szió mindenkinek!
gabó,
nem, már nem. ha éjjel felébred, már nem is próbálkozok, mert csak jobban elkezd sírni...
viszont minden éjjel felébred...
ilyenkor vissza kell ringatni, igaz pár perc az egész. de akkor is...
amikor nekem megvolt a "rutin"vizsgám - tudod a parkolós, elindulós, fékezős dolog - azt mondta az oktatóm, akkor ha van kedvem, mehetünk a városba.
mondtam ne!!!! suliból jöttem el, mondtam mennem kell vissza. hogyne, majd én azonnal rohanok a városba! tök fostam én is!
az egész gyakszi alatt egyszer fulladtam le, az is tök égő volt. tök meleg volt, várkeren, rengeteg kocsi...
na, most olvasom, hogy jól ment! gratula!
anikó,
köszi, közben már kiderült, hogy nem kell, felhívtam őket. mert időpont az már kell. azt a honlapot én is megnéztem, de nekem nem teljes körű. pl ami nekem kellett, én nem találtam.
de köszi!
hol vetted a "nagydumás" kislányod cipőjét?
én is a kínaiba vettem dorka eddigi két cipőjét. nem drágák és ameddig kell, bírják is.
csilla,
hű, akkor valaki már meggyógyult
, valaki meg most beteg...
én is mindjárt megyek szavazni!!
nitta,
igen, nemrég még szopizott, most hagyta abba egy hete... sajnos.
a vér-dologhoz nem tudok hozzászólni, nemtom mit cseszhettek el.
nagyon ügyes zoé, hogy fel akar ülni egyedül is!
olyan helyesek, ahogy erőlködnek, csupa hasizom!
a képek meg!!! nagyon helyesek vagytok!!
erika,
kíváűncsi leszek, mit szól majd petrád az egyedüli bölcsihez! a szemüveg meg...
hát tényleg elég furi...
én nem jártam bölcsibe, de az oviba harang volt.
reni,
dorka is előszeretettel tologat mindent maga előtt, ami csúszik a parkettán!
még a gurulós széket is, pedig az gurul rendesen. engem meg a szívroham kerülget, mert néha úgy beindul, azt lesem mikor esik orra. de nem.
most már egyre nagyobb távolságok között tipeg egyedül, olyan kis aranyos. a kezei előre ki vannak nyújtva, a nyaka behúzva és vigyorog ezerrel. ha szembe ülünk egymással gáborral és odaér vmelyikünkhöz, már fordul is meg és indulna vissza. de úgy igyekszik, hogy sokszor azért nem tud elindulni, tiszta lázban van. először irányba kell állítani, aztán lehet indulni!
na, az tök jó, hogy egyet alszik!!
amíg kettőt aludt, mennyi ideig?
dorkával az a baj, hogy korán kel, így délelőtt 10 körül már le kell tenni, mert kezd dilis lenni. alszik másfél órát, aztán délután még bólogat kicsit.