Új privát üzeneted érkezett!

Ugye elnézitek nekem? :wink: 8)

Első nap...
Kép

...hat hónap múlva:
Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali, boldog fél évet a kisfiadnak :D Olyan gyorsan repül az idő, fél év alatt teljesen megférfiasodott :D Fogzik ezerrel?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Bali, nagyon tündéri ez a komoly korú fiatalember! Köszönjük, hogy megosztottad velünk, én szívesen fogadom máskor is a fotóit. :D

Robcsi, köszike. Ma voltam a nődokimnál, megvizsgált, megnézte a babánkat UH-on, nagyon cuki volt a bébi. Elvileg minden rendben, bár azt mondta, picit több a magzatvíz, de ez semmit sem jelent.

A kórházzal kapcs. azt mondta, hogy szülhetek a Szt. Imrében, meg már azt is kibökte, mennyiért vállalja a szülést, úgyhogy úgy fest, nála szülhetek, és minden el lesz sikálva. Hát remélem, meg azt is, hogy neki is + a kórháznak is külön nem kell majd perkálni, mert az már akkor nagyon sok lenne!

Pusszantyúzok mindenkit, jók legyetek
Vendég

Athiz, örülök, hogy minden ok. :D Megkérdezhetem mennyit kér a dokid a szülésért? (jöhet priviben is)

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok :)

Bali ez a gyerek valami eszméletlen aranyos és sszép :) hogy repül az idő.

Képzeljétek, 28 napra ma megjött a mensim :) odáig vagyok meg vissza :)

Athiz örülök, hogy minden rendben van.

Anyapoc nagyon szép a családod :) és egyáltalán nincs lófejed .... :)
kokusz

Kókusz, köszi, akkor nálad ez most jó hírnek számít? Mármint, hogy 28 napos lett a cikluskád. Mert akkor én is nagyon örülök. Lehet, hogy lassan rendeződnek a dolgaid, és nemsokára csak meglesz az a várva várt bébi! :wink:
Vendég

Athiz, én nagyon örülök neki. Amióta az eszemet tudom nem jött meg soha 28 napra, legalábbis gyógyszerek nélkül soha. Talán tényleg kezd rendeződni a szervezetem, csak jó ez a metformin. Meg lehet az is sokat számít hogy nem ezen agyalok :)
kokusz

Sziasztok!

Kérdésem lenne, nem tudom, tudtok-e segíteni?
Nekem mindig nagyon pontosan jön meg 32 napra, és most nem. Szombat óta kettő cseppecskét produkáltam. Viszont, a teszt nagyon negatív. :?:
Vajon miért? már kb lassan el kéne múlnia! 4. napja nincs semmi :?:
Szerintetek :?: :oops:

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Bali,
naná, hogy elnézzük, sőt, jól megnézzük! :lol:
Nagyon édes!!! :D

Kókusz,
közeledünk a tankönyvihez? :lol:

Eszter,
jobb ötlet nincs, minthogy várj.
A késésnek több oka lehet, meg azt is jó lenne tudni, hány nap telt el a peteéréshez képest!
Ha pár napig semmi, újabb teszt! :)
angel37

Eszter, egyetértek Angellel, még kb. 2 nap, újabb teszt, és meglátod. Ha viszont utána sincs semmi, akkor jobb, ha elszaladsz a dokidhoz! :wink:
Vendég

Eszter csatlakozom Angel-hez ... várj még pár napot, aztán ha semmi és a teszt is negatív akkor doki.

Angel, igen közeledünk .... tök vicces de úgy örülök neki. Mondta a doki hogy ez a ciklus elvileg stimus lenne, de aszem nem megyek bele. Kíváncsi vagyok ....
kokusz

:lol: :lol:
Vendég

Eszter a hődet nem mérted?
kokusz

Köszi mindenkinek!!!

Kókusz! De mértem, de semmi jele peteérésnek a hónapban :(
Feldobom a görbémet. görbém, legutóbbi ciklus

eszter82
Budapest

Eszter, hát a görbe alapján volt peteérésed! Sőt, talán még azt is megkockáztatom, hogy egy beágyazódás történt most, de ahhoz, hogy megmaradjon a baba (ha tényleg van), akkor viszont lehet, hogy egy kicsit alacsony az a hő. De meglátod pár nap múlva, jobbat sajna úgy sem tehetsz egyenlőre!
Vendég

Eszter,
a görbe végülis jelöl PÉ-t, és aszerint még majdnem egy hét múlva kéne megjönnie!

Kókusz,
miért nem? Megpróbáltok egy term. ciklust? :wink:
angel37

Eszter volt peteérésed ... :) az a zöld sáv azt jelzi. Szerintem is várj még és meglátod. Mérd tovább a hődet.
kokusz

Angel igen úgy gondolom ... hátha :)
kokusz

Komolyan? :D
Tök jó! :D
Köszi Lányok.
Ez az első hónap, hogy ebbe a számítógépes izébe beírtam a hőmet, és nem volt tiszta, hogy mit jelöl a zöld izé :oops:
Köszi a felhomályosítást!!! :D

Most aztán feldobódtam :)
Köszi :lol: :D

eszter82
Budapest

Bali:
Jajj nagyon kis edes! :) Gratulalok neki a fel evhez! :lol:

Athiz:
Orulok, hogy a dokiddal sikerult tisztazni a reszleteket. Engem is erdekelne az ar priviben.

eszter:
Szerintem a gorbed alapjan 1 het mulva teszteljel!

Kokusz:
28 nap WOW! Orulok, hogy rendezodsz. SZerintem sem rossz olet ezt a stimut most kihagyni, az csak ujbol bekavarhat a most jol mukodo gepezetbe :wink:

baratodildi

Bildi

Köszi, én is így gondolom. Kb két hete emeltem fel 3x850 mg-ra a metformint, úgy látszik megtette hatását :) Te hogy vagy?
kokusz

kokusz:
Nekem is a 3x 850 jott be :wink:
Koszi kerdesed nagyon jol. Ma ejjel sikerult honapok ota eloszor 6 orat egyhuzamban aludni. Irto jol kipihentem magam. :P

baratodildi

Tegnap átállítottam az időt a profilban a nyári időszímításra, de ma látom, hogy visszaáált :?

Hogy csináljam? Tud valaki segíteni? :oops:
angel37

Bildi :) igen tudom hogy nálad is ez az adag vált be ...
Nagyszerű, gondolom akkor jól érzed magad. Vagy legalábbis jobban.
kokusz

BIldi, mindjárt küldöm privi. Grat a 27. hét betöltéséhez! Haladunk rendesen! Nemsokára itt a nagy nap! :wink:

Angel, én még azt sem tudtam, hogy a Bneten is variálni kell az idővel. :lol:

Puszkányka
Vendég

Sziasztok!

Én csak szolidan életjelet adnék magamról, semmi javulás nálam, sőt.... :roll: Illetve a derekam az megjavult, de a többi... :? Mindegy, csak telik az idő valahogy majd...

Április 24-én kell mennem korionbiopsziára, nem vagyok boldog tőle, de kénytelen vagyok, nem akarom-merem elbliccelni. Ez csak azért nagyon gáz, mert a kölyöknek 25-én van az orrmandulaműtétje, és hát bent akartam vele aludni a kórházban, de így nem megy, mert otthon kell pihiznem, nehogy baj legyen. Úgyhogy valszeg az apja lesz bent vele, ami végülis nem baj, mert ugyanolyan jó fej lesz vele, mint én lennék :wink: , csak hát ha a kölyök vacakul van, akkor én kellek neki, nem más. De reméljük, hogy nem lesz vacakul, állítólag jól viselik a kicsik. Még majd egyet megpróbálok, hogy hátha pár nappal előre lehet hozni a műtétjét, és akkor be tudok menni. Az én dátumomat nem lehet mozgatni, mert egy héttel előbb még korai, utána meg május 1-je van sajnos, és ezt csak keddenként csinálják.

Athiz! Már a másikban is írtam, klassz, hogy minden rendben a kicsitekkel!

Kókusz! 28 napos, nem semmi :wink: Nekem szerintem egyszer ha volt olyan :lol:

Eszter! Volt péd, mérjél szépen :wink:

Anyapoc! Én még a lófejes vitára se reagáltam, naszóval nincs lófejed :lol: Nagyon csini vagy és szép a család irtóra! Az óraátállításodon jót nevettem :wink:

Bali! Igen, elnézzük: jól elnézegettem a fiadat :lol: Jó kis pasi :wink:

Angel! Biztos, hogy állítgatni kell a bnetes órát? Én nem szoktam :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,

Nem kell, de engem zavar, hogy el van tolódva egy órával! :oops: De úgy látom, így marad... :(

Ezzel a biopsziával konrétan mit néznek?
angel37

Angel!

Down-kórt néznek. 37 elmúltam, ajánlják a genetikai vizsgálatot. Ez annyival jobb a magzatvízvételnél, hogy betöltött 12. hétnél csinálják, viszonylag korán. Sajnos egy kolléganőm szült downos babát, és felkészületlenül érte. Ő nem csináltatta meg, harmadik baba, nem gondolták, hogy gond lehet. Nagyon sokat gondolkodtunk rajta, de mi megcsináltatjuk. És reméljük, hogy nem lesz semmi baj.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Értem...

a korod miatt nem elég az AFP v. UH-s diagnosztika? (bocs, nem tudom, mik vannak :oops: ) Vagy ez azok helyett van?

Hallottam már a chorionbiopszia kifejezést, csak nem tudom mi pontosan. Beszúrnak tűvel a hasba? :?
angel37

Szirom, nem irigyellek a vizsgálat miatt, azért szerencsére elég kicsi a kockázat, legalábbis a statisztikák alapján. Én nem tudom, lennék-e ilyen bátor?!
Viszont van ez a vérvételes Down-szűrés, ez 25.000 Ft ,ha jól tudom, és nincs kockázata. MIért nem inkább ezt választjátok?
Vendég

Sziasztok!

Köszi,lányok,akkor nincs lófejem és kész... :)
Kár,hogy nem láttatok még élőben :mrgreen:

Bali

Ééédes ez a nagyfiúúúú! :):) ez a mosoly haláli :):):)...Miből lesz a cserebogár,mi :wink: ?

Kokusz

Gratula an 28 napos ciklushoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)
Ez nem semmi...Akkor most egint egy gyógyszer nélküli ciklus??? :):)

Athiz

Akkor hálapénz marad :?.... Azért leglább sikerül a saját dokinál szülni :).És akkor még bejelentkezni sem kell Bildiékhez? :wink:

Angel

Milyen az édes semmittevés? :D:D:D
Nem sokáig gyakorolhatod már ezt,azt tudod? :wink:
Azt mondják,az AFP semmire nem jó,sok értelme nincs.Mutathat kórosságot,ha eltér a normál tartománytól,de nem feltétlenül...Illetve jó AFP-vel is születhet beteg baba... :roll: (A Sziromnál említett kisfiú pl jó AFP-vel született,míg az egészséges testvérének rossz volt az AFP-je,ott mentek magzatvíz mintavételre...)

Bildi

Alvás :D!

Robcsi

Mizusj tesóddal? :roll: Mit mondtak neki,mikor lehet belevágni a következőbe?

Szirom

Jobb későn,mint soha :wink:!
Akkor jó menet lesz nektek az a pár nap... :(:(
Szt jól tezsitek,hogy bevállaljátok,jobb félni... :roll: A mi szomszédságunkban is lakott egy downos kisfiú,szintén nem volt idős az anyuka...de egy tündér volt egyébként :) és volt egy egészséges testvére... :roll:
Szl hajrá!És reméljük,apukának sikerül állni a sarat :D!

Érdekes ez a Down kór,mert leszámítva,hogy ugye 35 év felett(és már előtte is) nő a kockázata,mégis sokkal több fiatal szül Downos gyereket a statisztikák szt...persze ebben az is benne van,hogy az időseket szűrik...Hát nem tudom. :roll:
Na meg 12. héten ugye tarkóredő és orrcsont vizsgálat,az is eléggé jól mutatja.És persze a 18. heti genetikai UH-on is sokmindent észrevehetnek....
Sok helyen olvastam,hogy az Athiz által említett angol teszt sem mindig OK... Hát a biztos a bökés,csak a vetélési kockázat a rossz :(...

anyapoc

Sziasztok!

Kókusz ez igen! :lol: Megsúgom hogy december elején emeltem 3*850-re, s egy 28 napos ciklus után lettem kismami. :lol: Hajrá!

Anyapoc nehogymááá ne tegyél fel több képet! :lol: Nem semmi ez az Alien. :roll: Villő már kész csajszi!

Monyoka hát őszintén megmondom neked, hogy én is a saját fejem után szedem (szedtem?) a metformint, s úgy gondolom, hogy nekem volt igazam - itt az eredmény! Viszont senkit nem szeretnék biztatni ilyenre! De kevés az a 1*850...... A dokim 2*850-et írt fel......

Bali kész nagy fiú már Nándi! :lol:

A fórum többi tagja? :wink: :lol:

Kórházról: gondoljátok el, hogy itt nálunk, úgy működik ez a hálapénzes dolog, hogy be van írva az ügyeletes doki, de ha nem ő a választott orvosod, akkor behívják a dokidat. Persze feketén!!!!! no comment.....

Bee
beebeey

Sziasztok!

Kérdeztétek ezt a vérvételes dolgot, az az igazság, hogy nem tudnak 100%-os eredményt mondani. Integrált teszt: 94%. 94%-ra így is biztosak lehetünk benne, hogy nincs baja a babának. A kvartett tesztet most nem találom, de az meg 80 valahány % azt hiszem. És elhúzzák őket a 20. hét környékéig, amit mi szeretnénk elkerülni. Azt mondta a doktorom, hogy a biztos, a korionbiopszia vagy a magzatvízvétel, viszont utóbbi a koraisága miatt szerencsésebb. Sajnos benne van a veszély, tény.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Itt vagyok, meg nem is. Az oldalakról kb. csak a fényképekre futotta.

Bali!
Puszi a fiad kobakjára. Édes baba, de tiszta férfi. Boldog fél évet. :)

Anyapoc!
(Lófejem nekem van. :wink: )

Zsazsó!
Csodaszépek a fotók. :)

Kokusz!
Na azért maradt öröm erre a ciklusra is. Tök jó, hogy kezdesz rendbe jönni ciklus ügyileg.

Athiz!
Ú jó nagy pocakod van.
Kicsi fiadnak utólag is boldog szülinapot.

Kriszta!
Te merre???
Mióta várandós vagy, eltűtnél...

Tildi!
Legalább a kertről mesélj. olyan sokszor eszembe jutsz.

Eszter!
Sztem nem kell minden ciklusban a miérteket keresni. Volt már nekem is hogy késett. HA még midnig nem jött meg, teszt és doki, ahogy a csajok is írták.

Szirom!
Téged még nem is üdvözöltelek itt azt hiszem.
Hát szervusz. :)

Bee!
No megnyugodott már a kismama?
Most végül is mi lett a HV-i kórház sorsa?

Felháborító aljas módon a főnököm egy csomó munkát adott.
Most mondjátok meg...
Vendég

Helló!

Anyapoc, na igen, fizetni mindenképpen kell majd, de legalább nem idegeskedem annyit. Talán. :lol:

Szirom, megértelek azért, hogy a biztosat választod, csak én nagyon be lennék carva a helyedben. De te biztosan sokkal bátrabb csaj vagy, mint én. :wink:
A másik topicban olvastam, hogy rosszul esett, amit írtak, hát nekem is. Pedig szerintem mostanában senki nem nyafogott. Na mindegy.

Junkó, a fene, ezek a főnökök. :twisted: Miket kitalálnak, hogy dolgozni is kell egy munkahelyen? Rémes! Én is utáltam ezt bennük! :lol:
Köszi a fiam nevében, meg a pocakrácsodálkozást is.

Képzeljétek, bárhová megyek, megkérdezik, hogy mennyi időm van még hátra szülésig, és mikor mondom, hogy még kb. 3 hónap, teljesen kidülled a szemük, kb. így: :shock:
Tegnap voltam kismamiboltban, és kaptam a páromtól egy gatyót meg egy rövidujjú blúzt. A legnagyobb méret kellett a pocakom miatt. Csak sajna még majd fel kell hajtani, mert természetesen nem ilyen átlagnövésűekre méretezik, hanem 190 cm magas nőkre. :P

Cuppantás a pofikra
Vendég

Sziasztok

Bee :) akkor ez biztató ... majd meglátjuk

Junko ja én sem gondoltam volna hogy az ember egy mensinek is tud így örülni :) Nálad mi újság?

Athiz jó nagy bébid lesz :)

Anyapoc, köszi a gratut. Nem akarok bogyókat meg szurit sem egyenlőre. Majd talán egy két hónap múlva. Ja és tényleg nincs lófejed ... legalábbis a képen :lol: :lol: de szerintem élőben sincs. Az nem ilyen.

Viszont: reggelre vérfürdőt csináltam. Mire kiértem a fürdőbe folyt a lábamon a cucc :oops: nagyon megijedtem. Szó szerint dől belőlem a vér. Már annyira nem mint a reggel. :roll: ki érti ezt?
kokusz

Sziasztok!

Kokusz

Húúú,ez elég durván hangzik :shock: ...én aszondom,ott lehetett vmi,ami most távozott végleg...Viszont örülök,hogymost hagyjátok a bogyókat,ezek szt csak a Metformin marad :wink:!
Hajrááááá :):):)!

Junko

Az a galád főnök :twisted: :twisted: ...mond meg neki,hogy sürgős internetezni valód van :wink:...a fiam múltkor nekem vmi ilyesmit mondott :shock: ...

Athiz

Te nyugodt??? :lol: :lol: Szt olyan nem lesz :).
Pocak :lol: :lol: ...nem lehet semmi :wink:!Én minden gatyával így járok... :? Pedig levágva már nem is olyan jók :?....

Bee

Na majd rakok fel,ne aggódj! :D De nem magamról :wink:...
Azért a heteket írd oda,hogy tudjunk követni,amíg nincs vonalzód :D!
Kórház :(...igazából a lóvé csak egy dolog...de a sok meló miatti kimerültség...hát elég kockázatos anyának és babának is :(.Nálunk anno emiatt töröték el és szigorúan be is tartják...Meghalt egy fiatal doki a kimerültség miatt(közvetve...) :(:(...

anyapoc

Csá csajok!

Sajnoshálistennek egy rendezvényt szervezünk ezért van most elég sok munka. Határidő egyeztetések, idegbaj miegymás.

Anyapoc!
El tudom képzelni fiadat a sürgő internetezni valóval. :)
Jó beszólásai vannak a gyerekeknek.

Kokusz!
Nálam semmi újság. Azért sem írok, nincs igazán mit. Angyallal együtt vájuk a nyarat, hogy történjen végre valami. Igaz-e Angyal? :wink:
Kezem egy darabkája odapörkölődött a kandallónk üvegéhez, nagyjából ennyi van ami testi tünetről beszámolhatok mostanság. :(

Váram a kismamák jelentéseit, fényképeit. Ne hozzatok ránk frászt.
Vendég

Sziasztok!

Gyors beköszönés mindenkinek, és egy gyors egyetértés Junkoval! :wink:

Jujj, ez az odaégett kéz nem hagzik jól :( , na de inkább minthogy női szervekben essen kár! :mrgreen: Bocsi, ez olyan igazi száni poén volt!

Nadrághossz téma:
abszolút nem vagyok aránytalan, de nekem is minden nadrág félméterrel hosszabb :roll: Márpedig én nem vágom le! :wink: Keresek rendületlenül! Ha kérdezi az eladó, hogy mit keresek, mondom olyat, ami hosszban jóóó! Ekkor masszívan hülyének szoktak nézni! :?
angel37

Angyal,

Nincs akkora mellyem. :mrgreen:
Vendég

Sziasztok!

Kokusz! :shock: Hát csak lesek mik vannak. Nem mintha az én helyzetem nem lenne sokkoló.
De lehet most lesz jó,hogy kitisztulsz.

Bali! Édi, gyurmászolni való babád van!

Anyapoc! Nincs olyan fejed! De élőben még jobban nézel ki! :lol:

Bee! B.Ildi! Én is gondolkodom az emelésen. Most 3*500. Egy időben abba hagytam az injektioim miatt. Úgy egy hónapja kezdem megint és nem olyan a hatása mint elsőre. De lehet, hogy a másik inj. hatása még bennem van és azért nem. Szerintetek?

Athiz! Miért ilyen nagy??? Ikrek tutti nem mert láttuk uh-n! Akkor miért? Szilivel is ekkora volt? Mekkora lesz még?!!!!

Angyalkám! Hova ez a sietség?
Nadrágot hagyjuk! Nekem nemhogy a hossza rossz még csípős is vagyok! Elég nehezen találok. Főleg ha olyan időszakomban vagyok hogy fel is jön (tél) egy pár kiló! De azt mondják az ilyenek könnyebben szülnek!

Junkó! Mikor olvastam az érdeklődésed, pont a Starkl-t olvasgattam. Na mondam is magamban, hogy jól beletrafáltál!
Ja és jelentem a kerttbeni úgymond kötelezettségeimmel végeztem. Már csak be kell szereznem egy-két :wink: virágot. de az inkább öröm. Meg most "tujatémázunk".Nem tudjuk milyent és mekkorát vegyük, ill. mennyit. Asszem szombaton meglátogatunk egy iskolát.

Puszi Nektek!

Ja vettem egy digi hőmérőt. Sztetek jobb mint a sima?
Annyira elszoktam már az állandó méregetéstől,hogy félek eltörik a sima, mert régen volt,hogy visszaaludtam közben. Most ez elég meredeken hangzik,ha vissszagondolok.
Úgyhogy asszem elkezdem a hőmérőzést.
Vendég

Junko,
Majd lesz! :lol:

Tudod, nyár végén elkezd nőni és nő és nő, és majd olyan lesz, mint amit a múltkor feletett ide Tontica! 8) :mrgreen:

Tlidi,
Az biztos, hogy szépen el fog férni benned a gyerek! :D

Szerintem jobb a higanyos - bár attól én is tartottam, hogy egyszer megrágom - de mérni mindegyik tud! :wink:

Szóval most természetes utas módszer? :)
angel37

Sziasztok!

Angyal!
Úgy legyen. :)

Tildi!
Nekem még nagyon sok növény hiányzik a kertemből. Egyenlőre gyomtalanítok. Elég lassan haladok,mert ez a hülye eső...
Sztem is jobb a higanyos, bár én is mindig attól tartottam hogy belém törik.
Nekem digitális van és nagyon szar. Kizárt, hogy jó eredményt mér. Vennék higanyos, de már nem lehet kapni azt mondják.
Vendég

Sziasztok!

Mostanában akkora jövés-menésben vagyunk, hogy éppen csak elolvasom mit írtatok.

Anyapoc, tesóméknak 3 hónapot mondott a doki, de én mondtam neki, ha a 3 hetes kontrollon rendben találnak mindent, akkor ne fogják vissza magukat, de dönteniük nekik kell.

Kriszti, képzeld el nálunk a kórházban az ott dolgozóknak nem kell vizitdíjjat fizetni. :shock:

Athiz, gratula a ruhaszerzeményekhez, én is beújítottam 2 gatyót és egy pólót. Majd én is alkotok egy pociképet valamikor :)

Kókusz, gratula a 28 napra megjött mensihez, kívánom, hogy a következő már meg se jöjjön :)

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok Lányok!
Rég jártam erre de örülök hogy mindenki jól van.
Csakegy már nem ír ide? Mi van vele-lassan világrajön a baba nem?

Én inszemre lettem ítélve.Az 1ik szemem sír a másik nevet...
katica_75

Elküldve: 2007 Március 22 Csütörtök - 18:05

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!

Ünnepélyesen megígérem, hogy megírom a szülést is, de most csak gyorsan bejelentkeznék (kikészített a kórház és az állandó vesegörcsök a szülés előtt, csak most, hogy hazajöttünk kezdem összeszedni magam)

Itt egy kép Lilláról:

Kép
Tündéri baba, eszik - alszik, alig sír, éjjel is nyugodt (kivéve tegnap mert hülye fejjel bablevest ettem és szegényt teljesen kiütötte )

Ja... és tök fura, mert alvás után állandóan hipózok... még soha életben nem hipóztam de úgy látom a szoptatás szépen leviszi a cukrom... (mondjuk napi 1 liter kecskerutát iszok mellette, lehet, hogy az is kavar...). Most 2 pofára nyomom az édességet... és megvolt a somlóim is a kórházban

Na majd még jövök csak egyszerűen se erőm se kedvem a gép elé ülni...

(Sziasztok! :wink: )
Vendég

Sziasztok!

Kókusz, remélem, hogy már nincs vérzésed, vagy legalábbis nem olyan erős! Nem tudom, mekkora lesz a bébim, elvileg a múltkori 4D-n még kisebb is volt a koránál. De lehet, hogy bizony jól megnőtt azóta, majd 10-én kiderül, akkor megyünk megint megkukkolni őnagyságát.

Anyapoc, a gatyót végülis elvittem a varrónőhöz, és ma már el is hoztam. Ő is nézett nagyot, hogy mekkora részt kell belőle levágni. Én azért gondolnék azokra is, akik nem olyan magasak. Csinálhatnának több variációt is. Van, ahol van ilyen, de mondjuk ebben a kismamis boltocskában pl. csak 1-2 darab volt mindenből.

Junkó, látom igen elfoglalt vagy mostanság, de legalább lekötöd a gondolataidat, igaz? Azért a kezedre vigyázz jobban! Miért fogdosod a forró kandallót? :twisted: Azért nincs nagy baj, ugye?

Angel, akkor nagyon kitartó egy nőci lehetsz, hogy ilyen szorgalmasan tudod keresni a megfelelő gatyát. Rám szinte soha nem passzolt egy nadrág sem. Régebben azért, mert túl vékony voltam, mostanság meg éppen másért. :lol:

Tlidi, ha tudnám, miért ilyen óriási a pocim, akkor megírnám nektek, de dunsztom sincs. Úgy látszik, én ilyen típus vagyok. Régebben pl. amikor mensire készült a szervezetem, akkor volt a hasam, mint egy ház. Van olyan is, akinek szinte semmi nem látszódik a terhesség elején abból, hogy babát vár, sőt, még olyan is van, akinek az utsó hónapokban sem nagyon van pocija.

A hőmérőben mindenképpen a higanyosat javaslom én is, én kezdetben csak digitálissal mértem a hőmet, de amikor elkezdtem összehasonlítani a higanyossal, rájöttem, hogy nagyon sokat csal. A digitálissal jó pár tizedfokkal kevesebbet mértem, ráadásul néha egy percen belül teljesen más érték is kijött. Na akkor tértem át totálra a higanyosra. Örülök, hogy újra hőmérőzöl, akkor hajrá!

Sajna viszont ki kell, hogy ábrándítsalak, ugyanis pl. a volt barátnőmnek igen széles volt a csípője, és mégis negyvenvalahány órán át vajúdott. :shock:

Robcsi, akkor biztosan te is csini kismami vagy az új rucikban! Nagyon várom a képeket!
Tesódéknak hajrá, én is azt mondom, nem kell kivárniuk azt a sok ciklust, ha testileg rendben van!

Katica, inszem? Akkor legalább nagyobb az esély a babára, nem csak úgy vaktában lövöldöztök. :lol: Ez azért elég jó dolog. Bár tudom, jobb lenne, ha spontán jönne a bébi, de legalább nem vársz fölös hónapokat, lehet hiába.

Gyugyi, köszönjük a képet, igen tündéri ez a Lilla baba.

Puszkányolok minden topicost, jó kislánykák legyetek! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Na de örülök,hogy végre felébredtetek!!! :shock: 8) :lol: :lol: :lol:

Junko

Szegény kezed :?... Holnap vizsgázok balesetmegelőzésből...elmondjam,mit kell vele csinálni? :lol: :lol:
Ja,szöveg az van...néha több is mint kéne :D!

Angel

Anyum is azt szokta mondani,hogy ha már fizetek jó lóvét a naciért,nehogy már még le kelljen belőle vágni :shock: !!!
Akkor nincs is nadrágod? :D:D:D:D
Elképzeltem szegény Junkot és a női szerveit a kandallóval... :shock:

Tildi

De jó,hogy jelentkeztél :):)...köszi a bókot :):
Ma voltam felétek,de még mindig zárva vagytok :(:(:(...pedig telcsit akartam :).
Hőmérő:én digittel mértem és tökéletes volt.Csak annyi a nyitja,hogy azt is 10 percig kell bent hagyni,hiába csipog.Mert utána még megy fel.Ugyanis a legtöbb digit azt méri,hogy kb 16 mp alatt már nem volt emelkedés,akkor jelez.De az percek alatt még 1-2 tizedet simán jelenthet :).

Athiz

Na,legalább fel tudtad varratni :).Gyors volt a varrónő :).
A Mustangnál pl van több méret...onnan tudom,hogy ez az egy farmerom olyan,amit nem kellett elvágni :D...igaz,abból is van olyan,ami középhosszú.Asszem nekik 3 méretük van.
Pocak :D...akkor neked a hasfalad engedékeny :).

Robcsi

Akkor megy a drukk tesódéknak,hogy mielőbb baba költözzön a pocakba :). Egyébként meg ahény orvos,annyifélét mondanak :?....
Jellemzően....

Pusztok!!!!

anyapoc

Sziasztok!
Egész héten az iskolapadot koptattam. Kép
Múlt pénteki UH -n minden O.K volt!CRL 15mm.

Balikám
Gyönyörűek vagytok! Kép Gratulálok a fél évhez!!!!!
Szerettem volna sulihéten talizni veletek,de rászoktak a nincs szünet stratégiára az előadók.Jól elfárasztottak. :evil:

Anyapoc
Sztem nagyon jó a kép,és igazán csinos vagy! :D

Kokusz
Akkor már a zebra jön a 28 napos után! :lol:

Szirom
A chorionbiopszián én is gondolkodtam,de sztem a vérvételnél maradunk inkább. :oops:
Kisfiadnak,és neked is nagy drukk,hogy minden simán menjen!!!!

Most egyenlőre ennyi,sajnos még nem tudtam mindent rendesen elolvasni! :oops:

KépKép

KépKép
okr

Kriszti

örülök,hogy minden rendben és ilyen "nagyok" vagytok már :):):)!
Én most voltam 3 napot suliban...tömény volt ...:?

Athiz

Húúú,micsoda új vonalzó!!!!Mikor beléptem,csak kapkodtam a fejem :):):):)...Megúntad a régit? :wink:

Kis dicsekvés: megvan az első vizsgám,balesetmegelőzésből,elvileg 5-ös :).Na jó,elég laza volt, a tanár normálisan állt hozzá :):):)

Pusza

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?