Sziasztok!
Megjöttem. Végre. A napom a csavargás jegyében telt. Voltam Pécsen, írattam gyógyszert, de szerencsére az dokim asszisztensnője volt és felírta már a jövő ciklusra a szurikat is.
Vettem a család aprajának kis húsvéti ajándékokat. és egész nap énekeltem az autóban. Ez csak a piros lámpáknál volt kicsit ciki, amikor a szomszéd autós olyan bután nézett. Mosolyogtam neki egyet és folytattam. Ő is mosolygott..
Kata! Így látatlanba nem tudom, van-e endód, de ha gondolod, az ünnepek után beírlak laparra.
Komolyra. Ha attól tartasz, beszélj a dokiddal. Viszont biztosan voltál már egy csomó vizsgálaton te is, ha a dokid úgy gondolná, esélyes az endometriózis is, akkor már ellenőrizte volna. A tüneteken ne gondolkodj, mondom, nekem semmi nem volt,másnak meg egy csomó fájdalmat okozott.
Kamilla! Én úgy tudom, sok esetben az endometriózis a meddőség legfőbb oka. Sajnos mindehol úgy hallottam, láttam, hogy termel valamit ami vagy a fogamzást, vagy a beágyazódást befolyásolja. Viszont most kicsit megnyugtattál. Ha egy profnak az a véleménye, az bíztató! Különben meg ne éld abba magad, hogy egy petéből csak egy baba lesz! Lehetnek ketten is , és tök egyformák lesznek.
Nekem sincs még tojásom. Viszont a spájzban jó kis házisonka lóg. Csorgott is a nyálam, de megálltam, nem kezdtem meg. Apósom pácolta és füstölte. Nagyon finomakat szokott alkotni.
Reni! Engem is megismernek sajnos. Tudod, amikor már keresztnéven szólítva hívnak be. És nekem mindig csak azt mondják: Jöjjön, Johanna. Remélem, ilyenkor a váróban azt hiszik, a jöjjön a vezetéknevem.
Az utro nekem jó magasan tartotta a hőmet 19 napig is! Januárban mensis reggelem 37,2 -t mértem. Jól meg is lepődtem, amikor megjött.
Most viszont lehet, hogy kicsit gyorsabb volt a tüszőrepim, mint szokott, mert ma reggelre esett egy baromit a hőm. És apa ma nincs még itthon.
Holnap este jön csak haza. De sebaj! Még nincs veszve semmi!
Ilonkám! Nehogy elkeseredj! ha az inszem pont húsvétra jönne ki, a férjed biztosan megoldja! Te csak egy kis bort, gyertyát, szexi fehérneműt biztosíts.
Tiza! Köszi! Ugye minden oké veletek? Én tényleg jól vagyok, jó a kedvem. Úgy néz ki, újra tudok az eredeti szakmámban dolgozni. És itthon!
Nem hagytam ki senkit?
Kisboriskával sajna nem tudtunk ma talizni, mert elmerült a nagytakarítás élvezetében. Jót beszélgettünk telcsin.
Ja, Kicsibé! amikor beszéltünk azt mondtad, jössz ide is! de nem látlak!
Mai regényemet ezennel lezárom....
puszóka!