Sziasztok!
gyors próbálok lenni, mert Emili alszik.(nemhogy én is ezt tenném, de muszáj volt belesnem ide
)
Nárcisz!
Csak 2x hőmérőztem eddig, amikor már nagyon szenvedett.De mint Kacsa is írta, tegnap volt spontán kaki is.Büfizés az már megy.Úgy is szoktam, ahogy írtad, de mikor mi válik be.Próbáltam a masszázst is, de nem látom sok sikerét.lehet csak én nem csinálom jól, de van könyvem,majd jobban utánnanázek.
Ja, és én csak egy csomagot kaptam, azt a kékdobozosat nem.
Tudom,a MÁV-ban adnak olyat, mikor ott dolgoztam, osztogattuk.
Didó!
Gratulálok!!!!
Szerintem már felétek is köröz a gólya!
Jeges Maci!
Hár remélem Te nem vagy olyan sápi,mint az a szövetminta szín.
Esküvő:Mi a zenekarral kezdtük, 1 évvel előtte lefoglaltuk, mert már akkor csak 3 időpontjuk volt a köv. évre!
Utánna másnap az étterem, és a vőfély.Mivel falun volt, így a hivatal ráért, aznap csak mi voltunk.
Ruhát én is sokat próbáltam, de mindig hallgattam az eladókra, ők látták aza alkatmat, és tudták, hogy mi fog jól állni.És igaza is lett annak, akinél végül kölcsönöztünk.Szerencsére nagyon segytőkész volt, még karkötőt, meg nyakdíszt is csinált, meg a hajamba csattokat, a ruhához illőt, és azt meg is tarthattam, és ingyér volt.
Mi 110 voltunk, és nagyon jól sikerült lagzi volt, a barátok azóta is emlegetik.Volt előtte lánykérés is, az egy másik városban, 180 km-re a lagzi helyszínétől, de a legjobb barátok lejöttek értem.
Aztán vasárnap még átjöttek a szomszédok morzsavacsorára, így a lagzi 3 napos volt.
De bármikor megismételném!
Időjárás:aznap volt az év legmelegebb napja.
Én még csak elvoltam vhogy az ujjatlan ruhában, de a férjem hosszúujjú selyemingben, mellénnyel, öltönnyel...nagyon sajnáltam szegényt, pedig mindenki engem sajnált, hogy megsülöjk, pedig nem is volt mlegem.
Mire visszaértünk a templomból, és az utolsó vendég is fedél alá került, kitört avihar, ömlött az eső, de legalább lehűtötte alevegőt.
Ültetőkártyát, köszönőkártyát én csináltam.De nekünk is a végén nullszaldós lett a kiadás.(jó sokat kellett ezért táncikálnom.
)
Akkor pár kép Emiliről:
Bocsi, én is belestem abba acsapdába, hogy nem tudok választani.De előbb utóbb mindenki ilyen helyzetben fogja magát találni!