Új privát üzeneted érkezett!

Hát akkor töröljük az e heti babatalit is... :(
Persze ha vkinek van kedve és autója is kijönni hozzánk szerda délelőtt akkor írjon és bandázhatnánk egyett, ha szép idő van akár séta is lehet babakocsival...

Edi,
Teljesen kötetlen egyébként hogy hánytól hányig jönnétek ki.

Erika,
Mielőbbi jobbulást és jó étvágyat kívánok Vikinek!

Livi,
Passz, a legutóbbit még dózsakertben vettem Rolinak, ami azóta már bezárt. Anyu vett azóta még egyet egy kínai boltban (nem Tbányán), de az is jó. Ha jártok Budaörs felé a Decatlonban is talász nagyon jókat.

Ági,
Jók a kis rucik, a sapi a legjobb!
Rékának is megvan már a tavaszi kollekció. Anyu is vett sok szépet neki.
Jövő héten újra nyit az angol turi, onnan is szoktam neki venni jókat.

Szóval ha más nem lesz: csüti a CSS-ben talizhatunk! Persze ha nem kap el minket addig semmi betegség.
Tegnap kertészkedtem, felcsúszottt a pulcsim, tök kint volt a derekam, de sáros kézzel nem akartam betűrni. Ma már fáj is egy kicsit.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok

Timinek tegnap este elkezdett folyni az orra,de nagyon.Valószínű a foga miatt van mert a nyála is folyik,de azért nem kockáztatok.Így nem megyünk a héten közösségbe.
Ha marad a jó idő akkor lehet hogy egy Csónakázó tavas talit kéne szervezni,mert sajna sokaknak nincs auót.

Menetm Üdv Lívia

Kép
slivia

VIKI!
SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK SZÜLETÉSNAPOD ALKALMÁBÓL!!!!
(reméljük már jobban vagy :) )
puszi:
Júlia és Angi

Kép Kép Kép
angika

Sziasztok!

Viktória Lili:

NAGYON-NAGYON BOLDOG 2.SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK :!: :!:
Szólj anyukádnak,hogy tegyen fel képeket mindenképp!
És ha még rosszul éreznéd magad ,akkor mielöbbi gyógyulást kívánunk,
Dorka,Ági
Kép Kép

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Nagyon szép napunk van ma ismételten :) Nagyon örülök neki!

Lívi!
Jó ötlet a Csóni.tós tali. Oda könnyebben eljutna mindenki. Esetleg jövő 7 szerda ?

Erika!
Hogy telik a szülinap? Jól van már Viki? Miket kapott?

Ági!
Ime néhány kép! Sajnos sok lett árnyékos :(

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
angika

Sziasztok!

Viki!
Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Reméljük már jobban vagy!

sok puszi
Máté és Zsanett

Kép

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Sajna nem volt gépünka mult héten! Frissiteni kellett a gép "agyát"!
Most már müködik!

Köszönöm szépen a Dóri nevében is a köszöntéseket!
Ha meglesznek a képek teszek fel! Nagyon jól sikerült minden!

Sokan kérdeztétek a neveket!
Hát eddig a fiúnév Tamás, a lány meg Kitti. De a Tamásban már nem vagyok biztos! eddig szinte nem is hallottam a játszón azt, hogy vki Tomit kiabált volna! Most meg sok mindenkivel találkoztam és mindnekinek a Tamás a fiú neve. Ki kell találni vmi jo nevet, amit lehet becézni meg nem hosszú!
Legközelebb 2 hét mulva megyek a Rókaihoz ( 26 hetesen). nem tudom lesz-e UH. Mult alkalommal mondtam, csak akkor mondja meg ha 100%-osan biztos! A meloba meg olyan 28-30 hetesen megyünk fel! Ha fiu lenne akkor a 28 hét környékén van a here bent a zacsiba! Akkor már jobban látni a dolgokat!
4D-re nem megyünk mert a legolcsobb helyen is 9000ft. Én meg ( fukar vagyok) sajnálok annyi pénzt kiadni ezért! Inkább a melóban felvesszük videora meg kérek sok-sok képet!
Tegnap de. jo sokan voltunk a Máltai játszón!
na megyek mer minjárt ébred a Dóri és megyünk hintázni meg homokozni a jászóra! Legalábbis lefekvés előtt ezeket emlegette!

Erika!
Nagyon boldog Születésnapot kívánunk a Vikinek!

Ági!
Nem tudod, az unokatesod csak gyerekruhákat varr? Kismama ruhákat is tud? Nekem nadrág és felső érdekelne! Köszi

Sziasztok!
Móni

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Viki javulgat,biztos a gyógyenergiátoknak köszönhetően :lol:
Köszönjük a szülinapi jókívánságokat,ha felkel Viki megmutatom neki!
Képek persze,hogy lesznek a mai estéről,és ha ma nem is,de holnap mindenképpen felteszem ide őket!

Zsanka
ételfesték port lehet kapni a Marcipánshopban,350 ft/adag.Kék,zöld,piros,sárga színben van.
Cipő ügyben beszéltél Edinával?
Milyen hangszeres videót vagy mit küldtél át Ganginak?Engem is érdekelne :wink:

Zsuzsi
a váz is olyan rózsaszín mint a mi babakocsinké?
Abból a vil.rózsaszín anyagból már nincs babakocsira való mennyiség,viszont lenne a mi babakocsinkon látható virág színben/sötét rózsaszín/vagy padlizsánlila,meliyk legyen?
Virágokat is kértek rá?Olyat mint a mienkén van vagy tulipánokat?

Lívia
jobbulást Timinek!!!!!Remélhetőleg csak a fogától folyik az orra.
Jó ötlet lenne tényleg egy szabadtéri tali,bár piknikezéshez még kicsit hűvös van,de ilyen nagy gyerekeknél nem is ez a fontos,hanem hogy tudjanak szaladgálni :P anyukák meg utánnuk :lol:

Angika
Viki szülinapját estefelé tartjuk,du-i alvás után elmennek apával sétálni,és mire hazajönnek kicsinosítom a szobáját/lufik,girland..../ :lol:
A képeken a csajok nagyon édesek!!!!!!!Kis barátnők!!
Hol van ez a játszó ahol voltatok?

Íme a múlt heti CS-S képek/sajnos elég sok lett belőlük rossz minőségű :cry: ,így csak a jókat töltöttem fel ide:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=25078

Vkhajni
Nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!
MI újság,hogy vagytok,dokinál voltál már?

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok

Erika
Bármelyik szín jólesz és virágot is szeretnénk olyaat amilyen a tiétek, igen rózsaszín a váz.

Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk a VIKInek.
Kép

Zsuzsi
Kép
Kép
zzsuzsi

Vikinek mi is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK! Legyen boldog, egészséges gyerkőc továbbra is!
Soma, Évi

Kép

lola77

Sziasztok!

Vikinek születésnapja alkalmából sok boldogságot és jó egészséget kivánunk!

Rita,Attila.Hanna
lrita

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönjük a szülinapi jókívánságokat Viki nevében is!
Aranyosak vagytok,jól esett,hogy gondoltatok Rá!

Megvolt a kis családi ünnepségünk,íme pár kép/két fényképezőgéppel lettek készítve a képek,mert a mienké elromlott menet közben :evil: /
Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép Kép Kép

Most ennyi voltam,kicsit elfáradtam ma :?
Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Sziasztok

Hát nagyon sok Bolodg szülnapot kívánunk mi is a Vikinek.Ismét nagyon ügyi voltál Erika.Tök irigyellek. :D Azért látszik kicsit Vikin hogy még nem gyógyult meg teljesen.

Mentem is Üdv mindenkinek Jó éjt Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

csak egy gyors bejelentkezés.
Jelenetem minden félelmem ellenére rávett az oktató srác és én vezetek ki a rutin pályára is, szóval ha láttok egy kétbalkezes tanulót 1 Opel Corsában az én vagyok :lol:
SZÓVAL MÁR AZ UTAKON KÖZLEKEDEK!!!! VIGYÁZATOK!!!! Egyenlőre csak Tatára, de ma már bementünk Tata belvárosába is nagyon kész voltam :)

Meg felrakom Zsuzsi lányáról a képeket:
kommentet a zsuzsitól kell kérni :lol:
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Mindenkinek nyugodalmas jó éjt!
Angi

Kép
Kép
gangi

Nagyon boldog szülinapot Vikinek!!!

Hogy miért hittem én mikor ma taliztunk a piacon, hogy majd a hétvégén lesz (talán mert akkor lesz a családi)?, bocsi, bocsi...

Nagyon szép volt Viki szobája a képen, biztosan örült neki és hétvégére a nagy rancsúrra már kutya baja sem lesz!!!

Cirmike

UI: Ki jön a CSS-be csütin?

Livi: Jobbulást Timinek!

Kép
[KépKép
cirmike77

Erika!

BOLDOG SZÜLINAPOT VIKINEK!!!!!!!
:D
(igaz éjfél elmúlt már :( )
Nagyon szép lett a szobadíszítés és a torta is nagyon ínycsiklandónak tűnik. Milyen ízű?

(nekem ma van a szülinapom :lol: )
holnap jövök bővebben

Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78

Edi,

Boldog Szülinapot!!!

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Edi:
BOLDOG SZÜLINAPOT :!: :D
Kata hogy van miket csinál már??Rég voltál már köztünk!!!Evéssel hogy álltok?

Angika:
Jók lettek a képek,átküldenél párat a freemailbe?Köszi :lol: .
Írtam smst-de nem jelzett vissza a telcsim hogy megkaptad e?megkaptad???

Gangi:
Ajjajj,akkor Szőlős felé,ha ,együnk anyuékhoz sasollak :lol: Te is Tatán tanulsz vezetni,vagy csaka arutin pálya miatt kolbászolsz arra felé?Én is Opel Corsán tanultam vezetni,én tök szerettem a kocsit.Kis gegszered hogy van? :lol:

Erika:
Nagyon jó lett Viki tortája,de ez nem meglepő :lol:Tényleg látszik rajat hogy még nem 100%-os,szegényke.Örült gondolom a kidekorált szobácskának.Kikerült kiságya a aszobából? :) Ha jól láttam a képen.

Móni:
Megkérdeztem unokatesómat és ő inkább csak baba,illetve gyerekruhákat varr.Régebben varrt kismsma rucikat is,de azt csak nagyon muszájból.

Na ma voltunk vesegondin.
Pisije szerencsére okés,negatív,huh.
Azt mondom a dokinőnek,hogy nézze már meg a torkát is mert már olyan 3 hete hörög,de nem folyik az orra,és nem is lázas.Meg nagyon horkol néha.Azt mondja hogy hurutos a torka,meg ilyen kezdőleges vírus támadta meg :x Vettem neki Nasivin orrcseppet,meg porszívózom neki.Szegénykém eddig nagyon szerett porszívózni,mindig jött és segitett,de azt hiszem most megutálja egy életre...Ha jövőhétig nem múlik el,akkor irány a háziorvos.Jaj tök rossz nekem még nem volt beteg a Dorkám...
Nem is tudom ilyenkor ki lehet ugye vinni sétálni?Gyerekek közé nem viszem persze,csak az a sz@r hogy mostanában tök fúj a szél,és nem baj az neki??

Na eldugultam,
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Edi,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!
Mizu veletek? Már régen voltál!

Erika,
köszi a Marcipános tippet. Majd eltaligálok oda :).
Nagyon jó lett a Viki tortája!! Milyen izű? Örült a Noddy-knak?

Angi-Gangi,
nem is mesélted milyen lett a múlkori Erika-féle kalács! :) az enyém kinyomta a kenyérsütő tetejét annyira megkelt. 8) De nagyon-nagyon finom lett, nagyon tuti az a recept.
Ügyesen vezess! :) Én nem is ülök autóba mostanában :).
Nekem is az első órán kivezetett az oktató a tanpályára, ott tettem 1-2 kanyart , és mondta hogy akkor most vezessek el a CBA-ba zsömléért. Hááát leizzadtam mire odaértünk rendesen! :)

Ági,
jobbulást a Dorkának! Szerintem nyugodtan vidd ki a levegőre, kell is neki mert gyorsabban gyógyul. Ilyen jó időben pláne :)
Csak fordítsd széllel ellentétesen. :)
De mit porszívózol, ha nem folyik az orra? :D
A teli van a nózija akkor nagyon jó fürdetéskor egy-két csepp eukaliptusz illóolaj a fürdővizébe, az kitisztítja az orrocskát.
Szuper, hogy jó hírek vannak a veséjéről. Így tovább!!!!!!

A Máté töki-möki is betegecske. Valahol benyaltunk egy hasmenéses vírust, egyhe hőemelkedéssel. Ma voltunk dokinál - nem volt vészes a Matyi, de már ősz óta nem voltunk betegek, gondoltam nézze meg már a doki, hogy mizu - nem is kaptunk gyógyszert, csak ha pénteken nem javul akkor vigyem vissza. Amúgy jól van, egy kicsit bágyadt. Mingyá megyek párolok neki egy kis répát uzsira, hogy rendbetegye a gyomrát.
A doki azt mondta hatalmas, akkora mint egy hároméves :lol: :lol: . Édesem...

na mentem
további jó napot!
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket. :) Jólesik, hogy hiányoltok.
Hát való igaz mostanában 1-2 mondatra ugrottam be :( :oops:
Jól vagyunk, megvagyunk. Akkor írok magunkról kicsit, aztán várom Gyurit megyünk DM-be vásárolni, addig Katát anyának odaadjuk. :lol:
Majd este visszaolvasom normálisan, mert csak átfutottam mindig a terrmést :oops:

Kata már kap főzeléket ebédre. Alma-répa, alma-krumpli, sütőtök-krumpli után most sárgarépa-krumplit kap. Már 50g-ot is megeszik. (nekem ez a mennyiség is haladás). Viszont a gyümiket pár napja nem fogadja el, viszont apa délután megette alma-őszivel. Lehet, hogy ma is az lesz? Mindegy csak egye meg.

Sokat fennt van éjjel Kata, vagyis sűrűn kel, felerészben visszaaltatom, de amúgy enni kell adnom neki. Szépen gyarapszik, már közel 8500g. És intenzíven forog jobbra, balra. Hasról vissza nem, azt csak megmutatta 3x aztán ennyi. Ja és pár napja elkezdett szépen gagyogni jejejeje, gajigajigaji, abu és társai :D

Hétfőn jön a dokinéni, majd akkor beszélek vele hogyan tovább zöldségekkel, és gyümikkel. Mikor adhatok husit, májat stb.

Meggyet veszek fagyasztottat és úgy adok neki.
Megbízható céklát hol tudok venni?

Holnap ez a CS-S 10-12ig van ugye? (ezerszer már megkérdeztem :oops: )
Holnap jön vki babakocsistúl Dózsakert, Bánhida felől? Hozzácsapódnék ha lehet :wink:

Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78

Sziasztok

Ági
A Timinek is volt ilyen dugulásos horkolásos baja anno,és nem jött semmi a nozijából.A sogornőm gyógyszertárba dolgozik és ő ajánlott egy homeopátiás orrsprayt ami nagyon jó.Én azóta csak azt használom és bármi van 1-2 nap alatt elmúlik.A neve Euphorbium Comp Heal 1500 ft,de én csak javasolni tudom mindenkinek.

A változatosság kedvéért nekem is lenne egy ismerősöm aki árulja a cipőit.Csaj cipők,igaz 19-21 ig,de ha más nem ismerőst is kérdezzetek meg hátha.
Akkor a cipők:
19-es tavaszi bokacipő alig használt,jó állapotban,2500 ft
Kép

20-as szandi,szerintem nagyon jó állapotban 2000 ft
Kép

21-es szandi ,2000 ft

Kép

Szóljatok ha valakit valami érdekel.Egyenlőre nálam vannak a cipők,de ha mégsem akkor alattunk lesz 2-vel :) .

Jó éjt mindenkinek. Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Fodrászkodásról szó esett, hát nekem is el kellene mennem…meg főleg apának mert marha hosszú lett a haja. Azt akarja, hogy a hajnyíróval ugorjak neki, de én nem tudom fokozatosra, aztán olyan lett párszor, mint egy bukósisakos fejű :lol: :lol: mhol egyforma hosszú (na jó próbáltam elöl rövidebbre meg átmenetesre, de nem nagyon sikerült)

Erika!
Jobban van már Viki? További jobbulást neki!

Zsuzsi!
Nagyon szép a lánykád!

Ági/Angi!
Nagyon édesek a lányok a képeken. :)

Ági!

Nagyon szépek lettek a ruhácskák. :D

Lívia!
Egyetértek. Csóni tónál jó lenne tali, oda babakocsival mi is eltudunk menni (sőt mehetnénk együtt és aki innen dózsakertből vagy bánhidáról jönne babakocsival), igaz az út nem rövid, de egy órát így is biztosan tudnék maradni. (ugye Kata eszik 2-3óránként)

Cirmike!
Melyik angol turi nyit újra?

Angi!
Jók a képek amiket feltettél. Az első kettő tetszik a legjobban, ahol Julcsi ül a babakocsiban, nagyon csajos a szerkója, tök ari ahogy a fejét oldalra fordítva ül.

Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Hát ez a mai nap nekünk igen korán kezdődött :evil:
Mondjuk részben jó,hogy ilyen korán fent vagyok,mert legalább nyugodtan meg tudom rendelni a képeket,a rossmann-nál márc.31-ig akciós/50 db/1111 ft/.

Köszönjük szépen mégegyszer mindenkinek a szülinapi jókívánságokat és a sok dícsérő szót ami a díszítésre stb.... vonatkozott :lol:

Zsuzsi
nagyon csini volt Angelika!!!!!!!!!
Szabolcsról és rólatok is készült kép? :wink: Hogy siekrült az esküvő/lagzi?
Sokan voltatok?

Cirmike
a családi szülinapozás hétvégén lesz ,szo.apósoméknál,vasárnap anyuéknál :wink:

Töben kérdeztétek Viki tortája epres vajkrémmel lett megtöltve :P :wink:

Edi
nagyon boldog szülinapot így utólag!!!!!!!!!/hányadik? :D ,persze csak ha nem titok :lol: /
Kép Kép
Miket kaptál szülinapodra?
Szépen fejlődik Kata :)
Igen a CS-S babaklub csütörtökönként van 10-12-ig,de lehet már menni 1/2 10-re is.Mi sajnos nem megyünk :cry:

Ági
Viki kiságya még nem került ki a szobájából,a sarokban van,de a képeken nem látszik,ez igaz :lol:
Még nme tervezünk neki venni ágyat,szerencsére egész jól elfér még benne.
Örülök,hogy Dorkával minden oké!!!!!!!!
Neked az epéd sokat rosszalkodik mostanában?Műtét időpontját tudod már?

Zsanka
epres vajkrémmel volt Viki tortája megtöltve :P
A Noddy-knak is örült,bár nála inkább a mesekönyvek jönnek be,a Blikönyvet nagyon szereti,naponta 5-ször el kell neki mesélni :lol:
Tegnap anyuéknál voltunk és gondoltam,hogy nem viszem el a már említett kedvenc könyvét,mert ott is van sok meskönyv meg más játék is,de ő csak azt hajtogatta,hogy azt meséljem el neki :lol: Még jó,hogy hamar meg lehetett tanulni a történetet :lol:
Mielőbbi teljes gyógyúlást Máténak!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++-gyógyenergiák :wink:

Képzeljétek!
Tegnap du. anyuéknál úgy beájultunk!Ilyenre még nem volt példa,Viki 13.15-17.15-ig,én pedig 1/2 2-17-ig aludtam :oops: :roll:

cseriviola

Sziasztok!

Nagyon jó volt a lagzi 42-en voltunk, a Szabit nem vittük mert nem bírta volna, amúgy mindekiről készült kép de csak a kislányt tettetem fel az Angival mert szerintem nagyon csini volt. A tortát meg azért mert mi csináltattuk az ifjúpárnak. Hajnali ötkor jöttünk haza és hat óra volt migra lefeküdtünk, de már 11-kor kelni kellett mert a Szabiért kellett menni anyukámékhoz.

Erika

A DMben a digitális képeket is előhívják Cdről? Mert akkor és is beadnám mert nagyon sok képünk van. legalább 300 db.

Edi

Nagyon boldog SZÜLINAPOT kívánunk neked. Kép

Zsuzsi
Kép
Kép
zzsuzsi

Zsuzsi
mi most a rossmannban csináltatunk,ott van akcióban,de úgy tudom,hogy itt is és a dm-ben is elvállalják cd-ről,de érdeklődj utána,mert az a biztosabb :wink:

www.rossmann.hu

http://www.dm-drogeriemarkt.hu/index1.html

Szia:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Sajnos mi sem tudtunk ma elmenni a CSS-be :cry: Julis reggelre náthás lett. Kedden elmentünk Bicskére sógornömékhez és ott aludtunk. Szerda reggelre Botinak folyt a nózija meg köhögött. Így vagy töle jött a baci,vagy amúgy is megfázott meg a foga is nö ezerrel. Így mi is nyúzzuk a porszívót. Szegénykém úgy sír mindig :cry:

Erika!
Nagyon szép volt Viki szobája! és a torta is!!! ügyes vagy nagyon! Nagyon ari Viki ahogy mutatja,hogy két éves :)
Az a játszó a május 1 park mellett van. Kicsi,de szerintem tök jó! Szeretik a csajok is nem csak mi Ágival ;) :lol: Meg mindig érkeznek még ilyen kis lurkók akiktöl mindig elcsennek valami a lányok ;)

Edi!
Boldog születésnapot kívánok így utolag :D !!! Kép
Lassan belejön Kata a kajcsizásba :wink:
Köszi :oops: azon az a képen már épp alszik el a drága ;)

Zsuzsi!
Nagyon csini volt Angelika! Amikor kicsi voltam én nagyon szerettem koszorúslány lenni. Gondolom ezzel Ö is így van :)

Zsani!
Máté beteg? Sok gyóhgypussz neki is :wink: :lol:

Ági!
Dorkának is küldjük a gyógypuszikat ! Remélem hamar meggyógyulnak a csajszik és akkor újra sétizhetünk :lol:
Sétálni nyugodtan vidd ki! A porszívót nem bizti,hogy megutálja. Julis is mindig segít nekem porszívozni. Ha rendeltetésszerüen használom akkor szereti,de ha orrszívás céljából akkor menekülne :lol:
angika

Sziasztok!

Ági
bocs,de hajnalban kifelejtettelek :oops:
Dorkának is sok-sok gyógyenergiát küldök+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A levegőzés jó nekik ilyenkor,csak széllel háttal üljön a babakocsiban.
Nekünk megfázáskor a porszívó orrszívózás,orrspray,baby luuf mellkasi bedörzsölő balzsam jött be,meg aromalámpába szoktam tenni eukaliptusz olajat párologtatni.

Angika
nektek is ezt küldök++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

cseriviola

Sziasztok!
Tegnap voltunk a CS-S-ben. Nekünk az még nem nagyon való, de elfogok néha járni. Úgy készültem, mint a babaklubban, vittem a takarót, pelenkázótáska, kabát, táskám, gyerek. Beléptem az ajtón totál teli volt a helység, Katát ugye még nem tudom leültetni, hátra sétáltam, belül vettem le a cipőt. Huu szóval megszenvedtem. Legközelebb csak a gyereket és a táskámat viszem be. De ugye nem tudtam mire számítsak bennt. :shock:
30perc volt oda az út. Legalább a sétánk is megvolt. Azt hittem messzebb lesz tőlünk.
Szóval most tök sokan voltak. Kata kipróbálta a trambulint meg a csúszdát, meg ráültettem vmi dinós kocsira :D
Majd ha Erika, Lívia, Zsanka is mennek akkor mi is megyünk újra. Csak 1 órát voltunk, ennyi elég is volt. Egyszer meg is etettem, a csajszi egy másik szobába elvitt, rendes volt.
Na csak ennyit akartam. Cirmike lefényképezett minket majd kivi vagyok milyenek lettek :D
(Cirmike ami nagyon gáz, azt inkább ne tedd fel :lol:, amúgy az összes rólunk képet majd küldjed légyszi a freemailemre, köszke)
Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés.
Dorka próbálkozik a bilizéssel,de még csak ruhástól ül rá :lol:
Még változatlan az állapota,ha hétfőig nem javul irány a másik doki :cry:

Dorka pucér popóval :lol:
Kép
kis dulifuli
Kép
almaevés közben jobban megy :lol:
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok! Szép estét!

Sajnos Julcsi elég náthás és már én is elkaptam. Gondolom töle. Nekem ráadásul nagyon fáj a fejem :? :x Majd 7végén kikúrálom magam,meg remélem Julcsi is meggyógyul és mehetünk majd a CSSbe :)

Ági!
Dorkának átküldtük a gyógypuszikat :wink: Elnézést a telefonbetyár kislányom miatt :D :lol: Rajtad kívül még felhívta Zoltit meg anyumékat is. :P
De édi a kis dulifuli Dorka :lol:

Erika!
Köszi! Remélem hatni fog! Viki meggyógyult már?

Edi!
Szerintem is gyertek néha a klubba így legalább Kata ismerkedik a gyerekekkel!

Megyek nézni 'jégtáncot' meg teázgatok,gözölgetek!

Jó éjt, kelllemes 7végét!
angika

Sziasztok!

Megvolt hétvégén a nagy szülinapozás,torta hegyekkel :P
Szombaton anyósoméknál,vasárnap anyuéknál tartottunk egy kis összevont szülinapozást,mindjárt teszek fel képeket :lol:

Ági
Dorka nagyon édes a képeken,nekem is a dulifulis tetszik a legjobban :wink:
Jobban vagytok már?????

Edi
szegénykém,ne haragudj,hogy semelyikünk nem szólt,hogy a CS-S-be hogy kell menni :oops: :roll:
Azért a tömeg ellenére jól éreztétek magatokat?
Ha nem jön közbe semmi,csüt-ön mehetünk együtt a CS-S-be :lol:

Angika
igen,köszi,Viki meggyógyult már szerencsére!
Ti is igyekezzetek a gyógyulással :wink:

Most ennyire futotta,jöjjenek a képek :P
Vagány Viki :lol:
Kép
Viki a Talent vonaton,annyira szerti,hogy kertvárosba is azzal akart menni :P
Kép
Viki állandóan szinte a Bilikönyvet nézegeti,el is kezdte mesélni,már annyiszor hallotta :D
Kép
Noddyval fürdik :wink: Kép
Anyósoméknál
Kép
Kisházában lufik között vigyorog Viki
Kép
Párducon a legjobb ülni és mesekönyvet nézegetni
Kép
Csini Viki :lol:
Kép
Az új ruhámban és az ajándék kerti székemben :D
Kép
Anyával szemléljük a kistáskámat
Kép
Kép
Sétálni támadt kedvem :wink:
Kép
Szülinapi szedres krémmel töltött napocskás tortámmal :P Kép
ezt a szép kerti bútor szettet kaptam,papa végre összeszerelte az asztalt is :wink:
Kép
Elgondolkodva Kép
Viki is tud "szépen"nézni
Kép
Kavicsdobálós egyik kedvenc játékom :P
Kép

Sziasztok:ERika és Viktória Lili

cseriviola

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk...
Tegnap este sz@arul éreztem magam, fájt a torkom, ma reggel meg még roszabbul voltam. Mondtam Katának legyen el mellettem az ágyban, úgy is volt. Én meg 3takaróval betakaróztam és kicsit izzadtam. 9felé keltünk, Kata ment a kiságyba én meg mostam, mosogattam és készül az ebéd. Most jobban vagyok. C vitamint vettem be.

Tegnap volt dokkernéni. Azt mondta Katának még 2hóig nem lesz foga. Gyurinak is 9hósan jött.
Ehet husit, májat, halat, brokkolit, borsót...mindent. Tegnap már őszibarackot kapott pulykahússal. Megette (50g). Ja és azt mondta a doki, ha kevés mennyiséget eszik ebédre, akkor délután is nyugodtan adhatom a másik felét a főzinek. Minden nap kell husit adnom a fehérje végett. A köv. a sütőtök lesz pulykahússal. :)

Erika!
Nem titok :wink: 29 lettem :) Felsőket kaptam, virágot, krémet, csokit…
CS-S- köszi, szívesen mennék Veletek, de még nem tudom mi lesz. Fáj a torkom :(

Na megyek, jön anyukám, még főzök aztán sétálunk. Nagyon jó az idő, tetszik.

Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78

Sziasztok

Mi is megvagyunk.Csak a jó idő miatt szinte csak ebédre meg a déli alvásra jövünk fel. Timi nagyon bírja,ma fel sem akart jönni,pedig 9 től lent voltunk és negyed 1 kor még szaladt ki az ajtón,még az sem hatotta meg hogy én már felfele mentem. Pedig 6 kor már fenn volt.Tegnap délután Ágiékkal futottunk össze a Jubi parkba.Ők is kihasználták a jóidőt.Dorka nagyon nagyot nőtt.
Azt mondják jön egy kicsit hüvibb meg záporosabb idő,ha így lesz akkor szerintem megyünk mi is a Cs-s-be.De ez még nem bizti.

Most mentem,nemsoká felkel az örökmozgó lóti futi rosszcsont kislányom
:D .
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Ma voltunk a 2 éves státusz vizsgálaton,Viki 10650 gr/150 gr-ot hízott/,és 89 cm/3 cm-t nőtt az elmúlt hónapban/.

Edi
igen,aztán rájöttem a neved alapján,hogy 78-as születésű vagy :lol:
Jobbulást a torkodnak!!!!!!!!!!Küldök gyógyenergiákat+++++++++++++++++++++++++++++
Örülök,hogy Kata nem válogatós és kívácsian kóstolgatja az új ízeket :wink:

Többiek!!!!!!!!!!!!!Hol vagytok????????

Sziasztok:ERika

cseriviola

Erika!
Az lemaradt reggel, hogy nagyon jók lettek a fényképek. Nagyon tetszik Viki kerti széke, asztala. Nagyon szép színe van, biztosan nagyon örült neki.
Mi ez a Bilikönyv? Kiről szól?

Ági!
Ügyes Dorka, hogy elkezdődött a biliszezon :) Még ha ruhában is. :lol:
Hogy vagytok? Remélem Dorka meggyógyult.

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!
Valamikor mi is Tatabányaiak voltunk. Ugye nem baj ha csatlakozunk? Erika megismersz? Csütörtökön vagy pénteken lejössz a máltai játszóra? Akkor leszünk mi is otthon (anyuéknál).

A többieknek bemutatkoznék.: Évinek hívnak. A lányom Zita Enikő 2006. február 14.-én született. Mi jelenleg pesten lakunk, de sokat járunk vissza tb-ra. Kb minden hónapban :-)
Ha befogadtok akkor szívesen csevegnék a "földijeimmel".
üdv Évi

Kép
nikkx

Sziasztok Anyukák :) !

Nem nagyon pörög a topic :( Gondolom ez a jó idö miatt van,mert mindenki kint futkos a gyerekek után :wink: Mi sajnos nem mehetünk ma ki. Julcsi tegnap délután lázas lett és még ma reggelre sem ment le neki. Elvittük dokinénihez. Azt mondta már megint valami vírustól van és 2-3nap lázzal jár :cry: Így a CSS-be sem tudunk menni. Még jó,hogy mi nem lettünk lázasak. én kezdem érezni a javulást. Remélem Julcsi is hamar meggyógyul! :lol:

Ági!
Hogy vagytok? Dorka náthi még?

ERika!
Nagyon aranyos Viki a képeken :wink: Szép rucikát kapott és a kerti szék a kis asztalkával nekem is nagyon tetszik :D

Na,most ébredt fel! Megyek is ,mert elég nyügöske!
További szép napot!!!!!!
angika

Sziasztok!

Üdv mindenkinek! Mi is megvagyunk, a Máté már meggyógyult, nem lehet vele bírni :)! Ma nem aludt el, így kivagyok mint a liba :)
Marha fárasztó, ha nincs meg az az 1-2 óra alvás délután amikor én is kikapcsolódhatok. Így felszánotttuk az összes játszót, csajoztunk, dumáltunk stb... :)

Edi,
mielőbbi jobbulást! Bocsi, hogy nem voltunk a múltkor a CSSben de a Máté betegeskedett, meg engem is leterített az infulenza, így nem mentünk. Reméljük csütörtökön tudsz jönni! JObbulást!!!

Angi,
Julcsinak is mielőbbi jobbulást!

Erika,
a Zoli üzeni, hogy köszi a fűnyírós tippet tegnap! :) :)Este véletlenül mentem a plus-ba kajáért, és akkor már volt. Mesekönyvet nem találtam! :) A Máté itt száguldozik vele fel-alá! Aranyos nagyon, főleg mikor az erkélyajtónak tologatja! :)
3 cm-ert nőtt a Viki! Ejha! :D
El is felejtettem ma kérdezni, lett végül is cipő?

Ági,
ha jól emlékszem a múltkor ti voltatok Tarjánban bowlingozni?
Hol van az? Telefonszámod nincs? köszi

Évi,
üdv közöttünk! Zsanett vagyok Máté kisfiam 17 hós.
A szüleid tatabányaiak? Ők is dózsakertiek?

Ha valakit érdekel lesz várgesztesen babaúszás. Van telszámom.

pusszi
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

EDi
Viki kerti szettje tényleg nagyon jól néz ki,az ára már nem annyira/20000 ft volt/2 szék+asztal/,dehát eukaliptusz fából van,azért ennyi :lol:
Anyósoméktól kapta,a kertjükbe fogjuk úgyis használni,ide hozzánk majd akarok neki venni egy műanyag kisasztalt 2 székkel,mert még az hiányzik a szobájából :P
Biztos fog neki örülni,szeret rajzolni,festeni,gyúrmázni,de majd a piszkolósabb alkotásoknál teszek valami nylont a szőnyegre :lol:
www.alexandria.hu oldalon ha beírod a Bilikönyvet a keresőbe,meg tudod nézni.
Egy kisfiúról,Samuról szól és az anyukájáról,na meg persze a bilijéről és hogy hogyan lett szobatiszta a kisfiú.

Nixx
Évi,persze,hogy megismerlek :lol: Üdv köztünk,mi nem mutatkoznánk be,ha nem baj :lol:
Örülök,hogy csatlakoztatok hozzánk!!!!!
OKé,majd még telcsin felhívlak,ha addig nem olvasol már,talizhatunk akár mindkét nap a máltain,csak legyen jó idő!
Angika kislánya,Julcsi 6 nappal idősebb csak Zitánál :D

Angika
jobbulást Julcsinak!küldök neki is gyógyenergiát++++++++++++++++++++++++++++++

Zsanka
örülök,hogy Máténak is tetszik a fűnyíró :lol: :lol:
Igen,tegnap sikerült venni Vikinek egy drapp 23-as Asso márkájú szandit a Marco cipőboltban 4700-ért :lol:
D e mivel az ő lába most 22-es,így ez a szandival megint úgy járunk mint tavaly,hogy mégegyet kell majd vennünk,mert nyár végéig úgysem lesz elég,kinövi addigra :wink:
Próbált 24-eset is,de az nagyon nagy volt neki :cry:

Ma Hugiékkal és még páratokkal máltaiztunk,kihasználtuk a jóidőt,rakok fel pár képet.
Sajnos a fele kép nem lett jó :cry: :cry: nem ismerem eléggé a kölcsöngépet :roll:

Sziasztok:ERika

cseriviola

Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép

cseriviola

Sziasztok!

Hát Dorka mondhatom változatlan,volt 2 napja mintha jobban lenne,de mára megint eléggé hörög.A fene tudja mi ez neki,mert orra nem folyik,köhögni nem köhög,de magához képest eléggé folyik a nyála,bár ma már az sem.Foga jön azt látni ez lesz a 16. :lol: Orrcseppet adom neki,de nem használ.Dokinő azt mondta hogy hurutos a torka,kicsit vérbővebb,de gyógyszer nem kell neki.Sztem ez a foga miatt van,az egész.
Néha porszívóztam az orrát,de ilyen folyékony izé jött ki,szerintetek kell ilyenkor porszízni,vagy hagyjam a fenébe.Úgyis utálja.

Angika:
Julisnak mielöbbi gyógyulást,megint jön a jóidő kivek fog Dorka focizni? :lol: Tegnap a május 1 parki játszón szegénykém a fiuk után futkosott,mert ők rugták a lasztit,ő meg csak futkosot,mert nem akartak vele játszani.A lányok meg mind homokoztak,ő meg azt nem akart :?

Zsani:
Mi voltunk Tarjánban bowlingozni,de a haverok intézték,ha hazajön az zuram megkérdem tőle,hogy érdeklődje meg.De csak ajánlani tudom a helyet,nekünk nagyon bejött.2 órát nyomtuk,de azpont elég is volt.
Jaj egy fontos kérdés.
Olyankor mit lehet tenni amikor a felettünk lakotól az erkélyük tiszta kutyaszőr???Gondolom ott rázza ki a pokrócot,de akkor is.Tegnap kiteregettem és hát el tudod képzelni mit összekáromkodtam amikor megláttam a szőr a ruhákon :twisted: Ha szólunk neki úgysem csinálnak semmit,ezek olyanok :evil:

Erika:
Nekem is nagyon tetszik Viki kerti szetje :lol: Hát eléggé húzós az ára,de ze legalább minőségi,és sokáig jó lesz.Nagyon csini a rucikban :lol: Dorkának is van fűnyírója,de azt kinnthagytuk anyuéknál,mert eléggé hangos,és biztos örülne az alattunk lakó :lol:

Livi:
Timi is változott,a haja dúsabb lett sokkal.Lehet jót tett neki maikor levágtátok a géppel.Jó sokáig maradtunk még,taliztam egyik volt osztálytársammal és velük dumáltunk egy csomót.Dorka v égére úgy feloldódott,hogy már nem is kelettem neki,odament más anyukákhoz,és nekik mutatta a játékokat amiket elcsórt :P
Azt nem tudod ezt a homeós orrsprayt meddig lehet használni?,mert a másikra rá van írva hogy 5-7 napig lehet.

Gangi:
Hogy megy a vezetés????Mikor szurkoljunk a rutin vizsgád miatt?Tudod mielött elindulunk ellenőrizzük a gépjárműn a fékeket,azt pedig úgy hogy..... :wink:

Évi:
Üdv. köztünk,engem Áginak hívnak és van egy lassan 17 hós Dorka nevű kislányom.Hogyhogy elköltöztetek Pestre?Meló miatt?

Vicus:
Mi van veled nagyon eltüntél???!!!!

Edi:
Milyen ari lehetett Kata hogy ott feküdt veled az ágyban.Bizti érezte hogy nem vagy jól.Dorka nem feküdt volna velem egy ágyban ő csak a saját kis ágyikójában van el.Ez jó is meg nem is.

fő a kényelem :lol: Kép
apával pancsi után
Kép
fúú,de jó idő van
Kép
integet a autóknak :)
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Most csak gyors beugrottam.
Viki szülinapi albumját itt találjátok :lol:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=25499

Puszi:Erika

cseriviola

Sziasztok!
Igen Ági a meló miatt jöttünk el. A szüleim a Bánhidai ltp-n laknak.
Ági jól látom, hogy a lakásotok a Gálon van? Mi is majdnem oda mentünk lakni a Pennyvel szembe a sarok épületbe. Csak késett a kivitelező úgy1 évet és berágtunk.
Mi szerencsére nem vagyunk betegek. Holnap megyünk tb-re. addig nem tudok mélt olvasni, amíg nem jövünk haza. Úgyhogy kellemes húsvétot mindenkinek!
Évi

Kép
nikkx

Sziasztok! Csak annyit, hogy holnap tuti nem megyünk CS-S-be. Majd számoljatok be mi volt. :)
E.

Kép
Kép
edi78

Sziasztok

Mi sem megyünk valószínű holnap a Cs-s be,mert bőrgyogyóra viszem a Timit,és nem tom mikor végzünk.A lábújjain a körmöt akarom megmutatni mert olyan hullámosak kezdenek lenni.Előszőr csak a kislábújján,aztán most már majdnem az összes újján kezd olyan lenni.Nem tom mi lehet.Reméljük gyorsan orvosolható a dolog.Meg a pofija is meg az álla tök bepirosodik estére,meg kicsit száraz a széle is.Remélem mondanak valami okosságot.

Ági
Nem tudom meddig lehet használni,mi legtovább kb olyan 7 napig használtuk. Ari nagyon a Dorka haja.Könnyen le tudjátok vágni?

Üdv köztünk Évi.Engem Líviának hívnak és a lányom Tímea nemsokára 17 hónapos lesz.

Na mentem emrt a Timi nem akar aludni Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Próbálok lépést tartani, de az olvasáson túl sajna már nem jutok. Bocsi előre is mindenkitől.
Holnap megyek rutinra kicsit para van de szerencsére nem vészes.

Ági!
A kézifék kb 3-9 kattanás és érezni hoyg egyre keményedik, a hidraulikus fék pedig motorinditással a pedál 1/3után megkeménykedik :) remélem pontos voltam hihihi

Holnap megpróbálok többet jönni
Minden betegnek jobbulást, és puszika összes mindenkinek :)
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok,

Bocsi, hogy nem jöttem már egy hete...
Sajnos én is beteg vagyok már hétfő óta, rekedt vagyok, csúnyán köhögök és nagyon folyik az orrom, de szerencsére a közérzetem jó. Biztos a rengeteg vitamintól amit szedek nem dőltem ki jobban. Rolcsi is enyhén köhög, de oviba azért jár. Rékát is hallottam ma éjjel köhögni.
Bizti tőlem kapták el. :(

Úgyhogy nem megyünk ma CSS-be. A múlt heti képeket megpróbálom feltenni, de nem volt erőm gépezni eddig... mivel sokat kertészkedtünk: fűnyírás, fű műtrágya kiszórás, tó takarítás, tujasor, bokorsor kigazolása. Megvolt a nagytakírítás is a házban, bár még a függönyök hátra vannak...

Kellemes Húsvétot Kívánok mindenkinek és sok piros tojást (locsolót)!

Holnap mi leutazunk a Balatonra a családdal és csak hétfőre a locsolkodásra jövünk haza.

Cirmike

Jobbulást a betegeknek!!!!

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok,

Bocsi, hogy nem jöttem már egy hete...
Sajnos én is beteg vagyok már hétfő óta, rekedt vagyok, csúnyán köhögök és nagyon folyik az orrom, de szerencsére a közérzetem jó. Biztos a rengeteg vitamintól amit szedek nem dőltem ki jobban. Rolcsi is enyhén köhög, de oviba azért jár. Rékát is hallottam ma éjjel köhögni.
Bizti tőlem kapták el. :(

Úgyhogy nem megyünk ma CSS-be. A múlt heti képeket megpróbálom feltenni, de nem volt erőm gépezni eddig... mivel sokat kertészkedtünk: fűnyírás, fű műtrágya kiszórás, tó takarítás, tujasor, bokorsor kigazolása. Megvolt a nagytakírítás is a házban, bár még a függönyök hátra vannak...

Kellemes Húsvétot Kívánok mindenkinek és sok piros tojást (locsolót)!

Holnap mi leutazunk a Balatonra a családdal és csak hétfőre a locsolkodásra jövünk haza.

Cirmike

Betegeknek jobbulást!!!!

Kép
[KépKép
cirmike77

Kép
Réka egyedül felmegy már a csúszdalépcsőn

Kép
Edi és Kata

Kép
Virág, Hugi és Réka

Kép
Réka kisautót tologat (ahogy a bátyustól tanulta)

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Sajnos még mindig betegek vagyunk :( Julcsi 2 napig volt lázas,most meg néha van höemelkedése. A nózija még mindig folyik. Már nagyon utálja a sok nózitörölgetést!
Lehet már nem tudok jönni,ezért most írom:

Mindenkinek nagyon kellemes húsvétot kívánunk! Sok locsolót annak a ki erre vágyik :wink: :lol:
Kép Kép
angika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?