Új privát üzeneted érkezett!

Hahó itten vagyok!!!!!!!!!

Zsu!
Csak holnap megyek orvoshoz,még nem jött meg,de helyette elég érdekekes folyásom van.
Ma úgy elnyomott a jó levegő,a tesómmal tettünk egy nagy kört a tó és a park körül,azután meg egy bevásárló kört,vacsorán már túl vagyunk,egy kicsit még vagyok!!!
Vendég

Kacika!
Még mindig késik a rendszer, ezek szerint,gagyi!!!!!!!!!!

Erzsébet ma allig jelentkezett!!!!!!

Zsu!
Most itt vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Se vonalzót se hőgörbét nem tudok csinálni,Kacika már leirta a hőgörbés utasitást,hol és hogy kell,ma reggel elinditottam azt irta ki,hogy egy jelszót kapok emailba,azóta se jött semmi.
Nem szégyellem,de béna vagyok!!

Ha nem jöttök,fekszek le!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szia Kriszti!

A vonalzóban tudok segíteni.
Kattints rá az én vonalzómra, és az bedob az oldaalra.Ott így tudod megcsinálni:
1, trying to conceive
2, a köv oldalon választhatsz vonalzót.
3, válaszd a köv lépést, ott jelölőt lehet választani,
4,a harmadik oldalon be kell írni az adataidat: az utolsó ciklus első napjának dátumát, a ciklus hosszát,
5,ezt ixeld be: Remember my details on this computer? Cookies are required
6, create tiker-re rányomsz
Ott kiadja a vonalzódat, és alatta látsz egy csomó mindent.
Azt másold be ami ez alatt van:

PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode
a profilodban az aláíráshoz kell bemásolni, majd elmenteni. Így elvileg jó lesz.

Ha nem jössz már akkor jó éjszakát, és holnap várom a híreket.

Zsu

Kép
bvigh

Jó reggelt!!!!!!!

Zsu!
Tegnap elkezdtem csinálni,félig sikerült,az adatoknál az év,hónap,nap,ciklushossz,ment,de nem tudtam mi az a számsor 9-14-ig,az utoló,oda mit kell beállitani.
Ja és a profilba nem tudtam sehogy betűzni.
Még nem jött meg,a hőm felment 37,2-re.
Készülök a dokihoz,ha haza jöttem irok!!!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!!!!
Vendég

T.Kriszti, pedig te vagy Tóth Jánosné, igaz?
Komolyan visszajelöltem. Hülye ez az iwiw, nekem tényleg elegem van belőle, egyszer tényleg bemérgelem magam, és törlöm a regisztrációt.

Ma dél körül valszeg tudok jönn, amikr Peti lefeküdt.
Most keltem a kis drágát.
Szép napot addig is mindenkinek!
Vendég

Kacika!
Igen úgy hivnak!
Ne idegeld magad miatta,most megnézem,mert este még nem,volt.

Szép napot!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak délelőtt bent pakolászok, meg főzőcskézek, aztán délután kint kertészkedünk, este meg már a Barátok közt végét alig bírom kivárni és már zuhanok is az ágyba.

Először is gyorsan a recept, amit igértem:

Sonkás-kukoricás makaróni /vagy spagetti/

1 nagy tubus majonézt elkeverek 2 kis dobozos tejföllel. Ételízesítővel, és egy kis pirosarannyal ízesítem. Belerakok egy doboz kukorica konzervet, és kb 15-20 dkg apró kockára vágot sonkát. /én Sága selyemsonkát szoktam/. Ebbe a masszába beleforgatom a kifőtt tésztát /kicsit több, mint a zacskó fele/, és beleöntöm egy kis tepsibe, vagy jénaiba. Jól megszórom reszelt sajttal, és sütőben addig sütöm, amíg a sajt szép piros lesz a tetején.

Kriszti! Nagyon jó a hőd!!!!!!! Kíváncsi vagyok, hogy mit mond a doki, bár azt mondják, hogy egy teszt előbb kimutatja, mint ahogy a dokik meg tudják állapítani. Bár ultrahanggal a nyálkahártya vastagságából azért már lehet következtetni. MENNEK A DRUKKOK!!!
Egyébként az E vitamin tényleg nagyon jó. A vetélés után én is elkezdtem ezt is szedni, ami egyébkén szójababból készül, tehát tényleg jó a szója, én ezért is szedem a Szójavitet is.
Egyébként én még ezt találtam az E vitaminról:
*jelentősen javítja a placenta mikrocirkulációját,
*pozitív hatást gyakorol a szervezet anyagcsere-folyamataira,
*fokozza a szervezet immunválaszait,
*nagy mértékben növeli a terhes szervezet
progeszteron-szintjét, stabilan szinten tartja annak
termelődését a terhesség egész ideje alatt,
*növeli a terhességi sárgatest aktivitását,
*erős és stabil antioxidáns-védelmet biztosit a terhes szervezet
számára az egész terhesség folyamán,
*biztosítja a méhlepény spirális artériáinak teljes értékű
fejlődését és működését.

Az én hőm is egész jól alakulgat. Azért tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi okozhatja azt, hogy most nem vagyok olyan "hideg", mint a múltkor amikor hőmérőztem. Direkt nem változtattam a mérési szokásomon, hogy össze tudjam hasonlítani a görbéimet. Ami különbség, hogy az előző előtt illetve közben az Elevitet szedtem, aztán a vetélés után abbahagytam, és most folsavat, e vitamint, és a szójavitet szedem. Végülis mindegy, csak ennek a végét is egy szép pozitív teszt zárja, és sokkal szebben végződjön a terhesség, mint a múltkor.

Így néz ki a görbém:
Kép

Egyébként ha most valaki megkérdezné, hogy mit érzek, akkor azt mondanám, hogy úgy érzem, hogy készülődik odabent valaki. :lol:
A múltkorinál is bejött a megérzésem, remélem most sem hagy cserben! :wink:
Vendég

Kacika!

Ilyen korán kelted a fiadat? Én nem szoktam felkelteni, általában 7- 1/2 8-kor ébred. Aztán ebéd után úgy 1/2 1 - 1 körül megy aludni, és általában 2 órát alszik, és este 8 - 1/2 9-kor megint alvás reggelig. Én csak akkor keltem, ha olyan kis álomszuszi, hogy délután 4-ig nem kell fel. Ekkor már muszály felkelteni, hogy aztán este menjen aludni.
Vendég

Most nézem, hogy tök hülye a babanet órája! 6:34-et ír a hozzászólásomhoz, és 8:34 van!

Katica! Akkor az előző hozzászólásomat visszavonom :lol: akkor azt Te sem 5:35-kor írtad, hanem valószínűleg 7:35-kor! :lol: :lol: Így már értem az ébresztést! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Little! De jól néz ki a görbéd! NAgyon drukkolok Neked! Remélem bejön a megérzésed!
Most olyan pozitív , olyan jó! Nagyon büszke vagyok rád, hogy ilyen hamar összeszedted magad (bocsi, de nem találom a megfelelő szót, pedig már az összes polcot lepakoltam az agyamban).
Szóval tökre megérdemled, hogy valaki legyen ott bent.

Nálam még lightos a mensi, így még nem mérem a hőmet.

Kriszti! Kíváncsi vagyok már nálad mi a helyzet. Akkor csak holnap doki?

Pusza mindenkinek!
Vendég

Végre itthon vagyok,nem mintha sokat kellett volna várnom,na szóval az a helyzet,mondtam neki,hogy még nem jött meg,a hőm is jelenleg jól alakul,szerinte elvileg lehetek terhes,jövő hét szerdán kell uh.-ra menni,most azért nem csinált,mert azt mondta,hogy lehet nem lázna semmit,ahogy számolgatott,azt mondta 3-4 hét lehet.
Nagyon bizok benne,hogy igy lessz!!!!!!!!!!!!!!!!

Ildi!
Most kitettél magadért,jól sokat irtál,aminek örültem!!!!!!!!!!
Bár csak össze jönne neked is,jó a hőd neked is!!!!!!!
Nagyon nagyon drukkolokkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Konkrétan mit érzel?

Kacika!
Ha jól emlékszem,te voltál úgy,hogy görcsölgettél miközben már terhes voltál, 2 nap óta én is görcsölgetek,mindig olyan érzésem van,hogy megjön!
Hogy megfog e jönni?!!!!!!

Zsu!Hogy vagy?

Erzsébet??????

Andi?????????

Enik?????????

Krisztinka?????????

Reméllem senkit nem hagytam ki,hogy vagytok????Üdv.Nektek!!!!!!
Vendég

Ez a babanet se normális!!!!!!
Mikor elkezdtem irni,a Krisztinka üzenete nem volt benne, csak az Ildié!!!!
Vendég

Lányok! Tettem fel recepteket a 2006-os receptes topikba.

Kriszti! Jaj de drukkolok, hogy baba legyen. :lol:
Vendég

Krisztinka!

Köszönöm!!!!!!!!
Semmi más vágyam nincs!!!!!!!!!!
Én is drukkolok Neked,hogy sikerüljön!!!!!!!!!!
Szavazás,hogy áll?
Reméllem alakul,ha tehetem folyamatosan szavazok 10 percenként!!!!!

Kacika!!!!!!!!!
Töröltelek az iwiw-ről,mert még a rendszer nem jelölt,próbáljuk már ki,hogy Te jelölsz és én vissza jelöllek!!!
Hátha igy sikerül!!!!!!!
Vendég

Halihó!

Krisztinka! Én azt mondom neked, hogy ne hagyd ki ezt a hónapot! Persze Te tudod, de én is így voltam vele, hogy kicsit féltem, hogy ha most összejön, akkor tönkreteszem azzal a karácsonyt, hogy esetleg kórházban leszek stb. De már nem érdekel! Egy karácsonyt kibírunk, ha nem úgy alakul, ahogy szokott. A Bence 10-én született, és karácsony este vittük magunkhoz anyuékhoz, és anyósékhoz és tök jól el volt. Én most úgy voltam vele, ha a sors úgy akarja, hogy most jöjjön, akkor én nem állok az útjába. Ha meg nem akar jönni, akkor úgy se fog.
Hát én nem vagyok büszke magamra. :cry: Ne tudd meg, hogy milyen dinka lettem a vetélés után, és milyen nehéz volt kimászni a gödörből. Visszagondolok, és nem ismerek magamra! De örülök, hogy végre sikerült, csak félek, ha most nem jön össze annyira le leszek törtve.......nehéz lesz kivakarni a béka segge alól.

Kriszti! Hú, ez nagyon izgi!!!! Remélem, hogy azért nem jön meg,mert ott az a babuci! Nagyon drukkolok!!!! Hogy mit érzek? Nem is tudom megmondani. Fizikailag annyit, hogy esténként baromi sz@rul vagyok itt is ott is fájdogál, fáradt vagyok, és a derekam majd leszakad már 3 napja. Persze ez lehet, hogy csak tavaszi fáradság, vagy bújkál bennem valami, viszont a derekam nem sűrűn szokott fájni. Gondoltam, hogy a kertészkedés miatt, de ez előbb kezdődött, és azért nem volt az olyan nagy munka. Ja! Meg a cicim is érzékenyebb, de a progi emelkedéstől ez normális is lehet. Egyébként meg valahol a lelkemben érzem, hogy valami más.... Ezt nem tudom megmagyarázni! Lehet, hogy annyira akarom, hogy álterhes tűneteket produkálok. :lol:
Vendég

Nekem a Dávid mikuláskor született,igaz már karácsonyra már pár hetes volt.
Szerintem nefoglalkozzatok vele,hogy karácsony,már azért sem mert nehezen jön össze,igaza van Ildinek!!!!!!!!!!
Én már azt sem bánnám,hogy dec.24-én szülnék!!!!!!!!!!!!!

Ildi!
Nekem is fáj a derekam a hasamban pedig teltség érzetet érzek és néha itt ott szurkál,görcsölget,néha meg semmi.
A mellem is fáj főleg érzékeny a mellbimbóm!!!
Este pedig nagyon álmos vagyok,néha éjfélekig néztem a tévét most mindjárt elalszok.Mondjuk tehet erről a tavasz is.
Most is fájdogál a hasam,de elég érdekesen!!!!
Reméljük nem produkáljuk!!!!
Vendég

ildi!
Most,hogy gondolod,beágyazódás már volt?
Mert én annyira nem értek hozzá,hogy lehet a hőből következtetni,annyit tudok ha nagyon lemegy megjön!
Szép a hőgörbéd,bárcsak baba legyen,szivből kivánom!!!!!!!!!!!!

A TÖBBIEKNEK IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Közben vagyok,csak kreálok egy másodikat,levesem van!!
Vendég

LÁNYOK NÉZZETEK BE A TERMÉSZETGYÓGYÁSZAT TOPIKKBA!

KAPTUNK SEGITSÉGET!!!!!!!

NAGYON JÓT IRT!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszi a szavazást lányok!

HÁt Manó dec. 1-én született.

Nem lenne gond a decemberi baba, ha apának nem akkor lenne a sok meló. A krácsonyi őrület miatt ő nem nagyon ér rá.
És azt szeretném, meg ő is, hogy több időt legyünk együtt, ha megszületik majd a baba. Értitek???

Meg lehet hogy az agyamnak sem fog ártani, ha egy kicsit lehiggad ezügyben.
Apa szerint sokat agyalok, persze én tagadok, pedig tudat alatt tuti gázos vagyok. És lehet ezért is nem sikerül, mert ugye vele minden oké.
Vendég

Szerencsére nem kell főznöm. Tegnap hagymalevest csináltam, meg thai csirkét a receptes topicban megnézhetiotek milyen lett.
Vendég

Sziasztok!

Kriszti, Ildi drukkolok nektek!!

Kriszti, bejelöltelek, aztán majd meglátjuk, nálad megjelenik-e.

Mi délelőtt bevásárolni voltunk Petivel, pelenka, wc papír, mosópor és egyéb dolgok, amik épp elfogytak.
Peti imád a bevásárló kocsiban pöffeszkedni, és irányít, merre menjek.

Hááát ez a decemberi szülés dolog....én megértem Krisztinkát.
Peti 16-án született, 21-én mehettünk haza. Szar volt--így konkrétan. Ha kb 10 -e előtt vagy már a 2 ünnep közt születne, már nem volna gond, de pont pár nappal 24-e előőtt, az nekem nagyon gáz volt. Igaz, azóta további 2 (más miatt)elbaszott (ooops, bocsánat) Karácsonyunk volt, ezért remélem, hogy legközelebb nem akkor szülök.
Asszem ha most összejön már január elejére lennék kiírva, ami még ha 1-2 héttel előbb jön is jó még. Ha még korábban akkor megint necces lenne.....de majd meglátjuk...
Vendég

Krisztinka!

Úgy látom Te is olyan agyalós vagy mint én,nekem is azt mondták itthon,hogy a baba azért nem sikerül,tehát egészségileg rendben lehet minden,csak a lelki ok miatt nem,hogy mindig agyalok,pedig úgy küzdök ellene,próbálok kikapcsolni,de hogy nem lehet erre nem gondolni!
Én krumplis tésztát csináltam.

Kacika!
Mindjárt megnézem!
Vendég

Kriszti! Mindenhol azt írják, hogy a beágyazódás az ovuláció utáni 7. nap környékén történik meg. A múltkor nekem a 8. napon volt valószínűleg, mert akkor a hőm egy kicsit visszaesett. Egyébként nem mindenkinek esik vissza a hő ilyenkor, mint ahogy peteéréskor sem.

Krisztinka én értelek! Ha nektek így jobb, akkor a jövőhónapban legyen szünet. Egyébként olyat is olvastam, hogy előfordulhat az is, hogy a nő szervezete ellenanyagot termel a spermákkal szemben. Ilyenkor pár hónapi gumis szexet javasolnak. Lehet, hogy nálatok ez az egy hónap "pihi" meghozza a gyümölcsét! Amúgy meg lehet, hogy a pé környékén majd kicsit elbizonytalanodsz, hogy védekezzetek vagy sem! :lol: Én is így voltam vele, és megadtam magam, és a szívem győzött az eszemmel szemben!

Kacika! Az én fiam is imád vásárolni. Minden nap menne valahová. Ma éppen a tescoba, és a corába akart menni! :shock: Szerencsére nekünk már nem kell pelus, mert már éjjel is szobatiszta a drága. Még hébe-hóba adtam rá, ha nagyobb vásárlásra mentünk, de már az se kell, mert bírja tartani, amíg bilit kap a feneke alá. Most a bili lett a kocsi új tartozéka! :lol:
Vendég

KACIKA!

NÁLAM MÁR OKÉ!!!!!!!!!IGY SIKERÜLT?NÉZD MEG NÁLAD!

ILDI!

Akkor nálam most lehetett a napokban,görcsölhetek az miatt is?!
Nekem pé-m kb.egy jó hete lehetett,napra készen már nem emlékszem!
Vendég

Ildi!
A tészta milyen legyen?
Holnap kipróbálom!
Vendég

Lányok a délután én is lelépek,anyukám lakást szeretne venni és megyünk lakás nézőbe.
Utánna leszek!!!!!!!
Ha ti is lesztek!!!!!!!!!?????????

Zsu!
Nézz át a term.gyógy.topikba!!!!!!!!!

Sziasztok!

Még nem tudtam visszaolvasni, most nagyon belemerültem a bevásárlólistámba. Holnap este ugyanis megyünk bevásárolni, és nem tudom mit süssek. Csinálok egy fél adag reszelt túróst, rafaelló golyókat, meg sajtos perecet. De szeretnék még valami sütit, amit a párom is megeszik. Mert sajna olyat nem hajlandó megnézni sem ami barna, vagyis kakaós. Persze vannak kivételek, de az más. (szerinte)
Szóval ha van valami tuti receptetek, ami nem bonyolult, és gyorsan magvan (nem is nagyok az igényeim), akkot várom szeretettel.

Köszi.
Vacsi után visszaolvasok, és jövök.
Puszi mindenkinek.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Nem mondasz semmit arról,hogy olvastad a másik topikot?????
Direkt,felhivtam a figyelmedet rá!!!!!!!
Át nézem később a receptjeimet és irok!!!!!!
Ha nem este ,korán reggel!!!!!!!!!!
Vendég

Szia!

Az előbb még nem olvastam semmit. Most láttam, hogy írtad, mindjárt megnézem.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Recept,olcsó és gyors!!!!!

Almáspite.
_________
30dkg.reszelt alma
30dkg.k.cukor
2 db.tojás
fahéj
van.cukor
sütőpor
30dkg liszt ezeket habosra kavarni.
zsirozott lisztezett tepsibe csurgatni ezt egyenletesen elkenni és sütni
tetejére ha kihült porcukor vagy csoki máz.

Meggyespite
jól összekeverni,zsirozott lisztezett tepsibe tenni tetejére magvalt meggyet tenni és sütni,
ha kihült porcukorral szórjuk.

ismered a mirinda szeletet az is jó?ha nem leirom
Holnap korán még irok!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jelentem, elolvastam.
Ha jól emlékszem az egyik ismerősöm (aki mindig azzal zaklat, hogy mi van, terhes vagy már?), ezzel foglalkozik. Majd megkérdezem mit tud ezekről a termékekről. Már ha ez az.
Lehet, hogy nem hülyeség. Én holnap megveszem a PG/53-at, aztán meglátjuk. Egyszerre mindent megvenni nem győzné az ember, meg azt se tudom van-e valamilyen bajom, addig nem akarok semmit szedni.

Zsu

Kép
bvigh

Majd még később megpróbálok jönni,mert most kell a gép a páromnak.
Vendég

Köszi, ez az almás tetszik.Majd megkérdezem a főkóstolót jó lesz-e.
A mirinda szeletet ismerem, de az meg nekem nem ízlik.
Ha a páromnak jó az almás megcsinálom, ha nem akkor annyi lesz, amennyit az előbb leírtam.

Akkkor ma már nem is jössz?????????????
És nem jön senki?

Akkor jó éjszakát, én még később írok, a mai témátokhoz hozzáfűzöm a gondolataimat.

Zsu

Kép
bvigh

Köszi, hogy válaszolsz a kérdéseimre, te kis telepata.

Zsu

Kép
bvigh

Utánna nézek még több receptnek is ha szeretsz sütni.
Én is szeretek,sütisek vagyunk.
Te is telepata vagy.
Szivesen itt ülnék,de nem rajtam múllik,4-en vagyunk a netre.
Úgy látom nektek is van skype,nekünk is van, recepteket könnyebben tudnánk cserélni.
Megpróbálok még jönni,ha nem megy,holnap.
Minden esetre elköszönök.
JÓ éjszakát!!!!!!!
Vendég

Hát lányok én nem tudom mi van velem! Kb 1 órával ezelőtt nagyon sz@rul voltam. Nagyon fájt a hasam alatt, és annyira hányingerem volt. Éppen vittem a Bence pisijét kiönteni a biliből és ott öklendeztem a budiban! Remélem nem valami vírus szórakozik velem, és kelt bennem reményeket!

Zsu! Gondolkodtam a recepteken, de szinte mindegyiknek vagy a piskótájába, vagy a krémjébe kell kakaó. Van egy nagyon fini marcipános sütim, aminek a piskóta részébe van kakaó és a tetején csokimáz, de egyszerűen nem lehet abbahagyni olyan fincsi. Ha esetleg érdekel szívesen leírom!

Én ma már nem jövök. Délután is aludtam 2 órát, és már most tök álmos vagyok.
Vendég

Ildi! Reméljük a rosszullétednek jó oka van!!!!A görbéd egész jó, jó lenne, ha nem változtatna irányt.

Kriszti, köszi a recepteket. Annyira nem vagyunk sütisek, de néha rámjön, főleg, ha jön valaki hozzánk, és akkor hozzáfogok.........
Egyébként kettőnknek csak gyümitortát szoktam sütni, azzal úgy vagyunk, mint a tejszínes-kukoricás csirkével. Egy nap alatt megesszük az egészet. Pont ezért nem akarok sütni most, mert mire ideér a vendégsereg, addigra nem lenne belőle.
Kíváncsi vagyok jövó héten mi lesz a dokinál.

Krisztinka!Én megérteklek, neked már van egy fyereked, és tök mindegy, hogy 1-2 hónappal később jön a baba, meg lehet, hogy tényleg jó lesz egy kis pihi. Iyen szempontból nekem jó lenne a téli szülés, mert az én párom nyáron hajt.De nekem már mindegy lenne, csak jönne már az a gólya.
Tényleg, télen is járnak a gólyák??????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Krisztinka!
Én is szavazok még, tök jó, hogy lehet több babára is szavazni egyszerre, így két legyet üthetek egy csapásra.

Zsu

Kép
bvigh

Szép jó reggelt mindenkinek!
Szép napunk lesz ma úgy látom. Remélem jó napom lesz, mert az utóbbi két nap nem olyan volt mint az időjárás.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Hát ez tényleg egy szép reggel! Képzeljétek! A párom azzal ébresztett, hogy megyünk vásárolni, mert holnap reggel elutazunk egy kicsit pihenni. :lol: :lol: :lol: Annyira örülök most ennek, és nagyon meglepődtem, mert mindent a hátammögött intézet, jó kis meglepi lett! Úgyhogy valószínűleg már ma se nagyon leszek, mert most megyünk vásárolni, utána meg készülődök. Meg még a házat is rendbe rakom egy kicsit,mert jobban szeretek tiszta rendezett házba hazajönni. Hétfő délelőtt jövünk haza, de aztán még elugrunk, hogy Bence legalább a mamákat meglocsolja, hogy el ne hervadjanak. :lol: Szóval már csak kedden jövök, a pozitív tesztemmel!!!! :wink:
Én már így előre is kívánok Nektek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!!

Kép

Legyetek jók, és vigyázzatok magatokra!
Vendég

Jó reggelt!

Ildi!
Nem tudom olvasod e még,de jó hétvégét,pihenést,kivánom,hogy pozitiv tesztel gyere kedden!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
A süti nálunk is egy percig tart,mint a haramia úgy mennek rá.

Többiek hogy vagytok??????

Azért reméllem az ünnepek alatt nem lesz kihalt a topik!!!!!!!!!

Azért KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK KIVÁNOK aki nem lessz gép közelben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Little! Érezzétek nagyon jól mgatokat , na és persze egymást is!!!! :lol: :lol: :lol:
Drukkolunk a pozitív teszthez!!!
Majd azt a marcipános sütireceptet feldobhatod!!!!

Zsu! Köszike a szavazatokat, de láttad??? már van aki jóval 1000 fölött van.

Kriszti! Hogy vagy? Hőddel mi a helyzet?

Erzsi??? Tudod, hogy nem az utas az első :lol: :lol: :lol: , hanem mi!!!!

Puszika
Vendég

Sziasztok!

Most van két percem, úgyhogy írok pár sort.
Ildi! Én is kellemes hétvégét kívánok!!
Krisztinka! Láttam, és nem hiszem el. Ezeknek minden ismerőse a gép előtt ül, és 10 percenként szavaz??????,Jól le vagyunk maradva, el is ment a kedvem tegnap amikor megláttam. Most már visszajött.

Remélem én is, hogy nem tűntök ele a hétvégére!
Már szombaton sem dolgozom, úgyhogy három nap pihi. Anyósék hétfőn jönnek, meg lehet, hogy anyukámék is. Így egy nap alatt letudunk mindenkit.

Zsu

Kép
bvigh

Mi megyünk a szülőkhöz, mert a szüleimnél még szokás a locsolkodás, így én nem leszek szombattól és csak kedden leszek. De ha tudok bekukkantok a hétvégén a tesóm gépéról.

Zsu! Én sem értem ezeket a szavazókat.

Kriszti, ha nem megy a fertis regsiztráció, akkor én a hétvégén szívesen regisztrállak, csak priviben küldj adatokat!!!
Vendég

Szia Krisztinka!
A hőm jelenleg megint felfelé ment,37,3-ra mensi sehol,már 5-ik napja,késik,a mult hónapba 5-napot késett,hát nagyon reméllem nem jön meg.
Néha megijedek,mert fájdogál a hasam,na most biztos megjön,már rettegeg a reggelektől és az estéktől mert általában olyanlor jön meg.
De reméllem ilyen hővel,nem jöhet meg,habár olvastam,hogy valaki nek magas volt a hője és megjött,hát reméllem ez velem nem fordul elő.
Reméllem ti jól vagytok,ma azt a pizzát csinálom amit te irtál le a receptes topikba.
Szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Krisztinka!
Milyen adatok kellenek pontosan?
Vendég

Kriszti! Mi is drukkolunk!!!

Remélem ízleni fog a pizza!!!
Vendég

Csak egy felhasználónév meg egy emailcím.
Vendég

Krisztinka!
Küldtem!!!!!!!!!!!
Vendég

Oké! Megkaptam!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?