Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska nem vagy?? :? :?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Itt vagyok Betty, csak bejött egy pannon reklámfilm szerda-csütörtökre,és azt csináltam.Tele a monyóm tőle.

Pandus: Téged is a vonalzó felelős fenyített meg,hogy lecserélted a régit????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi és a többiek...egyébként ki mit dolgozik????

Kép
Kép
gyablonka

Én filmeket reklámfilmeket gyártok.Én látom el színészekkel és szereplőkkel a produkciókat.
Idei büszkeségem a konyec c.film.3 díjat nyertünk a filmszemlén.
vedresandi

Betty,
Pl tüszőrepedés. Görbéd?
Vendég

Mindjárt jövök csajok,ellépek fürcsizni.... :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty,
ok csak semmi forró víz!
Vendég

húúúúúúúú Andi nem semmi...én nyílásszárókat tervezek ( műanyag ), nem olyan érdekes mint a Te szakmád, de ez van!!!!

Küldök Nektek egy képet, majdnem elsírtam magam..
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: ez nagyon édes!!!!

Nekünk építő jelleggel ez került az ágyunk fölé:

Kép
vedresandi

Hol vannak a többiek, mindenki akciózik????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Nekünk építő jelleggel ez van az ágyunk felett :oops: :lol:
Kép
Vendég

Na... Végeztem a vasalással.

Nagyon aranyosak ezek a babák. :)

Omnia!
Elég nagy megkönnyebbülést érzek. De az a baj, hogy ápr. 13-ától minden hétvégén lesz egy vizsgám, összesen 4. Utána majd júniusban az államvizsga. Nem hagyják még szusszanni sem az ember lányát. :(

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Gyabi!
Mi nem akciózunk. (már! 1DPO) Férjem még nem ért haza a melóból. :(

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Annyira fázom, hogy hihetetlen...felétek milyen idő van????

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Nálunk ma jó idő volt de most lehült a levegő.
Vendég

christell: te amúgy tutira tudod a peteérésedet???

Kép
Kép
gyablonka

A h.váladékomból ítélve igen.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Értem...na én ezt még nem tudtam megfigyelni. Egyszer van, egyszer nincs. Tényleg...amikor nincs váladék, az is lehet hogy nincs pé???

Kép
Kép
gyablonka

Ebben én még nem vagyok szakértő! Kérdezd Pandácskát! Én csak a tojásfehérjét ismerem fel. :oops:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandácska, szerinted????

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Mikor érzed úgy hogy nincs? Ciklus eleje közepe vége? Igyál sokat mert akkor több lesz a váladék is így könnyebb vizsgálni.
Vendég

Most például pétekre tette a pé a táblázatom, de váladékom nem volt!!!! Na most a hő a rossz vagy a váladék???

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Mennyi folyadákot iszol egy nap? Mikor nézed a váladékot és hogyan?
Vendég

Mondjk a folyadékbevitelem minimális, szerinem nincs 1 liter...tudom-tudom, hiba!!!!
Váladékot pedig pisilés előtt, nem mindig!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Én tanítónéni vagyok. Németet tanítok 6.7.8.osztályban, rajzot 5. és 7-en, volt egy képzzőművészet szakköröm művészeti iskolában és napköziben vagyok 3 du. 1. és 3-osokkal. Asszem ennnyi.

Gyabi, kérdzted, ki tud róla... Az egyik barátnőm megtalált a babaneten, meg egy másik is. Az első fotót meg kellett mutatni a nagyiknak is. Tud a dologról az ig.h.,tőle kellett kéredszkednem, és a párom(tanítónéni) miután a vírust közölte velem pénteken, én meg lesápadtam...naggyából ennyi. Végülis a Szerencsi Hírekbe még nem mondattuk be, bár anyósom nem érti mért kell titkolózni....

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Gyabi,
Igyál többet és ne pisilés elött hanem nagywc-zés után. Tényleg akkor a legjobb ezt könyvekben olvastam mert akkor a nyomás hatására kijön onnan is a váladék. Na ez nem guszti de így van... amúgy mindig így vannak a szakaszok:
Mensi után száraz szinte nincs váladék aztán fehér váladék lesz ami a testápolóhoz hasonlít és folyékony. Utánna ragacsossá válik kitisztul átlátszó lesz. Rögtön ezután megint fehér lesz és sokat pacázik( ez olyan hogy így foltokat hagy a bugyin) Utánna mensi elött megint száraz leszel. Ne használj tisztasági betétet és kerüld a gyógyszereket.
Vendég

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!!!!

Omnia: azért kérdeztem, mert felénk divat a "titkolózás" 10-12. hétig...kiváncsi voltam, nálatok hogy van!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Búcsúzom mára, majd reggel jövök...
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Itt vagyok,visszatértem,mint a terminátor.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval Pandi,elvileg pénteken v. szombaton volt pé.-m,legalábbis hő,és önvizsgálat alapján....És azóta majdnem folyamatos a szurkálódás+nagyon enyhe görcsök :? :? :?

betty615

Sziasztok!
Hát, csak most tudtam jönni....
Hosszú napom volt. :(

babszika

Szia Babszika! Eddig doliztál,vagy mi??? :?

betty615

Az anyósom lefárasztott.....
Gyerek-téma, ház .... most ez a kettő hozta ki belőle a szófosást. ő nagyon okos, ő nagyon tudja, h jobb lenne, ha tetőteret építenénk a meglévő házra és nem mellé építenénk egy házacskát; ő nagyon tudja, h nem kéne orvoshoz járnoma bébi miatt, mert majd jön, ha akar - de szerinte iparkodnunk kellene, mert lassan 30 éves lesz a fia...... áááááááááááááá!!!! :evil: :x :evil: :x

babszika

Babszika,
Ne törödj anyóssal mert rosszul vannak genetikailag összeállítva!!
Vendég

Csak ezt el ne olvassa!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Szia Betty!
1/6 6ig dolgoztam, de tankolam, és mire hazaértem anyósom más várt egy kis beszélgetésre.... Mindig akkor szokott elkapni, ha nincs itthon a fia....

babszika

Babszika: ezt hosszú távon hogy lehet tolerálni??? :lol:
vedresandi

Hát ennyi idő alatt akkor lefáradhattál!! :wink: :wink: :lol: :lol: :mrgreen:

betty615

Andi te csak itt ülsz kukulva és figyelsz??? :lol: :lol: :lol:
Vagy még nem végeztél a munkáddal? :?

betty615

Panda!
Persze, tudom, h nem szabadna, de egyszerűen megőrülök attól, h ő akarja eldönteni, h nekünk mi a jó.
Nem is értem, h h hogyan hiheti azt valaki, h egy tetőtérben jobb élni mint egy családi házban :shock: :x
Ő már eldöntötte, h nem lehet sárga a házunk fala sem, em lehet narancssárga a belső fal.... ha ismernétek úgy komolyabban, tudnátok, h ez kiszedi a hangyámat! Na nehogymá' majd ő tervezze meg a MI házunkat....

Na mindegy.
Lezártam.... BOCSI!!!!!! :? :)

babszika

Betty: pause üzemmód, mert elfáradtam kicsit.
de itt vagyok Veletek ezerrel!
vedresandi

Babszika,
Megértelek nekem is sikerült egy olyan anyóst kifognom hogy...leírni se merem.
Vendég

Andi!
A tolerancia szobrát rólam mintázták. :lol:

Nem is tudom.... Mondjuk, már ott tartok, h amíg régen azt mondtam a Bálintomnak, "Mutika mondta..." most már ott tartok, h "anyád azt mondta..."
Egyenlőre még nem akadtam ki anyósomnak konkrétan, de csak azért, mert ha tudom, h ketten vagyunk itthon, akkor ált. később jövök haza.... menekülök a beszélgetés elől. 8)
de ma elfelejtettem.... grrrr :?

babszika

:D :D Az ágy fölötti képeitekhez kapcsolódva, nekünk pókok vannak az ágyunk fölött :D bár lehet, hogy még azok se :roll:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Pandi,még tőled várok egy válaszra a pé.-vel kapcsolatban:

Szóval ,elvileg pénteken v. szombaton volt pé.-m,legalábbis hő,és önvizsgálat alapján....És azóta majdnem folyamatos a szurkálódás+nagyon enyhe görcsök Confused Confused Confused

betty615

Babszika: ha ez hétfőnként van,akkor én nagyon szívesen figyelmeztetlek,hogy ne felejtsd el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Panda!
örülök, h te áérzed :wink:

A legrosszabb az, h egyszem gyerek és egyszem unoka.... remélem, el tudjátok képzelni, h miket élek át.... nem mesélnék :)

babszika

Köszi Andi, de ez rapszodikus.

Egyébként Panda! A ti képetek nekem is nagyon bejön. Már loptam is ötletet tőletek!!!! :wink:

babszika

Anyós témában is egy húron pendülünk :D Mi már odáig fejlesztettük, hogy párommmal beszélgetünk telfonon: Merre vagy? Hova kell még menned? Ha gondolod még csinálhatsz ezt meg azt mert később érek haza! Mondja ő, jelezve, hogy van esélyem menekülni, ha akarok :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Nekem sajna már nincs anyósom...és apósom sem...csak egy sógorom meg annak a családja. :cry:
De ezt a témát mellőzzük a párommal,mert ez nagyon fájdalmas dolog :cry:

Első a vidámság.....hisz ha szomorkodunk állandóan,a nap sem süt ránk

betty615

Babszika,
Csak bátran :wink: én anyósom védőnő eltudod képzelni milyen okosnak hiszi magát gyerek témában...

Betty,
Nem tudom :roll:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?