Új privát üzeneted érkezett!

Reditke :)
Nekem a fiúk 13 hósan hagyták el a hajnal 4-5 órás evést, maguktól. Szerintem megér még az a 2-3 óra alvás neked egy cumisüveg tápit. :lol: :wink: Ugyanígy voltunk. 8)

Én kakaóellenes vagyok, szerintem nagyon káros a foguknak, maradjatok csak a tejnél. Kakaót csak majd pohárból és nem napi szinten.

Hurki :)
A doki mondatától teljesen kiakadtam. :evil: Szerintem egyébként nem egyedi eset, sajnos a nögyogyik 80%-a ilyen, és ez nem túlzás. Nem is kell messzire menni, ott az egyik legnagyobb meddöségi központ vezetöje, hasonló nagy varázsló.

Cat
Kép
cateye

Hello Lanyok!
Haaaat, az az igazsag, hogy nekem is van storym :oops: , es a napokban akartam megosztani Veletek, de tenyleg. Csak megvartam amig ....betoltom a 12 hetet. :wink:

Azt hiszem ott maradtam el, hogy a Kaalis stimulalas utan a mehen kivulivel kinlodtunk. En akkor csalodtam olyat, mint amilyet Hurki a dokinal. Ebbe most nem mennek bele, lenyeg a lenyeg, vegul a Kenezyben mutottek laparral es a bal oldali petevezeteket kivettek. Utana vartunk, homeroztunk, kiborultunk, de a dokim (a Kenezys) csak nem volt hajlando ujra stimulalni, szte ha a pszihes gatlasaimat legyoztem volna magatol is ment volna. En meg nem hittem el, hogy ami nem ment 2 petevezetekkel, gyogyszeres stimulalassal az majd megy eggyel, egyszeruen biztos voltam benne, hogy nem lehetseges, es megorjitett a varakozas. Vegul abban egyeztunk meg, hogy a januari menstruacio utan megcsinaljuk a jobb oldalon a HSG-t. Elotte kozepidoben voltam uh-n, ahol mondtak, hogy a rossz oldalon erik a pete abban a honapban, ugyhogy nem is sexeltunk amikor "kellett volna", csak amikor jol esett, nem homeroztem, hanem a HSG-nek orultem, hogy vegre tortenik valami. (utana jott volna astimu) Aztan nem jott meg, nem jott meg, vegul csinaltam egy tesztet. Pozitiv lett. Pedig direkt kmodnta a doki, hogy nyugodtan bevehetem a feregtelenito gyogyszert (Balazs miatt kellett az egesz csaladnak), mert ebben a honapban tuti nem lehetek terhes.
Azota 2 uh-on voltam (6 es 9 hetesen), a kovetkezo kedden esedekes, 4 hete nem lattam, hogy rendben van a babam, alig varom.

Azert van bennem allando aggodalom, gondolhatjatok.Hat, roviden ennyi.

Leone-rol tudunk vmit? Mennyi van meg neki a szulesig???

Pandi, koszonom az erdeklodest, lathatod megvagyok, csak a babona...

Orsi, nem tudom gratulaltam-e a kislanyodhoz, most megteszem: teljen rendben a hatralevo ido is a terhessegbol, es oruljetek egeszseges kislanynak a szules utan!

Hurki, Neked is gratulalok, mikor megtudtam, hogy terhes vagyok nagyon morfondiroztam rajta, hogy megkerdezlek sms-ben nalatok nincs-e valami, mert multkor is egyszerre sikerult.

Tobbieket is udvozlom!!!
szoszi 12+3
szoszmosz

Szöszi :D
GRATULÁLUNK!!!! ügyesek voltatok.

kit láttunk még régen? tuti ő is babás :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szöszi :)
HURRÁ!!!! :D Hatalmas gratula és boldog babavárást! :D (Ejnye-bejnye, hogy nem dobtál egy mailt!)

Cat :)
Egyetértek a kakaóval, de nálunk lehet, hogy ez genetikus, mert az öcsémmel több mint 1O évig minden reggel kakaót ittunk és anyu hiába próbálkozott mással. :roll: (Zizzent család 8) ) Marad a fogmosás. :)

Mindenkinek üdv, megyek tesztet írni.... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szöszi! NAgy-nagy gratula a babához! Látod, megy ez dokik nélkül is! :lol: Én is kedden megyek UH-ra. Már nagyon várom. Olyan jó lenne, ha befordult volna.
Orsi! Bogár jelentkezett már nagyon régen! :D

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Szöszi :) nagy-nagy gratula nektek is a pocaklakóhoz! Ezek az orvosok aztán nem tudnak a természet csodáihoz mit szólni, mi? Van egy lány a megjöttös topiban, akinek a harmadik lombikra stimu közben derült ki, hogy terhes, de a doki azt mondta neki az előző hónapban, hogy biztosan nem sikerülhet a lombik sem, mert olyan vékony volt a mhnyha (5mm), hogy kizárt. Na, mindjárt szül. :P

Schöpfiről, most beszéltem egy lánnyal aki május elejére van kiírva és Szakács Zoltán vagy valami hasonló nevűhöz jár. Mivel már csak két hónapja van hátra, azt mondta a dokija, hogy a 130ezer az fix a szüléshez, de elengedi az ő honoráriumát, mivel nem tudták ezt a változást mikor terhes lett. Annyit ad, amennyit gondol :twisted:
Hát, a lány nem gondol semmit! 70-80%, hogy magánosítani fogják.
Cat :) szerintem kérdezd meg telefonon Arnoldot a leleteid miatt.

Elég gázos ez a gyerekegészségügy is, dehát eddig is adtunk, ha baj volt, úgyhogy én se sajnálom ám az 1-2000 forintot. A baj csak az, akinek az 1-2000 forint is sok havonta akár, 2-3 gyerek mellett meg különösen.

Danim előre is tud már kúszni. Nagyon édes ahogy erőlködik :)

Noémi
Vendég

Sziasztok, jövök mielött a gyanú rám terelödik újabb pocakkal kapcsolatban...Nem,nem mi nem gyúrunk harmadikra, éppen elég ez a kettö,hogy megkattanjak...
Apa az ágyat nyomja, tegnap óta alig él, egyszerü megfázás,influenza mittudom én, köhög,f áj a feje, levert. De ez nála maga a nagyhalál, férfiböl van.
Amúgy irtó nagy tél van-volt nálunk, a héten is esett még a hó, és ezt tette egész télen. Én még ennyi havat nem láttam,mint mostanában...Vasárnapra igérik a következö adagot...

Hurki, gratula, nekem rögtön ez ugrott be, amikor elöször olvastam a kórházas kérdéseidet...

Szöszi neked is, tényleg csodagyerekek vannak ebben a topikban!!!

Egyébként olyan gáz ez az otthoni egészségügyi helyzet, nem is változtatással van a gond (illetve nem csak azzal), hanem a mérhetetlen információ hiány és fejetlenség, senki nem tud semmit, mindenki másként tud mindent, szeritnem ez a baj.

Na,most ennyi voltam,megyek ápolónénit játszani...

Barbi

Ui, apósomék megkapták a vizumot, jönnek nyáron 6 hétre, juhéjj lesz bébisitter...

Kép
Kép
barbi

Sziasztok! :)

aaasztaaaa, micsoda hírek!! :lol: :lol: :lol:

Hurki :) , Szöszi :)
Gratulálok a babókákhoz! :D :D

Karmenról hírek a szegedi topikban! :wink:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... tart=29100

pussz....

Kép
Kép
zituska28

Gratulálok, és boldog babavárást kívánok! :D Azért az ilyen történetek hallatán elgondolkozom, hogy mennyire vannak képben a nőgyógyászok a nő működéséről. :lol:

Barbi :)
Na mi meg alig láttunk havat a télen! Küldhettél volna, mert a gyerekeimnek nem tudtam megmutatni. :lol: Ti mikor jöttök haza ? Idén?

Jobbulást a nagy betegnek! :wink:

Noémi :) ,Orsi :)
Én voltam a sima gyerekrendelésen, és ott is ki van írva a rendelőbe, hogy aki indokolatlanul veszi igénybe az ügyeletet, nem sürgősségi az eset, akkor hiába körzetes, akkor is 1000 Ft-ot fizet. Mindegy lenne, ha kírnák, hogy minden beteg fizet 500 Ft-ot, mert ennyibe kerül az ellátás. Ki jár oda szórakozásból a gyerekkel az ügyeletre? :evil: :twisted: :shock:

Bogár régen jelentkezett! Lehet, hogy Ő a következő? :lol: :lol: :lol:

Cat
Kép
cateye

Noémi :)
Gratula Dani kúszásához. Készülj fel, mi lesz, ha járni fog. :lol:

Apósomék is készültek 6 hónapra :shock: , de aztán nem lesz belőle semmi. Sajna ha jönnének sem lennék nagyon kisegítve, csak több lenne a programom. :roll: Férjednek jobbulást!

Zitus :)
Köszi az infot. :)

Karmen :)
Hatalmas gratula a legénykéhez! Nem lett apróság. :D

Kaptam 5 doboz babaruhát az egyik csoporttársamtól. Megyek turkálok. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Karmen! Hatalmas gratula Norbi babához! :lol: Szép súlya lett! Várjuk majd a képeket is!
Cat! Látom egy emberre gondoltunk. :roll: Aztán majd kapunk Bogártól, ha erre jár! :lol:
Egcsi! Babaholmi, jó is az!
Barbi! Tényleg küldhettél volna egy kis havat errefelé. Mi nagyon hiányoltuk.
Leone! Te hányadik héten jársz? Jelentkezz!

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

naccerű már csak azt nem tudom hogy ha kész a vonalzó, megkaptam a vagon kódot emailemre, akkor mit kell másolni az automatikus aláírásba... :oops:
hurki

Hurki:)
hátha ez segít. Az enyémben pontosan ez van....valami hasonló kell légyen a tiéd is :lol:

[img]http://babafalva.hu/tickers/3ao.png
[/img]

Edit
Kép

Kép
reditke

Szöszi és Karmen is gratula nagyon!!!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

Karmen :) nagyon gratulálunk a kis Norbihoz! Hatalmas lett, pláne a 38. héten. Ide is tegyél fotót, mert nagyon szép úrfi ám!

Cat :) hát ez tényleg vicces, gyerekkel nem sürgős esetben :twisted: . A mi házidokinknál egyelőre semmi sincs kiírva, csak annyi, hogy gyerekeknek nem kell semmit fizetni. Kórházban nem voltunk szilveszter óta, akkor is csak egy kis köhögés miatt megynyugtatásképp, remélem nem is lesz rá szükség egy jó darabig.

Egcsi :) izginek hanzganak a babaruhák, valamelyik nap én is előszedtem Dani ruhácskáit, meglágyult a szívem egy kistesóért, de hát még olyan sok a kérdés egyelőre. Meg Dani is kicsi. Amúgy már 9 kiló 8) 8) . És megjött az étvágya, nyomja befelé a rizstejes grízt meg a gyümölcsöket. Zöldség egyelőre semmi, húsleves az dögivel :) És mint a ringispil :)

Puszi
Noémi
Vendég

Hello Csajok :D
voltam ma dokinál. Méhszáj 3000, Lili ca. 1 héttel nagyobb a hivatalos koránál, és minden OK vele.
Aktív mint a fene - komolyan egész nap képes tombolni -.
jah, és fejvégű... már jó ideje. Remélem, így is marad, mert akkor nem lesz 38. héten programcsaszi.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :)
Jobb is a csaszit elkerülni. :D Remélem Bence is jól helyezkedik, eggyel kevesebb ok a műtétre. Otthon is ennyire támogatják a csaszi után csaszi megoldást? Lehet, hogy csak én érzem így, de itt eléggé ijesztgetősre veszik a figurát, nem a normál szülés előnyeit hangsúlyozzák, hanem a császárét. Mondjuk nekik több lóvé és kényelmesebb is. :? A vágás megvan egy óra alatt, míg a szülés azért tovább tart...

Noémi :)
Szép nagy legény Dani, látszik, hogy nincs fogyókúrán. :D
Kistesó :D A babaruhák szuperek voltak, valamelyiken még az árcédula is rajta volt. A csaj spórolt nekem pár száz dollárt. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Nobi a 37. héten született, nem a 38:) De tényleg nagy lett, én nem lepödtem meg sejthetö volt az UH alapján na meg a pocakméret sem volt kicsi, és harántfekvéssel nem is kicsit fájt már a végén.
Hétfön jöttünk haza, jol vagyunk Orsi is nagyon szereti a tesot.

Hurki! Gratulálok!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

[quote="egcsi"] írta:egcsiOtthon is ennyire támogatják a csaszi után csaszi megoldást?

eléggé... ritka ha valaki csaszi után normál módon szül.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Karmen!

Gratulálok Norbihoz! Érezted ugye hogy fiú?

Jól leelőztetek minket, én azért remélem nekem nem volt ekkora a múlt héten. Dokim szerint 3500-4000 gr. között lesz, de ezt akkor jósolta meg, mikor még 2700 volt!?

Orsi-remélem sikerülni fog a hüvelyi szülés!
Hogy hogy fekszik a baba még nem igazán mérvadó, pláne többedszer szülőknél. Nekem még a harmincakárhányadik héten is össza vissza forgott, míg végre a 36. óta már nyugton van.

Andi-jártok már az egynapos oviba?

Szöszi-gratulálok!

Egcsi- és ott felétek hogy van ez a szülésesdi? Te fizeted? És meddig vagy benn a kórházban?

Bella

Kép

Kép
bella2

[quote="bella2"]O írta:bella2rsi-remélem sikerülni fog a hüvelyi szülés!
Hogy hogy fekszik a baba még nem igazán mérvadó, pláne többedszer szülőknél. Nekem még a harmincakárhányadik héten is össza vissza forgott, míg végre a 36. óta már nyugton van.

persze, tudom.
csak most, hgy már irányban van próbálom győzködni, hogy maradjon is :D
no, meg, hogy bújjon ki időre, mert különben ugyancsak csaszi. A túlhordást egyik dokim sem engedi meg csaszi után.
szóval kommunikálok vele - szegény gyerek, még sem sem született márik kapott 2 feladatot :lol: -

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bella :)

Akkor már neked sem sok van hátra. :D
Szülésesdi: Ha van biztosításod, akkor nagyrészét az fizeti, de rendszerint azért neked is marad fizetnivalód. Ha nincs és nem vagy hátrányos helyzetű-magyarul, ha nem állsz az éhhalál szélén, többet keresel mint a minimun-akkor te fizetsz. :? Ha normál szülés, akkor 1O ezer körül. Ha csaszi, akkor 2O körül. Normál szüléssel másnap hazaengednek, ha minden ok. Csaszival 3 nap kórház.

Orsi :)
Bencénelk is van feladata, nem jöhet juli 9 előtt....be kell fejeznem a suliban az utsó előtti tantárgyamat. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

[quote="egcsi"]b írta:egcsie kell fejeznem a suliban az utsó előtti tantárgyamat. :wink:

nekem is van június elején/közepén egy szóbelim :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Karmen! Várjuk a képeket Norbi babáról! Tényleg, Te éreztél vmit a nemével kapcsolatban? :lol: Tőlem tegnap kérdezte a dokim, de én csak nagyon reménykedem, hogy kislány lesz. :) Érezni nem merem.
Orsi! Tegnap végre nekem is fejvégű volt. Remélem igy is marad. Babával minden rendben, az én súlygyarapodásomon csak mosolygott a doki. Ő legalább nem piszkál,mint a védőnő.
Bella! Holnap még megyünk néhány órára délelőtt együtt, aztán jövő héttől indul élesben az oviba szoktatás. Hát nem mondom, hogy nem félek tőle. De reméljük, hogy minden simán megy. :wink: Egy kalappal a szüléshez!

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Sziasztok!
Koszonjuk szepen a sok gratulaciot, Mindenkinek! :D

Karmen, gratulalok Norbi abbahaoz, tenyleg szep nagy baba lett. Nyugodt, feltekenysegmentes, szep napokat a tovabbiakra is!

Kedden voltunk uh-on, minden rendben volt a babaval, lelkesen ficankolt, eeedes volt. Neha meg mindig elgondolkodom, hogy biztosan igaz-e... :wink:
A lepeny kicsit melyen tapadt a doki szerint, nincs a mehszajon, de kozel hozza. Nyugtassataok 1000 sztorival, amiben a kov uh-ra mar nyoma sem volt ilyennek, es magatol megoldodott a dolog a meh novekedesevel. Ez lenne a feladatotok :lol: .

Kerdes: Tudom, mar sokszor volt rola szo, de megis: Mikor erdemes 4D-re menni? Most 13+2 vagyok , de a baba kisebb (a hosszabb ciklusom miatt) par nappal. 4 het mulva sima uh-on is latszik majd a neme szerintetek? MEnnyire babasak mar olyankor, erdemes akkorra idoziteni a 4D-t, vagy varjunk 20.-ik het kornyekeig?

Fiu/Lany: Mi biztosan megkerdezzuk. jo lenne a szuloszobaban megtudni csak, de nem is alltatom magam azzal, hogy en kepes vagyok megallni... :wink: Es csak fiu nevunk van, ugyhogy talan annak picit jobban drukkolok, hogy fiu legyen (mar Balazsnal is nagyon kinlodtunk a lanynevvel, es azota sem talaltunk igazit :? ).

Leone-rol tenyleg semmi???? Korulbelulre sem tudjuk mikorra van kiirva?

Bogar???

Puszi:szoszi
szoszmosz

Sziasztok!

Húúú gratulálok az újdonsült kismamáknak!!!!
Én is már nagyon szeretnék csatlakozni :wink: , de nálunk sem olyan egyszerű, hogy eldöntöttük és lesz.. (sajnos)

Gratulálok Norbi babához. Nem semmi milyen méretek a 38. héten! :shock: :lol:

Mi most Domi kukijával kínlódunk. Vasárnap felhúzta a férjem, mert már csak egy pici hártya volt rajta. Na utána egy kicsit bedagadt, belilult és 3 napig toporgott és sírt amikor pisilt.
Mostmár kicsit jobb. Kamillázzuk neki.

Kép

Kép
pkagi

4D
Mi a 15. héten mentünk Domival és akkor már megmondták a nemét, de még akkor az arca pl nem látszott.

Kép

Kép
pkagi

Furcsa volt amikor mondták hogy fiu, egészen addig amig nem mutatták meg nem tudtam elképzelni milyen érzés lesz hogy nem lányunk van, tudom-e majd ugy szeretni. De persze hogy igen :)
Nekem a kétszarvu méhem miatt végig harántfekvésben volt, de a korházban 2x is fejvégüre be tudott fordulni, na éreztem is rendesen mert már nem fért el, szoval érdekes hogy a végén mégis tágult annyit a méhem hogy forogni is birt.

Ági! megértelek, remélem mielöbb sikerül, nekünk sem volt egyszerü egyik sem.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Szöszi, akkor én rögtön megnyugtatlak. Nekem is nagyon lennt volt a méhlepény az elején, de azóta sincs semmi gond, szépen alakult a méh növekedésével a helyzete. :) Azért az elején igyekeztem sokat pihenni, nem emelgetni egyáltalán. 4D-ről nem tudok nyilatkozni, mi egyik babóval sem voltunk.
Karmen! Norbi gyönyörű kis vasgyúró. :D Császár úgy volt, ahogy Te szeretted volna, altatásban? Milyen a kétgyerekes anyuka élet?
Ági! Sajnos én is tudom milyen a várakozás. Drukkok mennek, hogy ne tartson túl sokáig!

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Andi! igen altatásban, de nem minden ment ugy ahogy szerettem volna.
A mütét gáz volt, mert elöször vénát nem találtak, szurtak 5x, azt
hittem végül már sirni fogok, ugy szoritottam a másik kezemmel egy vasat, mire a legvékonyabb tüvel végül sikerült. Na kezdödhetne az altatás, erre hol az orvosom? Senki nem látja. Keresik, kiderült a föig. összehivott egy megbeszélést oda kellett mennie. De akkor mennie kell a másik orvosnak is, aki már be volt mosakodva, mellettem állt (amugy öt is én kértem fel a mütétre) igy ottmaradtam 40 percig az anesztesekkel, meg az orvostanhallgatokkal. Probáltak kényelembe hozni, kitámasztani oldaltfekvésben, szegény férjemnek azonban senki nem szolt, nem tudta már mi van, miért vár 1 órát és se a baba se én nem megyek. Végre valami okos szolt neki hogy még el sem kezdték a mütétet.
Megjött a doki, mérges volt, otthagyta a megbeszélést, mert arrol
volt csak szo hogyan akarják majd körzetekre felosztani Szegedet.
Ekkora már nagyon vártam végre elaludjak, tullegyek rajta. A mütét után nagy fájdalmam most sem volt, kibirhato volt, de aki kért kapott fájdalomcsillapitot, én csak szükséges nagyon akkor fogadtam volna el. A sebem jol gyógyul, Norbi szépen szopik, szerencsére ö nem bukos mint Orsi volt, igy több idöm van pihenni. Fejést sem kezdtem el, Orsinál elment vele mindig 1 óra minden szopi után, most inkább állitsa be Norbi mennyi kell neki, nem vacakolok ezzel sem.

Szoval ezek a hirek, boldogok vagyunk és jol vagyunk

Azt hittem nehezebb lesz itthon, Orsi bölcsis igy napközben csak Norbival kell törödnöm ö meg jofiu. Este már nehezebb mert Orsi sokszor kiabál, hiába csititgatom.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Gratula mégegyszer Karmen, tényleg jókora babónak tünik Norbi! Azért nekem fura,hogy altatásban kérted a csaszit, általában úgy szokták kérni,hogy legalább lássák a babát amikor kiveszik, hamár nem sikerül hüvelyi úton szülni...De persze te döntésed, mindenki másként csinálja...És a végeredmény ugyanaz a fiúcska!!!

Egcsi, nem semmi a pocakod, mi lesz még itt a végéig :shock: ?!?!?! A biztositósdin elcsodálkoztam, akkor ezek szerint neked is pengetni kell a szülésért? Nálunk nem igy van szerencsére, akinek van biztositása (márpedig itt azért lehet könnyebb fizetni,mint az USA-ban), abban benne van a szülés,kórház, mindenféle alap orvosi ellátás.Szerencsére nekünk a gyógyszer is, a párom munkahelyén van még egy másik fajta biztositása, igy minden fedezve van,még fogorvosi ellátás is van 1500 dollár értékben egy évben.király...

Na, én is elkaptam a betegséget a páromtól, éppen melegváltásban estünk az ágyba, szombaton cseréltünk. De én jobban belekeveredtem, 2 napig lázas voltam akár mit vettem be...Aztán csak elmentünk a dokihoz vasárnap,mert nem akartam további lázat, ha még a torkom is begyullad (kezdett fájni, és nem tudtam mi lesz a vége), igy kaptam antibigyót, Ádám szintén kapott gyógyszert.
Most már jobban vagyunk, már csak köhögünk és orrfolyás van kollektive, de túléltük.
Azért vacak, ha az egész család egyszerre beteg mindenféle segitség nélkül.

És hétfön újabb adag hó esett, újabb 10 cm. Ne is irjátok,hogy de jó, hogy látnak a gyerekek havat,mert már a könyökünkön jön ki. Kiváncsi leszek a márciusi statisztikákra, mennyi volt az összes hó,mert februárban 43 cm volt :shock: , de szerintem most több esett...
Hétfö óta már elolvadt minden, tavaszias az idö, plusz 10 fok, na ez is elég nehéz a szervezetnek elviselni. :roll:

Mi nem megyünk idén haza, meg ki tudja mikor egyáltalán, nagyon sok lóvéba kerül négyünknek, inkább a rokonokat hivjuk ki,még igy is jobban járunk (apóséknak is mi fizetjük a repcsijegyet)
Csak törülnék már ezt a nyavajás vizumkérelmet, akkor még könnyebben jöhetne akárki ide.

Na jó,mára lelövöm magam, látszik,hogy alszanak a gyerekek ,mi?? :wink:

Sziasztok

Barbi

Kép
Kép
barbi

Edit
Kép

Kép
reditke

Nagyon szép baba Norbi! :)

Én várnék az UH-val a 2O. hét utánig, akkor már pofásabbak. Általában a 16. hét körül már meg tudják mondani a nemét. :)

Hát igen, Canada az jobb eü. szempontból. 8)
:shock: Nekem is elegem lenne belőle. :?
Mi is jobban járunk, ha hozzánk jönnek, mint ha mi megyünk, már csak azért is, mert az utiköltségen kívül a munkából való kiesést is bele kell kalkulálni. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kép

Ma reggel igy indultunk oviba. Ádám télapósapkában, és még csak nem is ellenkeztem...Inkább van télapós hangulat,mint húsvét...
Rémes ez a a sok hó, még holnapra is igérnek, pedig megint 4 napja esik egyfolytában...

Na, nem panaszkodom,mert aztán végképp kihal a topik...

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Megint jól eltűntem, de olvasni szoktam.

Hurki :) Szöszi :), gratulálok! Annyi kismamás hírt kaptam az utóbbi hetekben, látszik hogy itt a tavasz.

Karmen :) gratulálok Norbihoz, szép nagy baba lett!

Barbi :) itt tényleg nem volt hó idén, de azért Húsvétra már én sem hiányolnám. A kép viszont nagyon helyes!

Mi megvagyunk, de most van az az időszak, hogy gyakorlatilag egy percre sem tudok pihenni napközben. Zalán nagyon élénk, le-fel kúszik a lakásban, és mindig valamit rugdos, rángat. Tegnap felállt, és azóta állandóan ácsorog. Ha nagyon elfárad, eldől mint a zsák, de azonnal újra felhúzza magát. Eléggé emlékeztet a bátyjára.:)
Két fiús anyukák, mi lesz itt később? Már most is birkóznak egymással, pedig még nincsenek egy súlycsoportban.

Leone :) mi a helyzet?

Kép

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

Sziasztok!

Csak gyorsan beírom, hogy jól vagyunk, minden rendben.
Sajnos már több hete nem volt időm jönni, pedig én ha nem írok, olvasni mindig szoktam, de most ez is elmaradt. :oops:
Most is csak ezt az oldalt olvastam.

Karmen!
Gratulálok Norbihoz, sok boldpgságot kívánok!

Szöszi, Hurki!
Ezek szerint nálatok is pocaklakó van! Nagyon örülök, jó pocakosodást kívánok!

Alena!
Jól esett hogy hiányoltál. Látom akkor nálatok is zajlik az élet. "Jól" hangzik ez a kétgyerekes lét! Hamarosan én is rájövök majd valójában miről is van szó. :D

Kezdek mostmár elnehezülni, de jól vagyunk, minden rendben és kistesó már fejvégű fekvésben van, remélem most nem császár lesz. Mivel én még igaziból nem szültem, tartok egy kicsit tőle, különösen amire a vajúdásból emlékszem, háááááát nem tudom, hogy hogy fogom tudni végig csinálni... :roll: Szóval kezdek izgulni.

KépKép
leone

Leone :)

Még mennyi van hátra? Nincs 2. vonalzód, így csak sejtéseim vannak... 8) A szüléssel én is így vagyok, nem akarok megint császárt, de igazából nem tudom mi vár rám ellenkező esetben. Nekem még csak kósza fájásaim sem voltak annak idején. :roll:

Alena :)
Zalán nagyon cukiiii! :D

Nem is mondom, hogy 3O fok van nálunk... ruccanjatok át! :) A kép nagyon jó és a havat nem irigylem. :shock:

Újdonsült kismamák! Helyzetjelentés?! :wink:

Régen és még régebben jelentkezett anyukák! Merre leledztek? :)

Mi jól vagyunk. Már kezdek hordósodni. :D Nem nehéz még a pocak, de mikor tükörbe nézek azért elcsodálkozom. :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

és még mindig nem tudjuk, amit oldalakon keresztül (amit nem tudtál visszaolvasni), mindenki kérdezett, hogy akkor te most hányadik hétben is jársz?????

Alena :) mekkora már a pici is!!!! :shock:
Szerintem 1-2 év és kiegeynklítődnek az erőviszonyok, akkor tőlem már gyilkolhatják egymást :roll:

Barbi :) csatlakozom Alena véleményéhez, nagyon bánom, hogy télen nem tudtunk egy darab hógolyót se gyúrni, de most már ne legyen hó. Jöjjön a meleg meg a napsütés. Nektek is ezt kívánom.

Képzeljétek, mi minden átmenet nélkül napközbenre szobatiszták lettünk. mármint Bálint :lol:
Nálunk nem volt eddig bilin ücsörgés meg néha pelus nélkül járkálás. Semmi ilyen, Kőkemény pelenkázás és az utóbbi hónapokban anyának egyáltalán nem szólás, ha kaki volt. Sőt mi több, inkább eltitkolás és letagadás és a kaki popsiban való cipelése, amíg anya le nem erőlteti a pelust.
És láss csodát! Múlt hétfőn megszólalt reggel, hogy nya szorít a pelus nem kérek többet. Azóta egyáltalán nincs rajta pelus, csak a délutáni alvásnál és az éjszakai alvásnál persze. Se utcán, se autóban. Első nap volt 4 gatyába pisi 1,5 óra alatt, aztán ez ritkult, ezen a héten pedig már egy sem ment rossz helyre. Rájöttünk milyen klassz az utcán a köveket, fákat meglocsolni :oops: :lol:
Szóval én vagyok legjobban meglepődve és persze örülök (azt a tényt leszámítva, hogy azért még pesszimista vagyok és az eddigi 3 pelus/Bálint helyetti séta csomag helyett 3 zokni+alsógatya+nadrág pakkal indulunk mindenhová :lol:

Most csak ennyi.

Edit
Kép

Kép
reditke

Hahó itt vagyunk!!!
Tegnap voltunk 10 hetesek, és elmentünk az új dokinkhoz aki roppant határozott ember, ez nagyon jó, csak még nem volt túl barátságos, de majd oldódik ő is én is biztosan, remélem.
3 cm a babánk! :) És minden rednben van. Ja és megnéztem Balázs pontosan ekkorka volt ezidőtájt készült Uh-on. Dög fáradt tudok lenni egyik pillanatról a másikra. Más bajom nincs. Reggeli ébredéstől már a déli alvást várom, és felébredve szeretném rögtön hogy kezdődjön az esti altatás.:)
Balázs olyan széjfertőzést kapott amilyenről nem is tudtuk hogy létezik. Szegénykémnek tiszta hólyag volt a szája belül nyelve nagyon fájt, nem bírt enni inni, minden csípte, 3 nap alatt lement neki de 3 napig szinte semmit sem bírt ebbi, annyira sajnáltam. Ellenben volt jó része is a cumi megszűnt és most ha eszébe jut akkor elég csak anynit mondanom hogy a cumi megbetegedett és menynire fájt a szája és nem kéri, ki is dobtam a kukába őket. Na azóta kamatostul pótolja a hiányzó kalóriákat, annyit eszik hogy én nagyon csodálkozom rajta. Édestündér már mondja a locsolóversikét, alig várja hogy tényleg igazából locsolkodhasosn, na jó azt várja hogy kapjon tojást :)
megyek mert ébredt a Királyfink, üdv Erika
hurki

Visszakerestem, Leone-nek kb. 6 hete lehet hátra. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

...és még most sem olvastam az előző 2 oldalt.
Igen, pontosan 6 hetem van még hátra, május 15-re vagyok kiírva.
(Úgy látszik csak éjszaka működik a babafalva, mert én mindenki vonalzóját szépen látom. :shock: )

Egcsi!
Miért is volt neked császár? Akkor drukkoljak a spontán szüléshez?

KépKép
leone

Mert seggfej volt az ügyeletes doki. :evil: Bementem NST-re reggel, a saját dokim szabin volt, aranyember meg mindenképpen tudni akarta milyen a méhszájam.(Megjegyzem az NST-vel nem volt gond). Addig ügyeskedett, amíg megrepedt a magzatburok. Egész nap a szülőszobán ültem, fájások és tágulás nélkül....ezért lett császár. A saját dokim bejött és ő sem gratulált a kollegának. :(
Szóval légyszi drukk a spontánért. :)
Most tényleg látszik a vonalzód. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Pont egy hete senki nem írt, mi van lányok elvitt benneteket a húsvéti nyúl? :shock:

Erika :) ez jó, hogy jó volt a doki. Ilyen hólyagos szájnyavalyánk Bálintnak is volt novemberben. Elég szar érzés lehet, meg Cat fiainak emlékszem valami hasonlóra.

Nálunk szokás szerint megint fellángolt Milán hörghurutja, Bálint meg napközbenre totál szobatiszta lett. Jövő héten megyünk a kardiológiai intézetbe, előrébb hoztuk a kontrollt, mert nonstop felsőlégúti baja van Milánnak és így lehet előbb megműtik. olyan jó lenne már túllenni rajta, bár a műtét előtti-alatti-utáni napokat-heteket nem kívánom persze.

Pussz

Edit
Kép

Kép
reditke

Leonénak drukkolok tartson még ki!

köszönjük a gratuláciokat megint.

Edit! Gratulálok a szobatisztasághoz! Nekünk még éjjel kell mindig pelus.

Hurki! örülök a holyagok gyorsan elmultak, szegénykének hogy fájhatott!

Alena! milyen ügyes hogy már igy áll Zalán!

Barbi! Irigyellek a hó miatt. Én imádom a telet, az idén itt kimaradt.

Andi! Te hol tartasz, jol vagytok?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Edit :)
Kitartást az egészségügyi nyavajákhoz... :? Berci is szobatiszta nappalra, bár kakilni nem akar bilibe. Nincs türelme ücsörögni vagy nem tudom... Mindegy, valamikor csak megtörik a jég. 8)

Hogy bírod a két gyerkőccel? Van segítséged? :)

Kismamatársak hogy vagytok? És hol vagytok? :? Tényleg mindenki nagyon eltűnt.... :(

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi :)
nálunk hála égnek a bilit nem is használtuk. Rögtön a Wc-vel indítottunk. nekem ez a bilitakarítás, hát..... naggggyon gusztustalan, százszorta gázosabb, mint a legdurvább pelus csere :roll:

Edit
Kép

Kép
reditke

és magatokról? milyen a 2 törpével?

Edit
Kép

Kép
reditke

Egcsi,Edit! Nincs segitségem, nem kértem. Anyu van hogy küld kaját, azt elfogadom, ennyi. Meg segitség hogy Orsi bölcsiben van csak este ér haza, akkor meg hogy szép az idö még kint játszik a gyerekekkel, itt föleg fiatalok épitkeznek (uj osztásban lakunk) sok a gyerek. A férjem is elviszi Orsit sétálni, kirándulni söt a multkor még Norbit is vitte, de igy is elég fáradt vagyok sokszor. Szerencsére Orsi még mindig nagyon szereti Norbit, puszilgatja, öleli, megérti ha most a baba az elsö és hozzá kell mennem, szerencsénk van hogy nem lett féltékeny. Igaz amikor nem a babával vagyok, akkor magának akar, csüng rajtam.

Én vettem a Lidl-ben fertötlenitös törlökendöt, olcsóbb mint a Domestos és nem is szárad ki olyan hamar, azzal törlöm ki a bilit, amugy én se szivesen mosnám fertötlenitös vizzel. Igy csak kiöblitem és áttörlöm. Orsi imádja a bilit, sokszor inkább azt kéri nem wc-re megy.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Én még új vagyok itt. Terhességem elején még a megint megjött topicba írtam, de mostanában nem volt rá időm, hogy netezzek. Most elolvastam ott is, meg itt is, hogy miket írtatok, és úgy érzem, hogy inkább már ide tartoznék.

Mindenkinek minden jót!

Kép
bilandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?