Szép szombatot mindenkinek!
Tagnap éjszaka leültem a gép elé, és irogattam...Igaz, több részletben, mert egész éjjel jöttek a betegek!
MIre végeztem, és el akartam küldeni, az egész elszállt!
Na, gondolhatjátok, majdnem sírtam....És már erőm nem volt újragépelni...
Taptau!
Már biztos nem olvasod, de remélem jól érzitek magatokat !!!!És Kellemes húsvétot kívánok Nektek!!!!
Sajnos nem volt rá lehetőségem, hogy válaszoljak....De holnap leszek nappalos, aztán 4 nap szabira megyek....Igérem onnan írok!
Át szoktam mászkálni hozzátok a babás topikba!Édes Máté...A kenyeres kép főleg!!!
Mbeus!
Gratulálok a kisfiúhoz, és kívánom, legalább 1 kislány hamarosan csatlakozzon kistesónak!!!!
Baby!
Köszönjük a Süncis híreket!!!!
Süncike!
Vigyázz nagyon magadra, és kis "családodra"....Drukkolok nagyon,!!!!!!!!!MIkor mész eredményhírdetésre???10-én?
Lexi!
Nem semmi őrület, amin keresztülmentél....
Húúúú, nem is tudom, hogy fogom kibírni, ha újra sorban kell állnom!
Örülök, hogy Brumival megismerkedtél,,,Lassan már mindenki ismer mindenkit....Még jó, hogy annak idején megbeszéltük, ki mikor megy....
A petikékről:Meglásd, lesz annyi, hogy lesz egy kis csodaszép babód!!!
Olya szép mint az apja, és olyna okos mint az anyja!
Akkor kedden leszívás???
Jézusom!Nagyon közel a cél!!És ne aggódj, a petikék nem lesznek csak úgy öngyilkosak....
Ez találó megfogalmazás, olyan jót mosolyogtam!
Estrella!
Én sajnos nem leszek a városban....Ugyanis kaptam 4 nap kemény szabit, és megyünk családlátogatásra....Hétfőn reggel indulunk, mert vasárnapra még bevállatam egy nappalt!
És majd csak pénteken jövünk, mert akkor éjjeles vagyok....De utána héten kiszámolom, mikor vagyok szénhidrát napon,és mehetünk!
Aznap akkor duplán edzek!
Timy!
Nem semmi!!!
Ennyi petike!!!Kívánom, hogy mind szépen nőjjön meg hétfőre!!!!Küldök petikenövelőt++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Emelték az adagot?
Sharon!
Nem semmi! Ne hajtsd túl nagyon magad!!!!Mindjárt itt van április, vagyis hülye vagyok, már április van holnap, és kezdetek ti is!!! Remélem addigra lenyugszanak a dolgok körülötted!!!És csak a babára koncentrálsz!Azért bármikor jössz, szivesen látunk!!!
Én is, mint Bibar itt ragadtam....De remélem nem sokáíg!
Mamm!
De jó hallani rólatok is!!!!!
Úgy gondolom, talán a második félév sikeres lesz...Elég sokan indulunk akkor is!!!Bízunk benne, hogy ugyanolyan sikeres lesz,mint december, január...Hisz akkor 5 kismamink lett!!!!
Ennél csak több lesz!És végre elhagyjuk ezt a topikot!
Rékaróka!
Üdv köztünk! Köszi az adatokat, már be is tettelek....Sok sikert kívánok, és mielőbbi babásodást!! POntosan mikor is mentek a BMC-be???Akkor még azt is bírom!
Az én párom is aranyosan elkezdte szedni az E és C vitamint...Valamelyik nap elpityeredtem, és mondtam neki, ugye, tudja, hogy az utolsó esélyünk lesz nyáron, és ha nem marad fagyi, akkor ennyi volt a próbálkozás...Erre autómatikusan kiment a szekrényhez, ,és bevette az első adagot....
Az igazság az, egy időben szedte, csak olyan fáradt volt tőle(sztem nem, de ő ezt mondta), s abbahagyta...
Jó lenne, ha csak a z időpont kijelöléséíg jutnánk el, és már nem kellene csak a babával visszamenni!
Na, rendezem a táblát, ,és dobok egyet!