Sziasztok!
Koko! Ha jól értem, akkor ők teljesen hivatalosan érintettek, nem magánakcióban.... Vagy te is erre gondoltál? Mert akkor gondolom kaptak egy telefont és mentek találkozni... Aztán a többit gondolom.... Megkérdezhetjük mik voltak a kérdései?? Vagy inkább magánban írjunk, nem szeretnél erről itt?....
Csöpke!
Ti HŐSök vagytok, komolyan mondom!!!!! És már előre sjanálom a következő 10 párt, hisz már ő tudja, hogy alanyi joga válogatni az emberek közül és az nem az elsőkben lesz(tehát értelme sincs elsőként találkozni velük)....
Értem én, hoyg a legjobbat akarja, de akkor miért nem keres egy szervezetet ahol segítenének neki.....
Aki ilyen örökbeadóval találkozik, komolyan mondom, HŐS ha ezt így átvészeli lelkileg......
Bennem egy világ omlott volna össze....
DE ne ijedjetek meg, ez nem így működik!!!
Kívánom, hoyg mielőbb legyen egy csomagocskátok nektek is, aki elfelejteti veletek ezt a szörnyűséget....!!!
Ancsúr!!??? Merre vagy???
Réce???
Mirosz??? Jól vagytok??? Olyna kíváncsi vagyok már mi van veletek? Minden rendben ugye? Kislány , kisfiú?
Vicki? Te az a Vicki vagy, akinek van a Fruzsija???
Vagy egy másik? Bocsi, de teljesen bekavarodtam....
Vivi!!
Tényleg tiszta apja:))) Akkor jól láttam
Lányok, férj nélkül is el lehet jönni ám a találkozóra(tudom, hoyg nem szeretnétek egyedül menni, de sok ismerős lesz ott bizonyára)...
Amneris is először úgy volt a talin...
Jut eszembe, Amnerisférjnek Boldog Névnapot!!!
Ma tartja?
(Estére jövök képekkel, ma fotóztam nektek... És majd meglátjátok miért is sírtam... )