Új privát üzeneted érkezett!

én ma nem nagyon leszek, reggel fogdoki, délelőtt meg aput viszem be ct-re. holnap reggel akarok nőgyógyihoz menni - lassan egy éve, hogy látott, szinte hiányzik :? - mert más fogigátlót akarok iratni. és ha addig kiderítem, hogy kell-e beutaló, akkor ma délig még a házidokihoz is el kell jutnom...

KépKép
viol81

Zília!nagyon szép kis csajszi Alexandra!Akkor mostantól elhalmozhatsz bennünket képekkel!! :lol: :lol: :lol:

Viol!Abszulult nem szopizik?1-hónappal tovább húzta mint Levi,de azért lehet,hogy még visszatér!Micsudi ügyes ez a kis leányzó!!!
Na akkor megkezdődik majd lassan a rohangászás!! :D

rik!Drukkolok a böli miatt már biztos ott vagytok!! :D :D
Vendég

Szia Viol-ma reggel mondta a tv-ben Horváth Ágnes államtitkár, hogy a nőgyógyászatra nem kell beutaló.
A www.terapia2007.hu oldalon állítólag teljeskörű tájékoztatás van, majd megkukkolom.

Anikó

Kép[/url]
quito

anikó!Tök jó,hogy elküldted ezt a linket így már én is tisztában vagyok ezzel a dologgal!
Vendég

sziasztok cajok!
köszi a köszöntéseket míra nevében is! :wink:
na,lassan már kezd mindenki helyrejönni.hétvégén igazi kórházi hangulat volt itthon,vasárnap ugyanis péter is bekukkantott a wc aljába :twisted: .de ma reggel azért elment dolgozni,a kölkök is jobban vannak(nemsokára szecsőt be kell vinni a suliba,mert a 8.-osoknak mond az iskolagyűlésen egy "jelvényavató vers"-et),csak az én mellkasom akar kiszakadni a helyéről-úgyhogy azt hiszem du megyek a dokihoz :evil: -annit kell ott várakozni,már előre utálom!!!
rátaláltam fotópályázati oldalra,felraktam egy képet zóráról(ő a NUTELLABOHÓC című kép,most a második oldalon van),szavaznátok rá?www.mazsola.hu és ott a fotópályázat(én nem tudok ide potos címet beszúrni :oops: :oops: :roll: )

rik
jó lesz a bölcsi,hidd el!!!
gabó
húúúú,a rossz gyomrom is megkívánta a pizzát :!:
zília
klasszak a képek,csak hajrá,sok-sok képet csinálj,mutasd meg!
zsani
rólatok is jó lenne képeket nézegetni.hogy sikerült a bp-i "kirándulásod"?jól emlékszem,hogy mostanában voltál itt?suliban,vagy dokinál?(erre sajna már nem emlékszem... :roll: :oops: )

szép napot mindenkinek!!!

andi
zolinak gyógyulást!bár gondolom ment dolgozni ő is,mint péter(a legyűrhetetlen munkaerők :lol: )

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

szemizo!Természetesen szavazunk rá mindjárt felmászok az oldalra!
Vendég

Na kettőt nyomtam rá majd bejövünk a játszásból aztán még nyomkodom! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bocs mostanában kicsit lemaradtam!

A Szülinaposokat Isten Éltesse!!!! Jobbulást a szenvedőknek!!

Csilla,
szavaztam és másodszor is akartam, mire kiírta, hogy 10 perc múlva lehet újra! Amíg itthon leszek szavazgatok 1000-el!!!!
:wink: :wink: :D

Zília,
De szuper, hogy lett gépetek!!! Szép ajándék!!! Nagyon jók a képek, Alexandra kis tündér!!! Végre elhalmozol minket??!! :oops: :lol: Olyan babám nekem is volt!!! :P :P

Anikó,
Te is nagyon jó képeket szoktál feltenni Kincsőről!! Apa ölében csodás volt!! Bocs, hogy utólag szóbahozom, de muszáj: :oops: :oops: az a gyertyázás olyan jól esett!! Annyira helyes volt!! :D :D :P :P :lol: :lol: :oops: :oops: :wink:

Viol,
dögös képeket csináltál magadról!!!!! :wink: :wink: Dorka mikor hagyta abba a szopit?? Lehet, hogy említetted, de nem emlékszem. Bocsi. Mintha nemrég még szopizott volna nem??

Esztermami,
örülök, hogy itthon vagytok!! Jó, hogy szép emléknek élted át a második gyerkőc születését is!!!! Nagyon édes a pici Janka!! Nem vagyok benne biztos, de mintha a párodat és Vincét láttam volna az usziban szombaton. Köszöntem, de lehet, hogy nem ismert meg. A közös sétában majd én is benne lennék!! Szívesen találkoznék veletek!! Mikor utoljára beszélgettünk, még mind a ketten pocisok voltunk, szóval nagyon rég volt!!! :shock: :roll: :) :D

Gabó,
múltkor asszem elfelejtettem írni, hogy tetszett a frufrud!!! Nem hittem volna, hogy jól állna neked és mégis!!!! :wink: :wink: Azok a kivasalt haju frufrus képek szuperek!!

Mi jól vagyunk, nemsokára megyünk 4 hónapos szurira, csípő UH-ra... meg képzeljétek most kaptam értesítést, hogy az a vér amit születéskor ujjbegyből levettek nem volt értékelhető az elégtelen tejtáplálás miatt. :evil: :evil: :evil: Mennyenek a búsba, hízik rendesen, eszik rendesen, egészséges mint a makk, akkor mi ezen az elégtelen?? Nem lehet, hogy megalvadt nekik és emiatt kérnek újra, mert elbénázták?? Vagy most hülyeséget kérdezek?? :oops: :oops: :)

Egyébként rengeteget csavargunk, voltunk már kétszer usziba, a merülés után ilyedten lesegetett, de sírás nem volt. :) :D Minden nap kacagással telik, sírni még mindig csak heti 5 percet hallom, az is inkább panaszkodás! A fürdőszoba az esti fűrdés után úszik, annyira belejött a kis csibész. Tegnap Zoé unokatesója 2 éves szülinapi buliján voltunk, nagyon élvezte. Mindjárt mutatok pár képet, aztán mennem is kell. Rendeltem fényképeket a Rossmannból, mert akció volt, 50 db kép 1111Ft volt. El is kapott a láz, annyira válogattam a képeink közül, hogy nem bírtam jobban leszűkíteni, a végén 366 kép megmaradt!! :oops: :oops: :oops: :D :D De legalább lesz az egész családnak, mert nálunk keveseknek van számítógép, így nem tudunk máshogy képet adni.

A legfontosabbat majdnem elfelejtettem, két napja Zoé simán felül ha megfogja az ujjamat mindkét kezével!!!!!! És már a bébihordozóban is álandóan fel akar ülni, csak nem tud, mert a lába kicsit felfelé van, de nem adja fel, folyton erőlködik!!!

Na majd este még lehet, hogy felnézek, de nem ígérem, mert ma apa korábban hazajön.

Bocsánat ha kifelejtettem valamit!!!

Szép napot!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Ha sikerül iderakni, akkor ez a nutellabohóc linkje!! :wink: :wink:

http://mazsola.hu/index.php?apps=fotopa ... foto_id=72

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!!
Csilla
szegénykéim,jobbulást Nektek!!Gondolom hogy ki lehetsz!
Szavazok én is ezerrel,Nitta idetette a linket,igy hamar megy!(Köszi Nitta)Mit nyerhettek vele?

Huu,nem nagyon olvaok most vissza ha nem baj,mert vissza akarok mennia a városba,mert most jöttem rá,hogy Petrámnak nincs sok melegitője amit a bölibe használhatnánk....Meg cipő,meg harisnya,meg kiskabát....(anyagi csőőőd)
Na szoval Böli jol sikerült,nagyon élvezte Petra,most ott volam vele,aztán holnap egyedül lesz másfél orát.Aranyos bölcsisnénit kaptunk :wink: ,de a jele :roll: ,szemüveg...ilyen balfék egy jelet... :?
Van egy ismerős kislány is a csoportba.A Brumi csopiba jár,és képzeljétek 15 gyerek jár csak ebbe a csoportba.!!!Jo sok szerintem!!!
NA megyek tovább bocsika!!Majd este jövök!!
Szép napsütötte napot kivánok mindenkinek! 8)
Vendég

köszi a szavazatokat!hirtelen már nem is tudom mi a nyeremény,de csak valami apróság(talán 5000 ft értékű valamilyen csomag... :roll: ).de nem is ez a fontos,hanem megmutatni zórát.ha akartok ti is tegyetek oda képet,majd szavazok én is rárok :wink: .
rik
minek harisnya?nem adhatsz rá macinacit?bár mindegy,a harisnya még olcsóbb is,ha veszel pár szoknyát.nem szoktál turizni?a IV.lászló elején(bár az még lehet,hogy faraktár utca)egy 4 emeletes bérház aljában van/volt?/ egy jó turi,rögtön a sarkon,ahol a város felé kanyarodnak a buszok(ill a másik oldal,az egyiken kisbolt,a másikon a turi).én ott sok nadrágot,ruhát találtam annó szecsőnek is,mírának is.
szemüveg meg... :? :roll: :twisted: bár míra esernyője se kutya(már tud legalább esernyőt rajzolni :wink: )

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Nitta!Köszi aranyos vagy!Nagyon jók a képek!apa is elszokott menni veletek az usziba?Nagyon tetszik a legelső kép!Hát mindíg ilyen nem sírós baba maradjon. :) :)
Nem tudok ehez hozzá szólni nekünk nem volt semmi,de biztos elnéztek valamit!Most akkor be kell menned vagy ilyenkor mivan?
Lehet most én is hülyeségeket kérdezek!!

rik!Gondoltam,hogy jól fogja érezni magát Petrus!
Kíváncsi leszek a holnapi másfél órára mikor nem leszel ott!
Tényleg böszme jelet kapott!
Nekem volt perec meg fakanál a jelem!A bölibe nem tudom!
Vendég

Ja és én meg a kressz füzetemet bújom fél 5-re megyek a suliba az oktatóval találkozni(ismerem) aztán akkor kiderül minden lehet ma még nem is fogok vezetni,de kurvára izgulok!A vezetéstől nem,de már most bevagyok tojva ha ki kell menni a városba!!A tábláktól félek hátha elfelejtem melyik mit jelent vagy a kereszteződésbe ha nem jó lámpa balfaszkodok!Mindenesetre marha izgi!!
Vendég

Sziasztok!
A csiga se semmi mi?
Janka jele :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdv, rohanok!

Csilla, én is kérek nutellát :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Andi !Virág jele is csiga :lol: :lol:

KépKép
kola2

andi
ha eljössz,készítek neked :!: :!: :!: .még így ki is festheted magad :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Tyűha micsodi jelek!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Örülök, hogy jelentkeztetek Zilia es Nitta! :) A kepek csucs szuperek, en meg azota sem tudok kicsinyiteni, de remelem nem tart mar sokaig.

Mi jo vagyunk, Lara ma elindult. Na nem egyedül, tolja a jarokajat maga elött es ugy megy körbe a lakasba. :) Nönek a fogai mint a csuda, mar 11 van neki es szerintem nem kell sok, hogy kibujjon a 12. is. Olyan dagadt a foginye es megint picit fekete is a veralafutas miatt.

Itt ma csodalatos idö van, nemsokara megyünk setalni.

Ja es kepzeljetek, mar több mint egy hete csak naponta 1-szer alszik. Olyan 13 vagy 13,30-tol altaban 2 vagy 2,5 orat. Igy semmi baj nincs az esti lefekvessel, mar olyan faradt, hogy rögtön elalszik es du. sem sir, hogy nem akar aludni. Mielött ratertünk volna az egy alvasra napközben tök sokaig fenn volt az agyaban, sokszor 1 oran keresztül csak nyüsszögött. Most meg minden szuper jol müködik. :)

Bocsi, nem nagyon olvastam vissza.

Gabo!

Sok sikert majd a vezeteshez.

Rik!

Mikor is kezdesz majd dolgozni?

Kép
Kép
reni76

Csilla!

Szavaztam en is!

Kép
Kép
reni76

reni
köszi(bár a nutellebohócból ma kakibohóc lett-már kétszer öltöztettem át,most megint megy a hasa :cry: )
gratula a járáshoz(milyen kis okos,hogy segédeszközt vetett be :lol: :wink: -talán kevesebbet fog elesni :roll: )
nitta
köszi a link beírásáért,így nekem is könnyebb szavazatokat nyomni!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Nitta, Zília, de jó hogy jelentkeztetek! Gyönyörűek a képek a babókról!!! Örülök Nitta, hogy Zoé ilyen nemsírós baba, kívánom, hogy így maradjon.

Csilla-szavazok ám én is szorgosan, köszi Nitta a linket!

Micsoda jelek vannak! Szegény anyum kínlódott az én jelemmel, mikor mindehova hímeznie kellett: papírsárkány volt :twisted: :twisted: :twisted: . Manapság is kell hímezni a jeleket? Melyik böliben van Petra? Tényleg egy évvel bölibejárás előtt jelentkezni kell? itt is körzetek vannak vagy szabad a jelentkezés bárhová? Egyáltalán hány bölcsi van Sopronban? Bocs Rik, ha túl kiváncsi vagyok.. :oops:

Reni-Lara nagyon ügyes! Milyen az a járókája?

Képzeljétek, Kincső tegnap óta szótagokat mondogat. Le se tagadhatjuk, hogy a mi lányunk (egy tanár és egy politikus :shock: ), be nem áll a szája!!! Sírás helyett is inkább élénken tiltakozik és kiabál. Kálmán tegnap óta folyamatosan tanítgatja: A-PA! Éjjel is azzal kelt, hogy "beszélget" a sötétben és reggel is.
Ma vettem neki egy kocsicipőt, hát nem kicsi lett!!! :twisted: Holnap vihetem vissza, remélem becserélik egy nagyobbra. Micsoda horror-árai vannak a gyerekcipőknek :twisted: :twisted: :twisted: , azt hittem s...ggre ülök, mikor nézegettem őket. Mitől ilyen b...ott drágák??? Ezek mindenhol ennyibe kerülnek vagy vannak emberi árak is valahol? Help!!! :shock: :shock: :shock:

Mentem, lejárt a gép. Teregetek egyet, majd még jövök.

Anikó

Kép[/url]
quito

Na megjöttem a vezetésből és kibaszott jó volt tisztára fel vagyok dobódva már a Logant én vezettem be a csótótól persze nem hazáig,mert hegyi menetet még nem vállalok!Marhára élveztem városba csak annyit voltam,hogy én hoztam be az autót a tótol!
Hú,de jó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reni!Nagyon ügyi Lara akkor nemsokára te is rohanhatsz utánna!Ekkor kezdődik az igazi móka!

Anikó!Hát nem semmi a gyerkőcötök!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!
Anikó
én cipőt a kinaiba szoktam venni!!!!(bár az első sétálo cipő az Siesta )MA is vettem Petrának kettőt(bölcsibe is),meg Rékának nagyon szépet,olyan gyöngyös,helyes!!Meg apának,én meg kimaradtam mint mindig( :x )
A bölibe én okt,ben irattam,hogy most tudjunk menni,és képzeld már akkor mérges volta a nő hogy ilyen későn jöttem beiratni,mert már a 20. volt és nem akarta felvenni.Megmondtam gyorsan hogy hol dolgozom,aztán egyből felvette. :roll: Na szoval a kérdés többi része:Itt ahova akarod oda iratod(én a melo közelséget néztem).Oda jár a Jerevánon a Szarvkö utiba.(A Faraktár utcábol nyilik)
Hogy mennyi böli van?Jerevánon kettő,Deák téren,Kőfarago téren(Réka idejárt,szupi!!),Jegenye sor,hát hirtelen ennyi jutott eszembe...
Nagyon ügyi lánykád van!!!!

Nitta
láttalak ma a Wesselényi utcában,olyan fél egy körül!!!(autoban voltam,nem vehettél észre)
Én még ilyenről nem is hallottam.Asszema 4.napon veszik le,de akkor már szopizik!!!!Most vissza kell menned és leveszik ujbol??

Ábizsani
téged láűthattalak ma a Stadionnál???5 körül a pároddal és Ábival???

Reni
Ügyes Lara baba!!!Édes lehet ahogy tolja maga előtt a járokát!!
Az alvás detto igy volt bátyámék fiánál is.Most szépen alszik,hogy csak egyszer alszik egy nap!

Gabó
milyen volt ma a vezetés???
Vendég

Csilla
szegénykém,remélem jobban van már a kiscsaj!!
köszi az infot a turirol!!!a héten be is nézek!! :wink:
Vendég

GAbó
most olvasom megjöttél,jo volt!!!
Csak igy tovább!!!! :wink: :lol: :lol:

Cajok!
akinek még nincs négy hos a picije!
Ismeritek a Rota virust???Hányás,hasmenés,láz,elesettség,rossz esetben infuzio???
Én most hallottam hogy lehet kapni védőoltást ellene,de sajna(nekem)csak 4 hos korukig,mert utána már bélcsavarodást okozhat.Be szerettem volna adatni a lányoknak,dehát lecsusztunk rola.Elég drága,de megéri!!!!Nem gondolkodtatok rajt???
Vendég

Sziasztok!

Aniko!

A jarokara van szerelve negy kerek(olyan irodai szekes) es emiatt tudja tolni. :) Ma ahanyszor START POZICIO-ba tettem a jarokat mar tolta is. :lol: :lol: :lol: Etkezö-nappali es vissza! :)

Gabo!

Örülök, hogy tetszett a vezetes! Hany orat kell venni minimum, hogy vizsgazni engedjenek?

Jo ejszakat MIndenkinek!

Kép
Kép
reni76

szió mindenkinek!

gabó,
nem, már nem. ha éjjel felébred, már nem is próbálkozok, mert csak jobban elkezd sírni... :? viszont minden éjjel felébred... :? ilyenkor vissza kell ringatni, igaz pár perc az egész. de akkor is...
amikor nekem megvolt a "rutin"vizsgám - tudod a parkolós, elindulós, fékezős dolog - azt mondta az oktatóm, akkor ha van kedvem, mehetünk a városba. :shock: mondtam ne!!!! suliból jöttem el, mondtam mennem kell vissza. hogyne, majd én azonnal rohanok a városba! tök fostam én is! :) az egész gyakszi alatt egyszer fulladtam le, az is tök égő volt. tök meleg volt, várkeren, rengeteg kocsi... :oops: :lol:
na, most olvasom, hogy jól ment! gratula! :P

anikó,
köszi, közben már kiderült, hogy nem kell, felhívtam őket. mert időpont az már kell. azt a honlapot én is megnéztem, de nekem nem teljes körű. pl ami nekem kellett, én nem találtam. :? de köszi! :P
hol vetted a "nagydumás" kislányod cipőjét? :wink:
én is a kínaiba vettem dorka eddigi két cipőjét. nem drágák és ameddig kell, bírják is.

csilla,
hű, akkor valaki már meggyógyult :P , valaki meg most beteg... :?
én is mindjárt megyek szavazni!!

nitta,
igen, nemrég még szopizott, most hagyta abba egy hete... sajnos.
a vér-dologhoz nem tudok hozzászólni, nemtom mit cseszhettek el.
nagyon ügyes zoé, hogy fel akar ülni egyedül is! :) olyan helyesek, ahogy erőlködnek, csupa hasizom! :wink:
a képek meg!!! nagyon helyesek vagytok!! :)

erika,
kíváűncsi leszek, mit szól majd petrád az egyedüli bölcsihez! a szemüveg meg... :? hát tényleg elég furi... :roll:

én nem jártam bölcsibe, de az oviba harang volt. :P

reni,
dorka is előszeretettel tologat mindent maga előtt, ami csúszik a parkettán! :shock: :D még a gurulós széket is, pedig az gurul rendesen. engem meg a szívroham kerülget, mert néha úgy beindul, azt lesem mikor esik orra. de nem. :roll:
most már egyre nagyobb távolságok között tipeg egyedül, olyan kis aranyos. a kezei előre ki vannak nyújtva, a nyaka behúzva és vigyorog ezerrel. ha szembe ülünk egymással gáborral és odaér vmelyikünkhöz, már fordul is meg és indulna vissza. de úgy igyekszik, hogy sokszor azért nem tud elindulni, tiszta lázban van. először irányba kell állítani, aztán lehet indulni! :wink:

na, az tök jó, hogy egyet alszik!! :) amíg kettőt aludt, mennyi ideig?
dorkával az a baj, hogy korán kel, így délelőtt 10 körül már le kell tenni, mert kezd dilis lenni. alszik másfél órát, aztán délután még bólogat kicsit.

KépKép
viol81

ja, szavaztam, de amikor klikkeltem a szavazok gombra, csak egy fehér oldal jött be, de már tök régóta. mi van??

én meg tegnap bejelentkeztem nőgyógyihoz. mondom a nőnek telefonban, hogy holnapra, berkeshez. erre megkérdezi mikor születtem, ill. hogy hívnak. aztán beírt 1 órára. miután letettem a telefont, eszembe jutott, hogy berkes csak délelőtt van. aztán amikor aput bevittem ct-re, felmentem személyesen megkérdezni, mi van, vagy hogy látok-e vmi változást kiírva. hát az a nő beírt 1-re, de a radához. :? ő rendel berkes után. így áttetettem másik keddre. nemtom mit lehet azon félreérteni, hogy berkes. :?

KépKép
viol81

na, sikerült a szavazás! :)

KépKép
viol81

ja, valszeg megmarad egy egész levél cerazette fogigátlóm. nem szed vki? nem kell vkinek? 3 leveleset szoktam venni, az 5940. egy levél lenne így 1980. 1500-ért nem kell vkinek? bocs, hogy üzletet csinálok belőle :oops: , de qrva drágák, nem dobnám ki az ablakon... :roll: :?

KépKép
viol81

Jó reggelt!

Gabó,
Még én is emlékszem erre az érzésre, amikor először vezettem, a világot át tudtam volna ölelni, madarat lehetett volna fogatni velem úgy röpködtem örömömben. Most kicsit nosztalgiáztam veled! Sok sikert a vizsgákhoz!!!

Rik,
16.-án megyünk szurira úgyis, majd akkor megmutatom a dokinak a vérpapír értesítőt. Az áll rajta, hogy a védőnő is leveheti, de így megvan egy kosszal. Engem láthattál, fényképekért mentem, meg nővérem kislányával a játszira homokozni. :D Jó volt játszani! :D :D :oops: Mondtam is, hogy na Zoé mi asszem nagyon elleszünk!! :lol: :lol: :lol: Még én is gyerek vagyok néha!! :oops:

Reni,
nagyon ügyi Lara!!!! Olyan jó olvasni, mikor valaki azt írja milyen jó (könnyű) a gyerekkel!! Gondolom most, hogy elindult és alig alszik nappal az egész napod egy "ügyelet", rohangálhatsz majd utána eleget!! :D :D
Képet kicsinyíteni majdnem minden programmal lehet, felül a menüpontokban a szerkesztésnél nézd meg ha nincs előtted külön olyan, hogy kép szerkesztése gomb. Jó az átméretezés is!! A legtöbb helyen megadhatod százalékban, mindeg kevesebbet írj 100 %-nál, és az eredeti képet annak az aránynak megfelelően kicsinyíti. Elmentés mindig a fájl menüpontban mentés másként és vagy adjál neki új nevet, hogy az eredetit ne veszítsd el, vagy tedd más mappába és akkor maradhat az a neve, az eredeti meg a helyén marad. Ha megírod milyen szerkesztő programod van, talán tudok segíteni jobban, ha meg sehogy se megy, küld el freemail-be és lekicsinyítem neked mindig.

Anikó,
Olyan fura érzés, úgy néz ki ma megyünk a 4 hónapos csípő UH-ra, mikor voltunk: ti voltatok 4 hónaposon! :lol: :lol: Olyan hihetetlen, hogy ilyen gyorsan megy az idő!! Nem emlékszem pontosan 2-re kell menni??:oops: :oops: A tanár-politikus beszólás :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P Cipőt én is mindenhol baromi drágán láttam!! :evil: :evil: :cry: :( Esetleg még az Ikvában nyílt alul egy új üzlet, rengeteg cipő van, de nem néztem ott a gyerekcipő árakat!

Viol,
Szerintem ezen nem sértődik meg senki, hogy pénzért adod!!!!! Az meg, hogy ennyire félreértenek durva!!:evil: :evil:

Szép napot!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Ölemben a cserfes leányzómmal, aki már éjjel-hajnal 4-5 között is dumál :twisted: :twisted: :twisted: , azt hittem, rosszul hallok. Nyuszi totál ébren magyaráz a sötétben, nem éhes, nem szomjas, csak ébren van :? :? :? :? Remélem, nem lesz ebből rendszer. Hogy mire ébredt fel az én szuperul esti alvós lányom????

Nitta, én is éppen erre gondoltam tegnap, hogy már mekkorák a csajszik. Mikor az uszis képeidet láttam, Kincső is 4 hónapos volt akkor, mint most Zoé :lol: és már 7 hós lesz húsvétkor :!: :!: Erről a vérvételes dologról még én se hallottam. Akkor az utolsó oltást kapja, aztán 15 hónaposig csend van! Bár mi oltatjuk a kisasszonyt a jövő héten pneomococcus ellen, erre már biztos emlékezni fog, lesz sírás :cry: :cry: :cry: ....

Rik, én is csak későn hallottam a rotavírus elleni oltásról, beadattam volna, főleg, hogy ez szájon át adható :P Bár tényleg húzós az ára, de amióta a szomszéd kislány nagyon beteg lett és kórházba is került, úgy vagyok vele, hogy a bárányhimlőset is beadatom Kincsőnek. Inkább előre kifizetem a gyógyszerek árát. Kár, hogy a védőnő nem mondta el még a szülés előtt, hogy melyek a kötelező és választható oltások, hogy mélázhassunk rajta és döntsünk. Tudom, minden ellen nem védhetjük meg a gyerekeket, de amit bírunk, megteszük. Tegnap olvastam, hogy a pneomococcus baktérium azóta lett olyan agresszív-mert régen ilyen súlyos betegségeket nem idézett elő-amióta bizonyos törzsei rezisztensek lettek a penicillinre. Az oltás se véd meg mindegyik törzs gonoszságától, de talán néhány év múlva nálunk is kötelező lesz ez az oltás.

Ma kaptam meg a gyedemet :evil: :evil: :evil: ,pont a fele a tgyásnak :evil: :evil: , azt hiszem anyagilag elkezdünk lefelé lassan csúszni a lejtőn... De még én ne is panaszkodjak, de alaposan át kell gondolnunk a családi kasszát ezután.

Gabó, ugye milyen szupi uralni egy gépet :wink: :wink: !

Cipő: az első lépésesek biztos még ezek a horror árasak lesznek, aztán áttérek a barátságosabb árakra.

Viol:Rada-Berkes, tényleg hasonlítanak a nevek, biztos torzított a telefonvonal :twisted: :twisted: Akkor elveszíted vizitdíjas szüzességedet? 8) A cipőt a Ferenczy utcában vettem a kolesznál. Majd még a Deichmannba is elzarándokolok egyszer és meglesem az ottani gyerekcipős árakat. Dorka jól van, régen tettél fel róla képet. Akkor már semmi szopi? Éjjel felkel még?, akkor hogyan nyugtatod meg?

Hosszú lettem, bocsi, Nyusz hagyott....

Anikó

Kép[/url]
quito

Reni!10-óra után mehetek rutinra és még 20-óra a városba és vizsga!
Kicsit fostam,de mihelyst átültem a vezető ülésbe már marha jó érzés volt pláne mikor elindultam!Most minden nap én hozom egy darabig a Logant!Jövő csüt. megyek megint elég sok kihagyás,de az oktatóm nem ér rá,de utánna beindul a buli!

Viol!Örüljünk annak,hogy eddig szopizott!A várostól félek én is,de majd csak lesz valahogy!Aszonta ne foglalkozzak mással ha valami van majd ő lerendezi!Marha jó fej hapsi egész két órát végig dumáltuk,röhögtük!!
Nekem ez a gátló nem jött be!! :? :?

Nitta!Köszi!! :D :D
Majd mond mi volt a szűrésen!
Vendég

Anikó!Miért kaptál olyan keveset?Nekem kb. ugyan annyi volt mint a GYED-em!
Vendég

Gabó-ma megkérdezem én is a suliba, mert úgyis be kell mennem. A tgyás azért volt magas, mert igazgatóhelyettes voltam és az életkoromhoz képest magas volt a fizum. A gyedből is vonnak le járadékokat?

Anikó

Kép[/url]
quito

Nekem ezeket vonják le!
-GYED magánnyugdíjp. tagdíj
-GYED nyugdjár.MNYP tagnak
-Adóelőleg pár ezer forint
Vendég

Kösz, Gabó, ma utánanézek.

Anikó

Kép[/url]
quito

nitta,
az ikvában alul lévő üzlet az a kínai. csak már akkorára terjeszkedtek, hogy fent nem fértek el... :roll: és tényleg, rengeteg cipőcske van, kicsinek, nagynak.

anikó,
mi is ugyanígy voltunk... egy darabig jó alvó volt, aztán jött a beszélős időszak, most meg nem beszél, mikor felkel, csak simán felébred, jó korán... :? de azért néha az az első szava, hogy baba... :D
vizitdíjas szüzesség? :D a fogorvos már megszabadított tőle, de ezt a 300-at berkesnek tartogatom! :wink:
a cipőt abban a sarki boltban vetted? vagy van más üzlet is ott?
dorka már egyáltalán nem szopizik. próbálkozok nappal, de nem kell neki. éjjel egyszer minimum mindig felébred, akkor kb 3-4 perc ringatás után le lehet tenni.
és köszönjük, jól van! :P huhh, majd teszek fel képet is, nemtom mi volt az utolsó, amit feltettem. az utóbbi 2-3 hétben nem kattogattam annyit, de közeleg a szülinap, asszem lesz világ! :shock: :D
hűű, igazgatóhelyettes voltál?? :P hol is tanítottál? elfelejtettem... :oops:

tényleg, nekem is csak kicsivel kevesebb a gyedem, mint a tgyás volt...

KépKép
viol81

hihihi, mennyi 1-es van dorkám szalagján! :lol:

KépKép
viol81

ezeket még asszem nem tettem fel

unokatesóival
Kép
Kép

KépKép
viol81

Viol!Nagyon cukik gondolom szereti őket.Mennyit találkozik velük?
Tesódnak megvan még a rinya?
Vendég

gabó,
nem olyan gyakran találkoznak, épp ezért örülnek mindig egymásnak. na jó, valszeg amúgy is örülnének. :wink:
tesómnak megvan még a rinyája, de meg is marad. ettől a nőtől nem szabadul az tuti. de magára vessen.

cajok,
és ha nektek nem, nem tudok vkit, akinek kell egy levél cerazette? :oops: :P

KépKép
viol81

oh, felkelt dorka és azt mondja, bab illetve baba. valszeg az utóbbi kellene neki. a polc szemben van az ágyával. kinyitja a szemeit és egyből őket sasolja... :D
megyek, legyetek jók!

KépKép
viol81

Sziasztok!!!
Nitta
jó is a homokozás!!!Képzeld még Rékám is szeret! :wink:
Nincs messze a Te időd! :wink:
Majd mond ezt a véres dolgot ha mész!

Gabó
nagyon ügyi vagy!Nem csalódtunk benned!Aztán nyugodtan,lassan! :D

Viol
én nem ismerek senkit aki ilyet szed!!
Én se mennék máshoz ha nincs a Breki! :wink: Ő már ismer!(kivül,belül :wink: )

Anikó
hát igen,nem kényeztetnke el minket a járadékokkal!
Én ma bevallom meginogtam a melot illetően!Olyan kevés lesz a fizum,hogy leirni se merem(közalkalazottas)Nem tom érdemes lesz-e igy doliznom....Gyula azt mondja hagyjama francba...de én azt modtam egy honapot kivárok aztán ha nagyon nem éri meg,akkor vissza táncolok.Ugye lehet???VAgy hülyeség?VAgy keressek másik állást?

Bölibe ma Petru egyedül volt másfél orát.Ugyhagytam ott,hogy átöltöztettem kinti udvari ruhába,mert kint voltak,aztán kint adtam neki egy puszit,és elmentem.Ő nem fogta fel miért adtam,és nem vette észre távozásomat.RAjzolt krétával.
Tescóztunk,aztán vissza.Petrusom ugyanott rajzolt a bölisnénivel,és pár gyerkőccel.Mögéálltam,és néztem.Aztán mellébujtam,és megpusziltam.Azt láttam vsak ahogy hozzábujtam,hogy könny csillog a szempilláján.(tehát sirt előtte)
Azt az örömöt amit csinált!!Cajok!!!Ugy örült nekünk(Gyula is).Alig akarta elengednia nyakam!
Azt mondja a bölisnő,hogy egy ideig el játszott aztán "anya hol van,anya hol van"?kérdések záporoztak.Vezette be a nőt hogy biztos bent vagyok az öltözőben.Ugyhogy meg kellett nézni hogy tényleg nem vagyok ott.Meg tudta nyugtatni,még pisilt is vele(Petra szolt).Szal ennél jobban nem is mehetett volna!!Mikor jöttünk el kérdeztem,jövünk holnap is?--Igen ,volta válasz!
Most épp a Rékával bölcsist játszanak!!! :lol: :D :P :roll:
(bocsi hogy ilyen hosszu lettem!!)
Vendég

rik!Ha visszatáncolsz a melótol és nem lesz másik állásod a Petrust 5-hónap elteltével kirakják a böliből!
Ez természetes,de majd eljön az idő mikor le sem tojja a fejed,hogy ott vagy-e vagy sem.Petra leleményes csajszi hamar okés lesz nála az anyuci kérdés!!
Nálunk úgy lesz,hogy első nap ott leszek vele aztán másnap 5-percre aztán 10-re 33-nap 20 percre aztán 1-órára másfélre és így tovább leszek távol.A második héten fog ott aludni ha minden jól megy majd!
Vendég

Lehet már kérdeztem,de hogyan hozzá a GYES-t?Utalják v. potás hozza?
Vendég

[quote="erika"] írta:erikan se mennék máshoz ha nincs a Breki! Ő már ismer!(kivül,belül )

:D :D :D áááá, ez durvaaa!!! de jóóó!! :D
én is így vagyok vele. ha ő nincs, megvárom, míg bejutok. úgyis olyan izé ott feküdni, akkor meg már egy ember legyen. meg ő normális, szimpi, bízom benne.
jajajj, az a bölcsis szitu... végigfutott a hátamon a hideg! jó értelemben! :P

mennyi az a nagyon kevés fizu??

úgy érkezik a gyes, ahogy az előzőek, nem? legalábbis én úgy gondolom. eddig nekem minden számlára megy, mert az elején úgy kértem. vagy erről is külön kell majd nyilatkozni, ha kitöltöd az igénylőlapot... nemtom. eddig hogy kaptad a többit?

KépKép
viol81

CAjok!!!
Nem tom még hogy jol döntöttem-e,de vége!!Befejeztük a abölit,mégsem megyek dolgozni.Cajok,olyan kevés pénzt kapnék(27000ft!!!),hogy én annyiért nem teszem ki a Petrust annak hogy mások nevelgessék,mg amugy is,még a bacik.... Véglegesen ott dőlt el,hogy felhivtak melobol,hogy mit zsolnék ahhoz ha 10-kéne 14-ig meloznom???Mert nem tudnak 8-14ig melot adni.NA itt a Gyula bepipult velem együtt rendesen,felhivta őket,hogy akkor most nem is kellek d.e.??De persze "valamit"majd keritenek.Tudjátok az én munkakörömben a "valamit" takaritást jelent!!NA neeeem,nem ezért tanultam!!
Megkérdeztem a munkaügyet mi lenne,ha mégsem mennék,azok felhivták a TÁKISZ-t,végülis rendben,de ne pattogjak már annyit!!!
Caok!!Olyan hülye érzésem van,ugy érzem becsaptam mindnkit!Pedig én jot akartam a családomnak,de nem sülne el jol.
(látjátok,mondtam én hogy a Petra betegsége figyelmeztetés volt valamire!VAlaki ott fent nem akarta,hogy mi bölcsizzünk!!)
A bölit is felhivtam,megondtam mi van,és hogy jan.26-tol hoznám majd.Azt mondta szeptemberben szolja vissza,mert az még soká van.Képzeljétek,csak ebben a böliben,már 80-an jelentkeztek szeptembertől!!!!!!!!

Ki mit szol a kis történetemhez?NYugodtan szidjatok,milyen balék vagyok!!!Megérdemlem!
Vendég

GAbó
igen utalják a számlámra,a TÁKISZ!
Vendég

balék=balfék
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?