Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Van mit utánna olvasnom :shock: Én mától nem dolgozom! végleg elpakoltunk a munkahelyeről. Kicsit furi, de jó már pihenni, mert érzem, hogy a Dávidbabának is jobb. Nem fáj annyit a hasam. A családom nagyon rendes, mert már az öcsém is jön segíteni :shock: Kényeztetnek...

Kisboris!
Kép
Érted!!!!!

Puszi: Odry

Kép

Kép
odry

Annyira orulok, hogy mas is hasonloan gondolkodik - orokbefogadni vagy nem...
Potosztalyfonok lettem az elozo osztalyomnal (alsoban voltak az enyimek, de mar otodikesek, igy ujra megkaptam oket a terhes kollegano miatt), es ez mar az otodik ev egyutt - mindegyik, mind a 23 az enyem. A hetvegen felleptek, es annyira izgultam ertuk, hogy egy jot bogtem veluk. Nyakukba borultam, mert mind "az enyem".
Nalunk nevelkedik egy kinai baba - o is persze olyan, mint a sajat, de megsem olyan. Imadom a lurkot, de neha olyan furan tudom szemlelni ot - folyton hasonlitgatom, hogy az enyem milyen lesz, miben lesz hasonlo vagy masabb...

A lombikba a belefogok, akkor csak nyaron, mert nem hianyozhatok az iskolabol. Milyen mutet a laparoszkopia - meddig kell pihenni utana, kell-e egyaltalan? Mert a lombik elott az is var ram, szoval felek nagyon.
Amig nincs lombik, addig bizony megyek tovabb inszemre.
babszi

Sziasztok!

Belecsaptatok a lecsóba rendesen...

Na kincseim megjöttem. Kalandos napom volt. Anyukámat elvittem vásárolni, aztán apukám megnézte a kazánunkat, de menthetetlen, így nem tudok fűteni. Ezért elmentem a nyaralóba egy hősugárzóért. ha már úgyis vízhez mentem, vittem horgászbotot is és pecáztam egyet. Sütött a nap, meleg volt, csend, nyugi! Nagggyon király. Fogtam két kishalat, az egyiktől egy nagyobbat kértem, majd jött is egy picivel nagyobb. Tőle mást. De ezt nem mondom el, csak annyit, hogy mindenkire vonatkozik, aki babát szeretne. Őt is visszaengedtem.

Örökbefogadás? Hmmmmmm. Én benne lennék simán, csak a férjem ellenzi. Azt mondja, amíg van esély sajátra, addig próbálkozzunk. Viszont úgy gondolom, akkor is ha egy életen át tudom, hogy nem vér szerint az enyém, akkor is szeretném. Sajátomként.
Elvált szülők, akik más gyerekét nevelik? Az öcsém élettársának is van egy kisfia aki hat éves. Az öcsémet rövid idő után apunak kezdte hívni, aki őt kisfiamnak szólítja. nagyon szépen csinálják. Amikor először hallottam tőlük, istenbizony elsírtam magam.

Kicsibé! ha tesztelsz, jó korán tedd fel az eredményt, mert 8 körül indulok Pécsre!!!! És szeretném tudni! Dolgozol holnap? csak receptért megyek, meg kell vennem egy-két dolgot. Rádcsörögnék, ha végeztem, ha nem bánod! És ha nem zavarlak!

Odry! Te csak pihenj! épp itt az ideje!

Reni! A kezed mindenit! nem tudsz a 11. nap után úgy pisilni, hogy nincs teszt alattad?! :lol: Én azért még reménykedek helyetted is ha kell, hogy korán csináltad. nekem is mindig azt mondja dokim, hogy csak a várható mensi ideje után teszteljek, akkor is, ha az a 19 nap lenne az inszemtől. Ettől függetlenül eddig 17 nap volt a legtöbb, amíg teszt nélkül bírtam.

Valamit még biztosan akartam, csak most nem jut eszembe. :shock:

puszóka....

Kép
Kép
Kép
zel

Babszi!

Nekem már volt egy laporoskópiám! De ugy néz ki ,hogy nekem is ilyen sorrenbe lessz mint neked!Lapar-utánna lombik.
Magát a műtétett alatásban végzik,egy 1cm es metszést ejtenek a köldök gyűrűdbe. Bekukucskálnak,hogy mi a helyzet odabent és ,hogy járhatóak- e a petevezetőid. A felépülés egyéntől függ,nekem a fájdalom már akkor ugye csökkent amikor kiszedik a varratott. Utánna azért még egy kicsit voltak fájdalmaim.
Ja és a bal és a jobb oldalon a nemiszervem felett is volt kb-0,5cm es vágás.Hidd el túl lehet élni! Én nagyon félek minden műtéttől,a műtét előtt remeg kezem lábam.De ugy ha ez az ára a bébinek hát legyen!!!!
m. reni

Szia Babszi!

Emlékszel az Ágira! Neki volt lapar mütéte és nagyon hamar túl lett rajta! Majd megkérem írja meg az ŐŐŐŐ sztoríját. Én nagyon szorítok neked!
Ne félj a lombiktól, most volt egy vendégem és elsőre mind a 2petezsák megmaradt, ikreket vár. Mondta is , hogy fél, mert neki vannak is nőgyógyászati problémái, és mégis sikerált.

Odry

Kép

Kép
odry

Gyöngyi!
Ez igazán jó hír!Gratulálok a babádhoz.Meg voltál elégedve az intézettel egyébként?Remélem jó kezekben vagyok

Az endo tampon kapcsolattol kicsit meglepődtem.Le is szoktam a használatáról mert a következő mesi mindíg barnázava jelentkezett. Zel megkérdezhetem Neked hogyan diagnosztizálták?

Olvastam örökbefogadó anyák történeteit, egy két év alatt sorra lehet kerülni a nyílt örökbefogadásnál is. Sokan már a születésnél ott lehettek.És a tény hogy így mindenképp lesz gyermeke az embernek számomra megnyugtató...
Az jutott eszembe róla hogy ha valóban a babák választják meg hova akarnak születni (?) talán nem is a vérség számít, hanem maga a találkozás a lényeg...?!
katica_75

Zel!

Mi lessz a kazánnal? Nekem is foghatnál egy szép kis halacskát! :D
Ami a tesztett illeti,én nem szoktam tesztelni ,mivel a nekem a
kaáliba szókták a véremből nézni,hogy sikerült-e!
Nem vagyok egy nagy tesztelő,de most ugy repült a kukába ,hogy csak na! :)
Emlékszel az endos forumon Ritucira?Kisbabát vár,ugy hogy 4es stádiumu endója volt ,és spontán teherbe esett!!
Nem semmi!!!!!
Végre ránk is rátalálhatna a szerencse! :wink:
m. reni

Katica!
Babát akartunk és elmentünk kivizsgáltatni magunkat. Hormonjaim a prolaktin kivételével rendben voltak, így jött a lapar, hogy átjárható vagyok-e. az voltam. Akkor derült ki az endó. Tünete nem volt. Csak valhol egy fél szót olvastam róla. Mondtam is basszus, mik vannak, aztán miderült nekem is van. Lapar során leégették lézerrel, de utána jött egy 3 szuris kúra, ami fél év klimaxot csinált. Amikor végre megint nagylány lette, csinált a dokim egy kontroll lapart, hogy az endó eltűnt-e teljesen. Még lézerezés hegei is eltűntek. Na és ezek után kezdtünk tavaly júniusban próbálkozni, rögtön stimuval kezdve, de akkor csak spontán próbálkoztunk, aztán szeptembertől inszeminációra járunk. Májusban megyek az ötödikre, ha csak nem történik valami csoda! A tampon használata magában nem fog endót okozni, de befolyásolhatja akár. Valamennyire hajlam kell rá, mint az allergiára ilyesmi. Állítólag minden nőnek megy a hasüreg felé is anyag mensikor, csak mindenkinek kezd el dolgozni is! Viszont amióta gyógyult vagyok, csak akkor használok tampont én is, ha megyek valahova.

Kicsibé! A kisautó teljesen olyan lett! Csilli-villi!

Kép
Kép
Kép
zel

Reni! Egyszerre írtunk!

Tegnap írt e-mailt Rituci! Tiszta bőgőmasinának gondolhatsz, de akkor is megtettem, nagy örömömben! Ráadásul pihis hónapban hozták össze úgy, hogy betegek voltak, gyógyszereket szedtek. nem semmi tényleg.

A hallal megegyeztem, a kívánságlistán nem csak én szerepeltem, de ha legközelebb pecázok, akkor külön neked is kívánok! Így jó lesz? Jön már a szerencse! A csoda már kerülget minket! Csak még kicsit kancsal. De már rajzoltam neki szemüveget. Különben is , láttam ma egy gólyát!
A kazán? Megdöglött. Folyik belőle a víz. viszont a gázossal egy körön vannak, így ha az egyiken a vizet elzárjuk, nem tud a másikon sem menni. Remek. A rossz megy a Méhbe. Van még olyan egyáltalán? emlékeztek, mennyi újságpapírt hordtunk oda általános iskolában? :lol: Aztán ősszel kell vennünk egy újat, ha nem akarunk egy 120 m2 -es családi házat csak gázzal fűteni.

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Jöttem életjelet adni.

Olyan fura, de most valahogy teljesen lekattantam a baba témáról. Valahogy elkönyveltem, hogy szeptemberig (akkor kezdjük a lombikot) úgyse fog semmi történni és úgy érzem meg is nyugodtam.

Lehet, hogy az is közre játszik, hogy májusban lesz az esküvőm és nem szeretném végighányni, úgyhogy talán jobb is lenne, ha most nem jönne össze júniusig. Nászútra se jó "úgy" menni. Aztán pikk-pakk eltelik a nyár és kezdődhet a lombik.

Ja, egyébként holnap megint megyek inszemre. Gyors voltam, mi? Kicsit se hiszek már benne, dehát muszáj lefutni a kötelező köröket.

Örökbe fogadás nálunk kilőve, apa totálisan ellenzi. :(

Puszi mindenkinek.
Nem ígérem, hogy gyakran fogok jönni, mert folyamatos esküvőszervezésben vagyunk és minden napra jut valami intézni való, estére meg hulla leszek, de azért próbálom nyomon követni az eseményeket itt a babaneten.

Kép

Kép
kamilla306

Zel
Nem lehetett egyszerű ezt végigcsinálni!Fél év klimax...Jó olvasni hogy végül minden szépen alakult,és meggyógyultál. Jó úton haladtok a babácskátok felé!
Persze tudom a tampi nem lehet az ok, de az erős görcsölés miatt már korábban is gondoltam rá, és a bal vezetékem is elzáródott valamitől, tudom ez 1 alattomos betegség.

Pecázás? :lol:
katica_75

Sziasztok!

Babszi!
Emlékszel még rám? Odry máskor is mondta már, hogy írjam meg, mi történt velem.
Februárba volt laparoszkópiám, 3 napot voltam bennt. Nekem is olyan mint Renié, csak nekem 1 vágásom van a köldökömnél, ami nem is látszik. Kb. 1cm-es és 2 öltéssel volt össze varrva, maga a műtét 1 órás. Nekem semennyire sem fájt. Sem az ébredés után és utánna sem. Azon az 1cm-es vágáson bekukucskálnak, hogy a belső szervek rendbe vannak-e. Ha ott minden oké, akkor Betadok folyadékot fecskendeznek fel, és azt uh-val követik. Nekem egyik oldalom sem jutott ki folyadék a szabad hasűrbe. Kérdeztem az orvost, hogyan tovább. Kaáli.... Március 20-ra kaptunk időpontot. Műtét után a 40-dik cn-on csináltam egy tesztet, mert tiszta ideg voltam, hogy nem jön meg, mivel elvannak záródva a petevezetékeim. És láss csodát, olyan két csíkos lett, hogy bőgtem mint "állat" Felhívtam az orvost és mondtam neki, hogy valami nincs "rendbe" Még aznap este mentem hozz, mert látni akart. Láttunk is csodát!!! 3x4mm-es petezsákot!!!! Azóta kisebb-nagyobb akadályokkal, de 10hetes terhes vagyok. Idáig minden rendbe és a csoda babánk már 3cm! Mikor mész laparoszkópiára? Én a te helyedbe minnél hamarabb megcsináltatnám!!! Lehet, hogy spontán sikerülni fog a baba. Kérdezz írj!!!! Vissza nézek, hátha tudok valamiben segíteni. Hol fogják csinálni és melyik doki?

Kép
Kép
Ági279

Bocsi a hibákért, de gyorsan írtam :oops:
Betadok helyett Betadin :oops:

Kép
Kép
Ági279

Lányok, ennek az endonak van valami konkrét tünete? Vagy miért nézik meg,hogy van-e?
katata

sziazstok, bocsánat, most gyorsan írok, mert a párom vár , anyós meg kiakasztott.....

zel, mi kb 10 körül megyünk a városba, és akkor talizhatunk, csörrents meg, remélem összejön!!!!!!!!

puszó, mindenkinek!!!
kicsiboris

Kicsibé! Remélem, még el fogod olvasni! 10 körül kell a kinikára érnem. Megyek kicsit előbb, hogy gyorsan végezzek! Aztán csörgök!

Kata! Van akinél vannak az endónak tünetei. Az endometriozis.hu-n elég sokat beszélgettem én endós lányokkal. Volt, akinek nagyon erős görcsei voltak mensi alatt, ájulásig, volt, aki véreset kakilt olyankor. Attól függ, hol és mekkora összenövéseket okoz, vagy milyen szervedre telepszik még rá. Viszont egy erősen görcsös mensi még nem feltétlen az endó tünete. nekem semmi nem volt. Illetve, ha jobban belegondolok, a kivizsgálás előtti nyáron volt egy-két nap amikor nagyon fájt a pocim a 2. cn-n, de azt pár felüléssel, mozgással mindig sikerült "elmúlasztanom". Szóval ez a betegség elég alattomos.
Csak laparral derül ki, ultrahanggal nem látható. Nem biztos, hogy pont ezt keresik amikor az ember lányát kivizsgálják, csak sajna pont ezt találják meg, ettől nem lehet baba. Viszont azért vannak csodák is! Van aki működő endóval lett spontán terhes. sőt, pont most írtuk Renivel, hogy egyik ismerősünk IV fokú után lett terhes, szintén spontán, pedig a statisztika szerint az sem szokott sikerülni.

Húúú, ma nekem van szómenésem...

Kamilla! Tök jó esküvőt szervezni. Én nagyon szerettem. Mi már 7 évesek vagyunk, meg előtte 5 évig együtt éltünk.
Na megállj csak! Pont most lett ilyen a hozzáállásod?! Egy inszem előtt???? Tudod mit? Hányd csak végig a nászutadat! vagy majd elhalasztjátok, és mehettek 1 -1 1/2 év múlva hármasban, vagy ikrekkel! Mert azért biztosan nem bánnád, ha még a lombik előtt sikerülne!!!!

Mára tényleg eldugulok! Jó éjt! Puszika!

Kép
Kép
Kép
zel

Ági! Gratulálok!

Tücsökbogár! Nektek meg háromszoros gratulációt küldök!

Kép
Kép
Kép
zel

húha, felköthetema gatyámat olyan sokat írtatok tegnap.

babszi, akkor kezded is a szurit? Jó hallani, hogy így lelkesedsz a tanítványaidért, a tanároktól általában azt hallja az ember, hogy ezek a mai gyerekek mennyire kezelhetetlenek, rosszak és milyen nehéz velük. Azért jó kis örömforrás 23 gyerek, pótosztályfőnök jó kis feladat :)
Érdekes lehet egy kínai kisgyerek. Munkába jövet, minden reggel látok egy olyan mesebeli bácsikát (jó magas), pipával a szájában, ahogy egy kis ferdeszemű kisfiút kisér gondolom az óviba. Olyan kedves látvány :D

zel, tündér vagy, hogy nekünk is kívántál a haltól ez igazán megható. Köszönjük szépen, mindent meg kell próbálni ki tudja mi segít rajtunk :wink:
Nekünk faelgázosító kazánunk van, nagy találmány, bár a beruházási ktg. nem kevés, de aztán egy álom. Fűtéskorszerűsítési támogatással, lehet hogy egész jól kijöhetnétek, én mindenesetre ajánlom.

kamilla, te most vagy inszemen, hasonló jókat kívánok mint zel.
Az esküvő szervezése, meg maga az esemény olyan klassz dolog, hátha jó irányba befolyásolja a dolgaitokat, és veletek is megtörténik a csoda :wink:
Hogy csináltad, hogy ilyen hamar? Nekem is ma kellett volna mennem veled együtt, de az az egy kis tüsző nem nő elég gyorsan, pedig a jelek szerint már túl vagyok az optimális időponton. Tisztára el vagyok keseredve :cry: Holnap kell visszamenjek uh-ra, de most a húsvét lehet bezavar. Miért nem reagálok én is normálisan a szurikra, mikor a múlt hónapban olyan szuperul alakult minden. :cry:

Na abbahagyom, nem akarom senki kedvét elrontani.

katata, köszi a táblát igazán klasszul nyilvántartod az eseményeket :D
Hogy viseled a Fostimont? (Ha jól írom)

sapé?
lola drága, hogy vagy?

Szép napot lányok!
bbilona

kicsiboris :?:
bbilona

BBilona!

A csajok elmentek randizni,és a topic teljesen kihalt. :D
Hol vannak a többiek :?:

Ilonka mikor lessz az inszem?
Izgulsz?

Zel!
Miét nevetnélek ki ,hogy örömödbe sírtál?
Én is szóktam pityeregni!! :wink:

HOLNAP DRUKKOLJATOK ÉRTEM!!
MEGYEK A DOKI BÁCSIHOZ A KAÁLIBA ! ÉS OTT MEGMONDJÁK,HOGY HOGYAN TOVÁBB!! MEGYEK-e A MŰTŐASZTALRA? De most szerintem nem fogom megúszni a műtétett!!Ha csak valami isteni csoda folytán nem vagyok terhes,amit igencsak kétlek!
m. reni

csajszik!

Egy gügye kérdés!

Ugye az utrógestan fenntartja hőmérsékletett?
m. reni

reni szorítok! Reménykedni kell az utolsó pillanatig!
Utro és hőmérséklet vonatkozásában nincs tapasztalatom :?
bbilona

Zel,
köszike a részeletes magyarázatot. Nekem nem szokott nagyon görcsölni mensikor, gondolom akkor nem lehet endom... :roll: Vagy igen?
katata

Ilona,
fostimont kaptam inszemekkor és semmi gondom nem volt vele, gondolom ezért kapom post is majd azt.
katata

Ilona,
te mit kapsz? Egyébként inszemekkor nekem is mindig csak egy tüsző nőtt meg. Ne idegeskedj amiatt, hogy később nő meg, szerintem ez egyáltalán nem probléma, hiszen minden hónap egy kicsit más. Nekem is voltak bőven eltérések. Szóval nyugi, megnő a kis drága mikorra kell! :wink:
katata

Reni,
ne add még fel!!!!! Holnap minden kiderül, nagyon szorítok, hogy óriási meglepetésed legyen! :wink:
katata

Itt vagyok elveszett bárány. Sajnos két hete nem jutottam bnethez, mert a mhelyen és otthon is szarakodott a net meg a gép. Amikor meg jó volt, tele voltam melóval. Még olvasni sem tudtam, pedig 3 topicban írogatok.
Néhány oldalt azért visszaolvastam, pechemre pont a nega hozzászólásokkal kezdtem, de azért a végére kivirultatok.

Tücsökbogár :)
Hatalmas gratula a három bébihez. Szurkolok, hogy minden rendben menjen és csuda édesek lesztek majd. Nekem van ismerősöm, ahol 3 babó lett a lombikból és iszonyú boldogok.

Ilona :)
Szerintem a lapar nem ártana ennyi idő után, mert sajnos vannak problémák, amit más beavatkozással nem ismernek fel. Ne félj tőle, mert nem fáj és hamar túl lehetsz rajta. Én műtét után 6 nappal már 9 km-t futottam és nyoma sincs hegnek.

Kboris :)
Teszt? Nagyon izgulok ám.
Az inszem utáni akciózásról csak annyit, hogy nekem az utolsó alakalommal hiába mondták. Úgy voltam vele, hogy jókor jó helyre kerültek a fickók. Ha ez nem segít, akkor a spontán sem, ezért nem is nyaggattam férjuramat ezzel és nekem sem volt kedvem hozzá. És pont akkor sikerült.

Zel :)
Utólag is nagyon boldog névnapot és a hozzászólásaid alapján most jó időszakban vagy, ez még jól jöhet.

Elhiszem, hogy fájt apud megjegyzése. Sajnos ezzel mindannyian szembesültünk. Az én apukám már nem érhette meg a próbálkozás időszakát sem, de sokszor eszembe jut, hogy mennyit nyaggatott volna. Most biztos örül ott fent.

Most mennem kell. Majd még este megpróbálok benézni. Mindenkinek puszit és babát, de hamar!

Kép
Kép
tiza

katata, köszönöm a biztatást, tündér vagy :( Jól jön, túl sűrűn pislogok a béka feneke alól mostanában.
Azt hittem már szeded is a Fostimont. Tisztára félreértem a saját jegyzetkéimet.
Szóval igen 1 tüszőcske volt hétfőn 12mm, holnap kell visszamennem, de kérdem én, ha holnap elég nagy, akkor sem lehet az inszem csak kedden, az ünnep miatt. Már most előre eltemettem az egészet, úgy el vagyok keseredve.
Egyébként Merionalt kapok, szerencsére ezt darabra vásárolom, így árban is elég kedvező.

kicsiboris, pozitív lett csak még magad sem hiszed? Hová bújtál?
bbilona

tiza, te is egy tündér vagy :) Arról egy szót sem írtál, hogy vagy :) Tudom örülnöm kéne, akkor is ha fájdalmas dolgokat kérdeznek, hogy vannak még szüleim, ráadásul elérhető távolságban.

Lapar, hm, holnap rákérdezek a dokimnál. Köszi az ötletet.
bbilona

Ilona!
Én is fostimont kaptam,neked hány tüszöd van?
m. reni

Ilona!

elnézést a figyelmetlenségemért!! :oops:
Két sorral írtad feljebb,hogy egy tüsződ volt.
Egyébként nem a mennyiség számit,hanem a minőség. :!:
Mire kell szép nagy lessz. Az se jobb ami nekem volt,hogy 7tüszőm volt egyszerre.egyenként 20-22esek a hasam majdnem szét durrant!ugy néztem ki mint egy 3hónapos terhes.
A kaáliba nagyon sok beteg pár van,és ugye a doki a sok tüszőm alapján mindig be azónosít!
-Jaj maga az akinek annyi tüszöje van mindig!
Sokat érek vele eddig egy sem ért célba!! :oops:
m. reni

Sziasztok!
Köszi a jókívánságokat. Hát meg volt, de ikrek biztos nem lesznek, mert csak egy tüszőm érett meg. Apa viszont királyul teljesített. 85milla. Forgács doki gratulált neki. :)
Ilona, azért még ne keseredj el, növesztgesd a tüszőcskédet még.
Boris. Veled most mi van? Kicsit le vagyok maradva.
Zel, aranyos vagy, hogy hányást kívántál nekem a nászútra, lehet, hogy én is kiegyeznék vele...... :).......de az esküvőn, annyi ember előtt!.....

Megvettem a húsvéti sonkát. (tojást meg elfelejtettem, tiszta gyagya vagyok)

Pussz!
KAmilla

Kép

Kép
kamilla306

Ja, még valami.
Endó téma

Nekem tavaly ilyenkor a Rákóczi professzor azt mondta a Szent Imrében, hogy felesleges a lapar, elég a HSG, mert ha átjárható a petevezeték és jók a kiskatonák és peteérés is van, akkor a teherbe esést nem befolyásolja az endometriózis. Akkor van gáz, ha már annyira kiderjedt a "burjánzás", hogy ettől eldeformálódnak a szervek. pl. elzáródik a petevezeték vagy ilyesmi, de ez a HSG alkalmával kibukik úgy is. Ezért nem volt nekem laparom.

Kép

Kép
kamilla306

Ilona,
én 20-án kezdem a Decapeptylt és 25-e körül megy majd hozzá a fostimon, ami 3x-os dózis lesz az inszemhez képest. :roll:
Amit te kapsz, azt nem használtam még. Nekem 10-es csomagolásban van. Lehet ugyan egyesével is, de úgy dárágább.

Remélem Boris jó hírekkel jön vissza!!!
Csak jönne már! :wink:
katata

Kamilla,
akkor nekem is biztos ezért nem csináltak lapart,mert a hsg-n minden oké volt. Elég volt a hsg is... :roll:
Gratula apuci cuccosához! Nálunk is mindig extrát produkál a drágám, úgyhogy tuti velem van a baj. :?
katata

Sziasztok!

Megjöttem. Végre. A napom a csavargás jegyében telt. Voltam Pécsen, írattam gyógyszert, de szerencsére az dokim asszisztensnője volt és felírta már a jövő ciklusra a szurikat is.
Vettem a család aprajának kis húsvéti ajándékokat. és egész nap énekeltem az autóban. Ez csak a piros lámpáknál volt kicsit ciki, amikor a szomszéd autós olyan bután nézett. Mosolyogtam neki egyet és folytattam. Ő is mosolygott..

Kata! Így látatlanba nem tudom, van-e endód, de ha gondolod, az ünnepek után beírlak laparra.
Komolyra. Ha attól tartasz, beszélj a dokiddal. Viszont biztosan voltál már egy csomó vizsgálaton te is, ha a dokid úgy gondolná, esélyes az endometriózis is, akkor már ellenőrizte volna. A tüneteken ne gondolkodj, mondom, nekem semmi nem volt,másnak meg egy csomó fájdalmat okozott.

Kamilla! Én úgy tudom, sok esetben az endometriózis a meddőség legfőbb oka. Sajnos mindehol úgy hallottam, láttam, hogy termel valamit ami vagy a fogamzást, vagy a beágyazódást befolyásolja. Viszont most kicsit megnyugtattál. Ha egy profnak az a véleménye, az bíztató! Különben meg ne éld abba magad, hogy egy petéből csak egy baba lesz! Lehetnek ketten is , és tök egyformák lesznek. :lol: Nekem sincs még tojásom. Viszont a spájzban jó kis házisonka lóg. Csorgott is a nyálam, de megálltam, nem kezdtem meg. Apósom pácolta és füstölte. Nagyon finomakat szokott alkotni.

Reni! Engem is megismernek sajnos. Tudod, amikor már keresztnéven szólítva hívnak be. És nekem mindig csak azt mondják: Jöjjön, Johanna. Remélem, ilyenkor a váróban azt hiszik, a jöjjön a vezetéknevem. :D Az utro nekem jó magasan tartotta a hőmet 19 napig is! Januárban mensis reggelem 37,2 -t mértem. Jól meg is lepődtem, amikor megjött.
Most viszont lehet, hogy kicsit gyorsabb volt a tüszőrepim, mint szokott, mert ma reggelre esett egy baromit a hőm. És apa ma nincs még itthon. :( Holnap este jön csak haza. De sebaj! Még nincs veszve semmi!
Ilonkám! Nehogy elkeseredj! ha az inszem pont húsvétra jönne ki, a férjed biztosan megoldja! Te csak egy kis bort, gyertyát, szexi fehérneműt biztosíts.
Tiza! Köszi! Ugye minden oké veletek? Én tényleg jól vagyok, jó a kedvem. Úgy néz ki, újra tudok az eredeti szakmámban dolgozni. És itthon!

Nem hagytam ki senkit?

Kisboriskával sajna nem tudtunk ma talizni, mert elmerült a nagytakarítás élvezetében. Jót beszélgettünk telcsin.

Ja, Kicsibé! amikor beszéltünk azt mondtad, jössz ide is! de nem látlak!
Mai regényemet ezennel lezárom....
puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel

Én jól vagyok, már jó nagy a pocim. Apával mindig megbeszéljük, hogy lefényképez, de valahogy elmarad. Húsvétkor mindenképpen megejtjük és akkor teszek fel képet.

Zel :)
Hát ezt a névről ismerést, keresztnéven behívást én is megéltem. Már Kovács doki az utcán is köszön, pedig ugye nem hozzá jártam, csak az inszemeket csinálta ő, meg néha uh-zott. Örülök, hogy jó a kedved, ez sugárzik az írásaidból. A kocsiban énekelgetés nekem is nagyon megy, sokszor hülyén néznek. Meg én a rádiós poénokon is akkorákat szoktam röhögni, és hát ugye egyedül ülök az autóban.

K.boris :)
Hol vagy? Már nagyon izgulok.

Kata, Kamilla :)
Én nem vagyok orvos, de laparral nem csak az endometriózist lehet kiszűrni. Pl. lehetnek összenövések is a méhben v. olyan elváltozás, amit az uh nem mutat ki.

Reni :)
Nekem is sok tüszőm volt általában, de tényleg a minőség számít. Az utro pedig fenntartja a hőt. Sajnos. Ezért sokszor be is csapódik az ember.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Sajna a tesztem negatív lett :cry: :cry: . Nem tudtam annyit és úgy pihizni, mint Ágotával, de hát gyerek mellett az ember lánya ne is várjon mást. Tesztet csináltam tegnap reggel és megismételtem ma reggel is, nem tudom mit vártam a mai eredménytől, talán csak megnyugtatás végett csináltam még egyet. :cry: :cry:
sapé

na frankó, sapé :( Szeretnélek figyelmeztetni, hogy a búbánatos, nyavalygos liba szerepe foglalt, és úgy tűnik egy darabig nem adom. Húsvétból merítkezve, újult erővel vághatsz neki, kívánok hozzá sok erőt!

tiza, klassz hogy jól vagy, várjuk a pocakfotókat :D

zel, jó csaj vagy. Honnan tankolod ezt a sok energiát?
Nem esik húsvétra, vasárnap megint mennem kell uh-ra, majd talán kedden megejtjük az 5-et. Az én férjemnek nem kell a szexi fehérnemű, hogy elcsábítsam. A legszakadtabb szerelésben is csinos vagyok szerinte :wink: Na persze tudom, nem így van, de imádom hogy mindig így gondolja. (Azért akad egy két csinosabb fehérnemű a fiókban :wink: )

reni, akkor te nagyon jól reagálsz a hormonokra. Ismerek olyat aki inszemre készült, de annyira jól reagált , azaz olyan sok tüszője lett, hogy rögtön lombikra küldték.
Én is csak Ilona jöjjön vagyok, de nekem ez jól esik. Kicsit barátságosabbnak érzem ezt a kiszolgáltatott helyzetet.

Egyébként 2 tüszöm lett, a bal oldalon 14mm, a jobb oldalon 13mm, na ilyen sem volt még, mindkét oldalon fejlődik egy-egy.
Nem kesergek, örülök már, tegnap lett otthon is netünk, úgyhogy nincsenek többet babanetmentes ünnepek, hétvvégék. És a férjecském is talált végre munkát, enélkül a lombik esélytelen lenne, bár remélem erre nem lesz szükség.
Szóval nálunk minden jól alakul.

katata, köszi az infót, javítottam jegyzeteimet. A Merionalt db-ra is lehet venni, az ára így is úgy is ugyanaz. 20-a mindjárt elérkezik, aztánmeglásd majd csak úgy repül az idő :)

Szép napot lányok!
bbilona

Csajszik!

Most jövök a dokitól!
negatív nem vagyok terhes.
Ha megjön a mensim,és utánna elmúlik,utánna megműtenek!!!
laporoskópia,Utánna pedig lombik!!
m. reni

sapé!

Nagyon sajnálom.

bbilona kitartás!!!!!!!!!

Képzeljétek,ahogy ott ültünk a kaáliba a férjemmel,épp akkor hoztak iker babákat! És a nő otthon szülte őket!
Jó bátor! Én nem szülnék otthon!!!!
m. reni

reni, sajnálom, hogy nem sikerült, egészen jól viseled. Miért kell laparoszkópia?
Ismerek olyat aki 4 gyermekét, nem kórházban szülte. Azért nem azt írom otthon szülte, mert a kórház közelében kellett keresni egy lakást ahol szülhet, ha mégis baj lenne. Ne kérdezd így mi értelme volt, nekem is magas, de én is felesleges kockázatnak tartom. Mindenesetre ennél a családnál mind a 4 rendben volt.

Az én férjem kivan a kórház falán lévő gyerekfotóktól, valamiért ez jutott eszembe az ikrekről. De azért klassz dolog lehet :wink:
bbilona

bbilona!

Köszi az eggyüttérzést.
a laporoskópia azért kell mert ,az inszemek között mindig volt cisztám,hol elmúlt hol visszajött.És ugye amíg ciszta van addig nem lehet lombik.ugye egyszer már műtöttel laparral és akkor endometríózist igazolt a szövettan.Ha csak egy helyen találnak cisztát akkor leveszik és utánna,jöhet a lombik.Ha viszont több helyen van akkor megint3hónap klimax injekció.
Én az injekciót nem szeretném,mivel ugye evvel az lenne a cél,hogy leállítják a petefészek működését,hogy ne legyen mensesem,és ettől remélik a gyógyulást.Hiába vagyok átjárható mindkát oldalon,ha ez a nyavaja zavarja a megtapadást.
Na de mindegy ez van,nem tudok ellene mit tenni! Ha a fejem tetejére állok akkor se lessz jobb!! De mondtam a páromnak.hogy legalább ha lombikkal lessz akkor ikreket szeretnék.

Én semmi pénzért nem szülnék otthon! Mi van ha valami komplikáció adódik?
Mire kiér a mentő bekövetkezhet a katasztrófa.

Boris??????????????
m. reni

Sapé, Reni :)
Sajnálom, hogy nem sikerült. Ráférne már a topicra egy sikersztori. K.borissal mi lehet? Benne van még reményem.

Hát az otthon szülést én sem vállalnám. Egyébként Geréb Ágnes bábáskodása mellett halt már meg ikerpár egyike a komplikáció miatt. Ikreket dupla felelőtlenség otthon szülni.
Én azon is ki voltam akadva, hogy az EÜminisztérium államtitkára is azt mondta egyik elmés válaszában, hogy ő egyébként is otthon fog szülni.

Kép
Kép
tiza

reni, nemtudom hiszel ez ilyesmiben, de az Aviva torna cisztára, miómára Tóth Lívia szerint jó. Ja és a hit nem elég, csinálni is kell, nálam ezen bukik el mindig a dolog.

Akkor szurkolhatunk Neked erősen, hogy ne találjanak semmit, és hamarosan boldog anyuka lehess++++ :)

tiza, akkor ebben egyetértünk. Már úgy várom a fotókat, ne érts félre de olyan jól áll neked a másállapot :D
bbilona

Hát ez aranyos volt, köszi. Pár napon belül biztos lesz kép. Most már nem dolgozom keddig és többet leszek otthon, így talán nem felejtjük el a fényképezést.

Kép
Kép
tiza

:D OK :D
bbilona

Sziasztok!

Ma nem írok regényt, ha nem bánjátok. Elfáradtam. A barátnőmmel, akivel együtt dolgoztam tegnap megbeszéltünk egy randit. Mára. Ismét Pécsen kötöttem ki, csak most nem egyedül énekeltem... ő cipőt,meg felsőket akart venni. én ma semmit, mert tegnap sikerült kiköltekeznem magam. De tök jó volt. A volt kollégáim közül csak vele tartjuk a kapcsolatot.

Bbilona! Nem tudom, honnét jön az energia, de szerintem most nagyot dob rajtam, hogy itt az ovulációm és ilyenkor tök pozitívan látok mindent. Ami lehet, hogy még nem is történt meg, mert ma is alacsonyan volt a hőm. Vagy csak mostanában, és akkor egy fél pillanatot sem vesztettünk a párommal. Aki természetesen nem tudja milyen akcióra készülök ma estétől. :lol: :oops: Bár nem gügye, számolni tud, így biztosan rájön. Kezd ő is nagyon profi lenni a mensis ciklussal kapcsolatban. hú vasárnap uh? Nem semmi dokid lehet!
Tiza! Egész megnyugodtam, hogy nem csak én szoktam úgy járni az autóban. Én is kíváncsi vagyok a pocis fényképedre. Sportolsz még? Ha jól emlékszem nagy futó voltál, de azt már biztosan nem lehet.
Kicsibé ma sem jött?! Akkor biztosan nem sértődik meg, hogy elmondom, de tegnap én rákérdeztem, amikor beszéltünk és sajnos negatívot tesztelt ő is.
Sapé, Reni! :cry: Már nem is írom, hogy sajnálom. Úgyis tudjátok..
Renike! Az endó biztosan nem jött még vissza, és nem kell majd a klimaxos szuri sem! A laparon hamar túl leszel és akkor belevághattok a nagyobbik dologba! Minden rendben lesz!!!!
Én is félnék itthon szülni. Pláne, ha nem lenne mellettem senki, aki tudja mit is kell csinálni. Egy csomó kiskutya, kismacska már beleszületett a kezembe, de a magamét nem tudnám levezetni! :lol:

csak sikerült sokat írnom!

puszóka...

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok Lanyok! Kép

Olvasgattam az utolso oldalt. Nagyon sajnalom Sape, Reni, es Boriska, hogy nem sikerült! :(

Viszont jo olvasni, hogy ilyen vidamak vagytok! Biztos a tavasz is segit, hogy jo kedvünk legyen! :D

En meg mindig parkolopalyan, majd valamikor honap közepen jön meg s akkor teloefon.

Tovabbra is olvasgatlak benneteket es nagyon szoritok mindanyiotoknak! Kellemes Husveti Unnepeket!

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Szisztok csajszik!!!

Na mi van veletek????

Tessék írni!!!!!!!!!

Nekem hála ma megjött a mensim,ez azért jó mert mehetek a kaáliba lapar javaslatért!!
Már csak egy jó dokit kell találnom aki gyorsan megműt!!
Nem szeretnék szarakódni!!!Csak ez a mostani egézségügyi helyzet agasszt!
A műtéteken is spórólnak.meg van határozva,hogy 1hónapban mennyit lehet operálni!!Reméllem beleférek a hónapos tervbe.
Én már jövöhéten mennék a műtő asztalra!

Ebben a hónapban kiért kell szúrkólni???

BBilona, Katata! Nektek megy a drukk ezerrel :D :D :D !!!!!!

Jucmuc! Köszönöm!!
m. reni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?