Új privát üzeneted érkezett!

Koko! Ha hiszed, ha nem... ez már nekem is eszembe jutott, mert ezt én is hallottam. Most akkor én is szeretném tudni a választ. Minden baba kék szemmel születik? :lol:
kanga_mama

Koko
Peti sötétszürke szemmel született, most napszaktól és kedvtől függően, hol szürkésbarna, holy szürkéskék, hol szürkészöld :lol: , fogalmam sincs milyen lesz, nem mintha számítana.

Kép
tviky

Viky! Nincs azon a vonalzón a dátum elírva? Lehetetlen, hogy Peti már 4 hónapos múlott tegnap. Egyébként boldog hófordulót Peti babának! :lol:
kanga_mama

Naninga!
Kicsi Zalánnak nagyon boldog névnapot kívánok! :lol:
kanga_mama

Kicsi Zalán baby!!!:)))

"Azt kívánjuk mindnyájan e szép napon,
Ragyogjon rád napfény, legyél boldog nagyon.
Szíved sose féljen, bánat sose érjen,
Minden utadon szerencse kísérjen."

Kép

Napsi, Napsiférj, és a kisCsibész Norisz

KépKép
napsugaracska

Sziasztok Lányok!

Szégyen szemre olyan ritkán fórumozok, hogy alig tudok visszaolvasni... :oops:
Azért persze Zituska szülinapja idevezetett: büszkélkedni mindíg öröm! Nem igaz, Csajok? :lol:

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A KEDVES SZÜLINAPI KÖSZÖNTÉSKET!

A szomszéd topicot teletömtem a képeinkkel! :D

Már megyek is, mert nyöszörög az alvósbabám! Lehet, hogy megéhezett?

Sok puszi! - Amneris -

KépKép
amneris

Koko, Kanga_mama: sztem ez urban legend :), Csenge sem kék szemmel született. Vincus viszont nagyonis, és ez már nem is lesz másként. :)

Ideis :) :

Kép
rkata

Kanga-mama Napsi

Zalánka nevében nagyon szépen köszönöm a jókívánságotokat :):)
Ugyan szegény nem értette mit mutogatok neki itt a gépen de tetszett nek imert szép színes :D :D :D

Rkata
Vincusnak szép kékszemei vannak, még nekünk is kék (és kékkel is született), kicsit szürkés lett de még kék. Viszont a szomszédban már tuti kialakult a kékszem egy nappal idősebb mint Zalán és ha még világosodik a kisfiú szeme szerintem kifehéredik mert már most gyönyörű vizkék neki .

A gólyahíresen meg ne húzd fel magad ( :lol: :lol: ) én is azt tettem , de szerintem nem 100-as a pasi :(:(:( :evil: :evil:

Amneris

Zitusnak boldog 1. szülinapot.
naninga

Naninga: már lecsillapodtam :) és áldom a jósorsomat, hogy nem volt ilyen életet adóval személyes tapasztalatunk, most még inkább értékelem a csemetéim életet adóit. :)

Én mondjuk még mindig nem értem, mi a jófenét akar tőlünk, de már nem is akarom megérteni. És csak reménykedni tudok, hogy azok közül, akik most elárasztották őt a jelentkezésükkel (mert nincsenek illúzióim, hogy senki nem jelentkezett nála), azokba nem rúgnak bele.
rkata

Kata, kár, hogy "urban legend"... De valami lehet benne, most jut eszembe... keresztcsajom hatalmas fekete szemekkel született és ez nem is változott meg.

Ettől függetlenül... Vincus nem semmi pasi... Brad Pitt jelenthet neki. :lol:

Kata, még két-három ilyen kép és beleszeretek a fiadba is... Akarsz az anyósom lenni?
kanga_mama

Többieknek: Nem vagyok ám szavahihető és tudjátok miért?! Legszívesebben az összes babát, a ti babáitokat, egyenként átölelném és megpuszilgatnám... persze csak ha engednétek. :lol: Keresztcsajomat is mindig megszorongatom, akkorákat vigyorog rajta. :lol:
kanga_mama

Naninga! Megmutattad neki?! Édes kis szívem, biztosan jókat vigyorgott rajta. Mutasd meg neki a babaképeket... :lol:
kanga_mama

Kanga_mama: nem is tudom... akarjak? :P :D
rkata

Narniga!
Zalánnak boldog névnapot kívánok!

A szemszinnel kapcsolatban, a fiam sötétkék szemmel született és most barna a szeme. Szandi égszinkékkel, ami 6 hónaposan zöld lett, majd 1,5 évesen majdhogynem fekete lett. Az ismerősök akik rég nem látták el is csodálkoztak, hogy mit csináltam vele, de egyik reggel sötét szemmel ébredt. De nekem így is gyönyörű.
simineni

Igen, akarjál... nem jársz rosszul velem. Főzök-mosok-takarítok, naaaaaaaaaaa? :lol: De az jutott eszembe, hogy azért Vincust is meg kellene kérdezni, mi van, ha ő nem akarja?

Siminéni, hát persze, hogy gyönyörű, mindenkinek a saját gyermeke a leggyönyörűbb... mi sem természetesebb. :lol:
kanga_mama

Kanga_mama: azért szerintem mégiscsak egészségesebb, ha a fiam majd a lányodat veszi el, nem Téged... :P :P :lol:
Megkérdezhetjük Vincust, de fölösleges, úgyis csak vigyorog és kacarászik, ha dumálok hozzá. Namost vagy kiröhögi az anyját, vagy boldog az ötlettől. :)
rkata

Te Kata! Ez nagyon jó ötlet... TÁMOGATOM! Sőt még választási lehetőséget is adok: épp most küldtem el e-mail-ben neked a menyasszony jelöltet, bár ő már 17 hónapos, ő a keresztlányom. :lol: Aztán ha nem tetszik neki, akkor nincs más hátra marad a lányom (jaj, de fura ezt a szót kimondani, leírni, így ebben a formában). Álom-álom, bárcsak már ott tartanánk. Sőt van még egy ötletem, ha kisfiam (no ez még furább) lesz, akkor meg ott van Csenge, vagy ő már foglalt??? Mintha valaki már lestoppolta volna. :lol: :lol:
kanga_mama

Igazság szerint már mindkét gyerekemért hosszú sorok kígyóznak :wink: , de majd kitalálunk valamit. :)

A keresztlányod nagyod édes, lerí róla a kópéság és csudaszép neve van!!
rkata

Köszönjük, tényleg nagy huncut. Ja, azon a képen, ahol egy nő ölében ül, az a nő én vagyok. :lol:
kanga_mama

Mindig akkor jut eszembe még valami amikor már elküldöm az üzit.

Na, szóval... azért lécci-lécci vegyél csak fel a sor végére... köszi. :lol:
kanga_mama

Naninga!

Zalánnak boldog névnapot!

Kép

Timi
latimi

[color=darkblue]Naninga, kicsi Zalánt Istenke éltesse névnapja alkalmából![/color]

Lányok a Gólyahires fórumon én is kiakadtam a pasitól! Úgy felzaklatott, hogy néha alig tudtam kisilabizálni az amúgy tök analfabéta irásából, hogy mit is akar. Néhány vessző, vagy ékezet nagyban segitett volna a megértésben. Még a gondolatai is kuszák voltak... :cry: Amúgy ismerek olyan házaspárt, akikről teljesen elképzelhetőnek tartanám, hogy ilyen helyzetben irjanak neki. Sajnos a várakozók között is vannak olyanok, akik még becstelenségre is képesek :cry:

Kék szem ügyben ... urban legend... :cry: :cry: Lorának is nagyon sötét volt a szeme, de kék. Mostanra sokat világosodott...
Lényeg, hogy minden gyerkőc egy csuda.
:lol:
kanga_mama, Én főleg fiús anyákban gondolkodom, mivel két lassan eladósorba kerülő lánykám van :lol: :lol:

Zalán, Szabolcska, Petike, Zolika, Dávidka, Ádámka, Vincus, Marci, Norisz, Gergő, Roli, Norbi, Hüvelyk Matyi, Benedek....jesszusom, bocsi, akit kihagytam, versenyeztek? Esetleg priviben megkereshetnétek, s majd válogatok köztetek, mert a legjobb helyen szeretném tudni a lánykáimat, ez alanyi jogom. Már ügyvédnél is jártam!!!!

Kép
Kép
koko

Koko, Teeeeeeeeeee?! Itt?! Ilyenkor? Elromlott az órád, még nincs éccaka... Na, ez a vicc része volt, és elég buta viccre sikeredett... bocsi. De nem bírtam kihagyni. Ugye nincs harag?

Na, hát akkor kénytelenek leszünk kisfiút várni. Bár apa azt mondta, hogy ha kislány lesz, akkor is viszi horgászni. Na, jól nézek ki, mi? :lol:
kanga_mama

kanga, annyira felhúzott az a tökfej a Gólyahiresen, s mire éjszaka rámegyek a netre, már 3 oldalt összeirkáltok, úgyhogy nem akartam kimaradni semmi szaftosból, tudod :lol: :lol: :lol:
Ezért szokásomtól eltérően ide hajtott a kiváncsiság, de nyugi, eztán csak éjjel jövök, puszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
koko

Akkor megnyugodtam, hogy minden rendben van... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kanga_mama

Koko

:lol: :lol: :lol:
Már bocsi de ismerősökkel sincs kivétel :D :D
Szóval kéretik feltételek megismertetése:
Mint pl elvárások a leendő vőlegénnyel szemben, de kéretik közé sorolni a hozomány nagyságát.
Ezek fejében elgondolkozunk a pályázatunnk sikerességén és amennyiben, esetleg, talán esélyt látunk a nyeremény elnyerésére,.................... no akkor sem pályázzuk meg az önáltal meghírdetett versenyt.
Mert alanyi jogom :):)
a gyerekem joga meg az majd ha most megismeri a lányodat ( jöttök a talira ????? ) elnyerje a kezét, alanyi és szimpátia jogán :):):):)
No, oszt ekkora b...m meg ne húzd úgy fel magad hogy álmatlan éjszakáid legyenek :):):)

Latimi, Simineni, Koko

Kicsi Fiam nevében nektek is köszönöm a névnapi jó kivánságot :):)

Kanga
Persze hogy megmutattam neki ::):)
Felolvastam neki mit írtatok (ugyan nagyon okosan néz de még olvasni nem tud ) :lol: :lol:
És nyomtam mindegyik után a fejére egy puszit ugyan az nem volt oda irva de nekem legalább jól esett.
A babákat is meg szoktam mutatni , válogat is köztük rendesen, de még nem döntött, hol az egyiknek vigyorog hol a másiknak :):)

Naninga
naninga

Zalánkának boldog névnapot!
Kép

Én is úgy hallottam, hogy a babák kék szemmel születnek, de Szabolcskámnak mindig is naaaagy barna szemei voltak/ vannak.

Kanga! Most mentél férjhez, már ne akard a Katát anyósnak! :lol: :lol:

Kép
vivi1

Naninga! :P :P :P

Már meg ne haragudj, de én már priviben bepróbálkoztam :twisted: :twisted: :twisted:
Remélem mi kapjuk a csajszikat, legalábbis mindent bevetettem amit csak lehet!!!
Szóval esélyetek sincs :wink: :P :lol:
Ja, és a fiamnak tuti 2 csajszi kell, úgyhogy az esélyes is meg a nyerő is én, vagyis mi vagyunk :))))))
Ja, és az ügyvédet is mi fizetjük, tudod a fiús ház szokta azt rendezni :)))
De teljesen igazad van, alanyi jogod nem jelentkezni :wink: Nem akarlak ám befolyásolni... :wink: :lol: :twisted:

Na jó, és hogy tovább nya.......unk, ezt küldjük a lányos háznak és anyucijuknak sok szeretettel:
Kép

KépKép
napsugaracska

Napsi!

A másikon én már vőlegény popós képet is küldtem Kokonak! :lol: Csak úgy hozzáteszem, tetszett neki! :lol: :lol:

Kép
vivi1

Sziasztok!

Húúúú, hogy pezseg itt az élet! :lol:

Naninga!
Zalánnak én is (meg a két lánykám is :lol: ) nagyon boldog névnapot kívánok!!! :lol:

Az én lánykáimnak kék szemük volt, mikor megszülettek, és most is az van nekik! :D

Egyébként csak úgy hallkan megjegyzem, ha valakinek kellene egy esküvő szervező, csak szóljatok! Elvileg nemsokára lesz arról is papírom! :D

Kanga mama!
Te ott leszel a 28.-ai Gólyahíres találkozón? Én már olyan kiváncsi vagyok rád!!! :oops: :D

És még valami: én vagyok az élő bizonyíték (meg Latimi, ha jól tudom), hogy lányokkal is lehet menni pecázni. Én nagyon sokat mentem apukámmal, amikor még pici voltam, én voltam a kabalája. :lol:

kizsó

Vivi! :P :wink:
Hááát ezért nyomoluk én annyira, mert ilyen helyes ellenfeleink vannak;)
Nagyon helyes kis popója van a kisfiadnak:))) És meglestem a szerelmeidet is a Gólyahíres képtárban, nagyon édik :)))
Nagyon helyes Szabolcska!!!! Vannak pózok ahol úyg látom tiszta apucija, jól látom?

Kizsó!:)
Huuúúúú arról azért még szó sem volt, hogy adnám a fiamat:))) /Csak gyűjtöm a menyasszonyokat... :P / Én leszek a legszörnyűbb anyuci, már előre attól félek...
Még kiakaszt a gondolat is, hogy megnősül a fiam, és nem velem lakik majd.... /Persze tudom az eszemmel és szívemmel, hoyg azzal teszem a legjobbat, ha hozzájárulok minél jobban a boldogságához... és nagyon fogom szeretni a menyem...tudom... /
Na de ha minket választ Koko(Kép ), akkor azért felkérünk :wink: :P

Kanga-mama!:)
Olvastam a fényképről a keresztlányoddal... Mi nem kaphatnánk egy olyan képet??? :)
Én is kíváncsi vagyok :)

Viccet félretéve: Remélem azért a sorsuk helyrerázódik Péteréknek... Biztos nehéz lehet az ő helyzetük is, de így nem tudom találnak-e örökbefogadót aki őket el tudja fogadni...

Ja, és természetesen ezt küldjük mindenkinek (nemcsak Kokoéknak):
Kép

Holnapra pedig egy kis előhangulat:
Kép

Puszi mindenkinek!
Nagyon szép, napsugaras hétvégét kívánok nektek! Várakozók kitartás!!!

KépKép
napsugaracska

Koko, már bocsi, de hol élsz Te? Újabban nem a pasik kajtatnak a csajok után, hanem a lányzók nyomulnak! :P :lol: :lol:

Mindenkinek szép hétvégét!
rkata

Lányok, imádnivalók vagytok, rögtön jó hangulatom lett. Megint itt vagyok, hisz itt van már az éccaka (Kanga :lol: )
Látom a Gólyahires is lecsendesedett, lehet, hogy emberünk most randizik a jelentkezőkkel? No, hagyjuk.

Naninga, persze hogy jövünk a 28-i talira, már alig várom, hogy személyesen is találkozzunk.
Kizsó, gyártasz majd névtáblákat, mint a múltkor? Nehogy vki idegent lenaningázzak ( naninga, pusszants :lol: )
Küldök a hercegnőkről képet, aki még nem tett, tegye meg most a téteket... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép

Kép
Kép
koko

Koko! Micsoda szexi fotó! :shock: :lol:

Napsi! Aki nem tud az örökbefogadásról egyből rávágja, húúúúú ez a gyerek tiszta apja. :lol: :lol: Gondolhatod, ilyenkor a párom feszít ezerrel. :lol: :lol: Szerintem is, a nózitól lefele tiszta apja! :P

És a végére egy rossz hír! :cry: :cry: Nem tudunk menni a talira, apának dolgoznia kell. :cry: :cry:

Kép
vivi1

Sziasztok Lányok!

Szeretném elmondani nektek,hogy a másik fórumon folyó ügynek mi is részesei voltunk,személyes érintettségem okán nem mertem hozzászólni,most sem szeretnék hozzáfűzni a dologhoz,csak annyit,hogy KÖSZÖNÖM a korrekt,együttérző hozzászólásokat, nekünk az elmúlt napok rémálom voltak, és jólestek azok a szavak,amiket az örökbefogadó szülőkről(és így rólunk is) írtatok.
Nagyon szerettem volna tudatni veletek,hogy mi a helyzet,de nem lehetett, ám így is megoldódott a vita a fórumon és ennek örülök.

Gabika: Szeretném megköszönni a segítséget és támogatást,amit az elmúlt napokban kaptam,nagyon sokat jelentett.

Mindenkinek szép,napsütéses hétvégét kívánok!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csöpke

Csöpke! Én már nem értek semmit! :? Ti is részesei vagytok a vitának? Csöpke nevet ott nem látok! :shock: Olvastam a Péteres dolgot, de inkább nem írtam semmit mert nem érdemes. :roll:

Kép
vivi1

Vivi1: A vitában nem,de az elindított nyílt öf ügyben részt vettünk(így remélem érted),többek között rólunk is szó volt a vitában.
csöpke

Csöpke: :shock: Ha jól veszem le, amit írsz, Ti találkoztatok velük?? :shock: És mi volt a kifogása, lehet tudni?

Na ezért is robbantam többek között, hogy még neki állt feljebb, de hogy kinek tapos bele a lelkébe akár virtuálisan, akár a való életben, az cseppet sem zavarta. :evil: :evil: Szerintem nem is érző emberekként gondolt ránk, az a sejtésem.

Köztünk legyen szólva, azt hiszem, jobban jártatok így, nem hiszem, hogy sima menet lesz az az örökbefogadás (ha lesz egyáltalán).
rkata

Sziasztok!

Lányok segítsetek!
Szeretnénk az adónk 1%felajánlani a gólyahírnek,tudja valaki az adószámukat?
tvera

tvera, a honlapjukon megtalálod:

http://www.golyahiregyesulet.hu/tevekenyseg_adatok.php

18687343-1-13
rkata

Tvera! A gólyahíres lapon a kapcsolatnál mindent megtalálsz, pl. adószám, stb... :wink:

Kép
vivi1

Sziasztok!

Nagyon régen írtam erre a fórumra is de talán van még aki emlékszik ránk.

Április 28-án lesz a gólyahíres tali??? Mert mi nem kaptunk meghívót. A szokott helyen lesz??

Ki még a várakozó??? Kicsit le vagyok maradva.........

Puszi mindenkinek!!!

Vicki
vicki

Rkata beelőztél :lol: :lol: :lol:

Kép
vivi1

Nem baj, vivi, dobogós lettél Te is! :) :)

Vicki: igen, ott és akkor!

http://www.golyahiregyesulet.hu/meghivo.php
rkata

Rkata köszi a válszt!! :D

Nagyon szépek a gyerkőcök!!! Csenge még olyank kis husi mint tavaly volt??? Zabálni való.... :P
vicki

Köszi csajok a gyors választ!
Kicsit féltem hogy hétvége lévén senki nincs itt és nem válaszol,
mert megyünk holnap dolgozni és szeretném mielöbb feladni!Sajna nem sok pénzről van szó,de ha lehet akkor ne az állam nyúlja le!
Hála nektek már be is borítékoltam! :D
tvera

b]Csöpke[/b], ha a személyes érintettség azt jelenti, amire gondolok, akkor ne haragudj, nem épp hizelgő dolgokat irtam, irtunk azokról, akik ezzel a dilinyóssal kapcsolatba léptek. Nem tudom mi lesz a vége, de úgy érzem, a Péterrel való kapcsolatból nem lehet jól kijönni, s természetesen az ember ebben a sérülékeny állapotban nem akar még több sebet begyűjteni. Ezt csak a Ti védelmetekben mondom.

Megkövetlek, mert természetesen nem tudhatom az inditékaidat, s talán kicsit elhamarkodottan itéltem igy két gyerekkel az ölemben, de az is tény, hogy jómagam sohasem irtam volna neki. Álltam a sorban, s tudtam, ha itt lesz az idő, Gabika szól. Mondjuk az sem véletlen, hogy maga a Gólyahir egyesület is eltanácsolta Pétert a fórumról...

Kivánom, hogy hamar túllépj ezen a borzalmon, remélem nem csinált ki nagyon téged az a fickó, szeretettel, koko

Kép
Kép
koko

Sziasztok!

Koko! Ha jól értem, akkor ők teljesen hivatalosan érintettek, nem magánakcióban.... Vagy te is erre gondoltál? Mert akkor gondolom kaptak egy telefont és mentek találkozni... Aztán a többit gondolom.... Megkérdezhetjük mik voltak a kérdései?? Vagy inkább magánban írjunk, nem szeretnél erről itt?....

Csöpke!
Ti HŐSök vagytok, komolyan mondom!!!!! És már előre sjanálom a következő 10 párt, hisz már ő tudja, hogy alanyi joga válogatni az emberek közül és az nem az elsőkben lesz(tehát értelme sincs elsőként találkozni velük)....
Értem én, hoyg a legjobbat akarja, de akkor miért nem keres egy szervezetet ahol segítenének neki.....
Aki ilyen örökbeadóval találkozik, komolyan mondom, HŐS ha ezt így átvészeli lelkileg......
Bennem egy világ omlott volna össze....
DE ne ijedjetek meg, ez nem így működik!!!
Kívánom, hoyg mielőbb legyen egy csomagocskátok nektek is, aki elfelejteti veletek ezt a szörnyűséget....!!!

Ancsúr!!??? Merre vagy???

Réce???

Mirosz??? Jól vagytok??? Olyna kíváncsi vagyok már mi van veletek? Minden rendben ugye? Kislány , kisfiú? :)

Vicki? Te az a Vicki vagy, akinek van a Fruzsija??? :)
Vagy egy másik? Bocsi, de teljesen bekavarodtam....

Vivi!! :P :wink:
Tényleg tiszta apja:))) Akkor jól láttam :lol:

Lányok, férj nélkül is el lehet jönni ám a találkozóra(tudom, hoyg nem szeretnétek egyedül menni, de sok ismerős lesz ott bizonyára)...
Amneris is először úgy volt a talin...
Jut eszembe, Amnerisférjnek Boldog Névnapot!!!
Ma tartja?

(Estére jövök képekkel, ma fotóztam nektek... :D És majd meglátjátok miért is sírtam... )

KépKép
napsugaracska

Koko

Szerintem ha jól veszem az adást ŐK a Tegyesz által ajánlott 3 párban lehettek benne.
Legalábbis én ezt gondolom.

Naninga
naninga

Sziasztok Lányok!

Drága Napsi!

Köszi a kedves köszöntést Árpimnak! :D Átadom - ugyanis tényleg ma tartja.
Édes volt, ahogy egész nap sürgött-forgott! Egy szuper horgászós enciklopédiát kapott, azóta horgokat kötöz a lehető összes módon... :oops: :lol:

KépKép
amneris

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?