Sziasztok!
Micsoda képek!!!! Szép kölkök vannak ám ebben a topikban!!
Bár mit ne mondjak, utánpótlás csapat sem semmi! Tessék csak gömbölyödni!
Orsi!
Mi is voltunk méreckedni. 11hós adatok: 9820gr és 80cm
Kinőtte a "vájút" így legközlebb állva akarják mérni. Majd siettetem kicsit Marcit ezzel az állással!
Egyébként feláll, és fel-alá mászkál a kanapé mentén, de ha ott van valaki mancson ragad és menni kell, akár hanyatlépésben is! Ha nem vagy elég gyors kisétál saját maga alól!
Nagyfiú? Mostanság nem is írtál róla! Vagy csak én nem vettem észre?
Járda?
Rita!
Tündériek a lányok! Majd megyünk háztúűznézőbe!
Hol van az a bizonyos medvefarm?
Vakili!
Ilyesztő amit írsz! ha pánikroham akkor sincs gáz! Majd helyreraknak! Vagy rávesznek, hogy ügyesen öngyógyíts!
Drukk eredményekhez!
Gratula agyerkőcökhöz! Boldog könnyek meg jöhetnek nem?
Manóci!
Gratula az eredményhez!
Vera!
Míra kommentálja már a pocakot?
Meddig dolgozol?
Egcsi!
Kéne nekem is egy kicsi abból a melegből!
Amióta magam vagyok az írhámban, megint nagyon fázós lettem!
Enyémautóm épp tegnap lett kész. Ahhoz képest, hogy japán, nagyon kis takarékos volt! igaz, a szerelők is úgy álltak hozzá, hogy csak plasztikáznak, mert egy 18 éves autóba már nem feccölnek annyit. Azért remélem még sokáig fut alattunk biztonsággal!
Kostyika!
Tesóprojekt indult?
Jelentem 27-én befejeztük a szopit. Győzött a cumisüvegben a tápi. Érdekes, azt hittem jobban megvisel majd, de őszintén szólva jól esik ez a kis szabadság.
Még időnként megkínálom, úgy másfél naponta, de nem túl lelkes, inkább cumi, mint hami. Üveget meg zutty, és már ki is húzta! Súlyján és kedvén is sokat dobott!
Vidám, nyugis, semmi extra hiszti. Ezért is kezdtem tápit adni, és lám, valóban éhes volt a lelkem!
Pamacs remekül megvan. Igaz OLivér rendre kipacsálja az ivóvizét és kavicsokkal dobálja tele a házát, de édesen vonulnak ide-oda a kertben. Nagy páros! Visszahozza a nyusziját!!! El még nem engedi, de most már nem csk bambán néz, ha eldobom a játékot, hanem lelkesen caplat utána. Sokat nőt, de még kajla.
Más fontos....most nem jut eszembe.
ja! teszek fel még képeket a
www.kep.tar.hu/ironram -ra.
Jó éjt!