Sziasztok lányok!
Írtam hétfőn, hogy dokihoz megyek. De már itt vagyok. Kaptam gyógyszert, jobban vagyok, de jövő héten most már tényleg elmegyek egy másik urológushoz. Aki nem tudja, miről van szó (talán mindenki??) akkor bocsi...
HSG-ről: Lányok, ne féljetek a HSG-től!!! Én sem vagyok egy bátor oroszlán, de emlékszem hogy örültem, mikor az orvos következő lépésként ajánlotta. A röntgen asztalon már nem vigyorogtam persze, remegtem, mint a kocsonya, de mégis azt mondom, hogy megérte, még ha nem is esem teherbe fél éven belül. Persze minden eset más...Nem mindenkinél indokolt, de szerintem érdemes túlesni rajta x idő után. Az endósoknak nem ajánlott, van olyan doki, aki szerint endósnak tilos...
Vanda: Nekem is 30-35 napos a ciklusom. Tavaly jan-febr. 43-46 napos volt. Nem izgatott, mert akkor még nem akartam babát. A doki nem foglalkozott vele, mert mostanában mindig volt peteérésem, akármikor nézte.
Gyabi: engem is érdekel nyílászáró!! Bár Szolnok elég messze van...
Ninike: Hol vagy?
Ja, képzeljétek, még mindig nincs pém, de ma reggelre bővebb volt a váladék. Nem tojásfehérje. Ki fog tisztulni és akkor van peteérés vagy mi van?? Hüvelyváladék ügyben még mindig nem vagyok képben.