Új privát üzeneted érkezett!

Kacsa!
Két pakkot kaptunk (mi négyet :lol: :wink: ). Az egyik egy kék doboz, a másik egy zacsi. Be voltam lőve, amikor adták, odaadtam a férjemnek, ő hazahozta és szétpakolta. Szóval nem tudom. :roll:
Jó vagyok, mi :)

Kép
narco

Kacsa
Nagyon jók a képek, szép vagy rajta. Egyáltalán nem látszik, hogy rossz idő volt.

Annak idején nagy lagziról álmodoztam, szép fehér menyasszonyi ruhával, sok-sok rokonnal.... Az idő múlásával kicsit átalakultak a dolgok. Meg aztán, ha jobban belegondolok az anyagi oldalába is.....
A másik, hogy a páromnak már van 1 zátonyra futott házassága, neki már megvolt a hetedhétországra szóló. A kedvemért persze lenne még egy. :) Ha nálunk lesz esküvő, akkor csak a szűk család lesz.
Vendég

Narco!

hasonlóan vagyok én is. Igaz, még előben nem láttam, és még sose volt rajtam, de annyira tetszik, hogy ha jó lesz, mást nem is próbálok. Pedig állítólag az áll az emberen a legjobban, ami ránézésre szörnyű, amit meg kinézett az ember, iszonyatos. De ebben nem hiszek! :-) Muszáj, hogy tökéletes legyen rajtam mint hercegkisasszonyon! :lol:

Hát, hiába teszem át Elafonissiről a képeket Jpeg-be, még mindig kicsit nagy a mérete. De akit érdekel, írja be a google-ba, hogy elafonissi, aztán képkeresés. Nagyon szép képeket fog kidobni.

Jó is kicsit azoknak, akik nosztalgiáznak a témán, és azoknak is, akik még előtte állnak. :-)

Kép
Vendég

Farthy!
Paintbe egész kicsir ekll kicsinyíteni, aztán egyszercsak engedi feltölteni.

Kép
narco

Ti amúgy mennyivel előbb jelentkeztetek be az anyakönyvvezetőnél, hogy olyan időpontot kapjatok, amit szeretnétek?

Kép
Vendég

Atyaisten, még jó, hogy itt babrálok a gépen, most jut eszembe, hogy a kedvesem elől minden titok, még a ruha is, természetesen, én meg összevissza törölgetek itt mindent a lomtárba, meg mentek, letöltök... Folyton minden nyomát el kell tüntetnem.:-)

Kép
Vendég

Farthy!

Alapvetően mi is Nyugat-Krétai irányban székeltünk. 13 éve Chania-ban, most (az előző után 13 évvel) Rethymnon-ban.

Narco!

OK, majd kiderül, hogy mi kapunk-e és mit.

Bár épp most gondolkodom rajta, hogy Timcsa nagyon nem kíváncsi ránk ...

Macika!

A mienk sem volt nagy, csak a közeli család és a tényleg jó barátok voltak ott. 50 fős volt kb.

Bár az alacsony létszámot azért kompenzáltuk egy csini teremmel, fini kajákkal és csini dekorral. Úgyhogy végül a kis létszám ellenére sem volt olcsó mulatság, de egyszer élünk, egy eskit terveztünk, rá szántuk az összeget! És végülis kis szülői segítséggel + az ajándékokkal kb. 0-ra jöttünk ki!

A terem dekort i sén álmodtam meg és találltunk is egy nagyon ügyes csajszit, aki mindent meg is valósított az álmaimnak megfelelően:

Kép

Kép

Kép

És íme a tortánk: (ezt 3 a neten talált tortás fotó alapjáln csináltattam)

Kép

kacsa14

Kacsa!

Nagyon szép a dekoráció!

Mi a családot és néhány jó ismerőst, barátot összeszámolva úgy 90-en lennénk, de ebben benne vannak az a két család is, amelyeket ugyan én is jól ismerek, de inkább anyuék miatt számoltam, mert hátha ők szívesen meghívnák őket. És mivel nekem is jó ismerőseim, hát meghívánk őket is. Így összesen kb. 85-en lennénk. De ha esetleg más még kitalál egy-két embert, akiről nagyon szeretné, hogy ott legyen, akkor hajlunk rá. Én max. 100 főre gondoltam, de az a végső. Én se szeretnék oylan iszonyatosan nagy megyére szóló esküvőt.

Kép
Vendég

Farthy!
6 hónappal előtte lehet bejelentkezni csak, akkor már érdemes, bárhol is laktok, nehogy bejelentkezzen más éppen akkorra. Bár nálunk azon a nyáron 3-4 esküvő volt.

jegesMacika!
Mi 170-en voltunk végül a lagziban és sátras esküvő volt. Szuper jó volt, a családi hozzáállás már kevésbé. Most már lehet én is csak 2 főset csinálnék :D De akkor nagyon élveztem :)

Kép
narco

Hivatalosan előtte fél évvel eleht bejelentkezni. De ez hely függő is, van ahol beírják cerkával az emebert. Van, ahol a nyári időpontokra akkora igény van, hogy a párok ott alszanak a hivatal előtt.

Mi a május 6-i dátumunkkal is 3/4 6-ra mentünk oda a hivatal elé, nov. 7-én. Jó hűs volt! 6 körül jött még 1 pár, utána fél 8 körül még 2.

Szóval ezügyben érdemes a helyi szokásokat megérdeklődni!

kacsa14

Krétára én is szeretnék eljutni. A zemböröm meg is ígérte, hogy elvisz. :D De elsőnek Erdélybe szeretne menni.
Érettségi után mi Sartin voltunk 1 hetet. A képek a szüleimnél vannak, így nem tudok feltenni. :(
Vendég

Kacsa, te jó ég! Tényleg ott kell hálni a hivatal előtt? Na, akkor én titokban tartom az esküvőnk időpontját itt, nehogy más is vérszemet kapjon! :D Majd én odamegyek hajnalban a hivatal elé, táblával a kezemben...
Hát, nem semmi. Nem is gondotlam volna, hogy ilyen nagy a házasuló kedv.

Kép
Vendég

Ilyen családi barát nálunk is volt, de szintén olyan, akit én is jól ismerek!

Nálunk még annyi nehézség volt, hgoy én hódmezővásárhelyi vagyok, de Uram ugye debreceni, itt is lakunk, eskit is ide terveztük. Viszont mindkettőnk rokonai 150-200 km-es körzetben van szétszórva, úgyhogy igencsak utaztatni kellett a népet. ÉS voltak, akik pont a távolság miatt mondták le ... :( De barátnőm pl. Londonból csak miattunk jött haza! :)

Meg nem tudom, hogy milyen helyszínben gondolkodtok, de nekünk pl. a terem egy hotelben volt és a teremhez járt egy nászutas lakosztály is. És ez így szuper volt, mert bármi volt (öltözés, smink igazítás), csak beszaladtunk és máris meg volt oldva minden és utána sem kellett fáradtan hazacammogni! Másnap volt egyébknt Anyák Napja és mi a dekorból kiszedtük a rózsákat, volt vagy 75-100 szál, kicsit sem néztek az emberek, hngoy hova özönlünk annyi szál rózsával vas. reggel! :lol:

Ja és ha már bakiknál tartunk. A szombat de-i nagy kapkodásban, csak egy farmert tettem be magamnak a motyóba! Még jó, hoyg a menyecske ruhám 2 részes volt, mert így a farmerben + a ruha felsőjében haza tudtam jönni!

másnap reggel a virágok társaságában:

Kép

kacsa14

Szép jó reggelt! :)

Köszi, hogy felvilágositottatok a 21-ről!
Fogalmam sem volt róla! :shock: :oops:

Pupy
Simi átadva a kutyusoknak!:)
Én meg simit küldök a cicusodnak! :)
Nekem is van egy cicám, csak anyáéknál,
ugyanis a mi kutyáink nem jönnek ki a macsekokkal, sőt az én macsekom semjön ki a kutyákkal.
Gratulálok a fizetésemeléshez!!! Ez szuper!

Macika!
De jó, te is Szilvia :) És te is F1 rajongó :)))
Az én szivem csücsökje is Schumi, de most úgy néz ki, hogy
Kiminek drukkolok :)
Jajj, ezek a babfotelek olyan jók, nekem nagyon tetszenek.
Ezek a szinek :D Kedvencem az "egér a marsról" hehe

Farthy
Gratula az esküvőhöz!!! :)
Biztosan jó lehet tervezgetni, meg szervezkedni!

Kacsa
Nagyon szép menyasszony voltál!!!

Szisz
szisszka

Hát ez az ott hálás nagyobb városokra vonatkozik inkább és a felkapottabb nyári időpontokra.

Ti merre is vagytok?

De, ha hálni nem is, hajnalban odamenni mindenképpen érdemes!

kacsa14

Kacsa!

Tehát ha ti 6-án házasodtatok, akkor november 7-ke milyen nap volt, mikor bementetek az anyakönyvvezetőhöz? Mi történik, ha hét végére esik a pont fél évvel korábbi nap? Akkor szerinted lehet menni pénteken már?
Nagyon szépek a virágok!
Én is egy hotelre gondoltam, illetve azon gondolkodtunk a kedvesemmel, hogy egy ilyen helyen mindent meg lehetne szervezni.
Én utána egyből szeretnék nászútra elmenni, de hát ez már részletkérdés.

Szisszka, köszönöm a gratulációt! Nagyon friss még, mert vasárnap döntöttük el.

Kép
Vendég

Én még ilyen kis ültető kerámia szívecskéket is csináltattam. Ezt haza is vihette minden vendég, kvázi köszönetajándék képpen, emléknek. A hátulján pedig ott volt a keresztnevünk és a dátum.

Kép

A boros üvegeken pedig saját címke volt, szintén a nevünkkel és a dátummal.

A meghívós borítékokra pedig egyedi bélyeget csináltattunk a fotónkkal.

Ezeket mindenki nagyon díjazta, bár az is igaz, hogy ezek sem olcsók, mert a szivecskék db-ja 600 Ft volt, a bélyeg kb. duplája, mint a síma bélyeg, a cimke pedig 100 db volt 6 e Ft.
De én szeretek az ilyen kis apró dolgokra is adni!

--------

Te jó ég és én ennyi szervezgetési mániával képes vagyok könyvelő lenni?!? Na, én sem vagyok normális!

kacsa14

Narco
Most lesz párom családjában jópár ballagás (ovitól kezdve diplomaosztóig mindegyik), csak náluk lesz egy kisebb lakodalmi összejövetel, és csak a keresztszülők jönnek. Már én is gondoltam 2 személyes esküvőre, mamám le is szedné a fejem, hogy ő nem láthatott. :D
A szülők hozzáállása, főleg az anyagi ügyekhez, elég bajosnak ígérkezne. Még az én szüleimmel nem lenne túl nagy probléma, a párom szüleivel annál inkább. Még 3 gyerek iskolás, egy meg egyetemista. Így is azt várnák el, hogy mi finanszírozzuk meg az életüket. :( Mi viszont nem akarunk örök életünkre albiban lakni és gyereket is szeretnénk, belátható időn belül.

Kacsa
Nagyon szép volt a díszítés és jól néz ki a torta... Meg is éheztem tőle. :)
Vendég

Nov. 7. hétfő volt. A pont fél év hétvége, ezért a köv. 1. munkanap számít. Tehát Nektek, ha jól számolom, máj. 31-hez, dec. 3. De érdemes felhívni az anyakönyvi hivatalt és rákérdezni a helyi szokásokra!

Nálunk pl. a fő anyakönyvi néni Apa egyik osztálytársának az Anyja, felhívtuk a srácot egy kis protkó miatt, de az anyja azt üzente vissza, hgoy nem tud segíteni. :twisted:

Viszont ugyanebben a hivatalban, másnál más tudott magának korábban is időpontot foglalni.

Az NLC-n van sok fórum, van már idei, jövő évi eskis is, de lehet indítani saját, akár saját városost is és ott könnyen tudtok a helyi szokásokról eszmét cserélni!

kacsa14

Macika!

Sajnálom, hogy ilyen kedvezőteln Anyósék felfogása! :twisted:

Nekünk ezügyben szerencsénk volt! Mondjuk mind a ketten egykék vagyunk, úgyhogy végülis adott is volt, hogyha akartak segíteni és volt miből, nem kellett a tesókon osztozni!

kacsa14

Az anyagiakról annyit, hogy mi úgy indulunk neki, hogy magunk fizetjük, és amit időközben a szülők a zsebünkbe csúsztatnak, azt nagyon szívesen elfogadjuk szervezés gyanánt. De ha pl. valaki megakar hívni még valakit, akkor azt természetesn ő állja. A lényeg, hogy ne érjen minket kellemetlenség, mi álljuk előre, illetve amit időközben a szülők, akkor azt ők.
Mi is albérletben vagyunk, tehát a pénzt nekünk is számít.
Én pl. nem akarok koszorúslányokat (amúgy sincsenek a családban olyan kislányok), meg vőfélyt se akarok. Szóval eleve tudunk itt-ott elcsípni a költségen néhány forintot. De ez függ attól is, hogy mennyi lesz a végleges szám. Olyan 80 fő lenne a legjobb, vagy 90.

Kacsa, nagyon jó dolgokat találtatok ki! Én max. ültetőkártyát szeretnék, valami szép díszítéssel, ez lehetne az ajándék a vendégeknek, de mást nem hiszem, hogy készíttetnénk. Viszont a meghívót lesz majd nehéz kiválasztani, mivel annyira csodásak vannak!
Kép
Vendég

Jeges macika!
Nálunk is a családban évente vannak a diplomaosztók, esküvők, ilyenek. Most került sorra mindenki, aztán jönnek a babák, remélem.
Nálunk az a baj, hogy én külföldön születtem, és a családom egyik fele teljesen külföldi, így nehezen tudom meghívni őket. Amúgy is vannak olyanok, akikkel nem is tartjuk a kapcsolatot, de vannak olyanok, akiket meghívnék, de tudom, hogy anyagilag nem tehetnék meg, hogy eljönnek.

Kép
Vendég

Kacsa
Tényleg, nem váltasz inkább a könyvelőségről az esküvőszervezésre? Remek ötleteid voltak. Gondolom még lenne a tarsolyban pár 5let. :)
Eredetileg én is könyvelő vagyok, de váltottam. Valószínű, hogy az első munkahely volt rám nagyon rossz hatással. :( Amúgy nagyon szerettem csinálni.

Szisszka
Micsoda véletlenek vannak. :D F1 Szilvik :D
Hétvégén Szegeden építészeti és lakberendezési kiállítás volt, ott láttam a babzsákfoteleket. Nagyon megteccettek, gondoltam, hogy egy babafekhelyet majd veszek. Nem kell félnem, hogy leesik az ágyról. De elég furcsa színeket tudtak nekik kitalálni.
Vendég

Sziasztok!

Most csak egy gyors bejelentkezés, betelefonáltunk a Kaáliba az eredményért, éééés 15 millió, és alaktanilag és mozgásilag is jó kiskatonák :D Tovább nem részletezte, csak annyit mondott, hogy ez elegendő inszemhez és így a méhtükrözés mellett kell egy átjárhatósági is.
Én most úgy örülök, 14.999.975 -el több, mint a műtét előtt volt :D

Most dolgoznom kell, de este jövök még :D

További szép napot Mindenkinek :D !

dido
dido

Farthy!

Helló itt is :)
APEH-hez délután kell visszamennem :D

Az én ruha választásom is érdekes volt. Az tuti volt mikor elindultunk anyuval esküvői ruhát nézni, hogy nem lehet pánt nélküli, hófehér, uszályos, abroncsos és nem kell fátyol, meg kesztyű. Ehhez képest: fehér uszályos, abroncsos pánt nélküli ruhám volt. Az oka, hogy ez volt az ami jól állt. Beleszerettünk. Mi is fizettünk felárat amiatt, hogy én vegyem fel először.
Egyébként azt hittem, hogy nagyon sok idő lesz mire megtalálom az igazi ruhát, ehhez képest az első szalon első ruhája volt a nyerő. Nme is kerestünk tovább ott még felvettem egy-két más fazont, de utáltam mindet ezen kívül. Próbáltam képet feltenni, de én is béna vagyok. :oops:

Kacsa!

Nagyon szép vagy a képeken :D
Nagyon drukkolok nektek, hogy Timcsa kibújjon már :D

Többiek!
Bocsi amiért nem írok gyakran, de most vettünk házat, és teljesen el vagyok havazva. De olvaslak titeket minden nap :D :oops:

[/img]

eszter82
Budapest

Farthy
A mi családunkban elfogytak az iskolások, majd egyszer lagzik és keresztelők lesznek. Anyósék családja viszont elég népes, párom a legidősebb, ő 37 éves, a legkisebb fiú pedig 11. Így lesz még pár ballagásban részünk. Meg jönnek a keresztelők..... Teljes anyagi csőd. :)
Sajnálom, hogy a családod jó része nem tud ott lenni a nagy napotokon.

Kacsa
Anyós egyke a családban, és azt mondta, hogy nagyon utálta, hogy neki nem volt testvére. Ezért akart nagy családot. :)
Nekem egy húgom van, de ő még keresi a fehér lovon közlekedő lovagot. :D
Vendég

Ültetőkártyához csak annyit, hogy ami szép, az ott is nagyon drága! Tehát, ha van hozzá affinitásod, azon lehet még fogni sok pénzt!

Én menükártyát csináltam, ennek db-ja, ha csináltatod 400-600 Ft, nkem kb. ennyiből az összes kijött. És szerintem ez is csini lett:

Kép

Koszorúslálny nálunk sem volt, szerettem volna, de a potenciális lányok messze voltak és nem igazán csípték volna azt a rucit, ami nekem tetszett.

A vőfély meg szerintem nem illett volna ebbe a székszoknyás, csini-bini környezetbe! Meg van a vőfélynke is a hangulata, de az nálam egy igazi parasztlagzihoz tartozik!

kacsa14

A ruháról jut eszembe.
Barátnémnak az esküvője előtt 2 nappal derült ki, hogy ami ruhát választott, már más elvitte. Nem vették észre, hogy két ember foglalta le. Tisztára kiborult szegény. De aztán sikerült helyette egy másik szép ruhát választania.
Vendég

Dido!

10a 8-kon %-os javulás!!! (ha jól számolok fejben)

Kép

tjuca

Nekem is úgy tűnik, hogy a vőfély kezd egy kicsit kikopni. Persze a mi vidékünkön megbocsáthatatlan bűnt követnénk el, ha nem lenne vőfély. Viszont a 400 fős lagzi is szokás (volt), ma már inkább 150-200 fősek szoktak lenni. És sátrasak. :D
Vendég

Eszter!

Nálunk talán a helyszín lesz a legfontosabb. Persze, a zene se utolsó. Ha jövő május végén lesz, akkor még ráérek a ruhaügyben, de már most nyáron neki akarok állni nézni és próbálni ruhákat. Legelőször azt próbálom fel, amit kinéztem, és ha jó és jól néz ki, nem próbálok többet. Ha nem jó, akkor nyilván muszáj még nézelődni.
na, meg az időpont se utolsó szempont.

Jeges macika!

Nálunk azért még vannak középiskolások, de most már az unokatesóimmal felnőttünk szinte mindannyian, de még egyikőnknek sincsen gyereke. Jó lenne, ha kb. egyidejűleg születnének a gyerekek, hogy ne legyen közöttük nagy korkülönbség, de nem tudom, ez hogyan fog megvalósulni. Elég különböző helyzetben vagyunk mindannyian.

Kép
Vendég

Dido!

Gratula a jó eredményhez!!!
Bár pontosan nem tudom, hogy mit jelent, de ha Ti örültök, akkor biztosan jó és akkor örülök én is!!!

Eszter!

Köszi!

Igen, ilyen történetet hallottam én is! Bár én kizártnak tartom,hogy felvettem volna, akár egy rövidujjú ruhát is! Uuuuuuutálom a rövidujjú cuccokat!!! Nem is nagyon van rövidujjú felsőm, vagy ujjatlan vagy hosszú ujjú. Egyszerűen hülyén nézek ki bennük.

Macika!

Na, igen. Ezzel én sem az egyke lét mellett akartam kampányolni. Mert Édsapám is egyke, Édsanyám már 20 éve rosszban van a tesójával, Anyósomnak rég meghalt a tesója, Apósom családja messze lakik, nem is tartják a kapcsolatot. Az én és az Uram unokatesóival is esküvőkön és temetéseken talizunk. Szóval előbb-utóbb kihalunk. És emiatt kicsit szomorú is vagyok. Mert pl. ha mi nem csinálunk Timcsának tesót, akkor egy rokona sem lesz ... Sőt a keresztszülőkkel is bajban leszünk. Mert a rokoni szál kilőve. A barátok meg mind olyanok, hogy az én jó barátnőim messze laknak (Balcsi, London), tehát sokkal előrébb velük sem lennénk, Apa barátai pedig kedvesek-aranyosak, de egyrészt mindnél most van kisbaba (nem kell nekik még egy kolonc a nyakukba), másrészt pedig a barátok nő oldalával annyira nem közeli a kapcsolat, hgoy én felkérjem őket erre a feladatra és hogy olyan k.szülők legyenek, ahogy azt én elképzelem ...

kacsa14

Mi csinálatattuk a meghívókat és az ültetőkártyákat. kb 60-an voltunk, és az egész úgy 30 000 forintból jött ki. Viszont sikerült elég drágát kitalálnunk.
Az airdesign.hu -n Rebeka fantázianévre hallgató meghívó, ültetőkártya,... lett nekünk. Persze nem tudom feltenni a képet, mert BÉNA vagyok :oops:

Farthy! Tudod, ez illett a Bonnyai környezethez :D [/url]

eszter82
Budapest

Farthy
Unokatesóm, akivel egyidősek vagyunk, egyáltalán nem akar gyereket. Arra hivatkozik, hogy korlátozná őt, nem tudna jönni-menni, bulizni stb. Persze, ha apuci felneveli, akkor elpottyant neki egyet. Erre varrjon valaki gombot.... Amúgy meg nagyon szereti a gyerekeket, de a sajátot nem akar.
Csak aztán nehogy az legyen, hogy túl későn jut eszébe, hogy ja, tényleg mégis kéne egy gyerek.
Vendég

DIDO!!!!!!
NAGY-NAGY GRATULA!!!!!!!! BÍZTAM BENNED, LÁTOD ? sZERINTEM GYÚRHTTOK TOVÁBBA SPONTÁNRA IS :D

Kép
narco

Kacsa
Sajnálom, hogy ennyire "zűrös" a rokonság. A párom családja se egyszerű eset. Ott se nagyon tartják a kapcsolatot. Apósjelöltem bátyja egy utcával arrébb lakik és 3 év alatt még egyszer se találkoztam vele. Meg amúgy is elég furcsán tudnak hozzáállni az emberkéhez. Ha egy kicsivel is jobban megy a szekere, mint nekik, akkor már haraxomrád van.
Vendég

Jeges macika!
Nem értem, hogy valaki hogyan jelentheti ki, hogy nem akar gyereket. Lehet, hogy most nem, aztán 5-10 év múlva meg majd sír a szája, hogy ő igenis gyereket akar, akár az első jöttmenttől. Szerintem csodálatos lehet annak szülni, akit az ember a legjobban szeret.

Eszter!
Mi itt a Balatonnál tartjuk majd az esküvőt. Így is lesznek, akik az Alföldről jönnek, meg 100 km-ről, de hát most mit csináljak, ha szerte széjjel van a család.:-)
Ja, a barátokról már nem is beszélve. Mindenki máshol él. na, de annyi baj legyen.

Lányok, most mennem kell, ma már nem hiszem, hogy leszek, ha mégis, max. este.
Mindenkinek további jó beszélgetést!

Kép
Vendég

Eszter!

Most nézem a meghívót!
Jó kis extravagáns! Csini!

Nekünk ez volt:

Kép

kacsa14

Farthy
Ezt próbáltam én is a kis fejébe beletömködni, de ő akkor se. Mert hogy rossz természete van stb. Aztán nehogy sírás legyen a vége....
szerintem is szép dolog gyerekkel ajándékozni meg a szerelmünket. Remélem egy év múlva én is beállhatok az anyukák sorába. :)
Vendég

Ilyen nem kell gyerek kijelentős ismim nekem is van.
Sőt, ő kerek-perec kijelentette, hogy utálja a gyerekeket, csak esznek, sz@rnak és üvöltenek. Neki nem kell. Benne ne is rugdosson senki. Ha vmelyik barátnője szül persze udvariasan gratulál + érdeklődik, de semmi több ...
De ő ez a típus. És én biztos vagyok benne, hgoy soha nem is gondolja meg magát! Karrierista. A házimunkát is a párja csinálja. De ő/ők így boldogok!

kacsa14

Már én is hallottam olyan házaspárról, akik azt mondták, hogy csak egymásért élnek és egy gyerek már nem fér bele az életükbe. Viszont belegondolva, hogy majd 80 évesen ott fog csücsülni a szobában egy fotelben, és senki rá nem nyitja az ajtót. Szülők már meghalltak, barátok az unokákkal foglalkoznak..... Szerintem szörnyű lehet.
Bár az se jobb, amit anyósjelölték csinálnak... Épphogy nem marják el a gyerekeiket maguk mellől. :(
Vendég

A jövő kiszámíthatatlan ... Sokan a saját testvérükkel sincsenek előrébb, sőt jobb lenner, ha inkább nem is lenne nekik ...

Nekünk Anya keresztanyja volt nagy kakikavaró, mindnekit összeugrasztott, aztán a házára eltartási szerződést kötött, nehogy már Anyáék örököljenek, most meg az eltartóval van a gond, mert a Keresztanya nem akar elpatkolni, nekik meg kéne már a ház és geciznek. Most persze már jó neki mindien segítség Anyától is, de mostmár cseszheti ...

kacsa14

Apukám szokta mondani: az se lenne jó neki, ha üvegdarabbal vakarásznák a fenekét. :D
Vendég

Juj, az fájhat!

Nekem egyik nagymamám volt ilyen, soha semmi nem volt jó, ha esett az a baj, ha nem az, ha sapka van rajtad az, ha nem, akkor meg az ...

kacsa14

Dido!

Nagyon örülök a jó eredményeknek, gratulálok!!! Akkor már csak a méhtükrözésen ás az átjárhatóságin kell túl lenned, és akkor már a célegyenesben leszel! Addig se zárjuk ki a spontán baba lehetőségét :wink: Puszi!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Térjünk vissza a vidámabb témákhoz. :)
Mindkét barátném szeptemberben házasodott, egymást követő évben, 1 hét különbséggel. Úgyhogy nekem is majd szeptemberben kell házasodnom, a harmadik szombaton. :D Így egymás után tudunk házassági évfordulót ünnepelni. :D
Vendég

DIDO!!!
Szuperfantasztikus. :D
Nagyon örülök nektek. Áramlik a fény az alagútban. :) ÉS sztem kis idő és még jobb lesz az eredmény.

UI: Méhtükrözés miért kell? Inszemet hol csináljátok?
Jajj nagyon örülök.

Angi!
Én tuti nem megyek a talira, de nektek jó csevegést. :)
Vendég

Dido!

Ez tényleg fantasztikus!!! :lol: :lol: :lol:
Akkor nem hiába "kínozták" meg a párodat...
Most aztán tessék erőteljesen rámenni a spontán babára!!!

Puszi !
Brill
Kép

Kép
brill

Sziasztok!

gyors próbálok lenni, mert Emili alszik.(nemhogy én is ezt tenném, de muszáj volt belesnem ide :lol: )

Nárcisz!
Csak 2x hőmérőztem eddig, amikor már nagyon szenvedett.De mint Kacsa is írta, tegnap volt spontán kaki is.Büfizés az már megy.Úgy is szoktam, ahogy írtad, de mikor mi válik be.Próbáltam a masszázst is, de nem látom sok sikerét.lehet csak én nem csinálom jól, de van könyvem,majd jobban utánnanázek.
Ja, és én csak egy csomagot kaptam, azt a kékdobozosat nem.:-(Tudom,a MÁV-ban adnak olyat, mikor ott dolgoztam, osztogattuk.

Didó!
Gratulálok!!!! :D Szerintem már felétek is köröz a gólya! :wink:

Jeges Maci!
Hár remélem Te nem vagy olyan sápi,mint az a szövetminta szín. 8)

Esküvő:Mi a zenekarral kezdtük, 1 évvel előtte lefoglaltuk, mert már akkor csak 3 időpontjuk volt a köv. évre! :shock:
Utánna másnap az étterem, és a vőfély.Mivel falun volt, így a hivatal ráért, aznap csak mi voltunk. :D
Ruhát én is sokat próbáltam, de mindig hallgattam az eladókra, ők látták aza alkatmat, és tudták, hogy mi fog jól állni.És igaza is lett annak, akinél végül kölcsönöztünk.Szerencsére nagyon segytőkész volt, még karkötőt, meg nyakdíszt is csinált, meg a hajamba csattokat, a ruhához illőt, és azt meg is tarthattam, és ingyér volt. :D
Mi 110 voltunk, és nagyon jól sikerült lagzi volt, a barátok azóta is emlegetik.Volt előtte lánykérés is, az egy másik városban, 180 km-re a lagzi helyszínétől, de a legjobb barátok lejöttek értem. :D
Aztán vasárnap még átjöttek a szomszédok morzsavacsorára, így a lagzi 3 napos volt. :lol:
De bármikor megismételném!
Időjárás:aznap volt az év legmelegebb napja. 8)
Én még csak elvoltam vhogy az ujjatlan ruhában, de a férjem hosszúujjú selyemingben, mellénnyel, öltönnyel...nagyon sajnáltam szegényt, pedig mindenki engem sajnált, hogy megsülöjk, pedig nem is volt mlegem. :D
Mire visszaértünk a templomból, és az utolsó vendég is fedél alá került, kitört avihar, ömlött az eső, de legalább lehűtötte alevegőt.
Ültetőkártyát, köszönőkártyát én csináltam.De nekünk is a végén nullszaldós lett a kiadás.(jó sokat kellett ezért táncikálnom.
:lol: )

Akkor pár kép Emiliről:
Kép Kép Kép Kép

Bocsi, én is belestem abba acsapdába, hogy nem tudok választani.De előbb utóbb mindenki ilyen helyzetben fogja magát találni! :wink: :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Kacsa!
Neked már ezt kéne :lol: :
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X