Sziasztok!
Nem kószálok én semerre (
), itthon vagyok, csak most a húgomnak tavaszi szünete van a főiskolán és együtt főzőcskézünk, játszunk Jocival, sétálunk és így nagyon gyorsan eltelik a nap. Megfogadtuk, hogy holnap már tényleg nekikezdünk a tavaszi nagytakarításnak. Közös erővel gyorsabban is fog menni és talán könnyebb lesz elkezdeni, ha noszogatjuk egymást!
De szerintem Jocinak is lesz egy-két szava a dologhoz.
Edith: Nem meséltél a konfirmálásról! Kriszta hogy érezte magát a vendégségben, jól aludt az idegen helyen? Nekünk van kenyérsütőnk, nemis a legolcsóbb fajta, mégsem sikerült még soha normális állagú kenyeret sütni benne, pedig már többfajta recepttel is próbálkoztunk. Legutóbb anyukám is tepsiben sütött egyet (hagymásat, ha érdekel a recept valakit, szívesen leírom
), az viszont nagyon jó lett. Szóval nekünk "nem jött be" a gép.
Örülök, hogy tetszett a képeslap, amit küldtünk!
Bogyó: Látod, hogy éredemes volt bepótolni az elmaradt bulit!? Ákosnak életre szóló élményt szereztetek vele!
Kriszta: Így hirtelenjében én is azt tudom mondani neked, amit Sancsi, hogy igyekezzetek elkerülni a konfliktusokat a férjeddel az építkezés kapcsán, mert sajnos köztünk is volt már néhány, amióta belekezdtünk!
Persze azt meg kell beszélni, hogy kinek milyen elképzelései vannak, de tudni kell engedni. Mi is kötöttünk már kompromisszumokat, hogy mindkettőnk álmai megvalósulhassanak.
Talán még annyit, hogy alaposan gondoljátok át, hogy hogyan szeretnétek a helyiségeket elhelyezni az új házban, hogy praktikus is legyen. Mi volt a neurológián?
Most megyek, mert Joci a reggeli fél 8-as (
) ébredése óta most alszik először, én pedig szeretném kihasználni az időt arra, hogy átültessem egy pár szobanövényemet.
Puszi: