Timi
Én nagyon jól tudom magamról, hogy nem olvasok rendesen mindig, ezért is nem teszem szóvá, ha mondjuk nekem nem válaszolnak.
Timcike
Most nem vagy net közelben azt hiszem, de talán majd visszaolvasol. Most mindenféle veszekedés nélkül, ha visszanézegetnéd az írásaid, láthatnád, hogy igazán csak pár emberhez szólsz és teljesen magaddal vagy elfoglalva. Ez nem lenne gond, csak akkor te se tedd szóvá másoknak, hogy nem érdeklődnek utánad.
Ser
Nem voltam már vagy másfél hete edzeni, de most már nem is veszek bérletet (spórolás), hanem Hajnival tervezzük a futást. És én majd elmegyek egyedül is.
Lili
Az állapotodhoz most hozzá tartozik ez a lelkiállapot. Máskor lehet, hogy lazábban vennéd a dolgokat.
Ahogy Ser is mindig mondta, ha egyszer eszik ebéd előtt pogit, abból baj nem lesz.
Roz
Már akartam kérdezni, hogy, ha elmégy dolgozni, hogy fogod bírni , vagy feldolgozni, hogy nem lesz időd arra a sok finomságra? Főzicskélni. Vagy valami sütödébe kellene menned dolgozni.
Hajni
Az tök jó lenne, ha kijönnének házhoz. Majd megdumáljuk. Olyan vacak amúgy a net mostanában, sok a kimaradás.
Lina
Látod, van, aki még nálam is többet fizet. Te mit tudnál ajánlani? Esetleg lehet priviben is.
Mi a Pr-nél vagyunk a tv-vel, azt most nem tudom, hogy mennyi, de benne van minden, HBO is. Nekem nem kellene, meglennék nélküle. Internet pedig ügye 7 ezer a Fibernetnél.
Nana
Az egyik ismerős kislánynak, aki 2. osztályos, 36-os lába van. Mondtam is az anyukának, hogy szívesen örökölném a kinőtt cipőit.
Na jó, csak vicceltem.