Új privát üzeneted érkezett!

Kattic, mi is örültünk, hogy itt voltatok! :) Zsófi is élvezte nagyon. Remélem többször találkozunk. :)

Sajnos rájöttem, hogy nagyon nehezen viselek minden olyat, ami régen is idegesített, de most, hogy kismama vagyok, aztán nagyon. Ma voltunk Solton eljegyzésen, és apósom, anyósom stílusa ma nagyon idegesített. Pedig már kezdtem megszokni. És az a baj, hogy nem tudom kordában tartani érzéseimet..... :( Nagyon szomorú vagyok emiatt, mert nem tudatos..... :( :? Vagyis az, mert érzem, csak őrült ideges leszek, és nem tudok mit csinálni, el kell mennem onnan, hogy lehiggadjak. És ugye ez kicsit kínos, ha az ember kilép egy beszélgetésből...... :( Normális ez? :? :cry:
birolili

Sziasztok!

Előre bocsánat akit untatok a képeimmel :roll: :oops: , :D
Kép

Ezek haláliak szerintem! :D :D
Kép

Kép

(ráadásnak) :oops: :D :D Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
nagyon aranyosak a képek...a két kis szupermen!!! És már így megáll Boti?

Kattic,
láz sajnos még van, de ma 38 volt a max. Igaz kellett egy kúp, meg egy Nurofen. Kíváncsi leszek az éjszakára. Azért a 39.9-ek után ez már biztató.

Roz,
hát próbálkozom, mikor a pisit gyűjtöttem, akkor feltekertem a szőnyeget, és kispólóban meg zokniban rohangált Lili, én meg utána egy befőttes üveggel (az asszisztens javasolta, hogy hátha el tudom csípni), de annyira nem voltam biztos magamban, hogy inkább zacsiztam. Végül is max. a követ, vagy a parkettát pisili le, azt meg gyorsan fel lehet mosni. Nyáron az udvaron meg mindegy.
Jövő héten, ha ráérsz valamikor, elvigyük az allergia kiadványt? Hétfőn szerintem megint bent alszunk, végül is angolra járhat Lili, mehet gyerekek közé, csak úszni nem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok :)

lina
szerintem nekünk jó a hétfő gyertek nyugodtan annyi az eglsz du.-ám csak 3 ig érünk rá addig vagyunk itthon utánna megyünk nikiért az oviba meg utánna szülöi lesz nekem ...

nana
nagyon jóka képek :) a két kis superman :D nagyon helyes :)

lili
ezzel Én terhesség nélkül is igy vagyok :roll: leginkább az bosszant fel hogy mások szerint soha nincsennek elégé vagy éppenséggel mindig túl öltöztetetm Őket ... na e ezt nem is ragozom mert Én is csak felhúzom magam .....

Kép

Kép

Kép
roz23

Kattic

Én is gratulálok nektek a járáshoz. Mi is sokat sétálunk kézen fogva, azt nagyon imádja, és menne mindenfele. De egyedül még nagyon keveset.
Sajnos drasztikus, dehát majd életmódot váltunk. Van, akinek rosszabb sora van, dehát az ember előrefele haladna, nem?

Erszényes

Nagyon izgi, hogy nemsokára utaztok.

Hajni

Nagyon aranyos csomag bontogatós Anna.
Én is megfáztam. Tegnap óta baromira fáj a torkom. De lehet, hogy csak pénteken a gálán a nagy rohanásban hűltem meg. Ma 4-ig egyedül leszünk itthon. Séta? 4 után az Arborétumba megyünk.
Milyen volt a tegnapi buli?

Nana

Nagyon szépek a képek, a tükör puszilgatós különösen.

Timi

Az autó eszembe sem jutott. :oops: Persze nekem itt a Széchenyiben minden a fenekem alatt van. Ezért szeretek itt lakni.

Tegnap felköszöntöttük a kis uncsitesót. Bettike két éves lett. Hát az anyukája hihetetlen mennyiségű kaját kreált. A csajok is fantasztikusan eljátszottak több, mint két órán át. Adri a kiskonyhában játszott, főzicskélt. Csak néztem.

Szerdán mennék teázni. Megpróbálom a csajt lepasszolni.
Tegnap gyönyörű idő volt, remélem, hogy ma is az lesz. Szép napot mindenkinek!

Andi
Kép
cukkker

Erszényes-örülök,h.ti is jol éreztétek magatokat.Lehet,hogy egy kis ideig nem fogok jelentkezni,de szerintem nem is nagyon fogok hiányozni,csak egyeseknek,nah de mind1.Csak szolok,h.nehogy azt higyjétek,h.megszültem vagy valami.

Hajni-Nagyon tetszik a kép Annáról.Örülök,h.örömet tudtam okozni neki.Akkor lett volna a legjobb,ha személyesen adtam volna át neki.De sajna ez nem jött össze. :?

Mindenekinek kellemes hétvégét és előre is kivánok Kellemes Húsvéti ünnepeket!

Kép

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Roz,
ma kiderül, hogy hogy alakul a holnapi napom. Úszás ugye nem lesz, de lehet, hogy azért a kisfiúval, akivel úszni járunk azért találkozunk, meg kajcsizunk, ahogy szoktuk. De kedden is bent leszünk. Fél 11-ig angol, de délután akkor is ráérünk. Majd felhívlak.

Cukker,
én ezt a fizu dolgot nem értem. Elvileg hiába szűnik meg a munkakör..., bármi a fizetést nem lehetne csökkenteni. Max. 10 évig nem kap fizetésemelést az ember, még a többiek az alacsonyabb munkakörben utólérik. Legalábbis nálunk is a T-Comnál, anyuéknál a Baumaxban is így van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Kattic
csak húsvét után lesz már csak jó,naon sok elintézni valóm lett.De tutti megyünk.
Apával beszélgettem nemrég,és képzeld,kiderült,hogy annak idején te voltál naon szimpatikus neki,mikor a közösképviselö választás volt.Rád szavazott,de sajna nem te lettél.

Nana
tényleg arik a képek :lol: ,olyan helyesek.puszilós kép naon csábító!

Lili
kitartás,nemsokára vége már ennek az idöszaknak.Ha megyünk Kattichoz majd átmegyünk téged is megnézni.Teázásban benne lennél?

Meg mindenki más,gyertek szerdán teázni.5 körül talizhatunk,ott ahol voltunk a multkor is,szerintem jó az ott.

Cuki
bocsi ,ma nem értem rá.Délelött voltunk a malomban,megvettük a takarítógépet,Lg,tök tutti.Már takaríthatok vele ezerrel.Majd kölcsönadom ám.
A buli naon jó volt,vacsiztunk a Mágnás pincében,majd megnéztük a 300-at,supi jó film,majd sétáltunk kettecskén,és hazajöttünk,éjfél körül,fáradtak voltunk.Majd mesélek.

Timci
vigyázz magatokra,majd ha visszjöttetk talizunk és dumcsizunk.Mikor mentek,mikor jöttök?

Erszényes
tea de jó ha összejön,mikor tudsz jönni?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Anna reggelizett:

Kép

Sült csirkecomb és savanyú uborka.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Timci
Ne mondj már butaságot! Persze h hiányozni fogsz :wink:

Erszényes
Köszi! Élek a lehetőséggel, csak van még 1 bibi. Anyós ugye mint mondtam 5-ig dolgozik, apa meg este 8-ig :cry: . Apósom szokott anyósér menni, nem tudom h oldom meg Gyopit :roll: . Még agyalok rajta. Pedig jó volna menni, mert olyan sok mindenkit megismerhetnék végre személyesen.

Nana
NAgyon tetszik a szupermenes kép :lol:

Hajni
Anna olyan nagy csajszi :D

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Anyunál voltunk kint a hétvégén mind a két napon a kertben. Szuper volt. Bár Orsi rendesen lefárasztott. A kutya ivóvizében akart pacsálni, locsolni vagy lépcsőt mászni, na jó, néha hintáztunk is. :)

Volt valaki az Arborétumban? Úgy láttam dugig volt. Még a főúton is parkoltak autók.

Erszényes, kavar Orsi már rendesen, de tudod ő már két hónapja "nyomja". De cipőben csak nem régóta jár szépen. Persze esik-kel ő is sokat, főleg az egyenetlen talajon.

Lili, köszi a mászóka árat. Sajnos a lottó ötösig nem lesz ilyenünk. :( Hangulat ingadozás, intolerancia sztem teljesen normális. Szülés után megint helyrerázódsz meglásd.
Második gyerkőcöt már 14 hetesen éreztem, Flórát csak 16 hetesen.

Seriff, ez azt jelenti, hogy a homokozótok kezdi megadni magát? Tényleg túl olcsónak tűnik az a fa mászóka, pl. Liliékéhez képest.

Nagyon jók a Gyopis-Janikás együtt játszós képek.

Nana, olyan helyesek a fiaid! :) Akármit mondasz, nekem egy az egyben Dani Botid.

Hajni, látom jó étvágya van szőke hercegnődnek. :)

Teázás ezen a héten pont jó nekem. Szerda lenne a legjobb.

Lina, tudom, hogy komoly dolog, de ahogy elképzellek, hogy befőttes üveggel kavarsz Lili után, aki csupasz fenékkel lavírozik. :D
Én nem is tudom, hogy varázsolnám Orsira a gyűjtő zacsit. Mostanában kész művészet bepelenkázni a síró, rugdalózó, tiltakozó gyerekemet. Mind a ketten megizzadunk benne.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille,
hát igen, pedig nem vagyok egy "agyonaggódós" anyuka, de most azért megijedtem. (még sírtam is :D )
Most már nem lázas, fél öt óta alszik, lassan négy órája. Hátha gyógyul tőle.

Hajny,
ez lett belőle...
Kép

Kép

Ja, és a mostani kedvencem: Lili rajzol, ma kapta a Baumaxban a kisasztalt, meg a széket. Amúgy nem kéne még marokra fognia a ceruzát????????????

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

Ez másképp van a köztisztviselőknél. Ez egy kinevezés és majd most átsorolják máshova. Visszavonták a vezetői megbízatását. Elvileg viszont még van fél év felmondási idő.

Szerintem véletlen fogja így a ceruzát, de aranyos.

Hajni

Ismerős a póló, vagy nem? :) Én megint kaptam egy rakás ruhát Bettikétől, csak a drága duci, és a gatyók dereka kinyúlt. :))
Nem tudok menni teázni sajnos. Anyós nincs jól, nem tud Adrira vigyázni. Adrival meg elég nehéz már edzésen bírni.

Timcike

Ejnye-bejnye. Csakhogy tudd, te sem írogatsz ám mindenkinek. De nincs harag, oké?

Ma egész nap kint volt Adri anyunál, én itthon takarítottam, Bencus meg leckét írt. Aztán hiányzott nekünk a csaj és hirtelen ötlettől vezérelve kigyalogoltunk Katonatelepre. (6 km) Hátul a földesúton, jól elfáradtunk Bencével és egy kicsit el is tévedtünk. Többet nem megyünk, mert egy kicsit féltem is a tanyavilág közepén.

Nem tudjátok a Fibernetnél van valami nagyon olcsó (nem akciós új belépőnek) internet díj? Most elég nagy a sávszélesség és a havi 7 ezreset leváltanám.

Jó éjt

Andi
Kép
cukkker

Cukker
Havi 7000 Ft internet??????? Az manapság már nagyon drága.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ma nem volt lázas Lili, 37,6 volt a legtöbb, reggel ébredéskor, de nem adtam rá semmit. Csak bevette az ab-t, és le is ment. Remélem így marad!!!! :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina!

Nagyon örülök,hogy Lili jobban van! :D Csak kimentek ebből a betegségből!Azért nem cseréltem volna ám Veletek,amin átmentetek. :shock:

Sbea!

Nagyon szorítok pici Lillának,s persze Nektek is,sajnálom,hogy ilyen picin műteni kell :cry: :cry:

Cukker!

Sajnálom ezt a meló dolgot,de bizti csak most érzed ám olyan nagyon vészesnek!valahogy mindig ki alakul :)

Lili!

Nekem a terhesség elején,kb.20.hétig csak halkan lehetett szólni,azt sem akármit,egy pillanat alatt robbantam :oops: :lol: Sokban a hormonok is közre játszanak,mert ugye a másállapot :D

Timcike!

Miért nem leszel egy ideig,megkérdezhetem?Hiányozni fognak a színes betűid :lol: :lol: :lol:

Roz!

Pár oldalt visszanéztem(a kenyérlángos recijét kerestem),s láttam a torta csodáidat :D Áki szülinapiját,meg a vonatosat.Ez fantasztikus,hogy tudsz ilyen gyönyörűségeket kreálni? :D

Kazi!

Akkor Lari hál isten jobban van,Te is meg nyugodhatsz! :)

A teázást törpikék nélkül szoktátok összehozni?Csak úgy beültök valahová?
Vendég

Erszényes!

Nem is mondtam,tündéri Jana a vonalzón :D
Ez új kép,vagy csak eddig nem vettem észre?
Vendég

Lina, na hála az égnek, h már nem lázas Lili! Sztem nincs baj a ceruzafogással,ne nézegesd már a könyvet, h mit hogy kéne, ügyes a csajszi és kész! :wink: :D Hű, de jól néz ki ez a kenyérben sült lángos!

Nana, hát ezek a képek! Boti nagyon-nagyon drága,ahogy csókolja magát a tükörben! A két superman/men meg hát fantasztikus,és tényleg milyen édes lezseren áll Boti! (és milyen nagy lábuk van a fiúknak!) Meggyógyultatok?

Kazi, Lari is ok?

Pille, hát egy kicsit mi is megrémültünk az Arborétum felé tekerve, de aztán nem volt vészes, hinta is lett rögtön...nem tudom, hol volt az a sok ember :shock: :D .
Nem adta még meg magát a homokozónk, csak amilyen szép volt, fényes meg minden, a mindennapi locsolástól (öntöző) megkopott, na azért a funkcióját tökéletesen ellátja (meg persze letakarhatnám mindennap locsolás előtt fóliával....)

Bea, szorítok Nektek! Lilla biztosan jól viseli majd!
A kenyérlángos receptjét már tovább is kellett adnom :lol: .

Lili, az érzés ismerős :oops: , számolj magadban szá....sokig. :wink:

Cukker, sajnálom a fizut!
Jársz még edzeni? Bár ez az őrült nagy gyaloglás sem semmi!!! :)

Kép
seriff

Lina, kenyérben sült sonka, bocs....

Kép
seriff

Lina, a mi internetünk még több..mennyi a reális mostanság, de úgy,h nincs vezetékes telefonunk és nem is szeretnénk?

Kép
seriff

Elfelejtettem: Hajny, nem semmi a csirkecombot reggeliző lánykád!!! :lol:

Kép
seriff

Sziasztok :)

Lina
ok nekünk jó a kedd is meg igazán az egész hét de mindig csak 3 előtt bár ma végül nem ment niki oviba..csúcs ez a foto és hmmm eza kenyéreke baromi jól néz ki :)

donoé :)
Köszi igazán szebben is sikerülhetnének csak rajtam ugrálnak a srácok folyamatossan ... és így nehéz :)sokszor csinálom ugyhogy mikor lefkszenek és akkor amíg birom 2-3 ig ...na meg ugye sokkal több mindnet lehetne kihozni a tortákból ha mondjuk használhatnék marcipánt azzal olyan szépen lehet bevonni .....

hajny
ééédes a foto :D jó teázást Nektek :)

Lili
jól vagytok ?

timcike
vigyázz magatokra jó utat . (Ne haragudj meg amit irok de egyett értek cukkerel Én is sokszor irtam már Neked és egyszer sem válszoltál még lehet hoyg nem olvastad vissza mindegy nem érdekes nem is azért irtam csak megakadt a szeme azon hoyg nem hiányolnánk ... és ezt tényleg ne bántásnak vedd nem annak szántam :)

cukker
mi ugy fizetünk fibernetet hogy a kábal tv benne van és korlátlan az internet igy fizetünk 9379 ft ot ez sem olcso szerintem :?

bea
nagyon sokat gondolunk RÁtok és szorítunk hogy mindn erendben menjen :)

seriff
egyben sütitek gáztepsiben a lángost vagy sok kicsit csináltok ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, egyben, de másodjára már úgy csináltam, h kb 180 fokon 10percig sütöttem a rakomány nélkül, utána kentem meg a tejföllel és szórtam rá a hagymát, szalonnát,és tekertem feljebb a sütőt.Először: egyből rápakoltam, és akkor épphogy átsült a tészta,a teteje meg majdnem túl....(mondjuk a pizzával is mindig így járok...)

Hajny, megtennéd, h mégis szólsz ha megjött ez az állványos hinta az Auchanba? Nem volt a Metróban. Köszi!

Kép
seriff

Te jó ég,minket átverne a fibernet???? Vagy 4-5ezer a tv, és 10740 a net.

Kép
seriff

Lina, köszi közben elolvastama püt!

Kép
seriff

seriff
megnézten a számlánkat igy van ráirva :

KTV alap csomag 4199 ft ez kábel tv azt alap tv csatornákkal

net midi csomag (2 éves hűségszerződéssel ) 5180 ft

és ezt ujítjuk 2 évente (idén előszőr )

De lehet Ám az is hoyg neketek más csomagotok vagy ugye hbo ért külön számolnak fel pénzt ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Mindenkinek köszi! :) Én is imádom ezeket a képeket.
Boti már jó pár hete áll ügyesen, sőt olyan kis bolond hogy sokszor elengedi a kezünket...azt hiszi megy neki egyedül is... :D
De nagyon feszes.. :( szóval tényleg kérünk időpontot Anitához.

Lina
Hú ez a husiskenyér :D baromi ínycsiklandó. :)
Lili nagyon édes a képen!!

Dani is így fogta kezdetektől a ceruzát, soha nem fogta marokra :shock: :D (csodájára is járt mindenki :D )

Seriff
Hát igen ÓRIÁS tappancsokon élünk (volt kitől örökölni) :D
Botira lassan a 21-es cipi isa kicsi lesz :shock: Danusnak a maga 4 évével 30-as lába van.

Szombaton voltatok az Arborétumba? Mert mintha láttalak volna, ahogy hintáztattad Hannát.

Mi is kint voltunk 2 órát (mármint Boti+Én + barátok) Apa és Danus Tkécskén voltak.

Bea
Szorítok Nektek!

Hajny
Annáról is nagyon jó ez a kép! :D

Na felébredt manó

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, csak olyna rossz érzés, és az énn anyós-após párosom olyan, hogy szóvá is tezsnek minden nekik nem tetsző dolgot, vagy ha nem, hát jól besértődnek, és csak azt látod, hogy vmi már megint van..... :( Na mindegy, befejeztem. :shock:

Lina, fú, de jól néz ki ez a fincsiség! :) Örülök, hogy Lilinek már nincs láza!
MIóta tudom, hogy kismama vagyok, úgy igazából nem vagyok kajás. AZt hittem, hogy jobban az leszek.....Zsófival állandóan ettem. DE most nem. Ennek örülök. És még nem is változott a mérleg. Remélem, hogy nem fogok annyit hízni most.....

Beáék, szorítok nagyon!

Nana, nagyon édes puszilós Botika! :) És a Supermanes! Az tényleg csúcs! :)

Lina, Lili milyen szép nagylány már! :)

Babatalis kép cuki! Janika szemét én is imádom! Olyan gyönyörű! :)

Énis gondolkodtam tegnap, hogy kimenjünk az arborétumba, de aztán az itthoni játszótér maradt. :) Nagyon elfáradt Zsófi szinte egész nap kint voltunk.

Cukker, séta...... :shock: Nem semmi!

Bocsánat, hogy ilyet kérdezek, de ti nem "féltek" egész napra oda adni a gyerkőcöket anyósnak, anyunak?
Én már ezen gondolkozom, hogy mi lesz az 5nap alatt, míg én a picivel kórházban leszek. :roll: :?
Anyósnak tuti nem adnám egész napra.....most is odaértünk az eljegyzésre, és már a pogácsa Zsófi szájában volt. Meg sem kérdezte, hogy szabad-e...... ebéd előtt...... :evil:
birolili

Bocsi, nem panaszkodom, csak olyan sokmindenen agyalok éjszaka....alig bírok aludni. :( Én meg ilyen aggódós anyuka vagyok.
birolili

Sziasztok!

Cuki
igen,ismerös lehet a póló,még nagyocska,de én szeretem hogy egy kicsit laza rá.
Mi már a fibernetnél vaunk,szerintem van kisebb csomag,van olyan aki kijön házhoz ügyetintézni,szóljak az ismerösömnek,ö ott dolgozik.

Mindjárt folytatom,mennem kell.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili,
én nem félek, legalábbis anyunak nem. Már többször aludt is ott Lili, most kedden is ott fog, mi színházba megyünk. Én kicsit attól tartok, hogy mi lesz, ha jön a tesó, szeretnék visszamenni dolgozni, csakhogy újra meglegyen a 180 nap, és akkor pár napot egy héten Lili kénytelen lesz menni a magánoviba. Na ott nem tudom, mennyire szívesen hagyom. Azt tudom, hogy Zsóka nénire bármikor otthagynám, mert ő szeretgeti, tudom, hogy elaltatná, nem csak betenné az ágyba...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mi TV-re +Netre össz több mint 17e-t fizetünk! :shock: :( (és nincs HBO)

Lili
Szerintem idő kérdése és egyre kevésbé fogsz kiakadni azon hogy mit eszik, mit csinál ha mások vigyáznak rá (persze magamban én is kiakadok még néha, de már legtöbbször szóvá sem teszem) és mi mindet megengednek neki a Mamánál. :)
Régen én is mint harcias Amazon estem neki mindenkinek (aki Danusra időnként vigyázott) ...de mára ez megváltozott...persze ez azért is van így mert Danus "Nagyfiú" lett. :D
(de anyósomra soha egy percre nem bíznám rá egyik gyerekem se...de ez más történet...nálunk ez le is van tisztázva)

KépKép
KépKép
nana09

Bea
Nagyon gondolok rátok! Remélem végre sikerül túlesni a műtéten...

Cukker, Roz
Előfordult velem is nem 1x h nem kaptam választ, (volt h 2x is feltettem ugyanazt a kérdést) v nem reagált senki egy egy hozzászolásomra, de nem gond, hisz tudom h nem ül senki egész nap a gép előtt és lehet h csak futólag olvas. Én sem mindig tudok rendesen olvasni. Azért próbálok reagálni :wink:

Erszényes
Van még kedvetek kedden talizni? Mindenféleképpen be kell mennünk holnap Heténybe, mert nincs itthon zöldség, meg joghurt.

Kép
Kép
Kép
thymi

...egy utolsó kép :oops: :D ... szinte egésznap így ácsorog Boti (amikor nem nyüszi)
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Timi

Én nagyon jól tudom magamról, hogy nem olvasok rendesen mindig, ezért is nem teszem szóvá, ha mondjuk nekem nem válaszolnak.

Timcike

Most nem vagy net közelben azt hiszem, de talán majd visszaolvasol. Most mindenféle veszekedés nélkül, ha visszanézegetnéd az írásaid, láthatnád, hogy igazán csak pár emberhez szólsz és teljesen magaddal vagy elfoglalva. Ez nem lenne gond, csak akkor te se tedd szóvá másoknak, hogy nem érdeklődnek utánad.

Ser

Nem voltam már vagy másfél hete edzeni, de most már nem is veszek bérletet (spórolás), hanem Hajnival tervezzük a futást. És én majd elmegyek egyedül is.

Lili

Az állapotodhoz most hozzá tartozik ez a lelkiállapot. Máskor lehet, hogy lazábban vennéd a dolgokat. :) Ahogy Ser is mindig mondta, ha egyszer eszik ebéd előtt pogit, abból baj nem lesz.

Roz

Már akartam kérdezni, hogy, ha elmégy dolgozni, hogy fogod bírni , vagy feldolgozni, hogy nem lesz időd arra a sok finomságra? Főzicskélni. Vagy valami sütödébe kellene menned dolgozni.

Hajni

Az tök jó lenne, ha kijönnének házhoz. Majd megdumáljuk. Olyan vacak amúgy a net mostanában, sok a kimaradás.

Lina

Látod, van, aki még nálam is többet fizet. Te mit tudnál ajánlani? Esetleg lehet priviben is.
Mi a Pr-nél vagyunk a tv-vel, azt most nem tudom, hogy mennyi, de benne van minden, HBO is. Nekem nem kellene, meglennék nélküle. Internet pedig ügye 7 ezer a Fibernetnél.

Nana

Az egyik ismerős kislánynak, aki 2. osztályos, 36-os lába van. Mondtam is az anyukának, hogy szívesen örökölném a kinőtt cipőit. :) Na jó, csak vicceltem.

Andi
Kép
cukkker

Ilyen már régen volt. Adri este negyed és fél óránként ébredt. :shock:
Még az volt a szerencse, hogy ilyenkor csak odamentünk, cumi a szájába és visszaaludt. Vagy ivott vizet.

Andi
Kép
cukkker

Lina

Közben láttam a privit és válaszoltam.

Andi
Kép
cukkker

Nana

Nagyon aranyos Boti és mindig milyen kis vidám. :) Úgy hasonlít egy ismerős kisfiúra. Vagyis ilyen picikén ő is így nézett ki. Most jó nagy kópé már. Ők is ott laknak a papagály házban.

Andi
Kép
cukkker

Nekünk a férjem munkája miatt van szükségünk a legnagyobb sebességű netre, ezért 12e Ft nálunk csak a net. :(
Egyébként Utálom a Fibernetet, egy rendkívül rossz rendszer :x na az ügyfélszolgálatról nem is beszélve! :evil: :evil: :evil: az felháborító ami ott van. :evil: Mi sajna nemrég írtuk alá a 2 éves szerződést ... egy elhamarkodott és elkapkodott rendívül rossz döntés volt. :(

Teljesen egyetértek Cukkerrel.... a nem tudok rendesen visszaolvasni..nem tudok mindenkihez szólni stb. és a másik dologban is.

Cukker
Tényleg? Melyik kisfiúra hasonlít?? Elég jól ismerem őket...legalábbis látásból, de sokat névről is.

KépKép
KépKép
nana09

roz23-én nem is vettem észre,ezer bocsánat,hogy irtál,biztosan válaszoltam volna.Nem sértődtem meg,ami igaz az igaz,mindig is tiszteltem azt az embert,aki a szemembe mondja,minthogy magába tartsa,vagy a hátam mögött magyarázkodna. :wink: Köszi,de tényleg.

Cukkker
-hát nem irok mindenkinek,mert nem is tudom,nem ismerek mindenkit,úgy mint egyeseket,és nincs témám,ez az igazság. :oops: De ha van valami olyan,mint pl.amikor föltettem a légzésfigyelőről a kérdést,az mindenkinek szolt pl.meg amikor a babakocsit kerestem. :roll:

Szerintem ha már van olyan lehetőség,hogy szinessel irjunk,akkor miért ne használná ki az ember? 8) :wink:

Erszényes-a héten még eldöl,hogy mikor megyünk haza.Még nem tudom egész pontosan.De amint megtudom,megirom.Irtam neked msn-en,nézd majd meg.Annyit elárulok,hogy még nem kell végleg elbucsúznod tőllem.Még maradok. :wink: Tudod,azért boldog lennék,ha tudnám,hogy ezer százalék,hogy megyünk,mert ha nem mennénk,ezek a barmok megint elcsalnák,locsolkodni,és akkor tudod,mi lenne megint... :ooops:

Hajni-köszi a jókivánságodat.Remélem,hogy kellemes lesz az utazás,mert mostmár kicsit nehezebb :lol: Hiszen ma beléptem a 8-dik hónapba. :oops: Mások nagyon nem is mernek utazni hosszúba ilyenkor.Nekem meg fojton mehetnékem van. :lol: Ez avgyok én,nem birok sokat egy hejben maradni.

Thymi-tényleg hiányoznék neked is? :roll: Pedig te mégcsak 1x láttál,mi lenne,ha annyiszor taliztunk volna,mint Ágival? :lol: 8)
De köszike,jolestek a szavaid!

Puszi mindenkinek és majd szólok,hogy mikor megyünk,és mikor jövünk! :wink:

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

cukkker-nam csak magammal vagyok elfoglalva,szerintem félreértetted a dolgot,én nem panaszkodok,hogy nem mindenki ir nekem.De nem fontos,mindenki azt gondol amit akar,szbad világban élünk. :wink: 8) Mindenkinek lehet véleménye.Én meghallgatom,és ha téved,kiigazitom. 8)

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Dettus, Geli, Erszényes
Rég írtatok.

vagy lehet Erszényesék már elutaztak??? :roll: :)

Geli
Ugye nem betegedtetek le? :(

KépKép
KépKép
nana09

donóé-azért nem leszek,mert lehet,hogy megyünk haza Húsvétra!Már alig várom,pedig most nemrég voltunk,de én minden hétvégén hazamennék,ha tehetném. :lol: 8)

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Nana
Erszényes még itthon van, de biztos készülődik....

Kép
Kép
Kép
thymi

Erszényes?????-Timci után szabadon :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Cool vagy Thymi! Tetszik az új stilusod! :wink: :lol: 8)

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Nana, el sem tudom képzelni, hogy annyit sírna Botond. Olyan kis vigyorgós :D A méretei meg :shock:

Lili, én anyósomra hagyom a legnyugodtabb szívvel a gyerekeket. Illetve most még csak Flórát. Tudom, hogy csak rá figyel olyankor, amikor ott van. Nem régen említette, hogy kifáradt agyilag, amikor először hagytuk ott nála két évesen. Szerintem azt hiszi/hitte, hogy ha valami történik vele, nem viszem el többet hozzájuk. Pedig nem vagyok én olyan. (mondjuk nem baj, hogy ez a véleménye)
Zsófi már két éves is elmúlik, mire jön a kistesó. Előtte nem árt már néha hosszabb időre ott hagyni annál, aki vigyázni fog rá. Én legalábbis nem akkor altatnám ott először.

Seriff, automata öntözőtök van? Az a lényeg, hogy a funkcióját betölti a homokozó, meg nem megy szálka Hanna popójába. :)
Vissza kell keresnem a kenyérlángos recit, ha már dupláztatok is belőle, csak jó lehet.

Lina, kis tündér Lilid hogy koncentrál. Zabálni való. :D

Képzeljétek, Orsi úgy lefáradt tegnap, hogy éjszaka csak 4 órakkor kelt hajnalban.Én bezzel fél 3-tól vártam, hogy felébredjen. Mire elaludtam volna, ő kelt. De azért így is jó volt ilyen sokat egyben aludni.

pillle

Bea, Lili, Dóri
két gyermekes anyukák boldog pillanatai :D
Kép

pillle

Pille, Zsófi itthon fog aludni, nem viszem sehova. Azt hiszem így oldom meg. MAjd az jön hozzánk sűrűbben, aki altatni fogja, ugyanis Zsófi még csak velem alszik el. Nappal is, meg éjszaka is. Apának szeretném majd átadni fokozatosan.
Jó, hogy ilyen lelkiismeretes anyósod. Enyém nem tudom milyen lenne..... :roll:
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?