Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Élek még, de nincs időm se olvasni, se írni. Talán majd jövő héten.

Fiona: nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok Neked holnapra.

Majd jövök, ha tudok. Remélem jól vagytok.
Puszi
vivi79

Szerika:homeopátia napjainkban van meg nekem.

lányok céklalét iszok.(gyomrom kifordul néha de nem olyan rossz)
pedig szeretem a céklát talán igy jobban hasznositom a vasat.
napi 2dl meg csak lemegy.

Bridzsi

Kép
esztora

győzőtt a gyomrom.nem iszom több céklalét.

Bridzsi

Kép
esztora

Ágota és Fioona: meg lehet nézni valaki születési adataiból, hogy a jelenlegi betegsége mennyire súlyos? Esetleg túléli-e? A nagybátyám úgy tűnik nagyon súlyos beteg.
Ha, igen megtennétek nekem? Persze, csak ha nem teher.
meriann

Hahó!

Szeri, ezt elvileg kötelező levenni a terhesség vége felé, és szülés elött kell kezelni, ugyanis ha korábban diagnosztizálják és kezelik, akkor pont a szülésre lehet, hogy újra megjelenik (mert ez a szemét baci ilyen).

Esztora: az nagyon fontos, hogy C vitamint is szedni kell, ugyanis az segít megkötni a vasat. Tehát hiába szedsz vasat, ha C vitamint nem! Elvileg a labor eredményben van vasmegkötő képesség is. Na az is egy fontos érték.

Hát én most a spórolt pénzemet élem fel épp... jelen pillanatban egy ftnyi kp sincs nálam :-( ki kéne vennem.

Szeri, tesóm azt mondta:
negyed4kor szült, negyed5re kész volt, odaadták a babát, 5-re visszaért a szobába, 6kor (ja, hajnalban) jött a nővér ébreszteni (sokat aludt :evil: ), és 11kor már fel kellett kelnie mozogni.

Az anyósomék 200km-re laknak, így elég nehéz összehozni a randit. De most már kész tények elé állítottuk őket, mert ez nem járja már :-)

Pusz

KépKép
KépKép
ragota

Hahó Meri, természetesen meg lehet nézni, ha van pontos időpont, de én sajnos még nem vagyok olyan szinten, hogy ebben érdemben tudjak információt adni. Hátha Fio igen. Ha nem, akkor javaslom az asztrológust, mert Ő azt is meg tudja mondani, miért alakult ki, és gyógyítható -e, hogyan tudná kivédeni...

KépKép
KépKép
ragota

Esztora: pont ez a homeopata könyv van meg nekem is :) és tényleg sok szer van császármetszésre. Jövő héten elmegyek a gyógyszertárba és érdeklődök. Én mindenképp szeretnék homeopatás cuccot szedni...
Szerintem inkább egyél céklát, abban is sok vas van. Vagy azt sem kívánod?

Ragota: aztaaaa... nagyon gyorsan pörögtek az események a tesódnál. A lényeg,hogy a babát megkapta. Kiváncsi leszek majd nálam hogy lesz, remélem pozitív élményeim lesznek...
szerika

Ágota írtam privit.
meriann

Vivi: jó, hogy jelentkeztél. Mi ez a nagy elfoglaltság részedről, ha szabad érdeklődnöm? :wink:
szerika

Sziasztok!

Porsika!

Ákos nagyon édes! Teljesen kisfiús az arca, kis helyeske. :D

Fioona!

A mosolygós Olivér baba is nagyon szép!

Meri!

Jobbulást kívánok!
Jók a kutyis képek, főleg a mosolygós. :D
Nem tudom,hogy egészséges-e a gabonapehely, de nekem használt amikor már sok sok napja nem tudtam menni ööö...oda :oops:
Drukk a házhoz!!!!!!

Szeri!

Balázs is tünemény a képeken!
Császár ügyben én is epidurálra szavazok...

Esztora!

2kg hízás az tényleg szuper! Hogy csinálod? :D Nekem már van ennyi pedig még 12 hetesek sem vagyunk....
Dominál 16 kilót híztam...(47-ről 63-ra) De 2 héttel szülés után lefogytam újra 47-re. Ebben bízom most is. :D

Kislány ruhát mi is kaptunk egy ismerőstől,pedig tudta,hogy fiam van,aki akkor már 3 hónapos volt. Ráadásul ez rózsaszín masnis rugi volt, tehát átszabni sem lehetett :D Sőt a mai napig akad aki virágos farmert és egyebeket vesz Dominak. :D

Adri!

Sajnálom a Streptococcust. Vígasztalás képpen elmondom,hogy nekem is ez volt. Nem lett semmi baja Dominak szerencsére. Sőt nekem nem is mondták,hogy kapott-e antibiotikumot vagy sem... :roll:

Arwen!

Szerintem kérdezz rá a munkahelyeden a táppénz dologra,mert ez tényleg érdekes hogy 2 hónapja nem küldték . Ilyen nálam nem volt és nekem is kifizetőhely a m.helyem.

Ágota!

Szerintem kár ezen vitatkozni,hogy hol aludjon a baba,mert hidd el ő fogja eldönteni. :D
Domit betettem közénk az ágyba,de csak ordított,ő a kiságyát szerette.

Nándorka!

Szépek lettek az új vonalzók! :)

Hajni!

Gyere gyorsan és nyugtass meg minket,hogy nincs nagy baj!

Rólunk:
Jövő hét csütörtökön megyek az új dokimhoz.:)
Már nagyon várom. De most csüt. bemegyek még utoljára a régihez,mert 12 hetesek leszünk...a tartkó redő vizsgálatot meg nem szeretném kihagyni.

Puszi mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

Ragota Lenkei alap vitaminját szedem tehát van c vitamin bennem.védőnő tegnap rácsodálkozott a pisimre mikor belemerítette a tesztcsíkot.
sajnos v.mi miatt a szervezetem nem tudja ugy hasznositani ahogy kéne a vasat.

Szeri én is megbeszélem majd a dokibácsival a homeos dolgokat sok jót olvasok róla itt is másik topicokban.
céklát imádom,főztem is magamnak kis családom pedig megette előlem :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Orsi igazából semmit nem csinálok.még arra sem figyelek tulzottan hogy mit eszek.ma egész nap pogácsát falok.este vszinű eper lesz vacsira.
meg mivel nem járhattam tornára az elején igy rászoktam a sétára.

megyek tolom 1kicsit a fűnyirót.magától nem akar menni....

Lurkóm formában van ma rendesen.olyan mintha szűk lenne a hely és tolná mindkét oldalra.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora!

Akkor szerencsés alkat vagy! Bár lehet,hogy nekem se ártana kicsit több mozgás,de olyan lusti vagyok pár hete...
Ne is mondd az epret ... de megenném most. :D

KépKépKépKép
*orsi*

FIOONA!!!!!!!!! NAGYON - NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!!!!!!!! :D :D

Vivi, mi ez a nagy elfoglaltság??????? Azért ne dolgozd agyon magad!!!!!!!!! :D

Merikém, jobbulást!!!! :D A házzal van valami fejlemény?

Adri, sajnálom a fertőzést. De hidd el, nem lesz semmi gond, csak az orvosok túlságosan szeretnek óvatosak lenni, jobb félni, mint megijedni alapon :D

Ágota, majd írd meg, hogy sikerült az anyóslátogatás :D

Nem semmi, milyen "egyszerű"nek hangzik ez a császár, az ember szinte kedvet kap hozzá, ahogy leírtátok...jobban hangzik, mint órákon, esetleg egy napon át vajúdni :)

Hajni, merre vagy? Okés minden???????????????????? Aggódom!!!!!!!!!!!!

Toti, drukk a felvételihez!!!!! Régen nekem is volt részem ilyen tortúrákban, még ma is beleborzongok, miket végig nem csináltam egy jó(nak tűnő) állásért..... Úgy kell felfogni, ha ezek után nem kellesz nekik, akkor nem is akarsz ott dolgozni, és nem is lett volna jó Neked!!!!!!!!

Orsi, vegyél be nyugtatót "bunkódoki" utolsó meglátogatása előtt :lol: :lol: aztán remélem, az új sokkal jobb lesz!!!!! :D

Esztora, Te aztán szerencsés alkat vagy!!!!! Én múlt héten jöttem rá, hogy máris van rajtam plusz 3-4 kg, ezért nem férek bele a tavaszi cuccaimba :evil: :evil: Ez nem állapot, pedig mégcsak terhes sem vagyok és tornázni is járok rendesen....

Puszilok Mindenkit!!!!!

V.
vickybabe

pedig nem gondoltam volna.Anyu 24 kg hízott velem és teljesen az ő alkata vagyok.
nálad indokolt hogy kicsit "lusta "vagy.gondolom a második lurkónál már nekem is más lesz.

Bridzsi

Kép
esztora

Csajok, én már 14 kg-nál tartok... de nem parázom, majd csak leadom. Szép anyuka szeretnék lenni :-)

KépKép
KépKép
ragota

Én pedig 8-10 kg-nál. Úgy látszik, a másodikkal nekem is több lesz. Anyukám velem dupla annyit hízott, mint a tesómmal. :)

Gyönyörűek a képek a babákról, akiét még nem dícsértem volna, pl. Szeriét

Meri, kösz a változtatást a táblán. Minden alkalmat megragadok, h ébren tartsam magamban, h lehet fiú is a pocilakó! (akit persze mindenki Dorkának hív...)

Fioona, mért kellene rossz érzésednek lenni, h inkább lányt tudtál volna elképzelni? Mázlista, akinek tényleg mindegy, nekünk kicsit nehezebb, de nem hiszem, h emiatt még ráadásul haragudnunk is kéne magunkra!!!
(Nekem az is segít ebben, h tudom, miért preferálom a lányt, így inkább azzal próbálok dolgozni ahelyett, h szégyellném magam miatta, mint korábban tettem.)

Toti, drukkhegyek: ++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
nán-dorka

És .... itt az idő:

BOLDOG SZÜLINAPOT, FIOONA!

Kép

Kép
nán-dorka

Jó reggelt!

Köszönöm a bíztatást mindenkinek. Ma olyan rossz idő van kint, borús és szomorú. Én meg végighorkoltam az éjszakát... :( Apa keltegetett, így viszont nem aludtunk jól egyáltalán. HUlla vagyok, úgy hogy még visszafekszem egy kicsit.

FIOONA, BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép
Kép
adrienna

Én 12 kg-nál tartok, amiből az utolsó 2 kg az elmúlt 3 hétben jött rám :roll:
Ja és hajnali 4-kor megint kénytelen voltam kizarándokolni a konyhába enni, mert úgy éreztem, hogy rögtön éhen halok :( Gabi baba persze boldogan ugrált utána :lol: Mostanában a "4-kor éhen halok" kezd állandó lenni.
Iszonyúan ég a gyomrom és nem tudok vele mit kezdeni :roll: Van valami jó tippetek?
Na jó megyek vissza az ágyba, mert ma nagyon panaszkodós vagyok.

Kép
Kép
adrienna

FIOONA: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!
Kép
meriann

Adrienna: nekem a sógornőm mesélte a hajnali éhenhalási tüneteket várandósan. Az ég a gyomrodra meg lehet hülyeség, de azt hallottam, hogy nagy a haja a babának amiatt van. Mindenesetre majd írd meg, hogy valóban hosszú hajacskával érkezett-e Gabi baba.

Hú, most ámulok a vonalzókon. Itt nemsokára babazápor lesz. De nagyon izgi.

Még mindig nem jött meg a mensim, pedig már a 35. napon járok. Nem bírtam tovább, csináltam tesztet. Negatív lett.
Szerintetek a hormon ennyit bekavarna?! A derekam az fájdogál elég szépen.
Egyébként meg úgy tűnik arcüreggyulladásom van. Nagyon fáj a fejem 3 napja egyfolytában és be is van dagadva a jobb szemem körül. A tönkölypárna nagyon jó rá. Éjjel emiatt nincs is baj, de nem dolgozhatok tönkölypárnával a szememen.
Szép napot!
meriann

Fioona!

Nagyon boldog születésnapot kívánok!

Kép

Meri!

...hát ez nem hangzik jól,remélem hamar meggyógyulsz!

Lányok, én így fogom magam mérni legközelebb. :lol:
Kép

Akinek már van nagyobb gyerkőce és cumizott...légyszi árulja el mit tegyek,hogy leszoktassam...
Dominak már a fogai is kifelé kezdenek állni,ráadásul most azt egész álla piros,viszket neki és száraz ott a bőre...
Egyszerűen nem lehet tőle elvenni a cumit amióta történt az a bizonyos eset,hogy egy hétig nem adtuk neki oda. De anyu véletlenül kiejtette a szekrényből, a gyerek meg sírógörcsöt kapott,így muszáj volt neki vissza adni. Azóta 1 óránál többet nem bír ki nélküle..kérdeztem a védőnőt is,ő azt mondta ,hogy beszéljem meg a gyerekkel,hogy a nyuszi elviszi a cumit a kisnyusziknak...Na hát erre Domi válasza,hogy neeeeem viszi el!
:( :(
Tudom mi rontottuk el,hogy eleve adtunk neki 3 hetes korában cumit,de akkor meg azért kapta,mert egyszerre 3 idősebb hű de tapasztal ember mondta hogy biztos azért eszik óránként mert csak játszik a cicivel,adjak inkább cuclit neki... :?

KépKépKépKép
*orsi*

Fioona nagyon boldog születésnapot!
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok!

ha már problémanapot tartunk nekem az alábbi gondom van.mikor felébredek olyan száraz köhögés jön rám hogy majdnem megfulladok.
utána egész nap semmi.lehet száraz a levegő a szobában?

Bridzsi

Kép
esztora

Kép

Nagyon boldog szülinapot kívánok Fioona!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Esztora: szerintem az a gond. Nálunk is ez volt, de próbáltuk ha éjszaka megy a csobogó, akkor nincs ilyen problémánk.
meriann

Meri,
ez nem jó hír. Próbálsz infrázni egy kicsit? Talán használ neked is... :roll:

Esztóra,
igen, én is azt hiszem, hogy ez lehet abaj. Mi mindenhol a lakásban kis edényekben parológtatunk, de reggelente így is nagyon ki vagyunk száradva. Most azon gondolkodtunk, hogy vennénk egy ultrahangos hidegpárásítót. Mi a véleményetek erről?

Orsi,
én nem igazán vagyok ebben tapasztalt, de a barátnőim mind dicsérik a cumit. Azt mondták enélkül leszoktak volna az alvásról. Nem tudom. Én majd próbálok nem adni Gabi babának, aztán majd meglátjuk. Nem lehet valami: "te már nagy fiú vagy..." szöveggel rábeszélni, hogy ne cumizzon? Csak próbálkozom

Kép
Kép
adrienna

Lányok, hol van Hajni??????? Most már tényleg nagyon kezdek aggódni... :( :( :(

Kép
Kép
adrienna

Én is aggódom Hajni miatt!

Légyszi adj magadról életjelet!!!

Fioona: Boldog szülcsinapcsit! :-)
Kép
toti77

Sziasztok Drágáim!

Először is:
Fioona:D
Isten éltessen nagyon sokáig!!!!!!

Adri:D
Aha, most mér konkrétabban értem a problémát...szerintem kérdezz rá a dokinál, nem lehetett-e attól a pozitív érték, hogy nem voltál épp a toppon.

Orsikám:D
Drukk az új dokihoz!!! Már tarkóredő mérés? Hihetetlen, repül az idő!!!

Angyalka :D
Én úgy rektem át JPEG-be, hogy rákattintottam a képre jobb gombbal, kiválasztottam a szerkesztést, ekkor átrakja paint-be, itt pedig a file menüpontból a mentés másképpet kell kiválasztani, és a név alatt van egy olyan, hogy formátum, ott elvileg ki tudod vlasztani a JPEG-et. Aztán lehet, hogy van egyszerűbb módja, Meri ebben a nagy guru. :D Várjuk a képeket Csengéről!! :D:D:D

MErikém:D
Szegénykém, jobbulást Neked!!

Esztora:D
Szerintem is próbálj párásítani, vag párologtass citromolajat!

Ágota:D
Igen, e az együttalvás nálunk is nagy probléma...szerencsére még csak egy hálószobánk lsz kész, mire Ákos jön, így fél éves koráig tuti velünk lesz. :D
Az "állófogadásra" én tuti valami kis pirítós-szerőt csinálnék, mindenféle rákenhető izékkel: zöldséges túrókrém, padlizsánkrém, evokádókrém, apróra vágott paradicsom bazsalikommal és olivaolajjal összekeverve...a pirítósokat én úgy szoktam, hogy felszeetelek 1-2 bagettet, bemelegítem a sütőt 5-6-os fokozaton (nem tudom, az hány fok :oops: ), spriccelek a tetejükre egy kis olivaolajat, majd 8-1O percig sütöm mindkét oldalukat. A sütőben melegen maradnak, míg megjönnek a vendégek, a krémeket meg össze lehet dobni, íg sülnek a kenyérkék.

Jajjj, Csajok, olyan jó volt tegnap az estiseknél!! Annyira értékes, okos, jó gondolatokkal megáldott emberek! Végül elbeszélgettük azt a 3szor 45 percet, ami az angolórájuk lett volna, de a tanárnő is tök tündér volt, nagyon jól érezte magát őis, aztmondta, nagyon sok olyan dolgot megtudott rőluk, amit eddig két év alatt nem sikerült. És annyira partnerek voltak mindenben!!! Ilyenkor mindíg beleszeretek a szakmámba újra és újra.:D:D:D
Hajnikáért kezdek én is nagyon aggódni...
Lányok, mikor van a terheléses cukorvizsgálat? Egy hónap múlva mgyek csak kontrollra, és nem tudom, addig nem kéne-e meglennie ennek a vizsgálatnak....
millió puszi

porsika

Fioona!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!!!!!!

Kép
szerika

Fioona!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!

Hajni!
Tényleg jelentkezhetnél! Aggódunk érted!!!!!

Meri!
Sajnálom a rosszullétet! Nem hinném hogy a gyógyszer kavart volna be! Ha nem jön meg egy pár nap múlva csinálj egy újabb tesztet hátha ez most csak korai volt! Szorítok hogy a nyuszi zebrát hozzon Neked!!!!!!

Bocsi lányok hogy most a többieknek nem írok de megyek feküdni mert éjszakás voltam.
csipcsab

Hajni hétfőn bejelentkezett az iwiwen. Akkor talán nincs nagy baja. Remélem.
meriann

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat! Kép

Jó sokat írtatok!
Adri nálam is volt valamilyen baci Lillával. Már nem emlékszem milyen is. :oops: Lényeg, hogy én is kaptam akkor antibiotikumot, de Lilla már nem. :? Mindenesetre tudtommal léteznek olyan homeos bogyók is, amikkel a babának beadott injekciók negatív hatásait küszöböli ki. Legalábbis kötelező oltásoknál biztosan. Ott úgy működik, hogy pár nappal előtte kell adni, közvetlen oltáskor, és talán utána is. Ezek alapján el tudom képzelni antibiotikumnál is.

Ágot az nászpárok találkozásához sok sikert. Gondolom izgulsz! :wink: Együttalvás megbeszélésével várjátok meg a baba születését. Utána jobban átérezheti párod is a dolgot. Végülis neki nem olyan "kézzelfogható" még a pici.
Utána biztos megértőbb lesz. Legalábbis kívánom nektek! :wink:

Orsi mi nem cumiztunk, de mióta jön baba, Lilla jobban szopizza az ujját. Mi is most próbálkozunk a megbeszélős dologgal. Néha látom, hogy eszébe jut, és megállítja a mozdulatot, de 2 perc múlva megint ott van a a szájába a keze. :roll: Mondjuk könnyebb az ujjáról leszoktatni, mert elég kétkezes feladatot adni neki. :D De a lényeg, hogy nekem azt mondta a védőnő, hogy a baba megérkezéséig, illetve amíg kialakul az új életünk, ne erőltessem. Biztos Domi is megérzi a babát, a változásokat, így még érzékenyebb erre, és azért nehézkes. Jobb ötletem nincs. :?

Nán-dorka jól látod. Teljesen olyan jövőképem volt, amiben 2 lány szerepelt. Csak nem voltam tudatában. Azt hittem mindegy. És mivel nagyon előre tervezős vagyok, megijedtem, hogy borul az egész "jövőnk". :o

Vicky ne viccelj! A te alkatoddal, 3 kiló plusszal is írtó csini lehetsz! :wink:

Céklát én úgy eszem, hogy nyersen lereszelem, almát szintén, török hozzá banánt, vagy egyéb kedvenc gyümölcsöt. Még párom is megeszi, pedig ő alapból utálja a zöldséget főzve is, hát még nyersen. :twisted: Esetleg őrölt magokkal egészítheted még ki.
Jó étvágyat! :wink:

Elnézést akiknek nem írtam, de már mennem kell, lassan ebédidő!

Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!!

Csak egy gyors bejelentkezés:

Fio:
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!

Készül majd a vonalzó igérem :)

Kép
bodzi

Sziasztok!

Eloszor is
ISTEN ELTESSEN SOKAIG FIOONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni,
jelentkezzz,aggodunk erted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sokat gondolok Ra,remlem nincs baj!!!Mar mindenfeleket fantazialok... :roll:

Csajok en 6 kg-t hiztam eddig,de nalam az a baj,hoyg gyors tempoban jott fel,ezert kell most vigyaznom.Mert en felidoig semmit nem hiztam.Es ha azt vesszuk,hyog 8 het alatt meg feljott 6 kilo...haaaaaaaaaaaat,nem vmi jo kilatasok....Ugyhogy most erosen visszafogom magam a baromsagok eveseben(puding...fagyi....stb)

Cumi kerdese:hat ezen en is sokat filozom.Sogornomeknel nem cumizott egyik baby sem,es az elso kettonel ez okes is volt,viszont a legkisebb elkezdet szopni az ujjat,de mar egezsen pici kora ota....es megmot is szopja..2,5 eves.Es hat ez is gaz...nem tudjak ok sem,hyog hoyg szoktassak le..szoval ha nem adsz cumit,akkor kitalalja maganak ezt :roll:
Igy legyunk okosak....
Ugyhogy en meg foggalmam sincs cumizunk avagy sem....mindenesetre alapbolnem vezsunk cumit,aztan majd meglatjuk :wink:

Meri,
remelem nem lesz semmi komoly baj!Vigyazz nagyon magadra!!!!

Agota,
allofogadasra: mini fasirtok? Es hozza csinalhatsz csomo fele salit (krumplisali, franciasalata, gorogsalata stb) meg ugye kenyer.
Mondjuk nem mondom,hoyg nem idoigenyes a fasirtkeszites,de szerintem ilyen vendegsegre tok jo. :wink:

Esztora,
szerintem si siman lehet a szaraz levegotol.En is gondolkodom a hideg parasiton,plane majd a picurnak.Itt nalunk nagyon szaraz a levego,en is szoktam a radiatorra parologtatoedenybe vizet tenni,de ugye igy,hoyg mar nem nagyon megy afutes nem vmi hasznos...

Porsi,
ugy orulok,hoyg igy elvezted a "melot"!!!!!
Cukorterheles:altalaban a 24-28 het kozott szoktak megcsinalni.Nem szamit,hoyg konkretan azon belul melyik heten.

Tappenz:egyelore nem ugralok,mert leadta akonyvelo az OEPnek,ugyhoyg varunk.De latom nem megy tul gyorsan Ragotanal es Esztoranal sem,uyghoyg ugy latom ez van.
Kozben rajottem,hyog vmit felrehallhattam,mert a mi cegunk nem lehet kifizetohely ezek alapjan,amit leirtatok,hisz nem 100 fos ceg...
Na mindegy,egyelore varok..

Jaj miket is akartam meg irni....olyan sokat irtatok,hoyg jegyzetelnem kellett volna :roll:

Tegnap doki:
Mehszaj zart,de azt mondta,hoyg azert pihengessek,mert mondtam neki,hoyg szoktam kemenyedni,es azt mondta ez megkorai,szoval vigyazzak magamra.Szedejm tovabb a magneziumot.Verkepemre azt mondta teljesen jo,egylatalan nem veszes a vashiany,csak kicsit felhigult averem,ami normalis,es ez meg nem verszegenyseg.Elvittem a homeopatias konyvemet (nekem is az van meg,ami Nektek:Homeopatia napjainkban) es kineztunk par bogyot,mert o azt modta,maximalisan tamogatja a homeos szereket,hisz nem art!
Aztan megnezte a babat Uhon,a szivhang miatt.Minden ok,fejvegu fekvesben van,magzatviz atlagos,es teljesen a koranak megfelelo meretekkel rendlekezik.Es mondja a doki,hoyg latja nemet,mondja e....mondom igen...kivancsi vltam o mit mond..erre zat mondja,o lanynak latja :shock: :shock:
Hat elkezdtem rohogni. :lol: Mondjuk azt mondta,hoyg nem 100%osan van ugy fordulva...de szerinte lany.
Eddig ugye a korhazban a genetikain mondtak 100% fiunak,aztan a 4Dn is fiunak,erre most o lanynak....
Hat kivancsi vagyok penteken mi lesz a 4Dn,de az tuti,hoyg megkerem a dokit,hyog jo alaposan nezze meg :lol: :lol:
iagazabol mindegy,csak ugye az ember agya automatikusan raall...pl ugy szolitom stb....

30. heten kell mennem kotelezo Uhra a korhazba.Ezt meg megcsinaljak,mert a terhesgondozas marad,"csak szulni nem lehet itt".
Szules:2 lehetoseg kozul lehet valasztanom:egyik,megyek a szamomra kijelolt korhazba (Szt.Janos Kh.) es viszem a dokimat magammal szulni,kezenfogva besetalunk,hogy jottunk szulni. :lol: Szerintem ez eleg furi lenne,hisz o sem es en sem ismernenk a kornyezetet,szerintem nem nyero otlet.
Masik:o a II.Noi Klinikaval (SOTE) kot szerzodest,ott fog szuleseket levezetni,mehetek oda.Azt mondta,teljesen felujitottak a szuloszobakat,van hotelfunkcio is(kulon szoba a babaval,furdoval stb) szoval szerinte kellemes kornyezet,es nem utolso sorban ugye megiscsak Klinika,tehat a legjobban felszerelt,illetve ujszulott intenziv is van.(Janosban nincs)
Ugyhoyg igy dontottem,megyek "utana" a II.Noi Klinikara.(Meri akar be is irhatod a tablaba :wink: )
Ugyan nem siemrem a helyet,de majd addig meg tajekozodom,nem tudom van e szuloszobalatogatas stb.....

Most meg fozok egy kis zoldseglevest :lol:

Kép

Kép
arwen07

Arwen, köszi-köszi!
Ez tök jó! Ez a hotelfunkció király. Ha ilyen lehetőségek vannak, 1000%, hogy van szülöszoba látogatás is! :wink: Örülök neked, hogy rendeződnek ezek a dolgok! Nagyon jól hangzik amit leírtál. :wink:

Cumi: ha nem adsz neki, csak lehet, hogy nem szopizza az ujját. És én hajlok arra, amit Nán-dorka is írt. Miszerint az igény szerinti szopi megelőzi ezt. Sajnos ez nálunk nem volt. :( Na majd most kipróbálom. A cumival viszont 100% a rászokás, és még cumizavar is felléphet. Persze ez csak az én véleményem, mindenki maga dönt, én nem fogok itélkezni senki felett. :wink:

Dokinak említetted aztán, hogy eddig fiúnak mondták? Azért én is kétkedem még, mert nem egyértelműen láttam a zacsit, doki mondta, mutatta, én meg elhittem, hogy azt látjuk. :roll: Később bántam, hogy előre mondtam, hogy fiúnak nézték. Talán ez befolyásolhatta őt is. :shock:

Mosható pelust kipróbáltuk Lillának! Nagyon tetszik! :D Képzeljétek az én nagylányom, aki eddig nem szolt a pisiről egyetlen alkalommal se, ebben a pelusban érzékelte, és szólt is, hogy sikerült! :mrgreen: Úgy örülök neki.

Milyen milyen gyószereket néztetek ki? Én is kinéztem már egy párat. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Kukkkk!

Nincs nagy baj, csak lelkileg vagyok hullámvölgyben, de már látom az alagút végét, viszont ne haragudjatok, de egyelőre nincs erőm visszaolvasni. :oops: Vagy bármire is reagálni. :?
Majd próbálok azért jönni, de nem ígérek semmit.

Fioona:
Isten éltessen sokáig!

Puszi Nektek
Vendég

Jaj Hajni....
Azert ha van kedved gyere,mi varunk!!!!Es ha van kedved ird ki magadbol a banatod,akar priviben is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fiona,
hat igen,jol hangzik a hotelfunkcio,csak nem tudom,hoyg elso babanal mennyire jo 1agyast kerni.Most gondolok arra,hogy nincs kitol kerdezni,ha vmi van.Mert azert ha olyanokkal vagyok egy szobaban,akiknel mar nem elso baba,azok biztosan segitenek sok mindenben(persze ha normalisak).Viszont az 5 agyas szobakhoz is van furdoszoba,ami szerintem nagyon nagy elony lehet az elso 1-2 napban,hoyg nem kell kimenni messzire.De az 1agyasnak az is elonye,hoyg emehetnek latogatok a szobaba,ott lehet Veled a baba, az 5agyasnal meg ki kell menni a latogatokhoz es a babat is csak uvegen at lehet nezegtni.....
Szoval elony is van,hatrany is....majd megragjuk.... :wink:
Persze,mondatma dokinak,hoyg fiut mondtak..... :lol:
Lilla ugyi csaj,orulok,hogy bejott a pelus!
Homeos konyvbol nezegettuk a vajudas alattiakat.
(Most egy kicsit naturalis rezs kovetkezik:)Es van folyasom,ami bovebb es kicsit sargas,igy a doki mar adott 2 fele huvelykupot is korabban,de nem valtozott semmi.Viszont o nezi mindig a PHjat,ami teljesen jo,es most vett mintat vattaval is,es azon pedig teljesen feher a szine,de a tiszt.betettel erintkezve sagassa valik.Erre azt mondta a doki,hoyg szerinte,nekem ilyen a huvelyfloram,es talan csak ahoyg oxidalodik lesz sargas picit...Ugyhogy mivel a kupok nem hatottak,biztoan nincs semmi.Erre neztunk ki egy folyasra valo tabit (Pulsatilla),amire mondta,hogy nyugodtan kiprobalhatom,mert artani nem fog.

Kép

Kép
arwen07

Kicsit visszaolvastam, nagyon aranyosak vagytok, h így aggódtok, de ha nagy baj lenne szólnék ám. Ez inkább csak iylen lelki dolog, sok minden összejött, betelt a pohár és megint én nyeltem. Röviden összefoglalva. De majcsak túlteszem magam. :wink:

Babaképek szupik. :lol:

Mutatok új pociképet, mai :oops:
Kép

Orsi:
a cumival mi is küzdünk, szval ha rálelsz a tutira oszd meg velem. :lol:

Ragota:
irigyellek a távolség miatt. Ezzel sztem megmondtam, h mi a bajom, de egyértelműbben nem tudom megírni ide. :oops: :roll:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nem tudom hiányoltok-e, mert nincs időm visszaolvasni, de gondoltam jelentkezem.

Velem még igazán nincs semmi újság, hétfőn elkezdtem szedni a norcolutot, ma meg olyan volt, mintha meg akarna jönni. Kíváncsi vagyok, hogy reggelre mi lesz az eredmény. Azt sem tudom, hogy ha hamarabb megjön, mint ahogy a gyógyszer elfogy, akkor szedjem-e tovább, vagy ne. Na de ezt majd megkérdem a dokitól, ha tényleg megjön. A 2.3. napon vérvételre kell mennem.

Ma voltam pajzsmirigyvizsgálatra vérvételre, holnapra lesz eredmény. Kíváncsi vagyok nagyon.

A ruhám még nem lett kész, majd pénteken megyek érte, akkor lesz fotó róla.

Hajni, hogy neked mekkora pocid van!!!!!

Remélem a többiek is jól vannak, megpróbálok holnap visszaolvasni, de hát tanulok,meg dolgozom egyfolytában, nem igazán merek leülni a gép elé, mert tudom, hogy akkor vagy 3 órát eltöltök a gép előtt.

Üdv mindenkinek Nikó

Kép
nikóska

én is a száraz levegőre gyanakodtam,érdekes mert télen meg páragyüjtőt kell betennem a szobába mert megjelent a penész az egyik sarokban.
beviszem az összes párologtatót és ha nem hat veszünk gépet mi is.

Arwen a folyás nálam is van és ugyanazok a "tünetek "mint nálad.
most megint vett kenetet dokibácsi (kibujt belőle az onkológus)

Porsika citrom olaj nincs itthon de édesnarancsot találtam tettem bele egy kicsit.olyan gépi párologtatót akarok venni amibe illóolajat is lehet tenni.ráállok a babaszobán.

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni,
hat akkor sejtem mi lehet a baj :wink:
Ilyesmik miatt mar en is buktam ki :? A tavolsag neha nagy aldas....
Ha gondolod en szivesen meghallgatom priviben,ha ki akarod magadbol beszelni!!!!!
A pocid meg wow!!!Szeeeeeeeeep!!!Nagyon csinos vagy!!!!!!!!csini kismama!!!!!!

Esztora,
en kiprobalom a homeos bogyot,ha nem valik be,akkor tovabb nem kiserletezem.Igazabol vilag eletemben ilyen volt (allaga,szine),csak most bovebb.

Niko,
persze,hoyg hianyolunk!!!!!!Jo,hoyg jottel!
Az eskuvo meg nagyon kozeledik mar!!!!Izgultok???penteken akkor majd varjuk a rucirol a kepet.Jovendobelid miben lesz?
Majd ird meg holnap az eredmenyt (pajzsmirigy),biztosan minden oke!!!!
Azert pihizz is a sok tanulas es melo mellett!!!!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

ezzel én is igy vagyok.csak a mennyiség változott a többi nem.

megyek készülődni mert este könyvbemutató és akusztikus Kowalsky koncertre megyek egy barátommal.(R. kis bulit csinál a szokott helyen)

képzeljétek szombaton jönnek a Zsuzsáék hozzák a meghívót.
még adós vagyok a múltkori sztorival is...

Bridzsi

Kép
esztora

Na igen Esztora,
jol mondod,meg ados vagy vele :wink: Szoval ha lesz idod,majd ird le!!!!De azert ez a szombat is jo lesz :?
Estere akkor jo bulit :wink:

Kép

Kép
arwen07

Köszi Lányok mindenkinek a cumival kapcsolatosakat!
Sajnos még semmivel nem tudtam rávenni a leszokásra...azt sem hiszi el,hogy attól fáj az állacskája...Talán majd ha a kistesó megérkezik leszoktatjuk róla,mert a picinek nem veszek cumit...inkább cicizzen óránként.Persze,lehet hogy 3 nap nem alvás után máshogy fogok ehhez állni... :D
Még az oviban is reménykedem...hátha felveszik és akkor azt hiszem nem lehet cumit bevinni....

Fioona!

Gratulálok a Nagylánynak az első lépéshez a szobatisztaság felé! Innen már nincs sok! Nem tudom mondtam-e,hogy Domi már 1 hónapja (kb.) szobatiszta? 1 hét alatt lett az! Vettünk neki lépcsős wc szűkítőt és onnantól kezdve ment minden magától. A bilit sosem használtuk....játéknak nézte.

Hajni!

Örülök, hogy jól vagytok! Én nem tudom, hogy mi lehet az a lelki baj, de remélem minden jóra fordul!
Pocakod dönöjű! :D Képzeld már nekem is kezd domborodni, olyan jóóó! De azért még nem nagyon látszik ruhában. Viszont megnyugtat kicsit,hogy akkor valószínű jól van és növekszik odabent.(mert ugye a dokim a 7. hét óta nem vizsgált meg)

Nikó!

Drukk,hogy csak jó eredményeket kapj!
Húha már csak 3 hét és esküvő!!! :D

Arwen!

Örülök,hogy azért kezd megoldódni a kórházas dolog...
A Dominál én pl lefoglaltam az egyágyas szobát,de végül mégsem kerültem oda,mert elöttem szült meg egy 4 gyermekes anyuka,és inkább őt tették oda. Mi 6-an volrunk egy szobában és nem mondom hogy jó volt,de legalább segítettek,hogyan kell büfiztetni,pelusozni. Az első pelusozást sose felejtem el... :D:D Folyt rólam a víz úgy leizzadtam a végére. :D

Porsika!

Igen igen repül az idő! :) Te Ákosod is hatalmas már, és Hajni bébijéről is hamarosan kiderül,hogy kisfiú,vagy kislány! Nagyon izgi. :D
Nagyon irigyellek azért ,mert ennyire szereted a szakmádat!!!
Én festeni szeretek...de nem ez a szakmám sajnos...

KépKépKépKép
*orsi*

Pár kép Csengéről (hála az átformatálási tanácsnak)

A mosolygósak:
Kép Kép
És itt nyitotta ki a szemét:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalkrisz!

Jaj de nagyon édes!!! :D

KépKépKépKép
*orsi*

Hajni!
Örülök hogy jelentkeztél! Nagyon szép a pocakod! És milyen nagy! :D

Esztora! Nekünk van hideg párásítónk, és én a téli hónapokban nagyon is éreztem a hatását. Mondjuk nálunk sajna télen olyan meleg van, hogy résnyire nyitva van az ablak éjjel, de még emellett is éreztem, hogy jobbakat aludtam mióta beüzemeltük. :D

Arwen! Örülök, hogy megoldódott a kórház dolog! Én is gondolkoztam az egyágyason, de beláttam, hogy jobb lesz a többágyasban. (napi 4000-et fizetni, amikor így is annyi kiadás van akkor, és így még (ahogy mondtad) tanácsokat is kaphatok.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?