Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gorsi: Nem lesz egy kicsit nehéz cipelni Mentát? Kép Kép Kép

cory: ma Rátok gondoltam, amikor elolvastam a Nestlé nekem küldött hírlevelét. "Hív a dzsungel! 100 darab fantasztikus Balú plüss figura keresi gazdáját!" Kép

Délután Danival átgyalogoltunk Budajenõre (ca. 1 km), hogy a doktornõvel tépszert írassak Tominak. Hát, jó kis kalandtúra volt Kép Csak néhányszor huppantunk bele a félméteres hóba és igazán nem volt probléma kimászni belõle Kép De azért, ha lehet, most nem szervezek expedíciót a sarkokra!

Névtelen: már totál lyukas az oldalam!!! Légyszi!

Akinek jár a Nõk Lapja, vagy szokta venni: az ehetiben lévõ Stahl Judit-féle parmezános buci isteni!!! Igaz, csak trappistás a miénk, mert persze nem volt itthon parmezán, de így is hmmmm... És tök egyszereû!!!

pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Ezt muszáj megírnom: Juli most húzgálja Tomit, aki benne ül egy nagy utazótáskában és vigyorog KépBe is van cipzározva!
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Kedves Lányok!

Nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntéseket, nagyon örültünk nekik!!!Kép

Csík tipp: mégegykata, a jó alpesi levegõ meghozta termékeny hatását?

ebben a nagy szélben mi sem mentünk ki, pedig Dorka úgy szánkózna!

BMárti: azért jó lenne, ha orvos látná a lábadat, elmesélésed szerint elég csúnya lehet. vigyázz magadra!

andi: miért nincs esélyed mostanában teherbeesni?

én januárban gondoltam azt, hogy terhes vagyok, aztán csak késett, akkor kicsit csalódott voltam, de most úgy látom a férjem miatt muszáj várnunk a kistesóval, mert õt nagyon stresszelné a plusz felelõsség. Ha meg lesz a lakás akkor jöhet a baba!!!

vigyázzatok magatokra!
üdv zsuzsi és Dorottya
zsu26

Sziasztok!

Dorka - NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT! Kép

névtelen: EZ NEM ÉÉÉÉR!!!!! Kép lécci-lécci-lécci ne csináld ezt velünk!Kép

.. én is szeretnék már 2csíkosat Kép

Ma voltunk házakat nézni ... brrrrrr... egyik xarabb volt, mint a másik... Kép Ráadásul olyan helyeken voltunk, ahol tombolt a szél, hókotrót még az utca nem látott.. stb. Már annak is örülök, hogy épségben megúsztuk...

Bogancsi
Csengét is mindig belerakja a hátizsákba az apja .. és a kis lüke rettenetesen élvezi Kép

... most ennyi, mert manózok ..sokat voltunk ma egymás nélkül...

Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Borcsa: Dorka a tabis képre ezt reagálta: Hizzzz! KépKépzzzzzzzzzz (közben integet neki és ugrál az ölemben)
zsu26

Kedves Norci!

Íme a szavak amiröl beszéltem:
"Aki 6 évesen egy ágyban alszik a fiával, annak problémái vannak, azt várja el a fiától, hogy legalább valamelyest töltse be az apa, a férfi szerepét, erõsebben kötõdik a fiúhoz, mint kellene, és valószínûleg ödipális problémái vannak, ami miatt a fiúnak is kialakulhat ugyanez, ami megnehezíti a leválás idõszakát, és beleszólhat a késõbbi házaséletbe is. Ja, és eszedbe ne jusson mindezt elmondani a barátnõdnek, a nagyrésze ezeknek a dolgoknak tudat alatt folyik, nem is tud róla, nem hinné el neked, azt mondaná, nem vagy normális. Egy pszihomókus viszont a felszínre tudja hozni."

Ezen elmélet szerint tehát hasonló problémáim lehetnek söt talán pszichológushoz kellett volna járnom, ennyi idös volt a fiam amikor velem aludt a kicsi meg az apjával vagy fordítva.Apának is ödipusz /ezt nem így írják de nem tudom pontosan hogy, bocsi/ komlexusa volna???? Nem érzem hogy bármiféle komlexusunk lenne ha nem haragszol én tapasztalatból beszélek és nem könyvekböl.
Minden család más már megint egyesek megengedik maguknak azt hogy átalánosítsanak.
A férjem meg van söt egy lányom is született azóta nem egy ágyban fogant természetesen a gyerekeimmel, ugyanis szerintema szex és a pihenés külön választható dolog. Söt olyan ügyes voltam hogy mára már külön alszanak, mert a 10 éves srác már nem igényli a közelségem annyira mint pár éve.
Persze mindez tudat alatt történt bizonyára!

BMárti
Köszönöm, hogy megértetted miröl is írtam valójában nagyon jól esett! " Ezért is utálom az ilyen általánosítva osztott észt. Ráadásul azonos korú gyerekek is nagyon - nagyon különbözõek tudnak lenni. " Akinek már van iskolása az biztosan tudja hogy két teljesen egyforma korú gyermek között is akkora lehet a künbség mint....
Én bántónak éreztem a szavakat de nem szeretnék ezen vitatkozni mert ezen a tényen semmi nem fog változtatni, még az sem ha valóban valamiféle gond lehet a fent említet anya és gyermeke közt, ez akkor is álltalánosítás01.
Néha úgy érzem mintha mindenki elbeszélne egymás mellett.
A gyerek keresgélésen a takarók között jól mulattam, bár tudom neked akkor és ott nem volt ilyen vidám, de hát a leírásod....
Gyógyulást a lábidnak!

Andysj
Te szegény egy ilyen szomszéddal, én is próbálom a három gyereket nevelgetni hogy ne szaladgáljanak meg ugráljanak eddig az anyós lakott alattunk most meg a sógor, hát nem sok sikerrel. mert hogy gyerekböl vannak, van is vita elég de Napocskának nem gondolom hogy szólni kellene amikor szaladgál, hát még a picurkád! Ne is figyelj rá!
A pisilös történet jó lehetett! KépKépKépKép

Andi
Bízom benne ha jobb idö lesz egyszer sikerül benneteket meglepni, csak sajna nálunk ez autós buli amihez apuka is kell.

Cory
Jó szánkózást már csak némi szél mentes idö kellene.

Holnap itt sem lesz tanítás, mi is behavaztunk rendesen vannak utak amik bár fö utak járhatatlanok voltak most már jobb helyzet de ez a szél......

Pussz: Dzsili
dzsili

Dorka boldog névnapot!

Kép

Pussz: Dzsili és Napsugár
dzsili

Képzeljétek amíg elküldtem a hozzászólásaimat kiengedtem a fürdö vizet és kiraktam a mosógépböl a rucikat mondván teregetek ha kiléptem a NET-röl.
A lánykám közben annyira várta a fürdést már, hogy üres perceit kitöltvén módszeresen bedobálta a fürdökádba a rucikat.....KépKépKépKépKép

Dzsili
dzsili

Lányok!
Bárcsak nekem lenne két csíkom!!!!! De sajnos nem nekem van, így nekem is csak lyukak vannak az oldalamon a kíváncsiságtól. Kép
Az én tippem: Cory!

De rájöttem, hogy ha már 2 hónappal a tervezett teherbeesés elõtt el kell kezdeni a folsav szedését, akkor már a jövõ hónapban kezdhetem is. Ez is valami. Kép

Dorkának Nagyon Boldog Névnapot!!!!

BMárti! Ma pl. beraktam a kabátom alá, amelyikben pocakos voltam. De ha jobb idõ van, akkor is a kabát alá veszem, csak nem gombolom be a kabátot.

Bogáncsi, Gorsi! Tényleg nehéz lennék! Kép

Menta
menta

Sziasztok!

Hú, de izgi; Márti, mi miért nem így, titkolózva mondtuk el???

Cory, te miért nem tippelsz? Kép

Képzeljétek, az unokatestvéremék Csömörön, egy tanyán laknak és tudjátok, mivel közlekednek? Traktorral!

Na, megyek is: Laura
p_laura

Sziasztok!

Én is Coryra tippelek! Gratulálok! (és irígykedem Kép) A halvány csík is csík!!!

BMárti: azt hiszem, én is épp most törtem el a kislábujjam. Kép Csak én szimplán és póriasan belerúgtam az ajtófélfába... Semmi kûr... Még csak nem is vicces legalább...

De táncolni akkor is megyek. Reszkess, Ronan Morgan! (Kép)

Sziasztok,
most ennyi,
Henke, a kétballábas

Barnika éppen a plüss hóemberével labdázik! (Neki van támasztva a szekrénynek és visszapattan róla a labda) Ja, és állandóan fényképeket akar nézegetni, és minden családtagnak mondja a nevét, megismeri õket a képekrõl...
gesztenye

Lányok!
Kéretik a kislábujjakra, nagylábujjakra vigyázni. Nekem a nagy fiam a közel 40 kilójával a papucs szélével lépett rá a jobblábamra, és teljes erõbõl. A poén az volt, hogy észre sem vette, csak amikor már üvöltöttem.
Bmárti!
Tudom, hogy nem lehet pihenni egy ekkora baba mellett, dehát amennyire lehet azért próbáld meg.

Két csíkos ismeretlen! Ne csináld ezt velünk, nem fogunk így nyugodtan aludni. Az oldalunk meg totál lukacsos lesz.

Szila!
A lányok már csak ilyenek. Imádnak szellemsdit játszani. A Bea is szokott a fejére tenni különbözõ ruha darabokat, és nagyon tetszik neki, hogy nem lát semmit.

Bea ma életében elõször fürdés elõtt a szõnyeget megtisztelte egy kis pisivel. Fürdés elõtt még szoktam hagyni a szobában hagyni rohangálni mesztelenül, mert az olyan jó dolog. Egyszer csak azt látom, hogy a szõnyeg úszik a pisitõl. Én úgy elkezdtem nevetni, hogy a Bea jókedvûen még bele is tapicskolt.KépKépKép

Dzsili!
Pityu este küldött Márknak egy e-mailt, a Te leveled is készül, csak még nem jutottam a végére.

Sziasztok! Zsuzsa + a már alvó (és remélhetõleg reggelig alvó) Beababa

beababa

Szia Zsuzsa

Megkaptuk a mailt szuper hogy elküldtétek!
Köszi holnap neki állunk, a javítást is megköszönném, holnap majd jelentkezik Márk is, de éppen most kapcsolódtam ö már nem olvasta.
Akkora szél van, még a szobában is!

Napocska is szokott pucérkodni itthon, és néha "balesetezik is" de szerintem ez kell az ép popsihoz!
Aranyos lehetett Bea a paskolás közben! KépKépKépKépKép

Várom a levelet!
Gratula Pityunaka jó kis bizonyítványához! KépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Nem lehet hogy a két csíkos ismeretlen csak tréfál?
Vagy véletlenül eltévesztette a topicot!
Vagy......na ki vagy? KépKépKépKépKépKépKépKép

Dzsili
dzsili

Lányok,
most már nagyon furdalja az oldalam, hogy ki a kétcsíkos ismeretlen (megyek is, nyomozok egy kicsit, hátha van valami jel...)

Tényleg tök izgi a dolog...KépKép

GOrsi,
Hanga is keveset kajál...Kép

Szila
szila

Szila!
Jó nyomozást! Várjuk a híreket, fejleményeket!KépKépKép

A Bea sem eszik rendesen, ha ez vigasztal valakit.KépKép

Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Dorkának boldog névnapot!Kép

Csík-tipp: Elõször Rebire gondoltam - bár belõle kinézem, hogy csak álcából írja, hogy irigykedikKép ,de cory gyanúsan hallgat a csík-tipp témáról!!! Kép

zafi
zafi

Én is nyomoztam egy kicsit, asszem tudom!Kép
De nyugi, hamarosan ti is tudni fogjátok! Kép

zafi
zafi

Hát szerintem, ha tényleg ebbe a topikba kell keresni az illetõ csík tulajdonost, még élvezi is, hogy itt majd' meghalunk a kiváncsiságtól. EJNYE-BEJNYE!!!

Bennem is felmerült, mint Dzsiliben, hogy lehet, hogy nem is ebbe a topikba akart írni.

Márti!
A reggeli Szegedi anyukák topik nagyon tuti volt. Csak néztem, hogy kerültél oda.

Zsuzsa

beababa

Zafi!
Ne csináld! Ki az? Felfedhetõ a kiléte?

beababa

Sziasztok!
Rovid idore kukkantottam be. Meg igyekszem olvasni.

Zsuzsi! Dorkanak nagyon boldog nevnapot kivanunk!
Kép

Danimama
danimama

Zafi,
te mire jutottál?

Nekem három jelöltem van: 1. Mégegykata, 2. Cory, 3. Beja

Engem már megöl a kíváncsiság, lééééééééééci fedd fel magad, névtelen!Kép

Szila
Szila

Türelem lányok!
Én már nyugodtan alszom -legalábbis emiatt biztosan, a többi már csak Rékán múlik!Kép

zafi
zafi

Úgy látom Zafi, te sem fogod elárulni a szerencsés kilétét. Szomorú vagyok. Dehát hátha eljön az ismeretlen és elmondja hogy ki is õ.
De lehet, hogy babonából nem akarja felfedni kilétét?

Zsuzsa

beababa

hmmmmmmmm, Zafi egyik mondata megfogott...lehet, hogy megváltoztatom a tipp-sorrendem?

Szila
Szila

Sziasztok!
Holnap reggel tesztelek újat, ha erõsebb a csík, színtvallok!
n.
névtelen

Ja, ezt meg fel akartam már du. is tenni:

<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker.
Krisztinke Gergõ 2001. szeptember 19 Szülõotthon, Szabadszállás Kecskemét
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker.
Zsuzsa Bea 2001.szeptember 25 Kistarcsa Gödöllõ István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Ladányikata Peti 2001.október 17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker.
Szilvi (sztigris) Zsanettt 2001.október 17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Kata Zoli 2001.november 8 Budapest, Szent János Kórház
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. pocakban
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki
Bea Ajsa Soreya 2001.november 29 Budapest, MÁV Kórház Bicske
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. pocakban
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Ágci Gábor 2001.december 4 Szeged Szeged
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Mégegykata István Zsigmond 2002.január 8 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Szilvike Anna 2002. február 9
Igika Olivér 2002.február 11 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XI. ker.(Gazdagrét)
Borcsa Bátor 2002.február 25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Eszter Ádám 2002.március 7
Solya Máté 2002.március 8 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Jáhneszter(sztike) Anna Júlia 2002.március 25 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Zugló Judit Réka (7)
Edit Riki (Henrik Sándor) 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Méri Kitti 2002.május 6 Szeged, Nõi Klinika Szeged
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.
</pre>

Szila
Szila

Reggel mindenki árgus szemekkel nézi majd a Babanetet, hogy ki az a névtelen és milyen a csík.Kép

Menta
Te Helenánál is szedtél folsavat?

Zsuzsi
Mi is boldog névnapot kívánunk Dorkának!Kép

Most néztük meg a Bazi nagy görög lagzit, jólat röhögtünk rajta, ajánlom mindenkinek.

Jó éjt!
Gorsi
gorsi

Sziasztok!
Nem lettem biztosabb magamban Kép Ma reggel van egy ugyanolyan nagyon-nagyon halovány második csíkom. Nem tudom, eldönteni,hogy tényleg ott volt-e már idõben, vagy csak azon a 10 percen túl, amire már azt mondják, ne értelmezze az ember az eredményt Kép
n.
névtelen

Én direkt a névtelenünk miatt jöttem és még sehol senki. Kép

GOrsi! Igen, szedtem folsavat. Az az 1 vitamin, amiben igazán hiszek, mármint terhesség elõtt és az elején.

Miért a kutyámnak köszönhetem, hogy orvos lettem.
Tudjátok 3. gimi elõtt kell faktot választani aszerint, hogy ki hova akar tovább menni. Én második után latin-olasz szakos tanár akartam lenni, szóval nagyon nem orvos. O)
Aztán azon a nyáron fialt elõször a kutyám és én segítkeztem neki. Annyira fantasztikus élmény volt, hogy akkor azt mondtam anyukámnak, hogy én eldöntöttem, hogy szülésznõ leszek. Erre õ rábeszélt, hogy akkor már próbáljam meg az orvosit és legyek szülész-nõgyógyász. Ezért választottam akkor a fizika-biológia faktot. Hát ennyi. Az már egy más dolog, hogy az egyetemen elment kedvem a nõgyógyászattól (nem a szülészettõl).

Ki vagy, névtelen???????????
Menta
menta

Névtelenünk!
Amikor Máté kiderült, csak a HARMADIK teszt lett teljesen egyértelmû. Számításaid szerint hol kell tartanotok?
Solya
solya

Névtelen! Ha lehet csinálj mégegyet és nézd meg 5 perc után, vagy amennyit a teszted ír. Húzd fel a fõzõórát, vagy a homokórát. Szerintem akkoris terhes vagy! Kép
Menta
menta

Solya: 32. napon vagyok, de ez mostanában nem jelent semmit.
Menta:néztem én 5 perc után is, de akkor még csak olyan volt, hogy sejteni lehetett a második csík helyét. Most már haloványan, de látszik is.
Asszem nem bírom tovább, és vallok Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
Kedves 2 csíkosunk!Kép
Gratulálunk a csíkjaidhoz és írigykedünk is ám! Köszönjük, hogy az osztály testi és lelki egészségére való tekintettel vallottál.Kép

Zafi jól aludtál?Kép Mert én nem, sõt még nyakamat is elfeküdtem. Na, nem csak a boldog 2 csíkos kiléte miatt aludtam rosszul, hanem pici lányunk kivételesen köztünk aludt és persze nem hosszába, hanem keresztbe terült el az ágyon.Kép Azt nem tudom apuci "élvezte"-e az éjszakát, mivel én csak éjjel 2-kor kerültem ágyba. Jót buliztam a magam módján!Kép Végre elkezdtem csinálni Zsani honlapját, ha hétvégén ismét bitorolhatom a gépet, akkor már nemsokára fel is rakhatom a nagy világba!Kép

A májusi tesóproject közös megegyezésre elmaradKép, de remélem õsszel ismét napirenden lesz.

Pussz
Szilvi
sztigris

Cory!
sok sok Kép és minden!
Solya
solya

Cory!

Képoktóber 13!Kép

Szilvi
sztigris

Cory!

De jo! Kép Nagyon drukkolok.
Szerintem a halovany csik is csik!

Andysj
andysj

Csak azért tudtam ilyen gyorsan kiszámolni, mert Zsanival október 16-ra voltam kiírva!Kép

Szilvi
sztigris

Sziasztok!

cory: hát, ez fantasztikus!!! Gratulálok!!! Kép

Olyan szépen süt itt nálunk a nap, hogy lehet, hogy megpróbálunk babakocsizni Tomival, csak az a fránya szél ne fújna annyira, mint Szibériában...

Szép napot mindenkinek!
pusz: bogancsi és Tomi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Cory,
ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! KépKépKépKépKépKépKépKép

Szilvi,
majd írd le az oldal címét, ha kész van! Hangának is van ám oldalaKép, van hely, ahová feltegyétek az oldalt?

BMárti,
megyünk át Békásra (kb. fél-háromnegyed óra múlva indulunk: megvárom, míg kakil)a könyvesboltba, meg a turiba is lehet, hogy elnézek, mert adtam be pár cuccot, amit eladtak és azt levásárolom. Ti sétáztok ma? Lábujjad hogy van?

Szila
szila

Cory!

Gratulálok Kép Kép Akkor nekem október 13-án kell teherbe esnem? Tudod, mikor te szülsz, akkor én épp teherbe esek Kép Szuper, pont szeptemberben akarjuk indítani a projectet!
Ja és csak kicsit vagyok ám írigy Kép

Szila, lánykád ilyen kiszámíthatóan kakil?

Ma is szélvihar van?

Dzsili!
Nem szeretnék vitatkozni, de hidd el, hogy nagyon sok igazság van abban amit Virág írt. És persze minden eset más, így biztos a tied is, kinek nem inge ne vegye magára.
Szerintem Virág sem könyvekbõl beszél és én sem, még ha nem is közvetlenül saját tapasztalat.

Tegnap elfalejtettem! Zsu26 Dorkájának BOLDOG NÉVNAPOT kívánni!

Norci
norci

Sziasztok!
Cory, köszönjük a kegyelmet!!KépKép És mégegyszer óriási gratula!!
Addig is, amig tuti lesz, én szurkolókórussá alakulok! Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Minden nevnaposnak boldog nevnapot kivanok!

Szila!
Nagyon aranyos lehet az a Hanga szellem Kép

Bogancsi!
Gondolom Tomi elvezte a huzogatast az utazotaskaban Kép

Dzsili!
Ezek utan egy panaszt sem tehetsz Napocskara, latod milyen hazias, kimossa neked a ruhat! Kép

Henke!
Szegeny labujjad! Kép En regen egyszer a teraszajtoba rugtam bele, meg jo hogy nyar volt, csak papucsban tudtam jarni. Nem irigyellek.

Zsuzsa!
Aranyos lehetett a pisiben tapsikolo Bea. Kép

Madike meg ugy latom titokban a babanetet olvassa Kép Ma kiburitotta a vasalasra varo ruhas kosaram es jatszott a ruhakkal, hol a novere szoknyajat probalta felhuzni, hol az apja zokniat megenni. Tobbet nem engedem a szamitogep kozelebe Kép
Ja a masik szokasa, hogy a hosszabbiton ego piros gombot akarja mindig megnyomni, neha ha gyorsabban maszik, mint ahogy en rohanok, akkor sikerul neki. Eredmeny, minden megszunik mukodni. Kép (Ez a hosszabbito a szamitogepes asztal alatt van)

Lassan megyek aludni,
puszi,
Andysj
andysj

Andysj,
ilyen hosszabbító nálunk is van...Kép

Norci,
általában a tízórai, az ebéd és a vacsora után kevéssel szokott kakilni. Mindig. Ezen felül adódnak idõnként plusz kakik, és van, hogy a megszokott elmarad (mint, ahogy most is). Ilyenkor ebéd elõtt kakil be, persze rögtön kaja után is telepakol egy pelenkátKép.

Szila
Szila

Sziasztok!
Én csak délben akartam bekapcsolni a gépet, de az oldalam már annyira lukas volt, hogy nem bírtam tovább.

Cory!
Óriási GRATULA! KépKépKép Vigyázz magatokra, és nagyon drukkolok a többiekkel együtt, hogy október közepén ott legyen pici babád. Az az idõszak a Mérlegeké, és nálunk a családban két mérleg is van, és nagyon kiegyensúlyozottak. (Férjem okt. 16, és Beus szept. 25.)Egyébként annyira beleéltem magam az izgalomba tegnap, hogy félálomban is arra gondoltam, hogy talán Cory (?) a két csíkos?

Andysj!
Most a Beát számûztem az ágyába, mert az én lányom is imádja piszkálni a gép alatti drótokat.KépKép Na azért meg kegyelmezek neki, és most ha kikapcsolom a gépet, kiveszem a "börtönbõl".

Késõbb jövök még. Sziasztok
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Henke: lábujjadnak jobbulást kívánok! Kép

Cory: mindkét esetben ugyanazt a típusú tesztet használtad? Ha nem, vegyél egy másik fajtát is!
És hogy érzed magad? Van valami apró jel, ami a babára utalna? Valami egészen ici-pici émelygés, hányinger, érzékenység a szagokra, stb.? A mellbimbód nem lett sötétebb? Pontosan szokott amúgy megjönni?
Borcsához hasonlóan én sem gratulálok még, inkább szorítok nagyon!!!!!!!!!

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Cory,
nagy-nagy gratulaKép

-Afonya
afonya

Sziasztok!

Én is itt voltma már korán reggel, annyira fúrta az oldalam az a Névtelen! Kép Igaz, akkor még nem volt idõm írni, de átfutottam a "híreket". Kép

Cory! Én is nagyon drukkolok neked, hogy az a halvány csík jól megvastagodjon! Legszivesebben máris gratulálnék, hiszen Lacika is nagyon vékonyka csíkkal adott hírt magáról elõször, de azért nem akarok semmit elkiabálni. Kép

A lábacskám ügyében mindenkinek köszönöm az aggódást és a gyógy-kívánságokat. Használtak, sokat javult máris. Pihentetem ám, felpolcolt lábbal babanetezek! Kép Tuti nem tört el, akkor biztosan nem javulna ilyen szépen. Azt hiszem, megúsztam egy csúf zúzódással. Ja, és ünnepélyesen meg kell követnem az Árnika kenõcsöt. Itt finnyogtam neki, hogy nem használhatom a jól bevállt Fastum gélemet, mert szoptatás alatt nem szabad. Hát, az Árnika krém tényleg nem csillapítja a fájdalmat olyan hatékonyan, viszont meglepõen hatékonyan gyógyít! Szinte semmi kék - zöld - lila - fekete szín nem lett a lábamon, csak az ütés közvetlen középpontjában. Máshol megállt a színezõdés abban a piszkosnak látszó stádiumban, amilyen akkor volt, amikor elõször bekentem az árnikával. Kép

Szila! Azért sajnos annyira még nem vagyok vigéc, hogy cipõt tudjak húzni. Kép Remélem holnap reggel a CORA-t már be fogom tudni járni, mert nagyon kell már bevásárolnom. Ha másként nem megy, papucsban vagy vastag zokniban megyek! Kép

Dzsili! Ne húzd fel magad! Bár szerintem is bántó az az írás, nameg én is mindig felhúzom magam a hasonló általánosításokon, de azért utólag lehiggadva rendszerint azt mondom, kár volt. Aki nem ismert téged és az egész családodat, nem tudja az okokat, amiért együtt aludtál a fiaddal, és meg se próbált megérteni, annak nincs joga elítélni téged. Biztosan nem is rád goldolnt, hiszen a ti esetetekrõl nem mondhat véleményt a tények ismerete nélkül. Az ilyenekkel nem kell(ene) foglalkozni. Mondom ezt én, aki két napig durrogtam egy hasonló beszólás miatt... Kép
Anyósoddal mi újság? Hogy hogy már nem lakik alattatok? Befektették kórházba, valaki magához vette ápolásra, vagy már véget is értek a szenvedései?

Menta! Édes lehet Helena, ahogyan nézeget ki a kabát alól! Kép Egy nagyra nõtt Pocaklakó! Kép Ne legyél Kép, egykettõre eltelik az a pár hónap, és lesz neked is picike-pocilakód is. Kép Addig meg legalább többet tudsz Helenára figyelni, használd ki az idõt! Olyan édesek ebben a korban, mindennap produkálnak valami újat! Kép

Henke! Én is gyakran belerugok dolgokba, ágy lábába, ajtófélfába, ebbe-abba. Kegyetlen tud lenni, amikor úgy igazán, lendületbõl sikerül egy ujjal eltalálni valamit. Kép Remélem, te is megúszod nagyobb baj nélkül, mint én.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!
Nos, hogy ne legyen olyan egyszerû az életetek: nekem is van egy határozott 2 csíkos tesztemKép Már egy hete, de Életem Párján, fickómon.... (csak hogy ne tudjátok a szóhasználatból, ki is vagyok) kívül csak ti tudjátok. Most márKép

Cory!
Csak nem együtt fogunk szülni??? Nekem szept. utolsó hetére esik a nagy nap, neked?????

Puszi, N.
Névtelen

Norci!
Jujj, de jó!KépKépKép Akkor lehet, hogy együtt pocaklakózunk!Kép Már alig várom!Kép

Szila!
Már kb. 1 hónapja a "Kedvencek" között vagytok!Kép Persze a többiek is, akiknek a profiljában megtaláltam. A hellyel kapcsolatban még nem tudom hova teszem fel. Néhány ingyenes helyet már megnéztem, de még nem döntöttem. Ha van valami ötleted, hogy melyikre ne vagy melyikre inkább, azt megköszönném.Kép

Andysj!
A hosszabbítóval már Zsani is próbálkozott, pedig nagyon eldugjuk elõle. A minap úgy megijedtem. Zsani mindig bekapcsolja a tv-t, ha nem megy és fel-le hangosítgatja + a csatornákat váltogatja, hol távlövõvel, hol a tv-n. Egyik pillanatban csak azt vettem észre, hogy kikapcsol a tv. Hát a kisasszony addig cibálta a hosszabbító kábelt, amíg végre elérte a piros gombot és megnyomta. Ijedtemben alig kaptam levegõt, de szerencsére máshova nem nyúlt.

Szilvi
sztigris

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?