Én filmeket reklámfilmeket gyártok.Én látom el színészekkel és szereplőkkel a produkciókat.
Idei büszkeségem a konyec c.film.3 díjat nyertünk a filmszemlén.
Omnia!
Elég nagy megkönnyebbülést érzek. De az a baj, hogy ápr. 13-ától minden hétvégén lesz egy vizsgám, összesen 4. Utána majd júniusban az államvizsga. Nem hagyják még szusszanni sem az ember lányát.
Én tanítónéni vagyok. Németet tanítok 6.7.8.osztályban, rajzot 5. és 7-en, volt egy képzzőművészet szakköröm művészeti iskolában és napköziben vagyok 3 du. 1. és 3-osokkal. Asszem ennnyi.
Gyabi, kérdzted, ki tud róla... Az egyik barátnőm megtalált a babaneten, meg egy másik is. Az első fotót meg kellett mutatni a nagyiknak is. Tud a dologról az ig.h.,tőle kellett kéredszkednem, és a párom(tanítónéni) miután a vírust közölte velem pénteken, én meg lesápadtam...naggyából ennyi. Végülis a Szerencsi Hírekbe még nem mondattuk be, bár anyósom nem érti mért kell titkolózni....
Gyabi,
Igyál többet és ne pisilés elött hanem nagywc-zés után. Tényleg akkor a legjobb ezt könyvekben olvastam mert akkor a nyomás hatására kijön onnan is a váladék. Na ez nem guszti de így van... amúgy mindig így vannak a szakaszok:
Mensi után száraz szinte nincs váladék aztán fehér váladék lesz ami a testápolóhoz hasonlít és folyékony. Utánna ragacsossá válik kitisztul átlátszó lesz. Rögtön ezután megint fehér lesz és sokat pacázik( ez olyan hogy így foltokat hagy a bugyin) Utánna mensi elött megint száraz leszel. Ne használj tisztasági betétet és kerüld a gyógyszereket.
Szóval Pandi,elvileg pénteken v. szombaton volt pé.-m,legalábbis hő,és önvizsgálat alapján....És azóta majdnem folyamatos a szurkálódás+nagyon enyhe görcsök
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Az anyósom lefárasztott.....
Gyerek-téma, ház .... most ez a kettő hozta ki belőle a szófosást. ő nagyon okos, ő nagyon tudja, h jobb lenne, ha tetőteret építenénk a meglévő házra és nem mellé építenénk egy házacskát; ő nagyon tudja, h nem kéne orvoshoz járnoma bébi miatt, mert majd jön, ha akar - de szerinte iparkodnunk kellene, mert lassan 30 éves lesz a fia...... áááááááááááááá!!!!
Szia Betty!
1/6 6ig dolgoztam, de tankolam, és mire hazaértem anyósom más várt egy kis beszélgetésre.... Mindig akkor szokott elkapni, ha nincs itthon a fia....
Panda!
Persze, tudom, h nem szabadna, de egyszerűen megőrülök attól, h ő akarja eldönteni, h nekünk mi a jó.
Nem is értem, h h hogyan hiheti azt valaki, h egy tetőtérben jobb élni mint egy családi házban
Ő már eldöntötte, h nem lehet sárga a házunk fala sem, em lehet narancssárga a belső fal.... ha ismernétek úgy komolyabban, tudnátok, h ez kiszedi a hangyámat! Na nehogymá' majd ő tervezze meg a MI házunkat....
Nem is tudom.... Mondjuk, már ott tartok, h amíg régen azt mondtam a Bálintomnak, "Mutika mondta..." most már ott tartok, h "anyád azt mondta..."
Egyenlőre még nem akadtam ki anyósomnak konkrétan, de csak azért, mert ha tudom, h ketten vagyunk itthon, akkor ált. később jövök haza.... menekülök a beszélgetés elől.
de ma elfelejtettem.... grrrr
Pandi,még tőled várok egy válaszra a pé.-vel kapcsolatban:
Szóval ,elvileg pénteken v. szombaton volt pé.-m,legalábbis hő,és önvizsgálat alapján....És azóta majdnem folyamatos a szurkálódás+nagyon enyhe görcsök Confused Confused Confused
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Anyós témában is egy húron pendülünk Mi már odáig fejlesztettük, hogy párommmal beszélgetünk telfonon: Merre vagy? Hova kell még menned? Ha gondolod még csinálhatsz ezt meg azt mert később érek haza! Mondja ő, jelezve, hogy van esélyem menekülni, ha akarok
Nekem sajna már nincs anyósom...és apósom sem...csak egy sógorom meg annak a családja.
De ezt a témát mellőzzük a párommal,mert ez nagyon fájdalmas dolog
Első a vidámság.....hisz ha szomorkodunk állandóan,a nap sem süt ránk