, hogy mit mond a doki, bár azt mondják, hogy egy teszt előbb kimutatja, mint ahogy a dokik meg tudják állapítani. Bár ultrahanggal a nyálkahártya vastagságából azért már lehet következtetni. MENNEK A DRUKKOK!!!
Egyébként az E vitamin tényleg nagyon jó. A vetélés után én is elkezdtem ezt is szedni, ami egyébkén szójababból készül, tehát tényleg jó a szója, én ezért is szedem a Szójavitet is.
Egyébként én még ezt találtam az E vitaminról:
*jelentősen javítja a placenta mikrocirkulációját,
*pozitív hatást gyakorol a szervezet anyagcsere-folyamataira,
*fokozza a szervezet immunválaszait,
*nagy mértékben növeli a terhes szervezet
progeszteron-szintjét, stabilan szinten tartja annak
termelődését a terhesség egész ideje alatt,
*növeli a terhességi sárgatest aktivitását,
*erős és stabil antioxidáns-védelmet biztosit a terhes szervezet
számára az egész terhesség folyamán,
*biztosítja a méhlepény spirális artériáinak teljes értékű
fejlődését és működését.
Az én hőm is egész jól alakulgat. Azért tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi okozhatja azt, hogy most nem vagyok olyan "hideg", mint a múltkor amikor hőmérőztem. Direkt nem változtattam a mérési szokásomon, hogy össze tudjam hasonlítani a görbéimet. Ami különbség, hogy az előző előtt illetve közben az Elevitet szedtem, aztán a vetélés után abbahagytam, és most folsavat, e vitamint, és a szójavitet szedem. Végülis mindegy, csak ennek a végét is egy szép pozitív teszt zárja, és sokkal szebben végződjön a terhesség, mint a múltkor.
Így néz ki a görbém:
Egyébként ha most valaki megkérdezné, hogy mit érzek, akkor azt mondanám, hogy úgy érzem, hogy készülődik odabent valaki.
A múltkorinál is bejött a megérzésem, remélem most sem hagy cserben!