Új privát üzeneted érkezett!

Egcsi,

Örülök, hogy minden ok. volt a dokinál!Cukros lötyi :evil: :shock: nekem van éhgyomri is!Szóval lesz fölös 2 órám magamra :wink:
Karambol :( azért remélem neked nem lett bajod?Még jó, hogy holnap szabadnapod van.Így el tudod tölteni hasznosan :lol: :lol: :lol: gondolom otthon unatkoztál volna?! :lol: Ja, tényleg nálatok munkanap.
Itt meg nemzeti ünnep lesz vagy mifene!De mi maradunk itthon a békességben!Kinek hinyzik ez ami most van? :shock:
manóci

Sziasztok!

előbb írtam s elszállt :evil:

Eszter!
Nagyon jók a képek :) Fiúk gyönyörűek, kuty cuki :)
Zacskós ötlet nagyon kafa :)

Kostyika!
Munka ügyben egyformán gondolkodunk :) Nekem is nagyon hiányzott a pörgés, persze élveztem az itthonlétet,de jól esik ez a kis kikapcsolódás :) De már csak fél év :)

Egcsi!
Cukros lötty :( Kíváncsi vok ha eljutok odáig akkor most mi lesz :)

Szia Orsi :) :)
Flóra már fél éves :shock: Hogy öregszik :)
Pusz mindenkinek szép hétvégét :)

vera

KépKép
viranka

Vera :)
Gratulálok a második vonalzóhoz! :D Csak én vagyok ilyen figyelmetlen, hogy eddig nem láttam a nagy hírt? :? Üdv a kismamik táborában! :P

Többiek! :)
Mindenkinek pussz, rohanok suliba, majd holnap írok! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vera,
GRATULÁLOK :D Mostanában sajnos többet vagyok itthon a betegségek miatt mint munkában :( Most éppen homloküreggyulladásom van, ezen a héten megint nem mentem dolgozni.

Meske,
Találtál még valahol szállást?

Lányok, tudtok valami felnőtteknek való homeos immunerősítőt: Mert már legalább másfél hónapja oda-vissza fertőzzük egymást Veronikával és nem tudok kilábalni belöle.

Megyünk sétálni, puszi mindenkinek.
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok :D

Vera
Gratulaaaa!!!! :D Én sem vettem eddig észre, de gyanakszom, hogy csak most raktad fel, a hetek számából kiindulva. :D A 12 bűvös szám! :wink: Úgy örülök Nektek!!! Hidd el, most minden rendben lesz! És pont 3 év lesz köztük, ez tök jó! :D

Egcsi
Örülök, hogy jól vagytok és hogy a karambolt is szerencsésen megúsztad. A kocsit meg meg lehet csináltatni! Persze a méreg nem hiányzik, de a lényeg, hogy nem lett semmi komoly baj!
Lötty-ivás: én valahogy nem voltam rosszul tőle! Jó sok citromlevet belenyomtam és zutty! :shock: :wink:

Andi
Sajnállak nagyon, Te szegény kis beteg! :( Már tényleg jó régóta küzdötök! Én úgy tudom, hogy az Oscillo az erre is jó, azért is lehet kúraszerűen szedni megelőzés céljából. De azért kérdezd meg. Szerintem ha felhívsz egy homeós dokit, akkor segít telefonon is. Mármint ha nem túl pénzéhes! :roll:

Kicsit magunkról:
El is felejtettem írni, hogy a nagylány 7500gramm és 69 cm. Gergő csak 2 centivel volt hosszabb, viszont 2 kilóval nyomott többet ennyi idősen! :shock: Olyan érdekes visszanézni a babanaplót, hogy Gergő milyen volt és miket csinált ennyi idősen! :D
Ma egész nap kint voltunk a kertben, isteni idő volt, rendeztük a terepet, hogy el tudjuk kezdeni lerakni a kerti járdához a köveket. Talán holnap abba is belefogunk. Gergő is kint volt, persze állandóan láb alatt, de nagyon élvezte! Anyukám segített, Flórával elvolt, ha kellett, de Flórácska is sokat volt kint. Úgy élvezem a tavaszt!!!! :D

Na, elég belőlem mára.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Vera, gratulálok!!! Tegnap olvastalak és gondoltam hogy megkérdezem hogy miért csak fél évig dolgozol és aztán láttam a vonalzódat! De jó!

Egcsi, tényleg nem lett bajod a karambolnál? Tanfolyam hogy megy? Vizsgázni is kell közben vagy csak a végén? Meddig tart a tanfolyam?

Andi, szerintem is az Oscillococinum jó lehet megelőzésre vagy van felnőtteknek is mindenféle vitamin dr. Lenkeinél (persze aranyárban).
http://www.drlenkei.hu/
Jobbulást!

Mese, végül hova utaztatok?

Eszter, nagyon vártam a megfejtést hogy mire való a zacsi a gyereken, mert erre a megoldásra nem gondoltam, de nagyon vicces! Gyerekek nagyon édesek. Megnéztem a fotóidat a másik topikban, vannak nagyon szép képeid.

Orsi, szép méretei vannak Flórának! Mi is tegnap kertet rendeztünk, meg kihoztuk a kerti bútorokat is. Annyira jó hogy már tavasz van (vasárnapig). Hallottátok hogy hétfőn már csak 6 fok lesz??

Mi ma elmegyünk kirándulni Visegrádra. Szép napot mindenkinek!

Sziasztok
Andrea
Vendég

VERA

Nagyon Gratuláklok én is!!! :) :) Aztán vigyázz ám magadra, csak semmi megeröltető! :wink:

Orsi,

Nem semmi méretek :shock: Eszti 1 évesen volt 8 kg! :lol: :lol: :lol: ti biztos addigra többek lesztek!
Tavasz :) ne is mondd!Én is napok óta kint bóklászok a kertben,, és teszek- veszek amióta ilyen szupi idő van!De nem biztos, hogy örülhetünk sokáig, mert állítólag jöv. hétre havat is mondtak :twisted: de én már neeeeem akarom!!!!
És avirágzik már a s. barackfa, le fog fagyni :cry: :cry:
manóci

Sziasztok!

Péntek van, hurrá! :D Itt egész héten 3O fok volt, kint is voltunk az udvaron pancsolni minden délután! Berci imádja a vizet. :D

Orsi :)
Ez előrecsomagolt lötty, semmit nem lehet beletenni, még vízzel sem hígíthatom,megkérdeztem. :?
Szép méretei vannak Flórának! Gergő mindig is óriás bébi volt. :D

Andi :)
Jobbulást! Nekem az allergiám jött elő...micsoda boldogság! :?

Andrea :)
A tanfolyam 9 hónapos, ez a 4. hónapom. Minden pénteken teszt és a tantárgycsop. végén, azaz havonta egy összefoglaló. Persze gyakorlatból is vizsgázunk, azt is havonta. Nem olyan nehéz a suli és nagyon jó a csapat. :D
A karambolból csak egy kis lökést éreztem, nem ment gyorsan egyikőnk sem. Éppen a piros lámpához lassítottam amikor történt. :?
Jó kirándulást! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Vera!!!
Akkor most már jöhetsz nyugodtan gyakrabban is, nem kell félni, hogy kikotyogod az édes titkot! :lol:
na, nem csipkalődöm! Tényleg nagyon örülök, és azt hiszem itt mindenki!!!! GRATULÁLUNK!!!!
Kezdeti megpróbáltatások voltak? Vagy esetleg már le is csengtek?
Melóhelyen mit szóltak?

Egcsi!
Akkor erre az évre neked is megvolt a csatt! :twisted:
Éljen, éljen. Magam részéről mindig abban bízom, hogy minden rossz, ki van osztva egy egységcsomagban, és ilyenkor gyorsan el lehet lőni a "patronokat", így az év hátralévő, nagyobbik részében, már nem lesz ilyen gáz esemény!
Jó, hogy tanulhatsz! Lassan kezdek bedilizni a mindenféle testnedvektől, tápanyag be-, és kimenettől.... :cry: Olyan jó enne megint egy kicsit a fejemet is használni! Remélem szeptembertől sikerül majd valamit összehozni, legalább egy angol nyelvtanfolyamot! Már az is eszembe jutott, előszedem a matek példatárat.
Fotózásról már olvastam, kutyanevelésről is, ....

és most menem kell.... Marci
:cry:

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter :)
Hát ha a matek példatárat akarod elővenni, akkor tényleg szenvedhtsz... :D Nekem a matek mindig is mumus volt a suliban. :?
Azóta még egy csatt volt a családban, csütörtökön a férjemnek durrantottak hátulról a piros lámpánál...céges autó ráadásul. :roll: Erre az évre már tényleg elég volt az "egységcsomagokból". Az első 3 hónap nem volt a legjobb. :?

Tényleg, gyere mesélj! Volt rókakoma? Munkahelyen megmondtad már? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Flóra méreteihez köszi a gratulákat! :D De olyan érdekes mennyivel kislányosabb, mint Gergő volt!

Manó
Én is hallottam a hóról, de mostanában már nem emlegetik, így szerintem csak sima lehűlés lesz, remélem pár napig és élvezhetjük tovább a tavaszt!

Mi elkezdtük tegnap a kerti járda lerakását, de ha eső lesz, akkor egy darabig halasztani kell a folytatást! Pedig úgy be vagyok zsongva! :D Most van megint ingyenhitel a Brico-ban és meg tudjuk venni a szalonnasütőhöz is a köveket, meg egy grillezőt, szóval már alig várom, hogy kész legyen! Képeket is szeretnék már feltenni, de képzeljétek el a kicsinyítő programunk elromlott és most nem tudok kicsinyíteni. :(

Eszter
Tetszett, amit a testnedvekről írtál. :lol:

Egcsi
Lötty :?
Párod kocsija :(
Suli :D

Bocsi, de most csak ennyi voltam, Flórácska ilyenkor kezd nyűglődni a fürdésig. Ezt a szokását nem nagyon akarja elhagyni. :D

Orsi

avocado

csak 1 szóra

Verrrraaaa!
HURRRÁÁÁ! Gratulálok! akkkor nem lehetett könnyű neked az előző 3 hónap lelkileg :-) azért még csak óvatosan, vigyázz magadra! Nem kell otthon pihenned? bizti ami bizti?
Akartam írni, h köszi a mózest, már nem használjuk, visszavinném..

ennyi , megyek valószínűségszámítást tanulni- vagy v.mi olyasmit.. Eszter, szívesen átpasszolnám neked..

végül nem mentünk, csak 1-1 napra, sehol se vlt szállás, úgyhogy inkább majd hétközben, amikor nincs annyi ember..
tegap sárkányt eregettünk, ma meg Balcsin voltunk, kompoztunk, meg Füreden sétáltunk, étteremben kajáltunk, stb..

megyek, puszi
Mese
meske

Halihó!

Gyorsan feldobok 2 képet, a pocakosat megint Berci csinálta... 8)
Kép Kép

Mindenkinek szuper hetet!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi,

Szívesen lekicsinyítem a képeidet, ha átküldesz 1-2-őt mailen! :) Semmiből nem áll pikk-pakk, és már küldöm is vissza, és rakhatod föl :wink:

Egcsi,

Édike a pocakod :wink: és Bercinek de jóóó, abban a csónakban!Én is lubickolnék már, meg napoznék!
Remélem tényleg csak pár nap ez a hideg, de ma megfagytam :?
Képzeld, halál ideges voltam reggel.Bekészülve elmentem a vérvizsgálatra, erre az ablaktól hazazavartak a p.....a, hogy a beutalóm nem jó, mert a háziorvos valami naplószámot nem írt rá! :twisted: Olyan ideges voltam, úgy meg is fájdult a hasam hazafelé, hogy végezheti így valaki a munkáját!Egyből megfordult a fejembe, ha gyógyítani is így gyógyit?????!!!!!!!!!!!!Mi lesz velem, ha beteg leszek :!:
Na, ugyhogy tapasztalat még ohne, majd szerdán próbálkozom újra!Most meg megyek minnyá az ÚJ beutalóért, mert persze ma du. van rendelés!!
manóci

Manó :)
Régebben nem voltak ilyen szőrszálhasogatóak, egy naplószám miatt nem zavartak el. Ez is az új rendszer vívmánya? :roll:
Most itt is lehül kicsit, nem lesz 3O, csak 25 fok hét közepén. 8)
Öldököl az allergiám... :roll: A zsebkendőgyár belőlem él. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok :)

Köszönjük a gratulákat :) Rosszullétek ugyanúgy elkerültek mint Mimóval mikor terhes voltam :) Csak állandóan aludnék :) ennyi a különbség :) Az nekem is meglepi volt hogy 12 hetes vagyok max 10-re gondoltam én :) Képem s videom nincs mert okosan tb kártya nélkül mentem a dokihoz így csak titokban csinált uh-ot :) Tök jó volt látni a kis pókhasát s hogy a szíve dobogott :) Munkahelíemen tegnap mondtam el, nem akartam a 4 napos ünnepüket elrontani :) Szerencsére jól fogadták nem is tudom minek stresszeltem annyira magam :) A hasam már akkora mint Mírával kb. 5-6 hónaposan :)

Egcsi!
Csak akkor raktam fel a vonalzót :) Jó nagy már a pocakod :) Allergia :( Na ettől én is tartok, mi lesz velem nyáron :(

Manó!
Sikerült elintézned a naplószámot? Erre majd akkor figyelhetk én is :shock: Bár én az igazolványaimat nem szoktam vinni magammal :) De már azokat is beraktam a táskámba.

Orsi!
Járdalerakás:) Most hogy esik az eső talán puhább lesz a föld és egyszerűbb lesz nem? Vagy csak én gondolom így? Grillező :) Nagyon jól fog kinézni a kertetek :)

Mese!
Mózes ráér szeptember végén fogok szülni ha minden jól megy :) Pihizni ????????? azt nem tudnék :) Ülőmunkát végzek,kímélő életmódot élek:)

Rita!
Köszi az smst,Robi mondta h küldtél,bocs h. csak ma válaszoltam :oops:

Anikó!
Köszi hogy hívtál :) Jól esett :)

Eszter!
Mindig megígérem jövök gyakrabban,aztán nem jön össze :oops:
De igyekszem :)

Andi!
drlenkei.hu ahogy Andrea is írta.Robi szedi az alapcsomagot kb. 5 ezer ft volt de úgy néz ki h. jó neki.Nátha 2 nap alatt lement nála :)

Andrea!
Milyen volt a kirándulás? Én úgy utálom ezt az időt :( Bár sütne a nap :) Most h. Míra is beteg jobb lenne kint lenni :)

No most ezt elküldöm aztán teszek fel pocakképet :)
vera

KépKép
viranka

Ez volt pocak múlt héten szombaton :)

Kép

pusz mindenkinek :)

KépKép
viranka

Vera,
Pocak :D Ez igen hatalmas. Nem is nagyon tudtad volna eltitkolni a munkahelyeden sokáig. Elnézve a pocidat, kezdek kedvet kapni :D

Andrea, Vera
Köszi a tippeket, lekopogom úgy tűnik h sikerült meggyógyulnunk. Tegnap már Veronika is ment bölcsibe és én is jöttem dolgozni. Kicsit még fáradékony vagyok de majd visszarázódom.

Andrea,
Milyen volt Visegrád? Mi is elmentünk vasárnap, de manót nem nagyon kötötte le, állandóan húzott h menjünk már fagyizni :D

Többieknek pusz megyek dolgozok tovább:)

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Poci 8) Nagyon cuki. :) Örülök, hogy a munkahelyen nem volt gond. :)

Andi :)
Hajrá a kistesóprojecttel, kell az utánpótlás mire Manóval mi osztódunk. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok, most csaj helyzetjelentés gyorsba :)

Cukros lötyi megvolt, nem, olyan gáz!Egcsikém, nem lesz ott se semmi gond :wink: én simán lehúztam, és mivel éhgyomorra ki is volt száradva a szám, meg jó hidegen csinálta meg a nő még talán jól is esett! :wink:
Amúgy olyan mint egy jó intenzív ízű porcukorral készített limonádé!Citromot feltétlen vigyél, szerintem az sokat dobott amúgy rajta :)

Vera, de édes pocak :) Sokkal hamarabb látszik, ugye?Én ezen még most is kiakaok :) Dobok én is képet, nekem most ekkora, de Esztivel 7 hósan volt ekkora! :roll: :lol:

Na, pussz mindenkinek

Kép
manóci

Sziasztok!

Ugy tunik en mar csak read-only leszek nagyreszt. A munka minden szabad percemet elveszi. Ahogy a lanyok lefekszenek este, vagy reggel, amikor meg alszanak, de nem banom. :)
Amugy jol vagyunk. Kittike mar 6 fogu. :shock: Felul 4, alul 2. Tunderi jo kislany, semmi gond vele. Rengeteget megy. Allandoan csak menni akar, nem bir egy helyben ulni. Mar ugy is megy, hogy fogom a kezeit, vagy az egyiket en a masikat Lili. Mar 19-es cipoket hord. Es allandoan mosolyog. :)
Lili mar tenyleg szobatiszta es tovabbra is nagyon akaratos. De egyre szebbeket rajzol a papirra es nagyon szepen enekel. Rengeteg dalt tud es mindig enekel. Vagy keri, hogy enekeljek en. 8) Bar en szoktam neki megtanitani a dalokat es igy valojaban sokat enekelunk egyutt. Kitti meg ilyenkor razza magat, tapsol es mondja, hogy da-da-da-ta-ta-ta. :lol:
Mar 2 napja nagyon jol alszanak. Kitti csak egyszer kel, Lili a sajat agyaban alszik reggelig. Csak koran kelnek tovabbra is. 6 es 7 kozott.
Voltunk mult heten csutortokon baratokkal medveparkban. Lilike nagyon elvezte. Mezzel etette a macikat a barataival es amit ki nem hagyott az ugralovar. Onnan aztan ki nem lehetett hozni, annyira elvezte. A ket fiu baratjaban egyutt nem volt annyi energia mint egyedul Liliben. Es nagyon ugyes.

Vera: Csodalatos a pocid! Ugy orulok neki! Van megerzesed, hogy milyen nemu lesz?

Eszter: Csodalatos otlet a bevasarloszatyor. En is sokat gondolkodtam, hogy hogyan engedhetnem ki Kittit a szep idoben, hogy ne koszolja ossze magat. O meg csak maszik, ezert. De megvan mar a megoldas. :wink: Fantasztikusak a kepek. Mindket fiu gyonyoru. :) A Kutyarol nem is beszelek. :oops:

Egcsi: Karambol. :( Hat nem lehetett konnyu. Biztosan megijedtel. Orulok, hogy nem esett bajotok. Nalatok a biztosito fizet ha nem te vagy a hibas? Pocid neked is gyonyoru! :)

Mano: Neked mar nem is tudok mit mondani a pocakra. Hatalmas! :) Mikor lesz legkozelebb UH? Mar rem kivancsiak vagyunk a nemere. Remeljuk te is. :)

Pocak: Lanyok ne ijedjetek meg, de altalaban a masodik baba mindig nagyobb pocakkal jar... :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Es jo par kep, Sorry. :oops:
Medvepark:
Kép
Kép
Kép
Itthon:
Telefon Zsoltipapinak:
Kép
A ket lany:
Kép
Kép
Kittike:
Kép
Modellkedek mamanak:
Kép
Kép
Kittike:
Kép
Huncut Lili:
Kép
Kittike asztalnal:
Kép
Egy babakocsi kettonek:
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Hú,de régen voltam! :oops: Most is csak egy picit:

Vera:itt is gratula,úgy örülök Neked! :lol:

Kismamik:gyönyörű pocakok,irigy-irigy!!!! :lol:

Rita,Eszter,Egcsi:csodaszép gyerekek,kutyu nagyon édes!

Andrea:Te is megjöttél? :wink: Hívlak valamelyik nap,már nagyon készülök! 8)

Orsi:itt a tavasz,nemsokára talizhatunk! :lol:

Manó,Andi,Timi,Egcsi,remélem nem hagytam ki senkit,puszika:

Anikó
vakili

Sziasztok!

Már megint :) Én vigyázok ma Mírára :)
Köszi pocakdícséreteket :) Azt tudtam h. a másodikkal nagyobb de h ennyire :) Bár melóhelyemen még nem vették észre :)

Rita!
Olyan aranyosak a lányok :) Kittinek megint levágtad a haját? Édi lehet ahogy ő is veletek énekel :)
Megérzésem az nincs. De ugyanazokat eszem mint MÍrával anno :) KFC-s csípős csirkeszárny, állandóan szalonnáznék :) reményeim szerint(meg Robi) lány :)
medveparkot Míra is élvezte,ő is akart enni a mézből a macik után :shock: fel is volt háborodva h. nem lehet :)

Anikó Pusssssssssssssz :) Gyerekek ?

Orsi!!!!!!!
Hol vagy? Már régen írtál :( Métrges leszek ha nem adsz életjelet magadról :)

Pusz vera

KépKép
viranka

Vera!
Nem veszik észre a pocakodat????? Pedig szerintem szépen látszik. :lol:
Gyerkőcök jól vannak,kopp-kopp....Már megint velem van a gond. :oops:
Vérnyomásom időnként 100 alatt,kóválygok,aztán egyszer csak gondol egyet,és 160-170.Na,akkor vagyok nagyon rosszul. :cry: A legváratlanabb pillanatokban tör rám.A doki szerint semmi bajom. :?
Nekem Bencével tök ugyanaz volt a terhességem,mint Katával,hányinger,egyebek,és mégis fiú lett.Pedig én nagyon lánynak éreztem. :lol:
Mézevés :lol:

Puszi:Anikó
vakili

Anikó!

Nem mert általában magamra kapok reggel egy kardigánt s rajtam van egész nap :) Csak ha mutogatom akkor látják meg :)

Ma voltam fogdokinál, meg fodrásznál is :) Csak egy rossz fogam volt, az is már megvan nyár óta, most betömte :) És nem is kellett sokat várnom én voltam csak ott :)

pusz mindenkinek :)

KépKép
viranka

Na, jó estét!

Csak bejelentkeztem, meghozta apa a cukros eredményt! :)
Jó lett nagyon, szerencsére.
Éhgyomri 5,4
Terheléses mégjobb4,1 :wink:

Egcsi, te mikor is mész?

Lépnem kell, jó éjt Kép
manóci

Vera
Először Neked, hogy ne legyél mérges! :wink:
Poci kép cuki! :D
Mézevés :lol: Ki bírnak olyanokat találni! :shock:
Kertünk: hát jól fog kinézni, de mikor??? :roll: Karcsi szegény iszonyú sokat dolgozik a suli mellett, hogy legyen pénzünk megélni, sajnos el is megy, nem tudom mi lenne, ha ez nem lenne! :roll: És ha itthon van, akkor éthetően pihenne, de van ezer dolog, így most vasárnap Apukám és én fogjuk folytatni a járdát. 8)

Manó
Pocid neked is édes! :D

Pocakos lányok
Nem nagyon értem a meglepődést, hogy mekkora a pocitok! :wink: Nekem már óriásbébi Mókuskámmal is ekkora volt elsőre, úgyhogy tessék örülni, hogy csak a második ekkora! 8) :D

Anikó
De jó is lenne talizni!!! Ha nem vagytok betegek, akkor megyünk! Csak szólj! :D
Sajnálom a vérnyomásod! Azért el kéne menni egy másik dokihoz is, mert nem hiszem, hogy ez normális! Nekem nincs semmi bajom, és nem is ugrál a vérnyomásom!!!

Rita
Édesek a képek! :D

Bocsi lányok, de egykezeznem kéne és az most nem megy, agyilag zokni vagyok. :?

Most már tudok képet kicsinyíteni, majd még próbálok jönni.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Hat ugy tunik idonkent nem csak en vagyok keveset. :? Ebben a ramaty idoben, nem nagyon van mit csinalni. Itthon kreativoskodunk Lilivel. Kittike most alszik. Most egy kicsit kisutott a nap, de nem fog sokaig tartani. De az esonek most orulok, mert szepen nonek az elszort fumagjaim. :)

Vera: Hogy fogjatok megoldani helyileg a kicsi erkezeset? Mira elkoltozik egy masik szobaba, es nem veletek fog aludni? Van meg szabad szobatok? Nevek mar vannak a kicsinek? :)

Aniko: furcsa ez a vernyomasproblemad. Te se sejted mitol van? Azert erre oda kell figyelni, mert veszelyes is tud lenni. Orvosok mit mondanak?

Mano: Gratulalok a cukros eredmenyhez. :) Nekem Kittivel magas volt. Mikor lest a kovetkezo UH?

Orsi: Gergo is mar teljesen szobatiszta napkozben? Egyebkent hozzank is johettek barmikor. :) Nekem is mindket lannyal nagy pocim volt. :wink:

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Hoztam pár képet, de most csak ennyi időm van.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi :D

Orsi

avocado

Sehol senki? :( Nekem sem működött tegnap a babanet, lehet hogy ezért nem írtatok?
Azért gyertek, a végén kihalunk. :?

Puszi :D

Orsi

avocado

Húúú Lányok! :(

Kezdek kicsit megijedni. :( Remélem nem üldöztem el senkit a sok fotómmal??? :oops:
Annyira rossz, hogy sehol senki, és nem tudom, hogy mi van, miért nem jöttök. :(

Orsi

avocado

Csak azért, hogy ne ijedj meg, írok pár sort. :) Semmi baj a fotóiddal, nagyon jók. :D

Rita :)
A te képeid is jók, a lányoknak gyönyörű a szeme! A fiamnak tetszenének. :D

Doki a cukros löttyel 13-án, 4D-s UH egy héttel később. 8)
Gratula a jó eredményhez, remélem az enyém is Ok lesz. A pocid szép nagy, az enyém is egyre nő és nő és nő.... :wink:

Anikó :)
Vérnyomás :( Az ingadozó sokkal rosszabb, mint ha állandóan magas lenne. Így nagyon nehéz beállítani gyógyszert rá. :?

Mi jól vagyunk, az allergiám még mindig tombol, de már megmaradok. Sajnos az autóm még mindig romos, ugyanis kiderült, hogy a csajnak nem volt biztosítása, nem fizették ki vagy ilyesmi. :evil: A mi biztosítónk megcsináltatja, mert nekünk van ilyen esetre is, de akkor ki kell fizetni az önrészt és felmegy a biztosítás is. Ez az év eddig nem nagyon jött be nekünk....remélem nem marad így még 9 hónapig. :(
Megyek ebédelni...Mindenki jöjjön, mielőtt Orsi eltemeti a topikot! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

Orsi,

Mért kérdezel ilyen hülyeséget :twisted: annyira édesek vagytok a fotókon, és tök jók! :wink: Elüldözni????!!!!Dehogyis, sőt én nagyon szeretem amikor raktok fel, mert imádok képeket nézegetni, még azt is akit nem is ismerek :lol: De azért titeket ill. a gyerkőcöket nagyjából igen :wink:
Tudod mit?Rakok én is 1-2-őt Esztiről már úgyis tök rég láttátok :)

Egcsi,

Autó :( hát az nem jó, de egyszer csak lerendeződik!
13.-án mész a cukorra?Na, én meg akkor megyek a dokihoz vizsgálatra+Uh is lesz :) már úúúúgy várom!Rég láttam a kis manókámat.
De tegnap kellett mennem védőnőhöz, és jó hírek jöttek onnan is.Még csak 2 kg-ot híztam :lol: :lol: hurrá,hurrá!Sajna volt rajtam a kezdésnél felesleg, így olyan jó, hogy a meglévőből veszi el a baba!
A másik meg amit tök jó volt, hogy hallgattunk szívhangot is :wink: Van a védőnőnél ilyen kis szerkentyű, és annyira édes volt, olyan jó volt hallani. Eszti is velem volt, és ő is csak nézett nagy szzemekkel, és mosolygott, hogy ez a tesó?! :lol:

Na rakom a képeket, puszi mindenkinek!

Ezt imádja a legjobban :lol:
Kép

Ez a második legjobban(ágyneműnkbe fetrengeni)
Kép

Vendégségben a jókislány
Kép
manóci

Sziasztok!

Csak egy rövidet,mert elég lekvár vagyok. :? Pénteken a frászt hoztam a családomra,vacsorázni indultunk egy baráti párral négyesben,és rosszul lettem a kocsiban.A lámpánál éppen előttünk állt egy mentő,és Attila leállította őket,ők meg azonnal és szirénázva kórházba vittek.190-es vérnyomást mértek.Nagyon rosszul voltam. :cry: A Neurológiára kerültem,ahol aztán nem találtak semmit,de még többször volt ilyen kiugró magas vérnyomásom,hétfő este 200.Tegnap kiengedtek,és hétfőn kell mennem kardiológiai kivizsgálásra.
MOst csak ennyi,sok puszi Nektek,képek nagyon gyönyörűek,azt azért láttam. :D

Anikó
vakili

Jaj, úgy örülök, hogy írtatok!!! :D :D :D

Anikó
Jaj, jaj ! Ez nem túl jó! :( Remélem minden rendben lesz és végre megtalálják már az okát, hogy mi van a vérnyomásoddal! Szegény családod, biztos halálra izgulja magát! :( Nagyon szurkolok!!!!

Egcsi, Manó
Olyan drágák vagytok! :D A két kismami! :wink:

Egcsi
13 pont péntek lesz. :wink: Ráadásul én akkor megyek megint játszani a tv-be, szóval miközben iszod a lötyit gondolj rám. :wink:
Kocsi: hát az elég gáz! :( Főleg, hogy nem is Te voltál a hibás! :(
Nekünk volt egy hasonló Portugáliában, belémjöttek egy kanyarban este és a pasi simán elhúzta a csíkot. A mázlim az volt, hogy épp ott állt egy busz a buszmegállóban és az ellenőr látta az egészet, visszajött tanúskodni, a másik tanú meg a pasi mögötti másik autós volt, az követte, leírta a rendszámot és visszajött az is tanúskodni. Még a rendőrségre is eljöttek velünk, ott is aláírtak mindent, baromi rendesek voltak. Csak 1 bibi volt, hogy a srác, aki felírta a rendszámot összecserélte az első 2 betűt, így a rendőrök egy pár napig nem tudták beazonosítani a kocsit, én kellettem hozzá, hogy ugyan próbáljuk már ki más kombinációban, de mire kimentek (egy ismerős közbenjárására, hogy ne halogassák már a dolgot) addigra a pasi megcsináltatta a kocsiját, így simán letagadhatta a dolgot. A szerencse a 2 tanú volt, meg az, hogy van ott egy biztosítók központi akármije, ahol megadták a rendszám alapján, hogy melyik biztósítóban van az emberkének biztosítása, és a rendőrségi papírral, tanukkal a biztosító fizetett, annak ellenére, hogy a pasi letagadta az egészet. Így végül jól jöttünk ki a dologból, de iszonyú mit összetelefonálgattam, meg mennyit kellett menni utána. :?

Manó
Fotók: Köszi! :D
Ti fotóitok is tüneményesek! Olyan édes kis csajszid van! :D
2 kiló: le a kalappal!!!! Ügyes vagy! Vagy ügyesek vagytok? :wink:

Nálunk minden ok, igaz Flórácska ma délelőtt belázasodott, elmentem vele a dokihoz, de szerencsére semmi nincs, nagy valószínűséggel a foga. Aztán délutánra már le is ment, már csak hőemelkedése volt.

Lányok
Volt valakinek hasonló? Fogzáskor láz???

Na, most ennyire futotta, egyedül vagyok a gyerekekkel, fülelnem kell!

Orsi

avocado

Sziasztok!

En is irtam egy hosszu uzenetet, de elszallt. :(

Orsi: Gyerekek nagyon szepek a kepen. :) Bar Floracskanak meg egy kicsit korai a sorozes. :wink:
Laz: Lili szinte minden fogzasanal volt lazas egy napig. Ugy tudtuk mindig, hogy most fogzik.

Egcsi: Koszi. :) Mar most sok kisfiut es sok ferfit is levesz a labarol a nagy kek szemeivel. :wink: Mi lesz kesob?? :?

Aniko: Nem jol hangzik amiket leirtal. Ki kellene magadat teljesen vizsgaltatni es rajonni a vernyomasingadozas okara. Nagyon veszelyes tud ez lenni. En csak tapasztalatbol beszelek.
:cry:
Majd ird meg, hogy mi volt a neurologian es kardiologian.

Mano: Eszti gyonyoru. :) Hihetetlen nagyot not. :) Remeljuk megtudjatok a baba nemet az UH-n. :)

Ovival mindenkinek minden okes? Mi ma voltunk veglegesen beiratkozni, bar azt mondtak, hogy nem kellett volna tekintve, hogy mi mar bejelentkeztunk tavaly oktoberben.. :?
Majusban ertesitenek, hogy felvettek-e a Lilit.

Es egy kep:
Mama menjunk setalni! :shock:
Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az aggódást,aranyosak vagytok.

Rita:édes a lánykád. :D Nekünk ma szólt az egyik anyuka,hogy lesz majd beiratkozás az oviban.Mi a körzetesbe megyünk,ennek van a legjobb híre,nagyon nehéz bekerülni,de így gondolom nem lesz gond. :)
Neurológiai szempontból minden negatív lett,jövő héten folytatom a kardiológiával.Apukám szerint pánikbetegség. :oops: Majd meglátjuk.Most mióta itthon vagyok,jól vagyok,a vérnyomásom alacsony,mint mindig.100-110.
Eddig anyu volt itt,ma anyósom jött segíteni,majd holnap kiderül hogy bírom egyedül.

Orsi:a Te történeted se semmi.MIcsoda emberek vannak! :evil: Úgy sajnálom,hogy még nem láttam Flórát élőben.Már olyan nagylány!!!
Képzeld,pénteken volt egy fesztivál a sulinak,és Gergő kapta a Legjobb Tanuló Vándorserleget.Úgy bőgtem,mint a záporeső. :lol:
Majd küldök képeket,bár nem a legjobbak,de a lényeg látszik rajtuk.Katáék néptáncoltak,Geriék meg előadták a Pinocció táncjátékot.Fergeteges volt!!
Fogzásnál nálunk inkább nemalvás,sírás volt,de az is csak egy-két éjszaka.

Na,ennyit bírtam,puszi MIndenkinek:

Anikó
vakili

Sziasztok,

Anikó, ez elég komolyan hangzik :roll: :? azért vigyázz nagyon magadra.Az ingadozós igen ahogy Rita is írta a legrosszabb!
Jobbulást :!:

Orsi, köszi :) igen nálunk is volt hőemelkedés a fogzásoknál.Igaz nem mindegyiknél, de ami jobban megviselte ott igen :? Szóvval semmi gáz, az elmúlik!

Rita, :) köszi neked is!Esztinek ugyanilyen gumicsizmája van mint Lilinek, csak sárga, és rózsaszín a királylány rajta :wink:
Igen a baba nemére már én is nagyon kiváncsi vagyok.Jó lenne, ha mehetnék kispasis cuccokat venni :)
manóci

Manó!
Köszönöm! :D Most figyelnek rám nagyon,nehogy baj legyen.Ami még kicsit bonyolultabbá teszi a dolgot,hogy sokszor nem egyforma a két kezemen a vérnyomás.Volt az egyiken 190,a másikon 130. :? Na,erre adjanak gyógyszert! :roll:
Nem emlékszem,hogy írtad-e,nevek vannak már? Nagyon jól áll Esztinek a csajos frizura! :lol:

Anikó
vakili

Anikó, köszi, igen most növesztjük :wink:
Ha lány lesz Hanna, ha fiú Zalán :)
manóci

Rita
Köszi! :D
Lázzal kapcsolatban köszi a választ. Csak annyi volt, 1x és azóta sem semmi, szerencsére. De iszonyúan viszket szegénykém ínye. :(
Kép haláli! :lol:
A múltkor írtad a talizást, ne haragudj, hogy csak most reagálok rá. Én benne vagyok, tök jó lenne! Majd beszéljük meg mikor, igaz délelőtt Flóra szokott nagyot aludni, ebéd után meg Gergő, szóval nem egyszerű elindulni, szerintem mégis inkább az ebéd utáni lenne a jó! Nem nagyon tudom, próbálj kiokoskodni valamit, ok? :wink:

Anikó
Itt nem írom le, úgyis hívlak telefonon! :wink:

Manó
Neked is köszi a fogzás tippet.
Elhioszem, hoghy már nagyon kíváncsi vagy!!!

Bocs, át kell adnom a gépet Karcsinak.

Pustzi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Micsoda képek!!!! Szép kölkök vannak ám ebben a topikban!! :lol:
Bár mit ne mondjak, utánpótlás csapat sem semmi! Tessék csak gömbölyödni!

Orsi!
Mi is voltunk méreckedni. 11hós adatok: 9820gr és 80cm :shock: Kinőtte a "vájút" így legközlebb állva akarják mérni. Majd siettetem kicsit Marcit ezzel az állással!
Egyébként feláll, és fel-alá mászkál a kanapé mentén, de ha ott van valaki mancson ragad és menni kell, akár hanyatlépésben is! Ha nem vagy elég gyors kisétál saját maga alól! :shock:
Nagyfiú? Mostanság nem is írtál róla! Vagy csak én nem vettem észre?
Járda?

Rita!
Tündériek a lányok! Majd megyünk háztúűznézőbe!
Hol van az a bizonyos medvefarm?

Vakili!
Ilyesztő amit írsz! ha pánikroham akkor sincs gáz! Majd helyreraknak! Vagy rávesznek, hogy ügyesen öngyógyíts!
Drukk eredményekhez!
Gratula agyerkőcökhöz! Boldog könnyek meg jöhetnek nem? :)

Manóci!
Gratula az eredményhez!

Vera!
Míra kommentálja már a pocakot?
Meddig dolgozol?

Egcsi!
Kéne nekem is egy kicsi abból a melegből!
Amióta magam vagyok az írhámban, megint nagyon fázós lettem! :evil:
Enyémautóm épp tegnap lett kész. Ahhoz képest, hogy japán, nagyon kis takarékos volt! igaz, a szerelők is úgy álltak hozzá, hogy csak plasztikáznak, mert egy 18 éves autóba már nem feccölnek annyit. Azért remélem még sokáig fut alattunk biztonsággal!

Kostyika!
Tesóprojekt indult?

Jelentem 27-én befejeztük a szopit. Győzött a cumisüvegben a tápi. Érdekes, azt hittem jobban megvisel majd, de őszintén szólva jól esik ez a kis szabadság.
Még időnként megkínálom, úgy másfél naponta, de nem túl lelkes, inkább cumi, mint hami. Üveget meg zutty, és már ki is húzta! Súlyján és kedvén is sokat dobott!
Vidám, nyugis, semmi extra hiszti. Ezért is kezdtem tápit adni, és lám, valóban éhes volt a lelkem!

Pamacs remekül megvan. Igaz OLivér rendre kipacsálja az ivóvizét és kavicsokkal dobálja tele a házát, de édesen vonulnak ide-oda a kertben. Nagy páros! Visszahozza a nyusziját!!! El még nem engedi, de most már nem csk bambán néz, ha eldobom a játékot, hanem lelkesen caplat utána. Sokat nőt, de még kajla. :P

Más fontos....most nem jut eszembe.
ja! teszek fel még képeket a www.kep.tar.hu/ironram -ra.

Jó éjt!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Jó reggelt!
Eszter:jövő héten talán okosabb leszek. :D Egyébként amióta itthon vagyok,nincs semmi bajom.KOpp,kopp.....
Örömkönnyek jöhetnek,és jönnek is folyamatosan,nagyon elkényeztetnek a gyerekeim a szép eredményeikkel.Most egy természettudományos-ismeretterjesztő szöveg pályázaton lett második Gergő. :lol:
Tanár néni is kérdezte,hogy min idegesítem magam,amikor ilyen ritka jó gyerekeim vannak. :? Hát azért nem csak ebből áll az élet.Annyi sz@r történt velünk az elmúlt hónapokban,hogy elmondani is sok lenne.
Gyermekeid és a legújabb családtag is gyönyörű,néztem a képeket. :D Hozzánk is érkezett ,egy törpenyuszi személyében.Bogyó lett a neve,mert mindent összebogyózott tegnap. :lol: Gyerekek nagyon imádják,bár Gergő nem meri megfogni. :)
Szopi:örülök,hogy nem fogod fel tragikusan,11 hónap az nagyon szép.

Orsi:jól esett,hogy hívtál! :lol: Puszi!

Manó:szép nevek! :D A Hannán sokáig gondolkoztam én is,csak a vezetéknevünkkel együtt nagyon furán hangzott.Meg hát ugyi kukacunk lett. :lol:

Többiek:nagy-nagy puszi

Anikó
vakili

Sziasztok!

Egcsi, Manó! Szép pocakok!

Manó, nagyon jók a képek Esztiről. Gratulálok a cukros eredményhez!
Szép neveket választottatok.

Vera, hogy vagy? Rosszullétek nincsenek? Neked is szép a pocakod, csoda hogy nem vették észre! Mi is többször voltuk már a medveparkban, a fiúkat gyakorlatilag csak az ugrálóvár érdekelte. Mi almát szoktunk a maciknak dobálni.

Egcsi, nem semmi a suli, rendesen kikérdeznek! Kisfiad olyan szép nagyfiúnak tűnik a képen mintha nem 2,5 éves lenne.

Anikó, jobbulást! Gergő marad a mostani iskolájában vagy elviszed innen 4. után?

Kirándulás nagyon jó volt Visegrádra, csak piszok sokan voltak. Sajnos a Várba már nem jutottunk el, mert egyszerűen nem volt parkoló. Így "csak" Mogyoró-hegyen járkáltunk és Szentendrén megálltunk kavicsot dobálni a Dunába.

Ma viszont borzalmas dolog történt velünk: az M3 kivezető szakaszán egy török kamion nekem jött (mellette mentem, ő azt mondta nem látott és sávot akart váltani). Dávid volt velem, férjem vitte a másik két fiút, a dinókiállításről jöttünk és mentünk volta kerékpárt venni a fiúknak. Szerencsére nem lett bajunk, a kocsi is elég jól megúszta. Iszonyúan megijedtem, teljesen leblokkoltam. Szegény Dávid pont aludt, és csak azért kezdett el sírni mert látta hogy mennyire leblokkoltam.
Rendőrök rendesek voltak, csak mivel a kamionos nem beszélt a török nyelven kívül semmilyen más nyelven, be kellett menni a kapitányságra. Ott megvártuk a tolmácsot, a kamionos elismerte felelősségét, már csak a papírmunka + szervíz van hátra.

Pár kép a fiúkról:

Kép

Kép

Sziasztok
Andrea
Vendég

Andrea :)
Hú, ez elég húzós dolog lehetett! :shock: Még jó, hogy ép bőrrel megúsztátok! Ezért utálok kamionok mellett, között, előtt menni. :?
A képek szuperek! :)
Berci nagyobbnak néz ki a koránál, van egy 3 éves kisfiú a bölcsiben és fél fejjel alacsonyabb nála.

Képek :) Tetszik a frizu. :D Hajrá UH! Már nagyon kíváncsi vagyok. 8) Jó neveket választottatok. :)

Anikó :)
Jobbulást! Ez a vérnyomás dolog nagyon gáz, főleg, ha az egyik karodon mást mérnek. :( Nincs érszűkületed? Remélem a dokik kiokoskodnak valamit. :)

Rita :)
Csizmás kép. :D Berci nyáron a 1OO fokban ült a nappaliban kisgatyában és termo sapiban. :D

Mi újság a szobatisztasággal? Kakil Gergő rendesen? Mi sem hordunk pelust, csak alváshoz és ha megyünk valahova-Berci fél a nyílvános W.C.-ben, azt sem szereti, ha nekem kell menni-viszont kakilni csak pelusba. Inkább nem kakál, ha nincs rajta. :roll:

Akinek nem írtam, üdv. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Andrea!

SAjnálom a balesetet! Velünk majdnem megtörtént ugyanez, csak a ketes úton. (aszem) Csak Ricsi lélekjelenlétének volt köszönhető, hogy nem jött belénk oldalról nagy sebességgel egy kocsi. Elrántotta a kormányt, átmentünk a szembejövő sávba, de ott meg jött egy mikrobusz. Akkor gyorsan vissaz...na azt hittem az az utolsó utam. :( Azóta elkerüljük a gyorsító sávokat, vagy inkább mindenkit beengedünk. :?

CSingikém két este nagyon visítós volt. Nem volt jó neki sehogy sem. SEm ölben, sem fekve, sem cici, sem üveg nem kellett...(Pótolok 100-120 ml-t naponta kétszer háromszor) Csak visított, meg visított. Aztán elmúlt a visítás. TEgnap játszottam vele, és találtam a szájában másfél fogacskát! :shock: Pedig semmi előjele nem volt. Nem volt duzzadt, fehér az ínye...semmi. még dokinéni is nézte csütörtökön (kicsit náthás), ő sem látta, hogy jönne a foga. :D

Ovival kapcsolatban nálunk még semmi. A hőn áhított oviba két nap volt beiratkozás. Már az első nap több mint kétszeres volt a túljelentkezés. Itt már döntöttek a múlt héten, csak a postásbácsit várjuk. :roll:
A másik oviba meg két héten belül van döntés. Kicsit izgulok, az elsőt szeretném igazán.

ÓÓ, én azt hittem, ezt már elküldtem...

Na, de most...

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok:D

Anikó
Törpenyuszi :D FÉnyképet kérünk szépen!!! :wink:
Eredményekhez továbbra is gratula! :D

Andrea
Húú, ez rázós lehetett! Nagyon sajnálom, de tényleg az a szerencse, hogy ennyivel megúsztátok! :roll: Én is útálom a kamionokat, mint Egcsi! :?
Képek nagyon jók! :D

Egcsi
Gergő is óriási, tegnap voltak nálunk egy testvérpár, a kicsi annyi idős, mint Gergő mókus, a nagy 1 évvel idősebb és Gergő simán a naggyal egyidősnek nézett ki! :shock:

Timi
Sajnálom a visítást, de legalább már megvan a fogacska! Nekünk nagyon nem akar jönni, bezzeg szenvedés az van, már napok óta iszonyatos éjszakáink vannak, felkel és nem akar visszaaludni és 1 órán keresztül nem lehet elaltatni, még cicivel sem. Alig alszom, totál zombi vagyok. :(
Ovi: nálunk a héten van beiratkozás, mi holnap szeretnénk menni, reménykedek benne, hogy itt nem lesz túljelentkezés és bejutunk.

Na, most ennyire futotta, jól vagyunk, csak én enyhén fáradtan.

Ja, Egcsi is és Rita is kérdezte a szobatisztaságot. Hát kicsit el vagyok keseredve, mert 1 hete teljesen kiszámíthatatlan a dolog, tegnap minden rendben volt, de ma megint bepisilt kint, szóval néha muszáj visszaadni rá a pelust. Kaki meg ugyanúgy, igaz van már, hogy 2-3 naponta van kaki, de a 4 nap a jellemző. :roll:

Mennem kell.

Orsi

avocado

Timi :)
Gratula a fogacskákhoz! :D Hajrá ovi! :wink:

Kitartás a bili-ügyhöz! Itt a "fejlett" nyugaton normálisnak tartják, ha a gyerek 5 éves koráig lesz szobatiszta és az éjszakai balesetek ebbe nem számítanak bele. Szóval még teljesen jók vagyunk. :D Berci tegnap egész nap kisgatyában volt, nem is pisilt be, de kaka sem volt. Estefelé már pelust adtam rá, mert tudtam, hogy kell kakilnia és 1O perc múlva volt is termés. Aztán egy óra múlva megint. Szeretném, ha nem kellene már pelenka, de kínozni sem akarom. Nem tudom a kaki miért nem akaródzik bilibe, talán nincs türelme ücsörögni....
Tegnap lemértem a fiatalurat, 96 cm és 17 kg. Ez normál méret ilyenkor nem?
Kialavatlanság :roll: Kitartás! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!

Normális méret! Lilla 96 cm és 14,5 kg. :) Berci meg ugye fiúból van!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?