Sziasztok!
Arwen!
Remélem drága kisfiad születése, némileg megnyugtatja a családot!
Kórházhoz továbbra is drukkolok, egy ilyen jó orvos elvállás esetén is jó tanáccsal lát el bizonyára, arra vonatkozólag is, kihez, hova menjél. Cukrom nekem 5.6
Azért a kórházban számíthatsz a többi kismami segítségére is, már ami a babaápolás/ellátás részét illeti a dolognak.
Meri, Esztora, vettem turkálóban maci-kapucnis kocsikabátot! Ti jutottatok eszembe!
Merike én csak annyit kérek, hogy mindkét keresztneve benne legyen a mi picikénknek.
Egyenlőre még nem végleges, majd csak születése után lesz véglegessé.
Orsi hajrá új doki, Totinak pedig a teszthez!++++++++
Azokat sajnálom, akik a volt dokidat fogják ki ügyeletesnek szüléskor. Jobb, ha minél elöbb lelépsz töle.
Bodzi tüneményes zsákocska.
Én is várom a vonalzót.
Nán-dorka a gondolatnak teremtő ereje van, ezért mondom, a te babádnak nem ártott a füst!
OK?
A pelenkatartó vödörről tudnál tanácsot írni?
Sokszor én se tudok éjjel aludni, jobban mondva vissza aludni. Már inkább nem megyek ki pisilni, mert, ha igen, legalább 1 órát forgolódok utána. Hulla fáradt vagyok, de az agyam elkezd járni...................
Niko nagyon kíváncsi vagyok a végleges állapotára is a ruhának.
Már most ígéretes!
Hajni A győri kórházas műsorban az volt a lényeg, hogy egy tizenéves, rossz anyagi helyzetű lány szült. Tudatlan is volt szegénykém, de hát pont nekik lenne szükségük felvilágosításra. Nem volt fogadott orvosa, végig sztk, illetve ügyeleti szülése volt. Teljesen magára volt hagyva, az Andre látta el, legalapvetőbb szükségleteit is. Azt is ő mondta neki, mi történik vele, és miért. Szinte nem is szóltak hozzá.
A szülésznő még pluszban valami bunkóságot is benyögött, már nem emlékszem mit. Később olvastam a kismamában, hogy állítólag kirúgták az a szülésznőt.
Esztora a magnéziumon én is majdnem seggre ültem. (bocsi a kifejezésért) Egyik hónapban 10 doboz 150 FT, rá egy hónapra 9 doboz 1400!!!!
Nekem meg még az is mondta a gyógyszertáros, hogy ez nem patikafüggő. Na, nem mintha elhittem volna.
Ja, és azzal magyarázta, hogy az állam 50%-al csökkentette a támogatást. Nem azért mert 5-re érettségiztem matekból, de ez nekem nem jön ki.
Kriszti én még nem vizesedek, remélem nem is fogok, de fulladás, nehéz fordulás, derékfájás 3 napja szintén megvan.
Adri, kiságyról babával IS kérünk. Meg előtte is!
Marietta nem kizárt, hogy már írtam a páromra, hogy férjem. De azért mert annak tartom! És ő is mondja rám, hogy feleségem.
Amúgy eljegyzés nem volt hivatalosan, még gyűrű sincs, de már tulajdonképpen menyasszony-vőlegény vagyunk, hiszen megállapodtunk az esküvőben. Csak az időbonban nem.
Nekem meg az nem jutott eszembe, hogy elítéljek valakit, mert elvált!
Most a második babánál nekem is mindig eszembe jutott, hogy vajon most fogant meg? Sőt elötte is.
(kár, hogy nincs zavartan vihogó smile)
Tényleg Ágota az lehet még időskori esküvő is!
(persze apával)
Porsi, hogy haladsz?
Rólunk:
Megjött a pelenkázó. Nagyon tuti, nem számítottam, hogy ilyen jó lesz.
Magasabb mint az átlag, így nagyon kényelmes, és tágas. Már tettem is bele egy-két baba dolgot, de még a szekrény sincs a végleges helyén, és pl. a pelenkák se abban lesznek, de olyan jó pakolászni bele. Tulajdonképpen csak babásat játszottam.
Kiságy már kifizetve, csak a párom haverja még nem fuvarozta haza. Már nagyon várom azt is. Nemsokára szőnyeget, és függönyt is veszünk végre nekik a játszós szobába.
A véleményeteket is szeretném kérni. Illetve tippeket, tanácsokat.
Készítek egy rács/fejvédőt a kiságyba, és szeretnék valami feliratot is ráhímezni. De nem a sablonos "aludj jól kisbabám" szöveget.
Nem tudtok valami szép idézetet vagy mondókát? Nem túl hosszút, csak pár szavasat.
Jó hosszú lettem, sziasztok!