Sziasztok!
Hát Dorka mondhatom változatlan,volt 2 napja mintha jobban lenne,de mára megint eléggé hörög.A fene tudja mi ez neki,mert orra nem folyik,köhögni nem köhög,de magához képest eléggé folyik a nyála,bár ma már az sem.Foga jön azt látni ez lesz a 16.
Orrcseppet adom neki,de nem használ.Dokinő azt mondta hogy hurutos a torka,kicsit vérbővebb,de gyógyszer nem kell neki.Sztem ez a foga miatt van,az egész.
Néha porszívóztam az orrát,de ilyen folyékony izé jött ki,szerintetek kell ilyenkor porszízni,vagy hagyjam a fenébe.Úgyis utálja.
Angika:
Julisnak mielöbbi gyógyulást,megint jön a jóidő kivek fog Dorka focizni?
Tegnap a május 1 parki játszón szegénykém a fiuk után futkosott,mert ők rugták a lasztit,ő meg csak futkosot,mert nem akartak vele játszani.A lányok meg mind homokoztak,ő meg azt nem akart
Zsani:
Mi voltunk Tarjánban bowlingozni,de a haverok intézték,ha hazajön az zuram megkérdem tőle,hogy érdeklődje meg.De csak ajánlani tudom a helyet,nekünk nagyon bejött.2 órát nyomtuk,de azpont elég is volt.
Jaj egy fontos kérdés.
Olyankor mit lehet tenni amikor a felettünk lakotól az erkélyük tiszta kutyaszőr???Gondolom ott rázza ki a pokrócot,de akkor is.Tegnap kiteregettem és hát el tudod képzelni mit összekáromkodtam amikor megláttam a szőr a ruhákon
Ha szólunk neki úgysem csinálnak semmit,ezek olyanok
Erika:
Nekem is nagyon tetszik Viki kerti szetje
Hát eléggé húzós az ára,de ze legalább minőségi,és sokáig jó lesz.Nagyon csini a rucikban
Dorkának is van fűnyírója,de azt kinnthagytuk anyuéknál,mert eléggé hangos,és biztos örülne az alattunk lakó
Livi:
Timi is változott,a haja dúsabb lett sokkal.Lehet jót tett neki maikor levágtátok a géppel.Jó sokáig maradtunk még,taliztam egyik volt osztálytársammal és velük dumáltunk egy csomót.Dorka v égére úgy feloldódott,hogy már nem is kelettem neki,odament más anyukákhoz,és nekik mutatta a játékokat amiket elcsórt
Azt nem tudod ezt a homeós orrsprayt meddig lehet használni?,mert a másikra rá van írva hogy 5-7 napig lehet.
Gangi:
Hogy megy a vezetés????Mikor szurkoljunk a rutin vizsgád miatt?Tudod mielött elindulunk ellenőrizzük a gépjárműn a fékeket,azt pedig úgy hogy.....
Évi:
Üdv. köztünk,engem Áginak hívnak és van egy lassan 17 hós Dorka nevű kislányom.Hogyhogy elköltöztetek Pestre?Meló miatt?
Vicus:
Mi van veled nagyon eltüntél???!!!!
Edi:
Milyen ari lehetett Kata hogy ott feküdt veled az ágyban.Bizti érezte hogy nem vagy jól.Dorka nem feküdt volna velem egy ágyban ő csak a saját kis ágyikójában van el.Ez jó is meg nem is.
fő a kényelem
apával pancsi után
fúú,de jó idő van
integet a autóknak
Ági