Új privát üzeneted érkezett!

Numato!
Nagyon nagyon gratulálok!!!! :lol: :lol: Bár nem tudom ennek örültök e....Én nagyon örülnék neki!!!! :lol: :lol: Azt hiszem, ilyen még nem volt, 3 csodaszép szivecskét raktam a táblába.....

Gabi!
Beírtalak...És nagyon nagyon drukkolok!!!!!

Estrella!
Sajnálom! De majd a lombikkal összejön!!!Akkor együtt megyünk???? :wink: :lol: Nyaralni is és babázni is.... :lol:

Napcsi!
Nekem is ez maradsz.... :wink: :lol: Igyekszem...Holnap délelőtt is elmegyek edzeni, majd utána éjszakára, és másnap megpróbálkozom a mérlegre ráállni...Valamennyi változás lesz, érzem...Első nap nagyon elnéztem , alíg ettem, és 3 X leszek kondiban... :roll: :lol:

Bibar!
Ha a rövid 180 ezer, akkor mennyi a hosszú???? :shock: :shock:

Timy!
Elvileg 400 egység van a patronban....Tehát még kell lennie 75-nek a patronban....
A pecsételéshez nem tudok hozzászólni...nekem időre megjött, és normális ideíg tartott... :roll:

Lukrécia!
Nagyon drukkolok hétfőre!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:
Vendég

Lexi!
:lol: :lol: :lol: Haláli vagy...Aztán majd senki nem fog megismerni!!! :lol: :lol: Mert közel sem úgy nézel ki...

Emese!
Persze hogy hiányollak!!!!Hidd el, mindenki hiányol!!!!És miért nincs kedved feljönnI????Történt valami???? :roll:
Vendég

Itt egy új tábla.....
Holnap Sünci, Lexi, Timy, Brumi is megy!!!
Remélem találkoztok!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Vendég

Numa! Nem semmi :lol: A 280-as HCG-re nekem is azt mondta először, hogy kettő vagy három, de aztán ketten voltak "csak"
Vigyázz Magatokra!

Lányok mindenkinek megadrukkok holnapra! Csak ügyesen :wink:

Jó éjszakát!

Judit

jucicuki

Kriszti!
Nem történt semmi, csak valahogy nem tudok minden nap bekapcsolódni! :( De szólok mindenképpen ha megyek a köv stimura! :)

Mindenkinek minden jót és HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
tûriné emese

Elan:
Latintánc, de egyedül, vagyis a barátnőmmel. ÁÁÁÁÁ a párom semmilyen táncot nem tud, és baromira nem is érdekli.
Kriszti, Lexi:
Háát meglepődtem én is a lombik árain, azért arra kíváncsi lennék, hogy 100-ból milyen protokollt hozna ki? Semmilyet szerintem.
De majd gyűjtünk még aztán valami középkategóriás jöhet.
Vendég

Numato!

gratulálok!!!! Fel a fejjel, én most kapcsolgattam a tv-t és egy olyan dokumentum film volt, ahol olyan szülők szerepeltek és beszéltek akik 4-es vagy 5-ös ikreket hordtak ki. Nagyon boldogok voltak, és öröm volt nézni a sok pici babát. Sőt volt aki utána is vállalt még egy kezelést. Gyönyörű babák voltak!!!!!!

GAbicsibe szorítok ezerrel!!!! Lukrécia, remélem te leszel a következő szív tulajdonos a táblázatban. Sokat gondolok rád, nagyon izgulok a hétfő miatt.

Estrella sajnálom, hogy így alakult, nem igazságos az élet. Én is úgy gondolom, hogy évente egy lombikot tudunk kigazdálkodni. De közben ott a remény, hogy magától jön a bébi nálatok. Ne add fel.

Bibar, nyomom befelé a mézt. Kiváncsi vagyok hétfőn már látszik-e valami.

Kriszti remélem sikerrel jársz, és "bombázó" leszel a nyári időszakra!!!!! Örömmel fog beköltözni hozzátok egy pocaklakó!

BAby sokat gondolok rád, szorítok, hogy minden rendben legyen.
málna79

Málna és Kedves Többiek!

Na szóval a spontán próbálkozás az, amiben már egyáltalán nem hiszek. 12 éve nem védekezünk, ez már nagyon hosszú idő. Ha eddig nem sikerült, akkor sajnos ezután sem fog. Szóval ezzel már nem is áltatom magam. Az utolsó remény a lombik, aztán ha az sem sikerül, akkor nincs tovább, VÉGE. Na ez az amitől félek.
Vendég

Sziasztok, szép jó reggelt!

Lányok, köszönöm a sok-sok gratulációt,igazatok van, ma már egy kicsit jobb. De még mindig nagyon félek, és bízom benne, hogy az ekövetkezendő 4-5 hét, és a sors, vagy a jó öreg bölcs odafent eldönti, hogy mi legyen.Estrella, én sem láttalak :(
H
allottam már olyat, hogy kérhetem,hogy az egyiket vegyék el, de attól félek, az túl kockázatos lenne.Semmiképpen nem kockáztatnék...Ti mit gondoltok, mit tudtok erről?hallottatok már ilyet?

még jelentkezem

puszi

numa

Kép
numato

Sünike,
már nem tudod elolvasni lehet, de írtam sms-t, mint olvastad és persze, hogy üzenhetsz! Hajrá!!!
Numato,
örülök, hogy szépnek látod már a világot! Szóval, én is hallottam, hogy el lehet elvileg venni babót, de nagy a vetélési kockázata utánna a másik kettőnek, inkább, hagyd mostmár a természetre, szerintem! Vagy ahogy írtad, majd a sors eldönti, hogy mennyi babó legyen:) Ne kockáztass!!! Vigyázz magadra!
Lukrécia,
gondolok rád:) Hajrá! Én nagyon bízom bennetek!
Napcsi, akkor nekem is, az rövidebb! Mégis mennyi az agykontroll tanfolyam ára? Kb?
Gica,
örülök, hogy írtál! Jó hogy már látszik a kis pocid:) Csak óvatosan a melóval!!! S meddig akarsz dolgozni? Vagy meddig kell? Hányinger, rosszullét már nincs?
Judit,
te hogy vagy, már nincs hányás, rosszullét? Vigyázz magadra!
baby.81

Sziasztok!

Mennek a drukkok a mai "versenyzőknek"!
puszi

Süni!

Neked külön is HAJRÁ!!!!!
lukrécia

Szép napot mindenkinek!

Estrella!

Hááát, nekünk is ez az utolsó próbálkozásunk.....Ha ez nem sikerül.... :roll: (De fog!)...Vagy ha maradna fagyim, akkor 100 ezret könnyebben kigazdálkodunk!Dehát ez nem rajtunk múlik.
A másik pedig az, hogy nem az olcsó eljárást választottuk mi sem...Nem is volt választás.Adott a probléma és annak megfelelő stimut választ a doki....Én nem is tudom, miért long-ot csináltam, de biztos úgy volt jó! Ha lehetett volna, pénztárcakímélőbbet választunk, de a doki ezt ajánlotta...És én megbízom benne, nekem ez kellett!!!!

Málna!
Úgy legyen!Vagy lesz???? :oops: :lol: A fogyás tuti, csak a spontán baba kérdéses...Én , vagyis mi mindent megteszünk !!! :oops: :lol: Erősen szedi most a C és E vitamint....Én pedig megyek méregteleníteni magam...
Már korábban érdeklődtem, valaki hallott már az SPA méregtelenítésről???? :roll:
Sajnos mi is évente 1 lombikot bírunk!Vagyis nekünk már csak 1 lehetőség van! :cry:
Párom nagyon nyíltan mondta, akkor megyünk tovább... :roll: Én még nem állok készen arra, hogy öribabám legyen!Fiatalnak érzem magam nagyon! :oops:

Numa!
Drága! Bízd a sorsra...Ha úgy gondolják "odafönt", mind a 3 babóka memg fog születni...Tudom, nehéz lesz, de én nem kockáztatnék...Hallottam sajnos ellenkező esetről, akik kockáztattak, és ...... :cry: :cry:

Emese!
Építkezés hogy áll?????És igenis gyere, olvasgass, és néha adj jelet magadról!!!Ne tünj el, mint sokmindenki!!!!Sztem erőt ad, ha beszélhetünk a problémáról!Én sem hittem volna, nem véletlenül vagyok itt, ahol most!Sokat köszönhetek a lányoknak! Lehet ha nem lettek volna, soha nem gondolom meg magam, hogy igenis menjek vissza!!!!És újra megpróbáljam!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Még nem írtam hozzátok, csak olvagatni szoktalak benneteket.
A történetem "röviden" annyi, hogy 2000-ben elsőre és rögtön, spontán született egy fiúcskánk. A tesó azonban már nem akart sikeredni. 4 év után elmentünk egy magán intézetbe, ahol UH-os átjárhatósági után méhenkívüli terhes lettem, egyik petevezető huss. Ezek után két sikertelen inszem. Totális letargia (de ti ezt tudjátok :cry: ) Feladtam,ha valamiért nekünk csak ez az egy rendeltetett,akkor elfogadjuk.
2005-ben találtunk egy ismerőst, aki a BMC- ben dolgozik. Ő ajánlotta Wiegandt doktort. HSG után kiderült, hogy a maradék petevezető sem átjárható. Lombik következett, ami elsőre sikerült, szerencsére. Tavaly májusban megszületett Zalán tesó szintén a doktor úr segítségével. Szóval mi sokat köszönhetünk Neki. Augusztusban pedig szeretnénk menni a két fagyasztott "emberkéért". Örömmel olvastam, hogy nekik is vannak esélyeik :lol: .
Jaaa, köszönöm Nektek a hasznos infókat, amit mi, kukkolók szemezgetünk tőletek a várólistával, fagyis transzferrel, árakkal kapcsolatban.
Numato!
Miattad "ragadtam tollat". Sógornőm járt dettó így. Neki azt mondták, hogy a természet és a teste dönteni fog. Nála az egypetéjű ikrecskék felszívódtak a 11. hétre.
Bocsánat a betolakodásért, de legalább megmutatta magát egy titokban benneteket olvasgató :oops: .
Szorítok mindenkinek, hogy minél előbb teljesüljön legtitkosabb vágya.
Mbeus
mbeus

Sziasztok Lányok!

Egy kis időre elutazunk pihizni,ezért előre

Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket szeretnénk nektek kívánni!

Sok puszi és mielőbbi pocakosodást!

Andi és Máté

Kép

Kép
taptau

Sziasztok!

Süni,
túl van rajta,minden rendben van! Majd lehet, hogy a férje fog írogatni!
Taptau,
köszike, nektek is ezt kívánjuk! És hova utaztok?
baby.81

Sziasztok
A mai "bombariadó" elmaradt. Nagyon durva volt a helyzet. Mártika egyedül küzdött a tömeggel. Végül nyert, de én fél 9-től fél 11-ig álltam a sorban, mire eljutottam a pultig.
Azért mára is volt meglepetésem. W doki elment műteni, így Szűcs doki helyettesítette. Én nála kezdtem, csak az első lombiknál, az első 3 alkalommal nem volt, mikor mentem és így maradtam W dokinál. Meg kell, hogy állapítsam, még mindig nagyon édi Szűcs doki. Szerettem volna elmondani neki, hogy a véletlenek "tették tönkre bensőséges kapcsolatunkat" (kéretik nem félreérteni), de nem mertem magyarázkodni, mert valahogy nem volt olyan a szitu. Valamiért nem éreztem jól magam. Amúgy is lelkis vagyok, és még most is furdal a lelkiismeret, ha látom. De mit kellett volna tennem? miért kerülök én mindig ilyen lehetetlen helyzetekbe az életem során?
Egyébként Mártika megjósolt nekünk egy bébit. A próféta szóljon belőle!!
Vendég

Reggel beálltam a sorba és elkezdtünk beszélgetni a mögöttem álló lánnyal. Tök jó fej csaj volt, akiről később kiderült, hogy Ő Brumi :lol:
Timy is megvolt, csak Sünit nem kutattam fel. Gondoltam rá, hogy megkeresem, de mivel nem ismerem, nem tudom mit szólt volna hozzám. (Baby örült annak idején......)
Vendég

Lexi:
Akkor elvoltál ott a sorban, mi? Pfúúú az sokáig tartott akkor, nem irigyellek. Én csak 1 óráig álltam sorba tegnap, de a hátam kikészült teljesen.
Hétfőn koradélután nem értek rá palacsintázni? Valamikor már elmehetnénk tényleg, mert már elvonási tüneteim vannak. :)
Vagy mész Pestre megint?
Vendég

Helló lányok!

Hát nem kaptam ma túl jó híreket :(
A reggelünk azzal kezdődött, hogy elaludtunk a férjemmel mindketten!
8-kor csörgött a telóm, arra ijedtünk fel!
Nagyon nem estem kétségbe, mert elvileg 10-ig kellett odaérnünk..
Ott is voltunk olyan fél 10 körül. Persze a sor kint állt az utcán.
Lexi a sor elején állt, és maga elé engedett!!!
Egy igazi tündér! Lexi merre vagy?? Kíváncsi vagyok, hogy neked mit mondott ma a doki???
Na visszatérek hozzám. Szóval olyan 11 körül behívott Konc doki, megvizsgált, és közölte, hogy mégiscsak kell ma vérvétel, mert nem jó az eredményem :( :( :( Valószínű emelni kell a szuri adagom, de előbb vérvétel :!:
Bal oldalt 15 tüsző, jobb oldalt 18 :!: A legnagyobb 8-as méretű.
Nyálkahártya 8-as méret. Ma vagyok az 5. napon.
Levették a vérem, 2 óra várakozás, majd amikor behívtak, megszólított Süni, ezer bocs, hogy Én nem ismertelek meg!!
Sajna nem tudtam megkérdezni, hogy mi a helyzet velük, mert mire kijöttem a rendelőből, addigra Ők elmentek :(
A hormonjaim rendben találta a doki, így most hétfőig marad a szuri adagom.

Hát ennyi!

Remélem hétfőn már jobb híreket kapok!

Puszi csajok!
timy28

Jajj Lexi!Mit mondott Szűcs doki? Mi a helyzet??
Bakker Brumiról lemaradtam :(
Ill taliztam vele amikor bepofátlankodtam Lexi elé, de nem tudtam, hogy Ő Brimu :(
timy28

Brumi! Bocsi ;)
timy28

Sziasztok!

Már egy ideje csak olvasó üzemmódban követlek titeket, mert voltam olyan barom, hogy csináltam magamnak egy csomó munkát és most semmire nincs időm! Napi 100 km-t vezetek, 7-kor kelek és este 7-re érek haza, nem vagyok normális, ja és ezt heti 7 napban. Szóval ezért nem jövök, csak ritkán, de nagyon hiányoztok!!!

Olyan rossz érzésem van, mindig azt érzem, hogy lemaradok. Mire eljutok a BMC-be, már mindenki átköltözik a másik topicba és én maradok itt egyedül! Bár szívből kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön! De ugyanakkor a hátam közepére sem kívánom a BMC-s sorbanállást és idegölő várakozást. Hát szerintem lassan becsavarodok, vagy kezdek skizofrén lenni!

Bocs, a sok hülyeségem miatt, de jó volt kiönteni nektek a szívem. Megyek aludni, mert holnap nem tudok időben felkelni.
sharon

Estrella
Nekem jó a hétfő, mert a suliban tavaszi szünet van, leszívás meg csak kedden lesz. A vizsgálatnál még W doki hétfőt mondott, de a hormonok alapján Sz doki már keddet. Sajnos, de miért pont ebben lett volna szerencsém. (Ráadásul a keddi leszívás, csütörtöki beülti, az már egyszer nem jött be)

Timy
Végülis a lényeget már leírtam. (fent + Estrellának) Kaptam még hormont is. Nálad mi a gond? milyen eredmény nem volt jó? Túl sok a tüsző? Úgy látszik, amit belém szúr a párom arra is Te reagálsz, mert valakinek kell reagálni, de én nem hagyom magam. :lol: Köszi, hogy angyalnak neveztél, még soha senki nem nevezett annak, Te meg egyből felismerted a bennem szunnyadó angyalkát. :lol:
Csajok! Nagyon parázok! Tegnap óta fura véres-nyálkás valami kerget az idegbajba. Mi a fene ez? Volt már ilyen valakinek? Nem ám ez a pár petike is öngyilkos lesz?
Vendég

Lexi!

Az is vagy :P Egy angyal, egy nagyon kitartó és erős angyal!
És igen! Az a baj, hogy sok apró tüsző van, ahelyett, hogy kevesebb nagyobb lenne!
Szűcs dokit nem kérdezted erről a vérezgetésről?
Ma mennyi tüszőt láttak? Mert reggel azt mondtad úgy gondolod elpukkant 2 tüsződ.
timy28

Jéé babanet szerint 19:47-kor írtam, pedig ha jól nézem nálunk 21:47 van :D
Na jó mára eldugulok, mert velem van tele a topic :(
Sorry!
timy28

Babyke, olyan 25-30 ezer forint a tanfolyam, ami két hétvége.

Lukrécia, már csak a hétvége van előtted :lol: :lol:

Süni+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabicsibém++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sok-sok babatapi nektek!!!!!

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Jó rég nem írtam már, de talán van még aki emlékszik rám... :)
Folyamatosan olvaslak Benneteket és a babásokat is, szóval képben vagyok, csak mivel nálunk most pihenés van, nem nagyon tudok miről írni. Valószínűleg az év második felében állunk rá újra a témára, akkor majd gyakrabban jövök, bár remélem addigra nagyon sokan átkerültök a másik topikba!!! :D

Numato, miattad "ragadtam tollat". Egy nagyon kedves barátnőm inszemináció (!!!) után lett terhes hármasikrekkel. Az orvosok először a testalkata illetve a saját és a babák egészsége érdekében redukciót javasoltak. Ez csak javaslat volt, a végső döntést nekik kellett meghozni. Nagyon nehéz döntés volt (főleg, mert vallásos emberek...), de hajlottak afelé, hogy egyik babát elvegyék tőlük. És, mint ahogy az lenni szokott, a természet szerencsére közbeszólt: (ez most rosszul fog hangzani, de majd megérted, miért írtam, hogy szerencsére) kialakult nála egy haematoma, és az orvosok azt mondták, hogy addig nem lehet megcsinálni a redukciót, amíg az fel nem szívódik. A teljes felszívódás pedig csak a 14. hét után valósult meg, szóval megmaradt mind a három baba! Nem volt egyszerű terhessége, nagyon vigyáznia kellett, de most 3 CSODÁLATOS ÉS EGÉSZSÉGES KISFIÚ boldog anyukája!!! :D
Szóval hidd el, tökéletesen megértem, hogy milyen nehéz most neked, tele vagy félelmekkel, de biztos vagyok benne, hogy a természet majd megadja a választ nektek is! :)

Mamm
mamm

próba
gabicsibe

Sziasztok!

Mamm és Mbeus, nagyon szépen köszönöm a bíztatást, és nagyon örülnék neki, ha írnátok privit, és részletesen elmesélnétek a történetet, amiről írtatok!

köszönöm

numa

Kép
numato

Timy
Nem számolta és nem is diktálta be a doki, csak nézte. Vagy legalábbis én semmit nem hallottam, amitől nagyon meg is ijedtem. (Azt hittem már semmi nincs) Mivel azt mondta lesz leszívás, így gondolom valami csak maradt. Azt hiszem egyre mondta, hogy ez milyen jó, mert 19 vagy 21 mm. Nem az eszemért szeretnek, egyszerűen a számokkal nem vagyok jóban. Nem tudom megjegyezni. Bocsi. Jövő héten többet tudok. Túl leszek rajta, aztán vége. Örökre! Mire mehetnék, addigra úgyis életbe lét az új törvény. És azt hiszem többet nem is szeretnék végigcsinálni. Vagyis ez az utolsó esély.
Vendég

Sziasztok!
Szeretnék hozzátok csatlakozni...röviden rólam:most kezdtük a kivizsgálásokat a BMC-ben, Zeke doktorúrhoz járok, tegnap volt HSG-m ami jó eredményeket adtak....egyébként mi másfél éve szeretnénk babát, tavaly májusban kiderült,hogy van egy hipofízis adenomám, így valószínűleg rég óta nem volt peteérésem...azóta Bromocriptint szedek, és novembertől 4 hónapig Clostigegytet is szedtem..miután nem lettek eredmények, ezután fordultunk a BMC-hez...sajnos tegnap kiderült, hogy nem csak nekem nincs mindig pé-m, hanem párom első spermaeredménye se lett fényes...10M/ml, ebből 22%mozog jól, 8%kevésbé...húsvét után megyünk, én a 20.napi vérvételre, ő meg újra...addig reménykedünk és én szorgalmasan olvasok visszafelé... :lol:
remélem jöhetünk, kívánom, hogy mindenki nihamarabb az egyel alattunk lévő topikba is irogathasson :wink:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

ja, a reményen kívűl elkezdte szorgalmasan szedni az E vitamint, MACA-t, tudom ezek a 2 hét múlva még nem hatnak, de azért jobb mintha nem szedne semmit...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Rékaróka
üdv nálunk,persze hogy jöhettek :lol: :lol: :lol: Én is a Zekéhez járok,és szuper orvos :lol: :lol: jól teszi a párod hogy rásegit egy kicsit,szedje csak ezeket :oops: :oops: ha megirod az adataidat a mi drága Krisztikénk berak a táblánkba.mostanában hála istennek ugyis mindenki átmegy a babásba :lol: :lol:

Sünike
mi ujság?pihizel?drukkolok nagyon :lol: :lol:

Lexi
ennek sikerülnie kell,nincs mese :lol: :lol:

mamm
de jó hogy irtál,olyan jó régi neveket látni,bár már a babásba látnálak :oops: :oops:

Sharon
nem maradsz egyedül.én itt vagyok örökös tagnak :( :( na remélem nem sokáig :lol: :lol:

Timy
azért jó hogy nem állitott le,drukkolok hogy szép nagyra növögessenek a tüszikék :lol: :lol:

Lukréciám
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: puszikállak

bibar

Kedves Bibar!
Köszönöm a fogadtatást. A táblába szívesen bekerülnék.
Név:Rékaróka kor:28év, lakhely:Budapest, orvos:Zeke jelenleg a kivizsgálás tart.
kell még valamilyen adat??

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Helló Lányok!
Lexikém, nagyon örültem, hogy megismerhettelek, és annak pedig külön, hogy lesz leszívásod. Meglásd sikerülni fog!
Timy Veled is jó volt találkozni!

Sünike mi van/volt Veled? Merre vagy?
Remélem minden oké, és pihensz, azért nem jelentkezel!!!

Rólam: kedden ismét mennem kell UH-ra, csüt-pénteken lesz valószínű az inszem. Még felírt a doki egy adag Puregont, most már azt nyomom:-)
Sziasztok, mindenkinek kellemes délutánt!
Brumi
brumi_30

Sziasztok!
Mindenkinek szép napot!
Lexi,
örülök, hogy meglsez a leszívás kedden, nagyon fogok szorítani:) És valóban nekem nagyon jól esett, amikor leszíváskor meglátogattál:) Ha ott lennék én is meglátogatnálak! De lélekben ott leszek veled,ok?! Szorítok nagyon, hogy ez végre sikerüljön!
Egyre többet kell sorba állni, ez szörnyű:( Én csütörtökön megyek, remélem akkor lesz "bombariadó":)
Puszi:)
Lányok,
Süni jól van, pihizik, írtam neki sms-t és ő válaszolt, anyukája főzte neki az ebédet. Apukája pedig teregette a ruhákat, amit a gép kimosott! Úgy hogy el van kényeztettve teljesen, ami most ki is jár!
Lukrécia,
te is el vagy kényeztetve, remélem?! Hétfőn eredmény:) Izgi!!!! Csinálsz holnap reggel tesztet? Írjál ám:) Drukkolokkkkkkkkkkk
Brumi,
örülök, hogy meglesz az inszem! Ha csütörtökön lenne, lehet, hogy tudnánk talizni, ha gondolod!?
Jön valaki még j. hét csütörtökön?
Réka,
üdv itt köztünk! Remélem mihamarabb sikerül! Akkor nektek most inszem lesz, vagy lombik, vagy erről még nem esett szó? Kitartást:)
Bibar,
szia, hogy vagy? Mikor kezditek a stimut? Most áprilisban ugye?
Judit, Gomba,
jól vagytok???
baby.81

Szép szombatot mindenkinek!

Tagnap éjszaka leültem a gép elé, és irogattam...Igaz, több részletben, mert egész éjjel jöttek a betegek! :twisted: MIre végeztem, és el akartam küldeni, az egész elszállt! :evil:
Na, gondolhatjátok, majdnem sírtam....És már erőm nem volt újragépelni...

Taptau!
Már biztos nem olvasod, de remélem jól érzitek magatokat !!!!És Kellemes húsvétot kívánok Nektek!!!!
Sajnos nem volt rá lehetőségem, hogy válaszoljak....De holnap leszek nappalos, aztán 4 nap szabira megyek....Igérem onnan írok! :oops: :oops: :oops:
Át szoktam mászkálni hozzátok a babás topikba!Édes Máté...A kenyeres kép főleg!!!

Mbeus!
Gratulálok a kisfiúhoz, és kívánom, legalább 1 kislány hamarosan csatlakozzon kistesónak!!!! :wink:

Baby!
Köszönjük a Süncis híreket!!!! :lol:

Süncike!
Vigyázz nagyon magadra, és kis "családodra"....Drukkolok nagyon,!!!!!!!!!MIkor mész eredményhírdetésre???10-én? :roll:

Lexi!
Nem semmi őrület, amin keresztülmentél.... :roll: Húúúú, nem is tudom, hogy fogom kibírni, ha újra sorban kell állnom! :roll: Örülök, hogy Brumival megismerkedtél,,,Lassan már mindenki ismer mindenkit....Még jó, hogy annak idején megbeszéltük, ki mikor megy.... :lol:
A petikékről:Meglásd, lesz annyi, hogy lesz egy kis csodaszép babód!!! :wink: Olya szép mint az apja, és olyna okos mint az anyja! :lol:
Akkor kedden leszívás??? :shock: Jézusom!Nagyon közel a cél!!És ne aggódj, a petikék nem lesznek csak úgy öngyilkosak.... :lol: :lol: Ez találó megfogalmazás, olyan jót mosolyogtam! :lol:

Estrella!
Én sajnos nem leszek a városban....Ugyanis kaptam 4 nap kemény szabit, és megyünk családlátogatásra....Hétfőn reggel indulunk, mert vasárnapra még bevállatam egy nappalt! :roll: És majd csak pénteken jövünk, mert akkor éjjeles vagyok....De utána héten kiszámolom, mikor vagyok szénhidrát napon,és mehetünk! :lol: Aznap akkor duplán edzek! :lol:

Timy!
Nem semmi!!! :shock: :shock: Ennyi petike!!!Kívánom, hogy mind szépen nőjjön meg hétfőre!!!!Küldök petikenövelőt++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Emelték az adagot?

Sharon!
Nem semmi! Ne hajtsd túl nagyon magad!!!!Mindjárt itt van április, vagyis hülye vagyok, már április van holnap, és kezdetek ti is!!! Remélem addigra lenyugszanak a dolgok körülötted!!!És csak a babára koncentrálsz!Azért bármikor jössz, szivesen látunk!!!
Én is, mint Bibar itt ragadtam....De remélem nem sokáíg! :wink:

Mamm!
De jó hallani rólatok is!!!!! :lol: Úgy gondolom, talán a második félév sikeres lesz...Elég sokan indulunk akkor is!!!Bízunk benne, hogy ugyanolyan sikeres lesz,mint december, január...Hisz akkor 5 kismamink lett!!!! :lol: Ennél csak több lesz!És végre elhagyjuk ezt a topikot! :lol:

Rékaróka!
Üdv köztünk! Köszi az adatokat, már be is tettelek....Sok sikert kívánok, és mielőbbi babásodást!! POntosan mikor is mentek a BMC-be???Akkor még azt is bírom!
Az én párom is aranyosan elkezdte szedni az E és C vitamint...Valamelyik nap elpityeredtem, és mondtam neki, ugye, tudja, hogy az utolsó esélyünk lesz nyáron, és ha nem marad fagyi, akkor ennyi volt a próbálkozás...Erre autómatikusan kiment a szekrényhez, ,és bevette az első adagot....
Az igazság az, egy időben szedte, csak olyan fáradt volt tőle(sztem nem, de ő ezt mondta), s abbahagyta...
Jó lenne, ha csak a z időpont kijelöléséíg jutnánk el, és már nem kellene csak a babával visszamenni! :wink: :lol:

Na, rendezem a táblát, ,és dobok egyet!
Vendég

Kriszti
de aranyos a párod,kitartás,eljön a mi időnk is :lol: :lol:

Baby
szia,mi jol vagyunk,hétfőn hivom a bmc-ét hogy jó e a párom eredménye,ha igen akkor én pénteken megyek és kezdjük a decapeptylt,látom te csütörtökön mész :cry: kerüljük egymást :cry: ha megint találnak benne bacit :twisted: akkor még egy honap csúszás :evil: te most már Numátórol is példát vehetsz :lol: :lol: remélem sikeres lesz a köv. fagyisod :lol: :lol:

Brumi
legyen már egy inszemes sikerünk is végre,drukkolok nagyon :lol: :lol:

Réka
elég ennyi :lol: :lol: látod Krisztikénk már be is rakott :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!

Baby én jól vagyok, ma kivételesen nem is hánytam :lol:
És mivel nőgyogyim engedélyezte a házaséletet, reggel bepótoltuk az elmulasztottakat :oops: persze azért érdekes volt, mert mindkettőnkben volt egy kis félsz és lelkiismeretfurdalás :roll:
Éppen zsemlét sütök vacsorára :wink:

Szép napot mindenkinek!

Judit

jucicuki

Sziasztok!
Csak egy percre ugrottam be :) Minden oké. A két babó teljesen magához tért. Őket is bemetszették lézerrel, mint Numato-ét.
Nagyon gyorsan ment minden. fél 12-re odaértünk, én mentem a kórterembe, férjem a pénztárba leperkálni a 100ezret. Alighogy lepakoltam már hívott is a biológus megmutatni őket. Majd átöltöztem és már hívtak is a műtőbe. Férjem még vissza se ért a pénztárból mikor én már a műtőbe voltam :) Majd 1 óra pihi, öltözés. Lecsüccs a recepció előtt és 5 perv múlva már hívott is Szűcs doki
ERedmény április 10-én.

Most pihi, férjem is itthon van 4 napot, süt a nap!!! Szóval tök jó minden.

Timy, sajánlom, hogy csak olyan rövid időre sikerült összefutni. Lexivel meg sajnálom, hogy egyáltalán nem :(
Brumi, veled azért sikerült 2 mondatot dumcsizni.

Köszi Baby az sms-eket!!!

Pusszantok mindenkit és mennek a drukkok!!!!
süni76

Süni :!:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Örülök, hogy jó a kedved :wink:

Pihenj sokat!

Puszi!

Judit

jucicuki

Süni!!!!
Nagyon nagyon drukkolok!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Bibar!
Én is ebben hiszek!!!Imádom is a kis lüke fejét...És ezt tudja is!!!! :lol: :lol:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Szerintetek ilyen eredményekkel csak inszem vagy lombik lehetséges?Ti már sokkal járatosabbak vagytok mint én...na de majd a konzultáción kiderül minden...
nekünk a következő alkalom ápr.10. 20.napi vérvétel.A konzi időpontját még nem tudom...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka!

Üdv köztünk.Nem értek annyira hozzá,hogy vajon most ez a spermaeredmény mit jelent,Zeke doki biztos elmondja,elég-e az inszemhez.Viszont előre szólok,mindent kérdezz,mindenre válaszolnak de maguktól sok mindent nem mondanak....

Süni!

Drukkolok nagyon!Használd ki hogy kényeztetnek,ez az egyetlen jó ebben a két hétben,amúgy őrjítő.Engem mindig nagyon megvisel.

Lexi

Hú kedden már leszívás?Nem jössz akkor hétfőn?Ja valószínű nem,mert addigra már beadtad a tüszőrepit.Gondolom ma este!Ügyesen! :D

Mamm

De jó megint hallani felőled.....

Bibarcica :wink:

De jó volt,pont az előbb néztem az órát,hogy tegnap ilyenkor itt voltatok....Amúgy pont egy pöttyös bonbont majszolgatok,miközben írok.... :wink: Skype holnap?Vagy inkább hétfőn?puszika
lukrécia

Süni,
szívesen írtam sms-t! megy a drukk:) Pihizz!! Jövőhéten nekem is beindul megint a "menet", de már várom, remélem minden ok lesz! Most egy kicsit már máshogyan állok hozzá!
Judit,
jól tettétek:) És tudod, ami jó a mamának, az jó a babának:)
Bibar,
köszi:) Bízzunk benne, hogy nem lesz már baci, és végre kezdheted a stimut:) Szorítok!!
Lukrécia,
szóval tesztelsz holnap? Nekem nem is írtál:( Csak hülyéskedem, nem gond,csak kíváncsi vagyok, hogy most is tesztelsz-e!? Nagyon bízom a pozitívban!
Kriszti,
szívesen, máskor is:) Te jó sokat melózol! De akkor most jöhet a pihi, négy kemény napig:) Használd ki minden percét:) Jó pihikét!
Jó éjt mindenkinek!
Jaj, majd elfelejtettem, Nellike
hogy vagy, hol vagy? Mostanában nem írsz, vagy csak nem figyeltem?! Nem sokára lesz a második inszem ugye? 20.-a körül?
baby.81

Már megint Én vagyok az érthetetlen :(((

Annó az első leszívás előtt nem Gynazol-t kellett adagolnom, hanem vmi hüvely tablettát 5 napon keresztül.
Most viszont pénteken a doki azt mondta, hogy mától adjam a Gynazol-t.
Az előbb kibontottam, de annak a papírja azt írja, hogy ez egyszeri alkalomra elég :?:
Ezt nem a leszívásig kellene adagolni?
Vagy megint Én értettem félre valamit?

Az előbb nézegettem a táblát, azon belül is akik a vonal alatt vannak. Olyan nagy reménnyel töltött el, hogy Lukrécia hétfőn vérvételre megy, átkerül.
Gabicsibe már túl az inszemen, átkerül. Süni túl a transzferen, átkerül. Lexinek pedig kedden punkció, aztán beülti, átkerül. És Én következek ;)
Aztán időközben az alattam lakó Brumi is átkerül!
Lányok nem hagyhattok a tábla elején egyedül a sok tüszőmmel! :)

:P
timy28

Baby!
Most nagyon összejött ez a hónap is, de sajnos létszámstopp van, így menni kell az osztálynak mindenáron.....Márciusban 40 túlórám lesz....
A 4 napban családlátogatás gyanánt hazamegyünk...Megyek babázni egy kicsit!!

Timy!
:lol: Nem vagy értetlen!!!A gynazol az csak 1 X -i alkalom....Nekem ha jól emlékszem, aug.11-én kellett "felnyomni", és 18-án volt meg a leszívás....De a stimus lapodra nem írta rá???Nekem odaírta, mikor kell felnyomni, ,és páromnak mikor kell a gyogyit elkezdeni szedni.... Vagy csak a képességeimben nem bízott, hogy meg bírom jegyezni???? :? :roll: :lol:

És az elméleted !!!Mesés!!!Úgy legyen!Mostmár igazán lehetne valami örömhír is fogantatás terén! :wink: :lol:
Vendég

Numato, írtam neked privit! :)

Bibar, Kriszti, Lukrécia, olyan jó, hogy még emlékeztek rám!!! :D :D :D

Lukrécia, amúgy Te a jövő héten úgyis átköltözöl a babásba (boszi vagyok, úgyhogy tudom...), áprilisban megy utánad Bibar, mi meg Krisztivel majd a nyár végén, szóval gyűjtögesd addig a tapasztalatokat, hogy legyen mit átadnod nekünk! :D

Lányok, mindenkinek, még ismeretlenül is, mennek a drukkok!!!!

Mamm
mamm

Mamm!!
Ez aztán az igazi hozzáállás!!! Az tuti, hoyg nyáron mi is átköltözünk a másik topikba...Annyira biztosra érzem!! :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?