Sziasztok!
Kókusz, remélem, hogy már nincs vérzésed, vagy legalábbis nem olyan erős! Nem tudom, mekkora lesz a bébim, elvileg a múltkori 4D-n még kisebb is volt a koránál. De lehet, hogy bizony jól megnőtt azóta, majd 10-én kiderül, akkor megyünk megint megkukkolni őnagyságát.
Anyapoc, a gatyót végülis elvittem a varrónőhöz, és ma már el is hoztam. Ő is nézett nagyot, hogy mekkora részt kell belőle levágni. Én azért gondolnék azokra is, akik nem olyan magasak. Csinálhatnának több variációt is. Van, ahol van ilyen, de mondjuk ebben a kismamis boltocskában pl. csak 1-2 darab volt mindenből.
Junkó, látom igen elfoglalt vagy mostanság, de legalább lekötöd a gondolataidat, igaz? Azért a kezedre vigyázz jobban! Miért fogdosod a forró kandallót?
Azért nincs nagy baj, ugye?
Angel, akkor nagyon kitartó egy nőci lehetsz, hogy ilyen szorgalmasan tudod keresni a megfelelő gatyát. Rám szinte soha nem passzolt egy nadrág sem. Régebben azért, mert túl vékony voltam, mostanság meg éppen másért.
Tlidi, ha tudnám, miért ilyen óriási a pocim, akkor megírnám nektek, de dunsztom sincs. Úgy látszik, én ilyen típus vagyok. Régebben pl. amikor mensire készült a szervezetem, akkor volt a hasam, mint egy ház. Van olyan is, akinek szinte semmi nem látszódik a terhesség elején abból, hogy babát vár, sőt, még olyan is van, akinek az utsó hónapokban sem nagyon van pocija.
A hőmérőben mindenképpen a higanyosat javaslom én is, én kezdetben csak digitálissal mértem a hőmet, de amikor elkezdtem összehasonlítani a higanyossal, rájöttem, hogy nagyon sokat csal. A digitálissal jó pár tizedfokkal kevesebbet mértem, ráadásul néha egy percen belül teljesen más érték is kijött. Na akkor tértem át totálra a higanyosra. Örülök, hogy újra hőmérőzöl, akkor hajrá!
Sajna viszont ki kell, hogy ábrándítsalak, ugyanis pl. a volt barátnőmnek igen széles volt a csípője, és mégis negyvenvalahány órán át vajúdott.
Robcsi, akkor biztosan te is csini kismami vagy az új rucikban! Nagyon várom a képeket!
Tesódéknak hajrá, én is azt mondom, nem kell kivárniuk azt a sok ciklust, ha testileg rendben van!
Katica, inszem? Akkor legalább nagyobb az esély a babára, nem csak úgy vaktában lövöldöztök.
Ez azért elég jó dolog. Bár tudom, jobb lenne, ha spontán jönne a bébi, de legalább nem vársz fölös hónapokat, lehet hiába.
Gyugyi, köszönjük a képet, igen tündéri ez a Lilla baba.
Puszkányolok minden topicost, jó kislánykák legyetek!