Sziasztok!
Eloszor is
ISTEN ELTESSEN SOKAIG FIOONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajni,
jelentkezzz,aggodunk erted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sokat gondolok Ra,remlem nincs baj!!!Mar mindenfeleket fantazialok...
Csajok en 6 kg-t hiztam eddig,de nalam az a baj,hoyg gyors tempoban jott fel,ezert kell most vigyaznom.Mert en felidoig semmit nem hiztam.Es ha azt vesszuk,hyog 8 het alatt meg feljott 6 kilo...haaaaaaaaaaaat,nem vmi jo kilatasok....Ugyhogy most erosen visszafogom magam a baromsagok eveseben(puding...fagyi....stb)
Cumi kerdese:hat ezen en is sokat filozom.Sogornomeknel nem cumizott egyik baby sem,es az elso kettonel ez okes is volt,viszont a legkisebb elkezdet szopni az ujjat,de mar egezsen pici kora ota....es megmot is szopja..2,5 eves.Es hat ez is gaz...nem tudjak ok sem,hyog hoyg szoktassak le..szoval ha nem adsz cumit,akkor kitalalja maganak ezt
Igy legyunk okosak....
Ugyhogy en meg foggalmam sincs cumizunk avagy sem....mindenesetre alapbolnem vezsunk cumit,aztan majd meglatjuk
Meri,
remelem nem lesz semmi komoly baj!Vigyazz nagyon magadra!!!!
Agota,
allofogadasra: mini fasirtok? Es hozza csinalhatsz csomo fele salit (krumplisali, franciasalata, gorogsalata stb) meg ugye kenyer.
Mondjuk nem mondom,hoyg nem idoigenyes a fasirtkeszites,de szerintem ilyen vendegsegre tok jo.
Esztora,
szerintem si siman lehet a szaraz levegotol.En is gondolkodom a hideg parasiton,plane majd a picurnak.Itt nalunk nagyon szaraz a levego,en is szoktam a radiatorra parologtatoedenybe vizet tenni,de ugye igy,hoyg mar nem nagyon megy afutes nem vmi hasznos...
Porsi,
ugy orulok,hoyg igy elvezted a "melot"!!!!!
Cukorterheles:altalaban a 24-28 het kozott szoktak megcsinalni.Nem szamit,hoyg konkretan azon belul melyik heten.
Tappenz:egyelore nem ugralok,mert leadta akonyvelo az OEPnek,ugyhoyg varunk.De latom nem megy tul gyorsan Ragotanal es Esztoranal sem,uyghoyg ugy latom ez van.
Kozben rajottem,hyog vmit felrehallhattam,mert a mi cegunk nem lehet kifizetohely ezek alapjan,amit leirtatok,hisz nem 100 fos ceg...
Na mindegy,egyelore varok..
Jaj miket is akartam meg irni....olyan sokat irtatok,hoyg jegyzetelnem kellett volna
Tegnap doki:
Mehszaj zart,de azt mondta,hoyg azert pihengessek,mert mondtam neki,hoyg szoktam kemenyedni,es azt mondta ez megkorai,szoval vigyazzak magamra.Szedejm tovabb a magneziumot.Verkepemre azt mondta teljesen jo,egylatalan nem veszes a vashiany,csak kicsit felhigult averem,ami normalis,es ez meg nem verszegenyseg.Elvittem a homeopatias konyvemet (nekem is az van meg,ami Nektek:Homeopatia napjainkban) es kineztunk par bogyot,mert o azt modta,maximalisan tamogatja a homeos szereket,hisz nem art!
Aztan megnezte a babat Uhon,a szivhang miatt.Minden ok,fejvegu fekvesben van,magzatviz atlagos,es teljesen a koranak megfelelo meretekkel rendlekezik.Es mondja a doki,hoyg latja nemet,mondja e....mondom igen...kivancsi vltam o mit mond..erre zat mondja,o lanynak latja
Hat elkezdtem rohogni.
Mondjuk azt mondta,hoyg nem 100%osan van ugy fordulva...de szerinte lany.
Eddig ugye a korhazban a genetikain mondtak 100% fiunak,aztan a 4Dn is fiunak,erre most o lanynak....
Hat kivancsi vagyok penteken mi lesz a 4Dn,de az tuti,hoyg megkerem a dokit,hyog jo alaposan nezze meg
iagazabol mindegy,csak ugye az ember agya automatikusan raall...pl ugy szolitom stb....
30. heten kell mennem kotelezo Uhra a korhazba.Ezt meg megcsinaljak,mert a terhesgondozas marad,"csak szulni nem lehet itt".
Szules:2 lehetoseg kozul lehet valasztanom:egyik,megyek a szamomra kijelolt korhazba (Szt.Janos Kh.) es viszem a dokimat magammal szulni,kezenfogva besetalunk,hogy jottunk szulni.
Szerintem ez eleg furi lenne,hisz o sem es en sem ismernenk a kornyezetet,szerintem nem nyero otlet.
Masik:o a II.Noi Klinikaval (SOTE) kot szerzodest,ott fog szuleseket levezetni,mehetek oda.Azt mondta,teljesen felujitottak a szuloszobakat,van hotelfunkcio is(kulon szoba a babaval,furdoval stb) szoval szerinte kellemes kornyezet,es nem utolso sorban ugye megiscsak Klinika,tehat a legjobban felszerelt,illetve ujszulott intenziv is van.(Janosban nincs)
Ugyhoyg igy dontottem,megyek "utana" a II.Noi Klinikara.(Meri akar be is irhatod a tablaba
)
Ugyan nem siemrem a helyet,de majd addig meg tajekozodom,nem tudom van e szuloszobalatogatas stb.....
Most meg fozok egy kis zoldseglevest