Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Chris!
Az is jöhet, mert egyenlőre még mi is csak ott tartunk, h a tervező tervezi a házat.... csak egyszerűen tájékozódom berendezésileg. Mert néhány dolgot most akarunk megvenni, h ne akkor kelljen egyszerre mindent.

babszika

Andi!
Mivel veszed le ma este apát a lábáról? :)

Babszi!
Lehet, hogy azóta vannak olyan kádak, amik nem nyálkásodnak, de az unokaöcsém tavalyi kádja ilyen volt. Azt mondta egy építész ismerősöm, hogy kb. 160.000.- Ft/ négyzetméter a ház bekerülési értéke. Terveket már engedélyezték? Most álltok neki a munkáknak? Vagy már előrébb vagytok?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Hanna!
Redőnyt nem akarunk, úgyhogy rajta kívül minden jöhet... adjak mail címet esetleg?
Elvileg asztalos is van, de .... az nem árt, ha van választási lehetőségünk.

babszika

Hanna!

Nekünk lehet, hogy kell üvegtégla. A teraszunk falába szeretnénk beépíteni pár sort, hogy világosabb legyen.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: asszem magammal...mert ma rengeteget segítettem neki,mert együtt dolgoztunk ma, és jön nekem eggyel :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Chris!
Az reális sztem is, bár nekünk 150.000-et mondott maxra a kivitelezőnk ( ha lehet így nevezni). Persze, látatlanban!

Terveket??? Ne viccelj!
Jövő ét végére lesz meg az előzetes terv. 2 hónap múlva lesz meg mindent ervünk kb. Akkor kezdhetünk neki a munkának.
Egyenlőre ott tartunk, h írtjuk a fákat és az egyéb növényeket. :lol:

babszika

Babszika!
Építőanyag ügyben mi a helyi tüzépen alkudoztunk. Ha onnét vesztek meg mindent elég sokat engednek az árból. Miért nem kell redőny?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Üvegtéglát én a bárpultba szerettem volna, de most egyenlőre úgy néz ki, h a halaink fognak oda kerülni... de talomba nagyon jó.

babszika

Babszika!

Kérek és holnap küldök mindent!

Kapsz linket is. :lol:

Kedvenc asztalosom:
http://baranyicsaba.uw.hu/[/img]

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Andi!
Értem.. Akkor kapd el a gramancát... :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kép
hanna30

Chris: az lesz,mert teljesíteni kell a gyártási tervet :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Lánykák!

Megyek is,mert lassan jelenésem van,addig meg kimosom a kádat :lol: :lol: :lol:

utána meg:
Kép
vedresandi

Chris!
Én nem nagyon csípem a redőnyt.
Apával odáig vagyunk meg vissza a függönyökért... imádjuk a textilt.

babszika

Kép
MINDENKINEK!!!!!!

SZép estét Nektek!
vedresandi

Andi!
Mindent bele!!!! :wink:
Jó éjt!

babszika

Adjatok bele apait anyait Andi!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Üvegtégla!

Budaörs, a vasút állomásnál.

Kép
hanna30

Babszika!

Én sem szeretem a redőnyt, de megvédi az ablakot, és a meleg ellen is kitűnő nyáron.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Én is elvonulok!

Jó éjt Csajok!

Kép
hanna30

Jó éjt Hanna!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Köszi Hanna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt!!!!!!!!!!!! :wink:

babszika

Chris: Apai-anyai lesz,mert szülők akarunk lenni!

Na pááááááááá
vedresandi

Még gyorsban visszaugrom!

SZóval, ha valaki fent van az iwiwn, dobjon már nekem e-mail címet és bejelölöm.

Ténylegjóéjt!
(utolsóclostyislecsúszott)

Kép
hanna30

Én is megyek!
Jó éjt!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Legyen szép estétek!!!!

Kép

babszika

LÁnyok SOS!!!!!!!! Ma reggel pirosan!!!!! pecsételek! 23. napnál járok azt hiszem, de nézzeteke már rá a vonalzóra és ilyen még soha nem volt! A hónap végé barna3 napig az szokott lenni addig amíg meg nem jön, de ez mi szerintetek. Nem is görcsölök, a hasam szurkál egy kicsit!!!! Valkainek volt már ilyen?????

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!

Ha jól néztem, 37-40 napos szokott lenni a ciklusod, ha mensi lenne készülőben, nagyon korai lenne. Nekem még nem volt piros pecsételésem, csak barna, az is közvetlen mensi után. Bár előfordult, hogy egy 39 napos ciklus után 24 napra jött meg, de az gyógyszer miatt volt, és nem pecsételés, hanem rendes mensi. Szóval sajna én nem tudom, mi lehet ez. Majd jönnek a többiek, és biztos megnyugtatnak. Nem lehet, hogy apa "sértett" fel tegnap este? Bár nem tudom, milyen mennyiségű a pecsételésed..
Vendég

Köszönöm Betsy, nem tudom mi lehet a hőm ia "leesett 36,7-ről 36,5-re. Apával nem voltunk együtt, az nem lehetett, pihenőnap volt tegnap!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!

Előfordulhat az is, hogy a szabályos időközönként jelentkező menzeszek közötti középidőben az ovuláció idején - rövid ideig tartó vérezgetés lép fel. Ennek az a magyarázata, hogy ilyenkor élettani körülmények között is csökken a petefészekhormonok mennyisége és ez ún. hormonmegvonásos vérzést okozhat.

Ezt találtam a neten. Úgyhogy ma este hajrá! Remélem, ez lehet az oka, és nem más! Hőgörbéd nincs? Többiek?
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Ma végre a 43. napon megjött.
Hát ez bizony hosszú egy ciklus volt, 21.napon voltam vérvételen, és akkor azt mondták , hogy ha megjön akkor a 3.napon menjek.
Most végre akkor menni tudok pénteken, gondolom hormont néznek a vérben?!
Viszont ilyen hosszú ciklusnál szerintem nem volt peteérésem...
remélem idén ez volt az utolsó ilyen hosszú ciklusom, általában évente egy ilyenem van...
Nektek akiknek egyébként normális 26-35 napos ciklusuk van ,szokott ilyen lenni ,hogy néha hosszabb lesz?

Szép Napot Mindenkinek!

Vanda
k.vanda

Nézd Betsy, itt a görbém...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!

A gőrbéd jól alakul, már amennyire én értek hozzá. A 24.nap alatt a csillag és a zöld kocka mit jelent? És a 31.nap alatt a rózsaszín kocka? Azért szerintem ma próbálkozzatok, a görbék is tévedhetnek ;)
Vendég

Sziasztok!

Gyabi, nekem hasonló volt a görbém ebben a hónapban, és én már sajna érzem-látom hogy meg fog jönni. Egyszer volt közti vérzésem, arra a doki azt mondta, hogy a hormonok vacakoltak. NEm is tudom, nekem valahogy úgy tűnik, hogy van peteérés és utána a sárgatest csökkenhet vagy nem is tudom... szóval lehet mindkettőnknek a ciklus második felében van a bibi

Kép
mercure

Amúgy meg hogy jót is mondjak, lehet akár beágyazódás is :D

Kép
mercure

Vanda!

Sajnálom, hogy megjött, tényleg jó hosszúra sikerült a ciklusod. Nekem egyetlen egyszer volt 39 napos ciklusom, a doki rögtön írt rá duphastont, azóta okés a dolog (30 napos) Bár múlt hónapban 34 naposra sikerült, és már most is túl vagyok a 30.napon, de ezt annak tudom be, hogy most már élesben próbálkozunk ;) :lol: :wink: :lol:
Vendég

Vanda szokott csúszni nekem is néha, 80 % a szokott ritmus aztán ki tudja miért vagy hosszabb pár nappal vagy éppen 1-2 nappal hamarabb jön

Kép
mercure

A csillagot én raktam, hogy tudjam a pecsételést a többit bnem tudom...

Kép
Kép
gyablonka

Babszika!

Nekünk van hidromasszázs kádunk, és a nyálkáról csak annyit hogy én hetente 1-szer tele engedem vizzel a kádat és üresben (nem ülünk benne), hypot öntök bele és átmosatom, aztán lecsavarom a zuhanyrózsát és a zuhanycsővel kinyomatom a fúvókákat és ennyi. Szerintem ennyit megér!!!! Mi nagyon szeretjük!!!!!!
Vendég

Sziasztok lányok!

Írtam hétfőn, hogy dokihoz megyek. De már itt vagyok. Kaptam gyógyszert, jobban vagyok, de jövő héten most már tényleg elmegyek egy másik urológushoz. Aki nem tudja, miről van szó (talán mindenki??) akkor bocsi...

HSG-ről: Lányok, ne féljetek a HSG-től!!! Én sem vagyok egy bátor oroszlán, de emlékszem hogy örültem, mikor az orvos következő lépésként ajánlotta. A röntgen asztalon már nem vigyorogtam persze, remegtem, mint a kocsonya, de mégis azt mondom, hogy megérte, még ha nem is esem teherbe fél éven belül. Persze minden eset más...Nem mindenkinél indokolt, de szerintem érdemes túlesni rajta x idő után. Az endósoknak nem ajánlott, van olyan doki, aki szerint endósnak tilos...

Vanda: Nekem is 30-35 napos a ciklusom. Tavaly jan-febr. 43-46 napos volt. Nem izgatott, mert akkor még nem akartam babát. A doki nem foglalkozott vele, mert mostanában mindig volt peteérésem, akármikor nézte.

Gyabi: engem is érdekel nyílászáró!! Bár Szolnok elég messze van...

Ninike: Hol vagy?

Ja, képzeljétek, még mindig nincs pém, de ma reggelre bővebb volt a váladék. Nem tojásfehérje. Ki fog tisztulni és akkor van peteérés vagy mi van?? Hüvelyváladék ügyben még mindig nem vagyok képben. :oops: :oops: :oops:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Hidromasszázs kád ügyben:
Nekünk azt mondta a "kádas" annak idején, hogy hidromasszázsból csak drágát szabad venni, mert az olcsók x idő után bevízkövesednek és annyi nekik. Mármint a fúvókák vízkövesednek be. Mivel a párom sikoltozik, ha 3 percnél tovább zuhanyzom és rosszul lesz, ha 5 centinél több vizet engedek fürdésnél a kádba, valamint beleszerettünk egy adott kádba, nem vettünk hidroizét.

jaimee

Pandácska: De aranyos vagy, látom, neked feltűnt, hogy nem vagyok... :D :D

Anyós ügyben: Nekem csak jelöltem van, de az egy tündér. Egy hibája van, hogy folyton enni kell, ha nála vagyunk, akár éhes vagy, akár nem, és legalább kétszer szedni kell. Na most, ha diétán vagy, vagy hasonlók, az egyáltalán nem számít nála. Képes percekig állni előtted egy hatalmas tálca fánkkal, mondjuk, amíg meg nem törsz. :D :D Kegyetlen, nem?

jaimee

Gyabi,
Közti vérzés vagy hevesek voltatok. Mondanám hogy beágyazódás de az kb a 10 dpo környékén szokott lenni.

Jaimee,
Na örülök hogy megkerültél te elveszett jány :lol:
Vendég

Gyabi,
Ha holnap megint bemelegedsz akkor nem lehet nagy baj...
Vendég

Babszi: Bár nem vagy itt, de azért küldök sok-sok biztatást és + energiát. Lesz ott tüszőcske, petécske hamarosan! Anyós ügyben részvétem. :-)

jaimee

Gyabi: Nekem is volt már olyan, hogy az ötödik napon esett a hőm egy picit. Igaz, nem véreztem. Beágyazódás: 6-11 nap között.

jaimee

Köszönöm az infókat. meglátjuk a holnapi hőmet!!!!

Pandácska, együttlét vasárnap volt, azóta pihi van, de én már nem csodálkoznék semmin!!!!
Lehet a 37 napos ciklus után, most ilyen rövid 24 napos ciklusom lesz!!!????

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: Szerintem nem lesz pirid, a normál dpo 10-16 napos.

jaimee

Gyabi,
Hát ha valamI hormon változás történt akkor lehet akár 24 napos ciklusod is nekem is volt már 19 napos de tudod mi jutott eszembe? Az hogy pl nekem mondta a szülésznő barátnŐm hogy valakinél tüszőrepedés is járhat egy minimális piros vérzéssel. Lehet ez van a dologban... :roll: Holnap kiderül majd a hőd alapján. Még mindig pecsételsz?
Vendég

Üdv.

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?