Sziasztok!
Itt vagyok, legtöbbször csak olvasó üzemmódban.
Tini75, szorítunk 6.ra.
Share drága, le a kalappal előtted is, nem semmi ez a kálvária amin átmentek. Remélem Máté is kinövi majd a hasfájósságot, Nikim is az volt, de 3 hónap után lassacskán elmúlt.
Bátor egy csaj vagy, ha elindulsz Mátéval Szolnokról a tali miatt, de azt hiszem mindenki örülne nektek.
Jó lenne látni képet Mátéról, sajnálom, hogy elromlott a gépetek.
Charlott, szerintem a szomszéd topicban jobban tudnak neked segíteni a lányok, ők naprakészek.
Nviki gyönyörűek a csöppségek.
Akartam nézni képeket, de szerkesztés alatt vagytok.
Hogy telnek a napok? Talira tudnátok jönni?
Agnesm jót mosolyogtam az Ádám kertészkedik mondatodon.
[quote] írta:dám mostanság ismerkedik a kertészkedéssel, bár a növények levelei egyelőre inkább fogynak, mintsem szaporodnak az ő áldásos tevékenysége következtében
dám nagyon édes, ahogy kommandózik a fűben.
Hangyákat vadászik? Meg is kóstolja? Állítólag Én mindent megízleltem.
Numa, hogy vagytok? Hányinger maradt?
Szuszi, jó lenne látni képet a kis Olivérről.
Hozzánk 2 hét múlva jön a védőnő a hozzátáplálást megbeszélni, akkor áll szándékomban megkérdezni javasolnak e más védőoltásokat.
Lippa, szerintem is tök jók azok a keretek, azért is másoltam be párat, pl húsvétra lehet nyomtatni képeslapnak, üdvözlőnek.
Jucicuki, hivatalosan is kismama.
Gratulálok, ugye milyen jó érzés megkapni a kis könyvecskét?
Málna, ahogy Zsókuci is írta, nem lehet megmondani melyik a legjobb, mert mindenkinek más a problémája. Nekem long volt.
Lanett örülök, hogy nem fektettek be.
Gondolom akkor most sokat pihensz.
Zsókuci fogyitársam.
Tök jól hangzik a barlangfürdő, mi is voltunk ott, nekem bejött.
Msn-en kergetjük egymást, de egyszer meg leszel.
Agnese 24 kg, az nem lehetett semmi, derekad hogy bírta? Mind le is ment 3 hónap alatt?
Az tök jó, Én nem fogyok, inkább hízok, azok a fránya csokik.
Viszont van jó sok tejem, ezzel vigasztalom magam.
Na jó, én is beálltam a fogyisok közé, igaz nálam ez abban ki is merült, hogy nem eszem édességet, és onnan lesek ki jó kis recepteket.
Velünk semmi különös, rohannak a napok, édes kis cica hangon "dumálgat", azonnal hasra vágja magát ha leteszem a játszóra, de már jó lenne ha megtanulna vissza is fordulni.
Jajj a legédesebb, hogy a kiskádjában is tolja befelé a lábacskáját a szájába, haláli, majd azt is megpróbálom lefényképezni, ha nem felejtem el. A kis műanyag pohárkával haláli édesen eljátszik a vízben, és döbbent fejet vág ha elmerül.
Ja igen, elkezdte az erőltetett köhögést (utánoz engem), és néha erőltetetten kacag, vagy nevet, de nagyon aranyosan áll neki, és nagyon tetszik neki.
Talit szervezem, kicsit lassan halad, de remélem megértitek.