Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Koszi Lanyok mindenkinek mindent,nagyon aranyosak vagytok!

A korhazzal kapcsolatban tudom,hoyg ugyis lesz valahogy,csak most azt kell eldontenem,hogyha nem Margit akkor hol....kinel...
Az benne foleg a nehez,hogy vegre a dokim szemelyeben talaltam egy rendes embert,akivel nagyon jol kijottunk,orommel mentem hozza vizsgalatra,soha nem feltem kerdezni,alaposnak tartottam es a stilusat is birtam.
De hat bizzunk benne,hogyha kedden uyg alakul,csak talalok masik jo dokit...

Bodzi,
nagyon orulok Nektek!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vigyazz nagyon magatokra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Arwen,
azt akartam írni neked, hogy én a Jánosba járok, úgyhogy ha oda kerülsz, ne izgulj. Nagyon jók az orvosok!

Kép
bodzi

Bodzi:
hatalmas gratula. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bodzi: gyönyörű Plecsnitek van!
Majd később jövök, mert az előbb értem haza és hulla vagyok.

Kép
Kép
meriann

Bodzi, nagyon örülök!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Meri, nem semmi tábla, 24-ből 18 kismami :D Most már aztán nekünk is bele kell húzni, kedves alsótáblás "kollegáim" vagy inkább sorstársaim?!!!!!!!! :D

Mi volt a pszichológusnál????

Toti, most a meló miatt függesztitek fel a babagyárat?

Jó éjt,
V.

Kép
vickybabe

Sziasztok Drága Lányok!
Bocsi, most csak egy gyors bekukk, meg híradás, aztán majd holnap írok mindenkinek, mert nagyon fáradt vagyok... :oops:

Arwen:D
Annyit mindenképp akartam írni, hogy nagyon együtt érzek Veled. Nem rudok , nem is lehet ilyenkor okosakat mondani, elveszíteni Valakit mindíg soha nem gyógyuló sebet hagy az emberben. Amikor már nem fáj, a hiányát akkor is érezni fogod, de idővel könnyebb lesz...és mivel tudom, hogy Te is spirituális lény vagy, ha nagyon magad alatt vagy, jusson eszedbe, ogy nem végleges az elválás! Hiszem, hogy azok a lelkek, akik szeretik egymást, mindíg, mindenkor megtalálják a másikat....szóval kitartás, Drága, sok erőt Nektek, és próbálj inkább sokat a gyönyörű Kisfiadra koncentrálni.

Mi meg megjöttünk az uh-ról, Ákosom nagyon szégyenlősvolt, már ami a kis arcát illeti, mert végig az arca előtt volt mindkétkeze, dörzsölte a szemét....néha profilból el lehetett kapni egy-egy pillanatot, szerintem gyönyörű...már olyan babás! Bezzeg a kukacát, azt mutogatta szorgosan! Meg megmutatta a kezeit, lábait, és hát néha a kis arcát is ki lehetett venni, de szemből teljesen most nem mutatta meg magát. De ami a legfontosabb, minden a legnagyobb rendben Vele, a gerince gyönyörű, gyomortelítődés szépen látható, vesék is szépek, koponya rendben....szóval minden okés, és ez a lényeg. Már 31O gramm a kis Drágám! Nagyon jó volt az egészvizsgálat, csak azt sajnálom, hogy nem sikerült képet készíteni Róla, pedig a doki mindent megtett...deDVD-t kaptunk, majd abból megpróbálok valamit kiügyeskedtetni Apával.
millió puszi

porsika

Sziasztok!

Toti!

Én is nagyon sajnálom, hogy ilyen főnököt fogtál ki. :(
De remélem ,hogy hamar találsz munkahelyet,megértőbb főnökkel persze.

Ma engem is majdnem kirúgtak,mert 5 nappal később mentem be kivenni a 3 éves szabimat,ami nem mellesleg csak 36 nap lett....érdekes... :shock:
Egyébként azért mentem később,mert nem kaptam meg időben a levelüket és 150km-re van most a m.helyem....

Nándorka!

Köszi a dúláról írtakat!

Nikó!

Nagyon szép a ruhád! És nagyon jó árban van. Mi 70ezerért varrattunk esküvői rucit.
A cisztaűző és peteéréssegítő drukkok mennek!!!!!!!!!!

Meri!

Kezd derengeni,hogy mintha már kérdeztem volna tőled ezt a pszichodoki dolgot...bocsánat,néha kihagy az agyam....
Én nem pesti vagyok, de közvetlen mellette lakom,szóval sajnos tényleg messze van az orvosod tőlem... :cry:

Szeri,Bodzi és akiket a terhességi csíkok eltűntetése megelőzése érdekel!
Én kentem a hasamat a Dominál Jonsons(lehet,hogy nem jól írom a nevét) olajjal,és kiütést kaptam tőle,meg sajnos nem is használt. Viszont a már meglévő csíkjaimra használtam bioptron lámpát és eltűnt az összes csíkom.

Szeri!

Húha már neked is csak 8 hét és itt a babó! :lol:
Csuklás: tényleg normális dolog,ettől biztosan nem lesz baja a picinek.:)

Igen verdás autós tortája volt Dominak. :D

Esztora!

Örülök,hogy jól van Velvet!
Jól hangzik ez a tintahalas spagetti,biztos fincsi lehetett! Szeretem én is a tenger gyümölcseit. :)

Arwen!

Nem tudom mit is írhatnék,de nagyon sajnálom ami történt....
Viszont örülök,hogy veletek minden rendben és a cukor szint is tök jó lett!

Hajni!

Sok erőt a vérvételhez!

Vicky!

Remélem igaza lesz a pletyófészeknek! :lol:

Ágota!

Húha...az 1.számú női klinikáról nem hallottál sok jót? Jajjj...nekem lehet,hogy ott kell szülnöm. :(
Ha tudsz olyan dokit akit mindenképp el kellene kerülni,légyszi írd meg nekem priviben!

Bodzi!

Jaj de jó!Gratulálok, nagyon édi a csemete! :D

Porsika!

Édes lehetett Ákoska! :D
Örülök,hogy minden a legnagyobb rendben vele!

Rólunk:
Ma kaptam meg a kiskönyvemet. Védőnénink nagyon aranyos! És ez fura számomra,mert eddig 3 védőnőnk volt más más lakhelyen,de egyiknek sem volt gyereke és hát ez hosszú,de nem igazán szerettük őket...A mostaninak van egy akkora fia mint a Domi.:) És kedves aranyos nő.

Voltam ma a bunkóci dokinál.... megint alakított......
Tudom mondtam,hogy nem megyek hozzá többet,de kapot egy esélyt..többet nem fog.

Kivételesen köszönt...aztán ki be járkált egy másik helyiségbe,ahol egy nagy pocakos kismamát vizsgált. Anyit közölt velem mindössze,hogy többet ne hozzam a Domit magammal,mert megfertőzheti a kismamákat a váróban....és hogy ugye én se akarom,hogy rokkant vagy süket babám szülessen. :shock:
(Egy:Domi nem jár oviba még,tehát nem is beteg.Kettő:elárulná hová tegyem a gyereket?)
Aztán kaptam az asszisztenstől beutalókat és viszlát... :roll:
Meg sem vizsgált!!!Meg sem említette,hogy hoppá talán jövőhéten ugyan jöjjek már vissza mert nyaki redő vizsgálat lenne...neeem!Semmit sem mondott.
Na nem panaszkodom tovább....
Holnap beszélek a Honvédkórházas dokival,drukkoljatok,hogy elvállaljon. :)

Puszi mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

Bocsánat a helyesírásomért...fáradok már... :oops:

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi, hát, azt hiszem, több esélyt tényleg nem érdemel a doki. Mit gondolsz, a jó fej új vcédőnő nem tud ajánlani vkit azok közül, akikhze tartozol? De először is hajrá a Honvád kórház.

Bodzi, gyönyörű zsákocska! És h már szívhang is volt!!! Nagyon örülök Nektek!

Porsi, Nektek is! Úgy lástzik, úgy gondolta ez a fiúcska, h az arca legyen még meglepi, de a nemét nem rejti véka ill. kéz vagy köldökzsinór alá. Igazán rendes tőle.

Én túléltem a dohányzós összejövetelt, bár a ruhám cigiszagú lett, de ott nem fuldokoltam, ez talán jó jel, nem? Nem is igazán cigiztek sokan. És azt hiszem, a lelkemnek meg jót tett. Kedvenc zenekaromból egy taggal volt beszélgetés (végülis költői est, ő a szövegíró). Nagyon jó volt ott lenni, sokáig nem fogok tudni ilyenekre járni - próbálom meggyőzni magam, h amit ez adott, az bejön a réven-vámon vagy hogy szokták mondani.

Csuklás: arik az apukák, mikor így aggódnak, de a babákat cseppet sem zavarja dolog. Az enyém pocakban és kikerülve is sokat csuklott, de láthatóan fel sem vette, ne mzavarta.

Kép

Kép
nán-dorka

Na, megjöttem. Tegnap irtó rázós napom volt. Még most is halálosan fáradt vagyok.

Erika: milyen lett a vérvétel eredménye?

Nán-dorka: szerintem ennyi belefér. Nyugodj meg, semmi baj nem lesz.

Toti: drukk Neked hétfőre!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Esztora: tényleg fantasztikus a tegnapi idézet. Mennyivel jobb lehetne a világ pici tettek árán is.

Ragota: örülök, hogy jól vagytok és a kórházi dolog sem vészes.

Nikó: csatlakozom. Hess ciszták!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Porsika: de jó, hogy minden rendben Ákossal. Gondolom mekkora ajándék volt látni.

Orsi: szerintem se vacakolj tovább ezzel a dokival. Még biztosan találsz egy jót. Nán-dorkának igaza van, lehet, hogy a védőnő is tudna valakit javasolni.

Vicky: én bizti, hogy a legvégére maradok. Mert egyenlőre védekezünk, szóval nagyon akarnia kell most, hogy így is sikerüljön neki. Bár láttuk, csodák vannak. Most úgy tudnám leírni mit érzek a babavárással kapcsolatban, hogy már dörömböl a baba a pocakom ajtaján. Még a küszöbön áll. Úgy érzem nekünk még kell 1-2 hónap, hogy beköltözzön tartósan.

Jó lehet ez a csuklás. Biztos érdekes érzés.

Lassan kezdhetek agyalni a babás táblán. Gondoltam benne lehetne a mamik neve, babócák neve, születési ideje és még milyen oszlop legyen? Melyik kórházban szült legyen? Várom az ötleteket!
Olyan jó lesz izgulni Értetek és majd küldjük innen a sok pozitív energiát, hogy könnyen menjen minden. Csak szóljon mindenki, hogy mostantól ezerrel koncentráljunk rá, mert elérkezett az idő. Erre van valami ötletetek?

A pszichológus nagyon hasznos volt, megint szituációs gyakorlatok voltak és a leveleket beszéltük át. Áprilisban vagy májusban megyek szülőszobát látogatni, azért nem tudtuk lefixálni az időpontot, mert a pszichológus is jönni akar velem. Kórházi szobákat is nézni fogunk. Már nagyon várom. Átbeszéltük a védőnőt, meg a dokis vizsgálatokat, amiktől félek. Meg is nyugodtam. Hétfőn értekezlet lesz a melóhelyemen és képzeljétek akkor is elvállalt és lemondta a megbeszélését. Azt is mondta, hogy számára az is egyértelmű, hogy nagyon jó dolga lesz a babánknak nálunk. Korábban mondta, hogy erősebben fogom érezni az anyai vágyat, és tényleg. De most nem úgy, ahogy szokott, hanem őszintén, fenntartás nélkül várom már a babánkat. Átbeszéltük a munka és várandósság dolgot. Hát majd meglátom még. Nem vágyom rá totál, hogy ne melózzak, viszont azt sem akarom, hogy a babának baja legyen. Lehet amíg bírom csinálom, ha meg nem, akkor kiíratom magam.
meriann

Bocsi az elcsúszásért. Még fáradt vagyok.
meriann

Sziasztok Drágáim!
Na, végre kialudtam magam, visszaolvastam nagyjából.... :D

Bodzikám:D:D:D:D:D:D:D:D
Gyönyörű kis pötty!! Gondolom, nagyon meghatódtál. :D Apa benn volt? bocsi, ha írtad, dekoncentrált vagyok :oops: )

Merikém:D
Vigyázz ám magadra, nehogy túlhajtsd magad! Nagyon szimpatikus nőnek tűnik ez a Te pszichológusod! Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű eredményeket fogtok együtt elérni.

Adri:D
Te jó Isten, már alig több, mint három hét és itt a kis Gabi!!! Nagyon izgalmas. :D Hogy érzed magad ígya vége felé?

Szeri:D
Már Nektek is csak néhány hét....olyan jó, hogy jönek szép sorban a babákok... :D

Totikám:D
Úgy sajnálom, felháborító és szemét dolog, amit veled tettek. Röhey, hogy olyan ürüggyel rúgják ki az embert, hogy túl képzett/tapasztalt....mennek a drukkok a szakmai tesztre, biztos ügyi leszel!

Orsi:D
Hihetetlne ez a doki! Már tényleg szót sem érdemes pazarolni rá....

Niko:D
Nagyon szép menyasszony leszel és nagyon ügyik vagytok, hogy ilyen jó árban kihoztátok a ruhát!

Ja, azt mégelfelejtettem írni, hogy az AFP-vel egyidőben levett labor eredményei is megjöttek, minden rendben van ott is szerencsre. :D És végre mehetek védőnénihez is! :D:D:D:D

puszi mindenkinek

porsika

Bodzi: GRATULA!!! :D :D :D Szuper,hogy így gyarapodnak a kismamik!!!

Porsika: örülök, hogy Ákossal minden rendben, végülis ez a fontos. Nekem se mutatta az arcát a múltkor a gyerkőcöm, nagyon takarta, de már az nyugtatott, hogy láttuk megvan mindene!!

Orsi: felháborító az orvosod, bocsi, helyesbítek, a volt orvosod!!! Hogy engedheti ezt meg magának, hogy így viselkedjen????!!!! :twisted: :twisted: Szerintem nem kérdés, hogy orvost válts!!!!

Meri: olyan jó olvasni soraidat és örülök, hogy a lelked kezd helyrejönni. :D

Hajni: rosszulléteid vannak még??? hogy vagy?

Adri: a hasadtól bírsz még aludni? Napközben gondolom elfoglalod magad, éjszaka meg azért jobban ráér agyalni az ember, főleg így a vége felé, természetes dolog, hogy félsz egy kicsit. CTG-re jársz már? Vagy milyen vizsgálataid vannak?

Rólam: tegnap megvolt a vérvétel. Jobb lett az eredményem úgy összességében, mint a múltkor!!! Ezt nem tudom hogy csináltam, mivel a végére szokott romlani. Szóval minden rendben, csak pár egy csillagom van. :)

Vasárnap megyünk ismét 4D-re!!! :D Úgy várom már!!! Megpróbálom a gyerkőccel megbeszélni, hogy jó lenne, ha megmutatná az arcocskáját!!! :lol:
szerika

Hahó!

Érdekes, én pörgök-forgok este, hol egyik oldalt, hol másik oldalt...szegény Csongor nem biztos, hogy örvendezik ettől... :roll:

Képzeljétek, a horkolást felváltottam...most sípolok :roll: De ettől Apa legalább tud aludni. Most nagyon jókat alszunk. Olyan mélyen alszom és olyan kipihenten ébredem, hogy csak no. Bár egyik reggel azon gondolkodtam, most lenne -e erőm szülni...de elég gyengének érzem magam. Ugyi azt mondják, azért alszik ilenkor sokat a kismama, hogy felkészüljön. Nahát nálam pont fordítva van. Minél jobban hozzászokom a napi 9-10 órás alváshoz, annál nyűgösebb vagyok, ha kevesebbet alhatok...jajj mi lesz velem-velünk :oops:

Bodzi, gyönyörű a kis MANÓ! Örülök nagyon. Priviben írd meg kérlek a telcsi számod, hogy tudjalak Bennetek tájékoztatni!

Orsi,
az orvosodat komolyan...úgy felmegy bennem a pumpa, ha ilyenekt hallok. MINEK MEGY AZ ILYEN ORVOSNAK????????? Anyját. Miért, a metrón nem kaphatja el a kismama a kórságokat, a kórházban egyébként? Jajj, az ilyennek úgy beszóltam volna, persze az ember utólag mindig okos. A kórházról (ez a doki is odatartozik?) csak ennyit hallottam, a nővérem ott volt genetikai UH-on és ott beszélgetett egy-két emberrel...csupa negatív vélemény.
A HONVÉD kórházat pedig csak támogatni tudom. Az én dokim KIss Attila, a világ legjobb dokija (Arwen, ha más nem, benne 1000%-ig megbízhatsz).

A csuklásról: pont azt jelzi, hogy egészséges a manó, mert már ilyen intenzíven gyakorolja a levegővételt, már nagyon készül a kinti életre :-)

No megyek, ma jönnek vendégek (megtiltották, hogy készüljek bármivel is, Ők hoznak mindent), szóval egy kis rendcsinálás nem árt...

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Orsi, borzasztó, hogy ilyen orvosok egyáltalán praktizálhatnak. egyáltalán azon csodálkozom, hogy hogy van még aki hozzá jár?? :evil:

Merike, úgy látom nagyon jól haladsz, szerintem hamarosan hozzád is be fog költözni a babóca. Nagyon nagyon szerencse, hogy egy ilyen pszichológushoz jársz. Azt hiszem, hogy ilyen orvosból nagyon kevés van és 1000 %, hogy helyre tesz téged rövid idő alatt.

Porsi, sajnálom, hogy Ákos szégyenlős volt, de ezek a kisfiúk már csak ilyenek :) Végülis az a lényeg, hogy minden rendben van vele és szépen gyarapodik. :) Lesz még alkalmad 4D-ben nézegetni, amikor már kicsit husibb :lol:
Egyébként köszönöm, jól vagyok! Nehézkesen mozgok és pár lépcsőfok is kifog rajtam. :)

Szeri, április 2-án hétfőn megyek az első CTG-re vagy NST-re, nem tudom melyik melyik :roll: Itt hallgatunk baba szívhangot és megnézzük, hogy van-e már jelentősebb méhösszehúzódás, amit még nem nagyon érzek. Elvileg nem nagyon lesz már vizsgálat, ha a CTG-n minden rendben van. Kórházas cucc kész, Gabi babának minden kimosva, kivasalva, előkészítve. Dagad a lábam és napról napra óriásibb a hasam, no meg a horkolás... :lol: Egyébként jól vagyok, olyannyira hogy vasárnap megnézzük a Dino kiállitást a Természettudományi Múzeumban :lol: Állandóan mehetnékem van. Aludni nagyon jól tudok. Ráadásul még párnát sem kell a hasam alá tenni, olyan nagy, hogy le tudom támasztani. Gabi baba nem szereti, ha párna van alatta, olyankor méltatlankodva rugdos :lol: Na ami igazán rossz az az állandó WC-re járás. Mindig úgy érzem, hogy mindjárt bepisilek annyira kell, aztán kirohanok és két csepp. Éjjel is 3-szor ki kell mennem :roll:
Örülök, hogy nem romlik a vérképed, sőt... nekem a vasat továbbra is szednem kell. Megyek, be is veszem

Kép
Kép
adrienna

Ágo: én felváltva horkolok és sípolok, szuszogok hangosan és "lufitfújok". Apa ki van borulva, de tagadja és hősiesen tűri. Engem azért zavar, hogy zavarok :roll:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Toti,
ez felháborító, amit Veled csináltak!
Nagyon drukkolok, hogy minden jól menjen azon a teszten.
Majd jelentkezz!

Orsi,
Remélem, találsz egy jó orvost. az ilyen sarlatánt én orvosnak sem nevezem :twisted:

Porsikám,
Örülök, hogy nálatok is minden rendben!!!
Nagyon meghatóftam, mikor hallottam a kis szívét :)
Sajna apa nem jöhetett be, de azóta óránként nézegeti az UH képet :)

Adri,
jól vagytok? Olyan izgi, nemsokára kezdődik a babaeső :)

Szeri,
éljen-éljen, hogy minden rendben van!

Merike,
szerintem Te nagyon jó úton haladsz a baba felé :)

Nándorka,
remélem, nem szívtál sok füstöt.

Vicky,
mostmár aztán Te következel. A kollégák már beléd látták a babát, úgyhogy azért is legyen igazuk :lol:

Kép
bodzi

Bodzi, ígértél egy vonalzót! :) Nem akarok türelmetlenkedni, csak már azt is öröm lenne látni. De ahogy gondolod!

Meri, ez a pszichológus tényleg nagyon jó fej. De örülök, h megtaláltátok vele egymást. Ha lesznek is esetleg hullámvölgyek a kapcsolatotokban, biztos, h nagyon odafigyelő szakember.

Kösz a biztatásokat. Most megyek, és fekszem az oldalamon, hátha az a tegnapi füstöt "hatástalanítja". (Sajnos úgy hozzátartozik a társasági élethez a füst, amit amúgy is utálok, de máskor azért inkább elviselek.)

Adri, a párod szeret, ez is egy jele ennek, élvezd ezt, ne legyen lelkiismeretfurdalásod!
A drukk természetes, h Benned avn, h hogy fognak menni a dolgok. Fognak, ne aggódj. Fő a szeretet, aztán meg annyi jó segítség van (pl szoptatási tanácsadás telefonon), csak bátran igénybe kell venni. De úgyis jól megy majd minden!

Ágota, klassz, amit a csuklásról írtál. Igaz és milyen nagyon megnyugtató!!!

Fioona, rég jártál felénk. Ugye jól vagytok?

Kép

Kép
nán-dorka

Ágota!

Micsoda véletlen! Pont a KIss Attilához szeretnék menni én is! :D
Eddig csak jókat olvastam,hallottam róla!
Nem tudod véletlenül a rendelőjének a számát ahol időpontot kérhetnék tőle,vagy az asszisztensétől? Nekem csak a mobilja van meg,de azon nem nagyon akarom még zavarni...

Nándorka!

Köszi az ötletet, majd rákérdezek a védőnőnél.

Szerintem ennyi cigifüst nem árthatott a babának,sőt,az hogy a mamija jól érezte magát neki is csak jót tett biztosan. :wink:
Én is szeretnék kimozdulni apával kettesben,de sajna rengeteget dolgozik és fáradt hozzá.

Meri!

Örülök,hogy így haladtok a doktornővel!

Szerintem is szuper ötlet a táblába írni a kórházat,a baba nevét,és majd,hogy mekkora súllyal cm-rel született...persze csak ha kifér ennyi minden. :D

Szeri!

Drukk a 4D-hez,hogy minden rendben legyen és jól látszódjon a babó! :)
Örülök,hogy jó lett a vérvétel eredménye!
Tényleg...az mit jelenthet vajon,hogy É-vércukor? Éhgyomorra?
Mert ezt se közölte a doki és emlékeim szerint a Dominál is le lettem izélve,hogy miért éhgyomorra mentem vérvételre,miért nem ettem 1 zsemlét 1 pohár tejjel....

Adri!

Sajnos azért járnak a bunkó dokimhoz elég sokan...ugyan is csak nála van Uh gép. Meg ugye sztk...ingyen van.

Neked lesz még Uh?

KépKépKépKép
*orsi*

Azt sem tudom melyik melót csináljam, de ezt muszáj volt elkezdeni.
Csak tartalmilag nézzétek egyenlőre:
Várom az ötleteket, javaslatokat! Mi maradjon és mi kerüljön bele!

És bocsánat akiknek nem tudom a baba nevét! Írjátok meg és beírom.
Kép
meriann

Meri nekünk beírhatod az Álmos Zétény neveket
kórház pedig Szent György

voltam pedikürösnél hú de jó volt kár hogy nem lehet ilyenkor masszirozni túlzottan.ezért legközelebb parafinosra megyek annyi kényeztetés kijár.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Arwen!

Kép

Remélem drága kisfiad születése, némileg megnyugtatja a családot!
Kórházhoz továbbra is drukkolok, egy ilyen jó orvos elvállás esetén is jó tanáccsal lát el bizonyára, arra vonatkozólag is, kihez, hova menjél. Cukrom nekem 5.6 :)
Azért a kórházban számíthatsz a többi kismami segítségére is, már ami a babaápolás/ellátás részét illeti a dolognak.

Meri, Esztora, vettem turkálóban maci-kapucnis kocsikabátot! Ti jutottatok eszembe! :wink:
Merike én csak annyit kérek, hogy mindkét keresztneve benne legyen a mi picikénknek. :oops: Egyenlőre még nem végleges, majd csak születése után lesz véglegessé. :roll:

Orsi hajrá új doki, Totinak pedig a teszthez!++++++++
Azokat sajnálom, akik a volt dokidat fogják ki ügyeletesnek szüléskor. Jobb, ha minél elöbb lelépsz töle.

Bodzi tüneményes zsákocska. :D Én is várom a vonalzót.

Nán-dorka a gondolatnak teremtő ereje van, ezért mondom, a te babádnak nem ártott a füst! :wink: OK?
A pelenkatartó vödörről tudnál tanácsot írni? :oops:

Sokszor én se tudok éjjel aludni, jobban mondva vissza aludni. Már inkább nem megyek ki pisilni, mert, ha igen, legalább 1 órát forgolódok utána. Hulla fáradt vagyok, de az agyam elkezd járni................... :x

Niko nagyon kíváncsi vagyok a végleges állapotára is a ruhának. :D Már most ígéretes!

Hajni A győri kórházas műsorban az volt a lényeg, hogy egy tizenéves, rossz anyagi helyzetű lány szült. Tudatlan is volt szegénykém, de hát pont nekik lenne szükségük felvilágosításra. Nem volt fogadott orvosa, végig sztk, illetve ügyeleti szülése volt. Teljesen magára volt hagyva, az Andre látta el, legalapvetőbb szükségleteit is. Azt is ő mondta neki, mi történik vele, és miért. Szinte nem is szóltak hozzá.
A szülésznő még pluszban valami bunkóságot is benyögött, már nem emlékszem mit. Később olvastam a kismamában, hogy állítólag kirúgták az a szülésznőt. :roll:

Esztora a magnéziumon én is majdnem seggre ültem. (bocsi a kifejezésért) Egyik hónapban 10 doboz 150 FT, rá egy hónapra 9 doboz 1400!!!! :evil: Nekem meg még az is mondta a gyógyszertáros, hogy ez nem patikafüggő. Na, nem mintha elhittem volna. :x Ja, és azzal magyarázta, hogy az állam 50%-al csökkentette a támogatást. Nem azért mert 5-re érettségiztem matekból, de ez nekem nem jön ki. :evil:

Kriszti én még nem vizesedek, remélem nem is fogok, de fulladás, nehéz fordulás, derékfájás 3 napja szintén megvan. :(

Adri, kiságyról babával IS kérünk. Meg előtte is! :wink:

Marietta nem kizárt, hogy már írtam a páromra, hogy férjem. De azért mert annak tartom! És ő is mondja rám, hogy feleségem.
Amúgy eljegyzés nem volt hivatalosan, még gyűrű sincs, de már tulajdonképpen menyasszony-vőlegény vagyunk, hiszen megállapodtunk az esküvőben. Csak az időbonban nem. :D
Nekem meg az nem jutott eszembe, hogy elítéljek valakit, mert elvált! :wink:
Most a második babánál nekem is mindig eszembe jutott, hogy vajon most fogant meg? Sőt elötte is. :oops: :mrgreen:
(kár, hogy nincs zavartan vihogó smile)

Tényleg Ágota az lehet még időskori esküvő is! :lol: (persze apával)

Porsi, hogy haladsz?

Rólunk:

Megjött a pelenkázó. Nagyon tuti, nem számítottam, hogy ilyen jó lesz.
Magasabb mint az átlag, így nagyon kényelmes, és tágas. Már tettem is bele egy-két baba dolgot, de még a szekrény sincs a végleges helyén, és pl. a pelenkák se abban lesznek, de olyan jó pakolászni bele. Tulajdonképpen csak babásat játszottam. :lol: :roll:

Kiságy már kifizetve, csak a párom haverja még nem fuvarozta haza. Már nagyon várom azt is. Nemsokára szőnyeget, és függönyt is veszünk végre nekik a játszós szobába.
A véleményeteket is szeretném kérni. Illetve tippeket, tanácsokat.
Készítek egy rács/fejvédőt a kiságyba, és szeretnék valami feliratot is ráhímezni. De nem a sablonos "aludj jól kisbabám" szöveget.
Nem tudtok valami szép idézetet vagy mondókát? Nem túl hosszút, csak pár szavasat.

Jó hosszú lettem, sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Fioona: kutyául szégyenkezem :oops: , de nem tudom egyik keresztnevet sem. Segítséget kérek!
Arra pl. emlékszem, hogy van egy Attilánk is, de hogy kinek a babája lesz, azt már nem tudom. :oops: Gyenge pontom a névmemória. Mostanában az agyam is egyszerre több síkon pörög, és memóriám zéró.
A pár név amit beírtam és talán el is találtam, az elmúlt egy-két oldalon is szerepel és többször is, emiatt voltam képes megjegyezni.
meriann

Attila név Awenéké. Én azért nem írtam a mienket, mert még élni kívánok a változtatás jogával. :D
Krisztiéké Csenge, Szerié benne az aláírásában, talán Balázs.
Ne szégyenkezz, én se tudnám mindenkiét fejből!
Miénk Olivér Jácint egyenlőre. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona: köszi szépen a segítséget. Ahogy olvastam a hozzászólásodat már kezdett rémleni nekem is, hogy tényleg ezek a nevek hangzottak el. Beírtam az Olivér Jácintot, egy mp átírni, ha változik. Na, akkor jön az újabb tábla:

Kép
meriann

Hahó!

Húúú, Meri, annyira ügyi vagy! Mi elvileg a Honvédban szülünk...

Orsi, no milyen kicsi a világ. Szuper doki, nagyon szeretem. A telcsi száma: 230-3333. Bármikor bejelentkezhetsz. Rendelési idő: kedd-csüt 17:30 - 20:00 kb. Nagyon ritkán van csúszás. szinte mindig azonnal bekerülök. Neki nincs UH-ja, legalábbis képes, csak a szívhangot nézi. Ő mindig beutal a Honvédba.

No akkor Fio, megígérem Apának, hogy 60 évesen az "Övé" leszek" :twisted: Addig csak papír nélékül leszek az Övé :lol:

Na rohanok, mert még sehogy sem állok a rendrakással. Mégis főzők, nem bírom ki, hogy ne csináljak valamit a vendégeknek :-) Igazi, kellemes vendéglátó kajszi lesz: paprikáskrumpli :twisted: De nagyon bonyolultat nem vállalnék már be :roll:

Pusszancs

KépKép
KépKép
ragota

Ma nem bírok magammal. Egyszer ha elkap az ihlet, muszáj a táblákat piszkálnom. :mrgreen:

Kép

Kép

Kép

A mi babáink (alsótáblások) még csak ámodoznak a Földről. Vagy már álmodoznak. Így sokkal jobban hangzik. :wink:
meriann

Meri annyira ügyes vagy!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Csajszik!

Meri:
nagyon szép a tábla. Nekünk a név Mara vagy Áron.

Csajszik, nagyon magam alatt vagyok, így lehet egy darabig nem jövök. Ha összeszedtem magam jelentkezek.

puszi Nektek
Vendég

Hajni: mi baj? Gyere és írd ki Magadból ami bánt. Akár priviben is.

Köszönöm, köszönöm. :oops:
Megrögzötten imádom a táblákat pofozgatni.
meriann

Kép
Kép
Kép
meriann

Ma ígérem utoljára Kép
Kép
Kép
meriann

:twisted: tényleg a géptől is húzok, de egy leges legutolsó javítás:

Kép
Kép
Kép

Legyetek jók. Holnap jövök ígérem táblák nélkül!
meriann

Hát ez nem igaz, megint találtam hibát. Na, mindegy így hagytam. Nem játszom tovább az idegeitekkel. Már csak ha adatmódosítás lesz, akkor jövök újra táblákkal.
meriann

Meri!

Komolyan mondom sehol egy topiknak sincs ilyen gyönyörű táblája mint nekünk! Köszönjük!

Hajni!

Remélem nincs nagy gond...várunk vissza hamar!

Ágota!

Nagyon szépen köszönöm a telszámot!!!
Ez a magánrendelője ami a II.-kerületben van?(anyu valami ilyesmit mondott)Vagy a Honvédos rendelőé?

Múltkor én is paprikás krumplival vártam a vendégeket.:D Nem volt rá panasz. :D

Fioona!

Ha tudsz majd fotózni,teszel fel képet a pelenkázóról?Meg a szobáról is ha kész?
:oops: :)

KépKépKépKép
*orsi*

De fura a vonalzóm....délelött még egy nappal kevesebbet írt ki....

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok Drágaságaim!

Fioona:D
Köszönöm, egész jól! Ma megírtam a legnehezebb részét a dolinak...van egy Péley Bernadette nevű pszichológusnő, szerintem zseniális, és neki van egy könyve a beavatások hiánya és a kábítószereséletmód közötti összefüggésekről...na, ezt kellett valahogy röviden összefoglalni, mert -teknitve, hogy andagógiából szakdolgozom, -nem mehetek el nagyon a pszichológia irányában, de olyan nehéz, mikor egyik gonsdolat jobb, mint a másik ...úgyhogy nagyon örültem, hogy meglettünk vele (már automatikusan többes számban beszélek :D Ez most vajon kezdődő skizofrénia? ;) :D:D:D:D:D:)
Hihetetlen, Nektek is már csak 56 nap!! Hamarosan Babaeső!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

MErike:D
Gyönyörűek a táblák, szóhoz sem jutok!! Mi a Szent Istvánban szülünk, ha inden igaz. :D

Hajnikám:D
Mi a baj? Ha jól esne, mesélj! ha nem , akkor csak kitartás, és gyere, ha már úgy érzed!

Adri:D
Kitartás azokkal a lépcsőkkel! :D Legalább otthon is kell másznod őket? Én is próbálom magam azzal vígasztalni, hogy még nézegethetem eleget 4D-ben remélhetőleg... :D És olyan jó volt így félig-meddig is látni, megcsodálni a kis kezét, lábát....egyebeket. :D

Szeri:D
De jó, drukk, hogy megmutassa magát! Remélem, lesz kép, és mi is megcsodálhatjuk Balázst :D:D:D

puszik

porsika

Porsika: rögzítettem a kórházat. Majd holnap berakom újra a táblákat. :wink: Már nagyon várom. :lol:

Fioona: a mosódióhoz fehérítőnek épp az előbb próbáltam (mert olvastam) 1 csomag sütőport tettem. Úgy tűnik használ. Holnap még napfénynél megnézem alaposan az ingeket, hogy valóban hófehérek-e.
meriann

Meri a sütőporanak én is bedőltem. :( Viszont utána megtudtam, hogy bizony sok káros anyag van abban is. (szokásos összetevők)
Most szódabikarbónázok. De hamarosan ugyis rendelnem kell gátmasszírozót a netbioról, meg egyéb dolgokat is, akkor próbaképp veszek egy másik fehérítőt próbálni.

A tábla meseszép!!!!!! Főleg a leendő kismamikhoz betett baba tetszik. Annyira gyönyörű, ahogy áttetszik a kék szín!
Én a Szőnyi Selye János Kórházban szülök. Na ezt hogy írod be? :twisted:

Porsi! Nagyon igéretesnek hangzik ez a könyv, amit említesz. :shock: Nekem is feltűnt, mintha a kérdések is inkább pszihológiai beállítottságuak lettek volna a tesztben. Vagy ez csak engem tükröz? :shock: :oops:

Orsi lesz kép, de még a pelenkázó feltét nincs is rajta. Egyenlőre sima komódként áll.

KépKép
KépKép
fioona

Meri, én is a Szent Istvánban fogok szülni

Porsi, Panelban lakunk és a liftig van 10 (!) lépcsőfok :lol:

Kép
Kép
adrienna

Fioona: mennyi szódabirkabónát teszel egy adag mosáshoz?
Gondoltam, hogy lesz a sütőporral valami, különben biztos ajánlottad volna.

Már ma van bőven, így még egyetlen táblát sem szúrtam be, akkor most jöjjenek:

Kép
Kép
Kép
meriann

Sziaszok!

vettem bifidus essensis-t szóval activiát.teljesen kikészül a gyomrom a vastól.amit elfelejtettem zabkorpát is kellett volna.

tegnap voltunk Neo koncerten,nagyon jó volt.Lurkónak is tetszett
ma lesz R. bulija azt már nem hiszem hogy bevállalom.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Édes Lányok!
tegnap varézsoltam ki Nektek a DVD-ről olyan képeket, ahol nagyjából látszik Ákosom, erre elment a net... :evil: Űgyhogymost megpróbálom felrakni, aztán írok. :D
Elsőnek egy profil Kép

porsika

Apa "büszkesége" :D Kép

porsika

Hagyjatok aludniiiiiiiiiii!!!
Kép

porsika

Bocsi, hogy ennyit raktam, de nem bírtam megállni :oops: :oops: :oops:

Esztora:D
Ne haragudj, nagyon röstellem, de múltkor teljesen kiment a fejemből ez a DVD-ről kifényképezés...szóval mi úgy tudjuk, hogy van egy PowerDVD-nevű program, ha abban jétszod le a lemezt, akkor a menüsorban van egy kis kamera, arra kattintva tudsz fényképezni. Más módot sajnos nem ismerek sem én, sem a Férjem..
Neo, az jóóóóóóóóóó...mi is megyünk Ákossal, csak mi George Michael-re...kíváncsi leszek, hogy fogja bírni, itthon szereti, de ott...mindenesetre bíztató, hogy Lmos jól bírta. :D

Fioona:D
Igen, isteni könyv! Tudod, az a fajta, amikor minden második mondatnál bólogatsz... :D

Többiek? Nagyon tavasz van? :D:D:D:D
puszik

porsika

Porsika, szuperek a sztárfotók!!!!!!!!!! Gyönyörű baba Ákos!!!!!!!!!!!!!! :D

Meri, a tábla nagyon szép lett, köszönjük :D :D

Mi itthon vagyunk, még mindig kertet építünk :D Vagyis mi csajok inkább napozunk 8)

Kép
vickybabe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?