Sziasztok!
Gratula mégegyszer Karmen, tényleg jókora babónak tünik Norbi! Azért nekem fura,hogy altatásban kérted a csaszit, általában úgy szokták kérni,hogy legalább lássák a babát amikor kiveszik, hamár nem sikerül hüvelyi úton szülni...De persze te döntésed, mindenki másként csinálja...És a végeredmény ugyanaz a fiúcska!!!
Egcsi, nem semmi a pocakod, mi lesz még itt a végéig
?!?!?! A biztositósdin elcsodálkoztam, akkor ezek szerint neked is pengetni kell a szülésért? Nálunk nem igy van szerencsére, akinek van biztositása (márpedig itt azért lehet könnyebb fizetni,mint az USA-ban), abban benne van a szülés,kórház, mindenféle alap orvosi ellátás.Szerencsére nekünk a gyógyszer is, a párom munkahelyén van még egy másik fajta biztositása, igy minden fedezve van,még fogorvosi ellátás is van 1500 dollár értékben egy évben.király...
Na, én is elkaptam a betegséget a páromtól, éppen melegváltásban estünk az ágyba, szombaton cseréltünk. De én jobban belekeveredtem, 2 napig lázas voltam akár mit vettem be...Aztán csak elmentünk a dokihoz vasárnap,mert nem akartam további lázat, ha még a torkom is begyullad (kezdett fájni, és nem tudtam mi lesz a vége), igy kaptam antibigyót, Ádám szintén kapott gyógyszert.
Most már jobban vagyunk, már csak köhögünk és orrfolyás van kollektive, de túléltük.
Azért vacak, ha az egész család egyszerre beteg mindenféle segitség nélkül.
És hétfön újabb adag hó esett, újabb 10 cm. Ne is irjátok,hogy de jó, hogy látnak a gyerekek havat,mert már a könyökünkön jön ki. Kiváncsi leszek a márciusi statisztikákra, mennyi volt az összes hó,mert februárban 43 cm volt
, de szerintem most több esett...
Hétfö óta már elolvadt minden, tavaszias az idö, plusz 10 fok, na ez is elég nehéz a szervezetnek elviselni.
Mi nem megyünk idén haza, meg ki tudja mikor egyáltalán, nagyon sok lóvéba kerül négyünknek, inkább a rokonokat hivjuk ki,még igy is jobban járunk (apóséknak is mi fizetjük a repcsijegyet)
Csak törülnék már ezt a nyavajás vizumkérelmet, akkor még könnyebben jöhetne akárki ide.
Na jó,mára lelövöm magam, látszik,hogy alszanak a gyerekek ,mi??
Sziasztok
Barbi