Sziasztok!
Én is itt voltma már korán reggel, annyira fúrta az oldalam az a Névtelen!
Igaz, akkor még nem volt idõm írni, de átfutottam a "híreket".
Cory! Én is nagyon drukkolok neked, hogy az a halvány csík jól megvastagodjon! Legszivesebben máris gratulálnék, hiszen Lacika is nagyon vékonyka csíkkal adott hírt magáról elõször, de azért nem akarok semmit elkiabálni.
A lábacskám ügyében mindenkinek köszönöm az aggódást és a gyógy-kívánságokat. Használtak, sokat javult máris. Pihentetem ám, felpolcolt lábbal babanetezek!
Tuti nem tört el, akkor biztosan nem javulna ilyen szépen. Azt hiszem, megúsztam egy csúf zúzódással. Ja, és ünnepélyesen meg kell követnem az Árnika kenõcsöt. Itt finnyogtam neki, hogy nem használhatom a jól bevállt Fastum gélemet, mert szoptatás alatt nem szabad. Hát, az Árnika krém tényleg nem csillapítja a fájdalmat olyan hatékonyan, viszont meglepõen hatékonyan gyógyít! Szinte semmi kék - zöld - lila - fekete szín nem lett a lábamon, csak az ütés közvetlen középpontjában. Máshol megállt a színezõdés abban a piszkosnak látszó stádiumban, amilyen akkor volt, amikor elõször bekentem az árnikával.
Szila! Azért sajnos annyira még nem vagyok vigéc, hogy cipõt tudjak húzni.
Remélem holnap reggel a CORA-t már be fogom tudni járni, mert nagyon kell már bevásárolnom. Ha másként nem megy, papucsban vagy vastag zokniban megyek!
Dzsili! Ne húzd fel magad! Bár szerintem is bántó az az írás, nameg én is mindig felhúzom magam a hasonló általánosításokon, de azért utólag lehiggadva rendszerint azt mondom, kár volt. Aki nem ismert téged és az egész családodat, nem tudja az okokat, amiért együtt aludtál a fiaddal, és meg se próbált megérteni, annak nincs joga elítélni téged. Biztosan nem is rád goldolnt, hiszen a ti esetetekrõl nem mondhat véleményt a tények ismerete nélkül. Az ilyenekkel nem kell(ene) foglalkozni. Mondom ezt én, aki két napig durrogtam egy hasonló beszólás miatt...
Anyósoddal mi újság? Hogy hogy már nem lakik alattatok? Befektették kórházba, valaki magához vette ápolásra, vagy már véget is értek a szenvedései?
Menta! Édes lehet Helena, ahogyan nézeget ki a kabát alól!
Egy nagyra nõtt Pocaklakó!
Ne legyél
, egykettõre eltelik az a pár hónap, és lesz neked is picike-pocilakód is.
Addig meg legalább többet tudsz Helenára figyelni, használd ki az idõt! Olyan édesek ebben a korban, mindennap produkálnak valami újat!
Henke! Én is gyakran belerugok dolgokba, ágy lábába, ajtófélfába, ebbe-abba. Kegyetlen tud lenni, amikor úgy igazán, lendületbõl sikerül egy ujjal eltalálni valamit.
Remélem, te is megúszod nagyobb baj nélkül, mint én.
BMárti